توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افتتاح لیچر عمومی و رایگان آذر دانلود . [ معرفی . بحث و تبادل نظر ... ]
shmp30
02-26-2011, 10:18 PM
سلام دوستان ...
بعد از مدت ها تصمیم گرفتیم که یک لیچر رایگان و عمومی برای کاربران عزیز راه اندازی کنیم .
که امروز این اتفاق افتاد و لیچر عمومی با همه مشکلاتی که وجود داشت راه اندازی شد .
اول از همه از آقا محمد عزیز ( Mohamad (http://forum2.azardl.com/member.php?u=1) ) مدیریت محترم سایت تشکر میکنم ، برای پیشتیبانی های مالی و فنی که برای لیچر و تمام مجموعه داشتند و دارند .
و همچنین یه تشکر ویژه از دوست عزیزم آقا پژمان ( Pezhman (http://forum2.azardl.com/member.php?u=16) ) که واقعا برای راه اندازی این لیچر کمک کردند .
و تشکر میکنم از همه دوستانی که برای راه اندازی این لیچر کمک کردند .
------------------------------
خوب حالا در مورد لیچر ...
آدرس :
http://dl.azardl.org
برای شروع با حداکثر مقدار 600 مگابایت و مدت نگهداری 36 ساعت شروع میکنیم .
و همچنین اکانت MediaFire ، که مطمعنا به زودی اکانت های دیگر به لیچر اضافه میشه .
و یا میتونید لینک های مستقیم خودتونو در لیچر ریموت آپلود کنید و به راحتی با سرعت بالا و زمان نگهداری مناسب دانلود کنید .
اکشن های فعال برای لیچر Upload / FTP File / Split Files / Merge Files / List Links هستند .
و فعلا تنها قانونی که وجود داره اینه که به فایل هایی که آپلود میکنید توجه کنید که خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران نباشه .
در صورت مشاهده این قبیل فایل ها سریعا حذف میشه و آی-پی کاربر برای همیشه بن میشه .
دوستان منتظر پیشنهاد های شما برای بهبود عملکرد لیچر هستیم .
ممنون ... :^::^::^:
Mohamad
02-27-2011, 02:08 PM
به نام خدا
با سلام به خدمت تمام کاربران سایت قبل از هر چیزی بابت دیر شدن افتتاح لیچر سایت معذرت میخوام و باید بگم علت اصلی اون دیر شدن تایید آدرس جدید و دامنه اختصاصی بود که خوب گویا برای ایرانی بودن بنده باید تایید گرفته میشد و ...
و مشکل بعد هم فضا بود که در ابتدا قرار بود سالانه 600 گیگا بایت باشد که با صحبتهای انجام شده و طبق قرارهای انجام شده با نمایندگی litespeedtech این فضا تقریبا نامحدود خواهد بود و این مژدگانی بنده به شما عزیزان و اما دوستان اختصاص این فضا و راه اندازی یک سرویس قدرتمند لازمه های زیادی داره که در حال بهینه سازی شدن است و امیدوارم روز به روز بهتر شود .
لازمه از کلیه همکاران عزیزم سپاسگزاری کرده و مخصوصا از دو مهندس جوان و همکار بزرگوارم آقا پژمان و سید حسین که برای راه اندازی این راپیدلیچ زحمات زیادی کشیده اند هم تشکر ویژه کنم و همینطور آقا مجتبی بابت اکانتهای اختصاصی هم لازمه تشکر بشه .
دوستان امیدوارم با وجود تمام مشکلات موجود و تحریمها بتونیم همواره به خدمت رسانی ادامه بدیم و این را از خداوند بزرگ میخواهم که هدف خدمت رسانی ما را تحت پوشش رتبه و موفقیتهای ظاهری قرار نده و خدای نکرده در ما غروری ایجاد نکنه .
ضمن تبریک مجدد به همگی کاربران مجموعه برای همگی آرزوی موفقیت دارم .
لازم بذکر است که راپیدلیچهای نصب شده بر روی سرور شماره یک سرور (التراسرور 2 ) راس ساعت 12 امشب به صورت اتوماتیک از روی سرور حذف خواهند شد تا اطلاعات موجود بر روی این سرور امنیت لازمه را داشته باشند لذا دوستان همکاری که فایل و یا برنامه ای بر روی اون دارند نصبت به انتقال اون به راپیدلیچ عمومی مجموعه اقدام کنند .
همگی شاد و پیروز باشید .
