PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : VistaUpload | آپلود و ریموت آپلود تا سقف 3000 مگ + 500 گیگ فضا + مستقیم سازی لینک های چندین سایت

Genzo Wakabayashi
03-20-2011, 12:04 PM
http://vistaupload.com/
آپلود و ریموت آپلود تا سقف 2 گیگ و 20 لینک یا فایل در هر تب

مدت ماندگاری فایل ها : 20 روز پس از آخرین دانلود

فضای نگهداری فایل ها : 200 گیگ

صبر قبل از هر دانلود : 3 ثانیه

صبر بین دانلود : 10 ثانیه

مدت زمان فعال بودن لینک در دانلود منیجر برای هر آیپی : 900 ساعت

هر 3 روز تا 10 گیگ میشه استفاده کرد.

قابلیت مستقیم سازی لینک های سایت های
RapidShare,HotFile,FileSonic,DepositFile,FileFacto ry,Easy-Share
روزانه تا سقف 5 گیگ

قوانین سایت

این سایت کاملا تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد لذا رعایت قوانین زیر الزامی می باشد

از آپلود فایل هایی با محتویات مستهجن,----- و توهین به ادیان و گروه خاص جدا خودداری بفرمایید لذا در صورت مشاهده فایل مربوطه پاک می شود
سایت تحت هیچ عنوان تابع قوانین کپی رایت خارجی نمی باشد و شما می توانید تمامی فایل های کرک و غیره را آپلود نمایید تنها از کرک نرم افزار های ایرانی برای جلوگیری از عدم پیشرفت برنامه نویسان عزیزمان خودداری بفرمایید
این سایت تحت هیچ شرایط اطلاعات کاربران را به هیچ ارگانی تحویل نمی دهد و تنها برای دریافت آی پی و اطلاعات غیره باید از مراجع قانونی اقدام شود

امکانات سرویس پرمیوم

1-امکان zip و unzip فایل های رمز دار
2-امکان مستقیم کردن لینک های تورنت
3-امکان مستقیم کردن فای ها از تویتر
4-امکان ریموت آپلود تا سقف 100 گیگ
5-امکان حجم دانلود و آپلود فایل به صورت نامحدود

قیمت اکانت ها لیچ(تمام امکانات بالا نیز موجود می باشد):

لینک شما تا 2000 ساعت مستقیم می ماند و فایل ها تا 180 روز ماندگاری در سرور دارند برای همین منظور ما اکانت های روزانه نیز ارائه می دهیم تا کاربران فایل ها را یک روزه لیچ نمایند و در چند روز دانلود کنند.

سی پی یو : Intel2x Xeon Processor E5504
رم : 24 GB DDR3 ECC
هارد :15 ترابایت
پورت :10 Gbps لینک ثبت نام :

http://vistaupload.com/free33.htmlسایت تازه راه افتاده و جای پیشرفت داره.

Hossein-R
03-20-2011, 01:35 PM
نه به اون صفحه اول که به صورت پیشفرض (default) فارسی گذاشتند نه به این متن عربی که بعد از ثبت نام نشون میده

تم إنشاء حسابك.
لتنشيطه اتبع رابط التنشيط الذي تم إرساله إلى البريد الإلكتروني الخاص بك.

Pezhman
03-20-2011, 01:37 PM
سرعت ریموتش خیلی پایینه وگرنه در کل اینم خوب شروع کرده

Genzo Wakabayashi
03-20-2011, 01:45 PM
سلام

آره منم بهشون گفتم زبون رو درست کنند.
الان بین فارسی و عربیه و زیاد چیزی ازش معلوم نمیشه.

بعضی از امکانات رو برعکس نوشتن.

البته هنوز کمتر از 100 عضو داره و بهش فشار زیادی هم نیومده.

Hossein-R
03-20-2011, 02:36 PM
قیمت اکانت های پریمیوم لیچ این سایت هم که نسبت به دیگر سرویس دهنده ها مثل رپیدباز یکخورده گرونه و محدودیت هایی داره که باید برای اکانت های پریمیوم برداشته بشه مثل پاک شدن فایل ها بعد از 180 روز .
آقا پژمان و دیگر دوستان بانی خیر شدند چون از وقتی که این سایت های دارای ریموت آپلود را در این فروم معرفی کردند هر دفعه شاهد به وجود امدن همچین سایت هایی با مدیریت یک ایرانی هستیم

Genzo Wakabayashi
03-21-2011, 01:01 AM
سلام

این موارد تغییر کرد:

مدت ماندگاری فایل ها : 120 روز پس از آخرین دانلود (قبلا 10 بود)

فضای نگهداری فایل ها : 200 گیگ (قبلا 20 بود)

محدودیت تعداد لینک ها یا فایل ها در هر تب : 10 تا (قبلا 20 بود)

قیمت ها هم ارزون شد. (قسمت اخبار رو ببینید)

برای انگلیسی شدن سایت ، زبان عربی رو انتخاب کنید !

