PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجزيه و تحليل زن (شيميايي) -hot-

Behzad AZ
06-15-2010, 09:09 AM
:khe:تجزيه و تحليل شيميايي زن: :khe::khande bad::g:

عنصر: زن
علامت: Wo
کاشف: آدم ابولبشر

جرم اتمي: به طور متوسط 53،6 کيلوگرم، اما از 40 تا 200 کيلوگرم متغير است.
فراواني: به ميزان زياد در شهرها پراکنده اند.

خصوصيات فيزيکي:
سطح خارجي آن معمولاً پوشيده از رنگ، سرخاب و سفيداب است.
بدون هيچ دليل مشخصي جوش مي آورد يا يخ مي زند.
با انجام عمليات خاص بر روي آن ذوب مي شود.
اگر نادرست استفاده شود تلخ و جگرسوز مي شود.
به صورت هاي مختلف از آهن خالص گرفته تا سنگ معمولي يافت مي شود.
خصوصيات شيميايي:
کشش و گرايش بسيار زيادي به طلا، نقره، و سنگ هاي قيمتي دارد.
اجسام و اشياء قيمتي و گرانبها را به خود جذب مي کند.
بدون هيچ دليل مشخص و بدون هشدار قبلي، ناگهان منفجر مي شود.
در مايعات نامحلول است اما با اشباع شدن در الکل، فعاليت آن به طرز شگرفي افزايش پيدا مي کند.
يکي از قوي ترين عوامل کاهنده پول مردان به شما مي رود.
استفاده هاي عمومي:
کاملاً تزئيني، به ويژه در ماشين هاي اسپرت.
مفيد براي تمدد اعصاب و ايجاد آرامش
وسيله شستشو بسيار مؤثر و قوي
آزمايشات:
نوع خالص آن اگر به صورت طبيعي مشاهده شود، قرمز مي شود.
وقتي در کنار نمونه برتر خود قرار مي گيرد، به رنگ سبز درمي آيد.
خطرات:
بسيار خطرناک، مگر در دست شخص وارد و باتجربه
داشتن بيش از يکي آن غيرقانوني است، اما مي توان چند نوع از آنها را در جاهاي مختلف براي خود نگهداري کرد تا زمانيکه اين موجودات با هم برخوردي نداشته و از وجود هم بي خبر باشند.
قانون خانه:
۱. هميشه زن قانون مي سازد.

الف) اين قوانين بدون آگاهي و خبر قبلي، تغيير مي کنند.

ب)هيچ مردي قادر نيست همه ي اين قوانين را بداند. و تقريباً همه ي زن ها با اين علم به دنيا مي آيند.

ج) اگر زن شک کند که مرد چيزي از اين قوانين را ميداند، احتمالاً تعدادي يا تمام اين قوانين را سريعاً تغيير ميدهد.

2. زن هيچگاه اشتباه نمي کند.

الف) اگر زني اشتباه کند، فقط به خاطر سوء تفاهمي است که نتيجه مستقيم حرف يا عمل مرد است.

ب) اگر مورد الف اتفاق بيفتد، مرد بايد سريعاً به خاطر به وجود آوردن اين سوء تفاهم عذرخواهي کند.

3. زن در هر زمان مي تواند نظر خود را تغيير دهد.

الف) مرد هيچ زمان نمي تواند نظر خود را تغيير دهد مگر با گرفتن رضايتنامه کتبي از زن.

4. زن حق دارد هر زمان که خواست عصباني يا ناراحت شود.

الف) مرد بايد هميشه آرامش خود را حفظ کند، مگر اينکه زن از او بخواهد عصباني يا ناراحت شود.

ب) زن نبايد تحت هيچ شرايطي اجازه دهد مرد بفهمد زن مي خواهد او ناراحت يا عصباني باشد يا خير.
5. هرگونه تلاش از سوي مرد براي تغيير دادن اين قوانين منجر به آسيب هاي جدي جسماني مي شود.

کامپيوترها زن هستند به 5 دليل:
1. هيچکس جز خالقشان از منطق درونشان سر در نمي آورد.

2. حتي کوچکترين اشتباه شما را هم در حافظه ي خود ذخيره مي کند تا در آينده از آن استفاده کند.

3. فقط خودشان زبان خودشان را مي فهمند.

4. پيغام "دستور يا کد فايل اشتباه است" به همان اندازه "اگر نمي دوني چرا از دستت عصبانيم، پس بهت نمي گم!" اطلاعات به ما مي دهد.

5. اگر پايبند يکي از آنها شوي بايد هرچه پول داريد براي آنها لوازم جانبي بخريد.

کامپيوترها مرد هستند به 3 دليل:
1. براي جلب توجهشان، بايد كليد روشنشان را بزنيد.

2. بااينکه کارشان حل کردن مشکلات است، بيشتر وقتها خودشان مشکل اصلي مي شوند.

3. به محض پايبند شدن به يکي از آنها ، متوجه مي شوي که اگر کمي صبر مي کردي يکي بهترش گيرتان مي آمد.

