توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Uploadfa | آپلود و ریموت آپلود تا سقف 1 گیگ + 100 گیگ فضا + مستقیم کردن لینک های چندین سایت
Genzo Wakabayashi
02-18-2011, 10:57 AM
http://uploadfa.com/آپلود و ریموت آپلود : تا سقف 2 گیگ و 5 لینک یا فایل در هر تب
مدت ماندگاری فایل ها : 14 روز
مدت زمان فعال بودن لینک دانلود در دانلود منیجر : نامحدود
فضا برای فایل ها : 200 گیگ
قابلیت مستقیم کردن سایت های : 2shared.com, 4shared.com, Filefactory.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Mediafire.com, Megaupload.com, Netload.in
قابلیت امتیازگیری، فلدرسازی، حذف و تغییر نام فایل ها و وارد کردن اکانت پریمیوم برای ریموت آپلود مستقیم رو هم داره.
به زودی تورنت هم اضافه میشه.
لینک ثبت نام :
http://uploadfa.com/free5.html
توضیحات خود سایت
What is UploadFa?
UploadFa is a file hosting provider. We offer online storage/remote backup capacity, sophisticated uploading and downloading tools.
With UploadFa you can host files, images, videos, audio and flash on the same place.
Why should I use UploadFa?
Whenever you need to send a file that is too large for e-mail, UploadFa can help. If you need secure remote storage capacity for off-site backups, UploadFa offers solutions for you. If you want to access personal data from a variety of computers and don't want to carry around a USB stick, UploadFa is a perfect way of doing so.
Can I search for files other people uploaded?
No, because not everyone wishes to share the files they upload with everyone else. This way UploadFa can be used to share files with anyone you choose to, as well as keep it for yourself as a backup or to download from anywhere in the world.
What kind of files can be uploaded?
All kinds: from your party photos to an important document. The only restrictions are for ----ography, nudity, ***ual images and any kind offensive material, and, of course, copyrighted material.
Please refer to our TOS (http://uploadfa.com/tos.html) for more info on UploadFa terms of service.
How to delete a file I uploaded?
To delete a file you uploaded you must use Delete Link that was provided to you after the upload proccess.
If you lost your removal code you can simply wait until the file expires so it will be automatically removed from our site.
Can I hotlink the stuff I upload?
No. Hotlinking is not allowed on any kind of files uploaded to our servers.
I still have questions, what should I do?
If you still have questions regarding our services don't hesitate to contact us using our contact form (http://uploadfa.com/contact.html).
Genzo Wakabayashi
02-21-2011, 03:19 PM
سایت های Mediafire و Depositfiles به سایت های پشتیبانی شده توسط این سایت پیوستند.
محدودیت مستقیم کردن لینک روزانه از 5 گیگ به 8 گیگ رسید.
Pezhman
02-21-2011, 03:55 PM
تشکر بابت معرفی
سایت خوبیه و منو یاد cramit می ندازه که از اول خدمات پرمیوم رو بصورت نامحدود در اختیار کاربرا گذاشت و از ماه بعدش.....
و از معدود سایت هایی با این قالب هست که لیچر اون پرقدرت از ابتدا در حال سرویس دهی
Pezhman
03-02-2011, 12:53 PM
اکانت های لیچر کمی تغییر کرده
You can leech 6000 MB more files today
قابلیت مستقیم کردن سایت های :
Supported sites: 2shared.com, 4shared.com, Filefactory.com, Fileserve.com, Hotfile.com, Mediafire.com, Megaupload.com, Netload.in
آپلودفا همان رپیدفاست www.rapidfa.com (http://www.rapidfa.com)
رپیدفا کارشو از سال 88 شروع کرد ولی بدلیل عدم آشنایی کامل و سرورهای ضعیف جهت نگه داری فایل بیش از یک و دوماه دوام نیاورد و طبق قولی که به کاربران خود داده بود تابستان 89 برگشت ولی با چند تغییرات مهم ، خرید سرور های قدرتمند و اکانت های بیشتر و راه اندازی لیچر بصورت رایگان و بعد یک ماه عضو گیری ، بخش های پولی هم افزود و خدمات رایگانش را کم کرد ولی زیاد موفق نبود و تونست با لگو برداری از سایت های ریموت آپلود ، آپلود فا را ایجاد کند در ضمن آخرین ایمیلی که بنده از این شرکت در یافت کردم مبنی بر تغییرات انجام گرفته شده
http://pic.azardl.com/images/31008024139099621618.jpg
Genzo Wakabayashi
03-02-2011, 04:17 PM
سلام
در مورد اکانت های پریمیوم :
اکانتی حذف نشده، دارن اکانت ها رو روی سرور جدید تنظیم میکنند.
باید منتظر باشید.
حداکثر حجم فایل به 2 گیگ ارتقا پیدا کرد.
قابلیت گذاشتن لینک در هر تب، 5 تا شد.
فضا به 200 گیگ ارتقا پیدا کرد.
Up to 2000 Mb, 5 files max
200 GB Space
Mohamad
03-03-2011, 05:24 AM
سلام
در مورد اکانت های پریمیوم :
اکانتی حذف نشده، دارن اکانت ها رو روی سرور جدید تنظیم میکنند.
باید منتظر باشید.
حداکثر حجم فایل به 2 گیگ ارتقا پیدا کرد.
قابلیت گذاشتن لینک در هر تب، 5 تا شد.
فضا به 200 گیگ ارتقا پیدا کرد.
up to 2000 mb, 5 files max
200 gb space
به نام خدا
من متوجه نمیشم اگه حذف نشده این اطلاعیه چیه ؟
به نظرم نظرات پژمان کاملا درسته در این مورد و خوب اطلاع رسانی آقا مجتبی هم جای خود را داره و خیلی چیزها را روشن میکنه
شاد و پیروز باشید :^:
سلام همراهان عزیز
همانطور که می دانید سرویس رپیدشیر بابت هرگیگ دانلود هزینه ایی جداگانه دریافت می کنه
بابت این موضوع هزینه زیادی به ما تحمیل می شد
مجبور می شدیم رپید شیر رو غیر فعال کنیم
همانند سابق ، رپید شیر فعال خواهد شد ولی سعی کنید تا حدی که امکان داره از لینک های غیر رپیدشیر استفاده کنید
در ضمن ، از پابلیک کردن فایل ها به صورت مستقیم خودداری نمایید
برای به اشتراک گذاری از صحفه تبدیل لینک هااستفاده کنید
مورد بعدی لینک های دارای مشکل هست ، برای فعال بودن و قابل استفاده بودن لطفا به محض مشاهده لینکی خلاف قوانین کشورمون از طریق
report abuse
به ما اطلاع دهید
با تشکر
مدیریت
Genzo Wakabayashi
03-03-2011, 01:25 PM
به نام خدا
من متوجه نمیشم اگه حذف نشده این اطلاعیه چیه ؟
به نظرم نظرات پژمان کاملا درسته در این مورد و خوب اطلاع رسانی آقا مجتبی هم جای خود را داره و خیلی چیزها را روشن میکنه
سلام
اکانت های پریمیوم هستند!
با سرور های رپیدشیر و هات فایل فقط به مشکل برخورده بودند چون آیپی سرور رو بسته بود.
اون اطلاع رسانی در مورد هرینه ی اکانت های رپیدشیر مال قبلا بوده (فکر کنم دو سه هفته پیش) که زود دوباره اکانت ازش گرفتند.(طبق قولی که داده بودند)
در ضمن، الان رپیدشیر فعاله.
آره درسته هات فایل اصلا کار نمیکنه
Mohamad
03-03-2011, 01:30 PM
به نام خدا
شایان جان این مال دیروز هست
برای من هم ایمیلش دیروز رسید و رفتم و دیدم
من که نتونستم از راپید کار بکشم و استفاده ای کنم هات فایل هم مثل اون بود .
در کل معلومه بیشتر کارها جنبه تبلیغاتی داره و هر بار حرفی یزنند .
فکر کنم با این مشکلاتی که بوجود آورده اگه رسیدگی نکنه مثل پارسال داون بشه
shmp30
03-03-2011, 09:21 PM
از آنجایی که سیستم آپلودفا , آپلودینگ را به لیچ خود اضافه نکرد تصمیم گرفت هدیه ای به دوست داران آپلودفا بدهد
اکانت رایگان و ارژینال سایت آپلودینگ
[HIDE-THANKS]user: kynzo67@gmail.com
passwd: 123443210[/HIDE-THANKS]
فقط برام یه سوال پیش اومد !
اکانت همه مثل همه ؟! یا برای هر کسی جدا ساخته شده ؟! :wow:
:yeah::yeah::yeah:
Genzo Wakabayashi
03-03-2011, 09:39 PM
*** hidden content ***
فقط برام یه سوال پیش اومد !
اکانت همه مثل همه ؟! یا برای هر کسی جدا ساخته شده ؟! :wow:
:yeah::yeah::yeah:
سلام
آره مثل همه.(از لحاظ امکانات)
Genzo Wakabayashi
03-04-2011, 06:35 PM
سلام
فضای نگهداری فایل ها به 1 ترابایت ارتقا پیدا کرد.
Genzo Wakabayashi
03-11-2011, 01:36 PM
سلام
سرور جدید اس 6 هم به سیستم اضافه شد .
موفق باشید.
Mohamad
03-11-2011, 02:15 PM
به نام خدا
شایان جان این سیستم و سرور اینها شبها چرا خراب میشه ؟
من بعد از ساعت دو همیشه دچار مشکل میشم و دو شب قبل هم که ساسپند شده بودند !!!
ممنون
Genzo Wakabayashi
03-11-2011, 02:40 PM
به نام خدا
شایان جان این سیستم و سرور اینها شبها چرا خراب میشه ؟
من بعد از ساعت دو همیشه دچار مشکل میشم و دو شب قبل هم که ساسپند شده بودند !!!
ممنون
سلام
یکی دو روز پیش اینطوری شده بود که خوب شد.(ساسپند شدن)
در مورد خراب شدن شب ها بهتره به خودشون پیام بدین.
Mohamad
03-11-2011, 02:57 PM
خوب شما مدیر انجمن اونهایی گفتم شاید علت را تو انجمنشون مطرح کرده باشن
باز هم ممنون :^:
Hossein-R
03-11-2011, 05:59 PM
فکر کنم چون شب ها فشار زیادی به سرور هاشون وارد میشه این مشکل ها پیش میاد
Genzo Wakabayashi
03-12-2011, 10:02 PM
http://s6.uploadfa.com/files/2/1q6o5ygd6ox50c/UploadFa.png
سلام
محدودیت گذاشتن لینک در هر تب از 5 به 15 افزایش پیدا کرد !
موفق باشید.
Mohamad
03-13-2011, 03:55 AM
به نام خدا
میگم شایان جان میشه این را هم توضیح بدی ؟
http://pic.azardl.com/images/31259315123361600361.gif (http://pic.azardl.com/)
به نظر میرسه که اینها تنها امکانات نمیدن و کمی هم امکانات میگیرن ولی یک سوال دارم چه مزیتی این آپلودفا نصبت به davvas داره ، فضای برابر ، سرعت بیشتر ، عدم اختلال ، محدودیت کمتر ، لیچر بهتر و همین مزیت آخر را که گفتین محدودیت گذاشتن لینک اون 20 تا لینک را داره یعنی 5 تا لینک هم بیشتر.
به نظر من این فقط تبلیغات بهتری داره و بیشتر داره سعی میکنه تا رتبه خودش را که بهتر کرد اون وقت اینجور محدودیتها را بزاره و نظر من این هست که سایت ما لااقل به جای تبلیغ اینها بهتر از مجموعه های مثل همین davvas حمایت کنه تا بتونن امکانات واقعی را بدن نه اینکه فقط تبلیغ کنند .
لینک معرفی davvas در انجمن :
http://forum2.azardl.com/showthread.php?t=34976
در صورت صلاحدید پژمان و سید حسین تاپیک سایتهایی که واقعا دارند خدمت بهتر میدن را مهم کنید تا کاربران اونها را بهتر بشناسن
من کاملا با نظر آقا محمد موافقم آپلودفا هنوز هم تبحر و مهارت لازم برای این کار را نداره ( دلایل کافی برای این سخنم دارم)و بیشتر به فکر اصلاح رتبه اش است سرویس ریمومتش در مقایسه با سایر سایت هایی که پژمان و bing و سایر دوستان معرفی کردند کاملا ضعیف است میتوانید به شخصه تست کنید بنده از تمام این عزیزان کمال تشکر و قدردانی را دارم و با مهم کردنشون موافقم و یک تقاضا داشتم همیشه این بخش زا بروز نگه دارند چون این سایت ها علاوه بر اینکه محدودیت جدید اعمال نمیکنند بلکه برخی امکانات جدید هم اضافه می کنند
Mohamad
03-13-2011, 04:42 AM
تازه جالب اینه که دم به ساعت ایمیل میدن و هر دقیقه یک چیز ، مثلا فلان چیز یک دانه اضافه شد و نکته مهم اینکه من با همین سایت بالایی که اشاره کردم میرم و مقایسه میکنم میبینم اون چند برابر این امکانات اضافه کرده ولی صداش هم در نمیاد بنده خدا
نکته بعدی و سوال من اینه که اگر ارائه دهنده سرویس ایرانی هست چرا زبان عربی تو لیست زبانهاش هست ولی فارسی نیست ؟
کاش کمی هم تعصب ملی داشتن همانطور که از ترس شیلتر شدن اون پایین اعلام تسلیمیت زدن
Hossein-R
03-13-2011, 07:31 AM
مثل اینکه دیگه قسمت ریموت آپلود این سایت به صورت رایگان ارائه نمیشه چون من همین الان رفتم و دیدم که نوشته باید اکانت خود را ارتقاء بدید
حالا نمیدونم مشکلی پیش امده که اینطوری شده یا اینکه از این به بعد ریموت اپلود این سایت فقط به صورت پریمیوم ارائه میشه
Hossein-R
03-13-2011, 10:41 AM
فعلا که درست شده فکر کنم چون شب بود این محدودیت رو گذاشته بودند تا فشار به سرورهاشون وارد نشه
Mohamad
03-13-2011, 01:20 PM
به نام خدا
از اونجا که فکر کنم پژمان باید پیشگو میشد به نظر من اینها اصلا قابل اعتماد نیستن و به شخصه دیگه ترجیح میدم که از این استفاده نکنم و حتی حاضر به پاسخگویی نیستن .
بهتر از سایتهای مشابه که کم هم نیستن استفاده بشه تا بعدها هم دچار دردسر نشه آدم .
به هر صورت اینجور که معلوم هست اینها از بخش تبلیغات خیلی قوی برخوردار هستن.
Genzo Wakabayashi
03-13-2011, 02:24 PM
سلام
اون ریموت آپلود که برای مدتی کمی اونطوری شده بود و فکر کنم برای تست بود.
-------------------------------------
به نظر من UploadFa خیلی بهتر از این جور سایت هاست و با UploadOrb و Davvas و .... زیاد قابل مقایسه نیست !
سایت Davvas میشه گفت لیچر نداره (روزی فقط 200 مگ ! )
Davvas فقط از Rapidshare,Hotfile,2Shared پشتیبانی میکنه
ولی آپلودفا از 2shared.com, 4shared.com, Depositfiles.com, Filefactory.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Hotfile.com, Mediafire.com, Megaupload.com, Netload.in
Davvas برای دانلود فقط 2 کانکشن می سازه ولی آپلودفا نامحدود و سرعت دانلود Davvas خیلی پایینه
Davvas قبل از دانلود صفحه ی دیگه ای هم میاره (چون پریمیوم داره) + صبر 5 ثانیه ای قبل از دانلود
Davvas فضای 50 گیگ میده ولی آپلودفا 1 ترابایت (که فکر کنم چند ساعته اونم فعلا شده 50 گیگ)
Mohamad
03-13-2011, 02:45 PM
سلام
اون ریموت آپلود که برای مدتی کمی اونطوری شده بود و فکر کنم برای تست بود.
-------------------------------------
به نظر من UploadFa خیلی بهتر از این جور سایت هاست و با UploadOrb و Davvas و .... زیاد قابل مقایسه نیست !
سایت Davvas میشه گفت لیچر نداره (روزی فقط 200 مگ ! )
Davvas فقط از Rapidshare,Hotfile,2Shared پشتیبانی میکنه
ولی آپلودفا از 2shared.com, 4shared.com, Depositfiles.com, Filefactory.com, Fileserve.com, Filesonic.com, Hotfile.com, Mediafire.com, Megaupload.com, Netload.in
Davvas برای دانلود فقط 2 کانکشن می سازه ولی آپلودفا نامحدود و سرعت دانلود Davvas خیلی پایینه
Davvas قبل از دانلود صفحه ی دیگه ای هم میاره (چون پریمیوم داره) + صبر 5 ثانیه ای قبل از دانلود
Davvas فضای 50 گیگ میده ولی آپلودفا 1 ترابایت (که فکر کنم چند ساعته اونم فعلا شده 50 گیگ)
به نام خدا
شایان جان میشه بگی فضای این دو تا با هم چه فرقی داره :
این davvas
Used space 5131.0 Mb of 51200 Mb / 44 files
این هم uploadfa
Used space 5797.2 Mb of 51200 Mb / 56 files
=====================================
اما در مورد تست هم من گفتم که معلوم هست اینها چه برنامه ای در سر دارند و در آینده هیچ امکانات رایگانی را نخواهند داد و در حال حاضر هم باید بگم تنها هدفشان بالا بردن رتبه سایتشان است .
در مورد لیچر من که نتونستم یک فایل 50 مگی را با این لیچر آپلودفا لیچ کنم و تازه رپیدشیر را هم که کلا اسمش را هم حذف کردن .
در مورد سرعت هم که مجتبی در بالا گفت به نظر من سرعت دانلود davvas و هم سرعت ریموت آپلودش بسیار بیشتر هست و من تنها این را نمیگم بلکه بیشتر سایتهای مشابه بهتر و برتر از آپلودفا عمل میکنند و این هر روز یک بلایی سرش میاد که نمونه اونها در یک ماه گذشته :
توقیف سرورها و حذف کلیه فایلها و برنامه ها
ساسپند شدن در طول هفته گذشته
در 90 درصد شبها دچار مشکل است و تنها سایتی در بین 4 سایتی که من برای معرفی اونها از اونها هم لینک میذارم و در همین تاپیک هم اعلام کردم .
آخرین مورد هم که این مساله دیشب بود و مطمئن هستم مشکلات زیادی برای فایلها به وجود خواهد آورد .
در مورد اینکه davvas پرمیوم داره هم نیاز به پیشگویی نیست چون خود شما هم همین جا و در همین پست خودتان اعلام کردین که در برنامه های آپلودفا هم گنجانده شده ...
اما به نظر منuploadorb شاید لیچر و برخی امکانات ظاهری و بدون کارایی اینها را نداشته باشه ولی به نظر خودم به شخصه بهترین خدمات داره میده و بالاترین سرعت و کیفیت را داشته و امیدوارم همیشه در این روند باشند .
در آخر اعلام میکنم اگر پژمان جان اجازه زدن تاپیک مجزا به این قبیل سایتها را میده و مجموعه حتی در پورتال نرم افزاری برای معرفی و حمایت از این سایتها از اونها استفاده میکنه و اسم اونها را مرتبا میاره برای حمایت از سایتهایی هست که خدمات درست میدن وگرنه ما نه حامی و نه دشمن سایتی هستیم و اگر مسئولین آپلودفا جوابگو ابهامات نباشند شاید تاپیک را با تاپیکهای اشتراکی ادغام کنم و بدین ترتیب یکی از بهترین پایگاههای تبلیغاتی اونها که رایگان داره براشون تبلیغ میکنه از بین خواهد رفت .
این را هم بگم همین اختلال دیشب اونها کلی از زحمات من را به هدر داد و در طول یکماه گذشته بارها این مورد همانطور که در بالا گفتم تکرار شده و دیگه هم از لینکهای اونها استفاده نخواهد شد و در صورت رویت مشکل جدید و عدم پاسخگویی مسئولان آپلودفا تاپیک را به زیر انجمن میفرستم
Genzo Wakabayashi
03-13-2011, 03:40 PM
به نام خدا
شایان جان میشه بگی فضای این دو تا با هم چه فرقی داره :
این davvas
Used space 5131.0 Mb of 51200 Mb / 44 files
این هم uploadfa
Used space 5797.2 Mb of 51200 Mb / 56 files
=====================================
اما در مورد تست هم من گفتم که معلوم هست اینها چه برنامه ای در سر دارند و در آینده هیچ امکانات رایگانی را نخواهند داد و در حال حاضر هم باید بگم تنها هدفشان بالا بردن رتبه سایتشان است .
در مورد لیچر من که نتونستم یک فایل 50 مگی را با این لیچر آپلودفا لیچ کنم و تازه رپیدشیر را هم که کلا اسمش را هم حذف کردن .
در مورد سرعت هم که مجتبی در بالا گفت به نظر من سرعت دانلود davvas و هم سرعت ریموت آپلودش بسیار بیشتر هست و من تنها این را نمیگم بلکه بیشتر سایتهای مشابه بهتر و برتر از آپلودفا عمل میکنند و این هر روز یک بلایی سرش میاد که نمونه اونها در یک ماه گذشته :
توقیف سرورها و حذف کلیه فایلها و برنامه ها
ساسپند شدن در طول هفته گذشته
در 90 درصد شبها دچار مشکل است و تنها سایتی در بین 4 سایتی که من برای معرفی اونها از اونها هم لینک میذارم و در همین تاپیک هم اعلام کردم .
آخرین مورد هم که این مساله دیشب بود و مطمئن هستم مشکلات زیادی برای فایلها به وجود خواهد آورد .
در مورد اینکه davvas پرمیوم داره هم نیاز به پیشگویی نیست چون خود شما هم همین جا و در همین پست خودتان اعلام کردین که در برنامه های آپلودفا هم گنجانده شده ...
اما به نظر منuploadorb شاید لیچر و برخی امکانات ظاهری و بدون کارایی اینها را نداشته باشه ولی به نظر خودم به شخصه بهترین خدمات داره میده و بالاترین سرعت و کیفیت را داشته و امیدوارم همیشه در این روند باشند .
در آخر اعلام میکنم اگر پژمان جان اجازه زدن تاپیک مجزا به این قبیل سایتها را میده و مجموعه حتی در پورتال نرم افزاری برای معرفی و حمایت از این سایتها از اونها استفاده میکنه و اسم اونها را مرتبا میاره برای حمایت از سایتهایی هست که خدمات درست میدن وگرنه ما نه حامی و نه دشمن سایتی هستیم و اگر مسئولین آپلودفا جوابگو ابهامات نباشند شاید تاپیک را با تاپیکهای اشتراکی ادغام کنم و بدین ترتیب یکی از بهترین پایگاههای تبلیغاتی اونها که رایگان داره براشون تبلیغ میکنه از بین خواهد رفت .
این را هم بگم همین اختلال دیشب اونها کلی از زحمات من را به هدر داد و در طول یکماه گذشته بارها این مورد همانطور که در بالا گفتم تکرار شده و دیگه هم از لینکهای اونها استفاده نخواهد شد و در صورت رویت مشکل جدید و عدم پاسخگویی مسئولان آپلودفا تاپیک را به زیر انجمن میفرستم
سلام
گفتم که 1 ترابایت بود ولی خارجی ها خیلیش رو پر می کردند و شد 80 گیگ
سایت های مشابه هم معمولا کلی محدودیت دارند. (صبر قبل از دانلود، صبر بین دانلود، کانکشن کم و سرعت پایین دانلود،وارد کردن کد و ....) - (اینا رو از اظهار نظر انواع کاربران سایت ها شنیدم)
در ضمن سایت davvas الان که خیلی وقته راه افتاده فقط 720 عضو داره و درش هم فقط حدود 723 گیگ فایل هست.
اما Uploadfa حدود 5000 عضو داره که خیلی هم ازش استفاده میشه به خصوص برای مستقیم کردن لینک ها و حدود 7 ترابایت هم فایل داره در حال حاضر
معمولا سایت هایی مثل uploadorb و davvas همین که تعداد اعضاشون زیاد میشه نمیتونن دووم بیارن و پولی (با امکانات خیلی کم البته ) میشن یا کلی محدودیت میذارن.
ولی Uploadfa تونسته با وجود حدود 5000 عضو به کارش ادامه بده.
UploadOrb هم سطحش چندان بالا نیست و عیب های زیادی داره.
نداشتن لیچر، سرعت نه چندان خوب دانلود ، دانلود نشدن فایل ها در شب، عدم ادامه ی راحت دانلود ،سرعت ریموت آپلود پایین و ....
در مورد پشتیبانی هم باید بگم من قبلا به سایت davvas پیام دادم و چند روز صبر کردم و هیچ جوابی نگرفتم.
بار دوم سوم تازه بعد از یکی دو روز بهم جواب دادند.
ولی آپلودفا در سایت هایی مثل پی سی ورلد و warez-bb تاپیک هم داره که تازه از اون هم پشتیبانی انجام میشه.
میتونید صفحه های رد شده در تاپیک رو ببنید.
Mohamad
03-13-2011, 03:55 PM
سلام
گفتم که 1 ترابایت بود ولی خارجی ها خیلیش رو پر می کردند و شد 80 گیگ
سایت های مشابه هم معمولا کلی محدودیت دارند. (صبر قبل از دانلود، صبر بین دانلود، کانکشن کم و سرعت پایین دانلود،وارد کردن کد و ....) - (اینا رو از اظهار نظر انواع کاربران سایت ها شنیدم)
در ضمن سایت davvas الان که خیلی وقته راه افتاده فقط 720 عضو داره و درش هم فقط حدود 723 گیگ فایل هست.
اما Uploadfa حدود 5000 عضو داره که خیلی هم ازش استفاده میشه به خصوص برای مستقیم کردن لینک ها و حدود 7 ترابایت هم فایل داره در حال حاضر
معمولا سایت هایی مثل uploadorb و davvas همین که تعداد اعضاشون زیاد میشه نمیتونن دووم بیارن و پولی (با امکانات خیلی کم البته ) میشن یا کلی محدودیت میذارن.
ولی Uploadfa تونسته با وجود حدود 5000 عضو به کارش ادامه بده.
UploadOrb هم سطحش چندان بالا نیست و عیب های زیادی داره.
نداشتن لیچر، سرعت نه چندان خوب دانلود ، دانلود نشدن فایل ها در شب، عدم ادامه ی راحت دانلود ،سرعت ریموت آپلود پایین و ....
در مورد پشتیبانی هم باید بگم من قبلا به سایت davvas پیام دادم و چند روز صبر کردم و هیچ جوابی نگرفتم.
بار دوم سوم تازه بعد از یکی دو روز بهم جواب دادند.
ولی آپلودفا در سایت هایی مثل پی سی ورلد و warez-bb تاپیک هم داره که تازه از اون هم پشتیبانی انجام میشه.
میتونید صفحه های رد شده در تاپیک رو ببنید.
والله این صبح 500 گیگ بود الان شد 800 و در کل با اینجور تغییرات باید بگم اصلا نمیشه به ثباتش امیدوار بود
در مورد میزان فایل هم باید بگم اینکه کلی فایل را حذف کنند و بعد بگن سرور توقیف شد برای آدم که نمیشه جواب و یکی مثل من مجبور میشه 40 تا پست پورتال را اصلاح کنه و لینک اینها را حذف کنه و دفعه بعد هم از این استفاده نکنه
davvas هم که گفتم یک نمونه هست و من فقط گفتم تبلیغاتش مثل این قوی نیست ولی من از uploadorb در تمام این مدت به نسبت بقیه بیشتر راضی بودم و در تست سرعت چه دانلود ، چه آپلود و چه ریموت بالاترین و بهترین کارایی را داشته
در کل بله در 90 درصد سایتها هم تاپیکهاش را شما زدی ولی وقتی در مورد خرابی شبها سوال کردم گفتین بهتر از خودشان بپرسید !!!!
و باز هم تاکید میکنم اینها فقط تبلیغات قوی دارند و در این مدت بعد از سالها کار با سایتهایی مانند اینها امروز من هم ، هم عقیده با پژمان هستم و در کل زیاد شدن صفحات یک تاپیک نشان از مشکل دار بودن اون داره نه خوب بودن اون چون بیشتر به جای تعریف میان و مثل ما که اینجا چند صفحه کارمان شده شکایت از مشکلات اینها و هر روز هم یک برنامه جدید دارند .
در ضمن فکر کنم uploadorb هم فضاش ییشتر از اینها باشه و هم اینکه مشکلاتی که در بالا گفتم را نداره .
در ضمن باز هم میگم دوستان لطف کنند و بگن در این مدت تونستن از لیچر این استفاده کنند ؟ البته تا امروز منظورم هست نه بعد از این
باز هم تاکید میکنم ما نه دوست و نه دشمن سایتی هستیم و فقط حمایت از کاربران هست که بهترین را انتخاب کنند و نه سودی از اینها و نه سودی از اونها برده و خواهیم برد
Genzo Wakabayashi
03-13-2011, 04:09 PM
والله این صبح 500 گیگ بود الان شد 800 و در کل با اینجور تغییرات باید بگم اصلا نمیشه به ثباتش امیدوار بود
در مورد میزان فایل هم باید بگم اینکه کلی فایل را حذف کنند و بعد بگن سرور توقیف شد برای آدم که نمیشه جواب و یکی مثل من مجبور میشه 40 تا پست پورتال را اصلاح کنه و لینک اینها را حذف کنه و دفعه بعد هم از این استفاده نکنه
davvas هم که گفتم یک نمونه هست و من فقط گفتم تبلیغاتش مثل این قوی نیست ولی من از uploadorb در تمام این مدت به نسبت بقیه بیشتر راضی بودم و در تست سرعت چه دانلود ، چه آپلود و چه ریموت بالاترین و بهترین کارایی را داشته
در کل بله در 90 درصد سایتها هم تاپیکهاش را شما زدی ولی وقتی در مورد خرابی شبها سوال کردم گفتین بهتر از خودشان بپرسید !!!!
و باز هم تاکید میکنم اینها فقط تبلیغات قوی دارند و در این مدت بعد از سالها کار با سایتهایی مانند اینها امروز من هم ، هم عقیده با پژمان هستم و در کل زیاد شدن صفحات یک تاپیک نشان از مشکل دار بودن اون داره نه خوب بودن اون چون بیشتر به جای تعریف میان و مثل ما که اینجا چند صفحه کارمان شده شکایت از مشکلات اینها و هر روز هم یک برنامه جدید دارند .
در ضمن فکر کنم uploadorb هم فضاش ییشتر از اینها باشه و هم اینکه مشکلاتی که در بالا گفتم را نداره .
در ضمن باز هم میگم دوستان لطف کنند و بگن در این مدت تونستن از لیچر این استفاده کنند ؟ البته تا امروز منظورم هست نه بعد از این
باز هم تاکید میکنم ما نه دوست و نه دشمن سایتی هستیم و فقط حمایت از کاربران هست که بهترین را انتخاب کنند و نه سودی از اینها و نه سودی از اونها برده و خواهیم برد
سلام
من در مورد مسائل داخلی (اسکریپتی) سایت اطلاعی ندارم به همین گفتم به خودشون بگین.
من تعجب کردم شما گفتین سرعت uploadorb بیشتره!
من چندین بار به این سایت ها لینک دادم و سرعت رو با انواع سرور ها دیدم و به نظرم سرعت uploadorb خیلی کمه.
وقتی هم لینک رو میخوایم دانلود کنیم باید زمانی منتظر بمونیم که این رو کاربران زیادی گفتن و ازش ناراحت بودند.
در مورد لیچر مشکلی نداره شما از کدوم سایت لینک دادین؟
در کل این سایت حدود 5000 عضو داره و هنوز تونسته به کار خوبش ادامه بده ولی سایت uploadorb یادم میاد اولش خوب بود ولی همین که رفتم و در چند فروم معروف ، معرفیش کردم خیلی ضعیف شد و اکثر کاربران باهاش مشکل داشتند با وجود اینکه لیچری هم نداشت.
و در مورد فضا آپلودفا تا دیروز 1 ترابایت فضا داشت ولی عده ای می رفتند و کلش رو پر از فایل هایی می کردند که حتی 1 بار هم دانلود نشده بودند!
Mohamad
03-13-2011, 04:21 PM
سلام
من در مورد مسائل داخلی (اسکریپتی) سایت اطلاعی ندارم به همین گفتم به خودشون بگین.
من تعجب کردم شما گفتین سرعت uploadorb بیشتره!
من چندین بار به این سایت ها لینک دادم و سرعت رو با انواع سرور ها دیدم و به نظرم سرعت uploadorb خیلی کمه.
وقتی هم لینک رو میخوایم دانلود کنیم باید زمانی منتظر بمونیم که این رو کاربران زیادی گفتن و ازش ناراحت بودند.
در مورد لیچر مشکلی نداره شما از کدوم سایت لینک دادین؟
در کل این سایت حدود 5000 عضو داره و هنوز تونسته به کار خوبش ادامه بده ولی سایت uploadorb یادم میاد اولش خوب بود ولی همین که رفتم و در چند فروم معروف ، معرفیش کردم خیلی ضعیف شد و اکثر کاربران باهاش مشکل داشتند با وجود اینکه لیچری هم نداشت.
و در مورد فضا آپلودفا تا دیروز 1 ترابایت فضا داشت ولی عده ای می رفتند و کلش رو پر از فایل هایی می کردند که حتی 1 بار هم دانلود نشده بودند!
مشکل اسکرایپت نیست و سرورهای اینها شبها دچار ایراد هست ولی اینکه دیروز یک ترا بود شب کلا بسته شد صبح شد 500 گیگ و الان 800 گیگ هست به نظرم بهتر نوشیدنیشان را عوض کنند :دی
این همه تغییر تو 24 ساعت و تست اون مورد هم نشان از نیت بعدی اینها داره و کسی که خدمات میده باید بدانه چطور خدمات میده مثلا میتونه بگه اگه فایلی نا 72 ساعت دانلود نشد اتوماتیک حذف میشه و یا فایلهایی که تا زمان یک ماه بععد آخرین دانلود دانلود نشدن حذف میشه که نمونه های زیادی از این مورد وجود داره که لازم نیست اینجا ذکر بشه و همگی اونها را میشناسیم .
من از hotfile تست کردم ولی در بالا هم گفتم همانطور که میدانی اکثر کاربران اینجا اهل لیچ و مستقیم سازی هستن گفتم اگر کسی تونسته بیاد و عنوان کنه ، من که نتونستم تا امروز ....
ذر مورد ضعف uploadorb باید بگم من لبینک را از لیچر سایت به چند سایت که معمولا اینها هستند میدم :
davvas ، filehook ، uploadorb و uploadfa که معمولا ضعیفترین عملکرد را همیشه چه بین اینها و چه سایر سایتهای مشابه uploadfa داشته و البته بیشترین مشکل را و کمترین سرعت را
میتونید در پرتال ملاحظه کنید که مدتهاست من این کار را انجام میدم و باز هم میگم تنها هدفم معرفی این سایتها و کمک به شناساندن اونها به کاربران هستش تا کمکی برای تبلیغ این سایتها باشه وگرنه سرعت دانلود سرور الترالایت 2 سایت بیشتر از همه موارد بالاست و خودتان هم میتونید این را تست کنید ولی خوب کمک به این سایتها هدف من بود ولی این آپلودفا حتی یک زبان فارسی را به زبانهاش اضافه نمیکنه تا بگیم این همه دردسر را به خاطر ایرانی بودنش تحمل میکنیم
Genzo Wakabayashi
03-13-2011, 04:28 PM
مشکل اسکرایپت نیست و سرورهای اینها شبها دچار ایراد هست ولی اینکه دیروز یک ترا بود شب کلا بسته شد صبح شد 500 گیگ و الان 800 گیگ هست به نظرم بهتر نوشیدنیشان را عوض کنند :دی
این همه تغییر تو 24 ساعت و تست اون مورد هم نشان از نیت بعدی اینها داره و کسی که خدمات میده باید بدانه چطور خدمات میده مثلا میتونه بگه اگه فایلی نا 72 ساعت دانلود نشد اتوماتیک حذف میشه و یا فایلهایی که تا زمان یک ماه بععد آخرین دانلود دانلود نشدن حذف میشه که نمونه های زیادی از این مورد وجود داره که لازم نیست اینجا ذکر بشه و همگی اونها را میشناسیم .
من از hotfile تست کردم ولی در بالا هم گفتم همانطور که میدانی اکثر کاربران اننجا اهل لیچ و مستقیم سازی هستن گفتم اگر کسی تونسته بیاد و عنوان کنه ، من که نتونستم تا امروز ....
ذر مورد ضعف uploadorb باید بگم من لبینک را از لیچر سایت به چند سایت که معمولا اینها هستند میدم :
davvas ، filehook ، uploadorb و uploadfa که معمولا ضعیفترین عملکرد را همیشه چه بین اینها و چه سایر سایتهای مشابه uploadfa داشته و البته بیشترین مشکل را و کمترین سرعت را
میتونید در پرتال ملاحظه کنید که مدتهاست من این کار را انجام میدم و باز هم میگم تنها هدفم معرفی این سایتها و کمک به شناساندن اونها به کاربران هستش تا کمکی برای تبلیغ این سایتها باشه وگرنه سرعت دانلود سرور الترالایت 2 سایت بیشتر از همه موارد بالاست و خودتان هم میتونید این را تست کنید ولی خوب کمک به این سایتها هدف من بود ولی این آپلودفا حتی یک زبان فارسی را به زبانهاش اضافه نمیکنه تا بگیم این همه دردسر را به خاطر ایرانی بودنش تحمل میکنیم
خب هنوز اول کار هستند و باید تغییر کنند فعلا .....
هات فایل انگار امروز دوباره مشکل پیش اومد براش.
سایت Davvas که در حال حاضر نه هات فایل رو مستقیم میکنه نه رپیدشیر !!
در ضمن، سایت Davvas هم زبان فارسی رو اضافه نکرده با وجود اینکه مدیر ایرانی داره!
Mohamad
03-13-2011, 04:34 PM
خب هنوز اول کار هستند و باید تغییر کنند فعلا .....
هات فایل انگار امروز دوباره مشکل پیش اومد براش.
سایت davvas که در حال حاضر نه هات فایل رو مستقیم میکنه نه رپیدشیر !!
در ضمن، سایت davvas هم زبان فارسی رو اضافه نکرده با وجود اینکه مدیر ایرانی داره!
درسته ولی مرامنمه وزارت ارشاد ایران را هم زیرش نذاشته اینجوری کسی نمیدانه اون ایرانی هست و نمیگن ایرانیها حتی تعصب کشور خودشان را ندارند .
یادمه چون رییس سازمان کشورهای اروپایی فرانسوی بود و فرانسوی حرف نزد ژاک شیراک رییس جمهور وقت فرانسه سالن را به نشانه اعتراض ترک کرد ...
بهتر اینها هم با تبلیغات زیاد نکن ایرانی هستن و مردم فکر کنند خارجی هستن تا حمایت ایرانی را بخوان ولی تعصب اون را نگه ندارند .
من گفتم تا امروز شایان جان اصلا نتونستم یک فایل را لیچ کنم و اگر کسی از کاربران زیاد اینجا که کار همگی مستقیم سازی هست تونسته بیاد و بگه .
ممنون :^:
ویرایش به جهت توضیحاضافه شده:
سایت Davvas که در حال حاضر نه هات فایل رو مستقیم میکنه نه رپیدشیر !!
بله من هم که گفتم این لیچرها فقط تبلیغی هستن و اینها در حقیقت امکاناتشان با uploadorb یکی هست .
Genzo Wakabayashi
03-13-2011, 05:06 PM
درسته ولی مرامنمه وزارت ارشاد ایران را هم زیرش نذاشته اینجوری کسی نمیدانه اون ایرانی هست و نمیگن ایرانیها حتی تعصب کشور خودشان را ندارند .
یادمه چون رییس سازمان کشورهای اروپایی فرانسوی بود و فرانسوی حرف نزد ژاک شیراک رییس جمهور وقت فرانسه سالن را به نشانه اعتراض ترک کرد ...
بهتر اینها هم با تبلیغات زیاد نکن ایرانی هستن و مردم فکر کنند خارجی هستن تا حمایت ایرانی را بخوان ولی تعصب اون را نگه ندارند .
من گفتم تا امروز شایان جان اصلا نتونستم یک فایل را لیچ کنم و اگر کسی از کاربران زیاد اینجا که کار همگی مستقیم سازی هست تونسته بیاد و بگه .
ویرایش به جهت توضیحاضافه شده:
بله من هم که گفتم این لیچرها فقط تبلیغی هستن و اینها در حقیقت امکاناتشان با uploadorb یکی هست .
سلام
خب شما سایت های دیگه رو هم با لیچر تست کردین قبلا و امروز ؟
davvas ممکنه تبلیغی باشه ولی من uploadfa رو امتحان کردم درست کار کرده.
Mohamad
03-13-2011, 05:17 PM
سلام
خب شما سایت های دیگه رو هم با لیچر تست کردین قبلا و امروز ؟
davvas ممکنه تبلیغی باشه ولی من uploadfa رو امتحان کردم درست کار کرده.
سلام
من با هیچ کدام نتونستم هات فایل را مستقیم کنم الان هم پرسیدم و هیچ کس خودت داری میبینی جواب نداده و این یعنی اینکه این لیچرها فقط تبلیغی هستن
Genzo Wakabayashi
03-13-2011, 05:26 PM
سلام
من با هیچ کدام نتونستم هات فایل را مستقیم کنم الان هم پرسیدم و هیچ کس خودت داری میبینی جواب نداده و این یعنی اینکه این لیچرها فقط تبلیغی هستن
سلام
خب آپلودفا برای سایت های دیگه که کار میکنه!
ولی davvas کلا پشتیبانی نمیکنه.
هات فایل هم تا دیروز یادمه پشتیبانی می شد.
بعضی مواقع آیپی سرورشون رو بن میکنند.
Mohamad
03-13-2011, 05:41 PM
شایان جان من چه دیروز ، چه امروز چه در یکماه گذشته نتونستم و تا الان هم هیچ کس اینجا نگفته تونسته ...
مگه اینها با این همه سرور فقط یک ip دارند و در ضمن مگه پرمیوم نیستن پس چرا ip را بن کرده هات فایل ؟ خوب اینجوری میتونند شکایت کنند و حقوق خودشان را بخوان
در ضمن من davvas را برای مثال گفتم و باز هم میگم من اینها را با لینک مستقیم تست میکنم و نظر میدم چون احتیاجی به لیچ و حتی لینکهاشون ندارم و باز هم میگم ضعیفترین عملکرد و نامطمینترین مکان بوده و 18 گیگ فایلم هم غیب شد و بیخیالش شدن ، البته ناراحت فایلها نیستم ولی کلی دردسر ادیت پست را کشیدم تا لینک اینها را حذف کنم
Genzo Wakabayashi
03-13-2011, 06:09 PM
شایان جان من چه دیروز ، چه امروز چه در یکماه گذشته نتونستم و تا الان هم هیچ کس اینجا نگفته تونسته ...
مگه اینها با این همه سرور فقط یک ip دارند و در ضمن مگه پرمیوم نیستن پس چرا ip را بن کرده هات فایل ؟ خوب اینجوری میتونند شکایت کنند و حقوق خودشان را بخوان
در ضمن من davvas را برای مثال گفتم و باز هم میگم من اینها را با لینک مستقیم تست میکنم و نظر میدم چون احتیاجی به لیچ و حتی لینکهاشون ندارم و باز هم میگم ضعیفترین عملکرد و نامطمینترین مکان بوده و 18 گیگ فایلم هم غیب شد و بیخیالش شدن ، البته ناراحت فایلها نیستم ولی کلی دردسر ادیت پست را کشیدم تا لینک اینها را حذف کنم
منظورتون فقط برای هات فایله یا همه ی سایت ها (که الان کار میکنند) ؟
من چند بار هات فایل رو امتحان کردم و درست کار کرد.(قبل از امروز)
یوزرم هم مثل بقیه هست.
Mohamad
03-13-2011, 06:19 PM
این هم نقل قول کوچکی از سایر انجمنها که در بالا گفتی و همان طور که میبینید طولانی شدن این تاپیکها فقط به علت مشکلات و عدم ثبات این سایت هست و به نظر میرسه فقط جنجال تبلیغاتی هست و شاید هم به عمد اینکارها را میکنند تا تاپیکهاشون در انجمنها بالا بیاد و در این صورت باید فاتحه اخلاق را برای اینها خوند
یک سوال دارم اینکه قسمت آخر همه این تبلیغات ها به این ختم میشه :
http://uploadfa.com/freex.html
که در اون x متغیر هست و برام جالبه بدانم چه سودی میدن که حتی برخی بنر سایتهاشون را به این امر اختصاص دادن و برخی دیگه با جان و دل دارن برای اینها کار میکنند ؟
You have used all 3000 MB leech traffic today
500 مگ هم لیچ نکرده بودم که اینو میگه ! فکر کنم کم کم سایت میره به مرخصی !
سلام
من نمیتونم هیچ لینکی رو لیچ کنم
You can leech 1 MB more files today
و هنگام Remote upload میگه Upgrade your account to use Remote upload برای رفع این مشکل چیکار کنم
زودتر پولیش کنید بره دیگه
این بازیا چیه در آوردید؟
ن الان داشتم یه فایل 2 گیگی رو لیچ میکردم. وقتی تا آخر رفت زد file is to big
شما حداکثر حجم مجاز برای هر فایل رو نمیبینی زده 1 گیگ ؟
مشکلم با اینجاش بود که چرا اولش ارور نداد.
یعنی من باید این همه معطل میشدم تا آخر بره؟
این هم فکر کنم توضیح جناب مدیر اونجا باشه
پولی شدن یا نشدن آپلودفا همگی بستگی به نتیجه ی نظرسنجی داره .
سلام چرا با هات فایل مشکل داره و لیچ نمیکنه ؟!
ممنون به خاطر کار فوق العاده تون
سلام و ممنون به خاطر سرویستون . من الان دوتا فایل می خواستم لیچ کنم یکی از filesonic بود اونیکی از hotfile سرعت جفتشون روی 6 و 7 kb/s مونده بود . الان ساعت شلوغ حساب می شه ؟
و ...
که صدها پست این چنینی در انجمنها وجود داره
شاد باشید :^:
Genzo Wakabayashi
03-13-2011, 07:23 PM
این هم نقل قول کوچکی از سایر انجمنها که در بالا گفتی و همان طور که میبینید طولانی شدن این تاپیکها فقط به علت مشکلات و عدم ثبات این سایت هست و به نظر میرسه فقط جنجال تبلیغاتی هست و شاید هم به عمد اینکارها را میکنند تا تاپیکهاشون در انجمنها بالا بیاد و در این صورت باید فاتحه اخلاق را برای اینها خوند
یک سوال دارم اینکه قسمت آخر همه این تبلیغات ها به این ختم میشه :
http://uploadfa.com/freex.html
که در اون x متغیر هست و برام جالبه بدانم چه سودی میدن که حتی برخی بنر سایتهاشون را به این امر اختصاص دادن و برخی دیگه با جان و دل دارن برای اینها کار میکنند ؟
این هم فکر کنم توضیح جناب مدیر اونجا باشه
و ...
که صدها پست این چنینی در انجمنها وجود داره
شاد باشید :^:
سلام
نقل قول عده از کاربران در صفحه ی اول
دمش گرم!
چقدر معرفت داره!
ببینیم این یکی کی میترکه!
سلام
خدماتی که ارائه میده خیلی خوبه ولی به شرط اینکه دائم باشه
به نظر من که واقعا عالیه
ممنون برادر
من موندم اینا رو از کجا میابی؟
میگم فقط اط اونجایی که ایرانیه اعتباری فکر نکنم زیاد بهش باشه
نظره شما چیه؟
خیلی عالیه ولی اگر دائمی باشه و از سرویس دهی بعد مدتی خارج نشه خوب میتونه کاربران رو به خودش جذب کنه و .....
و در ضمن نباید انتظار داشته باشید که کاربران در صفحه های بالاتر هم همش بگن ممنون
چون معمولا در اوایل کار سایت این رو میگن و بعد میشه بخشی برای سوالات کاربران
و این سایت در حال حاضر بسیار محبوب و مورد توجهه.
Mohamad
03-13-2011, 07:31 PM
ممنون
من هم که گفتم اینها تبلیغات خوبی دارند و در نگاه اول به قول پژمان آدم را جدب تبلیغات خودشان میکنند ولی همانطور که میبینی اول به به و چه چه هستش و بعد فریاد و آه و ناله ...
به قول خودت اینها نقل قول صفحات اول هستش و بعد فقط هوادارانی که در بالا گفتم معلوم نیست چه سودی دارند میبرن فقط هوادار اینها هستند .
این سایت برعکس سایتهای دیگه تمرکز اصلی خودش را روی تبلیغات و جنجال گذاشته نه سرویس دهی برتر
این نظر شخصی هست و اینطور که از کاربران اینجا پرسیدم اکثرا با این نظر موافق هستند .
البته باید ذکر کنم نظر افرادی مثل پژمان و سید حسین و بقیه که مدتهاست اینکاره هستند خیلی بهتر نشان میده اینها موفق هستند یا نه نصبت به یک کاربر عادی که فقط جذب حرفهای فریبنده میشه
یک سایتی که قانونش در 24 ساعت 4 بار عوض میشه که اگه زمان خواب مدیران اون را حذف کنیم هر 4 ساعت یک قانون و به نظر شما میشه به همچین جایی امیدوار بود ؟
شاد و پیرور باشید :^:
Genzo Wakabayashi
03-13-2011, 07:44 PM
ممنون
من هم که گفتم اینها تبلیغات خوبی دارند و در نگاه اول به قول پژمان آدم را جدب تبلیغات خودشان میکنند ولی همانطور که میبینی اول به به و چه چه هستش و بعد فریاد و آه و ناله ...
به قول خودت اینها نقل قول صفحات اول هستش و بعد فقط هوادارانی که در بالا گفتم معلوم نیست چه سودی دارند میبرن فقط هوادار اینها هستند .
این سایت برعکس سایتهای دیگه تمرکز اصلی خودش را روی تبلیغات و جنجال گذاشته نه سرویس دهی برتر
این نظر شخصی هست و اینطور که از کاربران اینجا پرسیدم اکثرا با این نظر موافق هستند .
البته باید ذکر کنم نظر افرادی مثل پژمان و سید حسین و بقیه که مدتهاست اینکاره هستند خیلی بهتر نشان میده اینها موفق هستند یا نه نصبت به یک کاربر عادی که فقط جذب حرفهای فریبنده میشه
یک سایتی که قانونش در 24 ساعت 4 بار عوض میشه که اگه زمان خواب مدیران اون را حذف کنیم هر 4 ساعت یک قانون و به نظر شما میشه به همچین جایی امیدوار بود ؟
شاد و پیرور باشید :^:
سلام
این حرف رو قبول ندارم.
هنوز هم خیلی ها میان و ازش تعریف میکنند. (چه در پی سی وربد، چه در آپلودفا ، چه در فروم آپلودفا، چه در سایت های دیگه اگر بحثش باشه )
برای هر کدوم هم میتونم چند پست و نظر نقل قول کنم.
در ضمن خب هنوز کار تازه شروع شده و تغییرات لازمه و بعد از مدتی سایت با ثبات باید بشه.
Mohamad
03-13-2011, 07:54 PM
سلام
این حرف رو قبول ندارم.
هنوز هم خیلی ها میان و ازش تعریف میکنند. (چه در پی سی وربد، چه در آپلودفا ، چه در فروم آپلودفا، چه در سایت های دیگه اگر بحثش باشه )
برای هر کدوم هم میتونم چند پست و نظر نقل قول کنم.
در ضمن خب هنوز کار تازه شروع شده و تغییرات لازمه و بعد از مدتی سایت با ثبات باید بشه.
میدانی شایان جان من بررسی کردم این یک تعداد تو همه فرومها تقریبا یکسان هستند و به نظر میرسه از طرف آپلودفا برای اینکار انتخاب شدن ولی این را که دیگه نمیتونی کتمان کنی که روزهای اول همانطور که در خود این تاپیک پژمان هم گفت همه را با تبلیغاتش مبحوت میکرد ولی امروز 90 درصد داد و بیداد هست و به نظر میرسه بعد از اینکه به جایی رسیدن همه چیز را فراموش میکنند برعکس سایتهای بسیاری بسیار بهتر دارند عمل میکنند و فقط مثل اینها بلد نیستن تبلیغ کنند .
اینجاست که آدمی مثل پژمان بعد سالها کار وقتی اون تبلیغات دهن پر کن را میبینه پیش بینی این روزها را میکنه و برعکس یک تازه کار تو اولش میاد و تعریف و تشکر میکنه و فرداش برعکس
تغییرات بد نیست ولی نه اینکه تو 24 ساعت 4 بار و مشکل هست ولی نه اینکه صدها مشکل ظرف یکماه اون هم برای کسانی که ادعای برتر بودن نصبت به بقیه را دارند .
در 7 روز گذشته حتی یک شب سرویس اینها درست عمل نکرده ...
در یکماه گذشته کل فایلهای آپلودی نابود شده
و این قصه ادامه دارد در حای که سایتهایی که شما در بالا نام بردین اگر هم عیب دارند که همه دارند لااقل همیشه در دسترس بودند و تا حدود زیادی ثبات در امکانات گفته شده داشتند ...
:^:
Genzo Wakabayashi
03-13-2011, 08:28 PM
سلام
لیچر سایت Hotfile.com درست شد.
Mohamad
03-13-2011, 08:31 PM
شایان جان نمیدانم درست شده یا نه ولی تا چند ساعت دیگه از کار میافته تا تمام تاپیکهای اونها به علت اعتراض بیاد بالا و بعد دوباره چند ساعت کار میکنه تا دوباره تبلیغ بشه ...
در کل میشه گفت در تبلیغات صاحب مقام بالایی هستند
Pezhman
03-14-2011, 01:16 AM
سلام
یه روز نبودیم چه خبر شده
ضمن تشکر از مدیریت محترم
و شایان
خب من هم نظرم رو بگم با اینکه به نظرم سایت مهمی نیست
1.یادمه
cramitو missupload,enterupload,...... اولین سری از این دست فایل هاستینگ ها بودن که با قدرت زیاد شروع کردن
cramit با فضای نامحدود
مستقیم کردن 100 لینک رپیدشیر و هات فایل و ... بدون محدودیت حجمی , لینک مستقیم بدون محدودیت زمانی و ....
رپید لیچ جدا از سایت اصلی با چندین و چند اکانت شروع کرد
و یادمه در مدت دو ماه کاربراش به 130000 نفر رسید در حالی که فقط در چهار فوروم خارجی و ایرانی معرفی شده بود!!!!
اما تو این مدت حتی کوچکترین افت کیفیت یا کمترین تغییری نداشت اگر هم تغییر بود به ندرت و در جهت افزایش اون چند تا سایت دیگه هم به این شکل بودن
اما در مورد
uploadfa
یافته های بنده
به عنوان یک فایل هاستینگ ایرانی خیلی خیلی خوب شروع کرد
1.در زمینه تبلیغات کارش خوبه
2.دو روز اول به خوبی قدرت پاسخ گویی داشت
3.به هیچ وجه از نظر سرور پاسخ گوی این تعداد کاربر نیست(تا به الان)(در نتیجه تبلیغات بی فایدست)
4.لیچر سایت خیلی خیلی مشکل داره و می شه گفت دو در میان لیچ می کنه یا اصلا لیچ نمی کنه
5.سرعت دانلود فقط و فقط در بازه های زمانی خاص خوبه و چند باری که خواستم دانلود کنم سرعت صفر بوده
6.به نظر خیلی زود هم مشکل مالی پیدا شده
در کل و در حال حاضر قدرت رقابت با خیلی از رقیب های خارجی رو همچون Uploadorb , 6ybh-upload نداره
اما
به عنوان یک فایل هاستینگ ایرانی خیلی خیلی خوب کار می کنه
Mohamad
03-28-2011, 03:07 AM
این هم جدیدترین ایمیل از طرف گروه آپلودفا
نقل قول :
با سلام
همانطور که در جریان هستید ، متاسفانه اتفاقی ناگوار برای مدیر فنی آپلودفا به وجود آمد که باعث اختلال در سرویس دهی شد
برای بهبود شرایط و یک سری تغیرات مجبور به بستن لیچ فایل ها شدیم
طی 12 الی 24 ساعت آینده سایت به حالت قبل بازخواهد گشت ، طی این مدت شما توانایی دانلود فایل های خود رو دارا می باشید
عذر خواهی ما رو بابت این مشکل بپذیرید
از صبر و همراهی شما بسیار خوشحال هستیم
با تشکر
مدیریت سایت
من نمیدونم چرا اینا هر روز یه مشکل براشون پیش میاد یا اینم سیاست جدیدی هست که برای دور زدن کاربرا در پیش گرفتند من یکی باور نمی کنم
Mohamad
04-07-2011, 03:13 AM
به نام خدا
بلاخره پیش بینی ها درست از آب در اومد
پولی شد اون هم برای صد گیگ فضا !
این هم اطلاعیه جدید :
با سلام
پس از برسی ها و درخواست های مبنی بر ارائه سرویس ویژه بر آن شدیم این سرویس رو راه اندازی کنیم تا شاید مقداری از هزینه های سایت رو بر آورده کنه
پس از برسی های فراوان ، موارد ذیل به طور آزمایشی فعال خواهد شد
1- فضای هر کاربر 100 گیگابایت می باشد ( در نظر داشته باشید ما به طور منطقی 100 گیگ گفتیم و مشکلی بابت این مورد نیست ، شاید بارها تبلیغ فضای نامحدود دیده باشید ولی به دور از منطق می باشد(
2 - مقدار لیچ هر کاربر در روز 10 گیگابایت می باشد
3- مدت نگهداری فایل ها 40 روز از آخرین دانلود می باشد ، یعنی شما اگر فایل خود را دانلود کنید تضمین کردید که فایل خود 40 روز در سرور حفظ خواهد شد
4- در هر اسلوت توانایی کپی 10 لینک می باشد
5- مقدار فایلی که هر کاربر می تواند لیچ کند 3 گیگابایت می باشد
6 - تبلیغات برای کاربران ویژه نمایش داده نخواهد شد
7-امکان دانلود مستقیم فراهم می باشد
قیمتی که در نظر گرفته ایم 6هزار تومان ( 7 دلار ) در ماه می باشد
البته امکانات بیشتری که در حال برنامه نویسی و تکمیل می باشد
سرور های سرویس پریمیوم جدا خواهد بود ، بنابرین افت کیفیت نخواهید داشت
پرداخت آنلاین فعال شده و منتظر آماده شدن سرور ها هستیم
با اشتیاق منتظر نظرات و انتقادات شما همراهان عزیز هستیم
با تشکر
مدیریت
Genzo Wakabayashi
04-11-2011, 11:15 AM
به نام خدا
بلاخره پیش بینی ها درست از آب در اومد
پولی شد اون هم برای صد گیگ فضا !
این هم اطلاعیه جدید :
با سلام
پس از برسی ها و درخواست های مبنی بر ارائه سرویس ویژه بر آن شدیم این سرویس رو راه اندازی کنیم تا شاید مقداری از هزینه های سایت رو بر آورده کنه
پس از برسی های فراوان ، موارد ذیل به طور آزمایشی فعال خواهد شد
1- فضای هر کاربر 100 گیگابایت می باشد ( در نظر داشته باشید ما به طور منطقی 100 گیگ گفتیم و مشکلی بابت این مورد نیست ، شاید بارها تبلیغ فضای نامحدود دیده باشید ولی به دور از منطق می باشد(
2 - مقدار لیچ هر کاربر در روز 10 گیگابایت می باشد
3- مدت نگهداری فایل ها 40 روز از آخرین دانلود می باشد ، یعنی شما اگر فایل خود را دانلود کنید تضمین کردید که فایل خود 40 روز در سرور حفظ خواهد شد
4- در هر اسلوت توانایی کپی 10 لینک می باشد
5- مقدار فایلی که هر کاربر می تواند لیچ کند 3 گیگابایت می باشد
6 - تبلیغات برای کاربران ویژه نمایش داده نخواهد شد
7-امکان دانلود مستقیم فراهم می باشد
قیمتی که در نظر گرفته ایم 6هزار تومان ( 7 دلار ) در ماه می باشد
البته امکانات بیشتری که در حال برنامه نویسی و تکمیل می باشد
سرور های سرویس پریمیوم جدا خواهد بود ، بنابرین افت کیفیت نخواهید داشت
پرداخت آنلاین فعال شده و منتظر آماده شدن سرور ها هستیم
با اشتیاق منتظر نظرات و انتقادات شما همراهان عزیز هستیم
با تشکر
مدیریت
سلام
هنوز در مرحله ی آزمایشیه و معلوم نیست 100 % ثابت بمونه.
فضای فعلی : 1 ترابایت
ماندگاری فعلی : نامحدود
Mohamad
04-11-2011, 08:54 PM
سلام
هنوز در مرحله ی آزمایشیه و معلوم نیست 100 % ثابت بمونه.
فضای فعلی : 1 ترابایت
ماندگاری فعلی : نامحدود
به نام خدا
شاید شایان جان من چشمهام عوضی میبینه ولی فکر کنم خبر شما بیشتر تبلیغات هست .
چون همین الان من نگاه کردم باز دیدم همان 200 گیگ صبح هست و خنده دار که آدم به جای مثلا uploadorb بره اکانت این را بخره !!!!
البته شما هم تقصیر نداری و تا عصر احتمالا 25 بار دیگه تصمیم عوض میشه !!!
http://pic.azardl.com/images/19037942255161485273.gif (http://pic.azardl.com/)
Genzo Wakabayashi
04-12-2011, 09:01 PM
به نام خدا
شاید شایان جان من چشمهام عوضی میبینه ولی فکر کنم خبر شما بیشتر تبلیغات هست .
چون همین الان من نگاه کردم باز دیدم همان 200 گیگ صبح هست و خنده دار که آدم به جای مثلا uploadorb بره اکانت این را بخره !!!!
البته شما هم تقصیر نداری و تا عصر احتمالا 25 بار دیگه تصمیم عوض میشه !!!
http://pic.azardl.com/images/19037942255161485273.gif (http://pic.azardl.com/)
سلام
جالبه که در عکسی که گرفتین خودتون هم میبینین که ماندگاری نامحدوده ولی اشاره ای به اون نمی کنید !! و میگین من پست تبلیغاتی دادم !
خنده دار که آدم به جای مثلا uploadorb بره اکانت این را بخرهبه این دلایل :
عدم داشتن لیچر برای هیچ سایتی
عدم دانلود خوب در شب (حرف کاربران زیادیه !)
سرعت پایین دانلود و بالا نیومدن لینک در مواقع نسبتا زیادی
لازم بودن 1 بار کلیک قبل از کلیک رو دانلود
و ....
باید Uploadorb به UploadFa ترجیح داده بشه؟؟
اصلا نمیشه این ها رو اینطوری با هم مقایسه کرد.
Uploadfa خیلی بالاتر از Uploadorb هست.
می تونید از کاربران زیادی بپرسین و جواب بگیرین.
Hossein-R
04-12-2011, 09:09 PM
200 گیگ هم شده 100 گیگ فکر کنم تا فردا برسه به 1 گیگ . خدا قدرت تصمیم گیری رو برای همین مواقع داده . :gah9::gah9::gah9:
آپلودفا فقط و فقط به درد لیچ میخوره (اون هم به زوری ) وگرنه خیلی از سایت های دیگه ای هم هستند که میشه ازشون به عنوان آپلودسنتر استفاده کرد و تقریبا همین امکانات پریمیوم آپلودفا البته به غیر از لیچ رو به صورت رایگان ارائه میدند
Mohamad
04-12-2011, 09:12 PM
سلام
جالبه که در عکسی که گرفتین خودتون هم میبینین که ماندگاری نامحدوده ولی اشاره ای به اون نمی کنید !! و میگین من پست تبلیغاتی دادم !
به این دلایل :
عدم داشتن لیچر برای هیچ سایتی
عدم دانلود خوب در شب (حرف کاربران زیادیه !)
سرعت پایین دانلود و بالا نیومدن لینک در مواقع نسبتا زیادی
لازم بودن 1 بار کلیک قبل از کلیک رو دانلود
و ....
باید Uploadorb به UploadFa ترجیح داده بشه؟؟
اصلا نمیشه این ها رو اینطوری با هم مقایسه کرد.
Uploadfa خیلی بالاتر از Uploadorb هست.
می تونید از کاربران زیادی بپرسین و جواب بگیرین.
سلام
ماندگاری نامحدود تا زمان داشتن اکانت پرمیوم هست و این برای همه هست ئ
اگر این تبلیغ نیست شاید من اشتباه متوجه شدم :
فضای فعلی : 1 ترابایتفضای دویصت گیگ را یک ترابایت گفتن تبلیغ نادرست نیست ؟
تا به امروز که من سرعت آپلودفا را افتضاح دیدم و جالبه که حتی تو آپلود از ریموت لینک مستقیم چند ساعت قبل یک لینک را روی چهار آپلود سنتر معروف ریموت کردم و تنها آپلودفا نتونسته تا این لحظه لینک را بده جوری که من عطای اون را به لقا اون بخشیدم
این هم تصویرش :
http://pic.azardl.com/images/07745937652201473814.gif (http://pic.azardl.com/)
90 درصد مدیرهای اینجا کارشان مستقیم سازی هست و جزوه بهترینهای نت در ایران هستند من از همه اونها سوال میکنم کدام یکی از اینها از سرعت این بیشتر راضی هستند ؟
و سوال آخر جای تاسف داره که سایت خوب ویستا آپلود بی دلیل فیلتر شده و امیدوارم اونها هم پارتی خوبی پیدا کنند و یا بخشی از قدرت خود را برای پیدا کردن افراد با نفوذ خرج کنند تا بلکه بتونند به کار خودشان ادامه بدن و نشه که اینجوری ناحوانمردانه جلو کار اونها گرفته بشه .
Hossein-R
04-12-2011, 09:27 PM
قسمت کامنت ها رو هم فعلا حذف کردند تا دیگران موج منفی ندند و ملت اکانت ها را بخرند
Pezhman
04-12-2011, 10:36 PM
90 درصد مدیرهای اینجا کارشان مستقیم سازی هست و جزوه بهترینهای نت در ایران هستند من از همه اونها سوال میکنم کدام یکی از اینها از سرعت این بیشتر راضی هستند ؟
و سوال آخر جای تاسف داره که سایت خوب ویستا آپلود بی دلیل فیلتر شده و امیدوارم اونها هم پارتی خوبی پیدا کنند و یا بخشی از قدرت خود را برای پیدا کردن افراد با نفوذ خرج کنند تا بلکه بتونند به کار خودشان ادامه بدن و نشه که اینجوری ناحوانمردانه جلو کار اونها گرفته بشه .
شاد و پیروز باشید
راستش اصلا خوش ندارم از سایت های ایرانی تعریف کنم چون روی هیچ کدوم نمی شه حساب باز کرد!!(دلایلش هم معلومه)
اما در مورد ویستا آپلود به نظرم فایل هاستینگ با مدیریت حرفه ای بود که تو مدت خیلی کوتاهی حتی تونست کاربران پرمیوم جذب کنه
و به نظرم کاملا حرفه ای تر از آپلودفا عمل می کنه
خوب با این وضع uploadorb باید بره گدایی کنه چون هیچ چیزی از بابت فضای 100 گیگ از کاربراش نمیگره در مورد فضای 200 گیگ آپلودفا بگم من با 3 ایمیل از uploadorb اکانت دارم یعنی 300 گیگ از آپلودفا هم بیشتر ، در مورد لیچ کلی سایت قدرتمند و رایگان لیچ هست که آپلودفا دربرابرش عددی هم نیست ، درمورد ماندگاری فایلها مدیافایر از همشون بهتره من با اینکه عضو فری هستم ولی به مدت دو سال هست که حتی یک فایلم هم پاک نشده ، که هیچ آپلود سنتر به مدیا فایر نمیرسه با انتخاب این مجموعه ها در کنار هم البته uploadorb یکی از انها هست بی نیاز از خدمات پولی آپلودفا هستیم (فردا ایمیل میزنند میگند به خاطر توقیف سرورهایمان در آلمان و ..........از شما معذرت میخواهیم ). ودرکل ریموت و لیچ آپلودفا خیلی ضعیف هست مخصوصا اگه بخواهی از سرورهای خارجی مثل فایل سونیک یا لیچر هایی که درکشورهایی نظیر امریکا و اروپا قرار داره ، اگه قدرتمند هستی نیاز به تبلیغ نداری ولی با این وضع uploadorb باید خیلی وقت ها پیش درش تخته میشد در مورد دانلود از uploadorb باید بگم موقعی که تنها آپلودسنتر رایگان با امکانات عالی uploadorb بود فشار وارده بر سرورهای uploadorb خیلی بیشتر بود که با پدید آمدن سایر آپلود سنترها این مشکل حل شده است .موفق باشید
Mohamad
04-12-2011, 10:53 PM
به نام خدا
الان شما به این دو تا لینک که من میدم برید و نگاه کنید ، در هر کئدام یک چیز نوشته !!!
http://uploadfa.com/news35--.html
http://uploadfa.com/premium.html
تو یکی نوشته صد گیگ و تو اون دومی نوشته یک ترا بایت !!!!!!!!!
در کل جالبه که این موارد در بین ایرانیها رایج هستش و الان همین uploadorb شش ماه قانون فروشش عوض نشده ....
مثلا خود ما رفتیم از مایاهاست فضا خریدیم و آقایون روز اول با ادعا برتر بودن گفتن همه کارها را انجام میدن و 15 روز مرتب گفتن الان انجام دادیم و تا چند ساعت دیگه تحویل میدیم و خنده دار اونکه برای اثبات حرفشان ساعت و تاریخ را هم تو کامنت اعلام میکردن ولی بعد 15 روز گفتن نمیتونند و لیاقتش را ندارند !!!
وقتی گفتم چرا روز اول گفتین و این همه ضرر زدین ؟ یک بار گفتن شما نگفته بودین این همه فایل دارید وقتی از کامنت عکس گرفتم ، گفتن نگفته بودین حجم اینقدر هست و وقتی دوباره از کامنتی که حجم را بیشتر هم اعلام کرده بودم عکس گرفتم ناحیه کاربری را بستن !!!!!!!!!
جالبه که آقایون حتی به بنده مدارک بازگشت پول را هنوز ارایه نکردن و تازه مدعی هستند کلاه بردار هم نیستن !!!!
بحث آپلودفا جداست ، این دوستان لطف کرده و در فضای مجازی امکانات رایگان را دارند ارایه میدن و فقط امیدوارم کمی هم روراست باشند و فقط تبلیغ نکنند و یکبار تصمیم خودشان را بگیرن و اینطور نشه که یکی بره اکانت بخره با این فرض که یک ترابایت فضا دریافت خواهد کرد و فردای اون روز بعد خرید بگن شما میدیدی و میخواندی به ما چه ؟ ما که فلان جا اعلام کردیم صد گیگ !!!
امیدوارم شایان جان هم متوجه مورد باشند که وقتی دویصت را هزار میگن میشه تبلیغ و خبر نادرست و ما هم وظیفه داریم کاربرها را آگاه کنیم .
Hossein-R
04-13-2011, 02:10 AM
اگر ویستا آپلود الان این مشکلات براش پیش نیومده بود مطمعن باشید که همه به جای آپلودفا از ویستا آپلود اکانت پریمیوم خریداری میکردند . این هم یک روش دزدی جدید است که یک عده از کاربران مبتدی را سرکیسه کنند و به نام اکانت پریمیوم همان اکانت رایگان فقط با تغییراتی جزئی به مردم قالب میکنند
اون تغییرات جزئی هم که فقط در ظاهر است و اصلا بدرد نمیخورند وقتی شما نتونی یک فایل را به راحتی و با سرعت نسبتا خوب لیچ کنی اصلا به جای 10 گیگ لیچ در روز بذارند 100 گیگ چه فایده ای داره
topleecher
04-13-2011, 01:26 PM
با سلام به دوستان به نظر من بحص در مورد اپلودفا وقت گذرانیه و گول زدن خودمونه بنظر من اپلودری که اینو رو پاینش بنویسه بهتره که پرمیوم بشه که مطمعنم اکانتاش فروش کمی میکنه
[هرگونه فایل خلاف قوانین ایران بر روی سرورهای آپلودفا قرار گیرد در کمتر از یک ساعت شناسایی و حذف می شود]
وقتی این نوشته رو میبینم سر گیچه میگیرم
موفق باشید:from me :
Mohamad
04-13-2011, 01:34 PM
با سلام به دوستان به نظر من بحص در مورد اپلودفا وقت گذرانیه و گول زدن خودمونه بنظر من اپلودری که اینو رو پاینش بنویسه بهتره که پرمیوم بشه که مطمعنم اکانتاش فروش کمی میکنه
[هرگونه فایل خلاف قوانین ایران بر روی سرورهای آپلودفا قرار گیرد در کمتر از یک ساعت شناسایی و حذف می شود]
وقتی این نوشته رو میبینم سر گیچه میگیرم
موفق باشید:from me :
به نام خدا
با عرض معذرت بی خود کردن برای تست همه جور فایل روش ریموت کردم و هیچی نگفتن و هنوز هم مانده ...
مگه اینکه با خوندن این نوشته برن و حذفش کنند وگرنه الان ده روز برای امتحان روی سرورشون هست و کسی کاری به کارش نداره
تازه اسم فیلمم عوض نکردم و در کل هدفم تست بود .
Mohamad
04-13-2011, 04:51 PM
به نام خدا
خوب ادامه دادن این تاپیک در اینجا با پژمان جان هستش چون آپلودفا دیگه یک آپلود سنتر رایگان نیست و دقیقا پیش بینیها درست بود که تبلیغات زیاد و جذب کاربر با چه اهدافی صورت گرفت و تاپیکش هم بودنش در بین آپلودسنترهای رایگان دیگه مفهومی نداره چون خدمات رایگانش حذف شد .
امیدوارم ... شدن سایتهای مخالف و همچنین رقیب اینها موردی اتفاقی باشه !!!
همگی شاد و پیروز باشید :^:
http://pic.azardl.com/images/16630905829896115732.gif (http://pic.azardl.com/)
وبرایش :
دوباره مثل اینکه باز کردن اکانت رایگان را و ازز یک ترابایت فضایی که کمتر از یکماه قبل شایان جان خبر اون را گذاشتن و پستش و تاریخش موجود هست برای کاربران رایگان ماند 30 گیگابایت و برای پرمیوم ها هم مانده 100 گیگا بایت !!!!
خسته نباشند :دی
در کل اگه یکی یک ماه اخبار و تغییرات اینها را بذاره میتونه یکماه ده هزار تا هم پست بده !
http://pic.azardl.com/images/18272715944435712467.jpg (http://pic.azardl.com/)
Genzo Wakabayashi
04-13-2011, 11:18 PM
سلام
ماندگاری نامحدود تا زمان داشتن اکانت پرمیوم هست و این برای همه هست ئ
اگر این تبلیغ نیست شاید من اشتباه متوجه شدم :
فضای دویصت گیگ را یک ترابایت گفتن تبلیغ نادرست نیست ؟
تا به امروز که من سرعت آپلودفا را افتضاح دیدم و جالبه که حتی تو آپلود از ریموت لینک مستقیم چند ساعت قبل یک لینک را روی چهار آپلود سنتر معروف ریموت کردم و تنها آپلودفا نتونسته تا این لحظه لینک را بده جوری که من عطای اون را به لقا اون بخشیدم
این هم تصویرش :
http://pic.azardl.com/images/07745937652201473814.gif (http://pic.azardl.com/)
سلام
انگار یکم زود تصمیم گرفتین.
فضای فعلی : 1 ترابایتپس جای اون حرفتون بهتر بود قبلش به زمانش فکر می کردین.
اون موقع بعدش کم شد.
در ضمن ، قابلیت آپلود و ریموت آپلود کاملا بازه.
فایل ها بدون نیاز به صبر بین دانلود یا قبل از دانلود دریافت میشن.(هنوز)
قبل دانلود نمیخواد 1 بار اضافه روی Free کلیک کرد.
لینک ها ریزوم دارند و کانکشن نامحدود می سازند.
روزانه فعلا تا 500 مگ میشه به طور رایگان لیچ کرد.
فضای در حدود 30 گیگ برای کاربران معمولی هست.
محدودیت حجم فالی حدود 1 گیگه.
پس اینطور که گفتین تمام امکاناتش رو حذف کرده و سایر سرور ها خیلی بهتر از این هستن و .... باید اشتباه باشه !
و در مورد سرعت ریموت آپلود
http://uploadfa.com/files/5/6e986huw0mzuw2/Uploadfa%20Speed.jpg
Mohamad
04-13-2011, 11:38 PM
سلام
سلام
انگار یکم زود تصمیم گرفتین.من که کسی را ندیدم راضی باشه و تو همین تاپیک هم هست که بیشتر شبها آپلودفا دچار نقص و مشکل هست و نمیدانم چرا زود تصمیم گرفتم وقتی هنوز هیچ کس راضی نیست ؟ !
پس جای اون حرفتون بهتر بود قبلش به زمانش فکر می کردین.
اون موقع بعدش کم شد.من نیستم که زود تصمیم میگیرم !!!
بلکه دقیقا پایین پست نوشتم که شما مقصر نیستی و اینها هر ده دقیقه یک تصمیم میگیرند هر چند من صبح اون روز هم صد گیگ دیده بودم و با حرف شما میشه
اول صد بعد یک ترا بعد دویصت و بعد صد و ....
در ضمن ، قابلیت آپلود و ریموت آپلود کاملا بازه.والله اون عکس از سایت اونها انداخته شده و خودت ببین !!!
لینک ها ریزوم دارند و کانکشن نامحدود می سازند.میشه این جمله را برای کاربرها ترجمه و معنی کنید که تو قوانین هست ؟
با تقلب سعی در تولید لینک مستقیم نماید .
در ضمن جمله هرگز حذف نمیشود ، همانجور که خودشان هم گفتن تا زمانی که پول صد گیگ را داری میدی و این به نفع آپلودفا میشه !
عزیز دل برادر شما به 70 گیگ فضای رایگان و همچنین ثبات سایتهای دیگه اشاره نمیکنی و یک کلیک را فرض قرار میدی ؟
من سرعت 12kb/s را که از خودم روی اون عکس نذاشتم و سرور اینها اگر مشکل نداره چرا باید هر ساعت یک سرعت بئده ؟ و چطوره که شما به سرعت پایین سایر سایتها که با توجه به سرعت اینترنت ایران کم هم نیست اشاره میکنید ولی به این نه ؟
پس اینطور که گفتین تمام امکاناتش رو حذف کرده و سایر سرور ها خیلی بهتر از این هستن و .... باید اشتباه باشه !سایرین این تبلیغات ها را ندارند و اینطور برای اونها تبلیغ نمیشه و اینطور نیست که صبح بگن یک ترا و عصر بگن صد گیگ !!
تو یک صفحه از سایت بنویسن یک ترا و تو صفحه بعد بنویسند صد گیگ ...
تو یکجا مثل اینجا بگن نامحدود و بعد لینک مستقیم را محدود کنند
و ...
وظیفه تمامی مدیران مجموعه هست تا اجازه ندن کاربرانی که به سایت اعتماد دارند از طریق این مجموعه فریب بخورند و چیزی را بخرند که ارزش خرید را نداره و اگر هم خواستن بخرند با چشمهای باز و با آگاهی اینکار را انجام بدن .
در تمام این مدت همش از خودم میپرسم چرا ویستا را بستن و این باز هست ؟ چه فرقی بین این و اون هستش ؟ و کاش یک نفر جواب این سوال را میداد !
کاش یکنفر جواب میداد چرا تبعیض ؟
برعکس این تمام مدیرای اینجا و تمام کسایی که خارج این مجموعه با اونها حرف زدم از امکانات و قدرت ویستا خیلی راضیتر بودن
امکاناتی که رایگانش از پولی این بیشتر ارزش داشت و دارد .
vistaupload.com
04-14-2011, 01:20 AM
با سلام
دوستان ویستا آپلود داره به امنیت کاربرا اهمیت میده آپلودفا سرورش مسدود شد چند روزه باز شد اما برای ما 10 روز گذشت ما تو همین انجمن اعلام می کنیم حفظ اطلاعات کاربرا مهمترین چیز برای ماست آی پی کاربران ویستا آپلود در هر روز 6 بار از روی سرور ها پاک میشه و ما بزودی از مسدودیت درمیاییم اینو برای ان دسته افرادی گفتم که فایل های سرور ما رو تو سایت های غیر مجاز و غیر اخلاقی گذاشتند و بعدش ریپورت دادند ما عملا تنها با فایل های غیر اخلاقی برخورد می کنیم حتی در شرایطی که مسدود هستیم و آی پی کاربرا خارجی داریم
با تشکر
مدیریت ویستا آپلود
Mohamad
04-14-2011, 01:35 AM
با سلام
دوستان ویستا آپلود داره به امنیت کاربرا اهمیت میده آپلودفا سرورش مسدود شد چند روزه باز شد اما برای ما 10 روز گذشت ما تو همین انجمن اعلام می کنیم حفظ اطلاعات کاربرا مهمترین چیز برای ماست آی پی کاربران ویستا آپلود در هر روز 6 بار از روی سرور ها پاک میشه و ما بزودی از مسدودیت درمیاییم اینو برای ان دسته افرادی گفتم که فایل های سرور ما رو تو سایت های غیر مجاز و غیر اخلاقی گذاشتند و بعدش ریپورت دادند ما عملا تنها با فایل های غیر اخلاقی برخورد می کنیم حتی در شرایطی که مسدود هستیم و آی پی کاربرا خارجی داریم
با تشکر
مدیریت ویستا آپلود
به نام خدا
با تشکر از حضورتان در انجمن
باید اول از همه از امکانات خوبتان تشکر کنم ولی شما خودتان به این تاپیک و برعکس تاپیک سایت خودتان در اینجا نگاه کنید !
اهمه میدانند که اینجا اولین مرجع معرفی وبسایتهای شیر و معرفی سایتهای لیچ در بین کل سایتهای ایرانی است به طوری که همه شاهد هستن کپی برداری از اینجا انجام میشه ولی عدم تبلیغ شما برعکس تبلیغ نادرست و نابجا آپلودفا باعث شده سایت شما و خدمات شما کمتر شناخته بشه و در نهایت بی انصافی سایت شما مسدود بشه .
دوست عزیز موردی که گفتی برای ما هم رخ داد و متاسفانه به دلیل گزارشات نادرست ما هم ضربه دیدیم و رتبه ما از 40 هزار به 80 هزار سقوط کرد ولی همچنان در این اوضاع هم حامی حق هستیم .
امکانات ویستا واقعا خوب و قابل تحسین هست ولی متاسفانه نتونسته در تبلیغات آنچنان که باید موفق عمل کنه و بدتر از اون دوست و دشمن خودش را بشناسه .
کلیه اعضا و تیم مدیریتی حاضر به حمایت و حتی در صورت درخواست شما ارسال ایمیل به سازمان ساماندهی سایتها هستند تا هر چه زودتر شاهد بازگشت شما عزیزان باشیم .
و نکته آخر اینکه اگر شما 500 گیگ فضا با لیچر و سرعت بهتر را رایگان بدین اون وقت چه کسی 100 گیگ را میره با این قیمت و با این قوانین بخره ؟
حالا خودتان فکر کنید که چرا فایلهاتون در سایتهای غیر اخلاقی یافت شده ...
شاد و پیروز باشید
UploadFa
04-14-2011, 01:57 PM
با سلام خدمت دوستان عزیزم
این اولین و آخرین پست من در این انجمن هست و به درخواست دوستانم مینویسم ...
این مشکلات پیش روی آپلودفا به دلیل ترافیک سرورهای رایگان و با اضافه شدن سرورهای آمریکا و فرانسه تا 48 ساعت آینده قول 100 % میدم که حل میشه .
هدف آپلودفا رقابت با سایت 4 شیر و اینتر آپلود و در کل سایت های خارجی می باشد. اینکه کار فایل هاستینگ توی ایران هم جا بیافته و بورس بشه خیلی باعث خوشحالیه
و اینکه برخی دوستان میان در مورد آپلودر های ایرانی با هم کل میندازن هیچ سودی نداره ما به شخصه با همه ی آپلودرها ی وطنی دوست هستیم ویستا که تازه شروع به غعالیت کردن متاسفانه آشنایی با ایشون ندارم . Davvas یا علی حاجیانی عزیز از دوستان صمیمی بنده هست با هم رفاقت قدیمی و عمیقی دارم .
با تشکر ...
Hossein-R
04-15-2011, 06:14 PM
هدف آپلودفا رقابت با سایت 4 شیر و اینتر آپلود و در کل سایت های خارجی می باشد . شوخی جالبی بود شما هنوز مشخص نکردید که بالاخره چند گیگ فضای کل برای اکانت های پریموم است یک بار مینویسید 1 ترابایت دو ساعت بعدش مینویسید 100 گیگ بالاخره تکلیف خودتون رو مشخص کنید .
الان هم که نمیدونم چی شده آپلودفا اجازه لیچ به اکانت های رایگان رو نمیده و نوشته که باید اکانت خودم رو به پریمیوم ارتقاء بدم ( در صورتی که من الان 3 روزه که اصلا هیچ فایلی لیچ نکردم ) !!!! عکس مربوطه (http://www.netupload.org/files/qy3qocrslyylnj253jia.jpg)
Hossein-R
04-15-2011, 06:19 PM
نمیدونم قضیه چیه تا این رو نوشتم سریع دیدم که آپلودفا دوباره به حالت نرمال خودش برگشته و میذاره که اکانت های رایگان نیز لیچ کنند
Mohamad
05-03-2011, 07:07 PM
به نام خدا
دیروز یکی از دوستان فایلی را داد که تو آپلودفا آپلود شده بود و وقتی برای دانلود رفتم این مطلب را دیدم :
همانطور که در جریان هستید طی 2 روز گذشته سرویس لیچ کاربران رایگان غیر فعال شده و در دسترس نمی باشد
منطقی بود شما به عنوان شریکان مدیران سایت در جریان موارد پیش آمده باشید
هم اکنون 6 سرور برای کاربران رایگان در نظر گرفته شده که تمام سرور ها به طور کامل پر شده
حجم فایل های ذخیره شده 15 ترابایت می باشد ، ما سفارش سرور جدید رو دادیم و طی 48 ساعت آینده سرور ها اضافه خواهد شد
اما موردی که مهم هست برای ما درخواست از شما برای پاک کردن فایل های اضافی در سیستم خودتان می باشد
از شما درخواست می کنیم اگر فایلی رو نیاز ندارید پاک کنید تا بتوانیم به خدمت رسانی به شما ادامه دهیم
مورد بعدی ، لطفا قبل از انجام لیچ ، در آدرسی که در زیر قرار می گیرد فایل رو جستجو کنید اگر موجود نبود اقدام به لیچ کنید
در قسمت
myfile
دکمه ایی با نام
publish selected
وجود دارد ، اگر فایلی خصوصی نمی باشد ، تیک مقابل آن رو زده و دکمه پابلیش رو بزنید تا بقیه کاربران بتوانند استفاده کنند
برای جستجو به آدرس زیر مراجعه کنید
http://uploadfa.com/?op=catalogue
که البته در این موضوع چند نکته هست که به نظرم رسید تا ضمن اطلاع رسانی بیان بشه
1- این مورد جستجو کاملا امری پسندیده هست و از اتلاف انرژی و وقت جلوگیری میکنه و در این حرفی نیست ولی اما نکته مهم اینجاست که اگه فضا پرشده پس چرا میشه ریموت آپلود کرد ؟ چرا برای ریموت فضا هست و برای لیچ فضا تمام شده ؟!
اگر فضا پر هست خوب پس کلا باید بخش آپلود را چه ریموت چه از روی سیستم و کلا باید ببندن و نمیدانم چرا اینها فکر میکنند کسی چیزی نمیدانه ؟
یاد تاپیک یکی از مدیران جدید انجمن افتادم و اون اینکه : لطفا گوسفند نباشید !!!
nima_chapter85
05-04-2011, 06:49 PM
این سایت دیگه شورشو به نظرک در آورده ها بابا یه ماه امکانتش ثابت نمیمونه که الانم یه نظر سنجی راه انداخته "
1: rozane 5 gig leech vali be hengame danlod karbare free ham timer dashte bashad ham ghabeliate resume faraham nabashad
2: rozane 200 ela 500 mb leech ba linke mostaghim va bedone mahdodiate danlod
"
که همیشه بهترین گزینه توسط کاربران برای استفاده با کمترین محدودیت انتخاب میشه ولی همیشه بدترین انتخاب اعمال میشه ....
موفق باشید
Mohamad
05-04-2011, 07:10 PM
این سایت دیگه شورشو به نظرک در آورده ها بابا یه ماه امکانتش ثابت نمیمونه که الانم یه نظر سنجی راه انداخته "
1: rozane 5 gig leech vali be hengame danlod karbare free ham timer dashte bashad ham ghabeliate resume faraham nabashad
2: rozane 200 ela 500 mb leech ba linke mostaghim va bedone mahdodiate danlod
"
که همیشه بهترین گزینه توسط کاربران برای استفاده با کمترین محدودیت انتخاب میشه ولی همیشه بدترین انتخاب اعمال میشه ....
موفق باشید
به نام خدا
دوست عزیز کلا بهتر بیخیال این سایت بشید و هر چند اونها همه سایتهای رقیب را دارند با روشهای عجیب خودشان از میدان به در میکنند ولی بهتر با استفاده از رپیدلیچهای رایگان فایلهای خودتان را مستقیم و بعد به یکی از آپلودسنترهای خوب خارجی که هنوز به عذاب اینها گرفتار نشده و ف ... نشدن انتقال بدین و راحت دانلود کنید .
لیست تمامی این سایتها در انجمن موجود هستش و میتونید به دلخواه انتخاب کنید .
نمونه آن این سایت هست که تا 120 روز هم فایلها را نگه میداره :
http://mcupload.com/
و مورد آخر اینکه اینها شب تا صبح یکبار 4 بار قوانین را عوض کردند و نمیدانم خواب ندارند ؟ حالا شما انتظار داری یکماه قوانین اونها ثابت بمانه ؟ 48 ساعتی که در همین تاپیک اعلام کردند شده 1000 ساعت و رقیبان 4shared و mediafire اعلام پر شدن هاردهای سرورهاشون را اعلام میکنند و خنده دارتر اونکه میشه تو هارد پر سرورها ریموت آپلود کرد و یا از سیستم شخصی فایل آپلود کرد و معلوم نیست این فایلها از نظر علمی چطوری و کجا در حال ذخیره هستند ؟ :دی
ویستا یکساعت از ف.. در میاد ولی با یک تلفن دوباره به جای خودش برمیگرده و تا زمانی که تسلیم نشه همین روزگارش هست ...
nima_chapter85
05-04-2011, 09:37 PM
پس با این حساب من کلی فایل رو این آپلود سنتر دارم برم همرو انتقال بدم به اینا نمیشه اعتماد کرد خیلی راحت یه ایمیل میزنن میکنن ببخشید همه فایل هاتون رو پاک کردیم خیلی ساده ببخشید
این سایتی که گفتین خیلی عالی هست من دنبال سایت خوب برای ریموت آپلود هستم که لینک مستقیم بده و حدالمکان مقدار نگه داری فایل ها زیاد باشه ( اگه باز هم سایتی مانند سایتی که گفتین سراغ دارین ممنون میشم برام معرفی کنید )
topleecher
05-04-2011, 10:11 PM
پس با این حساب من کلی فایل رو این آپلود سنتر دارم برم همرو انتقال بدم به اینا نمیشه اعتماد کرد خیلی راحت یه ایمیل میزنن میکنن ببخشید همه فایل هاتون رو پاک کردیم خیلی ساده ببخشید
این سایتی که گفتین خیلی عالی هست من دنبال سایت خوب برای ریموت آپلود هستم که لینک مستقیم بده و حدالمکان مقدار نگه داری فایل ها زیاد باشه ( اگه باز هم سایتی مانند سایتی که گفتین سراغ دارین ممنون میشم برام معرفی کنید )
با سلام دوست عزیز از اینها استفاده کن اول ثبت نام بعد فایل مورد نظر خود را اپ کنید
[HIDE-THANKS]
http://www.enterupload.com[/HIDE-THANKS]
[HIDE-THANKS]
http://turboupload.com/[/HIDE-THANKS]
با تشکر : تیم azardl.com (http://forums.azardl.com)
nima_chapter85
05-12-2011, 08:44 AM
"با سلام خدمت کاربران فهیم سایت آپلود فا:
متاسفانه باید بگیم که آپلودفا دچار مشکلات جدی شده است و ما امیدواریم با صبر و شکیبایی شما کاربران گرامی طی 24 و یا حداکثر 48 ساعت آینده مشکلات سایت برطرف شود, عذرخواهی مارو پذیرا باشید
تیم مدیریت آپلودفا"
بابا یک نیست به اینا بگه آقا نمیتونی بی خیال شو دیگه ........
Mohamad
05-12-2011, 02:32 PM
به نام خدا
امیدوارم مشکلات آپلودفا زودتر حل بشه ولی کاش یکی بیاد بگه لااقل چی شده ؟ آیا باز هم همه فایلها حذف شدن ؟ کاربرهایی که پول دادن چی ؟ تکلیف اونها چیه ؟
یک پیشنهاد هم داشتم تا درست شدن آپلودفا سایر آپلودسنترها آزاد بشند تا ملت اسیر نشه !!
این davvas هم بدتر از آپلودفا هر نیم ساعت به نیم ساعت دچار مشکل هست و ریموت را میبنده !!!
در ضمن به این آقایان davvas ایمیل زدم در مورد فروش سوال میکنم برام برابری نرخ دلار با ریال را فرستادن !!!
انگار صرافی یا بانک مرکزی و جالبتر اونکه میگم ممنون حالا این را محاسبه کردیم پول را چطور واریز کنیم چون ریال را که با حسابهای بین المللی نمیشه پرداخت کرد ، برگشته میگه نمیشه چون نرخ ارز شناور هست و در حال تغییر !!!!!!!!!
خوب یکی نیست بگه پرفسور وقتی نمیشه پرداخت کرد چرا حساب کردی و مبلغ را اعلام کردی ؟
اینها کلا گویا حالشان خوب نیست !!!:دی
Mohamad
05-12-2011, 07:33 PM
به نام خدا
با وجود اینکه ما از کاربران خود در مورد اعتماد نکردن به این شرکت هشدار داده بودیم ولی باز هم جهت حفظ منافع این عزیزان یک تحقیق مختصر کردم و متوجه شدم دامنه روی یک هاست رایگان تنظیم هست! که فکر کنم این باشه :
http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=922939
و اینکه تبلیغگران پرتلاش آپلودفا در کمال پررویی ملت را به برهم زدن کسب و کارشان دارند تو نت متهم می کنند و هیچ جواب قانع کننده ای را به کاربران مشترک و پولی خود هم نمیدن چه برسه به کاربران رایگان و فری و انصاف بود راست و درست موضوع را تو صفحه اول و ایندکس مینوشتن تا کاربران هم بدانند چیکار باید بکنند و تا چه زمانی باید صبر کنند !!!
مورد آخر اینکه ما از اول هم هشدار داده بودیم و تو همان صفحه اول هم پژمان جان این روزها و این مشکلات را پیش بینی کرده بودند .
آپدیت :
انجمن آپلودفا که آقا شایان ایجاد کننده و تبلیغگر عزیز اون سایت هستند هم سر پاست و روی سرور آلمانی قرار داره ...
کاش شایان جان همانجور که هر نیم ساعت یک پست اینجا میزدن دلیل این موضوع را هم توضیح میدادن
Mohamad
05-12-2011, 08:35 PM
به نقل از مدیریت آپلودفا :
با سلام خدمت دوستان عزیز
سعی دارم در مرحله ی اول بدون هیچ تندی و توهینی مشکل را حل کنم.
حدود 5 ماه پیش با دوستمون آقای تنهایی قرار گذاشتم و دست دادیم که کارهایه خاصی در نت راه اندازی کنیم
با سود و در آمد هایه تعیین شده بطور مثال من تو سایت ایشون یک سری فعالیت انجام بدم به اضای اون 20 درصد و ایشون در سایت و کار من فعالیت داشته باشن من هم به ایشون 20 درصد اختصاص بدم
خلاصه شروع شد سایت ایشون egostar.ir هست همون آقای داود تنهایی با نام کاربری بن شده love_life و با نام کاربری جدید amirhossein شروع به کار کردیم حالا ایشون تو سایتشون چه کسانی دارن و اعضا چند نفر هست به خودش مربوط بود من هم چه کسانی در سایتم باشن به خودم مربوط بود
بعد از 20 روز یا 1 ماه دیدیم تو سایتشون میریم مشتری هایی رو بدون هماهنگی و تک روی میکشن سمت خودش این قسمت گفتیم اصلا مهم نیست رفیقه گذشت من رفتم بیمارستان اومدم دیدم اوه دسترسیمم بسته از سایتش خلاصه شک و شبهه از اون موقع افتاد تو دله من هر دفعه امتحانش کردم که متاسفانه جز دروغ و لایی بازی چیزی نشنیدم
تا اینکه بحث ما 3 روز پیش سر این دروغ و لایی بازی هایه ایشون بالا گرفت من هم با موبایل و گاهی اوقات در کافی نت کانیکت میشم که از شانس بد ما اون روز با اینا وصل بودم
پیش خودم گفتم اینطور که این تک روی میکنه بیایم این 20 درصد رو سند کنیم بدیم دستش صفا کنه
چون خودش هم خوب میدونه اعتبار و پولی که در میاره از محبت و اعتبار کارای من بوده
خلاصه هزینه ای که از آپلودفا در میاد میلیونیه و وسوسه ایی که ایشون رو گرفت گفت من 50 درصدم ما گفتیم نه 20 گفت 50 یهو دیدم پسورد های روت عوض شد اون همه سرور ما چون همه رو خودش خریده برای تیم گفتیم چرا غریبه بدیم نزدیک ترین نفر برامون خرید کنه
در حال حاضر سرورهای ما رو گروگان :دی
گرفته و میگه تا 50 درصد سندی نشه من نمیزارم ....
چه اعتباری میشه به این شرکت کرد به مشتریه توپولش اینطوری نارو بزنه
تیم ما شامل 5 و بزودی 6 نفراز همین بچه های وب هاستینگ تالک هستند که به نسبت پولی که گذاشتن میلیونی درصد و سود میگیرند همه دوستان رازی و با هم مشکلی نداریم این دوستمون از راه نرسیده و باور کنید حساب کردم 800 تومان هم خرج نکرده
ادعایه این چنینی دارن اشتباه ما اینجا بود که از خودش سرور گرفتیم و گفتیم یک شرکت ثبت شده هست و اعتبار داره
بعد از تصادفی که داشتم هنوز هم fix نشدم الان بنده یا یک بشکن صدا بلند تشنج میکنم و خداحافظی ولی تا آخرش ایستادم تا عزیزی که به یک نفر اعتماد میکنه نباید بهش نارو زد . و از اعتماد سو استفاده نکرد .
من گفتم این چرا با همه درگیره و دو رو هست از یک طرف میره تظا**ات از طرفی میاد سایت دو..ی پشتیبانی میکنه و پشت بچه های up مخفی میشه .
به هر حال اگه سرور های ما رو دادن و ما سرورها رو به پنل شخصی خودمون بردیم و سایت همین شکل صحیح و سالم ماند که هیچی اگه غیر این ایشالا مراحل 2 و 3 هم داریم .
به نقل از مدیریت شرکت هاستینگ :
بنده کلیه مستندات رو قرار خواهم داد ولی چه مدرکی ایشون قرار دادن که اجازه پست رو دادید ؟
چون ایشان مدیر هستند باید هر تهمتی بزنه ؟
از نظر قانون جزایی و البته قانون خود سایت به هیچ عنوان چنین پست های تایید نمی شه
آقای خاکپور قرار بر این بود که ایشون مشتری ها رو به ما معرفی کنند و ما کار فنی رو به ایشون ارجاع بدیم
ولی متاسفانه آقای خاکپور با زرنگی تمام کارها رو از شرکت ما د ز دی کردن و انتظار داشتند ما مشتری هامون رو به ایشون فوروارد کنیم
نمونه مشتری که به ما میل زده بودن و ایشون کار رو از ما ***یده بودن yekmobile.com بود که بعد از ناتوانی آقای خاکپور به هاست دی ال منتقل کردن و فروم رو به هاست شیر ما منتقل کردن
اگر قبول ندارند می توانیم میل یک موبایل و ... به ایشان نشان بدیم
مورد بعدی که بسیار تابلو و د ز دی روز روشن بود مشتری بود که شرکت توکانت با صحبت کرده بودن که به ایشان اطلاع دادیم و اقای خاکپور بعد از صحبت با این شرکت قیمت کمتر کار رو گرفتند که بعد از تصادف مشتری هاشون به ما مراجعه می کردن و بنده متوجه شدم ایشون کار به این صورت می دز دیدن !
نمونه مشتری دیگر وست دیتا هست ، وست دیتا ابتدا به ما مراجعه کردن بابت قیمت ، ما با ایشون در میان گذاشتیم و ایشان بدون فاصله با وست دیتا صحبت کرده و کار رو از ما دز د دین ! که البته ایشان هم از دست این آقا راضی نبودن و به لایت اسپید سویچ کردن !
لیست مشتریانی که قرار بوده با ما کار کنند و ایشون دز د یدن ! البته بسیار ناراضی هم بودن از کار ایشون
نمی خواستیم نان بری کنیم ولی این کارشون باعث شد که شخصیت بادکنکی ایشان رو بترکونیم
اگر بخواهم نمونه های دز د ی مشتری ایشان رو لیست کنم باید چندین صحفه توضیح بدم
اگر باز ایشان این حرف رو قبول ندارند می توانیم چت ایشان با شخصی دیگر رو هم عکسش رو بگذارم
با همه این کارها باز در نظر ما این بود که این آقا شاید راضی نیست و ما بدون هیچ گلگی از این دز دی ها کار خودمون رو جدا کردیم
این توضیح داده شد تا دوستان بابت بهانه زیر قول زدن های ایشون مشخص بشه ، چون بهانه ایشان برای زدن زیر حرفش این موضوع بود
البته ایشان با همه ادعایی که مبنی بر کانفیگ دارند ناتوان از مانت کردن هارد هستند که اگر قبول ندارند نمونه مشتری و البته چت های ایشون رو برای هفته قبل قرار بدهیم که توانایی ایشون در کپی پیست کردن کانفیگ ها مشخص شود
بابت آپلود فا انشاالله شب متن کامل رو خواهم گذاشت تا دوستان با این شخصیت 2 رو آشنا شوند
همانطور که می بینید ایشان بدون جواب دادن این همه پست بنده و نداشتن جواب پاسخ دادن !
تنها تهمت و تهمت !
آقای خاکپور وقتی به بانک ها حمله کرده بودی و به خاطر ترس از شکایت هیوج سرور خودت رو باخته بودی و گفتم نترس پشتت هستم و با دوستام تو شبکه بانک پاسارگاد تماس گرفتم و ذکر کردم که میل هیوج سرور رو نادیده بگیرند ! اینجا دوستت بودم ولی حالا شدم دشمنت ؟
خجالت بکش
بنده اگر بوی آی آر و درگاه بانک پاسارگاد رو نبستم چون اهل دز د ی مثل شما نیستم !
مطمئنا چون بنده با سند حرف زدم ایشان باز بحث رو عوض خواهند کرد
اگر بابت whmcs دوست امینی پیدا بشه مشتری ها رو نشان خواهم داد که به دلیل ناتوانی ایشان مشتری ها ضرر هم دیدیم ، یک دوست امین پیدا بشه تیکت ها رو قرار خواهیم داد که ایشون نا توان از کار بودن و آبروی ما رو بردن ، چرا ؟؟ چون مسلط بر کار نبودن
برای دوستان نمونه ها رو قرار دادم
باز اگر ایشان فکر می کنند اینجا مدیر هستند براتون گفتگوی چت ایشان رو قرار بدهم که فحش به وب هاستینگ کشیده و هدفش رو تنها بر زدن مشتری ها اعلام می کنه
به این صورت که ایشان آموزش های روتین قرار بدهند و بعد بابت توضیح بیشتر منیج بخواهند !
به نقل از مدیریت آپلودفا :
مردی whmcs برای egostar رو باز کن نشون بدم .
نکته اینجاست از بس تمع کار بود یک چند تا کپی و پیست یاد گرفت گفت خرفه ایم جلویه خودم طرفو بر میزد حتی 1000 تومان مردونه ما چیزی از این ندیدیم :دی
حتی تو سایت بنده تبلیغ رایگانش رو بدون گرفتن هزینه ای قرار داده بودم.
حالا مشکل اصلی آپلودفا و سرورهاش هست .
خدارو شکر یادش رفته بود buy رو ببنده از پرداخت ها کاملا مشخصه .
http://030.img98.net/out.php/i310282_Untitled.jpg
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
تو حاشیه نرو که چی بودی چی شدی به اعتبار من بود به اعتبار سایت بود که بنرت اونجا بود همین الان تو امضات زدی آپلودفا چون روی 2 هزار کاسب بودی من به اینجا رسوندمت.
به اسم من اینجا کار میکردی .
من با 4 نفر دیگه کار میکنه تو نمیگیم به هم بدون مشکل داشتی اومدم تو صورتت وگرنه من آدمی نیستم بخوام منفجرت کنم هنوز دوره ی اول هستیم .
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط amirHosein http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/f129/25004/#post239297)
بنده اگر بوی آی آر و درگاه بانک پاسارگاد رو نبستم چون اهل دز د ی مثل شما نیستم !
مطمئنا چون بنده با سند حرف زدم ایشان باز بحث رو عوض خواهند کرد
اگر بابت whmcs دوست امینی پیدا بشه مشتری ها رو نشان خواهم داد که به دلیل ناتوانی ایشان مشتری ها ضرر هم دیدیم ، یک دوست امین پیدا بشه تیکت ها رو قرار خواهیم داد که ایشون نا توان از کار بودن و آبروی ما رو بردن ، چرا ؟؟ چون مسلط بر کار نبودن
برای دوستان نمونه ها رو قرار دادم
باز اگر ایشان فکر می کنند اینجا مدیر هستند براتون گفتگوی چت ایشان رو قرار بدهم که فحش به وب هاستینگ کشیده و هدفش رو تنها بر زدن مشتری ها اعلام می کنه
به این صورت که ایشان آموزش های روتین قرار بدهند و بعد بابت توضیح بیشتر منیج بخواهند !
w0w چرا حروف بزرگ مینویسی منم از اول حروف بزرگ مینوشتم الان دیگه حرفی نداشتی بزنی !
گفتید آقای aminm رو ما برای شما فرستادیم در صورتی که جلوی خودتون گفت من فرستادم :دی
من ثابت شده ام پسر نمیتونی بگی عدم تسلط ولی هنوز در حال یاد گیری هستم تو about هم زدم .
همین که دسترسی من به سایت شما بسته شد کاملا واضح هست که نخواستید پیشرفت سایتتون رو مشاهده کنم و سهراب خان رو لهونه کردید با عذر خواهی و اینکه اشتباه حذف شده خودتون رو تبرعه کردید
حالا گریه نکن مرد باش محکم .
ما که از شما 1000 تومان هم نگرفتیم ولی شما از ما خیلی چیزا دارید .
سرورهای ما و پول هایی که به حساب شما هست چطور میخواین برگردونید از آپلودفا چیزی نمیگید ؟
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط amirHosein http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/f129/25004/#post239297)
!
داره میاد حساب شما دیگه چیش منطقیه ؟
میگم این تعطیله :دی
buyir.uploadfa.com رو قطع کن یا بزور قطع کنم ؟
Mohamad
05-12-2011, 08:36 PM
پاسخ شرکت هاستینگ :
جواب بهانه اول تا جواب بهانه دوم نیز داده شود
خوب بابت منیج و تهمتی که زدن ایشون جوابی نداشتن و به راحتی مشتری های ما رو دور زدن که نمونه های اندک اون زیر قرار می گیره
جواد شریفی به آدرس
Javad Sharafi sharafi.javad@gmail.com
که بعد از کار ایشون به شدت از ایشون شاکی شدن و این جواب میل آخر بوده که آقای خاکپور جوابی ندادن
khodam pakesh kardam .
vaghean 30 toman pooli ke gerefti vase 2 ta dastoor bood ke be baghie nagoftid http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/1.gif in noe daramad ha arzesh nadare doste man.
regards;
مشتری بعدی آقای قیصری بودن که ایشون به ما معرفی کردن ولی بعد از ناتوانی و مشکلاتی که انجیکس داشت پاک کردیم و جز خجالت جلوی مشتری چیزی نموند
مشتری بعدی وست دیتا بوده که ابتدا با ما صحبت کردن و بعد که به آقای خاکپور گفتیم ایشون مستقیم با این هاستینگ تماس گرفتند و کار رو گرفتن که در پایان باز هم وست دیتا ناراضی بوده
6:36 PM vastdata.net: nginx dadim
manage kardi
razi nabodim
be rahati mitonim
litespeed konim
mesle hamon apache be litespeed?
مشتری بعدی آقای پویا کشتیاری به ایمیل زیر هستند که در در تاریخ 21-11-89
واریز کردن که ایشون هم مثل مشتریان سابق وضعیت داشتند
keshtiari@gmail.com
سلام
من پویا هستم
مبلغ 50 تومان به حساب شما واریز شده است
در تاریخ 12-11-89
با نام نیکو بهروزی وکد شعبه 0212
شماره قرمز قبض هم باید 851975 باشه
متاسفانه من هنوز وی پی اس رو نگرفتم
میخوام ترجیحا با یک وی پی اس کارم رو راه بیاندازم و مجبور نشم دوتا بگیرم
وقتی هاست رو گرفتم برای شما میفرستم تا کافیگ اش کنید
با تشکر
پویا
سلام
در حال حاظر من دارم خودم کار هام رو انجام میدم و انجین ایکس رو با اوبونتو و برای تمام سایت هام با یک وی پی اس و نه بیشتر نصب میکنم
البته بدون کنترل پنل
لطفا اون مبلغ 50 تومن پیش شما امانت باشه از طرف من اگر به پشتیبانی نیاز داشتم از شما کمک میگیرم
ممنون از راهنمایی تون
مشتری بعدی شرکت آیتی جوانی هستند که در زیر متن ایشون ازشون تشکر کردن در این تاریخ هزینه رو واریز کردن
دقت کنید دقیقا قبل تصادف هست
عملیات شما با موفقیت انجام شد
بدین وسیله گواهی می شود انتقال وجه با مشخصات ذیل از طریق وب سایت بانک پاسارگاد انجام شد
شماره کارت مبدا : ****-****-****-0606
شماره کارت مقصد : ****-****-****-4840
نام دارنده کارت مقصد : محسن خاکپور
شماره پیگیری : ۸۴۶۲۴۲
شماره ارجاع : ۱۲۹۶۵۰۲۵
تاریخ : ۱۳۸۹/۱۲/۰۳ ۱۸:۲۶:۳۲
مبلغ : ۳۰۰,۰۰۰ریال
بعد ایشون این تهمت رو می زنند که ما مشتری رو ***یم
که آیپی سرور کانفیگ شده
https://78.159.96.73:2087/ (http://www.webhostingtalk.ir/redirect-to/?redirect=https%3A%2F%2F78.159.96.73%3A2087%2F)
هست
مشتری بعدی سایت موزیک هستند ، اقای مصطفی که ابتدا با بنده صحبت کردن و ایشون مشتری رو باز به روال سابق پیچوندن
آدرس میل ایشان
mostafa1988@gmail.com
البته موارد بسیار زیاد دیگری هستند از جمله گفته خودشون که 20 مشتری داشتند که در عکس های زیر قابل مشاهده هستند
جدا از مشتری هایی که از توکانت گرفتند ایشون !
تمام صحبت های بنده رو می توانید از این شرکت ها بپرسید !
آقای خاکپور مگر قرار نبود مشتری ها رو ما مدیریت کنیم ؟ پس اینها چی هستند ؟
چرا به ما تهمت دروغ زدید ؟
مگر نگفتید بعد تصادف فهمیدید ؟ پس این ها چی هستند ؟
http://mihanimg.com/images/k1kobabgnawqm2phe9m.jpg
http://mihanimg.com/images/k2n95cyoimew9sorskcd.jpg
http://mihanimg.com/images/jisozrhn7eomhyoi28.jpg
http://mihanimg.com/images/k0fidr46xw9rpsefef8q.jpg (http://www.webhostingtalk.ir/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fmihanimg.com%2Fimages%2Fk0f idr46xw9rpsefef8q.jpg)http://mihanimg.com/images/k0fidr46xw9rpsefef8q.jpg
آپلود فا در پست بعدی کامل توضیح داده خواهد شد
آپلودفا
قبل از آپلودفا رپید فا بود که با صحبتی که کردیم قرار بر این شد 30 درصد برای بنده باشه و هزینه ها نیز 30 درصد که حرف ایشون این بود ، مهرداد نامی هزینه کردن و شریک هستند
رپیدفا به دلیل مشکلاتی که سینا برنامه نویس در سورس اصلی رپیدلیچ ایجاد کرده بود ، هر روز دچار مشکلات فراوانی می شد منچر به تعطیلی رپید فا شد ، طبق پیشنهاد ایشان اسکریپت جدید تهیه شده
طبق صبحت و نظری که ایشون دادن و بحث زیادی باهاش کردیم قرار بر این شد سرور رایگان باشه
هزینه ها تقسیم باشه و کار رو شروع کنیم و سهم ها مساوی باشه
تمام هزینه ها نصب و ... نصف به نصف نبست به هزینه بنده بیشتر پرداخت کردم
مشکلی نبود تا اینکه ایشون تصادف کردن
مهرداد نامی که بنده فراموش کرده بودم از رپیدفا به بنده زنگ زدن و گفتند ایشون تصادف کرده و ...
بنده در مسافرت خودم رو تهران رسوندم و در راه بیمارستان تصادف کردم که اگر نیاز شد شکایت کلانتری رو از پراید پیدا کرده و ضمیمه می کنم
روز 13 خبری در سایت گذاتشیم فروش آپلودفا که مهرداد زنگ زده و قاطی کرده سایت من هست که من آقای خاکپور رو دیدم ایشون گفتند نخودی هست و خودی هست و قرار شد اصلا با بنده تماس نگیرد
یک ماهی ایشون نبودن و هزینه های سرور اون ماه رو بنده تماما پرداخت کردم که نزدیک به 800 هزار تومان ( بدون هزینه اکانت ها ) پرداخت شد
بعد از بیمارستان ایشان با بنده تماس گرفتند مهرداد نامی هست و ... بحث شد ایشون قید کردن که مهرداد رو یه جور می پیچونند
در هفته گذشته یکباره ایشون بهانه ایی که در تاپیک اوردن رو اوردن و زدن زیر حرفشون که جوابش رو در بالا می بینید
بعد که جوابشون داده شد ، تهمت ***ی پول رو زدن که در مقابل درگاه بانک پاسارگاد داده شد و هیچ جواب و عذر خواهی بابت تهمت هاشون نداشتن
امروز دوستشون مهرداد تماس گرفته و ذکر کردن که ایشان ( مهرداد * ) و شخصی دیگر با نام مازیار 7 میلیون تومان به آقای خاکپور تا الان پول دادن بابت سرور که اگر باز آقای خاکپور قبول نمی کنند مدرکش قرار بگیرد
پنج میلیون مهردا د و 2میلیون تومان مازیار
و در جواب سوال بنده که این هفت میلیون تومان کجا هزینه شده هیچ جوابی نداشتن
به نظر شما 7 میلیون تومان کجا رفته ؟
آقای خاکپور دروغ های شما یکی 2 تا نیست!
شما خودتون رو جای بنده بگذارید ودر مقابل این همه چند رنگی چه عکس العملی داشتید ؟
در صورتی که امشب دامین رو به جای دیگر منتقل کردن و به سرور بنده اتک دادن
به نظر شما این حرکت حرفه ایی هست ؟
با همه این موارد امشب توافق انجام شد
و سایت به سابق به فعالیت خودش انجام خواهد داد ولی این وسط دوستی هایی خراب شد ، دوستی بنده و محسن ( بابت دروغ و تهمت هاش ) ، دوستی مهرداد و محسن (بابت دروغ هاش ) و ... !
باز هم از همه عذر می خواهم اگر وقت دوستان گرفته شد
فعالیت با آقای خاکپور نیز ادامه خواهیم داد ولی تنها بحث کاری و پرده هایی عفتی که بین 2 نفر هست بین ما متاسفانه به دلیل کارهای ایشون پاره شد.
Mohamad
05-12-2011, 08:38 PM
پاسخ مدیریت آپلودفا
سیار عالی بود بالاخره بحث شیرین آپلودفا پیش اومد به نکات خوبی اشاره شد و اگر بنده دستم پر نبود تاپیک ایجاد نمیشد !
1 - دسته 25 % بود که با 30 زیاد فرقی نداره خوب این تایید میشه .
2 - بله درسته سینا میاد و این قسمت رو توضیح میدن .
3 - بله درسته اینجا کلا نکتس . گفتم رایگان یمونه درسته . هزینه ها تقسیم بشه درسته چون سایت یوزرهایه رپیدفایه بی اعتبار به خاطر نقص برنامه نویسیش بود که با جوایزی و ایمیل هایی که به کاربران آپلودفا قرار دادیم به اینجا رسید و اصل طرح همون رایگان بودنش بود که سریع رشد کرد وگرنه شما گفتی همون ابتدا پریمیوم بدیم من ممانعت کردم .
4 - هزینه ها نصف بنده نصف هم ایشون چون تازه به سیستم اومده بودن و بتید بقوله معروف دوران سختیی که ما کشیدیم رو رپیدفا و تجربیات و مالکیت سیتی که من داشتم رو میدادن یجورایی روال همینه و دوران آش خوری حساب میشه . باید خاکش رو بخوری ...
5 - اینو راست میگه مرام داشت اومد ملاقات ولی کاش نمومد چون همه چیز بهم ریخت :دی و ازم اجازه گرفت پریمیوم راه بندازم که منم تو icu گفتم هرطور صلاح میدونی من حالا حالا ها اینجا هستم .
6 - درسته ایشون نزدیک ترین نفر به من هست کلا مشکلی نداریم . بله شما نباید با ایشون در ارتباط باشی چون مهرداد جدا و شما جدا برای تیم فعالیت میکنید وظایف جدا و کاری با هم ندارید ....
7 - 14 روز نبودم و 350 تومان خرج کردن که الان تو حساب پاسارگاد به قدری ریخته شده که گفتم کم و کسر هست بردار یه ovh تقسیم به 2 شد . یه fdc که تقسیم به 2 شد یه fdc دیگه که بابته بنری که تو آپلودفا قرار دادن با حساب خودشون رفت ...
8 -9 - بله درسته چون مهرداد با من طرف حسابه و سهم خودش رو میگیره و با شما در ارتباط نیست .
10 - اصلا کل نکته ی کار اینجاست تا روزی که رو بازی کرد و بنده رو بن نکرده بودن همه چیز آروم یود که بعد از اون ماجرا به قدری بهم بر خورد که یک سره امتحانش کردم و متاسفانه ...
11 - از اول تاپیک بخونی بیای پایین د ز د ی از من نشنیدی فقط خیانت ....
12 - بله بله من از دوستان پول گرفتم و بهشون درصد دادم و از شما یهو نگرفتم سکته کنی گفتم نداری بزار خورد خورد هزینه ی سرور بده درصدش هم معلومه سایت خودمه سهم منه بدم به شما ؟ نوشه جونم تو جیبمه
کار خودمه تلاش خودمه مسئولش خودمم هر کی خواست سهیم بشه درصدی 200 هزار دادم رفت شما ناراحتی ؟ الانم سایت سود کنه پول میدم یا نکنه من بهشون از خودم از جیبم میدم .
13 و 14 - به شما چه ربطی داره کاره ای نیستید یکی از فعالان سایت همین ! شما طبق گفته ی خودتون نزدیک 2 ت خرج کردید و درصد 20 رو میگیرید الانم تو حسابتون هست میتونید بردارید حساب کنیم .
15 - بله آقا چون ایشون قصد داشتن به کاربرا ایمیل بدن و بگن دامین عوض شده w0w داود تو کی بودی چهرت ملوس بود ولی سیرتت خشن :دی
16 - من از سرور شما روت دارم و خودتون هم میدونید اتک چرا ؟
17 - بله مثل این میمونه به بیل گیتس بگی چرا 7 درصد از مایکرویافت داری پس سهم هایه دیگه چی شد . سایتشه دوست داره همون طوری که راه اندازی کرد همون طور سهمش رو میفروشه .
نکته اصلی اینکه سرور های ما چی شد موجودی ما چی شد ؟ ما به عنوان مشتری تمتما هزینه هارو جلو تر پرداخت کردیم .
بنده تا آزار نبینم صدام در نمیاد و آدم درونگراییم و مشکلاتی که پیش اومد میتونست بهتر حل شود
هنوز به من اطلاعی ندادن که توافق شده یا نه ایشالا که مهرداد توافق کرده ....
شاد باشید
پاسخ مدیریت شرکت هاستینگ :
خاک خوری چرا ؟ سورس برنامه از پایه نوشته شده ، شما چکار کردید مگر !
شما جواب پست مشتری پیچوندن رو ندادید آقای خاکپور ! می بینید دروغ می گید !
شما 7 میلیون تومان از مهرداد هزینه گرفتید ؟ کجا خرج کردید ؟
شما هیچ جواب به سوالات بنده ندادید چون جوابی ندارید !
الان هم دامین رو بردید جایی دیگر ! این منطق شما هست ، وقتی جوابی ندارید فرار می کنید
پاسخ مدیریت آپلودفا :
جالبه این همه تلاشی که کردی همین بود ؟ دونه دونه جواب میدم .
قرار بر این بود مشتری که از طرف ngixco یا از طرف من یا ایشون در whmcs ایشون همچین درخواستی داشتن من به عنوان همکار کار ها رو انجام بدیم نه اینکه نفر از دوستان قدیمی من هست میاد به من میگه فلان کارو کن من بیام بگم داود فلانی بهم پول داده بزن به حساب ....
قرار اصلی این بود که من کمکی این باشم نه جور دیگه ! که حتی من nginxco رو ثبت و ایشون پول تبلیغ رو دادن !
--------------------
اولی :
vaghean 30 toman pooli ke gerefti vase 2 ta dastoor bood ke be baghie nagoftid in noe daramad ha arzesh nadare doste man.
جواب من : بله من آموزش ها رو تو سایت قرار دادم اگه نفر تونست بره انجام بده نتونست و اگه از خودم بخواد انجام بدم به خاطر تو 30 بود گرفتم وگرنه بیشتر از این حرفا میگیرم !!!!
-----------------
دومی :
مشتری بعدی آقای قیصری بودن که ایشون به ما معرفی کردن ولی بعد از ناتوانی و مشکلاتی که انجیکس داشت پاک کردیم و جز خجالت جلوی مشتری چیزی نموند
جواب من : به درستی یادم نمیاد ولی تایید میکنم از این مشکلات داشتیم و خیلی وقت ها که نفر رازی نباشن پول بازگشت داده میشد یا پولی نمیگرفتیم .
----------------
مشتری بعدی وست دیتا بوده که ابتدا با ما صحبت کردن و بعد که به آقای خاکپور گفتیم ایشون مستقیم با این هاستینگ تماس گرفتند و کار رو گرفتن که در پایان باز هم وست دیتا ناراضی بوده
جواب من : ایشون من رو از wht یافتن . قبل از این ماجرا ها صحبت کردیم گفتن پول ندارم بدم برام انجام بده بهت میدم من هم روت گرفتم بعد از 10 دقیقه بنظرم demo فقط براش ریختم و گفتم فاییده نداره همون litespeed بمون . " چون هزینه ای ندادن و معلوم نبود بعد از این ماجرا پولی بدن یا نه ! "
-------------------
پویا
سلام
در حال حاظر من دارم خودم کار هام رو انجام میدم و انجین ایکس رو با اوبونتو و برای تمام سایت هام با یک وی پی اس و نه بیشتر نصب میکنم
البته بدون کنترل پنل
لطفا اون مبلغ 50 تومن پیش شما امانت باشه از طرف من اگر به پشتیبانی نیاز داشتم از شما کمک میگیرم
ممنون از راهنمایی تون
جواب من : بله درسته من هنوز به سرور ایشون لاگین هم نشدم و پول این دوستمون دست من امانت هست هر موقع بخوان برمیگردونیم ...
----------------
مشتری بعدی شرکت آیتی جوانی هستند که در زیر متن ایشون ازشون تشکر کردن در این تاریخ هزینه رو واریز کردن .
جواب من : بله من و مهران itjavani دوستان قدیمی هستیم و به شما مرتبط نمیشه که بیام و اطلاع بدم ! عجیبه . الان من میرم بیرون یکی بهم تو راه میگه برام این سرورو کافیگ کن بدوو بدوو بیام بهت بگم داود داود این به من پول داده بزن به حساب هزیون یا حزیون میگیا :دی
شما اگه نفری به من معرفی کردید باید میگفتید فلانی از جانب منه و من در خدمت بودم .
شما از نام من استفاده کردید و گنده شدی وگرنه egostar دیده نمیشد اگر من نمیخواستم الانم هر چیزی بهت دادم ازت میگیرم . بطور مثال به مشتری میگفتید arte منیجر ما هست و طرف اعتماد میکرد وگرنه egostar چیزی نبود !!!
تعهدی نسبت به هر منیجی که در بیرون خونه تو اتوبوس بهم میخوره ندارم چون من کمکی شما بودم نه شما کمکی من !!!!!!!! اگر از whmcs و nginxco مشتری میومد یله شراکت رفاقت ....
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
بابته 7 میلیون توضیح دادم :
بله بله من از دوستان پول گرفتم و بهشون درصد دادم و از شما یهو نگرفتم سکته کنی گفتم نداری بزار خورد خورد هزینه ی سرور بده درصدش هم معلومه سایت خودمه سهم منه بدم به شما ؟ نوشه جونم تو جیبمه
کار خودمه تلاش خودمه مسئولش خودمم هر کی خواست سهیم بشه درصدی 200 هزار دادم رفت شما ناراحتی ؟ الانم سایت سود کنه پول میدم یا نکنه من بهشون از خودم از جیبم میدم .
به شما چه ربطی داره کاره ای نیستید یکی از فعالان سایت همین ! شما طبق گفته ی خودتون نزدیک 2 ت خرج کردید و درصد 20 رو میگیرید الانم تو حسابتون هست میتونید بردارید حساب کنیم .
Mohamad
05-12-2011, 08:41 PM
پاسخ یک نفر که خودتان بخوانید ...
با سلام با عرض پوزش بدلیل اینکه اسمی ازم اورده شده در تاپیک فکرکردم حرفی بزنیم شاید در حل مشکل و باز شدن بیشتر قضیه نقشی داشته باشه!در هر حال هم آقای تنهایی و هم محسن خاکپور از دوستان هستند و امید داریم که زودتر اختلاف به وجود امده حل بشه! میپردازم به اصل قضیه:
در مورد فیش پرداختی مورد نظر که داوود تنهایی عزیز ارائه دادند عرض کنم که: من اون موقع Egostar رو نمیشناختم و مستقیما به خود محسن در یاهو در ارتباط بودم و سوابق آشنایی ما خیلی طولانی تر از حرفاست... در یاهو به محسن PM دادم و گفتم که برای یکی از مشتریام NGINX نصب کنه ولی چون بد موقع بود حدود 12 شب بود گفت الان وقت ندارم بزار واسه فردا، فردای اون روز هرکاری کردم یاهوم لاگین نشد و مجبور شدم میل بدم به محسن ، میل دادم و طبق عقیده ای که هست در بازار حساب حسابه کاکا برادر ازش هزینه رو پرسیدم و بعد از واریز اینفو سرور رو ارسال کردم و لطف کردن و کارمو سریع انجام دادند!درمورد کیفیت کار هم بگم خوب بود و مشتری ما راضی بود شکر خدا! و اینم ذکر کنم اون موقع یادم نمیاد که در سایت egostar حرفی در مورد nginx زده شده باشه یا حتی اون موقع در امضا یوزر amirhosein هم همچین چیزی نبوده و مدت کوتاهی هست که این مورد رو قراردادید!
این حرفا رو روی هوا نزدم که فکر کنید یه وقت چون رفاقتم با محسن قدیمی تر از رفاقتم با داوود هست اومدم این حرفو زدم...اگر داوود تنهایی عزیز 2تا میل قبل و بعد رو بخوونن کاملا حرف منو تایید میکنند!
موفق باشید...
پاسخ مدیریت شرکت هاستینگ :
بله مهران عزیز ، مورد مهم این هست خودشون اعتراف کردن که قرار شده هر مشتری بود به ما ارجاع بدهند و ایشون متاسفانه به بهانه های واهی دوست و ... از زیر بار قولشون در رفتند !
در صورتی که در پست اول هم قید کردن تمام مشتریان به بنده باید ارجاع داده شود ولی هر کدام رو با بهانه های مختلف به جای دیگری پاس دادن
اگر هم فیش آقا مهران رو قرار دادم توهین به ایشون نبوده باشه ، چون وظیفه آقای خاکپور بوده که به مشتری قید کنند با ما کار کنند ، فیش قرار گرفت تا ادعای ایشون که بعد از تصادف جدا شدن مشخص بشه و دروغ گویی ایشان آشکار بشود
بابت آپلود فا هم با مهرداد صحبت کردم و قرار شده محسن 7 میلیون تومانی که خرج کرده رو فاکتور بیاره که تا الان جوابشون این بوده که به خودم مربوط هست ، چون صحبتی که با مهرداد کردم متوجه شدم ایشون غیر از منیج ( کار خاصی نبوده و 2 نفر انجام می شده * که اگر ایشون ادعا می کنند کار هر کسی نیست ، چطور 1 ماه رو بنده تکی سایت رو چرخوندم ) هیچ هزینه ایی نکرده بودن و بحث ایشون این هست ایده از ایشون بوده !
ولی در جواب بنده که آیا اولین سایت لیچ دنیا یا ایران هستیم که ایده خاصی بوده هیچ جوابی نداشتن !
و مورد بعدی اینکه در تلفن ایشون به بنده قید کردن که 50 50 ، ولی بعد از اینکه من متوجه شدم مهرداد هزینه های اصلی رو کرده ( تو چت ایشون می گفتن هزینه رو خودش انجام می ده و کم می یاره از مهرداد قرض می گیره * ) قرار شد 40 بنده ، 40 مهرداد و 20 خودش باشه که قبول نکرد ! که صبح باز زیر حرفشون زدن که بخواهند این روال طی کنند بنده راهم رو جدا خواهم کرد
این شماره مهرداد هست ، شما می گید من دروغ می گم ، اگر کسی فکر می کنه دروغ می گم می تونه زنگ بزنه بپرسه !
09375570089
پاسخ مدیریت آپلودفا
بله مهران عزیز فقط همین ؟ به این راحتی ؟ تخریب چره ؟
من حرف مهران رو میدیدم دیگه حرفی واسه گفتن نداشتم از خجالت !
تمام موارد بالا توضیح داده شده کار و حرف شما تکرار حروف هست احتمالا خوب متن هارو نمیخونید خودت خودتو قافلگیر میکنی !!!!
ولی اینو بخون :
یه چیز جالب دیدم تو این 2 روز فهمیدم کم میاری خاله زنک میشی شیطون بلا .
حرفه منو به اون میزنی ولی مرد نبودی و کم آوردی و فکر کردی حرف ببری بیاری مثل خاله زنکا موفق میشی , اول تیم و بر علیه من کنی که دیدی چطور بچه ها بهت پریدن اومدی تو حریمه شخصیه و ایمیلی که من بهت داده بودم و حرفایه من با سینا که دو دوست صمیمی هستیم
به وحید و بقیه نشون دادی و این بار تلاشت خراب کردن بود " دوران کودکی داود : ببین ببین ببین محسن بهت حرف بده بده بد زد "که باز شکست خوردی ولی اینو بدون شخصی که تک شرکت میزنه بن میشه با اسم امیرحسین لاگین میکنه و از ترسش هیچ چیزی از شخصیت داود تنهایی نمیگه معلومه چیه ...
ولی من با حرفا و کارات ناراحت نشدم ولی خاله زنک بازیی که در آوردی حرف میبری حرف میاری امکان نداره بگذرم
آپلودفا هم موقتا با کار شما و سو استفاده شما از تیم که خریدار سرورها بودید تعطیل شد حالا اگه پولت حاضر شد و خواستی دامین رو بخری مشکلی نیست میریم mahzar به نام شما میکنم چون به درد من نمیخوره جلو همه میگم . اگه هم نمیخوای زودتر بگو تو سایت اعلام کنم پریمیوم ها بیان پول هایی که به حساب شما ریختن رو پس بگیرن . ولی بدون من با تو و شخصیتت کار دارم .
خاله زنکه خ*** ماله ضعیفه مثل زن ها میمونه حرف میبره میاره این کارو زن داییم کرد الان تنها و پریشون افسردس 23 الی 24 سالته وقتی کم میاری همه رو میخوای به جون هم بندازی ضعیفه .
انقدر پشتت خالی میشه انقدر تنها میشی که تو بغض خودت نابود میشی قول میدم از فامیلیت معلومه تنهایی
راستی خاله زنک حرفایه خصوصیمون تو چت هم تاپیک بزن بگو که من تو حرفایه خصوصی بهت گفتم چقدر دوستت دارم میخوام امشب .... تو هم گفتی امشب وقت ندارم رزرو شدم
شخصیت موجودی مثل شما برای همه آگاه هست حالا هی از در نمیتونی وارد بشی پنجره رو بشکون عمو جون بهت گفته بودم الانم میگم این پنجره فولادیه نشکنه ...
مطمئن باش هر جا اسم تنها - تنهایی - تنهاپور - تنهازاده - تنها خانی - هیچ کس تنها نیست ببینم نمیزارم + نمیزارن کار کنی .
مدیر یک بخور دیگه ...
شما تنها هوچی گری کردی و توهین ! جالب اینجاست این همه توهین کردید و مدیران هم تایید کردن نظرات شما رو !
شما ابتدا مشخص کن مشتری هایی که قرار بوده به ما معرفی کنی و خودتون پیچوندید !
بعد چند تا عکس می زارم که ببینی بنابر گفته خودت 2 نفر بودیم فقط ، بعد که دیدی کار گرفته آدم اضافه کردی ، برام هم مهم نیست چند نفر تشکر کنند ازت ، چون انسان هایی که انسانیت براشون مهم تر از دوستی هست درک می کنند و حق رو می دونند به چه کسی بدهند .
کسی که حرفی برای گفتن نداره توهین و هوچی گری کارهاش رو جلو می بره و بدون که آخر این داستان اون کسی که اهل ***ی بوده بد می بینه !
مورد بعدی من با مهرداد هم صحبت کردم ایشون گفتند به شما 7 میلیون تومان پول دادن ، بهشون دوستانه گفتم ، گفتم اگر محسن 7 میلیون تومان رو فاکتور دادن بنده رو همون 20 درصد راضی هستم چون اینقدر هزینه نکردم !
ولی شما تنها هوچی گری کردی که به خودم مربوطه 7 میلیون تومان رو چیکار کردم ! این اگر جواب منطقی شما هست ؟
پیش 1000 نفر هم بریم قضاوت کنند اولین چیزی که به شما می گند اینه 7 میلیون تومان رو کجا خرج کردید که نسبت به 7 میلیون تومان سهم می خواهید ! شما فاکتور 7 میلیون تومان رو بدید من مردانه می کشم کنار !
ولی شما به قول خودت دوست های صمیمی خودت رو هم پیچوندی ، 7 میلیون تومان کجاست ؟ اگر مرد هستی 7 میلیون تومان رو نشون بده ! اگه کسی اهل پیچوندن نباشه می گه 7 میلیون تومان رو اینجا خرج کردم !
اگر مرد هم بودی حداقل قبول می کردی 7 میلیون تومان رو پیچوندی ! نه اینکه با توهین و هوچی گری بحث رو عوض کنی، 2 میلیون تومان هم بنابر گفته مهرداد از مازیار گرفتی که به مازیار سهم بدی ! خوب اگر کسی انصاف داشته باشه از شما می پرسه آقای خاکپور این چندین میلیون تومانی که پول گرفتید رو کجا خرج کردید !
http://mihanimg.com/images/2gxhct92gwbayewpd9.jpg
http://mihanimg.com/images/kkvl30ftwi1v8kdq3nej.jpg
http://mihanimg.com/images/82cngvarudh8sncwz95.jpg
Mohamad
05-12-2011, 08:42 PM
یک بخور دیگه ...
کسی به نام amirHossein من نمیشناسم کسی که طرف بودیم باهاش اسمش بود داوود حالا نمیدونم چرا دو تا اسم درآورد !!!!!!!
صحت حرف های محسن تایید میشه و این تنهایی مشکلاتی برای ما بوجود آوردن که با کل تیم منصرف شدیم از آپلودفا و همه ی بچه ها سرد شدن ...
من قرار نبود لاگین کنم و صحبتی انجام بدم ولی اول به قدر شاکی شدم از حرفایه این ایگستر که خواستم ............ فقط یه کلام بگم شما کشور رو اداره میکردید ؟ معذرت میخوام گفتید 1 ماه سایت رو اداره میکردید پس موقعی که محسن بیمارستان بود من بیکار بودم ؟ البته اون موقع یاد گرفته بودی User ام رو از admin در میاوردی کاری نکنم یادته زنگ میزدی ؟!؟! نه اصلا اون موقعی که من منیج انجام میدادم کجا بودی ؟!؟! شایدم منتظر بودی موقعیت جور شه هم سایت هم مارو 2Dar کنی ؟!؟!؟
اینجا جاش نیست مسایل و باز کرد wht جای رسیدگی به مشکلات روانی امثال تو نیست! برو یکم فکر کن ببین طرفت کیه، کی هستی، ... بعد نرخ تعیین کن.
پاسخ شرکت هاستینگ :
شما همون کسی هستید که وقتی سرور روت Ovh رو تغیر دادید کل سایت خوابید و پسورد رو هم یادتون رفته بود ! پی ام ای هم که دادی این بوده داود نمی دونم چی شد و رفتی ! این مسئولیت شناسی شما هست ! جواب ندادی و زنگ می زدم گوشی رو خاموش کردی ! شما هم مثل محسن هارد مانت کردن رو بلد نیستی ! اگر بلد بودید اون مشتری که نه تو تونستی حل کنی نه محسن ! و البته شما گند زدید به سرورش رو اینجا عکس های چت شما رو می زارم که گفتید ولش کنه بره ! البته شما وقتی نتونستی مثل همیشه فرار کردی ! اینها رو گفتم تا وقتی کسی ادعای منیج می کنه حداقل پای حرف هاش وایسه !
اینقدر خراب کاری کرده بودی که آقای خاکپور به من گفت روت تمام سرور ها رو ازت بگیرم ! کی ؟ بعد از تصادف ! چون کاری جز خراب کاری بلد نبودید ! اگر دروغ می گم عکس های گفته های محسن خاکپور رو بزارم !
جالب نیست گفتن این حرف ها چون تا الان چیزی که بوده آبروریزی برای شما بوده ، پروژه تخریب شما که برای بنده برنامه ریزی کردید چیز جز آبروریزی برای خودتون نداشته !
http://mihanimg.com/images/y3kkkan1psushxwryd.jpg
باز اگه مایل باشید تهمت ها دروغ هاتون رو ادامه بدید مدارک مستدل تری قرار خواهم داد ، روشی که شما در پیش گرفتید توهین و ... هست که برای افراد ضعیف هست
Mohamad
05-12-2011, 08:44 PM
مدیر پلودفا :
کامل بخون دیگه حروف تکراری نبینم .
خوب اول بگم من کلا ناراحتیم سر خاله زنک بازیه و شما جواب این کار و خود شیرینی رو نگفتی منتظرم .... ؟ اگه راه داشت به جاهای باریک ترت هم میرسیدم .
-------
به عکس زیر عمیق نگاه کن ! عمیق تر...
http://031.img98.net/out.php/i314746_Untitled01.jpg
کاملا مشخصه که از سال 88 برنامه بوده و تا 1 سال بعد اجرا شد اون موقع شما پارس دیتا فعال بودی یا کلا کاره ای نبودی !!! سایت 25 بهمن 89 راه اندازی شد با هدف مشخص و کلی تحقیق در مورد کار که نظر شما منفی بود یادته یادته مسیر سایت رو داشتی منحرف میکردی با اقاید پوچ و بدون منطق که همه جلوت وایسادن .
در مورد عکس اولت بگم کاملا کاملا کاملا کاملا تایید میشه و قرار بود 50 به 50 کار کنیم . چون همه چیز رووو بود همه چیز در حد داداش بود و کسی بلف نزد متن aminmaster رو بزارم ؟ بابا ثابت شده ای . تو پست هایه قبلی مشخصه کلا سابقه ی کاریت هم همهی دوستان باهاش آشنایی دارن و معلومه
سایت 100 درصد برای بنده بود 50 درصد به این دادیم 50 درصد دیگه کلا من و بچه ها بودیم و هدف اینطور بود که پیش خودم 50 درصد رو به هر کی میخواستم میدادم !!!
و اون 7 میلیون دقیقش 4.5 هست که ورودی به تیم هست هر کی میخواست بیاد باید به مدیر که من بودم هزینه ای میداد و به نسبت درصد میگرفت مشکلی داری شما ؟ کاره ای بودی ؟ سایت به نام شما بود ؟ که الان بگی برای سایت خرج بشه که میگی 4.5 کجاست !!!! نرفتی بورس ؟ کار کردی ؟ سهم داشتی تا حالا ؟ مثل این میمونه به شرکت x بگی آقای مدیر چرا سهام میفروشی چرا خرج سایت نمیکین ؟
من با شما تو مخارج سایت نصف نصف بودیم اگه خیلی عمیق ببینی بهت لطف کرده بودم که یکهم نگرفتم مثل بقیه دوستان http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/1.gif
ولی تا موقعی که اعتمادم از شما کم نشده بود و از بین نرفته بود همه چیز حل بود من که تو سایت ایشون کاری نداشتم دقت کنی 2 ماه آخر کاری با سایتت نداشتم و فقط یه یوزر داشتم ادمین میومدم آمار میگرفتم حق من بود !!! چون به واسطه ی این من به شما 50 درصد داده بودم برای چی بود که بفهمم کی از طرف آپلودفا میاد که دوستان شاهد هستند 2 ماه بنر اونجا موند اگه مشتری از طرف ما باشد دیگه از بنر ایشون شروع کنیم پول بگیریم اگر کسی نیست هیچی و چون خودش سهیم هست تو سایت به نسبت 50 درصدش تخفیف میگرفت !!!!! انقدر مرام !!!!! دیگه اینکه گذاشتم پول ها بره پاسارگاد شما مشخصه خرابم تو رفاقت ...
ما 20 فروردین کل این چت رو زدیم حالا من 1 روزه اومدم خسته و چون دورغ 13 زده بود و به یک شکله وحشتناکی جم کرد ببینید چقدر آبرو ریزی ولی باز سکوت http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/1.gif
فروش فروش پربازدیدترین سایت لیچ ایران - PersianTools Forums (http://www.webhostingtalk.ir/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fforum.persiantools.com%2Fsh owthread.php%3Ft%3D189631)
و خبر حمله ی دشمنان سایبری به سایت آپلودفا وقتی تو icu بودم شنیدم به کی بگم انقدر حالم بد شد که .. و بعد از چند لحظه که ok شدم به پسرداییم گفتم گوشیتو بده این خبرو بگم برداره هنوز نمیدونه ترافیک با حمله داس چیه اونقدی که این خبر برام سنگین بود خبر ترکیدن الان آپلودفا برام سنگین نبود ...
حرفی که دوستان به من زدن و سابقه ی قبل و امتحاناتی که اینجا هم رد شد و aminmaster که میاد میگه چی شد کلا دلمو زد متن چت 15 روزه گذشته رو بزار چطوریه برخوردم باحات چقدر سنگین چقدر حالت تنفر توش موج میزد . ولی باز با غروز جلوم ایستادی و زدی زیر حرفت لعنت به خالی بند .
دلیل اصلی مشکلات : ما رو به قول بچه ها پایین دور پلیسی زد و بعد از عذر خواهی از من پنل سایتش رو باز نکرد دیگه چقدر شعور چقدر اشاره ...
من سریعا تبلیغاتش رو برداشتم و تماما همون شد که روی نیمکت زمستون بهش گفتم 20 شما و همون طور که شما زدی زیر کار منم محکم میزنم زیرش خوب بود ؟ http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/1.gif
کلا همه ی این موضوع سر بی اعتمادی من به این مورد بود که به این راحتی میتونه همه کار کنه فردا روز چی میاد سر ما امروز خوشحالم که این شخصیت رو زود شناختم زودش مهمه وگرنه فردا روز که سایت قدیمی تر میشد چی میشد آپلودفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد عکس چت مهرداد به حدی رفاقت ما عمیق هست میتونید زنگ بزنید بپرسید من به همه حرف میزنم و اینکه بگم دامین بهش واگذار شد !!!! و برو ازش بگیر
دیگه نبینم تکراری حرف بزنیا اگه اینگونه بشه حتما میریم مرحله 2 که قولشو داده بودم .
به دوستانی که از p30.... میان اینجا بگم که توافق کرده سایت رو بخره x نقد بده بقیه که x تومانه هم چک .
اگر تا فردا یا امروز خبری ندن مجبوریم به تمام کاربران آپلودفا بگیم از این شرکت با این ثبت پولشون رو پس بگیرن
http://031.img98.net/out.php/i314901_Untitled11111111111.jpg
ای بابا خاله زنک ما با شما از این صحبت ها نداریم اگه ما آبرومون رفته عیب نداره چیزی نداریم برای از دست دادن سرقتی که شما از سرورها کردید ....
با این حرفا لبخند و به لب من میاری و سعی داری جو رو خراب کنی ولی با تو کار دارم هنوز مرحله 2 نشده من تا ته ته تهش هستم از تو خ* ترم.
من دیگه نه سرور میخوام نه سایت ولی بحثت جالب شده همه دیگه مشتاقیم کل متنات رو بزاری تا دیگه کسی اعتماد نکنه بهت سلام بده چون هر لحظه ممکنه مثل خاله زنکا بری بگی این بهم سلام داد http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/11.gif.
تمام زورتو بزن بعد اعلام کن که این بود آخر زورم بهم اطلاع بده من هم 1 % زور میزنم باشه ؟
این متنی که از حرفایه من به مهرداد و سینا گذشتی خندم گرفت پسر شجاع نه نه اشتباه شد پترس قهرمان من با این 2 شخص شما نمیدونستی سرور چیه من و سینا سال 84 در تلاش بودیم شل چطور روت بگیریم . ماجرای پارس دیتا هم که بودی و مشخصه برات ...
هدف چیزه دیگست اینو گفتم بدونی انقدر رفاقت ما عمیقه که برمیگرده به سال ها پیش با این صحبت شما ما بیشتر میخندیم شمایی که تو زندگیت این چیزا ندیدی رفاقتت با همه 1 ماهه بوده !!!!!!!!!!!!!!!!
زنگ بزن مهرداد اگه پشتم به رفاقتمون قسم نخورد مرد نیستم و نیستی" زنگ بزن بگو ها وگرنه این موردت هم مثل بقیه موارد دروغ از آب در میاد " ! من جلوی خودشون هم هر چی بخوای بهشون میگم شما مشکلی میبینی خاله زنکه زیراب زن ؟
میخوای پشت سرشون تو wht بگم ؟ بگم ؟ بگم ؟
اگه احساس خطر میکردم که پشت سرشون جلوی توی نامحرم صحبت نمیکردم http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/3.gif
این حرفات بو میده حاشیه میری .
مهرداد از من خواستن که دامین رو به مهرداد بدم مثل اینکه با این آقا توافق کردن که واگذار کنن .
دامین به مهرداد واگذار شد تا بهتر کاراشو انجام بده من که فعلا متاسفانه از دسترس خارج هستم .
به همین دلیل به مهرداد واگذار شد تا کاراشو انجام بده و تونستی طبق توافق که با مهرداد داشتی سایت رو بردار ما که دیگه اینو نمیخوایم . نمیتونی بخری بگو من تو سایت بگم پولاشونو همونطور که به حسابت ریختن ازشرکت egostar بگیرین مردم مثل من و شما وقت آزاد ندارن که تکلیفشونو میخوان بدونن .
Mohamad
05-12-2011, 08:44 PM
جناب ذی نفع ...
1. بعد از اون قضیه تصادف من دست به هیچ سروری نزدم که حتی بخوام پسورد عوض کنم! تا اونجا هم که میدونم طرفم محسن بود نه تو و با کسی جز اون کار نمیکنم به همین دلیل بود که کاری بات نداشتم وچون هدفت دقیقا برعکس اهداف محسن بود.
میرسیم سر *مونت* هارددیسک آخه کو**لو واسه این کار فقط کافیه یه سرچ تو گوگل بشه تو نمیخواد یادآوری کنی !
و اینکه اگه دقت کرده باشی گفتم *منیج کردم* یعنی هیچ ادعایی نکردم و جواب بقیه بولشیتهات :
2. در مورد تلفن هات من این روزا سرم شلوغه مثل شما 24/7 بیکار نیستم درس دارم تلفنمم یا خاموشه یا Unavailable.
3. سایتی که هدفش برخلاف خواستهی من(محسن) باشه بهش توجه نمیکنم و الکی وقتم رو براش نمیزارم !
4. پسورد روت هیچ یک از سرورهارو نداشتم و موقع نصب اسکریپت ها password اکانت هاست رو میگرفتم.
5. ضعیف نیستم! تو داری برای حفظ آبروت میخوای خودتو به همه ثابت کنی من underground ام مثل تو شرکت ندارم که بخوام خودم ثابت کنم و شخصی اونم فقط با 1نفر(mohsen) کار میکنم
...داوود خان تو چقد جذابی!!
Mohamad
05-12-2011, 08:53 PM
و اما متاسفم و این آگهی فروش آپلودفا ....
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=189631
و این نتیجه اینه که ما مثلا قشر باسواد جامعه با پر و بال دادن به امثال اینها بدتر از گذشته گند میزنیم به اینترنت داغون کشورمان ...
به راستی فکر کردین چند سایت نابود شد و بسته شد و چه دستهایی در کار بود تا این آقایان به این سودهایی که امروز وسوسه خوردنش اونها را به جان هم انداخته ؟
به راستی چرا ف.. تبدیل به ابزاری برای به قدرت رسیدن اینها شده ؟
اینترنت پاک یعنی این ؟
چرا کسی تو این کشور جلو امثال اینها را نمیگیره ؟
به راستی هر کدام که راست بگن فرقی نداره و فقط بیچاره مردم ساده دل این کشور اهورایی ...
Mohamad
05-12-2011, 11:44 PM
پاسخ شرکت هاستینگ :
بالاخره قبول کردی 50 50 بوده ! خدا رو شکر مجبور به حرفی شدی که نمی خواستی بگی ! حرفت هم برای برگرداندن این حرفت این بود که من مشتری پیچوندم که دیدیم که پیچونده !
هیچ مدرکی از حرف هاتون ندارید و تا فردا عصر که مهرداد بیاد منتظرم !
مهرداد هم اینجا بیاد حرف هاشو بزنه دروغ گویی شما ها کاملا بر همه ثابت خواهد شد !
جناب سینا اگر چت شما رو گذاشتم و محسن که بلد نبودید هارد مانت کنید چطور ؟
منتظر مهرداد می مونیم
راستی قرار شده با هم ازت شکایت کنیم آقای خاکپور !
من تلفن مهرداد رو قرار دادم ، دوستان می تونند پیگیر باشند ، همینطور که عده از دوستان تماس گرفتند
Mohamad
05-13-2011, 03:27 AM
به نام خدا
این دیگه فکر کنم آخر ضد حال به کاربران پولی شرکت بود .
و من ماندم میل سرور چطوری با خود سرور سرقت شده ؟!!!!!!!
http://uploadfa.com/7tcaotpc81h3f5wjggm6.jpg
Hossein-R
05-13-2011, 03:38 AM
جدیدترین ایمیلی که از طرف آپلودفا به کاربراش ارسال شده
با سلام
دوستان همانطور که در جریان هستید آقای محسن خاکپور یکی از مسئولین سایت پس از اعتماد و دوستی که بوده به یکباره اقدام به سرقت و گرو کشی دامین کرده و در اقدامی کودکانه فایل های بعضی از کاربران رو پاک کردن
به همین دلیل مجبور شدیم با نام جدید شروع کنیم
بعضی از سرور ها دچار مشکل هستند که فایل های کاربران رایگان هستند که به زودی باز یابی خواهند شد
با عذر خواهی فراوان بابت مشکل پیش آمده
عذر خواهی ما را پذیرا باشید
Uploadbaz.com
Hossein-R
05-13-2011, 03:39 AM
وارد سایت جدید هم که میشی توضیحاتی درباره سرقت دامین و ... داده
سرقت دامین (http://uploadbaz.com/n43--.html)
با سلام به دوستان عزیز
متاسفانه پس از کار شراکتی که انجام شده و موفقیت سایت ، یکی از سهامداران به نام آقای محسن خاکپور که دامین رو ایشان خرید کرده بودن به یکباره سهم خواهی 80 درصد کردن و پس از عدم موافقت اقدام به تعویض دامین و ارسال فحش های رکیک از طرف سایت به کاربران کردن .
اقداماتی از قبیل توهین و ناسزاگویی پاک کردن فایل ها و در پایان با پخش شایعه سرقت اقدام به تخریب شخصیتی کردن.
ما 3 روز منتظر بودیم این شخص تصمیم منطقی بگیرند ولی متاسفانه حرص طمع پول باعث شد که این فرد در اقدامی ناجوانمردانه چندین سرور رو فرمت و فایل های کاربران رو پاک کنند
اشتباه بزرگ ما این بود از تجربه دیگران استفاده نکردیم و کار رو به صورت دوستانه پیش بردیم ، تفکر ما اینچنین بود که می توان هم کار کرد و هم دوست بود ، ولی این تجربه تلخ ثابت کرد که در ما این توانایی وجود ندارد که کاری گروهی و دوستانه داشته باشیم و باید اهرمی قوی به نام زور و قانون بالای سر ما باشد تا به تعهدات عمل و پا فرا از قانون نگذاریم.
هیچ عذر خواهی توانایی رفع این مشکل و ناراحتی شما عزیزان رو ندارد ولی امیدوارم ما رو به عنوان یک دوست نه به عنوان یک سایت به دوستی خودتون بپذیرید .
در حال حاضر در حال ریکاوری 3 سروری هستیم که از کار افتادن ، به زودی فایل های 3 سرور که اکثرا کاربران رایگان بودن باز خواهد گشت
در پایان یاد آوری می کنیم حق قانونی سایت از روز شنبه از طریق وکلا و شرکای سایت به طور قانونی و جدی پیگری خواهد شد تا شاید باعث کم شدن افراد سودجو شود.
بابت این مشکل عذر خواهی می کنیم
در طی روز های آینده تمام برگه های شکایت و مدارک در سایت قرار خواهد گرفت تا به ذره ایی شبهه در کاربران ایجاد نشده باشد
متشکریم
Hossein-R
05-13-2011, 03:43 AM
بیچاره اون کسایی که اکانت پریمیوم خریدند .
هرچند که حقشونه چون بارها آقا پژمان و دیگر دوستان گفتند که خرید اکانت پریمیوم از آپلودفا ارزش نداره و اصلا سراغ اکانت های پریمیوم این سایت نرید چون مسئولین آپلودفا هر روز یک تصمیم جدیدی میگرند
Mohamad
05-13-2011, 04:08 AM
شرکت هاستینگ :
بالاخره قبول کردی 50 50 بوده ! خدا رو شکر مجبور به حرفی شدی که نمی خواستی بگی ! حرفت هم برای برگرداندن این حرفت این بود که من مشتری پیچوندم که دیدیم که پیچونده !
هیچ مدرکی از حرف هاتون ندارید و تا فردا عصر که مهرداد بیاد منتظرم !
مهرداد هم اینجا بیاد حرف هاشو بزنه دروغ گویی شما ها کاملا بر همه ثابت خواهد شد !
جناب سینا اگر چت شما رو گذاشتم و محسن که بلد نبودید هارد مانت کنید چطور ؟
این هم برای سینای گل ، نمی خواهم بیشتر از این شخصیت های شما رو به چالش بکشم ! ولی مجبورم کردید !
جواب توهین های شما ، حقیقت تلخ وجودی شماست
باز بخواهی صحفه چت خودت رو بزارم و مشتری رو هم می یارم ! وقتی کار بلد نیستی چرا می گید کار بلد هستید ؟
این عکس هم چون اصرار رو حرفتون کردید گذاشتم تا بقیه حرف هاتون
http://mihanimg.com/images/upfas8bfdwiqdx42nl9t.jpg
این هم یک دروغ دیگه آقای محسن خاکپور !
سینا میلیون تومان هزینه کرده ! 9 میلیون تومان هم از 2 نفر گرفتید ! خودتون هم چند میلیون تومان هزینه کردید ! بالاخره کدام حرفتون رو قبول کنیم ؟
http://mihanimg.com/images/sjp0kr31q98moi891tko.jpg
باز می تونید به توهین ها و هوچی گری هاتون ادامه بدید ! دریغ از یک کلمه حرف منطقی ، تنها توهین و توهین !
منتظر مهرداد می مونیم
مدیریت آپلودفا :
من اصلا نمیتونم صفحه 3 رو ببینم ولی بچه ها برام فرستادن .
خووب شیطون بلا رسیدیم به اینجا که نگفتی چرا خاله زنکی برای بار سوم اعلام میکنم جواب ما چی شد ؟؟؟
در مورد 50 به 50 بلههههههه 100 درصد درسته کلا همه به این موضوع آگاه هستند ولی چرا الان 20 % هست آدم سرد بشه میکنه 0 درصد مثل الان این مهمه که گفتم حرف تکراری میزنی همش توضیح دادم تو پست قبل دستم درد گرفت انقدر تکرار کردم IQ ایشون پایینه باید تحمل کنیم چند بار تکرار کنم بچه ها دنباله تنوع هستن حرف جدید نزدی خلاصه .
آهان الان فهمیدم هی میخوای تاپیک رو کش بدی حرفت رو تکرار کنی که طرف حس نکنه بخونه
ولی اونی که بخواد منو شما رو بشناسه از اول میخونه میاد اینجا میگه حق با کیه !
الان نفر بیار ببینه تاپیک رو نظر میده کی بهتر پاسخ داده کی بهتر عمل کرده ! اول که رو 7 میلیون بودی دیدی که خراب شدی ماجرا مشخص شد - بعد اومدی از اون نفراتی که صفحه ی قبل مثل مهران - قیصری و ... یادم نیست بقه دیدی که ... ای بابا نکنه با آب مر** شور خونه شستی خودتو از تو بعید نیست - بعد اگه دوستان مجدد تاپیک رو ببینن کاملا مشخصه همه بر علیه ایشون هستن آخه زیر اب زنه دیگه کسی دوسش نداره تنهاست http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/2.gif ولش کن من خودمم حسم نمیگیره واسه این حرفایه بیهوده بخونم چه برسه به شما ولی داستان اینجوری بود .
ببینم تورو پست قبل بهت گوشزد نکردم من و سینول داستانمون خیلی عمیقه ؟ نمیخونی چرت میگی ؟ میخوای ببینی بهش چیا گفتم جلو خودش چیا میگم چیه میگه رفاقت عمیقه مثل شما نیستیم با همه رفقتت 1 ماه بمونه !؟ ایمیل بده ارسال کنم متنمون رو سیاهت کنم شما بچه پاستوریزه ای هستی همون بد بد بد بگی قبوله . متنو فرستادم ندی بقیه ها آخه سابقتم خاله ز...
میدونی مشکلت همونیه که سینول گفت روان پریشی تنهایی اینا خیلی مهمه ها جدی نمیگیری والا اگه حرف تکراری نزنی من به شخصه به همه میگم این زبون داره .
در مورد مامور و اژیر ویو ویو قبلا هم بهم گفتی با بچه های up میام ... آقا اون روز این مارو الاف کرد شدید . گفت 9 میام آقا از 8 حاضر شدیم بیاد گفتم تو راهی جواب نیومد . 9 شد گفتم الاف کردیا میای یا نه دیدم جواب نداد هیچی مارو از کارو زندگی انداخت آخر نیومد ما هم افسرده رفتیم خوابیدیم .
بد قولی میکنه - تکرار حروف و عبارات به دلیلی کندی ذهن - منحرف کردن ذهن خواننده - جواب ندادن به سوالات - نادیده گرفتن پست در مواقع ضایع شدن - اوه خاله زنک بازی و دو به هم زنی ح رف میاری میبره خیلی بده برای یک انسانی که ادعای مردی داره . این همه نفرت از یک شخص واقعا برای من افت داره صحبت کنم .
خدایی من اینو گذاشتم الان ببین اگه سوال تکراری و بحث تکراری نکرد مرد نیستم http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/4.gif
تا همینجا من گفتم انصافا برید نگاه کنید کلا مثل آقای x میمونه هی ازش سوال میشد میگفت شما چرا چرا بابا جواب سوال بده.
انقدر خوشحالم که این شخصیت رو به این زودی شناختم . نمیدونم کلا باهاش کار دارم شدید اگه این دوستمون با انواع اسامی تنها تنهایی تنهاپور -هیچ کس تنها نیست - تنها در خانه - تونست کار کنه مردنیستم این سیبیلو آتیش میزنم .
ما منتظر شکایت شما هستیم دست پیش میگیره که پس نیوفته شیطونه دیگه .
دوستانی که دیدن و تاپیک براشون گنگ بود لطفا در ارتباط باشن اینم که حرف تازه ای نداشت جز 2 به هم زنی و با این تلاش خواست نفر سمت خودش جذب کنه ولی بویی که میدی طرف فراریه از اول تا اینجا بخونید کلا حرفاش مفت بود و من برام زشته بیام با این کل کل کنم تا الان فکر میکردم شرکتیه و منطقی پشت ماجرا هست ولی الام دیدم هیچی نیست کلا این شخصیت هارو تو زندگیم حساب نمیکنم .
چون ثابت شدست و همه میشناسیمش امیرحسین امروز داود دیروز جعفر فردا - Webrang آینده ...
به همه فحش میدم تو حریم شخصیم . حتی اگه متهم به ق*ل بودی و میگفتن یکی شهادت بده و من ازت شواهد داشتم نمیام حرفی بزنم چون تا ته ته خودمم و حرفایه خصوصی مون رو به کسی نشون نمیدم چرا ؟ چون مثل شما از اون دسته آدمایه خ مال و تو خالی نیستم مرد آریایی تا آخر بدون وسیله میجنگه .
دیگه لزومی نداره تاپیک رو ادامه بدم حتی اگر این بار فیلم س*س من قرار بگیریه http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/21.gif مرحله ی دوم رو آغاز میکنم در این مرحله همه چیز عملی هست و چون چیزی برای از دست دادن نداریم کلا با شرکت ایشون کار داریم حالا هر روز یک تنوع از سایت ایشون برای شما در FB داریم منتظر محصولات ایشون باشید . تاپیک ادامه دادن با یک فرد کند ذهن نه باعث شد مرحله بعد بریم .
اگه تاپیک رو خوندید آدم بده من بودم بگو لعنت به دورغ گو امیدوارم .... اگه خوندی به نفع من بود بگو ایشالا موفق باشی و گوش این و شرکتش رو بپیچونی دیگه شیطونی نکنه و کلاه برداری نکنه مرد باشه مردش میکنم بهتون قل میدم .
آپلودباز ؟ اینم خلاقیتشه دامین جدید ثبت کرد و سرورها رو وصل و .... http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/4.gif ما هم اینجا هستیم تا ایشون سود کنن آخییییییی :دی کد:
با سلام دوستان همانطور که در جریان هستید آقای محسن خاکپور یکی از مسئولین سایت پس از اعتماد و دوستی که بوده به یکباره اقدام به سرقت و گرو کشی دامین کرده و در اقدامی کودکانه فایل های بعضی از کاربران رو پاک کردن به همین دلیل مجبور شدیم با نام جدید شروع کنیم بعضی از سرور ها دچار مشکل هستند که فایل های کاربران رایگان هستند که به زودی باز یابی خواهند شد با عذر خواهی فراوان بابت مشکل پیش آمده عذر خواهی ما را پذیرا باشید Uploadbaz.com
برو به فکر سایت باش خبرش هم بزودی در سایت های ایرانی تا تهش پاش وایشادم http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/1.gif
موفق باشید ..
Genzo Wakabayashi
05-13-2011, 09:47 AM
سلام
همونطور که در جریان هستین به دلیل عدم هماهنگی و مشکلات پیش آمده سایت داره نابود میشه و نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد.
هر چند تمام اطلاعات فایل های کاربران و پریمیوم بودن و .... در UploadBaz.com هست ولی دیگه نمیشه 100 % به این سایت اعتماد کرد.
topleecher
05-14-2011, 09:39 AM
با سلام به همه دوستان اپلودفا به سرقت رفت
http://pic.azardl.com/images/55718007901253790098.png
nima_chapter85
05-14-2011, 02:00 PM
یعنی می تونم بگم پر حاشیه ترین سایت شده ها
topleecher
05-15-2011, 01:03 AM
ba salam khedmate karbarane aziz
bande davode tanhaii az kare khod be shedat pashimanaam va in amali ke anjam dadam az hameye karbarane site ozr mikham omidvaram mano bebakhshan
dostan mitonan sarian be emaile man ke be hesabe tahlil pardazane irsal mablaghi variz kardeh and sariam mablagh ra pas begirand
emaile bandeye haghir
اینا دیگه اخرشن دومینشونم تعقیر دادن
بازم خوبه که پول مردم دارن پس میدن
http://uploadbaz.com/
:pi8:empathy:zab0:
Hossein-R
05-15-2011, 11:35 PM
توی سایت آپلودفا هم که یک نظرسنجی راه انداختند و در مورد باز گشت دوباره آپلودفا و ... نظر مردم رو میپرسند فکر کنم قراره کلا به دو سایت مختلف تقسیم بشند که یکیش شده آپلودباز و این یکی هم میشه آپلودفا !!
Pezhman
05-16-2011, 01:54 AM
اسم این سایت (یعنی این تاپیکی که توش هستیم)در حال حاضر عوض شده و uploadbaz شده
فکر می کنم باید اسم تاپیک رو تغییر بدیم
------------------
خب تاپیک uploadbaz زده شده در نتیجه این تاپیک تا اطلاع قفل می شه
Mohamad
06-02-2011, 09:25 PM
به نام خدا
خوب خدا را شکر آپلودفا هم گویا برگشته ولی هنوز نیامده از کار افتاد !!!
We're sorry, there are no servers available for upload at the moment.
Refresh this page in some minutes.
Mohamad
06-04-2011, 12:27 AM
به نام خدا
خوب آپلودفا امروز درست شد ولی سرعتش خیلی افتضاح هست و امیدوارم در آینده درست بشه
البته برای شروع مثل اوایل شروع کار واقعا امکانات خوبی را داره میده و روزانه ده گیگ فعلا لیچ با 100 گیگ فضا هست .
هر چند رفتار و نوع رقابت این دوستان در قدیم درست نبود ولی امیدواریم به خاطر این امکانات خوبی که دارند میدن موفق باشند و به عنوان یک سایت و گروه ایرانی ما هم برای این دوستان آرزوی موفقیت داریم .
تست لیچ از فایل سونیک که همین الان انجام دادم .
http://pic.azardl.com/images/10266533574066294666.gif (http://pic.azardl.com/)
خوب با اجازه پژمان جان من تاپیک را هم باز کردم ولی الان نگید داره طرفداری میکنه ولی یک لینک را برای تست از آپلودفا و آپلودباز بر روی سرور خودمان ریموت کردم .
سرعت زیاد رضایت بخش نبود و باید بگم یک پنجم آپلودباز بود !
http://pic.azardl.com/images/92977415712868394669.gif (http://pic.azardl.com/)
Mohamad
06-04-2011, 01:55 AM
میگم بچه ها طبق معمول اگه کسی بخواهد اخبار اینها را بگه کلا میتونه روزی 500 تا پست بزنه چون هر چند دقیقه یکبار یک فکر و یک تصمیم جدید میگیرند .
هم اکنون لیچ قطع شد !!!!!!!!!!!!!
http://pic.azardl.com/images/74544289642607685063.gif (http://pic.azardl.com/)
topleecher
06-23-2011, 12:26 PM
با درود خدمت همه ی کاربران عزیز آپلودفا
با عرض پوزش دوباره بابت بسته شدن چند روزه ی سایت به اطلاع شما عزیزان می رسانیم که متاسفانه همچنان حملات سایبری به سایت ادامه دارد و مدیران در حال تلاش شبانه روزی می باشند که سایت دوباره از دسترس شما عزیزان خارج نشود.
باید به اطلاع شما عزیزان برسانیم که به دلیل مشکلات پیش آمده تیم مدیریت تصمیم براین دارند که فعلا برنامه ی جدید سایت اجرا نشود و در حال حاضر مجبور شدیم که همان برنامه ی قدیمی سایت را نصب کنیم.
البته به شما عزیزان این قول را می دهیم که تا مدتی دیگر برنامه ی جدید سایت را رونمایی کنیم.
با تشکر
تیم مدیریت آپلودفا
معلوم نیست چرا به اپلودفا حمله میشه ایا این بده که اپلودفا پرمیوم رایگان میده به کاربرهاش من که نفهمیدم چرا این کار رو میکنن اگر کسی تونست جواب من رو بده
یک چیز دیگرم بگم [ هیج اپلود سنتری این امکانت رو نمیده ] فقط میتونیم ببینیم که اینده این اپلودر هایی که با اپلودفا دشمنی دارن به کجا میرسه این رو هم بگم چون اپلودفا مجانی هست اینجوری رفتار میشه کاش کمی قدر دان زحمات اپلودفا بودیم
ممنونم:from me :
topleecher
06-23-2011, 12:55 PM
ممنونم از جواب خیلی خوب شما امیدوارم همه و همه دست از این کار ور دارن و کمی به خودشون بیان از این که چنین حرفهای رو گفتی که من تا امروز نمیدونستم ممنونم الان روشن شدم :d:
ممنونم:from me :
rasoolppp
06-23-2011, 01:01 PM
صداقت تحکیم کننده ی دوستی هاست.
Mohamad
06-23-2011, 06:12 PM
به نام خدا
به دلایل امنیتی مجبور شدم پست خودم را حذف کنم از آقا رحیم گل هم معذرت میخوام
موضوع در دفتر مدیریت سایت به موقع اعلام خواهد شد
Mohamad
07-06-2011, 04:52 AM
به نام خدا
متاسفانه اکثر شبها لیچ را میبندن
http://pic.azardl.com/images/44415492298684717655.gif (http://pic.azardl.com/)
doulton
07-20-2011, 04:02 AM
اقا من اپلود فا وقتی که لچ می کنم می خوام دانلود کنم سرعت روی 24 و 25 هست درصورتی که من اینترنت یک مگ دارم شب و روزش فرقی نمی کنه اصلا سرعت بالا نمی ره :d:
NET DOCTOR
08-30-2011, 01:54 PM
داغ داغ!!!!!!!!!!
ليچ آپلودفا تا مدتي بسته است تا با آپلودسنترهاي کميابي همچون uploadstation-letitbit ,wupload بازگردد
NET DOCTOR
09-03-2011, 10:47 PM
لیچ آپلودفا مجددا راه افتاد
روزانه 500 مگ
Supported sites: 2shared.com, Filesonic.com, Rapidshare.com
NET DOCTOR
09-13-2011, 10:16 AM
لیچ به 1000 مگابایت در روز رسید.
Supported sites: 2shared.com, Rapidshare.com
NET DOCTOR
09-14-2011, 05:12 PM
لیچ به 5000 مگابایت رسید
Supported sites: 2shared.com, Rapidshare.com
در عوض حداکثر حجم آپلود و ریموت آپلود از 10 گیگ به 5 گیگ کاهش یافت
NET DOCTOR
09-15-2011, 12:05 PM
فضای نگهداری در اقدامی عجیب ،غیر مسئولانه ، غیر مترقبه و بدون خبر قبلی از 100 گیگ به 5 گیگ!!! کاهش یافت و صدماتی چند را متوجه کاربران نمود!!!!!!!
Pezhman
09-15-2011, 12:33 PM
فضای نگهداری در اقدامی عجیب ،غیر مسئولانه ، غیر مترقبه و بدون خبر قبلی از 100 گیگ به 5 گیگ!!! کاهش یافت و صدماتی چند را متوجه کاربران نمود!!!!!!!
این آپلودفا دیگه مرده
خیلی وقته
فکر نکنم کسی ریسک کنه و فایلهاشو اینجا بریزه
NET DOCTOR
09-16-2011, 10:01 AM
طبق گفته پيج آپلودفا و گزارش شاهدان عيني!!! اين سايت ديگر ثبت نام جديد نداشته و يوزر جديد نميگيرد
البته اينکه اين روال تا کي ادامه خواهد يافت نامعلوم است
NET DOCTOR
10-25-2011, 06:19 PM
اطلاعیه!!!
در تلاشیم تا چند روز آینده با ارتقای فضا و ارتقای قسمت لیچر از فایل سونیک و فایل سرو کاری کنیم تا ایرانی همیشه رایگان و بدون نیاز به خرید از سایت های اشتراک پریمویم , فایل خود را در آپلودفا بدون مشکل لیچ و شیر کنند
NET DOCTOR
11-12-2011, 10:03 AM
آخرین اخبار آپلودفا!!!!
سایت آپلودفا بعد از 6 ماه فعالیت رایگان نهایت تا 1 آذر ماه امکان آپلود عمومی میدهد بعد از این مدت کاربر فعال و آپلودر حرفه ای را گلچین و بصورت ویژه نگهداری میکند و فقط به همون تعداد محدود سرویس حرفه ای و همیشه رایگان ارائه میدهد و بعد از تکمیل سایت در پایان سال 1390 با فرستادن دعودت نامه امکان سرویس دهی فراهم میشود .
این سایت دیگه لیچ نداره و به یک آپلود سنتر تبدیل شده!!!
nima_chapter85
11-12-2011, 05:06 PM
"آپلود فا پرحاشیه ترین آپلودسنتر دنیا "
NET DOCTOR
11-26-2011, 09:45 PM
لیچ فایل سونیک و رپیدشیر فعال شد (روزانه 10 گیگ)
البته :
You Can Remote And Leech : 3GP, FLV, MKV, MOV, MP4, MPEG, MPG, WMV, Jpg Files
NET DOCTOR
11-28-2011, 02:18 AM
سایت ترکید!!!!!
آپلودفا به تاریخ پیوست!!!
اعلام شده بود که ما رسما در تاریخ یاد شده به کار سایت پایان میدیم!!!!
Mohamad
11-28-2011, 02:33 AM
سایت ترکید!!!!!
آپلودفا به تاریخ پیوست!!!
به نام مهربانترین
واقعا متاسفم ولی کاری که با اخلاق شروع نشه پایانش همین هست
صدها سایت به واسطه اینها توقیف شدن
زحمات هزاران نفر به خاطر خودخواهی اینها از بین رفت و سرانجام خودشان خودشان را نابود کردن که خدا بزرگترین و داناترین هستش
چند صفحه آغازین این تاپیک نشان از پیش بینیهای زیادی داشت و همه به واقعیت پیوستن و وای به روز هیپ فایل ....
آپلودفا همان رپیدفاست www.rapidfa.com (http://www.rapidfa.com/)
رپیدفا کارشو از سال 88 شروع کرد ولی بدلیل عدم آشنایی کامل و سرورهای ضعیف جهت نگه داری فایل بیش از یک و دوماه دوام نیاورد و طبق قولی که به کاربران خود داده بود تابستان 89 برگشت ولی با چند تغییرات مهم ، خرید سرور های قدرتمند و اکانت های بیشتر و راه اندازی لیچر بصورت رایگان و بعد یک ماه عضو گیری ، بخش های پولی هم افزود و خدمات رایگانش را کم کرد ولی زیاد موفق نبود و تونست با لگو برداری از سایت های ریموت آپلود ، آپلود فا را ایجاد کند در ضمن آخرین ایمیلی که بنده از این شرکت در یافت کردم مبنی بر تغییرات انجام گرفته شده
http://pic.azardl.com/images/31008024139099621618.jpg
تشکر بابت معرفی
سایت خوبیه و منو یاد cramit می ندازه که از اول خدمات پرمیوم رو بصورت نامحدود در اختیار کاربرا گذاشت و از ماه بعدش.....
و از معدود سایت هایی با این قالب هست که لیچر اون پرقدرت از ابتدا در حال سرویس دهی
و سرانجام فاتحه ای بر رقبای آپلودسنترهای بزرگ که میخواستن با روش خودشان بزرگی کنند
با سلام خدمت دوستان عزیزم
این اولین و آخرین پست من در این انجمن هست و به درخواست دوستانم مینویسم ...
این مشکلات پیش روی آپلودفا به دلیل ترافیک سرورهای رایگان و با اضافه شدن سرورهای آمریکا و فرانسه تا 48 ساعت آینده قول 100 % میدم که حل میشه .
هدف آپلودفا رقابت با سایت 4 شیر و اینتر آپلود و در کل سایت های خارجی می باشد. اینکه کار فایل هاستینگ توی ایران هم جا بیافته و بورس بشه خیلی باعث خوشحالیه
و اینکه برخی دوستان میان در مورد آپلودر های ایرانی با هم کل میندازن هیچ سودی نداره ما به شخصه با همه ی آپلودرها ی وطنی دوست هستیم ویستا که تازه شروع به غعالیت کردن متاسفانه آشنایی با ایشون ندارم . Davvas یا علی حاجیانی عزیز از دوستان صمیمی بنده هست با هم رفاقت قدیمی و عمیقی دارم .
با تشکر ...
فاتحه ....
و سرانجام فاتحه ای بر رقبای آپلودسنترهای بزرگ که میخواستن با روش خودشان بزرگی کنندمن که خندم گرفت وقتی این مطلب را از زبانشان شنیدم :wow::gah9:
حیف صفحات انجمن که صرف این اپلود............ شد .(محل جای خالی را پر کنید:d:)
تنها کاری را که خوب انجام دادند فیلتر کردن سایت ها و اپلودسنترها بود.:ta4:
منبع: ....:d:
Mohamad
11-28-2011, 03:23 AM
من که خندم گرفت وقتی این مطلب را از زبانشان شنیدم :wow::gah9:
حیف صفحات انجمن که صرف این اپلود............ شد .(محل جای خالی را پر کنید:d:)
منبع: ....:d:
روشی عجیب برای رقابت !!
تمام آپلودسنترها فیلتر بشن تا اونها تنها تو بازار رقابت باقی بمانند !!!
ریپدفا .... آپلودفا ......... اکنون هیپ فا یل و .......
آدم را یاد سمپونی های غربی میاندازه :دی :sokot:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.