Mohamad
03-21-2011, 02:14 AM
به نام خدا
عالیه
من الان یک فایل 250 مگابایتی را از رپیدشیر لیچ کردم به خوبی و با سرعت لیچ کرد .
امیدوارم موفق باشند و اضافه کردن زبان فارسی هم کار نیک دیگه ای از این عزیزان بوده .
شاد و پیروز باشید :^:

Pezhman
03-28-2011, 01:09 AM
سایت خیلی خوبیه
خیلی ازش خوشم اومده
لیچ خوبی داره سرعتشم خوبه

Mohamad
03-28-2011, 01:14 AM
سایت خیلی خوبیه
خیلی ازش خوشم اومده
لیچ خوبی داره سرعتشم خوبه
من الان درخواست مستقیم سازی را با لیچ اون مستقیم کردم و خیلی خوب اینکار را انجام داد ( لینک مگا آپلود بود ) فایل سونیک را هم قبلا تست کرده بودم اون را هم خوب لیچ میکنه ولی بقیه سایتها را هنوز امتحان نکردم .
ولی خوب چون الان فایلهای ما حذف نمیشه میشه گفت لینک کمکی خوبی برای پورتال و انجمن میتونه باشه و اگر فایلی لازم بود مدت بیشتری بمانه بدین من آپلود کنم تا زمان ماندگاریش دایم باشه و در ضمن همه بتونیم هم از این سرویس هم استفاده کنیم و هم از اونها حمایت بشه .

shmp30
03-28-2011, 12:31 PM
الان یه اتفاق عجیب برای اکانت ها افتاد .
انگار تمام اکانت ها چند دقیقه جابجا شد .
رفرش کردم و دیدم حجم فایل هام 30 گیگ شده ، کاملا فلدر بندی و منظم !
الان درست شد ولی یه فایل توی اکانت من یک فایل آپلود شد که برای من نیست ! :d:

Mohamad
04-15-2011, 02:46 AM
به نام خدا
ما هم امیدواریم همه شرکتهای ایرانی موفق باشند ولی در رقابتی سالم و امیدواریم روزی سایت خوب ویستا هم به جمع رقابت کنندگانی برگرده که توانایی یک درصد از کارهای اونها را هم ندارند .
بعد سالها کار با رپیدلیچ سایتهای مختلف برای اولین بار تونستم این فایل را که 5 گیگ بود مستقیم کنم و هدفم تست قدرت لیچر اون سایت بود
http://vistaupload.com/p3tlytp6mz2a
چه کسی خدمات رایگان این سایت را ول میکنه و خدمات دیگر را با پول میخره که یک درصد این هم نیستند ؟
معلومه که ... شدن و توقیف سایتی همچون ویستا در چه هدفی انجام گرفته و به سود چه کسانی بوده است
کل کل و رقابت همیشه برای ارایه امکانات بهتر بوده و هست و امیدواریم در جهت درست باشه و نه تخریب و ضربه زدن به دیگران برای رسیدن به اهداف خودمان

vistaupload.com
04-15-2011, 02:46 AM
با سلام و تشکر از تمامی دوستان عزیز
شاید ما تبلیغ قوی نداشتیم اما قصد داریم تا پس از بازگشایی با قدرت بالاتری خدماتمون رو ارائه بدیم از جمله مزیت های سایت ویستا آپلود ماندگاری بالای فایل های کاربران و امکان لیچ رپیدشیر و تورنت و مدیریت فایل های فشرده هستش و در مورد یوزرهامون هم به نظر من خوب بوده تو کمتر از 15 روز تونستیم حدود 1500 یوزر و نزدیک به 2 ترابایت فایل رو روی 3 سرور پشتیبانی کنیم کاربران اینترنت اگه به ما کمک کنند و درخواست بازگشایی برای ساماندهی ارسال کنند بی شک ما خدماتمون رو قویتر می کنیم الان ما فقط 3 سرور خاموش ولی آماده داریم که بلافاصله پس از راه اندازی سایت به سایت متصل می شوند یعنی 1500 یوزر رو می خواهیم با 6 سرور پشتیبانی کنیم امیدوارم پس از راه اندازی کاربرا به ما برای معرفی سایت به دیگران کمک کنند تا ما امیدواری بیشتری برای ارائه خدمات بهتر داشته باشیم