برطرف کردن استرس با رژيم غذايي:
رژيم غذايي زير به شما کمک مي کند تا با استرس ها و تنش هايي که در طول روز برايتان به وجود مي آيد، بهتر کنار بياييد. به دقت از دستورالعمل ها پيروي کنيد.
صبحانه:
نصف گريپ فروت
يک برش نان تست
60 ميلي ليتر شير بدون چربي و رقيق
چاشت عصر:
بقيه بيسکويت هاي داخل جعبه
بستني شکلاتي
يک ليوان آجيل

چاشت آخر شب:
کيک خامه اي به همراه چاي

ناهار:
سينه مرغ آب پز و بدون چربي
يک فنجان اسفناج بخارپز
يک فنجان چاي گياهي
يک تکه بيسکويت شکلاتي
شام:
دو قرص نان با پنير
يک تکه بزرگ پيتزا سوسيس
4 قوطي آبجو
3 شکلات اسنيکر يا مارس

نکات مهم:
۱. اگر چيزي بخوريد که موقع خوردن آن کسي شما را نبيند، هيچ کالري ندارد.

2. اگر همراه با شکلات مارستان، نوشابه رژيمي بخوريد، کالري هاي شکلات به خاطر رژيمي بودن نوشابه از بين مي رود.

3. وقتي همراه کسي غذا مي خوريد، اگر کمتر از آنها بخوريد، کالري غذايتان به حساب نمي آيد.

4. کالري غذاهايي که به قصد دارو يا درمان پزشکي خورده شوند، به حساب نمي آيد.
(مثل هات چاکلت، برندي و...)

5. اگر باعث شويد بقيه آدم هاي دور و برتان چاق شوند، شما لاغر به نظر خواهيد آمد.

6. غذاهايي که موقع تماشاي فيلم يا در سينما خورده مي شوند (مثل ميلک شيک، پاپ کرن، اسنيکر و کارس) به خاطر اينکه جزء برنامه تفريحي بوده اند نه جزء سوخت مورد نياز بدنتان، هيچ کالري اضافي ندارند.

7. بيسکويت هاي خرد شده هيچ کالري اضافي ندارند چون موقع شکستن و خرد کردن آنها انرژي مصرف کرده ايد.

8. موقع غذا درست کردن و آشپزي، موادغذايي که به قاشق ها و چاقوها چسبيده است فاقد کالري هستند (مثل مرباي روي چاقو موقع درست کردن ساندويچ، و کرم روي قاشق موقع درست گردن بستني مغزگردويي)

9. غذاهاي همرنگ، ميزان کالري يکساني دارند (مثل اسفناج و بستني پسته اي، قارچ و شکلت سفيد).

سميناري مخصوص کارمندان مرد شرکت:
کارکنان زن شرکت، دوره هاي آموزشي زير را براي کارکنان مرد در نظر گرفته اند.
شايان ذکر است که نام برخي از دروس تغيير يافته است.
شرکت در حداقل 10 مورد از اين دوره ها الزامي است.

حماقت هنگام مبارزه
شما هم مي توانيد کارهاي خانه را انجام دهيد!
ياد بگيريد چه وقت دهانتان را بسته نگاه داريد
روش هاي پر کردن فريزر
ما براي عيد لباس نو مي خواهيم-پول بديد!
درک واکنش خانم ها وقتي ساعت 4 صبح به خانه مي آييد
تکنيک ها فوق العاده براي شستشوي لباس
نحوه مراقبت از فرزندان
با آشپزي زندگي جديدي را آغاز کنيد
چطور وقتي اشتباه کرده ايد، احمقانه رفتار نکنيد
طريقه صحيح حرف زدن
درک ناتواني هاي مالي خود
شما—جنس ضعيف تر
دلايل گل هديه دادن
چطور بعد از سکس بيدار بمانيم
چرا درست نيست همه جا آروق بزنيم
روش بردن زباله ها دم در
بدون سکس هم خوابتان مي برد—امتحان کنيد
دوش گرفتن صبح ها قبل از رفتن سر کار
روش گذاشتن درب توالت بعد از استفاده از آن
تعطيلات آخر هفته و ورزش معنايشان يکسان نيست
به من مهلت بدهيد—وقتي مي دانيد بهانه هايتان کارايي ندارد
چطور بدون اينکه گم شويد با همسرتان به خريد برويد
ريموت کنترل—غلبه بر وابستگيتان
عشق—تفکرات ديگر کنار سکس
مادر زن—آنها هم آدمند
چطور بچه تر از فرزندانتان رفتار نکنيد
شما هم مي توانيد از مقررات راهنمايي رانندگي پيروي کنيد
چطور دور رفيق هايتان خط قرمز بکشيد
عوض کردن مداوم لباس زير—واقعاً به نفعتان است!
مردي وقتي که داشت کنار ساحلي در شمال قدم مي زد، يک بطري پيدا کرد. نگاهي به اطرافش کرد و وقتي مطمئن شد کسي آنجا نيست، در بطري را باز کرد. ناگهان غولي (مثل غول چراغ جادو) بيرون آمد و از مرد براي آزاد کردن او تشکر کرد.
غول بطري به مرد گفت: "به خاطر لطفي که در حقم کردي، من يک آرزويت را برآورده مي کنم، اما فقط يک آرزو!"

