توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تثبيت صدرنشيني ذوبآهن با پيروزي دراماتيک مقابل صبا
sarbh
02-24-2011, 07:35 PM
تيمهاي فوتبال صبا و ذوبآهن اصفهان از هفته بيست و چهارم رقابتهاي ليگ برتر از ساعت 16:15 در ورزشگاه يادگار امام قم در حضور هزار تماشاگر به مصاف هم رفتند که اين ديدار با نتيجه 2 بر يک به سود ذوبآهن خاتمه يافت.
رامين رضاييان در دقيقه 84 تک گل شاگردان عبدالله ويسي را به ثمر رساند، اما در ادامه کار جلال رافخایی و محمد قاضي در دقايق 90+2 و 90+3 براي ذوبيها گلزني کردند تا اين تيم با دست پر قم را ترک کند.
مهدي رجبزاده در دقيقه 55 يک ضربه پنالتي را براي ذوبآهن از دست داد.
سعيد مظفريزاده، قضاوت اين ديدار را بر عهده داشت.
ذوب آهن با اين پيروزي ديرهنگام 48 امتيازي شد و صدرنشينياش را تثبيت کرد. صبا نيز با اين شکست 33 امتيازي باقي ماند.
sarbh
02-24-2011, 07:43 PM
عبدالله ويسي پس از شكست 2 بر يك خانگي تيمش مقابل ذوبآهن در نشست مطبوعاتي اظهار داشت: صبا بازي خوبي ارائه و در 20 دقيقه اول نيز موقعيتهاي خوبي را روي دروازه حريف خلق كرد.
وي ادامه داد: در دقايق آخر هم توانستيم به گل برسيم اما متأسفانه در دقيقه 91 غرور و تكبر بيجاي محسن بياتينيا مهاجم صبا و خودخواهي اين بازيكن در پاس دادن به هادي اصغري كه در موقعيت صددرصد گل بود باعث شد بياتينيا خودخواهانه توپ را به بيرون بزند و در بازگشت ورق به سود ذوبآهن برگردد تا حملههاي احساسي آنها منجر به 2 گل پياپي عليه صبا شود.
ويسي تأكيد كرد: ديگر فكر نميكنم بتوانم با تيمي كه در آن از رفاقت و دوستي خبري نيست كار كنم. اما اگر بخواهم بمانم و با رفتنم مخالفت كنند محسن بياتينيا از تيم صبا بايد اخراج شود.
sarbh
02-24-2011, 07:44 PM
منصور ابراهيمزاده پس از پيروزي 2 بر يك مقابل صباي قم در نشست مطبوعاتي اظهار داشت: به صبا تبريك ميگويم. اين تيم فوتبالي خوب و بابرنامهاي را ارائه كرد. ما هم در برابر اين تيم توانستيم يك بازي مقتدر و خوب را انجام و نشان داديم كه اگر تيمي بخواهد نتيجه را عوض كند اين اتفاق حتي در دقيقه پاياني هم رخ خواهد داد و تنها يك مقدار تلاش و جديت بايد به خرج داد.
وي ادامه داد: از وضعيت صبا تعجب ميكنم چرا كه اين تيم در بازيهاي خارج از خانه نمايش خوبي ارائه ميكند و با پيروزي مسابقاتش را پشت سر ميگذارد اما در مسابقات خانگي به راحتي امتيازات را از دست ميدهد. البته بايد اين روند نتيجهگيري بررسي شود.
ابراهيمزاده در مورد بازي دادن خلعتبري پس از اتفاقاتي كه هفته گذشته در مورد اين بازيكن پس از تعويضش رخ داد و در پاسخ به اين سؤال كه آيا اين موضوع عدم اقتدار وي را نشان نميدهد، گفت: من بازي دادن خلعتبري را بياقتداري نميدانم. وي هفته پيش تعويض شد و بدون آنكه من حرفي زده باشم زمين مسابقه را ترك كرد و در مورد اين كار وي باشگاه بايد تصميم بگيرد.
سرمربي ذوبآهن افزود: جايگزين خلعتبري در مسابقه مقابل نفت آبادان پاس گل داد و گل هم به ثمر رساند و اين موضوع براي من اقتدار محسوب ميشود. اقتدار ديگر من اين است كه خلعتبري دوباره امروز در تركيب ثابت قرار ميگيرد، پاس گل ميدهد، پنالتي ميگيرد و بهترين بازياش را انجام ميدهد و از نظر من اقتدار يعني همين.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.