Mohamad
04-15-2011, 02:51 AM
با سلام و تشکر از تمامی دوستان عزیز
شاید ما تبلیغ قوی نداشتیم اما قصد داریم تا پس از بازگشایی با قدرت بالاتری خدماتمون رو ارائه بدیم از جمله مزیت های سایت ویستا آپلود ماندگاری بالای فایل های کاربران و امکان لیچ رپیدشیر و تورنت و مدیریت فایل های فشرده هستش و در مورد یوزرهامون هم به نظر من خوب بوده تو کمتر از 15 روز تونستیم حدود 1500 یوزر و نزدیک به 2 ترابایت فایل رو روی 3 سرور پشتیبانی کنیم کاربران اینترنت اگه به ما کمک کنند و درخواست بازگشایی برای ساماندهی ارسال کنند بی شک ما خدماتمون رو قویتر می کنیم الان ما فقط 3 سرور خاموش ولی آماده داریم که بلافاصله پس از راه اندازی سایت به سایت متصل می شوند یعنی 1500 یوزر رو می خواهیم با 6 سرور پشتیبانی کنیم امیدوارم پس از راه اندازی کاربرا به ما برای معرفی سایت به دیگران کمک کنند تا ما امیدواری بیشتری برای ارائه خدمات بهتر داشته باشیم

به نام خدا
با اینکه بنده ایمیل سازمان و طریقه و راه را میدانم لطف کنید خودتان ایمیلها و راه روش را توضیح بدین تا همگی دوستان با ارسال ایمیل خواهان آزادی سایت ویستا بشوند .
در ضمن ویستا آپلود خودش تاپیک داره و تاپیک برای حمایت از اونها مهم میشه
شاد و پیروز باشید:^:

Sada
04-15-2011, 03:30 AM
سلام و درود
بنده تو این تاپیک یک نظر برای اینکه دوباره مشکل احتمالی پیش امده برای شما دوباره تکرار نشود ارائه می کنم و همچنین در چندین انجمن که روزانه بیش از 2000 بازدید دارند سایت شما را در اوایل معرفی کردم دلیل اینکارم به خاطر قدرت و توانمندی شما در این بخش بود و اساس سایت ما نیز در این بخش در جهت معرفی آپلودسنترهای رایگان هست و در حمایت و شفاف سازی فعالیت ان ها تلاش هم میکنیم تا کاربران تشخیص درستی برای استفاده از خدمات رایگان و پولی ان ها داشته باشند

امیدوارم مثل قبل دوباره قدرتمند برگردید این دفعه از unrar و unzip به هیچ وجه پشتیبانی نکنید چون برخی با report دادن محتوای فایلها برای شما دردساز خواهند شد و الان هیچ اپلود سنتری از این قسمت پشتیبانی نمیکنه حتی آپلود سنترهای ایرانی

این هم نمونه ای از انجمن ها که سایت شما در ان تبلیغ شده

http://www.farsisubtitle.com/forum/showthread.php?p=92066#post92066
یا
http://forum5.tvpedia.net/showthread.php?t=12771&p=240157#post240157

با آرزوی بهترین ها برای شما

Genzo Wakabayashi
04-15-2011, 10:16 AM
به نام خدا
ما هم امیدواریم همه شرکتهای ایرانی موفق باشند ولی در رقابتی سالم و امیدواریم روزی سایت خوب ویستا هم به جمع رقابت کنندگانی برگرده که توانایی یک درصد از کارهای اونها را هم ندارند .
بعد سالها کار با رپیدلیچ سایتهای مختلف برای اولین بار تونستم این فایل را که 5 گیگ بود مستقیم کنم و هدفم تست قدرت لیچر اون سایت بود
http://vistaupload.com/p3tlytp6mz2a
چه کسی خدمات رایگان این سایت را ول میکنه و خدمات دیگر را با پول میخره که یک درصد این هم نیستند ؟
معلومه که ... شدن و توقیف سایتی همچون ویستا در چه هدفی انجالم گرفته و به سود چه کسانی بوده است
کل کل و رقابت همیشه برای ارایه امکانات بهتر بوده و هست و امیدواریم در جهت درست باشه و نه تخریب و ضربه زدن به دیگران برای رسیدن به اهداف خودمان
سلام

درسته امکانات این سایت ها نسبت به خیلی سایت های خارجی بالاتره.

