mehraboOon
03-12-2011, 10:12 PM
بخارپزشده برای درمان سرفه
Steamed Orange for Cough
این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده است
و یکی از بهترین روشها برای بند آوردن سرفه، بخصوص سرفه های طولانی می باشد.
This method had been tested by many people. One of the best methods to stop cough.
یک قطعه باریک از پرتقال را برش دهید
Cut off a little shelf of top.
(http://shervin8060.persiangig.com/DARHAM.htm)http://www.iranvij.ir/upload/images/d0g2s9odvs3sl1ty1ft.jpg (http://www.iranvij.ir/upload/images/d0g2s9odvs3sl1ty1ft.jpg)
یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید
Add ¦ teaspoon of salt
(http://shervin8060.persiangig.com/DARHAM.htm)http://www.iranvij.ir/upload/images/dxroolp81vp4klloc3a.jpg (http://www.iranvij.ir/upload/images/dxroolp81vp4klloc3a.jpg)
(http://shervin8060.persiangig.com/DARHAM.htm)http://www.iranvij.ir/upload/images/kwogpk6ac0jxlg9u20ol.jpg (http://www.iranvij.ir/upload/images/kwogpk6ac0jxlg9u20ol.jpg)
پرتقال را در یک کاسه قرار دهید و آن را 10 الی 20 دقیقه بخارپز کنید
Place in a bowl and steam it 20 minutes
(http://shervin8060.persiangig.com/DARHAM.htm)http://www.iranvij.ir/upload/images/5c470qe7ypbygw6o29jn.jpg (http://www.iranvij.ir/upload/images/5c470qe7ypbygw6o29jn.jpg)
آب شیرین پرتقال را تا آخر مصرف کنید
Finish it
(http://shervin8060.persiangig.com/DARHAM.htm)http://www.iranvij.ir/upload/images/fc7rsit7xd3d29u42.jpg (http://www.iranvij.ir/upload/images/fc7rsit7xd3d29u42.jpg)
Don ' t forget to finish the water left in the bowl. Its taste sour and salty, good for cure.
فراموش نکنید که آب باقیمانده در کاسه را نیز صرف کنید.
مزه اش ترش و شور، اما برای درمان مفید است.
Steamed Orange for Cough
این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده است
و یکی از بهترین روشها برای بند آوردن سرفه، بخصوص سرفه های طولانی می باشد.
This method had been tested by many people. One of the best methods to stop cough.
یک قطعه باریک از پرتقال را برش دهید
Cut off a little shelf of top.
(http://shervin8060.persiangig.com/DARHAM.htm)http://www.iranvij.ir/upload/images/d0g2s9odvs3sl1ty1ft.jpg (http://www.iranvij.ir/upload/images/d0g2s9odvs3sl1ty1ft.jpg)
یک قاشق چای خوری نمک اضافه کنید
Add ¦ teaspoon of salt
(http://shervin8060.persiangig.com/DARHAM.htm)http://www.iranvij.ir/upload/images/dxroolp81vp4klloc3a.jpg (http://www.iranvij.ir/upload/images/dxroolp81vp4klloc3a.jpg)
(http://shervin8060.persiangig.com/DARHAM.htm)http://www.iranvij.ir/upload/images/kwogpk6ac0jxlg9u20ol.jpg (http://www.iranvij.ir/upload/images/kwogpk6ac0jxlg9u20ol.jpg)
پرتقال را در یک کاسه قرار دهید و آن را 10 الی 20 دقیقه بخارپز کنید
Place in a bowl and steam it 20 minutes
(http://shervin8060.persiangig.com/DARHAM.htm)http://www.iranvij.ir/upload/images/5c470qe7ypbygw6o29jn.jpg (http://www.iranvij.ir/upload/images/5c470qe7ypbygw6o29jn.jpg)
آب شیرین پرتقال را تا آخر مصرف کنید
Finish it
(http://shervin8060.persiangig.com/DARHAM.htm)http://www.iranvij.ir/upload/images/fc7rsit7xd3d29u42.jpg (http://www.iranvij.ir/upload/images/fc7rsit7xd3d29u42.jpg)
Don ' t forget to finish the water left in the bowl. Its taste sour and salty, good for cure.
فراموش نکنید که آب باقیمانده در کاسه را نیز صرف کنید.
مزه اش ترش و شور، اما برای درمان مفید است.