تیم مدیریتی مجموعه :^:
codec_pack
02-27-2011, 10:01 PM
اکانت رپیدشیر و فایل سرو کم داره فقط ! مرسی بابت لیچر :pi8:
اکانت رپیدشیر و فایل سرو کم داره فقط ! مرسی بابت لیچر :pi8:
در حال افزودن هستیم نگران نباش رپیدشر امشب آماده میشه
دوستان هم اکنون اکانت جدید هات فایل در لیچر قرار داده شد و تست گردید جهت استفاده هم اکنون آماده است میتونید فایل هاتون را مستقیم کنید اکانت های جدید در روزهای آتی قرار داده خواهد شد از دوستانی که وبلاگ یا وب سایت دارند تقاضا میشه لطفا بنر لیچر را در وبلاگ یا وب سایت خود قرار بدند ویک تقاضا هم داشتم هر وقت اکانت ها از کار افتاد مطرح کنید تا اکانت جدید جایگزین شود
همگی شاد و پیروز باشید .
hassan256
02-28-2011, 02:45 PM
دم همتون گرم بچه ها.کلی حال کردم با افتتاح لیچر خود سایت.:merc567:
topleecher
02-28-2011, 02:56 PM
با سلام این لیچ که اصلا فضا نداره همش صفره
rezareza00
02-28-2011, 03:52 PM
يه سوال
لطفا در پست اول ذكر كنين اين 600 مگابايت رو هر كاربر در چه دوره ي زماني ميتونه استفاده كنه.يعني هر چند وقت 600 مگابايت؟
خيلي خوشحالم كه سايت داراي يه ويژگيه منحصر به فرد ديگه شده كه باعث شاخص بودنش خواهد بود.از تمام كساني كه در اين كار شركت داشتن صميمانه ممنوم.
در ضمن من پيشنهاد ميكنم راه هاي پيدا كردن فايل كم حجم فيلمها در سايت هاي آپلود بيان بشه تا دوستان از 600 مگابايت حداكثر استفاده رو ببرن.يا تاپيكي باشه با عنوانه درخواسته فايل هاي كم حجم از فيلمها.تا كاربران بتوونن با 600 مگابايت لا اقل 2 فيلم رو درخواست بدن در صورت موجود بودن فايل كم حجم از فيلم مورد نظر
بازم صلاح كار رو مديرا بهتر ميدونن
با تشكر
shmp30
02-28-2011, 05:16 PM
سلام ...
اون احتمالا یه اشتباه محاسباتیه !
چون تقریبا محدودیت نداریم برای ذخیره سازی .
يه سوال
لطفا در پست اول ذكر كنين اين 600 مگابايت رو هر كاربر در چه دوره ي زماني ميتونه استفاده كنه.يعني هر چند وقت 600 مگابايت؟
خيلي خوشحالم كه سايت داراي يه ويژگيه منحصر به فرد ديگه شده كه باعث شاخص بودنش خواهد بود.از تمام كساني كه در اين كار شركت داشتن صميمانه ممنوم.
در ضمن من پيشنهاد ميكنم راه هاي پيدا كردن فايل كم حجم فيلمها در سايت هاي آپلود بيان بشه تا دوستان از 600 مگابايت حداكثر استفاده رو ببرن.يا تاپيكي باشه با عنوانه درخواسته فايل هاي كم حجم از فيلمها.تا كاربران بتوونن با 600 مگابايت لا اقل 2 فيلم رو درخواست بدن در صورت موجود بودن فايل كم حجم از فيلم مورد نظر
بازم صلاح كار رو مديرا بهتر ميدونن
با تشكر
سلام ...
این 600 مگ به ازای هر فایل هستش .
یعنی شما میتونید تعداد نامحدودی فایل 600 مگی رو آپلود کنید .
:^::^::^:
rezareza00
02-28-2011, 05:33 PM
دارم از خوشحالي ديوونه ميشم.عجب چيزي درست كردين.فوق العادست:merc567::g::RAG:..:yeah:
shmp30
02-28-2011, 05:40 PM
بله .
ولی در حال حاظر مشکل دانلود نشدن فایل ها از لیچر رو داریم که در حال بررسی و رفع مشکل هستیم .
:from me :
Atabay11
02-28-2011, 05:58 PM
ممنون:^:
Mohamad
03-01-2011, 02:44 AM
به نام خدا
دوستان افتتاح لیچر عمومی سایت متاسفانه به زمان آخر سال و زمان گرفتاریهای مختلف من همزمان شده و خوب راه اندازی یک لیچر پرقدرت لازمه ها و بایدهای زیادی داره
دوستان در یک رپیدلیچ عمومی انواع فایلها موجود هستن و اکثر فیلمهای و برنامه های کپی رایتدار در اون مستقیم میشوند .
