PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خوراک مرغ و پرنده



afsanah82
02-15-2010, 11:02 PM
ناگت مرغ با پنير

سينه مرغ آبپز شده=2 عدد
پنير چدار رنده شده=1 ليوان
آرد سفيد=4/3 ليوان
آب مرغ=1 ليوان
خامه=4/3 ليوان
تخم مرغ زده شده=2 عدد
آرد سوخاري=1 ليوان
نمك و فلفل=به مقدار لازم
پودر سير=كمي
طرز تهيه:
1. سينه مرغ پخته شده را چرخ كنيد سپس به آن نمك و فلفل و ادويه بزنيد.(دقت كنيد مرغ را تا حدي چرخ كنيد كه فقط ريز شود)
2. آب مرغ را در قابلمه اي نسوز ريخته سپس آرد و خامه را به آن اضافه كرده روي حرارت ملايم هم بزنيد تا زمانيكه سس غليظي بدست آيد.
3. مرغ را با پنير چدار رنده شده مخلوط كرده سپس سس غليظ شده را روي آن ريخته با دست ورز دهيد.
4. مخلوط مرغ و سس را در ظرف سرداري ريخته به مدت 4 ساعت در يخچال بگذاريد.
5. از مرغ به اندازه يك قاشق غذاخوري برداشته در دست به صورت مستطيل شكل دهيد.
6. ناگت ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده بزنيد و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد.
7. ناگت هاي آماده شده را به مدت نيم ساعت ديگر در يخچال بگذاريد سپس در روغن فراوان سرخ كنيد تا زمانيكه ناگت ها طلايي رنگ شوند.
8. ناگت پنيري را مي توانيد همراه با سيب زميني سرخ كرده ميل كنيد.
:khejalat::khejalat::khejalat::khejalat:

afsanah82
02-15-2010, 11:04 PM
مواد لازم براي 4 نفر:
پياز خلال شده=2 عدد
كره=50 گرم
سينه مرغ آپز شده=2 عدد
گشنيز تازه ريز شده=2/1 ليوان
سيب زميني آبپز شده=3 عدد كوبيده شده+4 عدد براي توپ
پودر اورگانو=1 قاشق مرباخوري
نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
پنير چدار رنده شده=به مقدار لازم
سس بشامل=1 ليوان
طرز تهيه:
1. پياز خلال شده را به همراه 50 گرم كره سرخ كنيد.
2. سينه مرغ آبپز شده را به صورت خلال هاي باريك خرد كرده همراه با پياز و نمك و ادويه در كره تفت دهيد تا زمانيكه طلايي رنگ شود.
3. گشنيز ريز شده را به مواد اضافه كرده روي حرارت ملايم كمي هم بزنيد.
4. 3 عدد سيب زميني آبپز و كوبيده شده را با 1 قاشق غذاخوري كره و پودر اورگانو و نمك و فلفل مخلوط كرده در ظرف پيركسي به صورت يكنواخت پهن كنيد و روي آن را با قاشق صاف كنيد.
5. روي سيب زميني مخلوط مرغ بريزيد
6. از بقيه سيب زميني هاي آبپز شده به اندازه يك توپ كوچك برداشته داخل آن را پنير چدار رنده شده پر كرده سپس در دست گرد كني
7. توپ هاي سيب زميني را با فاصله از هم روي مرغ چيده سپس روي مواد سس بشامل بريزيد.
8. روي سس بشامل كمي پودر اورگانو پاشيده سپس ظرف را در فري كه از قبل گرم كرده ايد بگذاريد تا مواد با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 15 تا 20 دقيقه بپزد يا تا زمانيكه روي سس طلايي رنگ شود.
9. غذا را به صورت گرم ميل كنيد.
:khejalat::khejalat::khejalat::khejalat:

afsanah82
02-15-2010, 11:07 PM
مواد لازم:
سينه مرغ آبپز شده=1 عدد
كدو،بادمجان،سيب زميني،هويج=از هر كدام 2 عدد
نخود پخته شده=1 ليوان
جعفري ريز شده=2/1 ليوان
پياز رنده شده=1 عدد
نمك و فلفل و زردچوبه=كمي
نان عربي خرد شده و سرخ شده=1 و 2/1 ليوان
مواد لازم براي سس:
ماست=2 ليوان
سير رنده شده نرم=2 حبه
ارده=1 قاشق غذاخوري
سس مايونز=1 قاشق غذاخوري
آبليمو=1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. كدو،بادمجان،هويج و سيب زميني را پوست كنده به صورت مكعبي شكل كوچك خرد كنيد سپس تمام سبزيجات را در روغن سرخ كنيد
2. پياز رنده شده را در كمي روغن سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال كرده با پياز اضافه كنيد.
3. به مواد كمي ادويه اضافه كرده و بگذاريد قعطات مرغ كمي سرخ شوند و طلايي رنگ شود.
4. كدو،بادمجان،هويج و سيب زميني سرخ شده را با هم مخلوط كرده در ظرف پيركسي ريخته بطوريكه سطح ظرف را به صورت يكنواخت پر كند سپس مرغ را روي سطح سبزيجات به صورت يكنواخت بريزيد.
5. روي سطح مرغ نخود پخته شده بريزيد.(مي توانيد از كنسرو نخود نيز استفاده كنيد)
6. تمام مواد لازم براي سس را با هم مخلوط كرده روي سطح مواد بريزيد سپس روي مواد جعفري خرد شده بپاشيد.
7. در آخر روي سطح مواد نان عرب كه به صورت مكعبي خرد كرده و در كمي روغن سرخ كرده ايد بريزيد.
نوش جان!
:khejalat::khejalat::khejalat::khejalat:

afsanah82
02-15-2010, 11:09 PM
مواد لازم براي مرغ:
مرغ=1 عدد
نمك و فلفل=به مقدار لازم
پودر ليمو عماني=1 قاشق مرباخوري
آبليمو=4 قاشق غذاخوري
زردچوبه=1 قاشق مرباخوري
ادويه كاري=كمي
پياز رنده شده نرم=2 عدد
مواد لازم همراه با مرغ:
سيب زميني=2 عدد
پياز بزرگ=1 عدد
فلفل سبز=3 عدد
سير=2 حبه
هويج=2 عدد
طرز تهيه:
1. در ظرفي نمك و فلفل،پودر ليمو،آبليمو،زردچوبه،ادويه كاري و پياز رنده شده نرم را خوب با هم مخلوط كنيد سپس از مواد روي مرغ و داخل آن بماليد بطوريكه تمام مرغ به مواد آغشته شود.
2. سيني فر را با كمي روغن چرب كرده مرغ را در آن بگذاريد سپس اطراف مرغ را با سيب زميني خرد شده،پياز حلقه شده،هويج حلقه شده،فلفل سبز و سير خرد شده پر كنيد. مي توانيد به سبزيجات به دلخواه خود كمي ادويه بزنيد.
3. در ظرف را با آلومينيوم پوشانده سپس به مدت 1 شب كامل در يخچال بگذاريد تا مواد جذب مرغ شود.
4. مرغ را به مدت 1 ساعت و نيم با حرارت 220 درجه سانتيگراد در فر بگذاريد تا خوب بپزد و روي آن برشته شود.
5. مرغ را همراه با برنجي كه همراه با هويج رنده شده دم كرده ايد ميل كنيد.
:khejalat::khejalat::khejalat::khejalat:

afsanah82
02-15-2010, 11:10 PM
مواد لازم:
سينه مرغ=500 گرم
آرد=2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ زده شده=1 عدد
خردل=كمي
پودر سير=1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
مواد لازم براي غلتاندن:
تخم مرغ=2 عدد
آرد=به مقدار لازم
آرد سوخاري=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. سينه مرغ را در چرخ گوشت نرم كنيد و بقيه مواد را به آن اضافه كرده با دست خوب ورز دهيد.
2. از مرغ به اندازه يك گلوله كوچك برداشته و به شكل ناگت در دست پهن كرده ،ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده شده بزنيد و در آخر در آرد سوخاري بغلتانيد.
3. روغن را در ماهيتابه ريخته روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود سپس ناگت ها را در آن سرخ كنيد تا زمانيكه طلايي رنگ شود.
4. ناگت ها را در صافي ريخته تا روغن اضافي آن خارج شود سپس به صورت گرم ميل كنيد.
:khejalat::khejalat::khejalat::khejalat:

afsanah82
02-15-2010, 11:12 PM
مواد لازم براي خمير:
شير گرم=250 گرم
آرد=600 گرم
تخم مرغ=1 عدد
سيب زميني آبپز=2 عدد
نمك=كمي
شكر=1 قاشق غذاخوري
خمير مايه=1 قاشق غذاخوري
روغن=1 استكان
مواد لازم براي مرغ با بشامل:
سينه مرغ آبپز شده=1 عدد
كنسرو نخود فرنگي=1 ليوان
سس بشامل=1 و 2/1 ليوان
نمك و فلفل و ادويه=به مقدار لازم
طرز تهيه خمير:
1. سيب زميني ها را با گوشت كوب نرم كنيد سپس آرد و بقيه مواد را به آن اضافه كنيد.
2. خمير را خوب ورز داده تا وقتيكه خمير صاف و يكدستي بدست آيد. خمير را به مدت 1 ساعت در جاي نسبتا گرمي قرار دهيد تا ور بيايد.
طرز تهيه مرغ و بشامل:
1. سينه مرغ پخته شده را خرد كرده با نخودفرنگي مخلوط كنيد.
2. سس بشامل را آماده كرده با مرغ مخلوط كنيد.
طرز تهيه نان پر شده با مرغ و بشامل:
1. خمير را طبق شكل باز كرده اطراف آن را برش دهيد.
2. وسط خمير را با مواد مرغ و بشامل پر كنيد.
3. خمير را طبق شكل ببنديد.
4. روي نان با برس كمي شير مخلوط با تخم مرغ كشيده و روي نان كنجد و سياه دانه بپاشيد.
5. سيني فر را كمي چرب كرده آرد بپاشيد سپس نان را در سيني فر گذاشته،سيني را در فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار داده بگذاريد نان با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 الي 30 دقيقه بپزد.
6. نان را از فر خارج كرده با كارد برش دهيد.
:khejalat::khejalat::khejalat::khejalat:

afsanah82
02-15-2010, 11:14 PM
تخم مرغ=2 عدد
شير=1 و 2/1 ليوان
آرد=4/3 ليوان
نمك=كمي
بيكينگ پودر=1 قاشق چايخوري
كره ذوب شده=50 گرم
مواد داخل كرپ:
مرغ پخته و چرخ شده=2 ليوان
پياز=1 عدد
سير=2 حبه
روغن=كمي
سيب زميني آبپز=1 عدد بزرگ
مواد لازم براي سس كرپ:
گوجه فرنگي=2 عدد
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
روغن=كمي
نمك و فلفل=به مقدار لازم
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
طرز تهيه :
1. مواد لازم براي كرپ را با هم مخلوط كرده در ظرفي با همزن دستي بزنيد.
2. ماهيتابه كوچكي را با كمي روغن زيتون چرب كرده 1 قاشق بزگ از مواد كرپ در آن ريخته در ماهيتابه پهن كنيد سپس برگردانيد تا طرف ديگر كرپ بپزد.
3. براي تهيه مواد داخل كرپ ابتدا پياز را همراه با سير رنده شده در كمي روغن تفت داده سپس مزغ چرخ شده را به آن اضافه كرده كمي هم بزنيد سپس سيب زميني آبپز را به صورت مكعبي كوچك خرد كرده با مواد مخلوط كنيد.
4. كرپ ها را پهن كرده طبق شكل كمي از مواد داخل كرپ ها گذاشته و بپيچيد.
5. كرپ ها را كنار هم در ظرف پيركسي بچينيد.
6. براي تهيه سس ابتدا روغن را در ماهيتابه ريخته 2 قاشق غذاخوري سس گوجه فرنگي به آن اضافه كرده هم بزنيد. گوجه فرنگي ها را رنده كرده به مواد اضافه كنيد و بگذاريد كمي بجوشد سپس به آن كمي نمك و فلفل بزنيد.
7. سس را روي كرپ ها ريخته روي آن كمي پنير پيتزا رنده شده بپاشيد.
8. ظرف را به مدت 10 الي 15 دقيقه در فري كه از قبل گرم كرده ايد بگذاريد تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.
:khejalat::khejalat::khejalat::khejalat:

afsanah82
02-15-2010, 11:16 PM
مواد لازم :
آرد گندم =یک لیوان
آرد برنج= نصف لیوان
آرد ذرت= نصف لیوان
بیکینگ پودر= یک قاشق مرباخوری سرصاف
ماء الشعیر بدون طعم= یک شیشه
سیب زمینی آب پز= 2 عدد
پیاز= 2 عدد
سینه مرغ= یک عدد کامل
نمک= به مقدار لازم
طرز تهیه :
1.آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم. سپس کم کم ماء الشعیر را به مخلوط اضافه می کنیم تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس بگذارید خمیر تا 2 ساعت بماند.
2. سینه مرغ را به شکل فیله درمی آوریم. سپس فیله ها را در خمیری که تهیه کرده ایم، کاملاً می غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. فیله ها را در روغن سرخ می کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، چون زود سرخ می شوند.
3. سیب زمینی های آب پز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می دهیم. سپس در خمیر فوق می غلتانیم و در روغن سرخ می کنیم. البته بایستی توجه داشته باشید که سیب زمینی ها را جدا سرخ کنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نکنید.
نكته 1: استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه می توانید از آنها استفاده کنید.
نكته 2: این غذا، یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توانید با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه آن را میل کنید.
نكته 3: مزیت این غذا این است که علی رغم اینکه در روغن سرخ می شود، روغن زیادی به خود جذب نمی کند. با این همه اگر کسی بخواهد که فیله ی سرخ شده همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، می تواند فیله ها را بعد از سرخ شدن، روی یک پارچه سفید تمیز قرار دهد تا روغن داخل آنها کاملاً خارج شود .
:khejalat::khejalat::khejalat::khejalat:

afsanah82
02-19-2010, 02:54 PM
مواد لازم:
پياز=1 عدد رنده شده
سير=2 حبه رنده شده
سينه مرغ آبپز شده=2 عدد
جعفري ريز شده=1 ليوان
فلفل دلمه خلال شده=1 عدد
هويج رنده شده=2 عدد
بادمجان برش داده شده و سرخ شده=4 عدد
خامه=1 ليوان
پنير موزاريلا رنده شده=به مقدار لازم
نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. بادمجانهاي سرخ شده را كف ظرف پيركسي بچينيد.

2. در ماهيتابه اي نسوز پياز را همراه سير در كمي روغن تفت دهيد.

3. فلفل دلمه+هويج+نمك و فلفل و ادويه را مواد اضافه كرده سپس مرغ آبپز شده كه به صورت خلال باريك خرد كرده ايد را به مواد اضافه كرده كمي تفت دهيد.

4. مواد آماده شده را روي سطح بادمجانها بريزيد.

5. پنير موزاريلا رنده شده را روي سطح مواد پاشيده سپس روي پنير را جعفري ريز شده بريزيد.

6. روي مواد را با بقيه بادمجانهاي سرخ شده پر كرده سپس خامه را كمي زده روي سطح مواد بريزيد. روي خامه پنير رنده شده بپاشيد.

7. ظرف را به مدت 20 الي 30 دقيقه در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.
:del-s::del-s::crying::crying:

afsanah82
02-19-2010, 05:36 PM
مواد لازم براي 2 نفر:
سينه مرغ=2 عدد
پنير موزاريلا مكعبي شده=به مقدار لازم
پياز رنده شده نرم=1 عدد
جعفري ريز شده=1 قاشق سوپخوري
روغن زيتون=به مقدار لازم
آبليمو=به مقدار لازم
سركه=به مقدار لازم
زعفران حل شده در آب=2 قاشق غذاخوري
نمك=كمي
طرز تهيه:
1. سينه مرغ را در ظرفي قرار داده روي آن كمي سركه و آبليمو و نمك بريزيد سپس ظرف را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.
2. سينه مرغ را طبق شكل با كارد برش داده سپس پنير موزاريلا رنده شده+پياز رنده شده+جعفري ريز شده+نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مقدار لازم از مواد برداشته درون سينه مرغ را با مواد پر كنيد.
3. ظرف فر را با روغن زيتون چرب كرده سينه مرغ را در ظرف گذاشته روي آن با برس كمي روغن زيتون كشيده سپس كمي ادويه و زعفران حل شده در آب بريزيد.
4. كمي از پنير را رنده كرده روي سينه مرغ بپاشيد.
5. ظرف را به مدت 30 الي 40 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد در فر قرار داده تا زمانيكه مرغ خوب بپزد.
:del-s::crying::del-s::crying:

afsanah82
02-19-2010, 05:38 PM
مواد لازم:
مرغ پخته شده ساطوری شده=150 گرم
سیب زمینی پخته شده رنده شده=250 گرم
تخم مرغ=1 عدد
کره آب کرده=یک قالب کوچک(من خودم از روغن مایع استفاده کردم)
جعفری ساطوری شده=یک قاشق غذا خوری
آرد=دو قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه=به مقدار کافی
طرز تهيه:
1.اول آرد و تخم مرغ و کره آب کرده(روغن مایع)رو با هم مخلوط کنید.بعد سیب زمینی رو به مخلوط آرد و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.
2.وقتی قشنگ با هم مخلوط شدن و موقع هم زدن به دیواره هایه ظرفتون نچسبید مرغ و جعفری رو به موادتون اضافه کنید.
3.خوب که با هم خلوط شدن نمک و فلفل و زرد چوبه هم بهش اضافه کنید.
4.بعد به صورت چند تا کتلت دربیارین و تویه روغن سرخ کنین.
:del-s::crying::del-s::crying:

afsanah82
02-19-2010, 05:39 PM
مواد لازم:
نان تست=به مقدار لازم
مرغ آبپز ريز شده=1 ليوان
جعفري و شويد ريز شده=2/1 ليوان
پياز=2 عدد متوسط
روغن=كمي
نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
مواد لازم براي سس:
خامه=2 قاشق غذاخوري
پنير مثلثي=4 عدد
آب=2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
1. ظرف مافين را كنار بگذاريد.
2. اطراف نانهاي تست را با كارد بريده سپس با قالب دايره شكل نانها را به شكل دايره در اندازه قالب ببريد.
3. پيازها را ريز كرده در ماهيتابه همراه با روغن تفت دهيد سپس مرغ پخته شده و ريز شده را به همراه ادويه به پياز اضافه كرده كمي تفت دهيد تا روي آن كمي طلايي شود. سپس جعفري و شويد ريز شده را مواد اضافه كرده روي حرارت ملايم كمي مواد را هم بزنيد.
4. مواد لازم براي سس را در مخلوط كن ريخته با هم خوب مخلوط كنيد.
5. نانهاي تست گرد شده را در قالب مخصوص گذاشته بطوريكه اطراف نانها كمي از جداره قالب را بپوشاند.
6. از مواد مرغ با قاشق كمي برداشته و داخل نانها بريزيد سپس روي مواد كمي سس بريزيد.
7. ظرف را به مدت 10 الي 15 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد و با حرارت بالا در فر بگذاريد تا روي نانها كمي برشته شود
:del-s::crying::del-s::crying:

afsanah82
02-19-2010, 05:40 PM
مواد لازم:
برنج=2 پيمانه
مرغ=1 كيلو
پياز=2 عدد متوسط
گوجه فرنگي=1 عدد بزرگ
سيب زميني=2 عدد متوسط
ادويه(نمك،فلفل سياه،فلفل قرمز،زردچوبه،دارچين)=به مقدار لازم
قرص طعم دهنده مگي=1 عدد
ليمو عماني=2 عدد متوسط
آب=4 پيمانه
روغن=كمي
طرز تهيه:
1. مرغ را شسته به قطعات كوچك خرد كنيد.
2. پياز را به قطعات ريز خرد كرده،كمي روغن در ماهيتابه ريخته داغ كنيد سپس پياز را در روغن سرخ كنيد تا وقتي رنگ آن قهوه اي روشن شود.
3. گوجه فرنگي را به قطعات ريز خرد كنيد.
4. گوجه فرنگي را به پياز اضافه كرده بگذاريد كمي بپزد.
5. مرغ را به مواد اضافه كنيد.
6. ادويه و قرص طعم دهنده مگي را به مواد اضافه كنيد.
7. با قاشق مواد را خوب هم بزنيد تا ادويه جذب مواد شود.
8. كمي آب+ليمو عماني را به مواد اضافه كنيد سپس در قابلمه را بگذاريد تا مواد به مواد 30 دقيقه بجوشد.
9. سيب زميني ها را پوست كنده به قطعات كوچك خرد كنيد سپس آنها را شسته به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد و بگذاريد مواد به مدت 15 دقيقه ديگر بجوشد.
10. برنج را شسته به مواد اضافه كنيد بگذاريد به مدت 5 دقيقه بجوشد سپس 4 پيمانه آب به مواد اضافه كرده در قابلمه را گذاشته بگذاريد برنج با حرارت كم به مدت 20 يا 30 دقيقه دم بكشد.
11. در صورتيكه برنج هنوز سفت باشد روي آن كمي آب بپاشيد .
12. برنج را در ظرف كشيده روي آن را با ليموي تازه تزئين كنيد.
:del-s::crying::del-s::crying:

afsanah82
02-19-2010, 05:41 PM
مواد لازم براي 2 نفر:
مرغ=8 قطعه
كورن فلكس ساده ريز شده=2 ليوان
شير تازه=1 ليوان
آرد سفيد=2/1 ليوان
سير رنده شده=1 قاشق مرباخوري
ادويه مخلوط=1 قاشق چايخوري
تخم مرغ زده شده=1 عدد
سركه سفيد=1 قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ كردن=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. قطعات مرغ را شسته در صافي بريزيد تا آب آن برود.
2. شير را در ظرفي ريخته سپس آرد،تخم مرغ زده شده،ادويه،سركه،سير و نمك را به آن اضافه كرده با همزن مواد را هم بزنيد.
3. قطعات مرغ را در ظرف ريخته تا مواد خوب جذب مرغ شود.
4. كورن فلكس ريز شده را در ظرفي ريخته ،قطعات مرغ را در آن بغلتانيد.
5. قطعات مرغ را در روغن فراوان با حرارت ملايم سرخ كنيد.
:del-s::crying::del-s::crying:

afsanah82
02-19-2010, 05:43 PM
مواد لازم:
سیب زمینی خلال شده=2 عدد
پیاز=2 عدد
سیر=3 حبه
فلفل قرمزتند=1 عدد
مرغ=1 عدد تمیز شده
لیموترش تازه=1 عدد
سس گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
کره=2 قاشق غذاخوری
طعم دهنده مگی=1 عدد
نمک،فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
ادویه مرغ=1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون=1 فنجان
گوجه فرنگی تازه=2 عدد حلقه شده
طرز تهیه:
1. پیاز+سیر+فلفل قرمز تند را در مخلوط کن ریخته نرم کنید سپس کره+سس گوجه فرنگی+طعم دهنده مگی را به آن اضافه کرده با مخلوط کن مواد را خوب مخلوط کنید.
2. روغن+ادویه جات را به مواد اضافه کرده با قاشق هم بزنید.
3. تمام سطح مرغ و سیب زمینی ها را به سس آغشته کرده سپس آنها را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بگذارید تا سس خوب جذب مواد شود.
4. ظرف فر را با آلومینیوم پوشانده با روغن یا کره کمی چرب کنید سپس مرغ و خلال های سیب زمینی آغشته به سس را در ظرف بچینید و روی آنها را گوجه فرنگی حلقه شده بگذارید.
5. روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید.
6. ظرف را به مدت 2 ساعت با حرارت 200 درجه سانتیگراد در فر بگذارید سپس آلومینیوم را برداشته بگذارید ظرف به مدت 30 دقیقه دیگر در فر بماند تا روی مرغ برشته شود.
:del-s::crying::del-s::crying:

afsanah82
02-19-2010, 05:44 PM
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده=1 لیوان
سیر=3 حبه
زعفران=کمی
پودر زنجبیل=1 قاشق چایخوری
نمک،زردچوبه،دارچین،فلفل سیاه،پودر لیمو عمانی=به مقدار لازم
زیتون=برای تزئین
طرز تهیه:
1. قطعات مرغ را در ظرفی ریخته تمام سطح آن را به ادویه آغشته کنید سپس طرف مرغ را به مدت 2 سات در یخچا بگذارید تا ادویه خوب جذب مرغ شود.
2. قطعات مرغ را در کمی روغن سرخ کنید.
3. پیاز را به صورت حلقه ای ببرید و در کمی روغن آن را سرخ کنید سپس فلفل دلمه خلال شده+گوجه فرنگی حلقه شده+جعفری ریز شده+سیر+کمی زعفران حل شده در آب+سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده بگذارید کمی در روغن تفت داده شوند.
4. مرغ سرخ شده را در ظرف پیرکسی ریخته،مواد بدست امده را روی آن بریزید.
5. ظرف مرغ را به مدت 40 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتیگراد در فر بگذارید یا تا وقتیکه قطعات مرغ خوب برشته شود.
6. روی آن را با زیتون تزئین کنید.
:del-s::crying::del-s::crying: