توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انواع خوراک ماکرونی
afsanah82
02-15-2010, 06:38 PM
پاستا با مرغ
مواد لازم:
سينه مرغ=2 عدد
پياز ريز شده=1 عدد
سير له شده=1 قاشق چايخوري
آبليمو=1 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي رنده شده=1 عدد
عصاره مرغ مگي=1 عدد
روغن زيتون=به مقدار لازم
ريحان تازه خرد شده= كمي
پودر اورگانو=1 قاشق مرباخوري
خامه زده شده=1 فنجان
پاستا حلزوني آماده شده=500 گرم
طرز تهيه:
1. سينه مرغ را به صورت انگشتي برش داده سپس در آرد سفيد بغلتانيد. تكه هاي مرغ را در كمي روغن سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود.
2. روغن زيتون را در ماهيتابه ريخته سپس به ترتيب پياز،سير و گوجه فرنگي رنده شده را به آن اضافه كرده روي حرارت ملايم تفت دهيد.
3. ادويه ، عصاره مرغ مگي ،ريحان تازه خرد شده،آبليمو و رب گوجه فرنگي را به مواد اضافه كرده روي حرارت هم بزنيد.
4. مرغ را به مواد اضافه كرده روي حرارت ملايم به همراه بقيه مواد هم بزنيد.
5. خامه زده شده را به مواد اضافه كرده بگذاريد روي حرارت بماند.
6. ماكاروني پخته شده را با مواد اضافه كرده روي حرارت كم با هم مخلوط كنيد تا زمانيكه مواد به خورد ماكاروني برود.
سپس ماكاروني را در ظرف كشيد روي آن كمي پنير چدار رنده شده به همراه جعفري تازه خرد شده بريزيد.
:kh-s::kh-s::kh-s::kh-s:
afsanah82
02-15-2010, 06:39 PM
مواد لازم :
گوشت چرخ كرده=ربع كيلو
پياز رنده شده=1 عدد
جعفري ريز شده=2/1 ليوان
نمك و فلفل و ادويه=به مقدار لازم
ماكاروني آبكش شده=300 گرم
مواد لازم براي سس ماكاروني:
روغن=كمي
پياز=1 عدد
گوجه فرنگي رنده شده=2 عدد
آب=2/1 ليوان
رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
پودر اورگانو=كمي
طرز تهيه:
1. گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده،جعفري ريز شده و نمك و فلفل مخلوط كرده با دست ورز دهيد سپس از مايه گوشتي به اندازه گلوله هاي كوچكي برداشته در دست گرد كنيد و در ماهيتابه سرخ كنيد.
2. براي تهيه سس ابتدا پياز را همراه با كمي روغن در ماهيتابه سرخ كنيد سپس گوجه فرنگي رنده شده را به آن اضافه كرده كمي پودر اورگانو به همراه نمك و فلفل و آب به آن اضافه كرده بگذاريد روي حرارت كمي بجوشد سپس 2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به سس اضافه كرده بگذاريد روي حرارت كمي غليظ شود.
3. توپ هاي گوشت را به سس اضافه كرده و كمي هم بزنيد.
4. ماكاروني آبكش شده را در ظرف ريخته سس همراه با گوشت را روي آن بريزيد.
:kh-s::kh-s::kh-s::kh-s:
afsanah82
02-15-2010, 06:41 PM
مواد لازم:
پياز خرد شده=1 عدد
كدو سبز=1 عدد
قارچ خرد شده=1 ليوان
هويج خرد شده=2/1 ليوان
سينه مرغ =1 عدد
فلفل دلمه خرد شده=1 عدد
روغن زيتون=به مقدار لازم
پنير خامه اي نرم=2 قاشق غذاخوري
خامه=2/1 ليوان
ماكاروني فتوچيني =400 گرم
نمك و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. پياز را به همراه روغن زيتون در ماهيتابه تفت دهيد.
2. سينه مرغ را به صورت مكعبي شكل خرد كرده به پياز اضافه كرده و تفت دهيد تا زمانيكه مرغ پخته شود
3. كدوسبز،قارچ،هويج و فلفل دلمه را به مخلوط مرغ و پياز اضافه كرده تفت دهيد تا زمانيكه سبزيجات خوب سرخ شوند.
4. خامه و پنير را به همراه ادويه به مواد اضافه كرده هم بزنيد و بگذاريد روي حرارت ملايم كمي بجوشد .
5. ماكاروني را طبق دستور روي پاكت بپزيد و پس از آبكش كردن با مواد مخلوط كنيد.