اونا اکثرا برای دانلود (قبلش و بین چند دانلود) محدودیت میذارن و کانکشن محدود میکنند و لیچ رو کلا می بندن و لینک های بدون قابلیت ریزوم میدن و محدودیت آیپی برای مدت کمی میدن و ....

ولی Vistaupload و Uploadfa بسیاری از امکانات رو باز گذاشتن و میشه تا چند گیگ فایل بهشون منتقل کرد.

البته اینطور که شما گفتین رایگان نیست. شما در قرعه کشی به کاربران پریمیوم اضافه شدین و الان کاربر رایگان محسوب نمیشین.(از نظر امکانات)
در آپلودفا هم میشه یک فایل با حجم 100 گیگ منتقل کرد.(برای پریمیوم ها)

و در مورد حرف آخرتون تهمت بزرگیه اینطور که گفتین.

موفق باشید.

Mohamad
04-15-2011, 10:24 AM
در آپلودفا هم میشه یک فایل با حجم 100 گیگ منتقل کرد.(برای پریمیوم ها)

و در مورد حرف آخرتون تهمت بزرگیه اینطور که گفتین.

موفق باشید.به نام خدا
در مورد اینکه میگین یوزر پرمیوم هست یا رایگان برای همه تو ویستا فضا 500 گیگ هست و تنها میزان و حجم فایل فرق میکنه
ولی موضوع مهم قدرت لیچ این سایت هست که تونست یک فایل پنج گیگی را مستقیم کنه ولی آپلودفا خنده داره که فایل 50 مگی را دادم بهش بعد یکساعت با سرعت 12 کیلوبایت فایل ده مگی تحویلم داده !!!
دیشب هم اصلا باز نمیشد و باید اول بتونی فایل را انتقال بدی نه اینکه من مثلا اومدم اینجا محدودیت را برای فایل پیوست گذاشتم 100 مگ ولی ویبولیتن و حجم فایل php اجازه این حجم را نمیده و خوب عملا من مثلا بالای 50 مگ را اجازه ندادم حالا هی بگم بیاین صد مگ آپلود کنید وقتی نمیشه چطوری آپلود کنه ؟
در آخر اینکه فبلتر شدن ویستا به نفع بعضیها تمام شده تهمت هست ؟
خود شما اگه 500 گیگ را با لیچر بهتر بهت بدن میری 100 گیگ را با پول بخری ؟
نه عزیز من تمام آپلودسنترهای معروف تقریبا ... شدن و ویستا هم که بهترین بود همین طور و جالبه سایتهایی دیگه هم که ... نشدن بخش لیچ خودشان را بستن و اینها یعنی تهمت ؟ اینکه بسته شدن یکجا به نفع جای دیگه شده تهمت هست ؟

Hossein-R
04-15-2011, 06:23 PM
تو ایران فقط در زمینه توقیف سایت ها پارتی بازی نشده بود که اون هم به لطف خدا به این جمع پیوست :khe:
امیدوارم که ویستا آپلود هرچی زودتر از شیلتر دربیاد

nima_chapter85
04-17-2011, 12:28 PM
من عضو شدم ولی لینک فعال سازی رو چرا به ایمیلم نمیفرسته ؟

Pezhman
04-17-2011, 02:48 PM
من عضو شدم ولی لینک فعال سازی رو چرا به ایمیلم نمیفرسته ؟
spam box رو هم چک کنید
شاید اونجا باشه

vistaupload.com
04-17-2011, 07:11 PM
با سلام
دوستان تا شنبه سایت از فیلتر در میاد البته به ما قول دادند 5شنبه اینکار انجام میگیره شک نکنید سایت ما باز میشه برای ایندفعه که سایت باز شد امکاناتی ارائه می دیم که باز هم جدیدتر از سایت های دیگست دوستان ما فقط نیاز به حمایت تبلیغاتی شما داریم امید داریم که کاربرای ایرانی با آپلود فایل خود در سایت ویستا آپلود حمایت های خود را از اولین آپلود سنتر داخلی با امکانات بالا حمایت کنند
با تشکر
مدیریت تیم ویستا

nima_chapter85
04-18-2011, 10:35 AM
نه بابا 20 بار چک کردم نیومده الان هم دوباره درخواست لینک فعال سازی کردم باز هم نیومده فقط یه لینک تبلغیاتی امده که از سایت ویستا آپلود تعریف میکنه به زبان آقا محمد ولی از لینک فعال سازی خبری نیس

Mohamad
04-18-2011, 10:43 AM
نه بابا 20 بار چک کردم نیومده الان هم دوباره درخواست لینک فعال سازی کردم باز هم نیومده فقط یه لینک تبلغیاتی امده که از سایت ویستا آپلود تعریف میکنه به زبان آقا محمد ولی از لینک فعال سازی خبری نیس

به نام خدا
به زبان کی ؟ لینک تبلیغاتی چی دوست من ؟ اگه منظورت ایملهای سایت ماست که اون را تو تنظیمات شخصی خودتان اگه غیرفعالش کنید دیگه برای شما نمیاد !
ولی شاید این محمد که شما میگی با بنده فرق داشته باشه !
اینم از اون حرفها بود اول صبحی ! ایمیل تبلیغاتی ویستا اون هم به زبان ما !!!
انشاالله اینبار که مدیریت ویستا آپلود اومدن خودشان جواب میدن ولی این همه آدم چطوری اونجا ثبت نام کرده دوست من ؟ اگه ایمیل نیاد که هیچ کس تا حالا نمیتونست اونجا عضو بشه

nima_chapter85
04-18-2011, 10:56 AM
باشه مثل این که مشکل ساز بود با یه یوزر نیم دیگه درخواست دادم شد

ممنون

خیلی سایت خوبی هست امید وارم هر چه سریعتر از ه ی لتر در بیاد

Hossein-R
04-19-2011, 05:09 AM
خیلی خوشحال شدم که قراره ویستا اپلود بعد از مدت ها رفع فیلتر بشه.
چون خیلی وقته که میخوام اکانت پریمیوم بخرم .

nima_chapter85
04-19-2011, 09:29 AM
بابا این سایت ماهه ماه

دیروز یه لچ امتحان کردم 20 درجا عمل کرد سرعت خوبی هم داشت باور نمیکردم کلی داشتم بشکن میزدم و پپسی وا می کردم من به ویستا آپلود افتخار می کنم

خدا کنه مثل سایت های دیگه که اولش خوب هستن بعد یواش یواش محدودیتشون رو زیاد میکنن نشه از خداوند تبارک و تعالا این رو خاستارم

من این سایت رو به تمام دوستانم پیشنهاد خواهم کرد

nima_chapter85
04-19-2011, 11:19 AM
یه سوال قیمت های پرمیوم ویستا آپلود چند هست ؟

NIMAPRO
04-19-2011, 11:35 AM
یه سوال قیمت های پرمیوم ویستا آپلود چند هست ؟
خوب این که پرمیوم نداره
بعد هم باید حتما پول بدی ؟ این بنده خدا حالا آورده مفتی به ملت خدمت کرده شما برو حالش را ببر
اگر هم پولت اضافه است شماره حساب برات پ خ کنم بریز حساب من که بد جور کارم گیر افتاده Just_Cuz_19

Sada
04-19-2011, 11:51 AM
خوب این که پرمیوم نداره
بعد هم باید حتما پول بدی ؟ این بنده خدا حالا آورده مفتی به ملت خدمت کرده شما برو حالش را ببر
اگر هم پولت اضافه است شماره حساب برات پ خ کنم بریز حساب من که بد جور کارم گیر افتاده just_cuz_19

سلام و درود
چند نکته را برای شما متذکر میشم موقع جواب دادن به هر کاربری لطفا ادب را رعایت کنید موقع ارسال مطلبی حتما در محل مناسب و سالم بودن لینک ها مطلع شوید

نوشته اصلی توسط nima_chapter85
یه سوال قیمت های پرمیوم ویستا آپلود چند هست ؟سلام دوست عزیز فعلا سایت ویستا از فیلتر خارج نشده و ما نماینده انها نیستیم
بعد از رفع فیلتر قیمت ها حتما اعلام خواهد شد شما بسته به نیاز خودتان می توانید از خدمات رایگان یا پولی ان استفاده کنید .
با آرزوی بهترین ها برای شما

nima_chapter85
04-20-2011, 01:26 PM
متاسفانه انگاری لچ فایل سرور کار نمیکنه این لینک رو نتونست لچ کنه

http://fileserve.com/file/jKQjSC4

Sada
04-20-2011, 02:18 PM
این لینک را استثنا براتون مستقیم کردم

بفرمایید
http://uploadorb.com/prc6l25pcpzh

تو این تاپیک هم میتوانید در خواست مستقیم سازی کنید فقط لطفا ابتدا قوانین را خوانید

http://forums.azardl.com/showthread.php?t=411

nima_chapter85
04-20-2011, 02:27 PM
ممنون دوست من ولی منظور من بیشتر این بود که چرا لچ فایل سرور کار نمیکنه ؟؟؟

