سید محمد
03-01-2011, 10:15 PM
با سلام خدمت تمامی کاربران خوب این سایتیه
یه بیوگرافی کوچیک از خودم
اسمم سید محمد هست تو دهمون به میر هارای (به گیلکی اشک و فغان) معروف هستم موقعی که بدنیا اومدم گریه زیاد می کردم مرحوم سید بابا به این اسم صدام می کرد...
در یه روز پاییزی توی یه روستا در شرق گیلان به اسم جواهردشت بدنیا اومدم.
تمام دنیا رو با یه وجب از خاک این بهشت عوض نمی کنم.
خانوادگی کشاورز و گله دار بودیم.ما هم از دوران کودکی با حیوانات بزرگ شدیم سگ و بره و گاوساله،اسب و مرغ و خروس اسباب بازی های ما اینا بودن.علاقه زیادی به طبیعت دارم و همش سعی میکنم موقع مرخصی یا نامهربونی های روزگار به دهاتمون پناه ببرم. یکمی از حیوانات مثل سگ و گاو و گوسفند و یکمی هم از کشاورزی میدونم.روز و شب های زیادی پای گله بودم،پر از خاطرات شیرین و تلخ که دیگه الان شیرین هاش هم از تلخ ترین ،تلخ ترین ها هستند.
مدرک تحصیلیم کاردانی معماری هستش ولی شغلم مرزداری از کشور عزیزمون ایران هست.
تو این تاپیک چندتای از سگ های خودم رو به شما دوستان معرفی می کنم،
امیدوارم که نظرهاتون رو جلب کنن..
خوشحال میشم از نظرات دوستان هم بهرمند بشم.
کوچیک تمام دوستان سید محمد
یه بیوگرافی کوچیک از خودم
اسمم سید محمد هست تو دهمون به میر هارای (به گیلکی اشک و فغان) معروف هستم موقعی که بدنیا اومدم گریه زیاد می کردم مرحوم سید بابا به این اسم صدام می کرد...
در یه روز پاییزی توی یه روستا در شرق گیلان به اسم جواهردشت بدنیا اومدم.
تمام دنیا رو با یه وجب از خاک این بهشت عوض نمی کنم.
خانوادگی کشاورز و گله دار بودیم.ما هم از دوران کودکی با حیوانات بزرگ شدیم سگ و بره و گاوساله،اسب و مرغ و خروس اسباب بازی های ما اینا بودن.علاقه زیادی به طبیعت دارم و همش سعی میکنم موقع مرخصی یا نامهربونی های روزگار به دهاتمون پناه ببرم. یکمی از حیوانات مثل سگ و گاو و گوسفند و یکمی هم از کشاورزی میدونم.روز و شب های زیادی پای گله بودم،پر از خاطرات شیرین و تلخ که دیگه الان شیرین هاش هم از تلخ ترین ،تلخ ترین ها هستند.
مدرک تحصیلیم کاردانی معماری هستش ولی شغلم مرزداری از کشور عزیزمون ایران هست.
تو این تاپیک چندتای از سگ های خودم رو به شما دوستان معرفی می کنم،
امیدوارم که نظرهاتون رو جلب کنن..
خوشحال میشم از نظرات دوستان هم بهرمند بشم.
کوچیک تمام دوستان سید محمد