خوب خود شما بهتر میدانید نمیتوان یک همچین موردی را بر روی دیتا سنتر کشورهایی همچون آمریکا که شدیدا از کپی رایت پشتیبانی میکنند قرار داد و لازمه اون خرید سرویسهایی ضعیفتر و با قیمتی به مراتب بالاتر و گرانتر !
کلیه دیتا سنترهای مجموعه اذردانلود که متعلق به سرور شماره یک هستند در امریکا و سایر اسکرایپتها هم در آلمان که کمتر حساس هستند قرار دارد .
ولی خود کشور آلمان هم به برخی از موارد فیلمها و برنامه های شرکتهای بزرگ حساس می باشد چنان که روز گذشته تمام دیتاسنترهای آپلودفا را بستن و هزاران گیگ برنامه و فایل کاربران این شرکت از بین رفت .
اما سخن را کوتاه میکنم و مشخصات سرور رپیدلیچ مجموعه را با مرکز اون معرفی میکنم تا خودتان ببینید سعی شده بهترین انتخاب بشه :
محل سرور : آتن ، یونان
CPU : 4x Core 2 Quad 2.4GHz = 38.4 GHz
Ram : 16GB
Connection Port : 1000 MBps
اما دوستان عزیز مشکل عدم نمایش progress bar یا همان تولبار نمایش آپلود و سرعت باید بگم که این مشکل مربوط به نسخه php.ini میباشد که در تنظیمات اون چند مورد باید خاموش باشد که خوب این مورد خاموشی هم باید بعد از اعمال تنظیمات انجام بگیره ولی دوست من ظرق یکروز بیش از 15 گیگ فایل آپلود شده و اونوقت شما بدون توجه میگید فضا صفر است !!!؟
اما مورد عدم دانلود هم مربوط به دشمنان این مجموعه است که شروع به ریموت فایلهای لیچ بر روی آپلودسنترها به طرز عجیبی کرده اند و اصلا به این هم فکر نکرده اند که ما پهنای باندمان آنقدر زیاد است که تمام نمیشود ولی متاسفانه منیجر سرور از ترس فیلتر شدن ip های سرور توسط این آپلودسنترها پورتهای انتقال را بسته و برای بنده هم ایمیل فرستاده اند که تکلیف چیست که باز هم متاسفانه بنده الان اون ایمیل را دیدم و ساعت هم به ساعت یونان دیر وقت است ولی من ایمیل باز کردن پورتها را ارسال کرده ام و با عرض پوزش به زودی پورتهای دانلود هم مانند آپلود باز میگردند و به امید خدا تمام مشکلات اولیه به زودی حل و شما عزیزان از این امکانات بینظیر میتوانید استفاده کنید و به کمک خدا و یاری شما عزیزان خار چشم دشمنانی خواهیم شد که امروز عصر در زمان نبود من اقدام به حملات خرابکارانه و در نتیجه ریست شدن سرور شماره یک و اصلی مجموعه شده اند که باید بگم ما بیدی نیستیم که با این بادها بلرزیم و هر روز قویتر و استوارتر از روز قبل به پیش خواهیم رفت و تنها هدفمان خدمترسانی است .
همگی شاد و پیروز باشید .
دوستان دشمنی تا اون اندازه که حتی خواب هم نداشتن و 18 ساعت بکوب در حال DDOS سرور بودند و باید به همت و حماقتشان آفرین گفت .
تیم مدیریتی مجموعه آذرتیم و پی سی آسک :^:
shmp30
03-04-2011, 03:44 PM
سلام ...
دوستان اسکریپت جدید نصب شد . که قابلیت های زیادی داره .
همچنین مشکل دانلود نشدن فایل ها برطرف شد .
و حداکثر فایل به 700 مگ و زمان 40 ساعت افزایش پیدا کرد .
دوستان اگر فایلی در لیچ قبلی داشتید و بهش نیاز دارید همینجا اعلام کنید تا در اختیارتون قرار بگیره .
بعد از 48 ساعت فایل قبلی ها حذف میشه .
و مشکل عدم نمایش Progress Bar هم به زودی حل میشه .
http://dl.azardl.org
+ ویرایش : اکانت هات فایل هم قرار گرفت ...
ممنون ...
hosseinskandari
03-06-2011, 09:40 PM
با عرض خسته نباشید..
این که فعلا فقط youtube پرمیوم داره که//////!!!!
با عرض خسته نباشید..
این که فعلا فقط youtube پرمیوم داره که//////!!!!
سلام و درود
دوست عزیز تا دیروز هات فایل فعال بود منتظر آپدیت اکانت ها باشید بزودی اکانت های جدید قرار داده خواهد شد
shmp30
03-21-2011, 07:53 PM
دوستان مشکل Progress bar رفع شد .
http://dl.azardl.org/
حذف خودکار 36 ساعت .
حداکثر میزان حجم فایل 600 مگ .
فعلا هم اکانت های Mediafire و Youtube نصبه .
nima_chapter85
04-20-2011, 01:46 PM
خیلی خوب هست من هم به نوبه خودم تبریک میگم ولی چرا File Size Limit: 220.00 MB
Mohamad
04-20-2011, 02:27 PM
خیلی خوب هست من هم به نوبه خودم تبریک میگم ولی چرا file size limit: 220.00 mb
به نام خدا
با سپاس از شما بابت تبریک باید بگم مشغول تدارک ساخت لیچری پرقدرت با محدودیتهای بسیار کم برای تیم مدیریتی مجموعه هستیم که مدیر لیچرها آقا سید میتونند کامل توضیح بدن و لذا لیچر عمومی با ظرفیت 100 مگابایت در آینده برای کاربران عادی فراهم خواهد بود تا بدین وسیله برای تیم مدیران مجموعه امکانات بیشتری فراهم کنیم و به وسیله این مورد هر چند کوچک بخشی از زحمات اونها را جبران کنیم .
لازم به ذکر که مشکلی از بابت فضا و یا قدرت سرور نداریم ولی به هر صورت باید به وسیله ای هم که شده از همکاران خودمان که خالصانه و بدون چشم داشت دارند فعالیت می کنند و در حال حاضز در 4 انجمن و نزدیک به 20 پرتال و همچنین سایر سایتها کمک و یار تیم مدیریتی هستند قدردانی بشه .
این دوستان در تمام این مدت حتی زمانی که به ناحق مجموعه تحت توقیف بود هم ما را تنها نگذاشتن و ما هم اونها را تنها نخواهیم گذاشت .
بار دیگه همین جا دست تمام همکارانم را از مدیریت مجموعه های مختلف تا همکاران انجمنها صمیمانه میفشارم و برای همگی آرزوی سعادت و روزهایی بهتر را دارم .
با سپاس
nima_chapter85
04-20-2011, 02:53 PM
احسنت بر شما مدیر قدر شناس
واقعا خیلی خوشحال شدم پست شما رو خوندم گرچه من تازه به سایت شما پیوستم ولی در سایت های دیگه مدیریت بخش های مختلفی رو به عهده دارم واقعا غبته می خورم خوشا به حال مدیران سایت که همچین مدیریت سایت رو دارند
بله از نظر بنده هم با توجه به بررسی پست ها و تاپیک ها واقعا مدیران زحمتکشی هستند انصافا لایق تحسن هستند بنده هم به نوبه خودم از شما و تمام مدیران بخش تشکر و قدر دانی میکنم و بهره مندی مدیران رو از این ویژگی شایسته میدونم
موفق و پایدار باشید دوستان
ممنون دوست عزیز این نظر لطف شما و نشانگر شخصیت و فرهنگ بالای شماست که با تواضع و فروتنی صحبت می کنید در صورت تمایل شما میتوانید در این بخش در هریک از قسمت های انجمن که توانایی و مهارت دارید مدیریت آن بخش را بر عهده بگیرید و به جمع تیم مدیریتی بپیوندید
در این تاپیک شما میتوانید در صورت تمایل اعلام آمادگی کنید
http://forums.azardl.com/showthread.php?t=53
shmp30
04-21-2011, 10:41 AM
مدیا فایر فیکس شد و دوباره به راحتی لیچ میشه .
پسوندی که به صورت اتوماتیک به فایل ها اظافه میشد از p 3 0 a s k . c o m تغییر کرد به Azardl.com
و دیگه برای دانلود مشکلی نیست .
و در حال حاضر سرعت ریموت آپلود هم خیلی بالاست :
http://pic.azardl.com/images/75610573993496681637.png
+ یوتوب و هات فایل هم ، همچنان فعال هستند .
