PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موسسه مالی و اعتباری انصار



Mohamad
03-19-2011, 03:32 AM
ـ انصار کارت موسسه مالی و اعتباری انصار
ـ سپرده باقیات الصالحات موسسه مالی و اعتباری انصار
ـ سپرده قرض الحسنه جاری موسسه مالی و اعتباری انصار
ـ سپرده قرض الحسنه پس انداز موسسه مالی و اعتباری انصار
ـ سپرده پس انداز عضویت موسسه مالی و اعتباری انصار
ـ سپرده قرض الحسنه مسدودی موسسه مالی و اعتباری انصار
ـ سپرده پس انداز کودک و دانش آموز موسسه مالی و اعتباری انصار
ـ سپرده سرمایه گذاری کوتاه و بلند مدت موسسه مالی و اعتباری انصار
ـ سپرده سرمایه گذاری اندوخته تامین آتیه موسسه مالی و اعتباری انصار
ـ ارائه خدمات نوین بانکی بین کلیه حساب ها موسسه مالی و اعتباری انصار

اطلاعات پایه موسسه مالی و اعتباری انصار

موسسه انصارالمجاهدين يكي از صندوق هايي بود كه پس از جنگ تحميلي فعاليت خود را آغاز كرد. اين موسسه ابتدا فقط تحت عنوان يك صندوق قرض الحسنه به رزمندگان دفاع مقدس خدمات مي داد اما با گذشت زمان علاوه بر آن ساير فعاليت هاي اقتصادي در قالب بانكداري اسلامي نيز در اين موسسه صورت گرفت.

فعاليت موسسه انصار پس از پايان دوران هشت سال دفاع مقدس تحت عنوان صندوق پس انداز و قرض الحسنه انصارالمجاهدين براي تامين نيازهاي مالي رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در قالب «وام » با هديه مبلغي از سوي حضرت امام خميني (ره) آغاز شد و اين هديه متبرك سرمايه نخستين صندوق براي آغاز كار بود.

در آن سالها وضعيت قوانين و مقررات به گونه اي بود كه صندوق هاي پس انداز قرض الحسنه امكان انجام هرگونه فعاليت اقتصادي اعم از قرض الحسنه و غير قرض الحسنه را داشتند و از اين طريق زمينه هايي فراهم شد تا صندوق ها نيازمندي هاي بخشي از جامعه را در قالب قرض الحسنه تامين نمايند تا اينكه در سال 1383 با اجراي طرح ساماندهي نظام پولي و بانكي كشور، صندوق هاي پس انداز و قرض الحسنه فقط ملزم به ارائه خدمات قرض الحسنه شدند و مسئولان موسسه به اين نتيجه رسيدند كه صندوق براي ادامه حيات خود بايد به موسسه مالي و اعتباري تبديل شود. پس از موافقت مراجع ذي ربط مجوز اين كار در ابتدا در قالب موافقت اصولي از سوي بانك مركزي صادر شد و سپس در اوايل سال 87 مجوز يك مرحله بالاتر از قبل تحت عنوان «مجوز تطبيق» از بانك مركزي دريافت شد.

موسسه مالي و اعتباري جامع تر از قرض الحسنه است يعني ضمن اينكه فعاليت قرض الحسنه را انجام مي دهد بقيه فعاليت هاي بانكداري اسلامي مثل عقود اسلامي را نيز انجام مي دهد.. موسسه انصار توسعه و گسترش سیاری يافته و تبديل شدن آن از موسسه مالي و اعتباري به يك صندوق قرض الحسنه محض به معناي هدر دادن بسياري از سرمايه ها و توانمندي ها است كه يقينا اقدام به اين كار تبعات سويي به همراه خواهد داشت. لذا صندوق انصار به موسسه مالي و اعتباري تبديل شد تا هم بتواند در زمينه قرض الحسنه به مشتريان سرويس دهد و هم به فعاليت هاي مربوط به عقود اسلامي بپردازد لكن موسسه مالي و اعتباري ناقض فعاليت صندوق قرض الحسنه نيست.

البته لازم به ذكر است صندوق قرض الحسنه انصارالمجاهدين قبل از تصويب اين قانون به خاطر توسعه اي كه پيدا كرده بود در ظاهر صندوق قرض الحسنه بود، اما در اصل همانند يك موسسه مالي و اعتباري فعاليت مي كرد.

موسسه انصار 600 شعبه در سراسر كشور دارد و از سال 67 مشغول به کار است و در حال حاضر بيش از پنج هزار كارمند دارد.
نرخ سودهاي موسسه متناسب با بانك مركزي است موسسه مالی واعتباری انصار اعتبارات خود را فقط از دو منبع تامين میکند؛ منبع اول سپرده گذاران هستند. منبع ديگر هم سهام داران هستند.

این موسسه صاحب ۵/۵ میلیون حساب سپرده می‌باشد. مطالبات معوق موسسه انصار زیر یك ‌درصد اعلام شده است.
منابع موسسه انصار ۲۵ هزار میلیارد ریال است و ۶۵ درصد از میزان منابع را به تسهیلات در قالب قرض‌الحسنه، مبادله‌ای و مشاركتی اختصاص داده شده است.