PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهمان اولین دوره صندلی داغ Ahmadreza_b (مدیر فنی انجمن )

afsanah82
06-10-2010, 04:17 PM
سلام دوستان مهمان سری اول صندلی داغ آقا احمد رضا (Ahmadreza_b (http://forum.azardl.com/member.php?u=6)) هستند ایشون تا دو هفته تو این صندلی خواهند بود هر چه دل تنگتان میخواهد بپرسید:d:

afsanah82
06-10-2010, 04:26 PM
اول خودم میپرسم:d:

1-اول از همه خودتو كامل معرفي كن

2-چطور با سايت اشنا شدي؟

3-چند سالته؟

4-اهل كجايي؟

5-تو كدوم قسمت سايت بيشتر سر ميزني و فعاليت ميكني؟

6- عشق بهتره يا ثروت؟

7-ادم عاشق چه شكليه؟

8- چرا ميگن عاشقا تابلوان؟مگه چيكار ميكنن كه تابلو ميشن؟

9-تا حالا كسيو دوست داشتي؟

10-از چه سني ؟

11-الانم كسيو دوست داري؟

Ahmadreza_b
06-10-2010, 06:34 PM
به نام خدا
سپاسگزارم از آقا رضا برای باز کردن این تاپیک جذاب و دوست داشتنی. امیدوارم از پس سوال های دوستان بر بیام.

1-اول از همه خودتو كامل معرفي كناحمدرضا برومندپور هستم متولد 10 فروردین 1366 مصادف با 30 مارچ 1987 در اصفهان فارغ التحصیل رشته مهندسی مکانیک در گرایش حرارت و سیالات وضعیت شغلی بیکار مطلق البته گاهی میم مغازه بابام کمک

2-چطور با سايت اشنا شدي؟قضیه اش یکم مفصله! آغاز رابطه من با دوست خوبم آقا محمد و برخی دوستان دیگه به انجمن تخصصی موبایل1 بر میگرده (الته نه این موبایل 1 که الان میبینید چون این انجمن یک روزی به همت همین آقا محمد و سایر دوستان در نوع خودش بی نظیر بود که حوادثی باعث از بین رفتن کلیه زحمات همه شد متاسفم!)

یک روز آدرس انجمن را توی Status یاهومسنجر آقا پژمان (غلامی) دیدم فکر کردم سایت مال ایشونه رفتم و عضو شدم بعد فهمیدم ادمین انجمن آقا محمد هستند و سایر دوستان هم اونجان

در اون دوره از زمان به خاطر برخی مسایل پیش اومده که فکر کنم در جریان باشید کمی رابطه آقا محمد با من کمرنگ شده بود (که خوب به نظرم همین موضوع پس از برطرف شدن سو تفاهمات باعث تحکیم روابط ما هم شده)

3-چند سالته؟با حساب سر انگشتی میشه فکر کنم 23 سال

4-اهل كجايي؟اهل اصفهان

5-تو كدوم قسمت سايت بيشتر سر ميزني و فعاليت ميكني؟متاسفانه و با عرض پوزش خیلی کم فعالیت میکنم تو انجمن دلیلش هم اینه که تو موبایل1 خیلی دست تنها هستم و هم بحث فنی انجمن هم مدیریت انجمن و مرکز دانلود و ارسال پست و ... با منه که وقت زیادی از من میگیره ولی خوب معمولاً روزی 7-8 بار سر میزنم و همیشه ارسال های جدید را بررسی میکنم

6- عشق بهتره يا ثروت؟فکر کنم علم!! :d:
ولی خوب میدونم با ثروت خیلی چیزها میشه بدست اورد مثلاً با ثروت میشه علم را در اختیار گرفت و ...
اما بین عشق و ثروت راستشو بخواین نمیدونم

7-ادم عاشق چه شكليه؟سوالای سخت سخت نداشتیم آقا رضا! مطمئنم شاخ ندارن رو سرشون :d:
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم عشاق معمولاً کم حرف، زود رنج و افتاده باشن

8- چرا ميگن عاشقا تابلوان؟مگه چيكار ميكنن كه تابلو ميشن؟
این که سخت تر از قبلی شد
فکر کنم جون همشون گیج و حواس پرتن و اینکه خیلی تو خودشونن تابلو میشن دیگه

9-تا حالا كسيو دوست داشتي؟

10-از چه سني ؟

11-الانم كسيو دوست داري؟

راستش نه هیچ وقت فرصت نشده

Mohamad
06-10-2010, 07:18 PM
به نام یزدان پاک
سلام دوستان
به به ، آقا احمدرضای گل
آقا من هم چند تا سوال داشتم ولی باید افتتاح بخش جدید را به همه دوستان تبریک میگم و از اینکه احمد آقای گل قبول زحمت کردن هم از ایشان سپاسگذارم و امیدوارم دوستان هم این بخش را جدی گرفته و گرم کننده مجلس باشند .
اما سوالات :
احمد آقا شبها تا ساعت 4 صبح با کی چت می کنید ؟ مذکر هست یا مونث (هر چند معلومه :دی) چند ساله شونه ؟ چطوری آشنا شدید ؟ با هم برای آینده فکری هم کردین یا نه ؟ -تا حالا دل کسی شکوندی که بعدش پشیمون نشی؟ موسیقیه غیر وطنی گوش میدی؟چه گروهی؟چه خواننده ای؟ چرا میگن طرف مثل بچه خوابش برده در حالیکه بچه ها هر دو ساعت یک بار از خواب بیدار می شن و گریه می کنن؟ چرا وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم می شه دکمه های اونو محکمتر فشار میدیم؟ چرا برای انجام مجازات اعدام با تزریق آمپول سمی، از سرنگ استریل استفاده می کنن؟ چرا تارزان ریش و سیبیل نداره؟

Mohamad
06-10-2010, 07:24 PM
چطور ممکنه که انسان اول به فضا سفر کرد و بعدا به فکرش رسید که زیر چمدون چرخ بذاره؟ چرا مردم وقتی می خوان بپرسن ساعت چنده به مچ دستشون اشاره می کنن ولی وقتی می خوان بپرسن دستشویی کجاست به پشتشون اشاره نمی کنن؟ چرا گوفی روی دو پا راه میره ولی پلوتو روی چهار دست و پا، مگه هردوشون سگ نیستن؟ اگر روغن ذرت از ذرت تهیه میشه و روغن سبزیجات از سبزیجات، پس روغن بچه از چی تهیه می شه؟ تا حالا توجه کردید که اگر در صورت سگ ها فوت کنید دیوونه می شن ولی اگر با ماشین بیرون برن دوست دارن سرشونو از پنجره بیارن بیرون؟ فرق سوسمار و تمساح چيه !؟ حداكثر سرعتت توي رانندگي چقدره ؟ سوار فيل شدي تا حالا ؟ چرا ميگن خانم ها مقدم هستند ؟ اصلا قبول داري؟ تعداد دقيق خواهر و برادرهات را بگو لطفا! اسم بچه ات را در آینده چی میخوای بگذاری ؟ هيچ چيز ثابت توي دنيا وجود نداره حتي زمان . اين حرف را قبول داري ؟ چرا؟ شب صحيح و سالم ميخوابي ..صبح كه بيدار ميشي ميبيني از گردن به پايين فلج شدي (البته دور از جون) چه ميكني ؟ پناه بر خدا ؛ خدا ببخشه ؛ يكروز ترا خدا ميكنن با همه ي اختيارات خدايي ...اولين كاري كه ميكني چيه ؟ اگه دوباره به دنيا بيايي چه كارهايي رو انجام ميدي چه كارايي رو نه؟ اگه 500 ميليون ببري؟ -بهترين سفري كه دوست داري بري كجاست؟ اگه جاي رئيس جمهور بودي؟ دلت خواسته جاي كي باشي؟ امشب شام و دیروز نهار چی داشتین؟ قشنگترين جمله اي كه تا حالا شنيدي؟ زندگی رو چطور میبینی؟ # به چی اعتقاد داری؟

afsanah82
06-10-2010, 08:33 PM
1-شخصيت خودت چطوريه؟تو خانواده و تو جمع دوستات؟
2-شيطوني يا اروم؟
3- ماماني هستي يا بابايي؟
4-با ماامانت بيشتر صميمي هستي يا بابات؟
5- اگه بگن تو اون دنيا ميري بهشت بايد بين مامان و بابات يكيو با خودت ببري كدوم ميبري؟
6-تا حالا باهاشون دعوا كردي شديد؟
7-اهل قهر كردن هستي؟
8- چند تا خاهر و برادري؟
9ا-اسماشون چيه؟
10-تا حالا كتك خوردي؟
11-براي چي بود؟
12-احساساتي هستي يا با منطقت ميري جلو؟
13-دوست داري تو بارون راه بري اينقدر كه خيس خالي شي؟
14-تو زندگيت كي بيشتر روت تاثير داشته؟
فعلا اينارو جواب بده:m0n:

Ahmadreza_b
06-11-2010, 01:17 AM
با درود و عرض ادب خدمت دوستان و پوزش از اینکه دیر رسیدم گویا خیلی حجم سوالات زیاد شده!

1. احمد آقا شبها تا ساعت 4 صبح با کی چت می کنید ؟
2. مذکر هست یا مونث (هر چند معلومه :دی)
3. چند ساله شونه ؟
4. چطوری آشنا شدید ؟
5. با هم برای آینده فکری هم کردین یا نه ؟

آقا محمد چت شبانه معمولاً با خود شما بوده چون بیشتر این موقع هر دو آنلاین شدیم و تا دیر وقت ادامه داشته، و چند باری هم یکی از دوستان دوران دبیرستان که در یکی از کشورهای خارجی زندگی میکنه و بس.

کس دیگه ای نبوده، حاضم در این مورد شهادت هم بدم!!

6. تا حالا دل کسی شکوندی که بعدش پشیمون نشی؟
نه تا اونجایی که ذهنم یاری میکنه نه. خیلی برام سخته که کسی از دستم ناراحت باشه یک جورایی عذاب آوره برام. هر وقت کسی از دستم ناراحت شده نهایت سعیم را برای جبران عملم و بدست آوردن دلش انجام دادم.

7. موسیقیه غیر وطنی گوش میدی؟چه گروهی؟چه خواننده ای؟

موسیقی من معمولاً سیاوش قمیشی گوش میدم و آلبوم جدید هم بیاد گوش میدم تا ازش خسته بشم ولی سیاوش قمیشی را هیچ وقت خسته هم نمیشم.

8. چرا میگن طرف مثل بچه خوابش برده در حالیکه بچه ها هر دو ساعت یک بار از خواب بیدار می شن و گریه می کنن؟
این را نمیدونم شاید اشاره به معصومیت و بی آلایش بودن خواب کودک هست که تشبیه میکنن

9. چرا وقتی باطری کنترل تلویزیون تموم می شه دکمه های اونو محکمتر فشار میدیم؟

خوب من که این کار نمیکنم هیچ وقت وی فکر کنم اونایی که این کار میکنن اعتقاد دارند که نیروی وارده بر دکمه کنترل می تواند جریان لازم در مدار کنترل را ایجاد نموده و موقتاً جای باتری را پر نماید.

10. چرا برای انجام مجازات اعدام با تزریق آمپول سمی، از سرنگ استریل استفاده می کنن؟
راستش نمیدونم ولی شاید دلیلش اینه که اگه طرف جون سالم بدر برد بیماری نگیره

11. چرا تارزان ریش و سیبیل نداره؟
شاید هنوز بچست یا شاید مثل آقای ...

بعضی سوال های آقا محمد سخت بودن و جواب هایی که بهشون دادم بهترین جوابایی بود که به ذهنم رسید سوال های 8 به بعد که جواب منطقی تری براشون پیدا نکردم

Ahmadreza_b
06-11-2010, 01:59 AM
1. چطور ممکنه که انسان اول به فضا سفر کرد و بعدا به فکرش رسید که زیر چمدون چرخ بذاره؟

شاید تا قبل از سفر به فضا سنگینی چمدان را احساس نکرده بود و یا بعد از سفر به فضا به این نتیجه رسید که کارهای واجب تری هم وجود داره که به راحتیش کمک میکنه!!

2. چرا مردم وقتی می خوان بپرسن ساعت چنده به مچ دستشون اشاره می کنن ولی وقتی می خوان بپرسن دستشویی کجاست به پشتشون اشاره نمی کنن؟

برای این سوال هیچ جواب منطقی و یا غیر منطقی به ذهنم نمیرسه

3. چرا گوفی روی دو پا راه میره ولی پلوتو روی چهار دست و پا، مگه هردوشون سگ نیستن؟

خوب گوفی و پلوتو را نمیدونم چی هستن ولی شاید گوفی بلده ولی پلوتو را کسی بهش یاد نداده

4. اگر روغن ذرت از ذرت تهیه میشه و روغن سبزیجات از سبزیجات، پس روغن بچه از چی تهیه می شه؟

روغن بچه وجه تسمیه اش روغن قابل استفاده برای بچه است درحالی که دو روغن اول وجه تسمیه شان منبع آن هاست.

5. تا حالا توجه کردید که اگر در صورت سگ ها فوت کنید دیوونه می شن ولی اگر با ماشین بیرون برن دوست دارن سرشونو از پنجره بیارن بیرون؟

نه چون هیچ موقع سگ از نزدیک ندیدم و تاحاله آزمایش نکردم ولی موضوع جالبه

6. فرق سوسمار و تمساح چيه !؟
سوسمار یک نام کلی هست که به مجموعه ای از خانواده حیوانات تعلق میگیره در حالی که تمساح گونه مشخص (Crocodile) است.

7. حداكثر سرعتت توي رانندگي چقدره ؟ سعی میکنم تند رانندگی نکنم بیشتر رانندگی با شتاب را دوست دارم بیشترین سرعتم 135 کیلومتر بر ساعت با پراید توی رانندگی شهری سعی میکنم از حداکثر ها تجاوز نشه

8. سوار فيل شدي تا حالا ؟ خوب نه تاحالا از نزدیک هم ندیدم

9. چرا ميگن خانم ها مقدم هستند ؟ اصلا قبول داري؟
این میگن از زمان غار نشین ها رواج شده که موقع خروج از غار اول خانوم خارج میشدن که اگه موجود درنده ای بود با خانوم روبرو بشه و توی وارد شدن به غار هم همینطور

ولی فکر کنم به نوعی فرهنگ شده که ظاهراً چاره ای جز تبعیت وجود نداره

10. تعداد دقيق خواهر و برادرهات را بگو لطفا!
یک برادر دارم فقط

11. اسم بچه ات را در آینده چی میخوای بگذاری ؟
حالا تا اون موقع وقت زیاده نمیدونم که پسره یا دختر آخه ولی پسر امیر علی خیلی دوست دارم دختر هم ستاره و شیدا

12. هيچ چيز ثابت توي دنيا وجود نداره حتي زمان . اين حرف را قبول داري ؟ چرا؟
مفهوم این سوال برام واضح نیست.

13. شب صحيح و سالم ميخوابي ..صبح كه بيدار ميشي ميبيني از گردن به پايين فلج شدي (البته دور از جون) چه ميكني ؟ خوب کار زیادی که از دستم بر نمیاد ولی خوب چاره چیه باید ساخت زندگی ادامه داره

14. پناه بر خدا ؛ خدا ببخشه ؛ يكروز ترا خدا ميكنن با همه ي اختيارات خدايي ...اولين كاري كه ميكني چيه ؟
بعد هم دکمه Turn Off دنیا را میزنم

15. اگه دوباره به دنيا بيايي چه كارهايي رو انجام ميدي چه كارايي رو نه؟
فکر کنم بازم تو همین مسیر قدم میگذارم راضیم از راهی که اومدم ولی شاید دفعه دیگه بیشتر تلاش کردم برای ارتقا سطح کیفی

16. اگه 500 ميليون ببري؟ خوب خیلی خوشحال میشم نقدش میکنم میشینم میشمورم بعد هم یک فکری برای سرمایه گذاریش میکنم از دستم نره

17. بهترين سفري كه دوست داري بري كجاست؟ زیاد میونه خوبی با سفر ندارم سخت میگذره به آدم ولی دوست دارم همه جا را ببینم خیلی برام فرق نداره بیشتر اسپانیا و ایتالیا!!

18. اگه جاي رئيس جمهور بودي؟ سعی میکردم فقط به خدمت به وطنم فکر کنم و بس

19. دلت خواسته جاي كي باشي؟ جای هیچ کس جای خودم فقط! آدم باید سعی کنه بهترین خودش باشه (بهترین چیزی که خودش میتونه باشه یعنی اوج تکاملش)

20. امشب شام و دیروز نهار چی داشتین؟ معمولاً شام سنگین و پختنی نمیخوریم آخه من و داداش فقط شام میخوریم بیشتر حاضری میخوریم شام امشب هم تخم مرغ خوردیم ناهار هم ماکارونی بود جای شما خالی

21. قشنگترين جمله اي كه تا حالا شنيدي؟
جمله زیبایی تو ذهنم نیست شرمنده

22. زندگی رو چطور میبینی؟ سعی میکنم آسون بگیرم و نگاهم معمولاً خوش بینانه

23. به چی اعتقاد داری؟ اعتقاد که به خوبی و بدی اصول دین!

عجب سوال هایی! نفسم را گرفتید آقا محمد

Ahmadreza_b
06-11-2010, 02:11 AM
1-شخصيت خودت چطوريه؟تو خانواده و تو جمع دوستات؟
کلاً آدم آروم و بی سر صدایی هستم هستم ولی خوب تو جمع دوستان شوخ طبعی هم میکنم گاهی هم شیطونی

2-شيطوني يا اروم؟در کل آروم هستم ولی پاش بیفته شیطنت هم بدم نمیاد

3- ماماني هستي يا بابايي؟ با مامانم بیشتر راحتم فکر کنم همه پسرا اینجورن

4-با ماامانت بيشتر صميمي هستي يا بابات؟ با مامانم دیگه

5- اگه بگن تو اون دنيا ميري بهشت بايد بين مامان و بابات يكيو با خودت ببري كدوم ميبري؟ با بابم میرم چون بهشت زیر پای مادران است مطمئنم مامانم اونجا منتظرمونه

6-تا حالا باهاشون دعوا كردي شديد؟ نه دعوای شدید نه چون خودم آدم آرومی هستم و زیاد عصبی نمیشم به علاوه سعی میکنم همیشه احترامشون را نگه دارم

7-اهل قهر كردن هستي؟خوشم نمیاد از قهر ولی گاهی قهر هم میکنم ولی به ساعت نمیکشه

8- چند تا خاهر و برادري؟
9ا-اسماشون چيه؟
یک داداش دارم اسمش علیرضاست

10-تا حالا كتك خوردي؟ آره یکی دو بار تو دعوا با همین علیرضا

11-براي چي بود؟ داداشیم دیگه گاهی اختلاف پیش میاد بینمون که به جاهای باریک میکشه و ... ولی خوب زود ختم به خیر میشه

12-احساساتي هستي يا با منطقت ميري جلو؟ کلاً آدم احساساتی هستم ولی سعی میکنم همواره منطقم بر احساسم برتری داشته باشه البته برای احساسم هم ارزش قایلم

13-دوست داري تو بارون راه بري اينقدر كه خيس خالي شي؟ قدم زدن را دوست دارم دیگه اه تو بارون باشه که خیلی بیشتر

14-تو زندگيت كي بيشتر روت تاثير داشته؟ تاثیر که هیچ کس ولی برخی افراد برام قابل توجه بودن و سعی کردم ازشون الگو بردارم

Mohamad
06-11-2010, 05:49 AM
تو زندگی چی و کی بیشتر از همه برات اهمیت داره؟ نظرکی برات مهمه و هیچوقت نه بهش نمیگی؟ اگه بخوایی کاری رو بکنی که خانواده وعرف جامعه باهاش مخالفن ولی تو بهش اعتقاد داری انجامش میدی؟ مردم رو در حال حاضر چطور میبینی؟ چه قدر به سنت ها پایبندی؟ نظرت در مورد شکاف درحال حاضر بین زن و مرد چیه؟آیا تاثیری روی زندگیت میذاره؟ چقدر به عرف جامعه و سنت ها احترام میذاری؟ درآینده میخوایی چطور زندگی کنی؟ کدوم کشور رو برای زندگی دوست داری؟ خوشبختی را تعریف کن # گواهينامه رانندگي داري؟ بزرگترين كاري كه كردي؟ بزرگترين ريسك زندگيت؟ بزرگترين غم زندگيت ؟ (اميدوارم نداشته باشي) بزرگترين آرزوت؟

Mohamad
06-11-2010, 05:55 AM
عشق برتر هست یا دوست داشتن چه سبک موسیقی دوست داری؟ طرفدار کدوم خواننده هستی؟ بهترین کتابی کهخوندی؟ بهترین فیلمی که دیدی ؟ بهترین دوران تحصیل؟ معمولا چه شعری زمزمه می کنی؟ زندگی در ایران بهتره یا خارج کشور؟ غربت را تعریف کن چند شنبه دنیا اومدید؟؟ الان رو چه رنگی میبینی؟؟؟ چقدر سکه و پول خرد در جیب یا کیفت نگه می داری؟؟؟ تیک خاصی در رفتار و صحبتت اگر هست ..؟؟؟ فکر میکنی ...چند صد تا دیگه ازت سوال بپرسم؟؟ منو میشناسی؟برای چی نمیشناسی؟

Mohamad
06-11-2010, 06:01 AM
نظرت درباره گوشیت چیه؟ نظرت درباره این گوش ها چیه : 1-96 2-95 3-95 8gb 4-5700 5-5800 6-n97 7-n85 8-n79 9-n86 -خودت یه چیز بگو ماشین چی دوست داری تیم اروپایی چی دوست داری؟ تیم ملی چی دوست داری؟ 1 سوال از خودت بپرس كه جوابش رو ندوني ؟ سخت ترين لحظه زندگيت كي بود ؟ اسم مانيتورت چيه ؟ اگه برگردی به دوران کودکی چیکار میکنی ؟ تا الان تو درسهای دوران ابتدایی یا راهنمایی تجدید شدی ؟ چه درسی ؟ جومونگ رو میشناسی ؟ متال گوش نميدي؟ از هر کدوم از این چیزایی که میگم بگو خوشت میاد یا بدت میاد...و به چه علتی!!! 1-پیژامه 2-کشمش پلو 3-نوکیا 4-فراری f430 5-تعطیل رسمی 6-ضایع شدن 7-adsl 8-رمان علمی تخیلی 9-"خدایا منو ببخش!"....آوریل! 10-گلابی 11-درس ریاضی! 12-استاد ریاضی!! حالا یه جمله معنی دار خفن با ترکیب همشون بساز!!!(با کلمات سوال قبلی) ورزش کاری یا پیکنیکی؟ تا حالا بن شدی ؟ استقلالی یا پرسپولیسی ؟ رشتت چيه؟کدوم دانشگاه ميري؟اصلا دانشگاه ميري؟ برنامه ي تلويزيونيه مورد علاقت چيه؟

Mohamad
06-11-2010, 06:04 AM
کشتي کج نگاه ميکني؟ موبايلتو اگه عوض کني چي ميخري ؟يه سوال در رابطه با موبايلت داشتم اونم اينکه ايا اثر انگشت روي بدنه ي موبايلت ميمونه؟ شیرین ترین و تلخ ترین روز زندگیتون؟ تا حالا سوتی دادین ؟ بهترین هدیه رو از کی گرفتین ؟ چه فصلی رو بیشتر از همه دوست دارین؟ به نظرتون بهترین گوشی موبایل چیه؟ غذا ی مورد علاقه ات چیه؟ میوه مورد علاقه ات چیه؟ ماشین داری؟چیه؟ ماشین مورد علاقه ات چیه؟ چرا مدیر شدی؟ از مدیر بودن راضی هستی؟ نظرت about me?

Mohamad
06-11-2010, 06:08 AM
مي*خواي چند سالگي زن بگيري؟ اگر بخواي از ايران بري كدوم كشور رو دوست داري؟ دوست داري قد زنت چقدر باشه؟ نظرت راجع به موزيك كلاسيك چيه؟ دوست داري خودت واسه خودت زن پيدا كني يا مامان بابات؟ چرا ما هر روز برق خونمون ميره؟ ممكنه رو زنت دست بلند كني؟ تا حالا با موبايل رفتي چتروم؟ دوست داري زنت ازت كوچيكتر باشه يا بزرگتر؟ از ويالون بيشتر خوشت مياد يا پيانو؟ دوست داري اسم زنت چي باشه؟ از گوشي هاي htc كدوم رو بيشتر دوست داري؟ اگه تو يه جزيره گير كني كه فقط يه زن توش باشه با اون زن ازدواج مي كني؟ اگه تا حالا تست آي كيو دادي جوابش چند درومده؟ گروه خونيت چيه؟ دوست داري هر نفر چند تا سوال ازت بپرسه؟

Mohamad
06-11-2010, 06:13 AM
تو سریال lost از کی بیشتر خوشت میاد ؟ موبایلتو چه جوری حمل میکنی ؟ (دست ؟ جیب ؟ کیف؟ ....) بعد از صندلی داغ حالت چطوره ؟ صندلیش واقعا داغه یا شایعه هست ؟ کیو از همه بیشتر دوست داری ؟ از کی متنفری ؟ فوتبالیستهارو میبینی ؟! قهرمان جام جهانی 2010 چه کشوریه ؟ چرا موبایل خریدی؟ چند تا دوست داری (( عدد دقیق با خطای کمتر از یک ده هزارم))) وشما بیشتر اونا رو دوست داری یا اونا بیشتر شما رو دوست دارن؟؟ -دوست داری پیر مرد شدی چه کاره بشی؟؟ يك سوال خودت از خودت بكن و جوابش رو هم بده

afsanah82
06-11-2010, 12:42 PM
محمد جان اجازه میدی؟
1نیمه گمشده یعنی چی؟
2-به نظرت همه ما گمشده ایم؟
3-کسی که گمشده چجوری باید پیداش کرد؟ 110؟
4-تخصص مورد علاقت؟
5-بهترین اسم دختر؟
6نظرت در مورد دوستای آویزون چیه؟
7-خیاطی هم بلدی؟
8-کلاسای 8 صبح زجرآوره؟
9-از جنیفر خوشت می یاد؟
10_خواننده مورد علاقه؟
11-از لپ تاپ خوشت می یاد؟مارکش چی باشه بهتره؟
12-روابط دختر و پسر در چه حد ؟
13-عشق اول؟
14-ژیان؟
15_مثل محمد کچلی؟
16من؟

Ahmadreza_b
06-11-2010, 03:19 PM
1. تو زندگی چی و کی بیشتر از همه برات اهمیت داره؟
2. نظرکی برات مهمه و هیچوقت نه بهش نمیگی؟
3. اگه بخوایی کاری رو بکنی که خانواده وعرف جامعه باهاش مخالفن ولی تو بهش اعتقاد داری انجامش میدی؟
4. مردم رو در حال حاضر چطور میبینی؟
5. چه قدر به سنت ها پایبندی؟
6. نظرت در مورد شکاف درحال حاضر بین زن و مرد چیه؟آیا تاثیری روی زندگیت میذاره؟
7. چقدر به عرف جامعه و سنت ها احترام میذاری؟
8. درآینده میخوایی چطور زندگی کنی؟
9. کدوم کشور رو برای زندگی دوست داری؟
10. خوشبختی را تعریف کن
11. گواهينامه رانندگي داري؟
12. بزرگترين كاري كه كردي؟
13. بزرگترين ريسك زندگيت؟
14. بزرگترين غم زندگيت ؟ (اميدوارم نداشته باشي)
15. بزرگترين آرزوت؟

1. تو زندگی خانوادم برام مهمن و تا حدودی دوستام
2. نظر خانواده چون واقعاً خیرخواه من هستند
3. نه فکر نکنم انجام بدم چون نظرشون برام مهمه و احساس میکنم اونا چیزی میدونن که من نه
4. مردم همه خوبن مگه عکسش ثابت بشه
5. زیاد اعتقادی به سنت ها ندارم
6. چه شکافی؟ الان که به نظرم زن و مرد در یک سطح هستند
7. به هر حال عرف و سنت هم یک چارچوبه خیلی بهش اعتقاد ندارم ولی تا جایی که برام مزاحمت ایجاد نکنه سعی میکنم حفذشون کنم
8. از طریقه زندگی فعلیم راضیم
9. همین ایران به شرط اصلاح
10. خوشبختی نسبیه نمیشه تعریفش کرد ولی فکر کنم اگه هرکس بهترین خودش باشه خوشبخته
11. بله
12. من کار بزرگی انجان ندادم تا حالا
13. زیاد اهل ریسک نیستم ولی سرمایه گذاری تو یک شرکت بزرگترین ریسکم بوده که خوب راضیم
14. غم بزرگی نداشتم تو زندگیم
15. سربلندی مردم ایران برای خودم آرزویی ندارم

شرمنده دیر شد جواب ها

Ahmadreza_b
06-11-2010, 03:29 PM
1. عشق برتر هست یا دوست داشتن
2. چه سبک موسیقی دوست داری؟
3. طرفدار کدوم خواننده هستی؟
4. بهترین کتابی که خوندی؟
5. بهترین فیلمی که دیدی ؟
6. بهترین دوران تحصیل؟
7. معمولا چه شعری زمزمه می کنی؟
8. زندگی در ایران بهتره یا خارج کشور؟
9. غربت را تعریف کن
10. چند شنبه دنیا اومدید؟؟
11. الان رو چه رنگی میبینی؟؟؟
12. چقدر سکه و پول خرد در جیب یا کیفت نگه می داری؟؟؟
13. تیک خاصی در رفتار و صحبتت اگر هست ..؟؟؟
14. فکر میکنی ...چند صد تا دیگه ازت سوال بپرسم؟؟
15. منو میشناسی؟برای چی نمیشناسی؟

1. فکر کنم عشق خیلی بالاتره
2. پاپ و بلوز
3. همون سیاوش قمیشی
4. جانب عشق عزیز است فرومگذارش
5. تو ذهنم نیشت ولی از اینا که یادمه میم مثل مادر را دوست داشتم
6. دوران دانشگاه
7. زیاد که نه ولی اشعار سیاوش قمیشی را
8. با این وضعیت خارج
9. تنهایی و غریب بودن
10. دوشنبه
11. الان بی رنگه
12. خیلی کم زمان دانشگاه بیشتر بود برای پول سرویس (آخه کرایه راه 175 بود)
13. خودم تاحالا چیزی ندیدم دیگرن بگن اگه هست
14. شما خیلی زیاد! میخواین من را به چالش بکشید دیگه
15. تا حدودی با خصوصیا اخلاقی شما آشنا شدم ولی کامل نه چون تاحالا هم دیگه را ندیدیم.