Hossein-R
05-02-2011, 06:49 PM
امروز یک ایمیلی از طرف ویستا آپلود اومده بود که نوشته بود ویستا آپلود از فیلتر در اومده و تا 24 ساعت دیگه کار خود را شروع میکند ولی وقتی سایت رو چک کردم دیدم که هنوز فیلتر است

topleecher
05-02-2011, 07:11 PM
امروز یک ایمیلی از طرف ویستا آپلود اومده بود که نوشته بود ویستا آپلود از فیلتر در اومده و تا 24 ساعت دیگه کار خود را شروع میکند ولی وقتی سایت رو چک کردم دیدم که هنوز فیلتر است

با سلام ویستا اپلود از فیلتر خارج شده بود اما دوباره ضرفه 2 ساعت بسته شد

نکته مهم : باید بگم اقا حسین من 4 بار تو این اپلودر فایل اپ کردم و پسوند فایل رو خراب کرده همین امروز وقتی از لیچرم مستقیم کردم نرم افزار Ashampoo Photo Commander رو دیدم دوباره فیلتر شده خوستم لینک نرم افزار رو تقیر بدم پسوند فایل رو خراب کرده یعنی لینک رو یه چیزی شبیهه لینک های adrive میده تعجب داره که چرا از این اپلودر تعریف میکنین

اگه خواستی این لینک رو ببین تا به جواب برسی با تشکر

http://uploadfa.com/b8lioo6we4wg

Mohamad
05-02-2011, 07:39 PM
با سلام ویستا اپلود از فیلتر خارج شده بود اما دوباره ضرفه 2 ساعت بسته شد

نکته مهم : باید بگم اقا حسین من 4 بار تو این اپلودر فایل اپ کردم و پسوند فایل رو خراب کرده همین امروز وقتی از لیچرم مستقیم کردم نرم افزار Ashampoo Photo Commander رو دیدم دوباره فیلتر شده خوستم لینک نرم افزار رو تقیر بدم پسوند فایل رو خراب کرده یعنی لینک رو یه چیزی شبیهه لینک های adrive میده تعجب داره که چرا از این اپلودر تعریف میکنین

اگه خواستی این لینک رو ببین تا به جواب برسی

http://uploadfa.com/b8lioo6we4wg

به نام خدا
اولا یک توضیح مهم ، ما فقط از منافع کاربرهایی که به اینجا اعتماد دارند حمایت میکنیم و تا زمانی که خوب بود میگفتیم خوبه ولی حالا اگه نیست میگیم نیست ...
نه حمایت بیجا میکنیم و هیچ وقت به خاطر منافع خودمان منافع کاربرانمان را به خطر نمیاندازیم چه برسه به خاطر منافع دیگران اینکار را بکنیم .
از همه کسایی که به اینجا اعتماد دارند سپاس گذاریم و امیدواریم بتونیم جواب این اعتماد را به درستی بدیم
نکته دوم اگه منظورت از پسوند اینه که این مشکلی نداره رحیم جان و اگه یک .rar بذاری جلو فایلت مشکلش حله :دی
نکته مهم هر دو نسخه پرتال و قابل نصب و اصلی Ashampoo Photo Commander در پرتال موجود هستن ، هم از سرور سایت و هم از چندین آپلودسنتر معروف ...
نگهداری و مدیریت عکس ها با Ashampoo Photo Commander 9.2.1 Final Portable – قابل حمل (http://www.azardl.com/ashampoo-photo-commander-9-2-1-final-portable-4417.html)

نگهداری و مدیریت عکس ها با Ashampoo Photo Commander 9.2.1 Final (http://www.azardl.com/ashampoo-photo-commander-9-2-1-final-4389.html)

Hossein-R
05-24-2011, 12:02 AM
دوباره این سایت از حالت مسدود خارج شده و طبق اخرین گفته مدیران ویستا آپلود این سایت از ساعت 12 بامداد 90/3/3 سایت کاملا شروع به کار میکنه