مرد چند دقيقه فکر کرد و بعد گفت، "من هميشه دوست داشتم به هاوايي سفر کنم، اما از آنجا که از سوار شدن به هواپيما وحشت دارم و در کشتي هم دريازده مي شوم تا به حال موفق نشده ام. به همين خاطر آرزو مي کنم يک جاده از همين جا به هاوايي ساخته شود."

غول چند لحظه فکر کرد و بعد گفت، "نه، فکر نمي کنم بتوانم اين کار را انجام دهم. اين کار زحمت زياد دارد، اتوبان سازي، آنهم روي اقيانوس مي داني چقدر زحمت دارد؟ ميداني چقدر آسفالت لازم است؟ نه اين آرزوي خيلي بزرگي بود."

مرد چند لحظه فکر کرد و به غول گفت، "من يک آرزوي ديگر هم دارم. آن هم اين است که بتوانم احساسات زن ها را بفهمم. اينکه چه چيز باعث خنديدن آنها مي شود، چه چيز باعث مي شود گريه کنند، اينکه چرا اينقدر دمدمي مزاج هستند و کنار آمدن با آنها اينقدر سخت است."
غول بطري کمي با خودش فکر کرد و گفت، "ببينم، اتوبان دو لاينه بسه يا چهار لاينه باشه؟
روزي عاقلي پيش مردي آمد و گفت، " من يک خبر خوب برايت دارم و يک خبر بد."
مرد گفت، "خوب اول خبر خوب را بده."
عاقل گفت، "دو عضو به تو داده شده. يکي از آنها مغز است که به تو امکان مي دهد به وسيله آن چيزهاي جديد خلق کني، مشکلات را حل کني، و با همسرت گفتگوهايي هوشمندانه داشته باشي. عضو ديگر آلت تناسلي توست که احساس لذت بسيار عميق فيزيکي به تو مي دهد و از طريق آن مي تواني از نوع خودت به وجود آوري و نسلت را ادامه دهي. همسرت از اينکه تو چنين عضوي براي توليد فرزند داري خيلي خوشحال خواهد شد."
مرد که خيلي هيجان زده شده بود، با شادي گفت، "اينها هديه هاي بسيار ارزنده اي بودند، بعد از چنين خبر خوشي، چه خبر بدي مي خواهي به من بدهيد؟"
عاقل نگاهي به مرد انداخت و با حالت تاسف به او گفت، "تو هيچوقت قادر نخواهي بود، از اين دو هديه در يک زمان استفاده کني!!"

توصيه هايي به خانمها در مورد مردها:
هيچوقت کار خانه انجام ندهيد.
هيچ مردي به خاطر تميز و مرتب بودن خانه با همسرش سکس نمي کند.
تا دهانش را باز کند بدانيد که دروغ مي گويد.
اگر مردي را دوست داريد، او را آزاد کنيد. اگر به سويتان برگشت يعني ساندويچش را فراموش کرده است.
اگر دوست پسرتان بگذارد و برود چه ميکنيد؟ معلومه در را محکم پشت سرش مي بنديد.
اگر ناخن هاي پايش را روي کف اتاق نشيمن مي گيرد، شما موهاي زيربغلتان را روي مجله ماشينش بتراشيد.
اگر به شما مي گويد که براي ديدن بقيه دنيا از شما جدا مي شود، برايش يک نقشه جهان بخريد.
يادتان باشد، اگر خودتان هميشه جلوش کوتاه نياييد و تعظيم نکنيد، او مثل پادري با شما رفتار نمي کند.
مفهوم مرد مجرد: مردي که فرصت بدبخت کردن چند زن را از دست داده است.
درست است که عشق کور است. اما ازدواج واقعاً چشم ها را باز مي کند.
نصيحتي براي عروس ها: دسته گلتان را سفت بچسبيد و داماد را بيندازيد دور!
مردها مثل ماشين هاي قديمي مي مانند—قبل از راه افتادن و عمل کردن بايد کلي با آنها ور برويد.
واژه هاي زيادي براي توصيف مردها وجود دارد: قوي، مهربان، دوست داشتني و...با اينکه هيچکدام صحيح نيستند اما مي توانيد هنوز از آنها استفاده کنيد.
اگر به دنبال مرد متعهد هستيد، بيمارستان هاي رواني را بگرديد.
يک قدم برايشان برداريد، و او آن را هزار قدم خواهد ديد.
مشکل اصلي زن ها، مشکلشان با مردها است.
هيچوقت عشق در نگاه اول را باور نکنيد—يک بار ديگر هم نگاه کنيد.
اگر بدانند که وقتي حلقه شان را دست نمي کنند چه عذابي را به زن ها وارد ميکنند، مطمئناً باز هم توجهي نمي کنند.