Ahmadreza_b
06-11-2010, 03:52 PM
1. نظرت درباره گوشیت چیه؟
2. نظرت درباره این گوش ها چیه : 1-96 2-95 3-95 8gb 4-5700 5-5800 6-n97 7-n85 8-n79 9-n86
3. -خودت یه چیز بگو
4. ماشین چی دوست داری
5. تیم اروپایی چی دوست داری؟
6. تیم ملی چی دوست داری؟
7. 1 سوال از خودت بپرس كه جوابش رو ندوني ؟
8. سخت ترين لحظه زندگيت كي بود ؟
9. اسم مانيتورت چيه ؟
10. اگه برگردی به دوران کودکی چیکار میکنی ؟
11. تا الان تو درسهای دوران ابتدایی یا راهنمایی تجدید شدی ؟ چه درسی ؟
12. جومونگ رو میشناسی ؟
13. متال گوش نميدي؟
14. از هر کدوم از این چیزایی که میگم بگو خوشت میاد یا بدت میاد...و به چه علتی!!! 1-پیژامه 2-کشمش پلو 3-نوکیا 4-فراری f430 5-تعطیل رسمی 6-ضایع شدن 7-adsl 8-رمان علمی تخیلی 9-"خدایا منو ببخش!"....آوریل! 10-گلابی 11-درس ریاضی! 12-استاد ریاضی!!
15. حالا یه جمله معنی دار خفن با ترکیب همشون بساز!!!(با کلمات سوال قبلی)
16. ورزش کاری یا پیکنیکی؟
17. تا حالا بن شدی ؟
18. استقلالی یا پرسپولیسی ؟
19. رشتت چيه؟کدوم دانشگاه ميري؟اصلا دانشگاه ميري؟
20. برنامه ي تلويزيونيه مورد علاقت چيه؟

1. دوستش دارم
2. همشون نوکیا هستن دیگه یعنی نظرم + در کل 5800 سالارشونه و از سری N هم 96 و 97
3. به یاد اون آقای محترم چیز
4. ماشین جدیدا همه خوبن ولی خودم کارای BMW را دوست دارم از سانتافه و آزرا و چند مدل از کیا هم خوشم میاد
5. سرور کلیه تیم های جهان رئال مادرید و در کنارش آرسنال، منچستر و یونتوس
6. ایران ولی در کنارش برزیل و اسپانیا و ایتالیا
7. من چه رنگی دوست دارم؟؟ بنفش
8. لحظه سختی نبوده
9. SAMSUNG 17875
10. شیطنت های دوران کودکی
11. هیچ وقت
12. بله اسمش را زیاد شنیدم ولی هیچ موقع سریالش را نگاه نکردم
13. اول دبیرستان که بودم متالیکا گوش دادم
14.

1-پیژامه: خوشم میاد چون خیلی راحته البته راه راه نباشه
2-کشمش پلو: خوشم میاد چون خوش مزه هست
3-نوکیا: خوشم میاد چون همیشه بهترینه
4-فراریf430 : کیه که بدش بیاد؟؟ چون آخر ماشینه
5-تعطیل رسمی: تو دوران تحصیل که خوب بود هرچند طولانی که میشد حوصلم سر میرفت
6-ضایع شدن: بدم میاد خوب ضد حاله دیگه
7-adsl : اوایل خوب بود دوست داشتم ولی دیگه الان کمه سرعتش برام یعنی راضی کننده نیست
8-رمان علمی تخیلی: دوست دارم سرگرم کننده هست
9-"خدایا منو ببخش!"....آوریل!: گاهی خوشگله گاهی ترسناک در کل نظری ندارم در موردش
10-گلابی: دوست دارم
11-درس ریاضی!: دوست دارم چون همیشه میفهمیدم و اینکههمه چیزش اصول داشت
12-استاد ریاضی!!: دوست دارم چون آدم های منطقی هستند معمولاً
15. با این همه کلمه چه جوری یه جمله بسازم؟
16. ورزشکار نیستم ولی ورزش را دوست دارم :دی
17. نه هیچ وقت
18. هیچ کدوم ولی پرسپولس را ترجیح میدم
19. مهندسی مکانیک گرایش حرارت و سیالات دانشگاه خمینی شهر تموم شده.
20. به برنامه های تلویزیونی هیچ علاقه ای ندارم

Ahmadreza_b
06-11-2010, 04:03 PM
1. کشتي کج نگاه ميکني؟
2. موبايلتو اگه عوض کني چي ميخري ؟يه سوال در رابطه با موبايلت داشتم اونم اينکه ايا اثر انگشت روي بدنه ي موبايلت ميمونه؟
3. شیرین ترین و تلخ ترین روز زندگیتون؟
4. تا حالا سوتی دادین ؟
5. بهترین هدیه رو از کی گرفتین ؟
6. چه فصلی رو بیشتر از همه دوست دارین؟
7. به نظرتون بهترین گوشی موبایل چیه؟
8. غذا ی مورد علاقه ات چیه؟
9. میوه مورد علاقه ات چیه؟
10. ماشین داری؟چیه؟
11. ماشین مورد علاقه ات چیه؟
12. چرا مدیر شدی؟
13. از مدیر بودن راضی هستی؟
14. نظرت about me?

1. نه
2. شاید N8 رو بدنه نه ولی صفحه چرا
3. چیزی تو ذهنم نیست به عنوان روز شیرین و تلخ
4. سوته که خوب آره دیگه آدم جایز الخطاست دیگه ولی یادمه تازه زبان میرفتم تو جمع فامیل به یکی گفتم
Do You Speak English?

5. همه هدیه ها که میگیرم دوست دارم مهم نفسه عمله برام
6. بهار
7. برند نوکیا ولی خوب مدل جای بحث داره
8. خورشت سبزی را دوست دارم
9. خیلی میوه ها: انگور و گیلاس را فکر کنم بیشتر
10. نه ندارم
11. همون ها که گفتم: BMW را دوست دارم از سانتافه و آزرا و چند مدل از کیا هم خوشم میاد و از برند ها هم کارهای لامبورگینی
12. شاید بتونم کمکی کنم
13. نه چون کاری نکردم تاحالا
14. فردی خیلی قابل احترام و دوست داشتنی، رک و صریح

Ahmadreza_b
06-11-2010, 04:05 PM
1. مي*خواي چند سالگي زن بگيري؟
2. اگر بخواي از ايران بري كدوم كشور رو دوست داري؟
3. دوست داري قد زنت چقدر باشه؟
4. نظرت راجع به موزيك كلاسيك چيه؟
5. دوست داري خودت واسه خودت زن پيدا كني يا مامان بابات؟
6. چرا ما هر روز برق خونمون ميره؟
7. ممكنه رو زنت دست بلند كني؟
8. تا حالا با موبايل رفتي چتروم؟
9. دوست داري زنت ازت كوچيكتر باشه يا بزرگتر؟
10. از ويالون بيشتر خوشت مياد يا پيانو؟
11. دوست داري اسم زنت چي باشه؟
12. از گوشي هاي htc كدوم رو بيشتر دوست داري؟
13. اگه تو يه جزيره گير كني كه فقط يه زن توش باشه با اون زن ازدواج مي كني؟
14. اگه تا حالا تست آي كيو دادي جوابش چند درومده؟
15. گروه خونيت چيه؟
16. دوست داري هر نفر چند تا سوال ازت بپرسه؟

1. فکر کنم 27-28 سن مناسبی باشه
2. همین ایران خوبه ولی بخوام برم کانادا، امرکا یا سوئد
3. 170 کافیه
4. نظری ندارم نه علاقه دارم نه بدم میاد
5. خودم پیدا کنم خانواده تایید کنن
6. شاید مشکل از فیوزه، بهتره با اداره برق تماس بگیرید
7. نه
8. نه ولی گاهی با موبایل چت میکنم ولی حتی با PC هم تو روم ها نمیرم
9. کوچیکتر دیگه
10. ویالون را بیشتر دوست دارم
11. همون اسم هایی که دوست داشتم و گفتم خوبن
12. Desire به نظرم خوب میاد و hd2
13. نمیدونم خوب باید موقعیتش پیش باید ولی احتمالاً آره چون بلاخره یکی باید غذا درست کنه :دی
14. 100 بود فکر کنم
15. A+
16. هرکس هر چی دوست داره بپرسه مشکلی نیست

Ahmadreza_b
06-11-2010, 04:12 PM
این آگهی میان برنامه هست.

برای اینکه یک استراحتی کرده باشم

Ahmadreza_b
06-11-2010, 04:19 PM
1. تو سریال lost از کی بیشتر خوشت میاد ؟
2. موبایلتو چه جوری حمل میکنی ؟ (دست ؟ جیب ؟ کیف؟ ....)
3. بعد از صندلی داغ حالت چطوره ؟
4. صندلیش واقعا داغه یا شایعه هست ؟
5. کیو از همه بیشتر دوست داری ؟
6. از کی متنفری ؟
7. فوتبالیستهارو میبینی ؟!
8. قهرمان جام جهانی 2010 چه کشوریه ؟
9. چرا موبایل خریدی؟
10. چند تا دوست داری (( عدد دقیق با خطای کمتر از یک ده هزارم))) وشما بیشتر اونا رو دوست داری یا اونا بیشتر شما رو دوست دارن؟؟
11. -دوست داری پیر مرد شدی چه کاره بشی؟؟
12. يك سوال خودت از خودت بكن و جوابش رو هم بده

1. ندیدم اصلاً
2. تو جیب پیراهن رو قلب و بدن جیب باشه تو جیب شلوار
3. سوختگی خفیف خواهم داشت
4. داغ که زیاد نه ولی گاهی میسوزونه
5. مادرم
6. هیچ کس
7. قبلاً دوست داشتم
8. بزریل گویا
9. برای اینکه خانواده نگران نشن تو راه دانشگاه و اینا خودشون خریدن من خیلی علاقه نداشتم
10. دوستام زیادن شاید چیزی حدود 100 تا ولی خوب بعضیشون را دوست دارم بقیشون اونا بیشتر من را دوست دارن
11. بیکار باشم برم پارک به هم سن و سال ها شطرنج بازی کنیم
12. برند مادربردم؟ گیگابایت

Ahmadreza_b
06-11-2010, 04:32 PM
محمد جان اجازه میدی؟
1نیمه گمشده یعنی چی؟
2-به نظرت همه ما گمشده ایم؟
3-کسی که گمشده چجوری باید پیداش کرد؟ 110؟
4-تخصص مورد علاقت؟
5-بهترین اسم دختر؟
6نظرت در مورد دوستای آویزون چیه؟
7-خیاطی هم بلدی؟
8-کلاسای 8 صبح زجرآوره؟
9-از جنیفر خوشت می یاد؟
10_خواننده مورد علاقه؟
11-از لپ تاپ خوشت می یاد؟مارکش چی باشه بهتره؟
12-روابط دختر و پسر در چه حد ؟
13-عشق اول؟
14-ژیان؟
15_مثل محمد کچلی؟
16من؟

1- یعنی مکمل یعنی کسی که بتونه کامل کننده باشه
2- ما نه شاید پیدا شدیم تازه
3- اصولاً کلانتری ها میتونن کمک کنن ولی گوگل هم راه خوبیه
4- همین مکانیک سیالات خوبه
5- ستاره و شیدا اسم های قشنگی هستند به نظرم
6- استفاده ابزاری از دوست ممنوع است! بدم میاد دیگه
7- نه
8- نه خیلی چون کلاس های 2 ظهر بدتر بود
9- نه خوشم نمیاد
10- سیاوش قمیشی و چند تای دیگه مثل امید داریوش و ...
11- بدم نمیاد ولی با PC راحتترم مارکش هم Sony Vaio
12- دوستی سالم بد نیست
13- همیشه عشق اول بهترین نیست
14- آخر سیستم تعلیق
15- نه تا این لحظه کچل نشدم
16- آقای با شخصیت و کمی شوخ طبع

afsanah82
06-11-2010, 04:43 PM
1_ دوست داری بری سرباز یا نه
2- نماز میخونی؟چرا؟
3.به نظرت این جمله چقدر درسته : در طوفان با خدا بودن بهتر از ناخدا بودنه
4.اگه بخوای به یکی از اعضای سایت نمره بیست بدی اون کیه ؟(حتما یکی رو انتخاب کن )
5.بهترین راه پاک زیستن چیست ؟

6.."یک قدم تا فردا" با این جمله به یاد چه چیزی افتادی ؟

7.تا حالا دوستی بهت خیانت کرده ؟ در چه مورد ؟

8.ایا موضوعی در زندگی شما است که باعث رنجش شما شود ؟

9.خونه رویاهات چه شکلیه ؟

10.دلتنگي؟
11.رويايي ترين روزت؟
12.يه سوال از خدا؟
13.عدالت خدارو قبول داري؟
14.حاضری به یک فرد نابینا بینایی ببخشی و خودت یک عمر نابینا باشی ؟
15.یک کاغذ سفید ، یک خودکار ، یک جمله ، ان جمله را بیان کن ؟

Ahmadreza_b
06-11-2010, 05:11 PM
1_ دوست داری بری سرباز یا نه
2- نماز میخونی؟چرا؟
3.به نظرت این جمله چقدر درسته : در طوفان با خدا بودن بهتر از ناخدا بودنه
4.اگه بخوای به یکی از اعضای سایت نمره بیست بدی اون کیه ؟(حتما یکی رو انتخاب کن )
5.بهترین راه پاک زیستن چیست ؟

6.."یک قدم تا فردا" با این جمله به یاد چه چیزی افتادی ؟

7.تا حالا دوستی بهت خیانت کرده ؟ در چه مورد ؟

8.ایا موضوعی در زندگی شما است که باعث رنجش شما شود ؟

9.خونه رویاهات چه شکلیه ؟

10.دلتنگي؟
11.رويايي ترين روزت؟
12.يه سوال از خدا؟
13.عدالت خدارو قبول داري؟
14.حاضری به یک فرد نابینا بینایی ببخشی و خودت یک عمر نابینا باشی ؟
15.یک کاغذ سفید ، یک خودکار ، یک جمله ، ان جمله را بیان کن ؟

1. دوست ندارم برم ولی مجبورم
2. شاید عادته
3. به نظرم منطقیه چون تو سختی ها بیشتر امید لازمه و با خدا بودن امید میاره
4. همه که عالی هستند ولی آقا محمد 20 میگیرن دیگه
5. ایمان و تقوا
6. چیز خواصی تو ذهنم تداعی نمیشه شاید کوتاهی عمر
7. نه پیش نیومده
8. نه هیچ چیز
9. ویلایی و بزرگ
10. دوری
11. اعتقادی به روزهای رویایی و سخت و بد و خوب ندارم
12. چرا دنیا را آفرید؟
13. بله
14. میتونم یک چشم بدم که هر دو نصفه بینا باشیم؟ شاید هنوز به اون درجه از گذشت نرسیدم نه!
15. شاید تو هر موقعیت یک چیز بنویسم
ولی متنی که خیلی دوست دارم:
دلم هوای جرعه ای سکوت و تنهایی از پیاله ی دست هایت را کرده دیگر از خدا هیچ نمی خواهم حتی ترا ..... و این بزرگترین دروغ منست عزیزم

afsanah82
06-11-2010, 06:38 PM
برا هر کدوم از صفت ها یکی از کاربرای انجمن رو نام ببر!
مرموزترین
شیطون ترین
فعال ترین
کنجکاو ترین
دلسوزترین
مهربون ترین
باوفاترین
عاشق ترین
مسن ترین
کوشولوترین
جدی ترین
شوخ ترین
با کلاس ترین
با نمک ترین
بداخلاق ترین
احساساتی ترین
لج درار ترین
آروم و بی حاشیه ترین

afsanah82
06-11-2010, 06:42 PM
1-توخونه بچه چندمی؟
2-غذا چی دوست داری؟
3-چه رنگی رو دوست داری؟
4-چه بازیگری رو خیلی دوست داری؟
5-تا حالاعاشق کسی شدی؟
6-قشنگترین شهر ایران؟
نظرت دریاره ی ..........
8-زندگي خوب رو در چي ميبيني؟
9-به نظرت پول بهتره يا علم يا هيچكدام؟
10-به نظرت خدا كجاست؟
11-نظرت راجع به امام حسین؟
12-دوست داری کیو بکشی؟
13-چه کتاب هایی رو مطالعه می کنی؟
14-تا به حال به چند نفر از قصد آدرس اشتباه دادی ؟
15-اولین و آخرین آروزت ؟
16_نظرت درباره ی کاظم sorna
17-وقت بیکاری چی کار می کنی؟
18-از بچه خوشت مياد؟
19-سگ دوست داري يا گربه يا هيچكدام؟
20-به نظرت بهترين مردم ايران از كدوم خطه هستن؟
21-اگر بهت بگن 50 ميليون ميديم تو غذاي يكي سم بريز چيكار ميكني؟
22-اگه بعد ريختن سم بگن 100 ميليون ميديم خودتو معرفي كن چيكار ميكني؟
23-تا حالا به مرگ و بعد از اون فکر کردی؟
24-نظرت درباره ی سیاست چیه؟
25-نظرت در مورد زن چیه؟
26-نظرت در مورد مرد چیه؟
27-تا حالا بی دلیل کتک خوردید ؟
28- تاحالا بی دلیل کسی رو کتک زدید ؟
28-چند درصد از ایرانی ها برای رفتن به سر کار و کسب یک شغل درس میخونن ؟
29-شب ساعت چند مي خوابي ؟
30-نظر شما در مورد دموکراسی چیه؟
31-بهترین ماشین دنیا؟
32-نظرت در مورد دخترهای امروزی چیه؟
33-اگر یه فراری 600 میلیونی داشتی وقتی سوارش میشدی چه حسی داشتی؟
34-نظرت در مورد اوضاع کنونی ایران چیه؟
35-اگه یکی تو خیابون بزنه توی گوشتون چیکار میکنید؟
36- اگه توی خونه نشسته باشید یهو زلزله بیاد چیکار میکنید؟
37- اگه توی خیابون ماشین بهتون بزنه و بعد پیاده شه و شروع کنه بد و بیراه گفتن چیکار میکنید؟
38-اگه برید مسجد وقتی در اومدید کفشتونو برده باشن چیکار میکنید؟
39-یه صفت واسه من بگو؟
40-تا حالا قطار سوار شدی؟
41-چند ماهته؟
42-معدل سال اول دبستانت چند بود؟
43-شیر دوست داری؟
44-نظرت راجع به کشور کانادا؟
45-نظرت راجع به دانشگاه آزاد؟
46-نظرت درباره مدیر فنی سایت نیما؟
47-چقدر به دوزخ وبهشت اعتقاد دارید؟
48-منفور ترین فرد؟
49-بدترین خصلت یک انسان از نظرت؟
50-فایرفاکس یا اوپرا؟چرا؟
51-مزخرف ترین کاربری که توی فروم ها باهاش برخوردیدی کی و کدوم بوده؟
52-جالب ترین خاطره 3 ماه اخیر ؟
53-چه کسی رو تو خونوادت از همه بیشتر دوست داری و مورد اعتمادته؟؟
54-به نظرت ادم قابل اعتمادیم تو این زمونه وجود داره ؟به کسی اعتماد میکنی یا نه؟
55-شده تا حالا با صدای بلند گریه کنی؟میگن مردا گریه نمیکنن؟واسه چی گریه کردی؟
56-منو چقدر دوست داری؟
57-مشخصات کامل کسی رو که برای زندگیت میپسندی رو بگو؟
58-دوست داشتی به دوران کودکیت برمیگشتی؟یا اینکه جایی زندگی میکردی که هیچ ادمی وجود نداشت؟
59-چه نوع موسیقی رو بیشتر از همه دوست داری؟
60-دوست داشتی خواننده بشی؟

SeEzAr
06-11-2010, 07:06 PM
1 : شماره کفشتون

2 : با چی می نویسید

3 : اسم ادکلن شما

4 : پول ؟

5: آیا به سازمان ملل اعتقاد داری

6 : روزانه ساعت پیاده روی داری

7: دور از جون نظرت در مورد مرگ چیه

8 : آیا تا حالا کشتی ؟

Ahmadreza_b
06-12-2010, 12:06 AM
برا هر کدوم از صفت ها یکی از کاربرای انجمن رو نام ببر!
مرموزترین
شیطون ترین
فعال ترین
کنجکاو ترین
دلسوزترین
مهربون ترین
باوفاترین
عاشق ترین
مسن ترین
کوشولوترین
جدی ترین
شوخ ترین
با کلاس ترین
با نمک ترین
بداخلاق ترین
احساساتی ترین
لج درار ترین
آروم و بی حاشیه ترین

درود

راستش را بخواین من خیلی با اعضا آشنایی ندارم و جواب دادن به این سوال ها هم ممکنه باعث کدورت بشه

ولی خوب سعی میکنم به برخیش جواب بدم

مرموزترین: secret به خاطر معنای کلمه عرض میکنم
شیطون ترین: آقا رضا
فعال ترین: آقا محمد
کنجکاو ترین: بازم آقا رضا
دلسوزترین: فکر کنم آقا محمد
مهربون ترین: همه اعضا برخورد مهربونی با من دارن
باوفاترین:
عاشق ترین:
مسن ترین: فکر کنم آقا کاظم
کوشولوترین:
جدی ترین: آقا بهنام
شوخ ترین:
با کلاس ترین:
با نمک ترین: آقا نیما و آقا سینا
بداخلاق ترین: هیچکدوم
احساساتی ترین:
لج درار ترین: هیچکدوم
آروم و بی حاشیه ترین: آقا سید محمدرضا

جواب بقیه سوال ها نمیدونستم و اونایی هم که جواب دادم چیزایی بود که به ذهنم میرسید اگه جسارتی شده دوستان ببخشند این حقیر را

Ahmadreza_b
06-12-2010, 12:45 AM
1-توخونه بچه چندمی؟
2-غذا چی دوست داری؟
3-چه رنگی رو دوست داری؟
4-چه بازیگری رو خیلی دوست داری؟
5-تا حالاعاشق کسی شدی؟
6-قشنگترین شهر ایران؟
نظرت دریاره ی ..........
8-زندگي خوب رو در چي ميبيني؟
9-به نظرت پول بهتره يا علم يا هيچكدام؟
10-به نظرت خدا كجاست؟
11-نظرت راجع به امام حسین؟
12-دوست داری کیو بکشی؟
13-چه کتاب هایی رو مطالعه می کنی؟
14-تا به حال به چند نفر از قصد آدرس اشتباه دادی ؟
15-اولین و آخرین آروزت ؟
16_نظرت درباره ی کاظم sorna
17-وقت بیکاری چی کار می کنی؟
18-از بچه خوشت مياد؟
19-سگ دوست داري يا گربه يا هيچكدام؟
20-به نظرت بهترين مردم ايران از كدوم خطه هستن؟
21-اگر بهت بگن 50 ميليون ميديم تو غذاي يكي سم بريز چيكار ميكني؟
22-اگه بعد ريختن سم بگن 100 ميليون ميديم خودتو معرفي كن چيكار ميكني؟
23-تا حالا به مرگ و بعد از اون فکر کردی؟
24-نظرت درباره ی سیاست چیه؟
25-نظرت در مورد زن چیه؟
26-نظرت در مورد مرد چیه؟
27-تا حالا بی دلیل کتک خوردید ؟
28- تاحالا بی دلیل کسی رو کتک زدید ؟
28-چند درصد از ایرانی ها برای رفتن به سر کار و کسب یک شغل درس میخونن ؟
29-شب ساعت چند مي خوابي ؟
30-نظر شما در مورد دموکراسی چیه؟
31-بهترین ماشین دنیا؟
32-نظرت در مورد دخترهای امروزی چیه؟
33-اگر یه فراری 600 میلیونی داشتی وقتی سوارش میشدی چه حسی داشتی؟
34-نظرت در مورد اوضاع کنونی ایران چیه؟
35-اگه یکی تو خیابون بزنه توی گوشتون چیکار میکنید؟
36- اگه توی خونه نشسته باشید یهو زلزله بیاد چیکار میکنید؟
37- اگه توی خیابون ماشین بهتون بزنه و بعد پیاده شه و شروع کنه بد و بیراه گفتن چیکار میکنید؟
38-اگه برید مسجد وقتی در اومدید کفشتونو برده باشن چیکار میکنید؟
39-یه صفت واسه من بگو؟
40-تا حالا قطار سوار شدی؟
41-چند ماهته؟
42-معدل سال اول دبستانت چند بود؟
43-شیر دوست داری؟
44-نظرت راجع به کشور کانادا؟
45-نظرت راجع به دانشگاه آزاد؟
46-نظرت درباره مدیر فنی سایت نیما؟
47-چقدر به دوزخ وبهشت اعتقاد دارید؟
48-منفور ترین فرد؟
49-بدترین خصلت یک انسان از نظرت؟
50-فایرفاکس یا اوپرا؟چرا؟
51-مزخرف ترین کاربری که توی فروم ها باهاش برخوردیدی کی و کدوم بوده؟
52-جالب ترین خاطره 3 ماه اخیر ؟
53-چه کسی رو تو خونوادت از همه بیشتر دوست داری و مورد اعتمادته؟؟
54-به نظرت ادم قابل اعتمادیم تو این زمونه وجود داره ؟به کسی اعتماد میکنی یا نه؟
55-شده تا حالا با صدای بلند گریه کنی؟میگن مردا گریه نمیکنن؟واسه چی گریه کردی؟
56-منو چقدر دوست داری؟
57-مشخصات کامل کسی رو که برای زندگیت میپسندی رو بگو؟
58-دوست داشتی به دوران کودکیت برمیگشتی؟یا اینکه جایی زندگی میکردی که هیچ ادمی وجود نداشت؟
59-چه نوع موسیقی رو بیشتر از همه دوست داری؟
60-دوست داشتی خواننده بشی؟

چه خبره آقا رضا
بابا رحمی به حال ما بکنبد.