Mohamad
05-24-2011, 08:46 PM
به نام خدا
خوب ویستا کارش را لبه خوبی شروع کرد و امیدواریم به عنوان یک آپلودسنتر خوب ایرانی موفق باشند
اما لیست قیممتها به شرح زیر برای کاربران پرمیوم اعلام شد :
در اکانت های پرمیوم لیچ روزانه 15 گیگابایت می باشد
حجم فضای دیسک در اکانت های پرمیوم 200 گیگابایت می باشد
دسترسی به تورنت و زیپ فایل با تشخیص کارشناسان فنی در ساعات مخصوص برای کاربران پرمیوم قعال می باشد

در صورت نیاز به فضا بیشتر دیسک قیمت ها به صورت زیر می باشد

100 گیگابایت فضا ماهانه 3000 تومان
300 گیگابایت فضا ماهانه 7000 تومان
500 گیگابایت فضا ماهانه 13000 تومان
700 گیگابایت فضا ماهانه 16000 تومان

این هم تصویر از صفحه پرمیوم :
http://pic.azardl.com/images/39263378582111322410.gif (http://pic.azardl.com/)

Sada
05-24-2011, 10:22 PM
خوب شروع کرد ولی یکسری محدودیت ها را مشخص نکرد مثلا اگه اکانت پرمیوم را تمدید نکنیم چه بلایی بر سر فایل ها میاد تو سایتشون اینو گفتم
به این حرفم کاملا توجه فرمایید من یکسال پیش یک اکانت مدیا فایر خریده بودم به مدت یک ماه فایل هم توش اپلود و ریموت اپلود کردم و اکنون که به مدت 11 ماه ازش می گذره فایل های اپلودی من با توجه به اینکه اکانت را تمدید نکردم پاک نشده بود این قوانین را سایت هایی نظیر رپیدشر مگا اپلود فایل سرو و قایل سونیک رعایت می کنند شما الان هات فایل را نگاه کن که امسال بدلیل اعمال قوانین شدید کپی رایت تمام کاربرانش را از دست داد پس بهتر هست شما هم به کاربران خود اهمیت بدید و زیاد به قانون کپی رایت اهمیت ندید چون تمام فایل ها تو نت از نرم افزار تا موسیقی ...همش کپی رایت هست با توجه به اینکه ماندگاری فایل اهمیت داره چون در غیر اینصورت خرید اکانت پرمیوم اصلا معنی نداره و همون رایگان بهتره در کل من انتقاد و پیشنهاد را یکجا گفتم امیدوارم موثر باشدولی جوابی داده نشد
به نظرم اپلودسنترهای ایرانی همشون سروته یک کرباس اند.
موفق باشید.

Mohamad
05-24-2011, 10:28 PM
خوب شروع کرد ولی یکسری محدودیت ها را مشخص نکرد مثلا اگه اکانت پرمیوم را تمدید نکنیم چه بلایی بر سر فایل ها میاد تو سایتشون اینو گفتم ولی جوابی داده نشد
به نظرم اپلودسنترهای ایرانی همشون سروته یک کرباس اند.
موفق باشید.

بله متاسفانه و متاسفانه چاره ای هم نداریم
تایم هم برای کاربران رایگان گذاشتن ولی خوب همینجا میگم زیاد عمر نمیکنند و به زودی میرن قاطی باقالیها ...
لیاقت کسایی مثل اینها از این بیشتر نیست .
کاربران ایرانی معلوم نیست چه گناهی کردن ؟

Hossein-R
05-25-2011, 08:39 PM
مجتبی طبق گفته خودشون که خودت هم خوندی اگر کاربران اکانت پریمیوم خود را تمدید هم نکنند باز فایل هاشونپاک نمیشه . ( این رو نوشتم که کاربرهای عادی سایت بدونند )

به نظر من که قابلیت خیلی باحالیه . مثل بیشتر آپلود سنتر های معروف دنیا .

Hossein-R
05-25-2011, 08:44 PM
اتفاقا به نظر من خوب شد که زمان انتظار هم گذاشتند .
چون همین اول تکلیف خودشون رو با کاربران مشخص کردن .
این کار باعث میشه که کیفیت سایت برای کاربران پریمیوم بالا بره .
برعکس بعضی ها که هردفعه به یک بهونه ای محدودیت جدید میذارند و فایل ها رو پاک میکنند و ....

