PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند ترفند کوچک در نرم افزارفتوشاپ



mozhgan
02-17-2011, 03:40 AM
مطمئنأ همگی شما با نرم افزار Adobe Photoshop آشنا هستید ؛ معروف ترین نرم افزار ویرایش عکس در جهان. در این ترفند قصد داریم چند نکته بسیار مفید هنگام کار با این نرم افزار را به شما معرفی کنیم که ممکن است از چشمتان پنهان مانده باشد.

- ساخت آلبوم در فتوشاپ: هنگامی که مجموعهای تصویر داریم و می خواهیم نمونه ی کوچکی از آنها را مانند آلبوم در کنار هم قرار دهیم از پنجره یFile/Automate/Contact sheet II را انتخاب میکنیم، پنجرهای باز میشود در این پنجره طول و عرض قسمتی را می خواهیم تصاویر در آن چیده شود را میدهیم و حساسیت تصاویر را در قسمت پایین این پنجره تعداد ستون ها و ردیف های تصاویر را سوال می کند و در قسمت پایینتر نام فایل تصاویر را با چه فونت خطی بنویسد برای اینکه محل تصاویر دلخواه را وارد کنیم از بالای صفحه Browse را کلیک کرده و محل تصویر را مشخص میکنیم سپس دگمه OK را کلیک میکنیم.
- تغییر یک رنگ در تصویر: ابتدا تصویر را باز کرده مدل آن را CMYK میکنیم سپس از پنجرهی Image/Ajustment/Selectiv Color را انتخاب میکنیم. پنجرهای باز میشود رنگ دلخواه را انتخاب می کنیم و با جابه جا کردن مقدار رنگ های مختلف آن رنگ درتصویر تغییر می کند. در کار طراحی پارچه هنگامی که بخواهیم نمونه رنگهای دیگری از پارچهی طراحی شده را تهیه کنیم از این روش استفاده میکنیم.
- ریختن اطلاعات در فلاپی: فلاپی ظرفیت کمی برابر ۸۳/۱ مگابایت دارد اگر تصاویر کوچک و یا با کیفیت پایینی دارید می توانید با فورمت Tiff آنها را در فلاپی ذخیره کنیم به این صورت که تصویر را در فتوشاپ باز می کنیم سپس از پنجرهی File/Save as را کلیک می کنیم پنجرهای باز میشود. در قسمت بالای این پنجره فلاپی A را انتخاب و در قسمت فورمت Tiff را انتخاب میکنیم. اگر وزن تصویر از ظرفیت فلاپی بیشتر باشد. ابتدا آن را Flatt کرده و با فورمت Jepg با کیفیت ۵ یا ۶ ذخیره میکنیم.
- روتوش عکس: ابتدا عکس را در کامپیوتر اسکن میکنیم و نور عکس را شبیه به عکس اصلی تنظیم می کنیم. چون تصویر از روی عکس چاپ شده اسکن شده، تصویر دارای دانه هایی(گرین) در عکس برای از بین بردن آن ابتدا تصویر را در صورت رنگی بودن به RGB تبدیل می کنیم تا بتوانیم از فیلترها استفاده کنیم سپس از پنجره فیلتر Noise را انتخاب کرده و روی Dust & Scratches میرویم. پنجرهای باز می شود Radius تصویر را محو میکند و Threshold لایه های خاکستری رنگ در تصویر را از یکدیگر مجزاتر میکند. می توانیم با جابه جا کردن این دو متغییر بسیاری از شکستگی های عکس را پنهان کنیم. سپس به وسیله ی ابزار استامپ شکستگی های بزرگتر را از بین می بریم. اگر ترک ها داخل صورت بود باید سرقلم کوچکتری را انتخاب کرد و برای اینکه در صورت سایه های نرمی وجود دارد غلظت قلم را کم میکنیم و از چند محل نمونه میگیریم.
- Opacity: در لغت به معنی کدری و تاری میباشد و در اینجا به معنی مقدار غلظت تصویر می باشد، یعنی هرچه درصد آن بالا باشد واضح و هرچه پایین بیاید مقدار وضوح کم و تصویر به صورت ترام در میآید. برای تعیین مقدار Opacity باید ابتدا تصویر را باز کرده و از پنجره ی window/Layer را کلیک کرد و لایه ی آنرا صفر کرد سپس درصد آنرا از قسمت بالای آیکون تغییر داد.