60 تا سوال؟ مگه بازجویی میخواین بکنین؟

1- بچه دومی هستم
2- خورشت سبزی
3- آبی و بنفش
4- زیاد با سینما آشنایی ندارم ولی عزت الله انتظامی و پرویز پرستویی را خیلی دوست دارم
5- نه هیچ وقت
6- اینا از هرکی بپرسین میگه اصفهان
7- در مورد این تعداد نقطه نظری ندارم ولی اگه منظور اینه که نظرم را در مورد چیزی بگم اصولاً نظرم به همه چیز مثبته
8- زندگی خوب در آرامش بودن
9- فکر کنم پول چون با پول میشه علم را به خدمت گرفت
10- قبلاً تو آسمونا بودن
11- میگن مظلوم
12- هیچ کس
13- زیاد که نه ولی هرچی بیاد دم دستم میخونم سبک خاصی مدنظرم نیست ولی علمی را بیشتر
14- هیچ وقت نشده حتی اگه شک داشته باشم میگم نمیدونم
15- من هیچ آرزویی ندارم یعنی آرزو داشتن رو قبول ندارم
16- چی بگم والا آشنایی زیادی ندارم ولی طبق تعاریف آقا محمد شخصی با وقار و با شخصیت و معلومات زیاد
17- همش پای کامپیوتر نشستم
18- آره خوب خیلی نازن
19- هیچ کدوم با حیوونا میونه خوبی ندارم
20- مردم ایران همشون بی نظیرن
21- قبول نمیکنم
22- سعی میکنم به خاطر پول کار بدی انجام ندم
23- زیاد نه
24- کثیف شده
25- نظر خاصی ندارم چی بگم موجودات پیچیده
26- موجوداتی دارای پیچیدگی کمتر نسبت به زنان
27- بی دلیل نه
28- فکر کنم اکثر قریب به اتفاق
29- متغیره گاهی 12 گاهی تا 2 و گاهی هم تا 4 (البته وقتی آقا محمد آنلاین باشن) بیدارم
30- حق طبیعی جوامع بشری
31- بنز خوبه توی سوپر اسپورت ها هم لامبورگینی
32- اکثراً لوس! شرمنده رک گفتم
33- احساس استرس دیگه!
34- جالب نیست از هر لحاظ حق ایرانی این نیست خیلی عقبیم
35- تعجب میکنم و نگاه عاقل اندر سفیه
36- فرار میکنم میرم زیر چارچوب در یا میز
37- شاید پاسخ بدم نمیدونم
38- تا اولین دمپایی فروشی پا برهنه میرم و تو راه یکی بد و بیره بار دزد محترم میکنم
39- صندلی داغ کن!!
40- بله فکر کنم 3 بار
41- دقیقاً 266 ماه اگه میخواین به روز و ساعت و دقیقه و ثانیه هم بگم!!
42- 20
43- بله
44- جای خوبی برای زندگی
45- دانشجوی دانشگاه آزاد بودم هزینه کمر شکن
46- همه فن حریف
47- معتقدم
48- هیچ کس منفور نیست به نظرم
49- دروغ گویی و دو رویی
50- من مشتری فایر فاکسم کاملترین مرورگره به نظرم
51- همه خوب بودن کاربر بدی ندیدم تو هیچ فرومی
52- خاطره زیاد تو ذهنم نمی مونه
53- مادرم
54- من زود اعتماد میکنم بله هستند هنوز انسان های قابل اعتماد زیادی
55- با صدای بلند نه ولی خوب گریه کردم مرد ها هم گریه میکنن منم دلم بگیره گریه میکنم
56- همه اعضای انجمن آذردانلود عزیز هستند
57- مشخصات زیادی مد نظرم نیست قصد داشتم تو تاپیک معیار ها بحث کنیم که نشد ولی خوب صداقت برام اهمیت داره وضع ظاهری هم. و همینطور شرایط فرهنگی و ...
58- دوران کودکی را که دوست دارم برای همین هنوز گاهی تو همون دوران سیر میکنم ولی در مور جایی بودن بدون آدم ها نه بودنشون بهتره
59- موسیقی نوع خاصی مد نظرم نیست ولی سبک پاپ و بلوز را بیشتر دوست دارم
60- نه صدای خوب ندارم

آخیش عجب ماراتونی بود

Ahmadreza_b
06-12-2010, 12:48 AM
1 : شماره کفشتون

2 : با چی می نویسید

3 : اسم ادکلن شما

4 : پول ؟

5: آیا به سازمان ملل اعتقاد داری

6 : روزانه ساعت پیاده روی داری

7: دور از جون نظرت در مورد مرگ چیه

8 : آیا تا حالا کشتی ؟

درود بر شما آقا بهنام عزیز

1. 45 و 46 هر دو را میپوشم
2. با خودکار
3. نایک
4. بودنش خوشبختی نیست ولی نبودش بدبختیه
5. بله
6. پیاده روی منظم نمیکنم گاهی پیش میاد هرچقدر حال داشته باشم میرم
7. حقه و حقیقت
8. خوب نه

afsanah82
06-12-2010, 01:05 PM
سلام آقا احمد

آقا تو این سایت غیر از من و محمد کسی دیگه سوال نداره؟:asa:
خودم میپرسم
1-ابگوشت دوست داری؟
2- تا حالا با یک دختر دعوا کردی؟چرا؟
3-تا به حال تصادف کردی؟مقصر بودی یا نه؟
4-دوست داشتی دکتر بشی؟دکتر چی؟
5- تا حالا تو جوب افتادی ؟از کودکی تا به حالا؟
6-نوشابه سیاه دوست داری یا زرد؟یا سفید؟
7-لاغر هستی (مثل من)یا چاق (مثل محمد)؟
8- اگه یکی عمدا بزنه پاتو بشکونه بعدا عذر بخواد چیکار میکنی؟
9-چرا من اینقدر تنهام؟
10125469869-8654235چند میشه؟
11_صندلی میچسبه؟
12_میگن این صندلی خیلی داغه ؟آره؟

afsanah82
06-12-2010, 01:10 PM
بازم سلام

آقا احمد خسته که نشدی؟

آقا احمد برا هر یک از شکلک های زیر یک نفر از سایت رو انتخاب کن حتما .نترس کسی ناراحت نمیشه:d:

:sar3:
:gah9:
:sokot:
:d:
:so0t:
:blink2:
:hah:
:ch0m:
:sarbaz:
:ta4:
:g:
:crying:
:from me :
:del-s:
:ka5:
:asa:

Ahmadreza_b
06-12-2010, 02:04 PM
سلام آقا احمد

خودم میپرسم
1-ابگوشت دوست داری؟
2- تا حالا با یک دختر دعوا کردی؟چرا؟
3-تا به حال تصادف کردی؟مقصر بودی یا نه؟
4-دوست داشتی دکتر بشی؟دکتر چی؟
5- تا حالا تو جوب افتادی ؟از کودکی تا به حالا؟
6-نوشابه سیاه دوست داری یا زرد؟یا سفید؟
7-لاغر هستی (مثل من)یا چاق (مثل محمد)؟
8- اگه یکی عمدا بزنه پاتو بشکونه بعدا عذر بخواد چیکار میکنی؟
9-چرا من اینقدر تنهام؟
10125469869-8654235چند میشه؟
11_صندلی میچسبه؟
12_میگن این صندلی خیلی داغه ؟آره؟

1- بله دوست دارم
2- نه سعی میکنم با دخترا دهن به دهن نشم
3- تصادف نه
4- بلی دکتر قلب
5- تو جوب نه ولی یکبار پام تو پل گیر کرد
6- همه نوشابه ها را دوست دارم
7- چاق نیستم ولی لاغر هم نیستم هیکلم درشته
8- پاشو میشکونم و عذرخواهی هم نمیکنم
9- من هم تنهام خوب فکر کنم همه تنها هستند این روز ها
10- میشه 116815634
11- صندلی خوبه آره
12- خیلی داغ که نه اما دیشب مغزم را داشت میسوزوند اون 60 تا سوال شما

Ahmadreza_b
06-12-2010, 02:56 PM
بازم سلام

آقا احمد خسته که نشدی؟

آقا احمد برا هر یک از شکلک های زیر یک نفر از سایت رو انتخاب کن حتما .نترس کسی ناراحت نمیشه:d:

:gah9:
:sokot:
:d:
:ch0m:
:sarbaz:
:ta4:
:crying:
:from me :
:del-s:
:ka5:
:asa:

درود

نه خسته که نشدم

:gah9: آقا سینا
:sokot: آقا سید محمدرضا چون به نظرم کم حرف میان
:d: بازم آقا سینا که خیلی شوخ هستند و خیلی هم از این اسمایل اسفاده میکنن
:ch0m: این که سرقفلیش به نام آقا نیماست
:sarbaz:علیرضا داداشم و همچنین بزودی خودم
:ta4: آقا محمد به خاطر ایجاد انگیزه و تشویق سایرین
:crying:آقا رضا
:from me : آقا محمد به خاطر احترام زیادی که برای دیگر کاربران قایل هستند.
:del-s: بازم آقا رضا
:ka5:جسارتاً آقا محمد که دوستان میگن کچلن فکر کنم دلیلش همین اسمایل باشه (توروخدا ببخشید آقا محمد تقصیر آقا رضاست)
:asa:کسی را عصبانی ندیدم

برای بقیه هیچ کس به نظرم نرسید

Nima
06-12-2010, 03:03 PM

من گفتم چه کاریه سوال کنم بعضیا حذف کنن:d:
1- نظرت در مورد طراحی شهر اصفهان چیه؟
2- اگه بگن مثل کره شمالی اینترنت توی ایران هم به کل قطع میشه چیکار میکنی؟
3- خوش خوابی یا کم خواب:d:
4- لنگ ظهر کی هست؟
5- تنها جایی روی کره که آفتاب فقط یک بار مستقیم به اونجا تابیده
6- بهترین خصوصیت من :d:
7- بدترین خصوصیت من (هر چی بود بنویس نگو خصوصیت بد نداری:ch):)
8- چرا توی اصفهان ژیان زیاده؟:blataklif:
9- چرا دم خر درازه :d:
10- نظرت درباره بعضیا که پست رو پاک میکنن و قبلش اطلاع نمیدن چیه؟:ch0m:

Ahmadreza_b
06-13-2010, 12:27 AM
من گفتم چه کاریه سوال کنم بعضیا حذف کنن:d:
1- نظرت در مورد طراحی شهر اصفهان چیه؟
2- اگه بگن مثل کره شمالی اینترنت توی ایران هم به کل قطع میشه چیکار میکنی؟
3- خوش خوابی یا کم خواب:d:
4- لنگ ظهر کی هست؟
5- تنها جایی روی کره که آفتاب فقط یک بار مستقیم به اونجا تابیده
6- بهترین خصوصیت من :d:
7- بدترین خصوصیت من (هر چی بود بنویس نگو خصوصیت بد نداری:ch):)
8- چرا توی اصفهان ژیان زیاده؟:blataklif:
9- چرا دم خر درازه :d:
10- نظرت درباره بعضیا که پست رو پاک میکنن و قبلش اطلاع نمیدن چیه؟:ch0m:

درود بر شما

1- اصفهان معماری سنتی و اسلامی داره. طراحی ها هم بر همین اساس هست اصولاً ولی خوب کم کم داره به مشکل بر میخوره
2- احتمالاً اعتراض همراه با خشم= تظاهرات!
3- خوش خواب هستم ولی زیاد نمی خوابم (منظور اینکه زود و راحت خوابم میبره)
4- 10 صبح!!!!!!!!!!!!!!!
5- نمیدونم نشنیده بودم تاحالا
6- تلاشگر و پشتکار زیاد
7- فکر کنم گاهی خیلی رک برخورد میکنید
8- شما کی اصفهان اومدید؟ خیلی وقته ژیان دیگه نیست ولی دلیلش این بود که سابقاً اصفهانی ها 2 تا ماشین داشتن یکی کف شهر (ژیان) یکی تو پارکینگ (معمولاً دوو سیلو) الان دیگه نه اینجور نیست کلاس ماشین ها خیلی بالا رفته
9- احتمالاً چون در گنجه وازه!!!!
10- به نظر من کار صحیحی نیست در مورد پست یک مدیر اینجور اقدام بشه ولی خوب باید دید شرایط چیه شاید برای جلوگیری از تنش اون شخص مجبور به این کار شده باشه

afsanah82
06-13-2010, 12:50 AM
سلام
آقا احمد خوبی

1_آقاحمد اگه از مقامات بالا بهت دستور میومد که تاپیک رو ببندی و بعد از اینکه تاپیک رو بستی مدیری با استفاده از قدرتش اون پست میداد اون پست رو چیکار میکردی؟
2-اگه بگن آنجیلینا با تو ازدواج کنه چی میگی؟
3_مرغ اول به دنیا آمده یا تخم مرغ؟
4-چرا بعضی از افراد وقتی بستنی میخورن اول دربش رو لیس میزنن؟با وجود بستنی در ظرف؟
5-اگه یک روز نامرئی بشی دوست داری کجا بری؟
6_دور از جونت اگه بگن 60 ثانیه وقت داری چیکار میکنی؟
7_اگه بگن 60ثانیه وقت داری با کی حرف میزنی؟چرا؟
8-نظرت راجب هلیا خانوم چیه؟
9-چرا صدام به ایران حمله کرد؟
10-شب ها چرا دیر میخوابی با کی چت میکنی (به نقل از آقا محمد)
11_اگه صبح پا بشی ببینی قدت دو برابر شده چیکار میکنی؟
12-تا حالا تو آسانسور گیر کردی؟
13_چرا به اصفهانی ها میگن خسیس؟
14_نظرت درباره شعر من ماندم تنهای تنهاااااااا
15_واقعا سیاوش قمیشی مرده؟
16- اگه بگن میخواد تو رو ببینه چیکار میکنی؟
17_تا حالا به کلانتری رفتی؟چرا؟
18_یا بی وفا؟
19-یار با وفا؟
20_اگه اینترنتتون رو قع کنند و دیگه وصل نکنند چیکار میکنی؟(فقط مال شما)
21_شنیدم با ماشین به دختر ها بوغ میزنی؟
22-اسم تایر ماشینت؟
23_روغن ماشینتو کی عوض کردی؟
24_دوست داری من تو عروسیت با آبکش آب حمل کنم؟
25_چرا جام جهانی تو آفریقا؟
26_چرا دیوید بکام مصدوم شد؟
27_چرا به این صندلی گفتن داغ خوب میگفتن سرد؟
28_افسانه جمونگ رو نگاه کردی؟
29_ نظرت درباره سوسانو؟
30- دوسش داری؟
31_میخوای با آقا محمد بریم سوسانو رو برای تو خواستگاری؟
32_نظرت درباره ی خانه عفاف؟
33_از خون میترسی؟
34-از ارتفاع میترسی؟
35-دوست داری داداشت علیرضا به جای تو بره سربازی؟
36-شنیدم وقتی سوار اتوبوس میشی کرایه نمیدی؟
37_نظرت درباره ی کار جوشکاریه صنایع چوبی؟
38-به شبکه های ماهواره نگاه میکنی؟
39_کدوم شبکه؟
40_کدوم فرکانس؟
41_برادرت چند روزشه؟
42_کدوم بیمارستان به دنیا اومدی؟
43_چند تا پرستار برای تو زحمت کشیدن؟
44_اسمت رو کی گذاشت برات؟
45_بیسکوییت مادر خوردی؟ چطوریه؟
46_نظرت درباره ی سینا؟
47_کدوم غذا رو دوست نداری؟
48_اگه یکی بهت کلک بزنه چیکار میکنی؟
49_فوتبال بازی میکنی؟چه پستی؟
50_نمظرت درباره شعر:
اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده بدان عاشق شده .......
تا حالا به درخت تکیه کردی؟
51_چرا عاشق نشدی؟
52_یک خوصوصیت خوب ویک خوصوصیت بد من؟

Prince Of Silence
06-13-2010, 11:51 AM
سلام احمد جان
خب با نام یاد او شروع میکنم

حستو در مورد این کلمات بگو

محمد
اصفهان
احمد
تبریز
آب انار
نردبان
دیوار چین
آیفون (3gs)
گیربکس
قهوه ای
حرمت
بسیج
مرکز شهر
قرآن
آیت الله خامنه ای
قرص ماه
عشق
شهوت

ممنون از جوابات

Ahmadreza_b
06-13-2010, 03:06 PM
سلام
آقا احمد خوبی

1_آقاحمد اگه از مقامات بالا بهت دستور میومد که تاپیک رو ببندی و بعد از اینکه تاپیک رو بستی مدیری با استفاده از قدرتش اون پست میداد اون پست رو چیکار میکردی؟
2-اگه بگن آنجیلینا با تو ازدواج کنه چی میگی؟
3_مرغ اول به دنیا آمده یا تخم مرغ؟
4-چرا بعضی از افراد وقتی بستنی میخورن اول دربش رو لیس میزنن؟با وجود بستنی در ظرف؟
5-اگه یک روز نامرئی بشی دوست داری کجا بری؟
6_دور از جونت اگه بگن 60 ثانیه وقت داری چیکار میکنی؟
7_اگه بگن 60ثانیه وقت داری با کی حرف میزنی؟چرا؟
8-نظرت راجب هلیا خانوم چیه؟
9-چرا صدام به ایران حمله کرد؟
10-شب ها چرا دیر میخوابی با کی چت میکنی (به نقل از آقا محمد)
11_اگه صبح پا بشی ببینی قدت دو برابر شده چیکار میکنی؟
12-تا حالا تو آسانسور گیر کردی؟
13_چرا به اصفهانی ها میگن خسیس؟
14_نظرت درباره شعر من ماندم تنهای تنهاااااااا
15_واقعا سیاوش قمیشی مرده؟
16- اگه بگن میخواد تو رو ببینه چیکار میکنی؟
17_تا حالا به کلانتری رفتی؟چرا؟
18_یا بی وفا؟
19-یار با وفا؟
20_اگه اینترنتتون رو قع کنند و دیگه وصل نکنند چیکار میکنی؟(فقط مال شما)
21_شنیدم با ماشین به دختر ها بوغ میزنی؟
22-اسم تایر ماشینت؟
23_روغن ماشینتو کی عوض کردی؟
24_دوست داری من تو عروسیت با آبکش آب حمل کنم؟
25_چرا جام جهانی تو آفریقا؟
26_چرا دیوید بکام مصدوم شد؟
27_چرا به این صندلی گفتن داغ خوب میگفتن سرد؟
28_افسانه جمونگ رو نگاه کردی؟
29_ نظرت درباره سوسانو؟
30- دوسش داری؟
31_میخوای با آقا محمد بریم سوسانو رو برای تو خواستگاری؟
32_نظرت درباره ی خانه عفاف؟
33_از خون میترسی؟
34-از ارتفاع میترسی؟
35-دوست داری داداشت علیرضا به جای تو بره سربازی؟
36-شنیدم وقتی سوار اتوبوس میشی کرایه نمیدی؟
37_نظرت درباره ی کار جوشکاریه صنایع چوبی؟
38-به شبکه های ماهواره نگاه میکنی؟
39_کدوم شبکه؟
40_کدوم فرکانس؟
41_برادرت چند روزشه؟
42_کدوم بیمارستان به دنیا اومدی؟
43_چند تا پرستار برای تو زحمت کشیدن؟
44_اسمت رو کی گذاشت برات؟
45_بیسکوییت مادر خوردی؟ چطوریه؟
46_نظرت درباره ی سینا؟
47_کدوم غذا رو دوست نداری؟
48_اگه یکی بهت کلک بزنه چیکار میکنی؟
49_فوتبال بازی میکنی؟چه پستی؟
50_نمظرت درباره شعر:
اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده بدان عاشق شده .......
تا حالا به درخت تکیه کردی؟
51_چرا عاشق نشدی؟
52_یک خوصوصیت خوب ویک خوصوصیت بد من؟

درود بر دوستان

آقا رضا بازم شما صندلی را سوزوندین که!!

چرا تعداد سوال های شما از تعداد انگشتان دست و پا بیشتر میشه؟

بهرحال من پاسخ میدم و کم نمیارم!

1- دستور مقامات بالا لازم الاجراست ولی حذف پست یک مدیر به نظر من بدون اطلاعش کار جالبی نیست اگه این تفاق برای من میوفتاد ناراحت میشدم که البته یکبار افتاد ولی خوب این ظر منه بقیه شاید اینجور فکر نکنن

2- شرمنده جواب رد میدم همه چیز زیبایی نیست در ضمن منم شرایط خاص خودمو دارم

3- بیا علما تفرقه هست در این موضوع ولی ساختن تخم مرغ راحتتر به نظر میاد تا خود مرغ اما از یک دید دیگه کسی باید گفت مرغ چون بهرحال خروس باید ساخته میشده که با تغییرات جزیی مرغ هم به وجود اومده

4- میگن این یکی از خصلت اصفهانی هاست البته نه هر بستی فقط سنتی دلیلش هم اینه که از حقشون نمیگذرن

5- بازم پشت کامپیوتر هستم جایی نیست که دوست داشته باشم برم ولی نرفته باشم

6- شکر خدا و شادی نه برای پایان عمر برای اینکه نهایت استفاده را برده باشم

7- سکوت را ترجیح میدم

8- برای همه اعضای سایت احترام زیادی قایلم و ایشون نیز همینجور ولی نمیشناسمشون نظری ندارم اما خوب پشتکار و اراده از پست های ایشون مشخصه

9- اجازه بدبد بحث سیاسی نشه ولی مقصر خود ما بودیم

10- خیلی وقته چت نکردم قبلاً هم سوال شده توضیح دادم همیشه با آقا محمد دوبازی هم با یکی از دوستان دوران دبیرستان که از کشور خارج شدن

11- دوباره میخوابم شاید به حالت عادی برگرده قد بلند مایه دردسره همین الانم مشکل دارم شاید برم سراغ اره

12- نه خدا را شکر تو آسانسور گیر نکردم

13- اصفهانی ها انسان های اقتصادی و حسابگری هستند گاهی زیاد روی میکنن ولی الان دیگه خیلی کم شدن ولخرج نیستن ولی خوب خسیس هم دیگه نه

14- شعر زیبایی هست نشنیدم آهنگش را تاحالا ولی حکایت همه آدماست

15- سیاوش قمیشی دور از جونش حتی اگه بمیره برای طرفداراش تا ابد زنده است.

16- منم دوست دارم از نزدیک ببینمش استقبال میکنم

17- نه خدا را شکر پام به این یکجا باز نشده

18- خیلی زیاد و بی بها

19- نایاب و با بها

20- دیش و ترانسمیتر تهیه میکنم میزنم رو ماهواره

21- شایعه است من اهل این برنامه ها نیستم زیاد مینونه خوبی با نسوان ندارم

22- من ماشین ندارم ولی مارک کفشم نادر هست.

23- بازم من ماشین ندارم

24- زحمتتون میشه آبکش را بدین به من کارهای دیگه را اگه زحمت نیست انجام بدین (شوخی کردم آقا راضی به زحمت نیستیم)

25- فکر کنم دلایلش انسان دوستی بوده برای اینکه تکونی به فقر آفریقا داده بشه

26- مصلحتش در این بوده حتماً ولی خوب شانسه دیگه. ولی خوب بکهام که بازم رفت جام جهانی

27- برای اینکه یک نفر میشینه بقیه دورش میکنن خوب طرف خودش نسوزه مغزش میسوزه مخصوصاً گه آقا رضا یا آقا محمد مسلسل وار سول کنن میشه بازجویی و ...

28- نه علاقه ای نداشتم

29- نمیشناسم البته میدونم تو جومونگ بوده ولی نمیدونم کیه

30- خیر دوستش ندارم

31- مجدداً خیر فعلاً قصد ازدواج ندارم بعدم هر وقت داشتم باید با معیارهام جور باشه

32- چی بگم به نظر من اگه بود خیلی چیزا بهتر میشد حداقل برخی چیزا کنترل شد تر بودن هم از لحاظ پزشکی و هم شرعی

33- نه از خون نمیترسم

34- ارتفاع، نه نمیترسم

35- خوب نه بیشتر دوست داشتم هیچکدوم نریم ولی اون جای خودش رفته منم جای خودم میرم دیگه

36- خیر صحت نداره همیشه بلیط دادم

37- نظری ندارم چوب را با چسب میچسبونن جوش نمیده لااقل من ندیدم

38- الان که پارازیت ولی باشه معمولاً خبری

39- صدای آمریگا بی بی سی فارسی

40- فرکانس هر دو از سایت هاشون قابل استخراج هست

41- امروز 8551 روزشه

42- بیمارستان سعدی

43- یادم نمیاد چنتا بودن

44- نمی دونم ولی اسم پدربزرگم احمد بوده و سلامتیم هم نظر امام رضا اسمم شده احمدرضا

45- خیلی خوشمزه هست تازه اگه بزنی تو چایی و یا شیر نرم بشه خیلی خوبه :m0h:

46- پسر خیلی خوب با اخلاق خوب و روحیه شوخ

47- غذا اگه شیرین زیاد باشه دوست ندارم

48- تا جایی که بتونم از حقم دفاع میکنم

49- 2 سالی میشه بازی نکردم ولی یه مدت سالنی بازی میکردیم که خوب پست خاصی نمیشه گفت

50- درستش اینه: اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده بدان که مرده یا که سکته کرده
نه من تکیه نکردم معمولاض به دیوار تکیه میکنم

51- شاید هیچ موقع فرصت نشده

52- خصوصیت خوب خوش خلق و خوش مشرب خصوصیت بد صندلی سوزونی

سپاسگزاری می شود!!

Ahmadreza_b
06-13-2010, 03:19 PM
سلام احمد جان
خب با نام یاد او شروع میکنم

حستو در مورد این کلمات بگو

محمد
اصفهان
احمد
تبریز
آب انار
نردبان
دیوار چین
آیفون (3gs)
گیربکس
قهوه ای
حرمت
بسیج
مرکز شهر
قرآن
آیت الله خامنه ای
قرص ماه
عشق
شهوت

ممنون از جوابات

درود بر شما

محمد: یک پارچه آقا، رفیق روزهای سخت
اصفهان: دوستش دارم زیباترین شهره
احمد: یعنی خودم؟ اگه خودم که احترام زیاد
تبریز: آدم های باحالی داره دلم میخواد بیام ببینم از نزدیک
آب انار: آب انار خیلی دوست دارم اب زرشک را بیشتر
نردبان: یاداور سختی پیشرفت والبته قدم به قدم بودن
دیوار چین: خیلی بلنده و عبور ازش سخت ولی با اراده ممکنه
آیفون (3gs): هیچ موقع علاقه ای نداشتم بهش
گیربکس: یاداور خاطرات درس طراحی اجزا 2
قهوه ای: رنگ زیبا و سنگین
حرمت: نگه داشتنش را بر خودم واجب میدونم
بسیج: یک زمانی لشکر مخلص خدا بودن ولی حالا ...!!!
مرکز شهر: شلوغه همیشه دیگه کلافه کننده
قرآن: کلام خدا دیگه مقدسه
آیت الله خامنه ای: حسی که به رهبر نظام داریم چیه؟
قرص ماه: زیبایی محسور
عشق: لازمه زندگی همه آدما
شهوت: گاهی خوب گاهی بد!

afsanah82
06-13-2010, 10:19 PM
سلامی دوباره آقا احمد

آقا احمد میخوای کرم ضد سوزش بدم!
آقا احمد شما نمیدونی چرا کسی شرکت نمیکنه؟
خودم شروع میکنم:

1_چرا بعضی ها بعد از اومدن از دستشویی کمربندشون رو میبندند؟
2-نظرت درباره ی ماشین فولوکس؟
3-کدوم نوع بستنی رو دوست داری؟
4-اگه یک وقت ازدواج کنی و بعد از مدت زیادی زندگی خانومتون به رحمت خدا بره(بعد از 100سال)بازم ازدواج میکنی؟
5-نظرت درباره ی واترپلو با ویلچر؟
6_شنیدم در خونه ی مردم رو میزنی فرار میکنی؟چرا؟
7_تا حالا مورد هک قرار گرفتی؟
8_اگه از سازمان سیا بهت پیشنهاد همکاری بدن یکار میکنی؟
9_سلول چیست؟از کجا میدنی؟
10-آقا احمد به 125زنگ بزنیم؟
11-چرا به آبگوشت میگن آب گوشت خوب میگفتن گوشت آب؟
12_نظرت درباره ی عرب؟
13_میگن با علی دایی دوستی؟چیکارشی؟
14-میگن افراد بیکار تو نت میگردن بیکاری؟
15-نظرت درباری سید محمد رضا؟چرا خجالتیه؟اینروزا کم پیدا میشه؟
16-چرا محمد کچله؟
17-چرا بعضی یا به محمد میگن باسه هرکی لاتی باسه ما شکلاتی؟
18-اگه بعضیا بهت مزاحمت ایجاد کنند چی کار میکنی؟شکایت؟
19_میگن قدت از پدرت بزرگ؟
20-نام پدر ؟ چند ماهشه؟
21_میگن توی شیر ها آب قاطی میکنن حالا ما آب مبخوریم یا شیر؟
22-روح ببینی چیکار میکنی؟
23_شنیدم خوب شیرجه میزنی؟از چه ارتفاعییی؟
24_چند تا سیمکارت داری؟کدومشو به دختر ها میدی؟چرا(دروغ نگو
25-اگه تو تبریز بودی چیکار میکردی؟
27_نظرت درباره ی اواتار من؟
28-بنظرت چرا هیچکس تو این طور تاپیک ها شرکت نمیکنه؟
29-چیتوز؟
30نظرت درباره ی این عکس؟
http://forum.azardl.com/attachment.php?attachmentid=2571&stc=1&d=1276453109
فعلا اینا رو داشته باش:kh-s:

Ahmadreza_b
06-14-2010, 12:28 AM
سلامی دوباره آقا احمد

آقا احمد میخوای کرم ضد سوزش بدم!
آقا احمد شما نمیدونی چرا کسی شرکت نمیکنه؟
خودم شروع میکنم:

1_چرا بعضی ها بعد از اومدن از دستشویی کمربندشون رو میبندند؟
2-نظرت درباره ی ماشین فولوکس؟
3-کدوم نوع بستنی رو دوست داری؟
4-اگه یک وقت ازدواج کنی و بعد از مدت زیادی زندگی خانومتون به رحمت خدا بره(بعد از 100سال)بازم ازدواج میکنی؟
5-نظرت درباره ی واترپلو با ویلچر؟
6_شنیدم در خونه ی مردم رو میزنی فرار میکنی؟چرا؟
7_تا حالا مورد هک قرار گرفتی؟
8_اگه از سازمان سیا بهت پیشنهاد همکاری بدن یکار میکنی؟
9_سلول چیست؟از کجا میدنی؟
10-آقا احمد به 125زنگ بزنیم؟
11-چرا به آبگوشت میگن آب گوشت خوب میگفتن گوشت آب؟
12_نظرت درباره ی عرب؟
13_میگن با علی دایی دوستی؟چیکارشی؟
14-میگن افراد بیکار تو نت میگردن بیکاری؟
15-نظرت درباری سید محمد رضا؟چرا خجالتیه؟اینروزا کم پیدا میشه؟
16-چرا محمد کچله؟
17-چرا بعضی یا به محمد میگن باسه هرکی لاتی باسه ما شکلاتی؟
18-اگه بعضیا بهت مزاحمت ایجاد کنند چی کار میکنی؟شکایت؟
19_میگن قدت از پدرت بزرگ؟
20-نام پدر ؟ چند ماهشه؟
21_میگن توی شیر ها آب قاطی میکنن حالا ما آب مبخوریم یا شیر؟
22-روح ببینی چیکار میکنی؟
23_شنیدم خوب شیرجه میزنی؟از چه ارتفاعییی؟
24_چند تا سیمکارت داری؟کدومشو به دختر ها میدی؟چرا(دروغ نگو
25-اگه تو تبریز بودی چیکار میکردی؟
27_نظرت درباره ی اواتار من؟
29-چیتوز؟
30نظرت درباره ی این عکس؟
http://forum.azardl.com/attachment.php?attachmentid=2571&stc=1&d=1276453109
فعلا اینا رو داشته باش:kh-s:

درود بی پایان بر شما آقا رضای گرامی که صندلی گرم کن انجمن هستید.