ممنون ... :from me :
Mohamad
04-27-2011, 05:28 PM
به نام خدا
دوستان صبح دیروز و امروز سرور دانلود سایت مورد حملات سایبری قرار گرفته و از اونجا که در تنظیمات لیچر مجبور به قرار دادن مجوزها و یا پرمیشن هایی با دسترسی کامل 777 و یا نهایتا 755 هستیم لذا حفظ امنیت بسیار سخت میشه و این توانایی 777 میتونه همه نوع اجازه ای را به فرد مهاجم بده ، از طرف دیگه اکثر فایلهای پرتال نرم افزاری ما بر روی این سرور قرار دارند و خوب حفظ امنیت اونها برای ما خیلی مهم هست به همین علت اعلام میکنم جهت دادن خدمت به انجمن ویژه و همچنین ارایه لیچر اختصاصی به مدیران لیچر عمومی تا اطلاع ثانوی تعطیل اعلام خواهد شد و تنها یک لیچر مخصوص مدیران و همکاران فعال خواهیم داشت و همچنین دادن خدمتی ویژه به انجمن ویژه و مدیران اون انجمن در قرار دادن لینک مستقیم خواهد بود .
در حال بازیابی و برگردان فایلهای بکاب و بازسازی هستیم از آن در ظرف کمتر از دو روز دیگر رپیدلیچ مدیران را افتتاح خواهیم نمود .
البته این وعده را میدم اگر بازدید انجمن بالا بره به زودی یک سرور مجازی با امکانات اختصاصی برای عموم کاربران خریداری بشه .
تاپیک بسته و غیر مهم می شود .
با سپاس و احترام
تیم مدیریتی وبسایتهای آذردانلود تیم :^:
Mohamad
05-13-2011, 07:16 PM
به نام خدا
مشکل سیستم امنیتی سرورها با سیستم پسووردگذاری حل شد و به زودی آدرس و پسووردهی لازم از طرف مدیریت سروردانلود به مدیران فعال ارسال خواهد شد .
شاد و پیروز باشید :^:
با سپاس و تشکر ویژه از آقا محمد (Mohamad (http://forums.azardl.com/member.php?u=1))
رپیدلیچ آذردانلود با اسکریپت VinaGet ، متفاوت بودن را با مجموعه حس کنید
نمایی از اسکریپت :
http://pic.azardl.com/images/01836032247269566318.jpg (http://pic.azardl.com/)
[HIDE-THANKS]http://www.azardl.org/P30ask[/HIDE-THANKS]
Security ID :
forums.azardl.comPremium Accounts :
debridmax.com 1
fast-debrid.com 1
hotfile.com 1
filesonic.com 1
wupload.com 1
این اکانت ها نیز فعال هست ولی در لیست نیست از این گزینه استفاده کنید
Use debridmax
megashares
videobb
bitshare
rapidshare
uploading
uploadstation
mediafire
یوتوب هم اضافه شد
youtube
اکانت های بیشتر را غیر فعال کردیم
حذف خودکار فایل بعد سه روز
Auto del file after 3 days. Limit 100 file per 1 min for 1 IP
Your IP: ............. Your jobs: 5 (max: 100).You used 686MB (max: 12 GB).
File size limit: 4096 MB. Total jobs: 24 (max: 50). Server load: 0.00 (max allowed: 50.00).
بزودی متفاوت از قبل خواهیم بود کسانی که در نصب این اسکریپت مشکل دارند و نیاز به سرور رپید لیچ دارند با تیم مدیریتی تماس بگیرند
hosseinskandari
10-07-2011, 10:16 PM
واسه
wupload
مینویسه
account not working
فایلام همه سالم بودن خودش گفت
واسه
wupload
مینویسه
account not working
فایلام همه سالم بودن خودش گفت
از این گزینه استفاده کن
Use debridmax
تست کردم کار می کنه:from me :
hosseinskandari
10-07-2011, 11:51 PM
شرمنده آقا ولی بازم نشد
اینم عکسش
شاید یه جای کاره من خرابه
http://1.uped.netne.net/images/abcc8f24321d.png
شرمنده آقا ولی بازم نشد
اینم عکسش
شاید یه جای کاره من خرابه
http://1.uped.netne.net/images/abcc8f24321d.png
شاید مشکل از ip هست در ضمن دوستان برای اینکه در این تاپیک اختلال نشه لطفا در این بخش پیگیری کنید
http://forums.azardl.com/showthread.php?t=35981&page=3
پیامی هم در پروفایل شما ارسال شد
اکانت ها فیکس شدند اگر اکانتی کار نکرد لطفا اعلام کنید
youtube هم فیکس شد میتوانید لینک های یوتوپ را نیز مستقیم کنید:yeah:
اگر لینکی مستقیم شد ولی نتوانستید دانلود کنید این تیک ها را تغییر بدید
Use real-debrid # Use alldebrid # Use fast-debrid # Use debridmax
پلاگین های فعال:
debridmax.com 1
fast-debrid.com 1
filesonic.com 1
uploading.com 1
wupload.com 1
hotfile
megashares
bitshare
mediafire
uploadstation
youtube
videobb
کار می کنه
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.