PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Nokia Ovi Maps v3

moradi.m
02-16-2010, 01:44 PM
سلام دوستان:bye:

امروز نرم افزار خوب Nokia Ovi Maps v3 براتون ميزارم.

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=324907&d=1258804497

اين نرم افزار بسيار خوب كه خيلي از نرم افزار Smartcom , Garmin و ... خيلي بهتره كه به تازگي نقشه كامل ايران و بعضي ازشهرهاي ايرانو مخصوصا نقشه كامل تهران كه و امكانات خيلي خوب داره.

البته توی ایران فقط تهران رو با جزئیات کامل داره و بقیه شهرها رو نداره، ولی راههای کشور رو داره و اماکن بین راهی (مثل پمپ بنزین، کاروان سرا، رستوران و ... ) رو هم دیدم که داشت.

اما مراحل نصب:

نصبش خیلی راحت و مشکل خاصی نداره.

اولین کاری که میکنید اگه ovi maps3 رو روی گوشیتون نصب ندارید، از پست 2 و 3 و 4 (مطابق نوع گوشیتون) این برنامه رو بگیرید و نصب کنید.

بعد توی گوشی فولدر زیر رو پاک کنید:
e:\cities\diskcache

خوب، این فولدر رو که پاک کردید، نقشه هایی رو که دانلود کردید (تو تاپيك ديگه ميزارم) آن زیپ کنید، و از توش فولد diskcache رو به مسیر قبلی انتقال بدید. یعنی e:\cities\diskcache

بعد برنامه رو اجرا کنید و لذت ببرید!!!

moradi.m
02-16-2010, 02:00 PM
نسخه (32)3.01 کرک شده ویژه s60v3 fp2

نسخه ای که در این پست قرار میدم، مخصوص گوشی های s60v3 fp2 هستش.

نسخه های مربوط به s60v3 fp1 و s60v5 را در پست های بعدی قرار میدهم.

درضمن برنامه نیاز به ساین دارد!!!
در هنگام نصب اگر با ارور update error مواجه شدید، ابتدا نسخه قبلی را پاک کنید و سپس این نسخه را بریزید.

موفق باشید.
پسورد:www.azardl.com

moradi.m
02-16-2010, 02:27 PM
نسخه (32)3.01 کرک شده ویژه s60v3

نسخه ای که در این پست قرار میدم، مخصوص گوشی های s60v3 fp1 هستش.

نسخه مربوط به s60v5 را در پست بعدی قرار میدهم.

در هنگام نصب اگر با ارور update error مواجه شدید، ابتدا نسخه قبلی را پاک کنید و سپس این نسخه را بریزید.

moradi.m
02-16-2010, 02:47 PM
نسخه (32)3.01 کرک شده ویژه s60v5

نسخه ای که در این پست قرار میدم، مخصوص گوشی های s60v5 هستش.

5225916
06-12-2010, 12:53 PM
باسلام نسخه ای که ازپست دوم دانلود کردم با وارد کردن پسورد ازحالت فشرده خارج نمیشود راهنمایی کنید

kakasoltan
06-18-2010, 10:21 AM
سلام دوستان:bye:

امروز نرم افزار خوب Nokia Ovi Maps v3 براتون ميزارم.

http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=324907&d=1258804497

اين نرم افزار بسيار خوب كه خيلي از نرم افزار Smartcom , Garmin و ... خيلي بهتره كه به تازگي نقشه كامل ايران و بعضي ازشهرهاي ايرانو مخصوصا نقشه كامل تهران كه و امكانات خيلي خوب داره.

البته توی ایران فقط تهران رو با جزئیات کامل داره و بقیه شهرها رو نداره، ولی راههای کشور رو داره و اماکن بین راهی (مثل پمپ بنزین، کاروان سرا، رستوران و ... ) رو هم دیدم که داشت.

اما مراحل نصب:

نصبش خیلی راحت و مشکل خاصی نداره.

اولین کاری که میکنید اگه ovi maps3 رو روی گوشیتون نصب ندارید، از پست 2 و 3 و 4 (مطابق نوع گوشیتون) این برنامه رو بگیرید و نصب کنید.

بعد توی گوشی فولدر زیر رو پاک کنید:
e:\cities\diskcache

خوب، این فولدر رو که پاک کردید، نقشه هایی رو که دانلود کردید (تو تاپيك ديگه ميزارم) آن زیپ کنید، و از توش فولد diskcache رو به مسیر قبلی انتقال بدید. یعنی e:\cities\diskcache

بعد برنامه رو اجرا کنید و لذت ببرید!!!
سلام.بابا چجوري قبلي رو بايد پاك كرد يك نفر بگه تورو خدا.lمگه اصلا ميشه nokia map رو پاك كرد

yaghi2003
07-11-2010, 11:19 PM
سلام به اساتید موبایل
من 6220 دارم و up date کردم و ار ver3 به ver 5 ارتقا یافت
حالا من nokia map s60 v5نصب کاردم ولی اجرا نمی شه
ver 3 هم که اصلا نصب نمی شه
من باید چی کار کتم?
مرسی.