نه من هم نمیدونم چرا کسی شرکت میکنه!

شاید علاقه ای ندارن از من سوال کنن البته من که دیگه عادت کردم

بگذریم

1- شاید میخوان به بقیه بفهمونن کجا بودن
2- خیلی ماشین با مزه ای هست دوست دارم
3- بستنی همه جوره خوش مزه هست ولی من عاشق آیس پک هستم
4- نمیتونم به این سوال جواب بدم آدم باید تو شرایطش قرار بگیره شاید برای پر کردن خلا وجودش مجبور بشم یک زندگی تازه آغاز کنم
5- مثل شنا با مانه و پرتاب اسب ورزش مفرح و شادی باید باشه
6- نه من حتی بچگی هم زنگ خونه کسی را نزدم از اول خجالتی بودم
7- نه فکر نکنم انقدر مهم شده باشم که مسی هکم کنه
8- شرایط پیشنهادشون را بررسی میکنم و البته تو قرارداد قید میکنم بر ضد کشورم فعالیت نخواهم کرد.
9- تعاریف و استفاده های متعددی داره یکیش اینه: "واحد بنیادین ساختاری و کارکردی همه اندامگان ها" به بقیه موارد شما توجه نکنید مخصوص یکی از کشورهای خاور میانه است.
10- نه فعلاً به 119 زنگ بزنید ببینم ساعت چنده (یعنی می خوام بگم من آخره آرامشم الان:good:)
11- به خاطر اینکه ابش بیشتر از گوشتش هست حتماً
12- متنفرم البته نه عرب های هم میهن
13- من دوستش دارم چون سنبل اراده هست برای من
14- بیکار که خوب هستم و درد بیکاری تو نت میگردم
15- پسر فوق العاده مودب و با حیا و آرام، شاید خبری ما نمیدونم نه آقا سید؟
16- حتماً زیاد حرس میخورن موهاشون ریخته شاید هم موروثی باشه
17- حتماً بعضیا فکر میکنن خیلی گردنشون کلفته
18- از خودم دفاع میکنم
19- بله بلندترم
20- رسول، 20124 ماه
21- همون آب را بخوریم سالمتریم به نظرم
22- هر دو فرار میکنیم
23- من شنا بلدم ولی از شیرجه میترسم
24- 2 تا یکی همراه اول یکی هم ایرانسل که با ایرانسل فقط میرم تو اینترنت من تا حالا به هیچ دختری شماره ندادم یعنی خوشم نمیاد!!!
25- حتماً یک میتینگ با شما ها میگذاشتم به خصوص آقا محمد و شما
26- شماره 26 را شما جا انداختین نه؟
27- یک قهرمان البته زیاد آشنایی ندارم ولی زمان جنگ میگن دلاور بوده بیشتر از خیلی ها که الان اسمشون همش تو تلویزیونه
28- شاید دلشون نمیخواد از من سوال بپرسن ولی خوب اجبار نیست آقا رضا من هم عادت کردم
29- چیز!!
30- ناراحت میشم این کمبود امکانات را میبینم کشور نوادگان کوروش نبادی اینجور باشه

ممنون آقا رضا امشب خیلی خسته بودم ولی دلم نیومد سوال های شما تا فردا صبح بی جواب بمونه نشستم همه را جواب دادم خستگی هم از تنم در رفت. :from me :

پیروز باشید

Nima
06-14-2010, 12:30 PM
سلام به داش احمد گل

خب شما اینقدر صندلی رو داغ کردی که اگه من 1 درجه به دماش اضافه کنم آقا احمد به کربن خالص تبدیل میشه خب من دیگه سوالی نمیپرسم که بیشتر از این خسته نشه و یه چیزی باقی بمونه ازش:d: بقیه رو نمیدونم.
در ضمن مثل بعضی ها 90% سوال هارو کپی نمیزنم که یکیش جا بیوفته:d:
1-در ماه چند گیگ دانلود میکنی؟
2- کم لطفی که در مورد اصفهان صورت گرفته چی بوده؟
3- تخت جمشید یا پاسارگاد رفتی؟
4- از کدوم قسمتش بیشتر خوشت اومده؟
5- چرا ما که از خیلی کشور ها جلوتر بودیم عقب افتادیم؟
6- از کدوم قسمت برره بیشتر خوشت اومد
7- کدوم آهنگ داریوش رو بیشتر دوست داری؟
8- کدوم آهنگ سیاوش فمیشی رو بیشتر دوست داری؟
9- حالا چرا در گنجه بازه:d:
10- دارابگرد میدونی کجاست؟

Ahmadreza_b
06-14-2010, 03:00 PM
سلام به داش احمد گل

خب شما اینقدر صندلی رو داغ کردی که اگه من 1 درجه به دماش اضافه کنم آقا احمد به کربن خالص تبدیل میشه خب من دیگه سوالی نمیپرسم که بیشتر از این خسته نشه و یه چیزی باقی بمونه ازش:d: بقیه رو نمیدونم.
در ضمن مثل بعضی ها 90% سوال هارو کپی نمیزنم که یکیش جا بیوفته:d:
1-در ماه چند گیگ دانلود میکنی؟
2- کم لطفی که در مورد اصفهان صورت گرفته چی بوده؟
3- تخت جمشید یا پاسارگاد رفتی؟
4- از کدوم قسمتش بیشتر خوشت اومده؟
5- چرا ما که از خیلی کشور ها جلوتر بودیم عقب افتادیم؟
6- از کدوم قسمت برره بیشتر خوشت اومد
7- کدوم آهنگ داریوش رو بیشتر دوست داری؟
8- کدوم آهنگ سیاوش فمیشی رو بیشتر دوست داری؟
9- حالا چرا در گنجه بازه:d:
10- دارابگرد میدونی کجاست؟

درود بر شما آقا نیمای عزیز

1- حدود 4-5 گیگ بدون احتساب دانلود رایگان که شب ها هست
2- میگن خسیس هستند و اینکه میگن همیشه آدرس اشتباه میدن
3- نه تخت جمشید و پاسارگاد نرفتم ولی خیلی دوست دارم برم ببینم
4- نرفتم دیگه
5- ضعف مدیریت که خیلی مشهوده و اینکه همه برای جیبشون کار میکنن
6- همش جالب بود قسمت خاصی مدنظرم نیست ولی سربازی که خیلی باحال بود
7- دوباره میسازمت وطن ...
8- همه آهنگ ها ولی بیشتر از همه قصه گل و تگرگ
9- والا این را دیگه نمیدونم و بعید میدونم رابطه بین درازی دم خر و در گنجه دو طرفه باشه!!
10- نه دارابگرد نمیدونم کجاست

ممنون آقا نیما که به گرمایش صندلی کمک کردید حرارت شما مستدام!!!!!

smrbh
06-15-2010, 05:53 PM
با سلام خدمت همه دوستان و به خصوص احمد آقا

1- هدف شما از ایجاد سایت موبایل وان چیه ؟
2- از کدوم بازیگر ایرانی خوشتون میاد . ( زن و مرد )
3- از کدوم بازیگر خارجی خوشتون میاد . ( زن و مرد )
4- از بین فیلم های که تا حالا دیدید از کدومشون بیشتر خوشتون اومده ( ایرانی و خارجی )
5- از بین سریالهای که تا حالا دیدید از کدومشون بیشتر خوشتون اومده ( ایرانی و خارجی )
6- از چه تیپ فیلم ها و سریالهایی خوشتون میاد .
7- به نظر شما چرا این همه تیم ملی فوتبال ما ضعیف کار می کنه .
8- از چه تیپ خانمهایی خوشتون میاد .
9- بهترین کاری که تا حالا انجام دادید .
10- آیا به داستان و رمان علاقه ای دارید .
11- آخرین داستان و یا رمانی که خوانده اید .
12- بهترین خصلتی که دارید .
13- بزرگترین آرزویی که دارید .
14- بزرگترین و بهترین سرمربی جهان .
15- به کدوم تیم باشگاهی فوتبال علاقه دارید.
16- از کدوم بازی کامپیوتری خوشتون میاد .
موفق و پیروز باشی .

Ahmadreza_b
06-16-2010, 09:47 AM
با سلام خدمت همه دوستان و به خصوص احمد آقا

1- هدف شما از ایجاد سایت موبایل وان چیه ؟
2- از کدوم بازیگر ایرانی خوشتون میاد . ( زن و مرد )
3- از کدوم بازیگر خارجی خوشتون میاد . ( زن و مرد )
4- از بین فیلم های که تا حالا دیدید از کدومشون بیشتر خوشتون اومده ( ایرانی و خارجی )
5- از بین سریالهای که تا حالا دیدید از کدومشون بیشتر خوشتون اومده ( ایرانی و خارجی )
6- از چه تیپ فیلم ها و سریالهایی خوشتون میاد .
7- به نظر شما چرا این همه تیم ملی فوتبال ما ضعیف کار می کنه .
8- از چه تیپ خانمهایی خوشتون میاد .
9- بهترین کاری که تا حالا انجام دادید .
10- آیا به داستان و رمان علاقه ای دارید .
11- آخرین داستان و یا رمانی که خوانده اید .
12- بهترین خصلتی که دارید .
13- بزرگترین آرزویی که دارید .
14- بزرگترین و بهترین سرمربی جهان .
15- به کدوم تیم باشگاهی فوتبال علاقه دارید.
16- از کدوم بازی کامپیوتری خوشتون میاد .
موفق و پیروز باشی .

درود بی پایان بر شما آقا سیدمحمدرضا

1- راستش هدف فقط و فقط کمک به هم وطنان بود در زمینه ای که اطلاعات اندکی توش دارم.

2- از مردا پرویز پرستویی و عزت الله انتظامی از زن ها هم زیاد کسی نیست ولی بازی معتمدآریا را دوست دارم

3- من بازیگرای خارجی را زیاد نمیشناسم

4- تو ایرانی که هیچ فیلمی تو خارجی هم ماموریت غیر ممکن 3 بود فکر کنم

5- تو ایرانی ها بازم هیچ سریالی سریال خارجی هم فرار از زندان را 7-8 قسمتش را دیدم بد نبود

6- ماجرایی، طنز و وحشت را دوست دارم

7- ضعف مدیریت

8- جسارت نباشه به بانوان گرامی، از هیچ تیپ خانومی خوشم نمیاد (البته بگم بدم هم نمیاد)

9- راستش بهترین کار که چیزی تو ذهنم نیست فکر کنم هیچ کار خوبی نکرده باشم

10- بله علاقه دارم هرچی بیاد گل دستم میخونم

11- یه داستانی بود به نام از-به نویسندش یادم نیست ولی کتاب جالبی بود

12- یعنی از خودم تعریف کنم؟ خوب خصلت خوبی تو خودم سراغ ندارم

13- بدترین خصلتم که زیاد دارم فکر کنم بدترینش خجالتی بودن هست

14- مسلماً فابیو کاپلو

15- رئال مادرید را بیشتر دوست دارم ولی یوونتوس و آرسنال و منچستر هم دوستدارم

16- سری FIFA و رزیدنت اویل به همراه Call Of Duty

ممنون از شما آقا سید که با گرمای وجودتون اندکی صندلی منجمد ما را گرم نمودید باشد که روزی یخ صندلی ما هم باز شود!

Behzad AZ
06-16-2010, 11:00 AM
خوب ممکنه به سوال های زیر پاسخ بدی البته اگه مایل باشی:^::from me :
بهتره حرارت صندلیمون روزیاد کنیم اقا احمد بهتره از عایق استفاده کنی
بی مقدمه بریم سراغ سوال ها
1.بهترین دوستت کیه دختره یاپسره؟
2.چنتا تاحالا دوست داشتی؟
3.واسه کسی کادو خریدی اگه خریدی چی بوده واسه کی بوده؟
4.تاحالا ماهی گرفتی؟
5.ماشین بنز سوار شدی؟
6.تاحالا یه شیرو از نزدیک دیدی؟
7.از چه چیزایی میترسی؟
8.بلند ترین کوهی که بالا رفتی کجا بوده؟
9.شنا بلدی؟
10.دوستات تورو چجوری میبینن؟
11.یه سوال اختیاری از خودت بپرس وجواب بده؟؟؟؟؟؟

Mohamad
06-16-2010, 01:28 PM
به نام یزدان پاک
سلام دوستان :^:
خوب احمد آقا اگه تا حالا کباب نشدین من هم کمی می خوام با اجازه خودت و بقیه دوستان تو این تابستان گرم اینجا را گرمتر کنم :دی
اما قبل از سوالات چند موردی را می خواهم روشن کنم و اول اینکه این مقام بالا که دستورات عجیب و غریب از جمله دستور حذف پست و تاپیک را میده کی هستش و برام جالبه که با اون آشنا بشم و ببینم با چه حقی به خودش اجازه همچین کاری را در محیط گرو و صمیمی دوستان میده ؟
مورد بعدی این رضا از بس به من گفته کچل که دیگه همه فکر میکنند من واقعا کچل هستم :d برای همین اجازه گرفتم و چند روزی عکسم را همین جا آپلود میکنم تا ببینم من کچلم یا رضا ؟ :d
در اخر هم از دوست و برادر بزرگوارم احمد آقا بابت لطفی که در پاسخهاشون به بنده دارن کمال تشکر را دارم و یک خواهش داشتم اون هم اینکه از طرف بنده از علی آقا بخوان که در این تاپیک شرکت کنند :from me :
و اما از هر چه بگذریم سخن دوست ...
بزرگترين سرگرمي ؟ اهل دعوا هستی؟ فکر میکنی من چه شکلیم؟ فکر میکنی آقا رضا چه شکلیه .با من دعوا کنی میزنی یا میخوری(البته خدا نکنه ما خیلی ارادت داریم خدمت شما ولی سوال دیگه) کدام مدیر رو خفه میکنی؟؟؟ سیاسی هستی؟؟؟ چه زبونایی بلدی؟ لیست گوشی هایی که تا حالا داشتی چیه؟ اهل ورزش هستی ؟ اگه آره چی ؟ بهترین و بدترین خاطره زندگیتون ؟ اسم معلم کلاس اول رو یادتونه ؟ الان که رو صندلی داغ نشستی چه حسی داری ؟ تاحالا از کی خیلی بد کتک خوردی؟ وسیله نقلیه داری؟ دروازه خونتون چه رنگیه؟ کدوم درس رو تاحالا توی دوران تحصیل افتادی؟{اگر تعداد زیاده اینجا جا نمی شه بگو یه فکری به حالش بکنم} بهترین فیلم سینمایی ایرانی و خارجی از نظرت کدومه؟ چشمات چه رنگیه؟ در طول شبانه روز در کل چقدر می خوابی؟ .بابات بهت تو می گه یا می گه شما یا اسمت رو صدا می کنه؟ تاحالا زبونت رو با سانتیمتر اندازه گرفتی؟اگر آره چند سانته یا متر؟:ی بهترین تهیه کننده؟ایرانی یا خارجی؟ بهترین بازیگر زن؟ایرانی یا خارجی؟ قد و وزن,عرض,طول و شعاعتون چقدر ؟ قد و وزن,عرض,طول و شعاعتون چقدر ؟ چه سبکی موزیک دوست داری؟ بااینا جمله بساز ؟امریکا ایران عراق تهران از چه شهری تو ایران خوشت میاد؟!!! بهترين برنامه موبايل؟ -بهترین گوشی حال حاضر دنیا به نظر شما کدو گوشیه؟

Ahmadreza_b
06-16-2010, 03:37 PM
خوب ممکنه به سوال های زیر پاسخ بدی البته اگه مایل باشی:^::from me :
بهتره حرارت صندلیمون روزیاد کنیم اقا احمد بهتره از عایق استفاده کنی
بی مقدمه بریم سراغ سوال ها
1.بهترین دوستت کیه دختره یاپسره؟
2.چنتا تاحالا دوست داشتی؟
3.واسه کسی کادو خریدی اگه خریدی چی بوده واسه کی بوده؟
4.تاحالا ماهی گرفتی؟
5.ماشین بنز سوار شدی؟
6.تاحالا یه شیرو از نزدیک دیدی؟
7.از چه چیزایی میترسی؟
8.بلند ترین کوهی که بالا رفتی کجا بوده؟
9.شنا بلدی؟
10.دوستات تورو چجوری میبینن؟
11.یه سوال اختیاری از خودت بپرس وجواب بده؟؟؟؟؟؟

درود بر شما آقا بهزاد

با کمال میل پاسخگو خواهم بود.

1- یکی از دوستان دوران دانشگاه و پسره
2- دوست که خوب زیادن
3- نه در حد همین هدیه روز پدر و مادر
4- بله ماهی گرفتم
5- نه افتخار نداشتم سوار بنز بشم
6- بله خیلی که بچه بودم تو باغ وحش با بابام رفتیم داخل اتاق پشت قفس و به شیر غذل دادیم
7- چیز خواصی مدنظرم نیست که ازش بترسم
8- من زیاد کوه نرفتم یک چندباری همین کوه صفه خودمون
9- بله شنا بلدم
10- دوستام به من خیلی لطف دارن
11- پرسش: شما اعتیاد هم دارین؟ اگه بله به چی؟؟ پاسخ: بله اعتیاد شدید به کامپیوتر و اینترنت

ممنون آقا بهزاد عزیز

انشالله تو صندلی داغتون هیزم جمع کنم

Ahmadreza_b
06-16-2010, 04:10 PM
به نام یزدان پاک
سلام دوستان
خوب احمد آقا اگه تا حالا کباب نشدین من هم کمی می خوام با اجازه خودت و بقیه دوستان تو این تابستان گرم اینجا را گرمتر کنم :دی
اما قبل از سوالات چند موردی را می خواهم روشن کنم و اول اینکه این مقام بالا که دستورات عجیب و غریب از جمله دستور حذف پست و تاپیک را میده کی هستش و برام جالبه که با اون آشنا بشم و ببینم با چه حقی به خودش اجازه همچین کاری را در محیط گرو و صمیمی دوستان میده ؟
مورد بعدی این رضا از بس به من گفته کچل که دیگه همه فکر میکنند من واقعا کچل هستم :d برای همین اجازه گرفتم و چند روزی عکسم را همین جا آپلود میکنم تا ببینم من کچلم یا رضا ؟ :d
در اخر هم از دوست و برادر بزرگوارم احمد آقا بابت لطفی که در پاسخهاشون به بنده دارن کمال تشکر را دارم و یک خواهش داشتم اون هم اینکه از طرف بنده از علی آقا بخوان که در این تاپیک شرکت کنند
و اما از هر چه بگذریم سخن دوست ...

1. بزرگترين سرگرمي ؟
2. اهل دعوا هستی؟
3. فکر میکنی من چه شکلیم؟
4. فکر میکنی آقا رضا چه شکلیه
5. .با من دعوا کنی میزنی یا میخوری(البته خدا نکنه ما خیلی ارادت داریم خدمت شما ولی سوال دیگه)
6. کدام مدیر رو خفه میکنی؟؟؟
7. سیاسی هستی؟؟؟
8. چه زبونایی بلدی؟
9. لیست گوشی هایی که تا حالا داشتی چیه؟
10. اهل ورزش هستی ؟ اگه آره چی ؟
11. بهترین و بدترین خاطره زندگیتون ؟
12. اسم معلم کلاس اول رو یادتونه ؟
13. الان که رو صندلی داغ نشستی چه حسی داری ؟
14. تاحالا از کی خیلی بد کتک خوردی؟
15. وسیله نقلیه داری؟
16. دروازه خونتون چه رنگیه؟
17. کدوم درس رو تاحالا توی دوران تحصیل افتادی؟{اگر تعداد زیاده اینجا جا نمی شه بگو یه فکری به حالش بکنم}
18. بهترین فیلم سینمایی ایرانی و خارجی از نظرت کدومه؟
19. چشمات چه رنگیه؟
20. در طول شبانه روز در کل چقدر می خوابی؟
21. .بابات بهت تو می گه یا می گه شما یا اسمت رو صدا می کنه؟
22. تاحالا زبونت رو با سانتیمتر اندازه گرفتی؟اگر آره چند سانته یا متر؟:ی
23. بهترین تهیه کننده؟ایرانی یا خارجی؟
24. بهترین بازیگر زن؟ایرانی یا خارجی؟
25. قد و وزن,عرض,طول و شعاعتون چقدر ؟
26. قد و وزن,عرض,طول و شعاعتون چقدر ؟
27. چه سبکی موزیک دوست داری؟
28. بااینا جمله بساز ؟امریکا ایران عراق تهران
29. از چه شهری تو ایران خوشت میاد؟!!!
30. بهترين برنامه موبايل؟
31. -بهترین گوشی حال حاضر دنیا به نظر شما کدو گوشیه؟

درود بر شما آقا محمد عزیز

سلامی دوباره بر دوست گرامی آقا محمد

آقا برای من هم سواله که این مقام بالا کی هست که همش پشت پرده قرار میگیره!!!

آقا من نمیدونم من اسیر شایعه شدم والا قصد جسارت نبوده (اینجا تصویر شطرنجی میشه و متهم گریه میکنه) همش تقصیر این چیز!! هست من را فریب دادن!! بهرحال اگه جسارتی شد صمیمانه عذر تقصیر می طلبم.

در مورد علی آقا هم اینقدر وقتش کمه که من هم نمیبینمش همش داره درس میخونه و امتحان داره تو دوره کد با این حال بهش میگم.

1- همین کامپیوتر و اینترنت بزرگترین سرگرمی منه
2- نه اهل دعوا نیستم
3- احتمالاً شباهت زیادی با عکس پیوست دارید!!!!!
4- احتمالاً شباهت زیادی با عکس پیوست ندارند!!!!
5- آقا ما بیشتر ارادت داریم ولی اگه دعوا شد من وامیستم شما بزنید
6- هیچ کدوما آقا بیخیال مدیرا به این خوبی چیکارشون دارم من؟
7- بله به سیاست هم نیم نگاهی داریم
8- من فرانسه، اسپانیولی، ایتالیایی، عربی و ... را اصلاً بلد نیستم!!! فقط یکم انگلیسی در حد دست و پا شکسته
9- اول Pantech G300 بعد 6600 بعد 6103 بعد 3250 بعد N73 بعد 5800
10- اهل ورزش که نه ولی اگه توپی بیاد جلو پام فوتبال بدم نمیاد
11- خاطره خاصی مدنظرم نیست خیلی با خاطراتم زندگی نمیکنم
12- بله همه معلما را یادمه
13- الان خوب دیگه داره داغ میشه!!
14- تاحالا کتک بدجور نخوردم
15- معمولاً با پای پیاده مسیر ها را طی می نمایم و اتوبوس
16- سبز
17- کلاً 3 درس بود تو دانشگاه که مربوط به ترم 1 و 2 بود (ریاضی1، ریاضی 2 و شیمی عمومی که تنها درسی که مستحق بودم ریاضی 2 بود اون دو تای دیگخ مکل از استاد بود و منم بچگی کردم)
18- من که زیاد اهل فیلم نیستم ولی تو خارجیا ماموریت غیر ممکنه 3 بد نبود
19- چشمای من قهوه ای تیره
20- متغیره از 4 ساعت تا 8 ساعت
21- با اسن صدام میکنن
22- نه اندازه نگرفتم ولی فکر کنم 10-12 سانتی باشه
23- من آشنایی ندارم به تهیه کننده ها نمیدونم
24- تو بازیگرای زن کار فاطمه معتمد آریا را خوب میدونم
25- قذ 186cm وزن 91kg عرض را نمیدونم ولی دور کمر 92cm شعاع هم باز نمی دونم
26- قذ 186cm وزن 91kg عرض را نمیدونم ولی دور کمر 92cm شعاع هم باز نمی دونم
27- پاپ و بلوز از همه بیشتر
28- عراق با کمک آریکا نتوانست تهران را فتح کند!
29- فکر کنم اصفهان
30- Quick Office
31- هر گوشی برای یکی خوبه ولی برای من فعلاً همون 5800

ممنون آقا محمد بازم اگه جسارتی شد شرمندم

afsanah82
06-17-2010, 12:53 AM
سلام خدمت دوستان

آق اول یک توضیح در مورد مقامات بالا:

آقا یک روز من خسته کوفته داشتم از امتحان برمیگشتم که رفتم مغازه آقا محمد،آقا محمد گفت که رضا اون تاپیک داره جنجال میشه برو تمومش کن که من هم اومدم بستم،بعد از این که من تاپیک رو بستم آقا نیما از مقامشون استفاده کردند و پست دادند من هم طبق قوانین پاک کردم(اصلا خوب کردم بخش خودمه :nish:)
در ضمن هر وقت فهمیدید لباس شخصی ها کین اونوقت میفهمید مقامات بالا کی هستند!:d:

آقا احمد اینا رو ول کن بریم سراغ سوال ها؟

1_نظرت درباره ی شغل ها:
دکتری:
خلبونی:
مهندسی:
مکانیک:
بازیگر:
خواننده:
دللال:
نون خشکی:
گدا:
2- چرا میگن تو سر یا مو هست یا عقل؟
3-یعنی عقل آقا محمد از همه بیشتر؟
4_متولد چه ماهی هستی؟
5-چرا متولد تیر تو ایران زیاده؟
6-چرا دختر ها عاشق تو هستن؟
7_چرا پسر ها عاشق تو هستن؟
8_چرا میگن قطره قطره جمع گردد ؟آدم به آدم نرسد؟
9_چرا اون بچه اسمش چی بود؟ دستش رو کرد تو سوراخ سد؟
10-چرا هواپیما های سی یک صد و سی هی سقوط میکنن؟تا حالا سوار شدی؟
11-شنیدم با سنگ میزنی شیشه ی مردم رو میشکونی فرار میکنی؟
12_کدوم میوه رو دوست داری؟
13_چرا باد ماشین ها رو تو کودکی باز میکردند؟
14_اگه سربازی بیفتی تبریز چیکار میکنی؟
15_اگه به زاهدان بیفتی چیکار میکنی؟
16_تو خوشه ی چندمی؟
17_چند لیتر سوخت تو کارت سوختتون هست؟
18_چرا آقا محمد تو عکسش کلاه گیس گذاشته؟
19-آسمون چه رنگیه؟
20_ چرا تو اعماق دریا خون سیاه دیده میشه؟آخه مال من قرمزه پر رنگه؟
21_تا حالا مرده دیدی؟چطوری شدی؟

Ahmadreza_b
06-17-2010, 09:43 AM
سلام خدمت دوستان

آق اول یک توضیح در مورد مقامات بالا:

آقا یک روز من خسته کوفته داشتم از امتحان برمیگشتم که رفتم مغازه آقا محمد،آقا محمد گفت که رضا اون تاپیک داره جنجال میشه برو تمومش کن که من هم اومدم بستم،بعد از این که من تاپیک رو بستم آقا نیما از مقامشون استفاده کردند و پست دادند من هم طبق قوانین پاک کردم(اصلا خوب کردم بخش خودمه :nish:)
در ضمن هر وقت فهمیدید لباس شخصی ها کین اونوقت میفهمید مقامات بالا کی هستند!:d:

آقا احمد اینا رو ول کن بریم سراغ سوال ها؟

1_نظرت درباره ی شغل ها:
دکتری:
خلبونی:
مهندسی:
مکانیک:
بازیگر:
خواننده:
دللال:
نون خشکی:
گدا:
2- چرا میگن تو سر یا مو هست یا عقل؟
3-یعنی عقل آقا محمد از همه بیشتر؟
4_متولد چه ماهی هستی؟
5-چرا متولد تیر تو ایران زیاده؟
6-چرا دختر ها عاشق تو هستن؟
7_چرا پسر ها عاشق تو هستن؟
8_چرا میگن قطره قطره جمع گردد ؟آدم به آدم نرسد؟
9_چرا اون بچه اسمش چی بود؟ دستش رو کرد تو سوراخ سد؟
10-چرا هواپیما های سی یک صد و سی هی سقوط میکنن؟تا حالا سوار شدی؟
11-شنیدم با سنگ میزنی شیشه ی مردم رو میشکونی فرار میکنی؟
12_کدوم میوه رو دوست داری؟
13_چرا باد ماشین ها رو تو کودکی باز میکردند؟
14_اگه سربازی بیفتی تبریز چیکار میکنی؟
15_اگه به زاهدان بیفتی چیکار میکنی؟
16_تو خوشه ی چندمی؟
17_چند لیتر سوخت تو کارت سوختتون هست؟
18_چرا آقا محمد تو عکسش کلاه گیس گذاشته؟
19-آسمون چه رنگیه؟
20_ چرا تو اعماق دریا خون سیاه دیده میشه؟آخه مال من قرمزه پر رنگه؟
21_تا حالا مرده دیدی؟چطوری شدی؟

درود بر آقا رضا

فقط کنجکاو شده بودم. والا لباس شخصی ها که مشخص هستند ولی اینجا نمیگم

به به پس خود آقا محمد مقامات بالا هستند و میگن خبر ندارم!
آقا محمد توپ تو زمین شماست دیگه!

1- نظرم درباره ی شغل ها:

دکتری: راه دازی باید طی کرد تا رسید بهش بنابراین باید عاشقش باشی که پزشکی بخونی
خلبونی: عشق دوران کودکی اکثر پسراست دیگه ولی خوب شغل باحالیه
مهندسی: فعلاً بدبخت ترین قشر جامعه
مکانیک: معمولاً شغل سختی هست ولی خود دامدش هم خوبه
بازیگر: مگه بازیگری شغله؟
خواننده: مگه خوانندگی شغله؟
دللال: استفاده بیش از اندازه از زبان!
نون خشکی: خوب این دیگه خیلی زحمت کشیه! فقط من موندم این نون خشکا را بعد چیکار میکنن
گدا: با این مخالفم به کلی!

2- من این را نشنیدم و صحتش را هم تایید نمیکنم!
3- آقا محمد طی یک اقدان نمادین همه اتهامات را تکذیب کردند و من را هم شرمنده کردند. راستی شما چرا شایعه درست کردین؟
4- فروردین
5- راستش نمیدونستم این قضیه را و دلیلش را هم نمیدونم
6- فکر نمیکنم اینجور باشه
7- بازم فکر نمیکنم اینجور باشه
8- این مثل را نشنیده بودم تاحالا و مفهومش برام قابل درک نیست
9- اسمش پتروس بود و فکر کنم میخواست سوراخ سد را گشادتر کنه که انگشتش گیر کرد.
10- نه سوار نشدم و دلیل سقوطش هم کیفیت پایینش هست
11- نه اینم از اون شایعه هاست آقا رضا!
12- همه میوه ها را دوست دارم، انگور، گیلاس، هلو
13- برای اینکه یه آزاری به کسی برسونن
14- سربازیه دیگه چاره ای ندارم باید برم
15- بازم باید برم
16- نمیدونم
17- فکر کنم الان 18 لیتر مونده
18- به نظر میاد موهای خودشون باشه!
19- آسمون رنگ نداره رنگی دیده میشه
20- به خاطر طول موج طیف قرمز
21- نه مرده ندیدم

سپاسگزاری!

afsanah82
06-18-2010, 12:46 AM
سلام آقا احمد

آقا احمد فیلم آقای گرفتار رو دیدی؟(که زنش نه قلو زایید )

1_آگه تو هم مثل اون باشی چیکار میکنی؟
2_دوس داری چند تاش پسر باشن چندتاش دختر؟
3-اسم بچه هات رو چی میزاری؟
4_به کدوماش تو شیر میدی به کدوماش خانومت ؟
5-دوست داری لاغر باشن یا چاق؟
6_دوست داری چیکاره بشن؟
7_دوست داری تا کجا ادامه ی تحصیل بدن؟
8_دوست داری داماد هات چطوری باشن؟
9_عروسات چطوری باشن؟
10_ اسم نوه هات رو چی میزاری؟
11_چرا آقا محمد میخواد بره تو سرش مو بکاره؟

با سپاس ببخشید ها من خیلی آینده نگر هستم

Ahmadreza_b
06-18-2010, 10:23 AM
سلام آقا احمد

2_دوس داری چند تاش پسر باشن چندتاش دختر؟
3-اسم بچه هات رو چی میزاری؟
4_به کدوماش تو شیر میدی به کدوماش خانومت ؟
5-دوست داری لاغر باشن یا چاق؟
6_دوست داری چیکاره بشن؟
7_دوست داری تا کجا ادامه ی تحصیل بدن؟
8_دوست داری داماد هات چطوری باشن؟
9_عروسات چطوری باشن؟
10_ اسم نوه هات رو چی میزاری؟
11_چرا آقا محمد میخواد بره تو سرش مو بکاره؟

با سپاس ببخشید ها من خیلی آینده نگر هستم

سلام آقا رضا

بلی یک دو قسمتش را دیدم

1- احتمالاً خودکشی!
2- یک دونه کافیه، حالا دیگه فرق نمیکنه
3- همون اسمایی که گفتم دوست دارم
4- من بچه داری بلد نیستم که!
5- لاغر باشن ولی توپل باشن هم بد نیست
6- هر چی خودشون بخوان
7- تا هرجا که توانشونه ازشون میخوام ادامه بدن
8- انتخاب با من نیست من فقط تایید میکنم
9- انتخاب با من نیست من فقط تایید میکنم
10- اینم میل پدر مادرشونه
11- آقا محمد مو میخوان چیکار؟ این همه مو دارن

Behzad AZ
06-18-2010, 12:59 PM
بازم سلام خدمت دوست عزیزمون اقا احمد
فکر کنم اگه یکم دیگه تحمل کنی از این صندلی خلاص میشی
فقط اینو بگم که ورزن جدید صندلی تو راه هست که چند تا امکان بهش اضافه شده که اگه زود از این صندلی خلاص نشی ورزن جدیدش گریبانتو میگیره چون زیر این صندلی جدید اجاق کار گذاشتن ویه تنورم داره بعد یه دوش اب سرد واسه رفاه حال مهمونا هم هست البته یه جعبه ی کمک های اولیه هم هست که کلی توش پماد سوختگی وباندو .... گذاشتیم امید وارم زود از این صندلی راحت بشی تا ورزن جدید از راه نرسیده
حالا اگه حوصلشو داری به این چرا ها جواب بدهpliz
اگه بعضیاش تکراری بود میتونی جواب ندی
1. چرا راننده ها زیر بارون دلشون (http://radsms.com/)فقط برای زنها می سوزه؟
۲٫ چرا استادها به دخترها بهتر نمره میدن؟
۳٫ چرا بارون میاد، ترافیک (http://radsms.com/)میشه؟
۴٫ چرا تو خونه ۴٠ متری ال سی دی ۵٢ اینچی میذارن؟
۵٫ چرا (http://radsms.com/)به هرکی مسن تره بیشتر اعتماد می کنن؟
۶٫ چرا از در که میخوان (http://radsms.com/)رد بشن تعارف میکنن ولی سر تقاطع به هم رحم نمیکنن؟
۷٫ چرا تو فروشگاه شهروند و هایپراستار (http://radsms.com/) و … چشم میدوزن (http://radsms.com/)به سبد همدیگه؟
۸٫ چرا از تو ماشین پوست پرتغال می ریزن بیرون (http://radsms.com/)؟
۹٫ چرا تو اتوبان وقتی به ماشین جلویی می رسند چراغ میدن؟
۱۰٫ چرا وقتی (http://radsms.com/)می رن لباس بخرن بقیه مغازه ها رو هم نگاه می کنن؟
۱۱٫ چرا قبل از ازدواج دنبال پول طرف مقابلن (http://radsms.com/)نه اخلاقش؟
۱۲٫ چرا بعد از ازدواج دنبال اخلاق (http://radsms.com/)طرف مقابلن نه پولش؟

۱۳٫ چرا وقتی (http://radsms.com/)باطری کنترل تلوزیون تموم میشه دکمه هاشو محکمتر فشار میدن !؟
۱۶٫ چرا مردها روز زن فقط طلا و ادکلن کادو می خرند؟
۱۷٫ چرا فیلم زیاد می بینن ولی کتاب نمی خونن؟
۱۸٫ چرا اونهایی که زبانشون (http://radsms.com/)خوبه هم فیلم رو با زیرنویس نگاه میکنن؟
۱۹٫ چرا باجناقها هیچوقت از هم خوششون نمیاد؟
۲۰٫ چرا زنها بچه برادرشون رو بیشتر از بچه خواهرشون (http://radsms.com/) دوست دارند؟
۲۱٫ چرا پدر دخترها تو خواستگاری کمتر از همه حرف می زنن؟
۲۲٫ چرا (http://radsms.com/)مراسم ختم ساعت ۴ بعد از ظهر تشکیل میشه؟
۲۳٫ چرا وقتی پشت سر یکنفر صحبت میکنن اصلا فکر نمیکنن این غیبته؟
۲۵٫ چرا زنها تو هر مهمونی نباید لباس تکراری بپوشن؟
۲۶٫ چرا تو مهمونی اگه موز بخورن (http://radsms.com/)بی کلاسیه ولی سیب و پرتغال نه؟
۲۷٫ چرا وقتی شکلات تعارف (http://radsms.com/)میکنن اگه بیشتر از یکی بردارن زشته؟
۲۸٫ چرا بند کتونی رو دور مچ پا میبندن ولی بند کفش رو نه؟
۲۹٫ چرا بیدار شدن از خواب تو یه صبح ابری یا بارونی (http://radsms.com/)براشون خیلی سخته؟
۳۰٫ چرا واسه مهاجرت (http://radsms.com/)دنبال یه جای خوش آب و هوا می گردن؟
این چرا ها ادامه دارد!!؟؟

Ahmadreza_b
06-19-2010, 01:02 AM
بازم سلام خدمت دوست عزیزمون اقا احمد
فکر کنم اگه یکم دیگه تحمل کنی از این صندلی خلاص میشی
فقط اینو بگم که ورزن جدید صندلی تو راه هست که چند تا امکان بهش اضافه شده که اگه زود از این صندلی خلاص نشی ورزن جدیدش گریبانتو میگیره چون زیر این صندلی جدید اجاق کار گذاشتن ویه تنورم داره بعد یه دوش اب سرد واسه رفاه حال مهمونا هم هست البته یه جعبه ی کمک های اولیه هم هست که کلی توش پماد سوختگی وباندو .... گذاشتیم امید وارم زود از این صندلی راحت بشی تا ورزن جدید از راه نرسیده
حالا اگه حوصلشو داری به این چرا ها جواب بدهpliz
اگه بعضیاش تکراری بود میتونی جواب ندی
1. چرا راننده ها زیر بارون دلشون (http://radsms.com/)فقط برای زنها می سوزه؟
۲٫ چرا استادها به دخترها بهتر نمره میدن؟
۳٫ چرا بارون میاد، ترافیک (http://radsms.com/)میشه؟
۴٫ چرا تو خونه ۴٠ متری ال سی دی ۵٢ اینچی میذارن؟
۵٫ چرا (http://radsms.com/)به هرکی مسن تره بیشتر اعتماد می کنن؟
۶٫ چرا از در که میخوان (http://radsms.com/)رد بشن تعارف میکنن ولی سر تقاطع به هم رحم نمیکنن؟
۷٫ چرا تو فروشگاه شهروند و هایپراستار (http://radsms.com/) و … چشم میدوزن (http://radsms.com/)به سبد همدیگه؟
۸٫ چرا از تو ماشین پوست پرتغال می ریزن بیرون (http://radsms.com/)؟
۹٫ چرا تو اتوبان وقتی به ماشین جلویی می رسند چراغ میدن؟
۱۰٫ چرا وقتی (http://radsms.com/)می رن لباس بخرن بقیه مغازه ها رو هم نگاه می کنن؟
۱۱٫ چرا قبل از ازدواج دنبال پول طرف مقابلن (http://radsms.com/)نه اخلاقش؟
۱۲٫ چرا بعد از ازدواج دنبال اخلاق (http://radsms.com/)طرف مقابلن نه پولش؟

۱۳٫ چرا وقتی (http://radsms.com/)باطری کنترل تلوزیون تموم میشه دکمه هاشو محکمتر فشار میدن !؟
۱۶٫ چرا مردها روز زن فقط طلا و ادکلن کادو می خرند؟
۱۷٫ چرا فیلم زیاد می بینن ولی کتاب نمی خونن؟
۱۸٫ چرا اونهایی که زبانشون (http://radsms.com/)خوبه هم فیلم رو با زیرنویس نگاه میکنن؟
۱۹٫ چرا باجناقها هیچوقت از هم خوششون نمیاد؟
۲۰٫ چرا زنها بچه برادرشون رو بیشتر از بچه خواهرشون (http://radsms.com/) دوست دارند؟
۲۱٫ چرا پدر دخترها تو خواستگاری کمتر از همه حرف می زنن؟
۲۲٫ چرا (http://radsms.com/)مراسم ختم ساعت ۴ بعد از ظهر تشکیل میشه؟
۲۳٫ چرا وقتی پشت سر یکنفر صحبت میکنن اصلا فکر نمیکنن این غیبته؟
۲۵٫ چرا زنها تو هر مهمونی نباید لباس تکراری بپوشن؟
۲۶٫ چرا تو مهمونی اگه موز بخورن (http://radsms.com/)بی کلاسیه ولی سیب و پرتغال نه؟
۲۷٫ چرا وقتی شکلات تعارف (http://radsms.com/)میکنن اگه بیشتر از یکی بردارن زشته؟
۲۸٫ چرا بند کتونی رو دور مچ پا میبندن ولی بند کفش رو نه؟
۲۹٫ چرا بیدار شدن از خواب تو یه صبح ابری یا بارونی (http://radsms.com/)براشون خیلی سخته؟
۳۰٫ چرا واسه مهاجرت (http://radsms.com/)دنبال یه جای خوش آب و هوا می گردن؟
این چرا ها ادامه دارد!!؟؟

درود بر شما آقا بهزاد عزیز

با کمال میل به همه پرسش ها پاسخگو خواهم بود

1- شاید بارون فقط یک بهانه باشه و همیشه دلشون بسوزه
2- چون دخترا توانایی خاصی در استفاده از استعدادهای خودشون دارن! اگه این زبونم نداشتند که دیگه ... :d:
3- به خاطر اینکه همه میترسن تند برن و مایشن لیز بخوره
4- خوب چون فامیلشون 40 گذاشته باید اینا 52 بگذارن
5- چون تجربش بیشتره بلاخره
6- دو نفر اگه آشنا نباشن من ندیدم در رد شدن از درب هم به هم تعارف کنن!
7- خوب مهمه که بدونن هم نوعشون چی خریده که اونها هم بخرن
8- از این حرکت خیلی بدم میاد فکر کنم برخی فاکتورهای انسانیت درشون گم شده باشه
9- برای اینکه همیشه حق تقدم با ماشین پشتیه
10- این فقط برای خانوما صدق میکنه که تازه برای خرید هم که نرن این کار را میکنن
11- متاسفانه مسایل ماده معیاری برای ازدواج شده
12- زیرا متوجه اشتباهشون میشن و میبینن که این اخلاقه طرفه که مهمه نه پولش
13- این سوال را قبلاً گفتم من این کار را نمیکنم ولی شاید فکر میکنن نیروی وارده ممکنه ایجاد جریان کنه

نمیدونم سوالات 14 و 15 چی شدن!!

16- ظاهراً راه دیگه ای برای جلب رضایت همسرشون ندارن
17- فکر کنم فیلم دیدن راحتتر از کتابخوندن هست لااقل موقع فیلم دیدن مجبور نیستند ورق بزنن
18- شاید توانایی ترجمه هنگام تماشای فیلم ندارن ولی من با اینکه زبانم خیلی خوب نیست سعی می کنم خودم بفهمم
19- نمیدونم
20- اینم نمیدونم
21- چون حرفی برای گفتن ندارن حتماً
22- برای اینکه هوا گرم باشه شربت بچسبه!!!!!!!!!!!!!!!!
23- چون اهمیتی نداره که غیبت باشه مهم اینه که برای بحث موضوع داشته باشن

سوال 24 هم که حذف شده!!!

25- نمیدونم این سوال را خانوما جواب بدن ولی احتمالاً به فکر رزق و روزی لباس فروش ها هستند.
26- من نشنیدم این را!
27- این را هم تاحالا نمیدونستم
28- موقع فوتبال بند را دور پا میبندن که شوتشون خطا نره وگرنه دلیلی نداره
29- چون حتماً هوا تاریکه زور میاد
30- برای اینکه راحتتر خوش بگذرونن

ممنون لذت بردم آقا بهزار سوالات جالبی بود ولی شما بفرمایید چرا یک سری شماره ها حذف شدن؟؟ :tf: :s0:

Behzad AZ
06-20-2010, 09:15 AM
چلو کبابی آذر دانلود:nish::nish:
نان داغ کباب داغ
:ghalyoon::monky::khar savar:
بدون مقدمه بریم سراغ ادامه ی سوالات
۳۱٫چرا با اینهمه شاعری که در طول تاریخ (http://radsms.com/)دارن شعر ترانه هاشون رو مریم حیدرزاده میگه
۳۲٫ چرا با موسیقی (http://radsms.com/)سنتی نمیشه رقصید؟
۳۳٫ چرا سه تار سه تا تار نداره؟
۳۴٫ چرا قرارداد کارمندی رو کارفرماها تنظیم (http://radsms.com/)میکنن؟
۳۵٫ چرا اکثر ماشینها یا سفیدن یا سیاه یا نقره ای؟
۳۶٫ چرا نمیشه با کت و شلوار کتونی پوشید؟
۳۸٫ چرا زنها وقتی ابرو بر می دارن روحیشون بهتر میشه؟(چه ربطی داره ابرو با روحیه؟)
۳۹٫ چرا زنها لوازم ارایش (http://radsms.com/)رو روی شصتشون تست میکنن؟ چرا مثل کرم پشت دستشون نمی زنن؟
۴۰٫ چرا زنها وقتی رژلب (http://radsms.com/)می زنن گردنشون رو به سمت آینه دراز می کنن؟
۴۱٫ چرا مردها فرق آرایش ۵٠ هزارتومنی با آرایش ١.۵ میلیون تومنی رو نمیفهمن؟
۴۲٫ چرا کادوهای عروسی (http://radsms.com/)رو یه روز بعد از عروسی (پاتختی) می دن؟
۴۳٫ چرا وقتی داماد می رقصه بهش پول می دن؟ مگه داماد رقاصه؟
۴۶٫ چرا مردم تو تاکسی (http://radsms.com/)راجع به سیاست صحبت میکنن؟
۴۷٫ چرا راننده تاکسی ها از همه بدتر رانندگی میکنن؟
۴۸٫ چرا وقتی به تقاطع (http://radsms.com/)می رسن بجای ترمز رو گاز فشار میارن؟
۴۹٫ چرا قسمت مردانه اتوبوس بزرگتر از قسمت (http://radsms.com/)زنانه است؟
۵۰٫ چرا تو اتوبان دست انداز (http://radsms.com/) میذارن؟
۵۱٫ چرا کسی برای صبحونه (http://radsms.com/)کسی رو مهمون نمیکنه؟
۵۴٫ چرا سر عقد عروس دفعه سوم میگه بله؟
۵۵٫ چرا آدمها وقتی عکس میگیرن به یه جای نامعلوم خیره (http://radsms.com/)می شن؟
۵۶٫ چرا با اینکه همه فضولند از فضولی (http://radsms.com/)دیگران ناله می کنند؟
۵۷٫ چرااااااا….

Ahmadreza_b
06-20-2010, 10:03 AM
چلو کبابی آذر دانلود:nish::nish:
نان داغ کباب داغ
:ghalyoon::monky::khar savar:
بدون مقدمه بریم سراغ ادامه ی سوالات
۳۱٫چرا با اینهمه شاعری که در طول تاریخ (http://radsms.com/)دارن شعر ترانه هاشون رو مریم حیدرزاده میگه
۳۲٫ چرا با موسیقی (http://radsms.com/)سنتی نمیشه رقصید؟
۳۳٫ چرا سه تار سه تا تار نداره؟
۳۴٫ چرا قرارداد کارمندی رو کارفرماها تنظیم (http://radsms.com/)میکنن؟
۳۵٫ چرا اکثر ماشینها یا سفیدن یا سیاه یا نقره ای؟
۳۶٫ چرا نمیشه با کت و شلوار کتونی پوشید؟
۳۸٫ چرا زنها وقتی ابرو بر می دارن روحیشون بهتر میشه؟(چه ربطی داره ابرو با روحیه؟)
۳۹٫ چرا زنها لوازم ارایش (http://radsms.com/)رو روی شصتشون تست میکنن؟ چرا مثل کرم پشت دستشون نمی زنن؟
۴۰٫ چرا زنها وقتی رژلب (http://radsms.com/)می زنن گردنشون رو به سمت آینه دراز می کنن؟
۴۱٫ چرا مردها فرق آرایش ۵٠ هزارتومنی با آرایش ١.۵ میلیون تومنی رو نمیفهمن؟
۴۲٫ چرا کادوهای عروسی (http://radsms.com/)رو یه روز بعد از عروسی (پاتختی) می دن؟
۴۳٫ چرا وقتی داماد می رقصه بهش پول می دن؟ مگه داماد رقاصه؟
۴۶٫ چرا مردم تو تاکسی (http://radsms.com/)راجع به سیاست صحبت میکنن؟
۴۷٫ چرا راننده تاکسی ها از همه بدتر رانندگی میکنن؟
۴۸٫ چرا وقتی به تقاطع (http://radsms.com/)می رسن بجای ترمز رو گاز فشار میارن؟
۴۹٫ چرا قسمت مردانه اتوبوس بزرگتر از قسمت (http://radsms.com/)زنانه است؟
۵۰٫ چرا تو اتوبان دست انداز (http://radsms.com/) میذارن؟
۵۱٫ چرا کسی برای صبحونه (http://radsms.com/)کسی رو مهمون نمیکنه؟
۵۴٫ چرا سر عقد عروس دفعه سوم میگه بله؟
۵۵٫ چرا آدمها وقتی عکس میگیرن به یه جای نامعلوم خیره (http://radsms.com/)می شن؟
۵۶٫ چرا با اینکه همه فضولند از فضولی (http://radsms.com/)دیگران ناله می کنند؟
۵۷٫ چرااااااا….

31- خوب اشعار حیدرزاده بیشتر به درد ترانه میخوره
32- چون ریتم تندی نداره
33- 4 تار داره که دوتاش با هم یک نت میشن
34- نمیدونم
35- چون قشنگ ترین رنگ ها همین هستند و همه پسند هستند.
36- چون کت شلوار تیپ رسمی هست
سوال 37 کو باز؟
38- نمیدونم
39- حتماً می خوان پیدا نباشه!
40- شاید فکر میکنن اینجوری بهتر میبینن
41- مرد ها اصولاً باورشون نمیشه که 1.5 میلیون پول آرایش بشه!
42- نمیدونم
43- بازم نمیدونم
سوالات 44 و 45 نیستند!
46- خوب شاید حرف دیگه ای ندارن که بزنن
47- چون فکر میکنن رانندگی شون خوبه و خودشون را صاحب خیابونا میدونن
48- برای اینکه چراغ قرمز نشه
49- نمیدونم ولی شاید دلیلش این باشه که میدونستند زنا همیشه میان تو قسمت آقایون حتی اگه زنانه جا باشه
50- من ندیدم تاحالا
51- فکر کنم دعوت هم کنن کسی نمیره چون آش نخورده دهنه سوخته میشه
سوالات 52 و 53 ؟؟؟
54- دوبار اول داره تحلیل میکنه ببنه چی ازش پرسیدن :g:
55- می خوان مثلاً زل نزنن به دوربین اینجوری میشن
56- هیچ کس قبول نمیکنه که فوضوله
57- زیرااااا... .

Behzad AZ
06-23-2010, 08:29 AM
سلام اقا احمد رضا حوصلشو داری چنتا سوال جواب بدی هدف ما گیر دادن نیست میخوایم این بخش سایت از رونق نیفته
اگه این سوالات شخصی بودن اجباری در جواب دادن به اونا نداریم:from me :
1- از چه نوع افرادی احساس انزجار و ناراحتی می کنید؟ چرا؟

2- اجتماعی بودن در نظر شما یعنی چه؟

3- خودتان را تا چه اندازه ای اجتماعی می دانید؟

4- در اصلاح دیگران چگونه عمل می کنید و نوع واکنشهای شما در مقابل مشکلات چگونه است؟

5- چقدر خود را خونسرد می دانید؟

6- منطقی بودن را چه می دانید؟

7- چقدر در زندگی خود را منطقی میدانید؟

8- واقع گرا هستید یا احساساتی؟

9- بیشتر تأثیر گذارید یا تأثیر پذیر؟ به چه میزان؟

10- چه چیزهایی موجب ناراحتی و عصبانیت شما می شود؟

11- در مواقع عصبانیت چه می کنید؟

12- دروغ گفتن را در چه مواردی جایز می دانید؟

13- در چه مسائلی سختگیر هستید؟

14- آیا انتقاد پذیر هستید؟در مقابل انتقاد چه عکس العملی از خود نشان می دهید؟

15- چگونه از دیگران انتقاد می کنید؟

16- در اکثر اوقات شاد هستید یا افسرده؟

17- در زندگی چگونه تصمیم می گیرید؟ تا چه اندازه قدرت تصمیم گیری دارید؟

18- در مسائل اساسی زندگی شخصیتان، خودتان تصمیم می گیرید یا خانواده تان؟

Ahmadreza_b
06-23-2010, 10:10 AM
سلام اقا احمد رضا حوصلشو داری چنتا سوال جواب بدی هدف ما گیر دادن نیست میخوایم این بخش سایت از رونق نیفته
اگه این سوالات شخصی بودن اجباری در جواب دادن به اونا نداریم:from me :
1- از چه نوع افرادی احساس انزجار و ناراحتی می کنید؟ چرا؟

2- اجتماعی بودن در نظر شما یعنی چه؟

3- خودتان را تا چه اندازه ای اجتماعی می دانید؟

4- در اصلاح دیگران چگونه عمل می کنید و نوع واکنشهای شما در مقابل مشکلات چگونه است؟

5- چقدر خود را خونسرد می دانید؟

6- منطقی بودن را چه می دانید؟

7- چقدر در زندگی خود را منطقی میدانید؟

8- واقع گرا هستید یا احساساتی؟

9- بیشتر تأثیر گذارید یا تأثیر پذیر؟ به چه میزان؟

10- چه چیزهایی موجب ناراحتی و عصبانیت شما می شود؟

11- در مواقع عصبانیت چه می کنید؟

12- دروغ گفتن را در چه مواردی جایز می دانید؟

13- در چه مسائلی سختگیر هستید؟

14- آیا انتقاد پذیر هستید؟در مقابل انتقاد چه عکس العملی از خود نشان می دهید؟

15- چگونه از دیگران انتقاد می کنید؟

16- در اکثر اوقات شاد هستید یا افسرده؟

17- در زندگی چگونه تصمیم می گیرید؟ تا چه اندازه قدرت تصمیم گیری دارید؟

18- در مسائل اساسی زندگی شخصیتان، خودتان تصمیم می گیرید یا خانواده تان؟

درود بر شما آقا بهزاد

با کمال میل پاسخ میدم

1- سعی میکنم از هیچ کس احساس ناراحتی نکنم

2- به نظرم یعنی توانایی برقرار کردن ارتباط صحیح با اطرافیان

3- راستش من زیاد با غریبه ها را حت نیستم به نوعی میشه گفت خیلی کم اجتماعی هستم

4- در اصلاح دیگران سعی میکنم طرف را توجیح کنم و جواب قسمت دوم را نمیدونم

5- سعی میکنم خونسرد باشم ولی خوب گاهی از دست آدم در میره دیگه

6- اینکه تصمیم گیری ها بر اساس استدلال منطقی باشه

7- هدف اینه که در زندگی با منطق پیش برم البته برای احساسم هم ارزش قایلم

8- جوب دادن به این سوالات خیلی سخته برای اینکه نمیشه گفت هستم یا نیستم به نظرم یک چیز نسبی هست ولی سعی میکنم واقع گرا باشم

9- فکر کنم بیشت تاثیر گذار هستم

10- ناراحتی و عصبانیت که خوب هر چیز بر خلاف میل آدم باشه باعث ناراحتی میتونه بشه ولی خوب سعی مینک خیلی عصبانی و ناراحت نشم هرچند گاهی چاره ای نیست دیگه!

11- سعی میکنم کاری انجام ندم و برم برای خودم یک گوشه ای

12- دروغ هرگز جایز نیست حتی مصلحتیش!

13- این سوال خیلی کلی هست نمیدونم چه جوابی باید بدم

14- انتقاد پذیر هستم اگه احساس کنم طرفم خیرخواه هست به انتقادش گوش میدم و اگر تشخیص دادم صحیحه اقدام میکنم

15- بازم سعی میکنم با استدلال اشتباه طرف را ثابت کنم

16- فکر کنم افسرده!!!!!!!

17- راستش را بخواین تاحالا تصمیم بزرگی که نگرفتم که نمایانگر قدرت تصمیم گیری باشه

18- تصمیم بزرگی نداشتم ولی سعی میکنم مشورت کنم ولی خودم تصمیم بگیرم

ممنون آقا بهزار سوال های جالبی بود

شاد باشید

sorna
06-24-2010, 04:24 PM
درود بر تمامی دوستان مخصوصا آقا احمدرضا گل که واقعا با پاسخهای جالبی که دادند باعث پر رونق شدن این تاپیک شدن
آقا من هم یه نیمچه سوالهای داشتم اگه بزگواری کرده وبه آنها پاسخ بدید ممنون میشم

1-آقا فرض کنید که الان خانوادگی رفتید گردش فرانسه(البته منظورم اقاامید-ستاره خانم -خانم برومند)حال گرسنگی به شما بش از حد فشار اورد ودیگه نتوانستید برید هتل ورفتید رستوران وبه منو نگاه کردید دید منو با زبان شیرین فرانسوی وشما شانسی دستت گذاشتید روی یه غذایی حالا گارسون غذا رو اورد وگرسنگی به حد اعلا رسید وشما با برداشتن رو غذا دید چند تا قورباغه کباب شده تو سینی عکس عمل شما... .:nish:

2-کله پاچه دوست داری

3-حالا اگه اقا امید، ستاره خانم به اندازه شما پای PC بودن بهشون چی می گفتی

4-دوست داری با دامادت(منظورم شوهر ستاره خانم):nish:راجب چی بحث کنی

5-دوست داری دامادت چه کاره باشه

6-دوستی داری که باهاش قهر باشی.اگه هست براش پیغامی داری

7-دوست داری برای نوهات چه قصه تعریف کنی

8-نوهات رو بیشتر دوست داری یا بچه هات (ببخشید 30-40سال زودتر این سوال رو پرسیدم)

9-نوشابه با شیشه دوست داری بنوشی یا با لیوان

10-با اخرین کسی که دوست شدی :dangiz: اسمش

:so0t::so0t:

Ahmadreza_b
06-25-2010, 06:07 PM
درود بر تمامی دوستان مخصوصا آقا احمدرضا گل که واقعا با پاسخهای جالبی که دادند باعث پر رونق شدن این تاپیک شدن
آقا من هم یه نیمچه سوالهای داشتم اگه بزگواری کرده وبه آنها پاسخ بدید ممنون میشم

1-آقا فرض کنید که الان خانوادگی رفتید گردش فرانسه(البته منظورم اقاامید-ستاره خانم -خانم برومند)حال گرسنگی به شما بش از حد فشار اورد ودیگه نتوانستید برید هتل ورفتید رستوران وبه منو نگاه کردید دید منو با زبان شیرین فرانسوی وشما شانسی دستت گذاشتید روی یه غذایی حالا گارسون غذا رو اورد وگرسنگی به حد اعلا رسید وشما با برداشتن رو غذا دید چند تا قورباغه کباب شده تو سینی عکس عمل شما... .:nish:

2-کله پاچه دوست داری

3-حالا اگه اقا امید، ستاره خانم به اندازه شما پای pc بودن بهشون چی می گفتی

4-دوست داری با دامادت(منظورم شوهر ستاره خانم):nish:راجب چی بحث کنی

5-دوست داری دامادت چه کاره باشه

6-دوستی داری که باهاش قهر باشی.اگه هست براش پیغامی داری

7-دوست داری برای نوهات چه قصه تعریف کنی

8-نوهات رو بیشتر دوست داری یا بچه هات (ببخشید 30-40سال زودتر این سوال رو پرسیدم)

9-نوشابه با شیشه دوست داری بنوشی یا با لیوان

10-با اخرین کسی که دوست شدی :dangiz: اسمش

با درود فراوان به آقا کاظم دوست خوبم و همچنین سایر دوستان گل

1- آقا از قدیم گفتن گرسنگی نخوردی عاشقی یادت بره چاره چیه دیگه باید خورد. البته میشه هم یکبار دیگه سفارش داد شاید بهتر شد!

2- بله کله پاچه خیلی دوست دارم

3- اینا یعنی بچه های من هستند؟ میشه بپرسین چند سالشونه الان هرکدوم؟؟ ولی خوب خارج از شوخی نمیگذاشتم اینقدر بشینن که مثل من به این روز بیوفتن!

4- راجع به فوتبال و سیاست که همیشه بحث داغ هر جمعی همینه

5- والا من نظری ندارم هرچی ستاره خانوم بگن قبوله من فقط تایید میکنم براش

6- نه من قهر خوشم نمیاد با کسی هم قهر نیستم

7- ای بابا نوه ها دیگه داستان گوش نمیدن که! از 3 ماهگی پای کامپوتر افتادن

8- همشون برای عزیز خواهند بود ولی فکر کنم هر پدر مادر عاشق بچه هاشون هستند.

9- من زیاد به رعایت کردن این اصول علاقه ای ندارم اگه جایی بدون خانواده باشم حتماً با شیشه البته با نی!

10- اخیراً با کسی دوست نشدم ولی فکر کنم آخرین نفر شخصی به نام نصیر بود!

ممنون آقا کاظم از سوالات لذت بردم

پیروز باشید

sorna
06-26-2010, 11:11 AM
1- آقا از قدیم گفتن گرسنگی نخوردی عاشقی یادت بره چاره چیه دیگه باید خورد. البته میشه هم یکبار دیگه سفارش داد شاید بهتر شد!

2- بله کله پاچه خیلی دوست دارم

3- اینا یعنی بچه های من هستند؟ میشه بپرسین چند سالشونه الان هرکدوم؟؟ ولی خوب خارج از شوخی نمیگذاشتم اینقدر بشینن که مثل من به این روز بیوفتن!

4- راجع به فوتبال و سیاست که همیشه بحث داغ هر جمعی همینه

5- والا من نظری ندارم هرچی ستاره خانوم بگن قبوله من فقط تایید میکنم براش

6- نه من قهر خوشم نمیاد با کسی هم قهر نیستم

7- ای بابا نوه ها دیگه داستان گوش نمیدن که! از 3 ماهگی پای کامپوتر افتادن

8- همشون برای عزیز خواهند بود ولی فکر کنم هر پدر مادر عاشق بچه هاشون هستند.

9- من زیاد به رعایت کردن این اصول علاقه ای ندارم اگه جایی بدون خانواده باشم حتماً با شیشه البته با نی!

10- اخیراً با کسی دوست نشدم ولی فکر کنم آخرین نفر شخصی به نام نصیر بود!

با عرض سلام محضر دوست عزیز آقا احمد رضا گل
آقا معذرت می خواهم که این نحوه سوال پرسیدن رو انتخاب کردم وبه هیج وجه قصد جسارت نداشتم که جوابهای شما دوست عزیز رو به چالش بکشم ولی سوالهای بعدی بی ارتبات با جوابهای قبلی شما نیست.

1-خوب حالا قورباغه رو با نون فرانسوی می خوری یا با کارد چنگال.اگه دوباره سفارش دادی این دفعه حلزون اوردن چکار می کنی

2-اگه خانمتون از کله پاچه خوشش نیومد چکار می کنید اگه حوص کله پاچه کردید

3-فیلم مرد خانواده رو دیدی اگه ندیدی یه کم برات تعریف میکنم(یه مرد مجرد موفقی بود توی بورس نیویورک که یه شب می خوابه وبلند میشه می بینه که دو تا بچه داره ومسیر زندگیش عوض شده وبا دختری که قبل از رفتن به انگلستان برای تحصیل ازدواج کرد واصلا برای تحصیل نرفته خارج) خوب حالا اگه یه روز این بلا سر شما بیاد چکار می کنی از من می پرسی که چند سالشونه یا از خودشون:gah9:

4-حالا اگه دامادتون طرفدار تیم مقابل شما بود ویادر بحث سیاسی یکتون سبز بود و دیگری فیروزه ای دعواتون نمشه

5-شما هیچ نظر خاصی نداری که مثلا داماد به فلا شغل نمی دم

6- دوست داری کسای رو که قهر کردن اشتی بدی

7-اگه برق رفت وانها زیادی شلوغی کردن برای اروم کردشون قصه ای چیزی تعریف نمی کنی

8-ولی من اینطوری شنیدم که بچه بادام ونوه مغز بادام

9- وقتی که خواستگاری رفتی دوست داری برات نوشابه بیارن یا چای

10-با اولین کسی که در مدرسه دوست شدی

Ahmadreza_b
06-26-2010, 05:09 PM
با عرض سلام محضر دوست عزیز آقا احمد رضا گل
آقا معذرت می خواهم که این نحوه سوال پرسیدن رو انتخاب کردم وبه هیج وجه قصد جسارت نداشتم که جوابهای شما دوست عزیز رو به چالش بکشم ولی سوالهای بعدی بی ارتبات با جوابهای قبلی شما نیست.

1-خوب حالا قورباغه رو با نون فرانسوی می خوری یا با کارد چنگال.اگه دوباره سفارش دادی این دفعه حلزون اوردن چکار می کنی

2-اگه خانمتون از کله پاچه خوشش نیومد چکار می کنید اگه حوص کله پاچه کردید

3-فیلم مرد خانواده رو دیدی اگه ندیدی یه کم برات تعریف میکنم(یه مرد مجرد موفقی بود توی بورس نیویورک که یه شب می خوابه وبلند میشه می بینه که دو تا بچه داره ومسیر زندگیش عوض شده وبا دختری که قبل از رفتن به انگلستان برای تحصیل ازدواج کرد واصلا برای تحصیل نرفته خارج) خوب حالا اگه یه روز این بلا سر شما بیاد چکار می کنی از من می پرسی که چند سالشونه یا از خودشون:gah9:

4-حالا اگه دامادتون طرفدار تیم مقابل شما بود ویادر بحث سیاسی یکتون سبز بود و دیگری فیروزه ای دعواتون نمشه

5-شما هیچ نظر خاصی نداری که مثلا داماد به فلا شغل نمی دم

6- دوست داری کسای رو که قهر کردن اشتی بدی

7-اگه برق رفت وانها زیادی شلوغی کردن برای اروم کردشون قصه ای چیزی تعریف نمی کنی

8-ولی من اینطوری شنیدم که بچه بادام ونوه مغز بادام

9- وقتی که خواستگاری رفتی دوست داری برات نوشابه بیارن یا چای

10-با اولین کسی که در مدرسه دوست شدی

درود بر شما

اختیار دارید، اتفاقاً خیلی هم دوست داشتم سوالتتون را

1- خوب با نون میخورم شاید نونش قابل تحمل باشه و اگه برای بار دوم حلزون اوردن میفهمم که باید قناعت نموده و به همان قورباغه اکتفا نمایم

2- راستش نمیدونم اگه هوس کردم چیکار کنم شاید رفتم مجردی کله پاچه خوردم :nish:

3- یعنی تمام موقعیت هاش را از دست داده بود؟ خوب خیلی دردناکه نمیدونم شاید اول خودمو کشتم بعدم اونو (حالا چجوری بعد مردنم اونو میکشم بماند :khe:)

4- دامادم را نمیدونم ولی من تحمل نظر مخالف را دارم

5- نظر من نیست دخترم باید نظر بده چون اون میخواد زندگی کنه من فقط تایید نهایی میکنم و تا جایی که عقلم برسه راهنمایی

6- کار بسیار پسندیده ای هست بله به شرطی خودشون مایل باشن چون در غیر این صورت برای هر سه ضرر داره

7- نوه ها؟؟ چرا خوب اگه دوست داشته باشن براشون میگم اما خوب قصه بلد نیستم که :blataklif:

8- نمیدونم والا به نظر من اینطور نیست. ولی خوب بچه های کوچیک همیشه عزیز هستند

9- مگه تو خواستگاری نوشابه هم میارن؟؟ نه همون چایی بهتره

10- کلاس اول دبستان - مسعود موسوی (یادش بخیر خیلی وقته ندیدمش :crying: )

ممنون آقا کاظم صندلی را با سوالاتتون گرما بخشیدید :yes:

سوالاتتون واقعاً جالب و دوست داشتنی بودند.

پیروز باشید

sorna
06-26-2010, 10:42 PM
درود بر شما

اختیار دارید، اتفاقاً خیلی هم دوست داشتم سوالتتون را

1- خوب با نون میخورم شاید نونش قابل تحمل باشه و اگه برای بار دوم حلزون اوردن میفهمم که باید قناعت نموده و به همان قورباغه اکتفا نمایم

2- راستش نمیدونم اگه هوس کردم چیکار کنم شاید رفتم مجردی کله پاچه خوردم :nish:

3- یعنی تمام موقعیت هاش را از دست داده بود؟ خوب خیلی دردناکه نمیدونم شاید اول خودمو کشتم بعدم اونو (حالا چجوری بعد مردنم اونو میکشم بماند :khe:)

4- دامادم را نمیدونم ولی من تحمل نظر مخالف را دارم

5- نظر من نیست دخترم باید نظر بده چون اون میخواد زندگی کنه من فقط تایید نهایی میکنم و تا جایی که عقلم برسه راهنمایی

6- کار بسیار پسندیده ای هست بله به شرطی خودشون مایل باشن چون در غیر این صورت برای هر سه ضرر داره

7- نوه ها؟؟ چرا خوب اگه دوست داشته باشن براشون میگم اما خوب قصه بلد نیستم که :blataklif:

8- نمیدونم والا به نظر من اینطور نیست. ولی خوب بچه های کوچیک همیشه عزیز هستند

9- مگه تو خواستگاری نوشابه هم میارن؟؟ نه همون چایی بهتره

10- کلاس اول دبستان - مسعود موسوی (یادش بخیر خیلی وقته ندیدمش :crying: )

1-اگه قورباغه استخوان داشت گوشتش تمیز می کنی یا همین طوری می اندازیتش دور
اینجا دیگه اصفهانی بازی در اوردی

2-اما احمد اقا فکر نمی کنم شما از ان ادمهای باشی که خانمت خونه بذاری و بری کله پاچه مجردی زشت عیب :m0n:

3-خوب حالا به ما یاد میدی که بعد مرگت(خدا نکنه )چه جوری ادم می کشی یعنی شما این قدر ضعیف هستید از مقابل مشکلات فرار می کنی وای وای وای

4-حالا ایشون نداشتن به خاطر دختر کوتاه می ای

5-یعنی هیچ شغلی نیست که شما به ان شغل دختر ندید

6-اگه مایل بودن که دیگه احتیاجی شما نیست :nish:یعنی هیچ ترفندی برای اشتی دادن مردم نداری

7-اسم قصه های رو که بلدی می تونی بگی

8-پس به نظر شما بچه ها مغز بادام هستن ونوها میوه

9-خوب نوشابه بیارن که سلیقه شون بهتر معلوم میشه
حالاقهوه ای نسکافه ای چیزی فقط چایی

10-حالا خواستگاری یه دختری رفتی و خیلی به ان علاقه داشتی ویه رقیب هم برتون طوی جریان خواستگاری پیدا شد و خواستی طرف رو دک کنی دیدی طرف مسعود موسوی چکار می کنی

آقا احمد رضا امیدوارم که با بزرگواری که در شما سراغ دارم به این سوالات هم با روی گشاده پاسخ بدهید

Ahmadreza_b
06-27-2010, 12:02 AM
1-اگه قورباغه استخوان داشت گوشتش تمیز می کنی یا همین طوری می اندازیتش دور
اینجا دیگه اصفهانی بازی در اوردی

2-اما احمد اقا فکر نمی کنم شما از ان ادمهای باشی که خانمت خونه بذاری و بری کله پاچه مجردی زشت عیب :m0n:

3-خوب حالا به ما یاد میدی که بعد مرگت(خدا نکنه )چه جوری ادم می کشی یعنی شما این قدر ضعیف هستید از مقابل مشکلات فرار می کنی وای وای وای

4-حالا ایشون نداشتن به خاطر دختر کوتاه می ای

5-یعنی هیچ شغلی نیست که شما به ان شغل دختر ندید

6-اگه مایل بودن که دیگه احتیاجی شما نیست :nish:یعنی هیچ ترفندی برای اشتی دادن مردم نداری

7-اسم قصه های رو که بلدی می تونی بگی

8-پس به نظر شما بچه ها مغز بادام هستن ونوها میوه

9-خوب نوشابه بیارن که سلیقه شون بهتر معلوم میشه
حالاقهوه ای نسکافه ای چیزی فقط چایی

10-حالا خواستگاری یه دختری رفتی و خیلی به ان علاقه داشتی ویه رقیب هم برتون طوی جریان خواستگاری پیدا شد و خواستی طرف رو دک کنی دیدی طرف مسعود موسوی چکار می کنی

آقا احمد رضا امیدوارم که با بزرگواری که در شما سراغ دارم به این سوالات هم با روی گشاده پاسخ بدهید

درود بر شما آقا کاظم
با کمال میل به سوالات شما پاسخ خواهم داد

1- ببینید به نظرم اگه آدم گرسنه باشه که نمیفهمه چی به چیه، هرچی بگذارن جلوش میخوره قورباغه که سهله کرم و سوسک هم شاید بخوره!! ولی خوب وقتی یک مقدار رفع گرسنگی شد دیگه قورباغه را با متعلقات دور خواهم ریخت حتی اگر اصفهانی باشم :nish:

2- خوب آقا کاظم شما میگین چیکار کنم وقتی خانومم دوست نداره کله پاچه بخوره و من هوس کردم کله پاچه بخورم؟؟ اما خوب شما هم راست میگید شاید فرستادمش خونه مامانش و بعد با خیال راحت کله پاچه خردم

3-خوب بله، یک راهش اینه که مقدار زیادی قرص به ایشون بدم بخورن و بعد خودم همون موقع خودم را میکشم اینجوری اول من میمیرم و بعد از مدتی طرف میمره!!
نه خوب سعی میکنم قوی باشم ولی خوب تحمل من هم حدی داره! اگه این همه موقعیت یک شبه از دست بره شاید هرکس جای من باشه خودکشی کنه
به نظر من انسان ها (اکثر قریب به اتفاق) نه ظرفیت پیشرفت ناگهانی دارن نه شکست ناگهانی شما تصور کنید تفاوت بین دو نفر را که یکی در عرض یک ماه میلیاردر شده و کسی که برای ذره ذره مالش زحمت کشیده. خوب منم اگه یک شبه همه پول دار بشم یا اینکه همه چیزمو از دست بدم مطوئنم خودم را گم خواهم کرد.

4- خوب درست نمیدونم ولی برای عقایدم احترام قائلم شاید کوتاه نیومدم

5- خوب راستش نه، کار که عار نیست که! ولی خوب چرا از بعضی شغل های پول مفت بگیری خیلی بدم میاد. هر کس برای پولش باید زحمت بکشه و هر نوع کاری باشه مهم اینه که طرف خودش پاک باشه

6- خوب چرا، ببینید گاهی دو نفر که میخوان با هم آشتی کنن روشون نمیشه پا پیش بگذارن. اینجوری. ولی خوب راه خاصی نه به نظرم نمیرسه مگر اینکه مثلاً یکجوری با هم روبروش کنم دقیقاً نمیدونم و دوست هم ندارم دخالت کنم اگه بدونم خودشون تمایل ندارن

7- چی بگم قصه بلد نیستم (اسمشون چرا بلدم) شنگول و منگول، خاله قل قله زن، نمکی و روباه و زاغ که این آخری را بابام خیلی برام تعریف میکرد. ولی نگران نباشید اگه خواستم برای نوه هام قصه بگم از خودم یه چیز سرهم میکنم انقدر میگم تا خوابشون ببره

8- همشون خوبن. ولی بازم به نظر من بچه آدم پاره تنش و عزیزترین کسش خواهد بود.

9- خوب آخه نشنیدم من تاحالا نوشابه بیارن :tf: ولی خوب خودم قهوه را به چایی ترجیح میدم ولی گویا رسمه که چایی بیارن پس همون چایی میخوریم اونجا

10- اول یک پرانتز کوچیک اینکه از نظر من روند ازدواج اینجوره --> آشنایی --> علاقه نسبی --> تفاهم --> علاقه کامل (فکر کنم همون عشق) خوب پس به این ترتیب تو مرحله اول آقا مسعود تشریف بیارن مشکلی نیست همه چیز بستگی به نظر اون دختر داره که چه کسی را انتخاب کنه، چون دیگه اینجا حق انتخاب با اون دختره و من حق ندارم دخالت کنم. پس کار خاصی انجام نمیدم

ممنون از پرسش های جالبتون آقا کاظم

همواره پیروز باشید :وی

sorna
06-27-2010, 01:18 AM
درود بر شما آقا کاظم
با کمال میل به سوالات شما پاسخ خواهم داد

1- ببینید به نظرم اگه آدم گرسنه باشه که نمیفهمه چی به چیه، هرچی بگذارن جلوش میخوره قورباغه که سهله کرم و سوسک هم شاید بخوره!! ولی خوب وقتی یک مقدار رفع گرسنگی شد دیگه قورباغه را با متعلقات دور خواهم ریخت حتی اگر اصفهانی باشم :nish:

2- خوب آقا کاظم شما میگین چیکار کنم وقتی خانومم دوست نداره کله پاچه بخوره و من هوس کردم کله پاچه بخورم؟؟ اما خوب شما هم راست میگید شاید فرستادمش خونه مامانش و بعد با خیال راحت کله پاچه خردم

3-خوب بله، یک راهش اینه که مقدار زیادی قرص به ایشون بدم بخورن و بعد خودم همون موقع خودم را میکشم اینجوری اول من میمیرم و بعد از مدتی طرف میمره!!
نه خوب سعی میکنم قوی باشم ولی خوب تحمل من هم حدی داره! اگه این همه موقعیت یک شبه از دست بره شاید هرکس جای من باشه خودکشی کنه
به نظر من انسان ها (اکثر قریب به اتفاق) نه ظرفیت پیشرفت ناگهانی دارن نه شکست ناگهانی شما تصور کنید تفاوت بین دو نفر را که یکی در عرض یک ماه میلیاردر شده و کسی که برای ذره ذره مالش زحمت کشیده. خوب منم اگه یک شبه همه پول دار بشم یا اینکه همه چیزمو از دست بدم مطوئنم خودم را گم خواهم کرد.

4- خوب درست نمیدونم ولی برای عقایدم احترام قائلم شاید کوتاه نیومدم

5- خوب راستش نه، کار که عار نیست که! ولی خوب چرا از بعضی شغل های پول مفت بگیری خیلی بدم میاد. هر کس برای پولش باید زحمت بکشه و هر نوع کاری باشه مهم اینه که طرف خودش پاک باشه

6- خوب چرا، ببینید گاهی دو نفر که میخوان با هم آشتی کنن روشون نمیشه پا پیش بگذارن. اینجوری. ولی خوب راه خاصی نه به نظرم نمیرسه مگر اینکه مثلاً یکجوری با هم روبروش کنم دقیقاً نمیدونم و دوست هم ندارم دخالت کنم اگه بدونم خودشون تمایل ندارن

7- چی بگم قصه بلد نیستم (اسمشون چرا بلدم) شنگول و منگول، خاله قل قله زن، نمکی و روباه و زاغ که این آخری را بابام خیلی برام تعریف میکرد. ولی نگران نباشید اگه خواستم برای نوه هام قصه بگم از خودم یه چیز سرهم میکنم انقدر میگم تا خوابشون ببره

8- همشون خوبن. ولی بازم به نظر من بچه آدم پاره تنش و عزیزترین کسش خواهد بود.

9- خوب آخه نشنیدم من تاحالا نوشابه بیارن :tf: ولی خوب خودم قهوه را به چایی ترجیح میدم ولی گویا رسمه که چایی بیارن پس همون چایی میخوریم اونجا

10- اول یک پرانتز کوچیک اینکه از نظر من روند ازدواج اینجوره --> آشنایی --> علاقه نسبی --> تفاهم --> علاقه کامل (فکر کنم همون عشق) خوب پس به این ترتیب تو مرحله اول آقا مسعود تشریف بیارن مشکلی نیست همه چیز بستگی به نظر اون دختر داره که چه کسی را انتخاب کنه، چون دیگه اینجا حق انتخاب با اون دختره و من حق ندارم دخالت کنم. پس کار خاصی انجام نمیدم

ممنون از پرسش های جالبتون آقا کاظم

همواره پیروز باشید :وی

درود خدمت شما اقا احمدرضا گل وبا عرض معذرت که وقت گران بهای شمابزرگوار رو می گیرم

1-خوب حالا قورباغه حلال یا نه.آقا من گفتم توی فرانسه هستید نه بالای کوه قاف که چیزی برای خوردن پیدا نکنی اصفهونی پول داده به قورباغه باید بخوره گناه (ستاره ،امید وخانمتون )چی که باید قورباغه خورشون کنی:nish:

2-خوب
ازدواج اینجوره --> آشنایی --> علاقه نسبی --> تفاهم --> علاقه کامل توی این مراحل نرفتی کله پاچه بخوری حالا دکش می کنی خونه باباش به خاطرکله پاچه وای وای وای از شما بعیده:zab0:

3-یه شبه بدون ازدواج بابا بشی چه احساسی بهت دست می ده:good:

4-بیچاره ستاره خانم چی می کشه بین شما وشوهرش:nopr#:

5-پس بگو به پولدار جماعت دختر نمی دم چون تمام پولدارها با پول این وان پولدار شده اند

6-دو نفر کتک کاری کنن میری انها رو از همدیگه سوا کنی یا نه

7-خوب خوابشون برد وشب نخوابیدن چکار می کنی:ch0m:

8-اگه یکی از بچه هات مثل اقای گرفتار صاحب 9تا بچه سالم شد به ان چطوری کمک می کنی

9-خوب چایی توی اوایل قرن بیستم امده ایران پس رسم زیاد دیرینی نمی تونه باشه اگه نوشابه اورد دوست داری چه رنگی باشه

10-یعنی برای دک اقا مسعود وجلب نظر دختره هیچ کاری نمیکنی و همه چی رو می سپاری به سر نوشت از شما بعید چنین کاری

بازم ازشما معذرت میخواهم اگه توی سوال ها جسارتی کردم امیدوارم که شما با بزرگواریتون من ببخشید

موفق باشید

Ahmadreza_b
06-27-2010, 02:03 AM
درود خدمت شما اقا احمدرضا گل وبا عرض معذرت که وقت گران بهای شمابزرگوار رو می گیرم

1-خوب حالا قورباغه حلال یا نه.آقا من گفتم توی فرانسه هستید نه بالای کوه قاف که چیزی برای خوردن پیدا نکنی اصفهونی پول داده به قورباغه باید بخوره گناه (ستاره ،امید وخانمتون )چی که باید قورباغه خورشون کنی:nish:

2-خوب توی این مراحل نرفتی کله پاچه بخوری حالا دکش می کنی خونه باباش به خاطرکله پاچه وای وای وای از شما بعیده:zab0:

3-یه شبه بدون ازدواج بابا بشی چه احساسی بهت دست می ده:good:

4-بیچاره ستاره خانم چی می کشه بین شما وشوهرش:nopr#:

5-پس بگو به پولدار جماعت دختر نمی دم چون تمام پولدارها با پول این وان پولدار شده اند

6-دو نفر کتک کاری کنن میری انها رو از همدیگه سوا کنی یا نه

7-خوب خوابشون برد وشب نخوابیدن چکار می کنی:ch0m:

8-اگه یکی از بچه هات مثل اقای گرفتار صاحب 9تا بچه سالم شد به ان چطوری کمک می کنی

9-خوب چایی توی اوایل قرن بیستم امده ایران پس رسم زیاد دیرینی نمی تونه باشه اگه نوشابه اورد دوست داری چه رنگی باشه

10-یعنی برای دک اقا مسعود وجلب نظر دختره هیچ کاری نمیکنی و همه چی رو می سپاری به سر نوشت از شما بعید چنین کاری

بازم ازشما معذرت میخواهم اگه توی سوال ها جسارتی کردم امیدوارم که شما با بزرگواریتون من ببخشید

موفق باشید

درود بر شما

اختیار دارید آقا کاظم از محضر شما استفاده میکنم و با کمال میل پاسخگو هستم

1- خوب آقا کاظم شما بفرمایید چیکار کنیم، قورباغه اومد گفتیم یکی دیگه سفارش بدیم، بعد حلزون اومد. دیگه چی بگم اگه بعدی را سفارش میدادم سوسک میومد. خوب بهتره همون قورباغه را بخوریم دیگه. شاید رستورانش اینجوریه خوب. نمیدونم در مورد حلال و حرومش الاعی ندارم

2- منظور من این نبود. مثلاً میگم خیلی وقته خونه مامانت نرفتی خانوم. بعد اون میگه آره راست میگی من میگم شما برو منم کاری دارم انجام میدمو میام بعد میرم کله پاچه را میخورم و میام! هرچند کله پاچه را باید صبح زود خورد

3- شاید اینم مثل همون حالت باشه. البته بیشتر شبیه یک شبه بدبخت شدنه :khe:

4- دیگه ستاره باید تحمل کنه. تقصیر خودشه با این شوهر انتخاب کردنش. البته منم مقصرم که همچین دومادی را تایید کردم

5- نه آقا کاظم. پولدار خوبه به شرطی که برای پولش زحمت کشیده باشه. نه اینکه کلاه بردار باشه و یا پول باد آورده داشته باشه.

6- نه تمایلی ندارم جداشون کنم. یک موقع خودم هم درگیر میشم کتک میخورم اینجوری

7- نمیدونم این سوال خیلی آینده نگری هست. شاید با همین چماق اومدیم سراغشون شایدم گفتم والدین گرامیشون بیان جمعشون کنن دیگه :khe:

8- خوب فرزندمه، تحت هر شرایطی کمکش میکنم. از جونم هم براش مایه میگذارم. دیگه فکر کنم بچه داری هم باید بکنم دیگه

9- خوب این که خودش 100 سال میشه، مگه بقیه رسوم ماله کی هستند؟؟ نوشابه همه رنگ دوست دارم ولی مشکی بیشتر

10- بله خوب حق انتخاب با دختره! اون باید با واقعیت ها تصمیم بگیره. اگه من جلب نظر کنم به نوعی حق انتخاب دختره ضایع شده. خودش باید همه چیز را تشخیص بده. برای همینه که اون مراحل را برای خودم الگو کردم که اینجوری گیر نکنم. آقا اصلاً چیزی که زیاده دختره خوب این نشد یکی دیگه (از من نشنیده بگیرید این را ولی من که فکر نکنم زیاد باشه)

سوالات شما بسیار جذاب و دلنشین هستند.

حرارت سوالات شما صندلی داغ ما را مشتعل نمود!!!

سپاس بی کران - پیروز و سربلند باشید

sorna
06-27-2010, 10:09 AM
درود بر شما

اختیار دارید آقا کاظم از محضر شما استفاده میکنم و با کمال میل پاسخگو هستم

1- خوب آقا کاظم شما بفرمایید چیکار کنیم، قورباغه اومد گفتیم یکی دیگه سفارش بدیم، بعد حلزون اومد. دیگه چی بگم اگه بعدی را سفارش میدادم سوسک میومد. خوب بهتره همون قورباغه را بخوریم دیگه. شاید رستورانش اینجوریه خوب. نمیدونم در مورد حلال و حرومش الاعی ندارم

2- منظور من این نبود. مثلاً میگم خیلی وقته خونه مامانت نرفتی خانوم. بعد اون میگه آره راست میگی من میگم شما برو منم کاری دارم انجام میدمو میام بعد میرم کله پاچه را میخورم و میام! هرچند کله پاچه را باید صبح زود خورد

3- شاید اینم مثل همون حالت باشه. البته بیشتر شبیه یک شبه بدبخت شدنه :khe:

4- دیگه ستاره باید تحمل کنه. تقصیر خودشه با این شوهر انتخاب کردنش. البته منم مقصرم که همچین دومادی را تایید کردم

5- نه آقا کاظم. پولدار خوبه به شرطی که برای پولش زحمت کشیده باشه. نه اینکه کلاه بردار باشه و یا پول باد آورده داشته باشه.

6- نه تمایلی ندارم جداشون کنم. یک موقع خودم هم درگیر میشم کتک میخورم اینجوری

7- نمیدونم این سوال خیلی آینده نگری هست. شاید با همین چماق اومدیم سراغشون شایدم گفتم والدین گرامیشون بیان جمعشون کنن دیگه :khe:

8- خوب فرزندمه، تحت هر شرایطی کمکش میکنم. از جونم هم براش مایه میگذارم. دیگه فکر کنم بچه داری هم باید بکنم دیگه

9- خوب این که خودش 100 سال میشه، مگه بقیه رسوم ماله کی هستند؟؟ نوشابه همه رنگ دوست دارم ولی مشکی بیشتر

10- بله خوب حق انتخاب با دختره! اون باید با واقعیت ها تصمیم بگیره. اگه من جلب نظر کنم به نوعی حق انتخاب دختره ضایع شده. خودش باید همه چیز را تشخیص بده. برای همینه که اون مراحل را برای خودم الگو کردم که اینجوری گیر نکنم. آقا اصلاً چیزی که زیاده دختره خوب این نشد یکی دیگه (از من نشنیده بگیرید این را ولی من که فکر نکنم زیاد باشه)

سوالات شما بسیار جذاب و دلنشین هستند.

حرارت سوالات شما صندلی داغ ما را مشتعل نمود!!!

سپاس بی کران - پیروز و سربلند باشید

با درود محضر دوست عزیزم آقا احمد رضا گل بازم سوال دارم سوال ای سوال

1-خوب بعدا که برگشتی ایران وبا یکی حرفت شد برگشت بهت گفت قورباغه خور حرف نزن چکار می کنی

2-منظورت این نبود که دکش می کنی می پیچونیتش ومی ری کله پاچه

3-شاید بدبخت شدن نباشه یه میان بر در زندگی باشه میشه این طوری هم نگاه کرد

4-هر چقدر به شما گفتم دخترتو راهنمایی کن هیچ کاری نکردی حالا باید بسوزه وبسازه:crying:

5-یعنی کسی با زحمت کشیدن میشه پولدار بشه بدون حق خوردن

6-می شنی دعوایی دونفر رو نگاه می کنی ولذت می بری یا فرار میکنی از ان منطقه دور میشی که ترکش نگیرتت

7-خوب اینده نگری مگه ایرادی داره یعنی از ان با با بزرگهای می شی که حوصله نوه رو نداره

8-چندتاشون روزی نگه می داری اگه بابا شون خواست مثل خودت خود کشی کنه چکار میکنی

نوشته اصلی توسط krn7288

نوشته اصلی توسط Ahmadreza_b
1- احتمالاً خودکشی!

9-خوب حالا اگه عروس خانم چای اورد و ریختش روی شما چکار می کنی:gah9:

10-شما نباید توانایها ی خودت رو نشون بدی ونظر دختررو جلب کنی میدان رو خالی می کنی میری دختر خوب زیاد این طوری می خوای با مشکلات زندگی روبرو بشی:sabr:واقعا از فرد تحصیل کرده مثل شما بعید بود من که گریم گرفت:ge1: قوی باش محکم باش :ch0m: مسعود دکش کن بره

Ahmadreza_b
06-27-2010, 10:51 AM
با درود محضر دوست عزیزم آقا احمد رضا گل بازم سوال دارم سوال ای سوال

1-خوب بعدا که برگشتی ایران وبا یکی حرفت شد برگشت بهت گفت قورباغه خور حرف نزن چکار می کنی

2-منظورت این نبود که دکش می کنی می پیچونیتش ومی ری کله پاچه

3-شاید بدبخت شدن نباشه یه میان بر در زندگی باشه میشه این طوری هم نگاه کرد

4-هر چقدر به شما گفتم دخترتو راهنمایی کن هیچ کاری نکردی حالا باید بسوزه وبسازه:crying:

5-یعنی کسی با زحمت کشیدن میشه پولدار بشه بدون حق خوردن

6-می شنی دعوایی دونفر رو نگاه می کنی ولذت می بری یا فرار میکنی از ان منطقه دور میشی که ترکش نگیرتت

7-خوب اینده نگری مگه ایرادی داره یعنی از ان با با بزرگهای می شی که حوصله نوه رو نداره

8-چندتاشون روزی نگه می داری اگه بابا شون خواست مثل خودت خود کشی کنه چکار میکنی

9-خوب حالا اگه عروس خانم چای اورد و ریختش روی شما چکار می کنی:gah9:

10-شما نباید توانایها ی خودت رو نشون بدی ونظر دختررو جلب کنی میدان رو خالی می کنی میری دختر خوب زیاد این طوری می خوای با مشکلات زندگی روبرو بشی:sabr:واقعا از فرد تحصیل کرده مثل شما بعید بود من که گریم گرفت:ge1: قوی باش محکم باش :ch0m: مسعود دکش کن بره

درود بر شما آقا کاظم عزیز

1- هیچی دیگه حرف حق که جواب نداره مجبورم سکوت کنم :blataklif:

2- بله بهتره بگم میپیچونم و میرم برای کله پاچه

3- نمیدونم برای من که غیر قابل پذیرش هست. اونم بچه بی مادر، بچه همینجوری والدینش را پیر میکنه تا بزرگ شه حالا وای به وقتی که مادر هم نباشه

4- خوب اگه من مخالفت میکردم هر اتفاقی میوفتاد گردن من بود. تا جایی که لازم بود راهنماییش کردم ولی تصمیم آخر با خودش بود. من چه گناهی دارم؟

5- بله خوب. آدم باید مغزش کار کنه و با جون و دل زحمت بکشه! ولی مسلماً یک شبه پولدار نخواهد شد.

6- فرار کنم بهتره

7- نه آینده نگری ایرادی نداره ولی خوب اینجور که شما میپرسید دیگه خیلی آینده نگری هست و تصورش سخته آخه. چرا خوب پدر بزرگ ها نوه ها را دوست دارن ولی به قول شما حوصله زیادی هم ندارن. اگه بخوان سر من بازی در بیارن همون بهتر پیش پدر مادرشون بازی در بیارن

8- هیچکدوم را نگه نمیدارم فقط تو کارها اگه کمکی ازم بر بیاد انجام میدم

9- چاره چیه؟ باید سوخت و ساخت!! نه میشه حرفی زد نه میشه اقدامی انجام داد

10- خوب ببینید بحث خالی کردن میدان نیست. اون دختر باید خودش گزینه مناسب برای خودش را با توجه به شرایط هر 3 نفر انتخاب کنه. بهرحال آن چیزهایی که باید بیان بشه را بدن اغراق میگم. مهم نیست که چه اتفاقی میوفته.
و منظورم اینه که اگه با گفتن حقایق دختره از دست بره اهمیتی نداره چون زندگی باید بر اساس صداقت شروع بشه.

sorna
06-27-2010, 05:12 PM
درود بر شما آقا کاظم عزیز

1- هیچی دیگه حرف حق که جواب نداره مجبورم سکوت کنم :blataklif:

2- بله بهتره بگم میپیچونم و میرم برای کله پاچه

3- نمیدونم برای من که غیر قابل پذیرش هست. اونم بچه بی مادر، بچه همینجوری والدینش را پیر میکنه تا بزرگ شه حالا وای به وقتی که مادر هم نباشه

4- خوب اگه من مخالفت میکردم هر اتفاقی میوفتاد گردن من بود. تا جایی که لازم بود راهنماییش کردم ولی تصمیم آخر با خودش بود. من چه گناهی دارم؟

5- بله خوب. آدم باید مغزش کار کنه و با جون و دل زحمت بکشه! ولی مسلماً یک شبه پولدار نخواهد شد.

6- فرار کنم بهتره

7- نه آینده نگری ایرادی نداره ولی خوب اینجور که شما میپرسید دیگه خیلی آینده نگری هست و تصورش سخته آخه. چرا خوب پدر بزرگ ها نوه ها را دوست دارن ولی به قول شما حوصله زیادی هم ندارن. اگه بخوان سر من بازی در بیارن همون بهتر پیش پدر مادرشون بازی در بیارن

8- هیچکدوم را نگه نمیدارم فقط تو کارها اگه کمکی ازم بر بیاد انجام میدم

9- چاره چیه؟ باید سوخت و ساخت!! نه میشه حرفی زد نه میشه اقدامی انجام داد

10- خوب ببینید بحث خالی کردن میدان نیست. اون دختر باید خودش گزینه مناسب برای خودش را با توجه به شرایط هر 3 نفر انتخاب کنه. بهرحال آن چیزهایی که باید بیان بشه را بدن اغراق میگم. مهم نیست که چه اتفاقی میوفته.
و منظورم اینه که اگه با گفتن حقایق دختره از دست بره اهمیتی نداره چون زندگی باید بر اساس صداقت شروع بشه.

درود برآقا احمد رضا گل من بازم سوال دارم امید وارم که از سوالات من خسته نشده باشی

1-حالا ستاره خانم یا امید از قورباغه خوشش امد وتوی ایران هم هوس قورباغه کرد :khande bad:چکار می کنی

2- فکر می کنی اگه خانمت این نوشته شما رو ببینه در مورد شما چی فکر می کنه که می پیچونیش

3-مثل اینکه من درست سوال نکردم بچه مادر داره (شب خوابیدی و بیدار شدی دیدی زمان 10سال رفته جلو ستاره وامید با مامانشون توی خونه هستند)یعنی همه چیز یک شبه به این حالت در اومده

4-کسی که با دختر خودش این رفتار رو داشته باشه ببین با ما چکار مکنه خوب بچت بهش برس یخورده بخاطر بچت کوتاه بیا:nopr#:

5-دوست داری عروست (همسر آقا امید رو عرض میکنم)شاغل با شه یا خانه دار نگو به خودشون مربوط نظر شما رو پرسیدم

6-حالا توی خیابان با یکی دعوات شد(خدا نکنه)طرف بیش از حد گیر داد وشما نمی خواستید ولی مجبور شدید که از خودتان دفاع کنید دوست دارید زودتر بیان سواتون کنن یا فرار کنن:tf:

7-اگه نوهاتون بیش از حد شلوغ بودن بخاطر شلوغی انها حاضر نمشید که بچه هاتون رو هم ببینید:n00:

8- چه کمکی میکنی بچه نگه نمیدارم شلوغی کنن بیرونش می کنم خودت مگی کمک می کنم چه کمکی می کنی میشه یه نمونه از کمتون رو بفرماید
اگه پدر مادر بچه ها خواستن خود کشی کنن تشویق شون می کنی یا منصرف شون مکنی

9-حالا رفتید خواستگاری ویه دسته گل خیلی زیبا وگرون قیمتی هم خریدید وجلو در عروس خانم اینها افتاد زمین وگلی شد:ka5:چکار می کنید

10- خوب حالا اومدیم وگزینه مناسب شما ان دختر بود این بار با مسعود جون چکار می کنی

Ahmadreza_b
06-27-2010, 09:36 PM
درود برآقا احمد رضا گل من بازم سوال دارم امید وارم که از سوالات من خسته نشده باشی

1-حالا ستاره خانم یا امید از قورباغه خوشش امد وتوی ایران هم هوس قورباغه کرد :khande bad:چکار می کنی

2- فکر می کنی اگه خانمت این نوشته شما رو ببینه در مورد شما چی فکر می کنه که می پیچونیش

3-مثل اینکه من درست سوال نکردم بچه مادر داره (شب خوابیدی و بیدار شدی دیدی زمان 10سال رفته جلو ستاره وامید با مامانشون توی خونه هستند)یعنی همه چیز یک شبه به این حالت در اومده

4-کسی که با دختر خودش این رفتار رو داشته باشه ببین با ما چکار مکنه خوب بچت بهش برس یخورده بخاطر بچت کوتاه بیا:nopr#:

5-دوست داری عروست (همسر آقا امید رو عرض میکنم)شاغل با شه یا خانه دار نگو به خودشون مربوط نظر شما رو پرسیدم

6-حالا توی خیابان با یکی دعوات شد(خدا نکنه)طرف بیش از حد گیر داد وشما نمی خواستید ولی مجبور شدید که از خودتان دفاع کنید دوست دارید زودتر بیان سواتون کنن یا فرار کنن:tf:

7-اگه نوهاتون بیش از حد شلوغ بودن بخاطر شلوغی انها حاضر نمشید که بچه هاتون رو هم ببینید:n00:

8- چه کمکی میکنی بچه نگه نمیدارم شلوغی کنن بیرونش می کنم خودت مگی کمک می کنم چه کمکی می کنی میشه یه نمونه از کمتون رو بفرماید
اگه پدر مادر بچه ها خواستن خود کشی کنن تشویق شون می کنی یا منصرف شون مکنی

9-حالا رفتید خواستگاری ویه دسته گل خیلی زیبا وگرون قیمتی هم خریدید وجلو در عروس خانم اینها افتاد زمین وگلی شد:ka5:چکار می کنید

10- خوب حالا اومدیم وگزینه مناسب شما ان دختر بود این بار با مسعود جون چکار می کنی

درود بی پایان بر شما آقا کاظم

1- چیکار کنم آقا کاظم؟ باید شب تا صبح بشینم کنار زاینده رود و قورباغه و وزغ جمع کنم ببرم خونه

2- فقط میتونم بگم امیدوارم نبینه تا فکر بد نکنه! ولی خوب اگه دیدم میشنم با یک بحث علمی - فلسفی - تاریخی - فرهنگی - هنری نظرش را تغییر میدم! و آخرین راه خرید طلا هست :khande bad:

3- خوب فکر کنم باید حسرت 10 سالی که زندگی نکردم را بخورم! نمیدونم جواب دادن به این سوال خیلی سخته چون تو شرایطش قرار نگرفتم

4- خوب من فکر میکنم این درست ترین کاره! وظیفه پدر مادر نشون دادن راه و چاه هست! پدر مادر راهنمایی میکنن ولی فرزند باید تو تصمیمش استقلال داشته باشه!

5- خوب اینم نظر پسرمه که چی بپسنده! با این روند جامعه در آیندهنزدیک زن خانه داری نخواهد ماند ولی خوب نظر من اینه که خانه دار باشه بهتره مگر اینکه خیلی زرنگ باشه و از پس هر دو بر بیاد.

6- من اصلاً اهل دعوا نیستم ولی لازم بشه مثل مرد می ایستم و تا هرچی زده پسش ندم ول نمیکنم ولی خوب بعد که مساوی شدیم دیگه بیان جدامون کنن مشکلی نداره!

7- چرا خوب بچه های آدم همیشه دوست داشتنی هستند و بچه های کوچک نیز! بنابراین تا حد امکان تحمل میکنیم!

8- نه منظورم این بود که نگهداری بچه ها را به عهده نمیگیرم والی بقلشون می کنم تو غذا دادن بهشون کمک میکنم و ... و زیاد هم شلوغ کنن باید بابا مامانشون بیان آرومشون کنن نه اینکه من بیرونشون کنم. مراد از جمع کردن کنترل کردن بود! مسلماً سعی میکنم منصرفشون کنم چون بعد نگهدایشون میوفته گردن ما دیگه :khande bad:

9- تمام راه های ممکن را امتحان میکنم! اول سعی میکنم تمیزش کنم اگر هم نشد سرمو میندازم پایین میرم داخل و بعد هی میگم "نمیدونم این مد جدید چیه که دسته گل ها را گلی میکنن شاید میخوان نشون بدن چقدر گل ها متواضع هستند"

10- بازم به نظر من حق انتخاب با دختره هست!

ممنون از سوالات باحالتون لذت بردم

پیروز باشید :وی

sorna
06-28-2010, 12:39 AM
درود بی پایان بر شما آقا کاظم

1- چیکار کنم آقا کاظم؟ باید شب تا صبح بشینم کنار زاینده رود و قورباغه و وزغ جمع کنم ببرم خونه

2- فقط میتونم بگم امیدوارم نبینه تا فکر بد نکنه! ولی خوب اگه دیدم میشنم با یک بحث علمی - فلسفی - تاریخی - فرهنگی - هنری نظرش را تغییر میدم! و آخرین راه خرید طلا هست :khande bad:

3- خوب فکر کنم باید حسرت 10 سالی که زندگی نکردم را بخورم! نمیدونم جواب دادن به این سوال خیلی سخته چون تو شرایطش قرار نگرفتم

4- خوب من فکر میکنم این درست ترین کاره! وظیفه پدر مادر نشون دادن راه و چاه هست! پدر مادر راهنمایی میکنن ولی فرزند باید تو تصمیمش استقلال داشته باشه!

5- خوب اینم نظر پسرمه که چی بپسنده! با این روند جامعه در آیندهنزدیک زن خانه داری نخواهد ماند ولی خوب نظر من اینه که خانه دار باشه بهتره مگر اینکه خیلی زرنگ باشه و از پس هر دو بر بیاد.

6- من اصلاً اهل دعوا نیستم ولی لازم بشه مثل مرد می ایستم و تا هرچی زده پسش ندم ول نمیکنم ولی خوب بعد که مساوی شدیم دیگه بیان جدامون کنن مشکلی نداره!

7- چرا خوب بچه های آدم همیشه دوست داشتنی هستند و بچه های کوچک نیز! بنابراین تا حد امکان تحمل میکنیم!

8- نه منظورم این بود که نگهداری بچه ها را به عهده نمیگیرم والی بقلشون می کنم تو غذا دادن بهشون کمک میکنم و ... و زیاد هم شلوغ کنن باید بابا مامانشون بیان آرومشون کنن نه اینکه من بیرونشون کنم. مراد از جمع کردن کنترل کردن بود! مسلماً سعی میکنم منصرفشون کنم چون بعد نگهدایشون میوفته گردن ما دیگه :khande bad:

9- تمام راه های ممکن را امتحان میکنم! اول سعی میکنم تمیزش کنم اگر هم نشد سرمو میندازم پایین میرم داخل و بعد هی میگم "نمیدونم این مد جدید چیه که دسته گل ها را گلی میکنن شاید میخوان نشون بدن چقدر گل ها متواضع هستند"

10- بازم به نظر من حق انتخاب با دختره هست!

ممنون از سوالات باحالتون لذت بردم

درود بر دوست عزیز آقا احمدرضا گل بزم سوال دارم ای سوال

1-شکارچی فورباغه (معذرت می خوام که این طوری سوالم رو شروع کردم)بلدی چطوری ذبحش کنی وبعداز ان دستور پختش رو میشه به ما هم یاد بدی:nish:

2-حالا این کاره شما اخر زن ذلیلی نیست یا احترام گذاشتن به طرف مقابل؟!

3-حالا برعکس یه روز بیدار شدی دیدی 10سال برگشتی عقب وداری مدرسه می ری خودشم راهنمای ودوستان ان دورانت در کنارتن ولی دوستان فعلی ودنیای مجازی نیست چه حسی داری

4- خدای نکرده خدای نکرده خدا ان روز رو نیاره زبان لال اگه یه روزی پسرشما آقا امید از زنش کتک بخوره (خدا ان روز نیاره که ان دوتا کمتر از گل بهم بگن ولی سوال دیگه) عکس عمل شما

5- دوست داری ستاره خانم خانه دار باشن یا شاغل نظر شما رو پرسیدیم

6- همه مثل شما فرار کردن وکسی نیومد که جداتون بکنه چکار می کنین

7-منظورتون اینه که تحملتون تمام شد مثل خشایار مستوفی بلندمشی بیرونشون می کنی

8-حالا بر فرض مثال شما یکی از ان نه بچه بودی چه انتظاری از والدینت داشتی

9-اگه شب خواستگاری یه دفعه بگن زن داداشت پا به ماه وشما هم وقت گرفتید از خانواده عروس وامکان بر هم زدن قرار هم براتون موجود نیست دوست داری که پدر ومادرت برن پیش داداشت توی بیمارستان یا با تو بیان مراسم خواستگاری اگه ان شب نری احتمال داره که دخترو از دست بدی

10-به نظر شما میشه این حق رو داد به دخترها که بیان خواستگاری پسرها

Ahmadreza_b
06-28-2010, 10:51 AM
درود بر دوست عزیز آقا احمدرضا گل بزم سوال دارم ای سوال

1-شکارچی فورباغه (معذرت می خوام که این طوری سوالم رو شروع کردم)بلدی چطوری ذبحش کنی وبعداز ان دستور پختش رو میشه به ما هم یاد بدی:nish:

2-حالا این کاره شما اخر زن ذلیلی نیست یا احترام گذاشتن به طرف مقابل؟!

3-حالا برعکس یه روز بیدار شدی دیدی 10سال برگشتی عقب وداری مدرسه می ری خودشم راهنمای ودوستان ان دورانت در کنارتن ولی دوستان فعلی ودنیای مجازی نیست چه حسی داری

4- خدای نکرده خدای نکرده خدا ان روز رو نیاره زبان لال اگه یه روزی پسرشما آقا امید از زنش کتک بخوره (خدا ان روز نیاره که ان دوتا کمتر از گل بهم بگن ولی سوال دیگه) عکس عمل شما

5- دوست داری ستاره خانم خانه دار باشن یا شاغل نظر شما رو پرسیدیم

6- همه مثل شما فرار کردن وکسی نیومد که جداتون بکنه چکار می کنین

7-منظورتون اینه که تحملتون تمام شد مثل خشایار مستوفی بلندمشی بیرونشون می کنی

8-حالا بر فرض مثال شما یکی از ان نه بچه بودی چه انتظاری از والدینت داشتی

9-اگه شب خواستگاری یه دفعه بگن زن داداشت پا به ماه وشما هم وقت گرفتید از خانواده عروس وامکان بر هم زدن قرار هم براتون موجود نیست دوست داری که پدر ومادرت برن پیش داداشت توی بیمارستان یا با تو بیان مراسم خواستگاری اگه ان شب نری احتمال داره که دخترو از دست بدی

10-به نظر شما میشه این حق رو داد به دخترها که بیان خواستگاری پسرها

درود بر شما آقا کاظم که تو این مدت صندلی را گرم نگه داشتید و من را از گرمای وجودتون در تاپیک اختصاصیم بی نصیب نگذاشتید. باشد که روزی اتش بیار صندلیتان گردم!

1- نه بلد نیستم ولی خوب تا اون موقع وقت زیاده یاد میگیرم. با چیزی میزنم تو سرش مثل ماهی و برای پختش هم اول با پیاز تقتش میدم بعد روش آب میریزم میگذارم 2-3 ساعت بپزه

2- نه قسمت خرید طلا را که شوخی گفتم. ولی از اونجایی که دخترا عادب به استفاده از منطق ندارن گاهی از دیدن چیزی ناراحت بشن دیگه هیچ رقم نمیشه قانعشون کرد برای همین میگم که نفهمه چون اگه فهمید ناراحت شد باید همون بحث ها را راه بندازیم شاید تونستیم نظرشونو تغییر بدیم

3- خوب آدم به هر دوره ای عادت داره و مسلماً چنین اتفاقاتی براش غیرقابل هضم خواهد بود بدم نمیاد برگردم به 1 سال قبل حتی قبلتر ولی خوب حیف این همه دوسته که از دست بدم

4- زندگی شخصی خودشه دیگه خودش باید جمع و جورش کنه ولی این که از زنش کتک بخوره دیگه امید نیست اسمش میشه ناامید :g:

5- ستاره هم نظر خودشه ولی به نظر من اگه بتونه از پس هر دو بر بیاد شاغل باشه مشکلی نیست ولی به شرطی که از کار خونه عقب نمونه

6- دیگه اون موقع از خجالت هم در میایم اگه دیدم پس بر نمیام خودمم فرار می کنم.

7- نه بیرونش که نمیشه کرد آخه یکی دوتا نیستند که ماشالله. ولی خوب شاید خودم به یه بهونه مدتی زدم از خونه بیرون :دی

8- نمیدونم. تو بچگی خودم هم نمیدونم چه انتظاراتی داشتم ولی خوب بچه معمولاً انتظار خاصی ندار نهایتش رفتن به پارک و ...

9- اگه نشه کنسل کرد که خوب نمیشه بیمارستان نرفت. تنهایی هم که خواستگاری نمیرن بنابراین بدون توجه به عواقب بنده هم به بیمارستان مراجعه می نمایم. ببینید از دست رفتن دختر به خاطر همچنین مسایلی و تو این مرحله هیچ چیز مهمی نیست! برعکسش هم همینطور برای دخترا هم نباید مهم باشه که تو این نمرحله خواستگاری را از دست بدن

10- از نظر من بلامانع هست ولی عرف جامعه اجازه نمیده و اون را تجاورز به حیا و شرم زنانه میدونه.

ممنون از سوالات خوبتون

afsanah82
06-29-2010, 05:18 PM
سلام دوستان

دوستان دو هفته تمام شد و آقا احمد رضا از صندلی داغ بلند شدند.

از آقا احمد رضا هم تشکر میکنم که به تمام پاسخ ها جواب دادند.

sorna
08-22-2010, 04:30 PM
درود فراوان محضر دوست عزیزم آقا احمد رضا امیدوارم که سوختگی صندلی داغ بر طرف شده باشه حالا یه نیمچه حرارتی به این صندلی بدیم که از فردا تا یه مدت کوتاهی بین ما نیستی اثراتش با قی بمونه:from me :

1-دوستداری بعنوان یه نظامی استخدام بشی

2-دلت می خواد با دادشت آقاعلیرضارو عرض می کنم توی یه پادگان بودید

3-دوست داری تو خدمت با تبریزهای زیادی باشی (البته این بگم بچه های قره داغ تبریزی نیستند)

4- نظرت راجب این نوشته آقا رضا چی

سلام دوستان

دوستان دو هفته تمام شد و آقا احمد رضا از صندلی داغ بلند شدند.

از آقا احمد رضا هم تشکر میکنم که به تمام پاسخ ها جواب دادند.

5- پوتین اندازه پات از کجا پیدا می کنی

6-نظرت راجب رژه رفتن چی

7- دژبان چه جور ادمی میشه

8-کلمه سر گروهبان رو چطوری معنی می کنی

9-بدو به ایست-بشمار سه -پامرغی اینها رو چطور تعبیر می کنی

10-در یک کلم احساستو برای جدایی از جمع ما

اولین مرخصی که اومدی بازم از شما سوال می پرسم وشاید هم سوال تکراریddd

Ahmadreza_b
08-22-2010, 07:26 PM
درود فراوان محضر دوست عزیزم آقا احمد رضا امیدوارم که سوختگی صندلی داغ بر طرف شده باشه حالا یه نیمچه حرارتی به این صندلی بدیم که از فردا تا یه مدت کوتاهی بین ما نیستی اثراتش با قی بمونه:from me :

1-دوستداری بعنوان یه نظامی استخدام بشی

2-دلت می خواد با دادشت آقاعلیرضارو عرض می کنم توی یه پادگان بودید

3-دوست داری تو خدمت با تبریزهای زیادی باشی (البته این بگم بچه های قره داغ تبریزی نیستند)

4- نظرت راجب این نوشته آقا رضا چی

5- پوتین اندازه پات از کجا پیدا می کنی

6-نظرت راجب رژه رفتن چی

7- دژبان چه جور ادمی میشه

8-کلمه سر گروهبان رو چطوری معنی می کنی

9-بدو به ایست-بشمار سه -پامرغی اینها رو چطور تعبیر می کنی

10-در یک کلم احساستو برای جدایی از جمع ما

اولین مرخصی که اومدی بازم از شما سوال می پرسم وشاید هم سوال تکراریddd

درود بر شما

ممنون که دوباره صندلی را داغ فرمودید

1- نه چون دوست دارم کارم مربوط به رشته ام باشه

2- نه، چون جدا باشیم بهتر با هم کنار میایم. اینجوری نظم 2 تا پادگان را به هم میریزیم

3- بله، تبریزها را از صمیم قلب دوست دارم و افتخار میکنم در کنارشون باشم

4- نمیدونم چی بگم. شاید سریع نوشتن اشتباه پیش اومده و یا اینکه شوخی کردند.

5- نمیدونم فردا باید دنبالش بگردم سایز پاهام 46 هست

6- نظمش را دوست دارم ولی خوب بخوان زیاده روی کنن پادگان را میفرستم رو هوا

7- مفهوش را نمی دونم شاید این سوال را تو اولین مرخصی جواب دادم آخه هیچ اطلاعاتی ندارم

8- گروهبان مسولیت یک گروه را برعهده داره، فکر کنم کسی که مسولیت گروهبان را برعهده داره میشه سرگروهبان

9- والله چی بگم بیگاری مطلق (دلیل جمله ای که تو بخش مدیران عرض کردم هم همین موضوع هست وگرنه قصد بی احترامی به پرچم مقدس نبود )

10- خوب خیلی ناراحتم تو این مدت خیلی با اعضای اینجا احساس راحتی پیدا کرده بودم دلم برای همه تنگ میشه.

ممنون آقا کاظم این دم آخری آتش روشن کردید.

شرمنده اگه اشتباه تایپی چیزی داره، خیلی عجله دارم نرسیدم بازخونی کنم.

فکر کنم این آخرین پستم باشه. از همین جا خداحافظ همین حالا ....

sorna
09-01-2010, 11:44 PM
درود بر شما

ممنون که دوباره صندلی را داغ فرمودید

1- نه چون دوست دارم کارم مربوط به رشته ام باشه

2- نه، چون جدا باشیم بهتر با هم کنار میایم. اینجوری نظم 2 تا پادگان را به هم میریزیم

3- بله، تبریزها را از صمیم قلب دوست دارم و افتخار میکنم در کنارشون باشم

4- نمیدونم چی بگم. شاید سریع نوشتن اشتباه پیش اومده و یا اینکه شوخی کردند.

5- نمیدونم فردا باید دنبالش بگردم سایز پاهام 46 هست

6- نظمش را دوست دارم ولی خوب بخوان زیاده روی کنن پادگان را میفرستم رو هوا

7- مفهوش را نمی دونم شاید این سوال را تو اولین مرخصی جواب دادم آخه هیچ اطلاعاتی ندارم

8- گروهبان مسولیت یک گروه را برعهده داره، فکر کنم کسی که مسولیت گروهبان را برعهده داره میشه سرگروهبان

9- والله چی بگم بیگاری مطلق (دلیل جمله ای که تو بخش مدیران عرض کردم هم همین موضوع هست وگرنه قصد بی احترامی به پرچم مقدس نبود )

10- خوب خیلی ناراحتم تو این مدت خیلی با اعضای اینجا احساس راحتی پیدا کرده بودم دلم برای همه تنگ میشه.

ممنون آقا کاظم این دم آخری آتش روشن کردید.

شرمنده اگه اشتباه تایپی چیزی داره، خیلی عجله دارم نرسیدم بازخونی کنم.

فکر کنم این آخرین پستم باشه. از همین جا خداحافظ همین حالا ....

درود بر سرباز فداکار وطن آقا احمدرضا گل طبق قولی که به شما داده بود چندتا سوال از شما می پرسم شاید بعضی از سوالها تکراری باشه که امیدوارم بزرگواری کرده وپاسخ دهید:from me :
1-هفته اول سربازی چطور دیدی

2-از دوستات یا بچه های محله تون کسی هست که با هاش همدوره باشی

3-توی دوره اموزشی با بچه تبریزهاهم همدوره شدی یا نه

4-توی پادگان مثل اقا رضا تنها تنها مانده ای یا مثل خودت جاودانه

5-پوتین سایز پات پیدا کردید

6-پادگان رو با چی می فرستید روی هوا :nish:

7-خوب حالا نظرت راجب دژبان چی

8-حالا سر گروهبان یعنی چی

9-وقتی وسایلاتون رو دادن منظورم استحقاقی هاتون عرض میکنم سهمیه طناب رو هم دادن(فقط منظورم شوخی بود)

10-وقتی که برگه مرخصی رو به شما دادن احساست چی بود:b tash:

Ahmadreza_b
09-10-2010, 12:20 AM
درود بر سرباز فداکار وطن آقا احمدرضا گل طبق قولی که به شما داده بود چندتا سوال از شما می پرسم شاید بعضی از سوالها تکراری باشه که امیدوارم بزرگواری کرده وپاسخ دهید:from me :
1-هفته اول سربازی چطور دیدی

2-از دوستات یا بچه های محله تون کسی هست که با هاش همدوره باشی

3-توی دوره اموزشی با بچه تبریزهاهم همدوره شدی یا نه

4-توی پادگان مثل اقا رضا تنها تنها مانده ای یا مثل خودت جاودانه

5-پوتین سایز پات پیدا کردید

6-پادگان رو با چی می فرستید روی هوا :nish:

7-خوب حالا نظرت راجب دژبان چی

8-حالا سر گروهبان یعنی چی

9-وقتی وسایلاتون رو دادن منظورم استحقاقی هاتون عرض میکنم سهمیه طناب رو هم دادن(فقط منظورم شوخی بود)

10-وقتی که برگه مرخصی رو به شما دادن احساست چی بود:b tash:

درود بر دوست خوبم آقا کاظم و سایر دوستان

1- هفته اول بیشترش مرخصی بود ولی در کل این مدت بد نبوده فقط دوری از دوستان و اینترنت و کامپیوتر آزار دهنده هست و اینکه زمان خیلی کند میگذره

2- از دوستان دانشگاه هستند چند نفر

3- بله افتخار دارم در کنارشون دوره را سپری میکنم

4- تنها نیستم با دوستان در کنار هم هستیم اما اگه نگهبانی بهم بخوره تنهای تنها میشم

5- بله سایز 45 تهیه کردم که خیلی هم راحته

6- گاهی با خنده هرچند بعدش معمولاً تنبیه میشیم ولی حال میده، آخه ما خیلی اهل شوخی هستیم ولی ظاهراً فرمانده ها زید خوششون نمیاد که موقع آموزش ما بخندیم

7- خوب اگه کسی سرش به کار خودش باشه که دژبان کاری نداره بهش ولی خوب با دژبانایی که از یگان خودمون انتخاب شدن دوست هستیم کاری ندارن بهمون

8- مترسک!!! : kh-s: معمولاً هم کسی حساب نمیبره ازشون

9- نه طناب داخلش نبود ولی لازم بشه از بند کفش میشه کمک گرفت :دی

10- واقعیتش را بگم حس زندانی که آزاد شده

ممنون از پرسش های زیباتون

پیروز باشید

mohamad.s
05-04-2011, 10:47 AM
1.خوبی ؟ از کجا معلوم ؟
2.چرا سبز ؟http://uc-njavan.ir/images/5bkuu9ifjyraliwo0gc.gif
2.تو میدونی گوش خر مثله خرگوشه یا گوش خرگوش مثله خر ؟http://uc-njavan.ir/images/cfi56afdnv2b8l93vn3.gif
3.چرا زمین فوتبال مستطیله ولی توپ فوتبال گرد ؟
4.علم بهتره یا ثروت ؟(البته این که معلومه ولی تو هم بگو !!!)
5.آبی یا قرمز ؟
6.بارسا یا رئال ؟
7.قانون نسبیت انیشتین رو نقض کن ؟http://uc-njavan.ir/images/ufj7xtkxyrdcuie0upe.gif

8.اولین چیزی که به ذهنت رسید تایپ کن :
شیر سماور ؟
وو وو زیلا ؟
علی دایی ؟
N95 8GB ؟
1100 دوربین دار ؟
پشه ؟

9.نظر و احساست نسبت به 10 تا کاربر؟

مرسی داداش بجواب زود:from me ::yeah::yeah:

Ahmadreza_b
05-06-2011, 09:32 PM
1.خوبی ؟ از کجا معلوم ؟
2.چرا سبز ؟http://uc-njavan.ir/images/5bkuu9ifjyraliwo0gc.gif
2.تو میدونی گوش خر مثله خرگوشه یا گوش خرگوش مثله خر ؟http://uc-njavan.ir/images/cfi56afdnv2b8l93vn3.gif
3.چرا زمین فوتبال مستطیله ولی توپ فوتبال گرد ؟
4.علم بهتره یا ثروت ؟(البته این که معلومه ولی تو هم بگو !!!)
5.آبی یا قرمز ؟
6.بارسا یا رئال ؟
7.قانون نسبیت انیشتین رو نقض کن ؟http://uc-njavan.ir/images/ufj7xtkxyrdcuie0upe.gif

8.اولین چیزی که به ذهنت رسید تایپ کن :
شیر سماور ؟
وو وو زیلا ؟
علی دایی ؟
n95 8gb ؟
1100 دوربین دار ؟
پشه ؟

9.نظر و احساست نسبت به 10 تا کاربر؟

مرسی داداش بجواب زود:from me ::yeah::yeah:

درود بر شما

اول بینهایت شرمنده که این پست را ندیدم، فکر نمیکردم تاپیک آپ شده باشه

در خدمت شما هستم

1. من خوبم ممنون! این که از کجا معلومه همین که دارم نفس میکشم یعنی خوبم!

2. چون سبز یعنی زندگی

3. سوال سختیه ولی به نظرم چون گوش های یک حیوان شبیه خر بوده نام خرگوش براش انتخاب شده ولی در کل مثل قضیه به وجود آمدن مرغ و تخم مرغ میشه

4. به نظرم ثروت چون با ثروت میشه علم را به راحتی در اختیار گرفت ولی خوب برای اینکه بد آموزی نشه و بگن سایت باعث انحراف کودکان و نوجوانان شده ما میگیم "خوب معلومه علم!"

5. اول که زرد (سپاهان) ولی بین قرمز و آبی گرایشم به قرمز بیشتره البته تراکتور را هم خیلی دوست دارم

6. شدیداً رئال مادرید

8790

7. من جسارت نمیکنم به انیشتین که!! بگذارید کماکان معروف باشه!

8. شیر سماور: داور بیچاره :دی
وو وو زیلا: جام جهانی
علی دایی: تعصب و غیرت و همت
n95 8gb: گوشی باکلاس
1100 دوربین دار: کاش بدون دوربینش هم بود! :دی
پشه: مزاحم

9. بلا استثنا کاربرای انجمن حرف ندارن باید عرض کنم که هم خوشحالم که عضو کوچکی در بین مجموعه بزرگ آذردانلود هستم و هم اینکه ناراحتم از اینکه شرایطم اجازه نمیده در خدمت دوستان باشم

بازم شرمنده از اینکه جواب شما اینقدر به تاخیر افتاد

ممنون از سوالات جالب و متنوع شما

mozhgan
05-10-2011, 02:48 AM
سلام آقا احمد رضا
خوبین؟
می خوام یه چند تا سئوال بپرسم ممنون می شم جواب بدین

1.نظرشما راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟
2.چقدر به خدا اعتقاد دارید؟
3.چرا بهشت زیرپای مادران است؟
4.کدوم و باید انتخاب کرد ؟ اونی که دوسش دارید یا اونی که دوستون داره ؟
5.تا حالا خطر مرگ رو حس کردید(دور از جونتون)؟
6.قشنگترین ضرب المثلی که شنیدید ؟
7.زیباترین صفت خدا
8. نظرتون درباره این جمله : خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو ؟
9. بهترین نصیحتی که شنیدید از کی بوده ؟؟؟چی بوده؟؟
10.تکه کلامی که بیشتر استفاده می کنید؟

با تشکر

mohamad.s
05-10-2011, 11:59 PM
سلام احمد رضا جان صندلتو یکمی گرمتر میکنم

لطفا با خوندن این کلمات اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین.(توضیح برای هر کدوم 2 خط کافی هست)
بی وفائی:

بد قولی:

بدگوئی:

بدزبانی:

برداشت بد:

بد ذاتی:

بد نامی:

2= نظرشما راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟(یه توضیح کامل لطفا)

3=با خوندن هر كدوم از كلمه هاي زير اولین چيزي به ذهنتون ميرسه رو سریع بنویسید.
فداكاري:

عشق:

پاييز:

زندگي:

ایمان:

بهار:

ایثار:

انسان:

حیوان:

مهمان:

ایران:

4= تا حالا بیف استروگانف خوردی؟ چندبار؟ چه مزه ای میده؟

5= دستور غذایی این غذا های زیر رو بنویس (کاملا بنویس میخوام یاد بگیرم)

قرمه سبزی=

ماکارونی=

فسنجون=

نون پنیر=

6= چرا وقتی سیب تو سر نیوتن خورد تعجب کرد؟

7= با خوندن این موارد زیر.... اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین.
عشق:

محبت:

صمیمت:

کنکور:

قرار گذاشتن:

پارتی:

پژو 206 اسپرت:

بهترین گوشی موبایل:

موهای طلایی رنگ و با حال و تیپ دیوید بکهام:

خود دیوید بکهام:

زن دیوید بکهام!!:

8= این کلمات چه معنایی می دهند؟
خفن:

تیریپ:

گاگول:

دیفال:

مرتیکه اسب:

داف:

در و داف:

پنت هاوس:

هلی پاد:

جکوزی:

آب حوضی:

9= نظرت درباره طراح این سوالات چیه؟

10= و در پایان هرچه می خواهد دل تنگت بگو:

تا سری بعدی سوال ها بدرود....

Ahmadreza_b
05-18-2011, 12:55 PM
سلام آقا احمد رضا
خوبین؟
می خوام یه چند تا سئوال بپرسم ممنون می شم جواب بدین

1.نظرشما راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟
2.چقدر به خدا اعتقاد دارید؟
3.چرا بهشت زیرپای مادران است؟
4.کدوم و باید انتخاب کرد ؟ اونی که دوسش دارید یا اونی که دوستون داره ؟
5.تا حالا خطر مرگ رو حس کردید(دور از جونتون)؟
6.قشنگترین ضرب المثلی که شنیدید ؟
7.زیباترین صفت خدا
8. نظرتون درباره این جمله : خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو ؟
9. بهترین نصیحتی که شنیدید از کی بوده ؟؟؟چی بوده؟؟
10.تکه کلامی که بیشتر استفاده می کنید؟
با تشکر

درود بر شما و ساییر دوستانم

شرمنده دیر به دیر جواب میدم!

با کمال میل پاسخ میدم

1. کلاً مخالفم! با هر نوع تبعیض مخالفم! انسان ها در هر رنگ و جنس بنده خدا هستند و با هم برابرند

2. اعتقاد دارم و خدا را دوست دارم و معتقدم خدا خیلی دوستم داره

3. اگه بگم مقام مادر از این هم بالاتره بده؟؟؟ جانم فدای مادر

4. هر دو را دیگه :دی ولی خارج از شوخی اونی که دوستم داره و من هم دوستش دارم

5. بله یکبار در مسیر اصفهان - تهران (بین حوزه استحفاظی کاشان و قم) با پراید توی سرعت 135 کیلومتر بر ساعت دو لاستیک سمت چپ ماشین ترکید من خیلی ترسیدم اما خدا راشکر جز دو تا رینگ و دو لاستیک هیچ خسارت جانی و مالی ندیدم

6. ماهی را هر وقت از آب بگیری میمیره!! :دی

7. همه صفات خدا زیباست

8. بدم میاد از این کار ولی توی جامعه ما این یک قانون شده

9. زیاد نصیحت نمیشم من آخه!!!

10. الان تکیه کلام خاصی ندارم یا لااقل خودم متوجه استفاده ازش نشدم

Ahmadreza_b
05-18-2011, 01:55 PM
سلام احمد رضا جان صندلتو یکمی گرمتر میکنم

لطفا با خوندن این کلمات اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین.(توضیح برای هر کدوم 2 خط کافی هست)
بی وفائی:

بد قولی:

بدگوئی:

بدزبانی:

برداشت بد:

بد ذاتی:

بد نامی:

2= نظرشما راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟(یه توضیح کامل لطفا)

3=با خوندن هر كدوم از كلمه هاي زير اولین چيزي به ذهنتون ميرسه رو سریع بنویسید.
فداكاري:

عشق:

پاييز:

زندگي:

ایمان:

بهار:

ایثار:

انسان:

حیوان:

مهمان:

ایران:

4= تا حالا بیف استروگانف خوردی؟ چندبار؟ چه مزه ای میده؟

قرمه سبزی=

ماکارونی=

فسنجون=

نون پنیر=

عشق:

محبت:

صمیمت:

کنکور:

قرار گذاشتن:

پارتی:

پژو 206 اسپرت:

بهترین گوشی موبایل:

موهای طلایی رنگ و با حال و تیپ دیوید بکهام:

خود دیوید بکهام:

زن دیوید بکهام!!:

خفن:

تیریپ:

گاگول:

دیفال:

مرتیکه اسب:

داف:

در و داف:

پنت هاوس:

هلی پاد:

جکوزی:

آب حوضی:

9= نظرت درباره طراح این سوالات چیه؟

تا سری بعدی سوال ها بدرود....

درود بر شما

البته بخوام به همه این سوالات جواب بدم صفحه کلیدم خراب میشه خوب!! :دی

برداشت من از این کلمات

بی وفائی: رنج بزرگی است بی وفایی، ولی اگه وفای به عهد سخته چرا همه بی وفا نباشیم؟

بد قولی: آدم سرش بره ولی قولش نره بدقول بودن یعنی بی اعتبار شدن

بدگوئی:

بدزبانی:

برداشت بد:

بد ذاتی:

بد نامی: آبرو صدساله جمع میشه یک شبه بر باد میره.

2- تبعيض بين زن و مرد

این را تو پست قبلی جوال دادم ولی بازم میگم با هر نوع تبعیضی مخالفم همه با هم برابرن و سهم یکسانی از زندگی کردن دارن

=با خوندن هر كدوم از كلمه هاي زير اولین چيزي به ذهنتون ميرسه رو سریع بنویسید.
فداكاري:

عشق:

پاييز: صدای خش خش برگ ها زیر پای عابر تنها که سکوت خیابون را میشکنه

زندگي: فرصت کوتاه برای بازگشت به خدا

ایمان: قوت قلب

بهار: سرآغاز هستی

ایثار:

انسان:

حیوان:

مهمان: نفس!! (اگر بیاد و نره آدم را خفه میکنه :دی)

ایران: ای مرز پرگهر

4= تا حالا بیف استروگانف خوردی؟ چندبار؟ چه مزه ای میده؟ نه نخوردم

قرمه سبزی=

ماکارونی= روی بسته ماکارونی دستور پختش توضیخ داده شده

فسنجون= این دیگه خیلی سخته

نون پنیر= این را همه دیگه بلدن بابا!

شاید چون که زیر درخت گلابی نشسته بوده!

عشق: امانت خدا نزد بشر

محبت: کاتالیزور تبدیل خار به گل!

صمیمت: یک رنگی و همدلی

کنکور: اضطراب

قرار گذاشتن: دیر رسیدن!

پارتی: صدای اون موسیقی را کم کن همسایه ها ناراحت میشن

پژو 206 اسپرت:

بهترین گوشی موبایل: گوشی خودم

موهای طلایی رنگ و با حال و تیپ دیوید بکهام:از بازیش خیلی قشنگتره

خود دیوید بکهام: حاشیه

زن دیوید بکهام!!: اونم حاشیه؟

خفن: غیر معمولی

تیریپ: حالت

گاگول: خنگ

دیفال: دیوار

مرتیکه اسب: نمیدونم

داف: استغفرالله ...

در و داف: فکر کنم اسم جمع همون داف باشه

پنت هاوس: بهترین و معمولاً بزرگترین واحد در آپرتمان که طبقه آخر قرار داره

هلی پاد: نمیدونم

جکوزی: حوضچه پرفشار آب

آب حوضی: نمیدونم

9= نظرت درباره طراح این سوالات چیه؟ خیلی سخت بود کاش یمقدار وقتشو بیشتر میکردن :دی

خیلی حجم سوالات زیاده و جواب دادن بهش خیلی سخته

اونای که نتونستم جواب بدم خالی گذاشتم

mohamad.s
05-23-2011, 10:16 PM
سلام احمد رضا جان میخوام صتدلیتو یکم گرم کنم

اول سوال های بسیار بسیار ساده رو میپرسم.http://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w02.gif

1= معمولا چه مدل کفشی میپوشی؟http://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w01.gif

2= شبا خونتون پشه داره؟http://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w46.gif

.3= دست خطت چطوریاست؟http://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w10.gif

4= چند سالگی دوست داری عمر کنی؟نظرت در مورد پیری چیه؟ازش میترسی؟http://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w24.gif
5= جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟http://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w25.gif

6= میدونی تیمور کی بود؟چنگیز کی؟مختصر توضیحی بده اگه آمارشونو داری.http://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w05.gif

7= بیشتر لباسات چه رنگیه؟http://www.iran-eng.com/images/smilies/funny/w07.gif

8= چه اخلاق منو نمیپسندی ؟http://www.iran-eng.com/images/smilies/2/icon_question.gif

9= چرا خودتو اینقدر میگیری؟http://www.iran-eng.com/images/smilies/icon_razz.gif

10= اگه دوستات برات اسم گذاشتن برامون بنویسش !http://www.iran-eng.com/images/smilies/smoke.gif

sorna
02-18-2012, 02:22 PM
با سلامی دوباره خدمت دوست عزیز اقا احمد رضا ،اقا امید چطورند ستاره خانم خوب هستن هنوز هم براشون قورباغه شکار می کنی با اجازه می خوام بازم این صندلی رو یه خورده گرم کنم

1-روش پخت قورباغه رو یاد گرفتی

2- الان از طرف پادگان بیان در خونه شما بگن یه موردی داری باید یه ماه دیگه خدمتکنی وگرنه کارتت فاقد اعتباره چه حسی بهت دست می ده

3-یه خاطره خوش ویه خاطره بد از دوران خدمت

4-لحظه ای که کارت پایان خدمت توی جیبت بود واردنت شدی چه حسی داشتی

5-زمان اموزش توی بدو بایست ها نفر چند بودی

6-تا به حال به کسی گل دادی یا از کسی گل گرفتی

7-دوستی داری که دلت بخواد ببینیش ولی ادرسی ازش نداشته باشی

8-کدوم شهر ایران رو دوستداری به غیراز ان شهری که توش زندگی می کنی

9-نظرت راجب اینکه رضا خداحافظی کرده ودیگه می گه نمی تونم بیام نت چیه می تونه طاقت بیاره یا .........

10-شعر یا دکلمه ای که همیشه با خودت زمزمه می کنی

فعلا اینها رو جواب بده بازم میام

Ahmadreza_b
02-20-2012, 10:37 PM
با سلامی دوباره خدمت دوست عزیز اقا احمد رضا ،اقا امید چطورند ستاره خانم خوب هستن هنوز هم براشون قورباغه شکار می کنی با اجازه می خوام بازم این صندلی رو یه خورده گرم کنم

1-روش پخت قورباغه رو یاد گرفتی

2- الان از طرف پادگان بیان در خونه شما بگن یه موردی داری باید یه ماه دیگه خدمتکنی وگرنه کارتت فاقد اعتباره چه حسی بهت دست می ده

3-یه خاطره خوش ویه خاطره بد از دوران خدمت

4-لحظه ای که کارت پایان خدمت توی جیبت بود واردنت شدی چه حسی داشتی

5-زمان اموزش توی بدو بایست ها نفر چند بودی

6-تا به حال به کسی گل دادی یا از کسی گل گرفتی

7-دوستی داری که دلت بخواد ببینیش ولی ادرسی ازش نداشته باشی

8-کدوم شهر ایران رو دوستداری به غیراز ان شهری که توش زندگی می کنی

9-نظرت راجب اینکه رضا خداحافظی کرده ودیگه می گه نمی تونم بیام نت چیه می تونه طاقت بیاره یا .........

10-شعر یا دکلمه ای که همیشه با خودت زمزمه می کنی

فعلا اینها رو جواب بده بازم میام

سلام شرمنده من این را ندیده بودم،

1- نه والا، تو خدمت که یاد نگرفتیم شاید در ادامه زندگی کسی یادمون داد

2- دروغ چرا؟ خیلی بدم هم نمیاد دلم تنگ شده برای اون روزا

3- خاطره بد روز اول خدمت یگانی (بعد از دوره کد) که رفتیم لشکرک از همون ساعات اولیه صبح برام خاطره بد شد، سرمای شدید هوا، بارش برف و ... 10/25 را فراموش نخواهم کرد. یک خاطره بد دیگه اینکه تولدم را تو پادگان بودم :(
اما خاطره خوب خیلی داشتم از تغییر جام تو پادگان و شب ها که با بچه ها بازی می کردیم و ...

4- کارتم همین سه چهار روز پیش رسید دستم بدون هیچ گونه اغراق باید عرض کنم هیج حسی نداشتم

5- بدو بایست نداشتیم دور پرچم میدادن که ما همیشه تقلب می کردم و قبل از میل پرچم دور میزدیم :دی

6- نه گل دادم نه گرفتم

7- من آدرس هیچ کدوم از دوستام را ندارم، همگی یا تلفنی و نتی هستن

8- اول که اصفهان، دوم اصفهان، سوم اصفهان و در اولویت های بعدی شیراز، تبریز و تهران البته همه را دوست دارم اینا که گفتم بیشتر

9- خوب حتماً شرایط براش سخت شده، نه به نظرم نمیتونه طاقت نمیاره

10- اکثر ترانه های سیاوش قمیشی را با خودم زمزمه میکنم

شرمنده از جهت تاخیر به وجود آمده

ممنون - پیروز باشید