Mohamad
05-25-2011, 08:46 PM
مجتبی طبق گفته خودشون که خودت هم خوندی اگر کاربران اکانت پریمیوم خود را تمدید هم نکنند باز فایل هاشونپاک نمیشه . ( این رو نوشتم که کاربرهای عادی سایت بدونند )

به نظر من که قابلیت خیلی باحالیه . مثل بیشتر آپلود سنتر های معروف دنیا .
به نام خدا
خوب این تصمیم امروز هست و اگر شما الان اکانت بخری و دو ماه بعد که تمام شد مثل بیشتر حرفهایی که میزنند عوض شد تصمیم اونها و فایلت حذف شد چیکار میکنی ؟ چه کاری از دستت برمیاد ؟
اینها ترفندهایی هست که متاسفانه فقط تو ایران کاربرد داره و آپلودسنترها تصمیم قاطع و یکره نمیگیرند و متاسفانه بیشتر اینها تبلیغاتی هستند .
همین الان مدیریت آپلودباز از بنده در مورد کم کردن زمان ماندگاری فایلها سوال کردند که شدیدا مخالفت کردم البته تصمیم با خود ایشان هست ولی تصمیم را یکبار باید گرفت و بر همان اساس باید پیش رفت

topleecher
05-25-2011, 08:49 PM
با سلام به اقا حسین گل امیدوارم ویستا اپلودم مثله قبلیه نشه که فکر کنم بشه به هر حال ویستا اپلود چیز خویبه ما که به اپلودر کاری ندارم اما واسه کاربرا خوبه

با تشکر:from me :

Sada
05-25-2011, 08:57 PM
به هر حال دوستان گذشت زمان همه چیز را مشخص می کنه صبر کنید یکماه بگذره یا دو ماه کاملا مشخص می شه در ضمن برای انتخاب درست کاربرا ما نباید تعریف یا تمجید کنیم باید حقایق را بگیم تا کاربران انتخاب درستی داشته باشند و به این هم افتخار می کنیم کسانی پیدا شدند چه مدیریت تیم اپلودباز یا ویستا و دست به کارای خوبی زدند
یه زمانی رپیدشر کاملا رایگان اومد یا مگا اپلود ...........
ولی شما الان مدیافایر را ببین که از هر لحاظ هم برای کاربران رایگان و پولی بهتر هست
البته این دوستان تازه شروع کردند و یک تجربه جدید است و بهشون تبریک میگم امیدوارم اهداف بلندتری از جمله جهانی شدن را نیز در پیش داشته باشند در کل ما ایرانی هستیم و از همه این عزیزان حمایت می کنیم
موفق باشید

Hossein-R
05-26-2011, 12:50 AM
خوب این تصمیم امروز هست و اگر شما الان اکانت بخری و دو ماه بعد که تمام شد مثل بیشتر حرفهایی که میزنند عوض شد تصمیم اونها و فایلت حذف شد چیکار میکنی ؟ چه کاری از دستت برمیاد ؟
آقا محمد حق با شماست .راستش به اینجاش فکر نکرده بودم .
به قول شما اگر حرف خودشون رو تغییر بدند ما دستمون به جایی بند نیست و نمیتونیم مثل کشور های دیگه به خاطر این چیز ها به دادگاه شکایت بکنیم empathy

Hossein-R
06-15-2011, 11:02 AM
امیدوارم که ایندفعه واقعا با خدمات بهتر برگرده و روی بعضی از کلاه بردار ها رو کم کنه

topleecher
06-22-2011, 05:28 PM
سلام به همه دوستان حسین جان میشه بگی بنظر خودت این ارور چی رو نشون میده بنظر من که هیچ کلا برداری تو این اپلودر های که شما ازشون بدت میاد نیست اما میخوام جواب این سوال منو بدی این ارور که الان 2 هفته هست داره نشون داده میشه چی رو نشون میده؟

http://pic.azardl.com/images/05587153820007484585.png

sina_1374
07-17-2011, 03:05 PM
سلام.من وقتی میخوام تو این سایت عضو بشم بعد از پر کردن فرم مشخصات صفحه زیر برام باز میشه و ارور میده.چند روز هم هست که دارم امتحان میکنم.

http://www.pic.iran-forum.ir/images/9rmmejpurx3f17f5lup.jpg

Pezhman
09-01-2011, 02:59 PM
آخرین تغییرات:

http://vistaupload.com (http://vistaupload.com/free46.html)

http://pic.azardl.com/images/32403629130807438880.jpg (http://pic.azardl.com/)