:kh-s::kh-s::kh-s::kh-s:
afsanah82
02-15-2010, 06:44 PM
مواد لازم:
ماكاروني=500 گرم
كنسرو تن ماهي=2 قوطي
پياز=1 عدد بزرگ
گوجه فرنگي خرد شده=2 عدد
رب گوجه فرنگي=1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
جعفري تازه ريز شده=2/1 ليوان
سير ريز شده=2 حبه
گشنيز ريز شده=4 قاشق غذاخوري
كنسرو نخود فرنگي=2/1 ليوان
هويج رنده شده=4 قاشق غذاخوري
فلفل سبز تند=1 عدد
آبليمو=1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. ماكاروني را طبق دستور روي پاكت پخته،آبكش كرده و كنار بگذاريد.
2. پياز خلال شده شده را همرا با سير در قابلمه همراه با كمي روغن سرخ كنيد.
3. هويج رنده شده+گشنيز+جعفري+فلفل سبز تند+گوجه فرنگي را به مواد اضافه كرده همراه با پياز كمي سرخ كنيد تا سبزيجات كمي تغيير رنگ دهند.
4. اد.يه+آبليمو+رب گوجه فرنگي حل شده در 2/1 ليوان آبجوش را به مواد اضافه كرده كمي هم بزنيد.
5. در آخر كنسرو نخود فرنگي را به مواد اضافه كنيد.
6. درب قابلمه را بسته مواد را به مدت 15 دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كمي بپزد و آب آن كمي تبخير شود.
7. مايه ماكاروني را با ماكاروني مخلوط كرده سپس ماكاروني را در قابلمه ريخته روي حرارت ملايم به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا ماكاروني دم بكشد.
8. ماكاروني را در ظرف كشيده همراه با سالاد شيرازي ميل كنيد.
:m0h::m0h::m0h::m0h:
afsanah82
02-15-2010, 06:45 PM
مواد لازم:
ماكاروني=500 گرم
پياز قرمز=2 عدد متوسط
روغن=به مقدار لازم
گوجه فرنگي=2 عدد متوسط
فلفل دلمه سبز=1 عدد
هويج رنده شده=1 عدد
قرص طعم دهنده مگي=1 عدد
ادويه كاري=1 قاشق مرباخوري
گشنيز تازه ريز شده=2/1 ليوان
مواد لازم براي سس:
خامه=1 ليوان
پنير مايع=2/1 ليوان
سس مايونز=2 قاشق غذاخوري
پنير پارميزان رنده شده=2/1 ليوان
طرز تهيه:
1. ماكاروني را طبق دستور روي پاكت بپزيد سپس آبكش كنيد.
2. پياز را به صورت ريز خلال كرده در ماهيتابه همراه با كمي روغن سرخ كنيد سپس گوجه فرنگي ها را به صورت مكعبي كوچك خرد كرده به پياز اضافه كنيد.
3. فلفل دلمه را به صورت ريز خرد كرده همراه هويج رنده شده به مواد اضافه كنيد و مواد را با قاشق چوبي هم زده روي حرارت ملايم كمي تفت دهيد سپس ادويه را به مواد اضافه كنيد. روي مواد كمي آب ريخته و بگذاريد كمي مواد بجوشد.
4. گشنيز ريز شده را به مواد اضافه كرده بگذاريد مواد روي حرارت ملايم به مدت 5 دقيقه بجوشد سپس ماكاروني پخته شده را به آن اضافه كرده بگذاريد روي حرارت بماند تا وقتيكه مواد به اندازه 4 قاشق آب داشته باشد.
5. مواد بدست آمده را در ظرف پيركسي بريزيد.
6. مواد لازم براي سس بجز پنير را با هم مخلوط كرده روي سطح ماكاروني بريزيد.
7. پنير پارميزان رنده شده را روي سطح مواد بپاشيد.
8. ظرف را به مدت 15 دقيقه با حرارت 165 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد تا روي پنير طلايي رنگ شود.
:ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 06:47 PM
مواد لازم:
سیر=1 تا 2 حبه
هویج=50 گرم
بادمجان=150 گرم
کلم برگ سفید=150 گرم
قارچ=50 گرم
روغن زیتون=3 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
سرکه=به دلخواه
نمک و فلفل=به دلخواه
پاستا فوزیلی(پیچ پیچی)=300 گرم
گوجه فرنگی گیلاسی یا مینیاتوری=100 گرم
قرص عصاره مرغ=نصف یک قرص
زیتون بدون هسته=6 عدد حلقه شده
جعفری ساطوری شده=2 تا 3 ساقه
پنیر پارمیزان رنده شده=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید.
2. هویج،کلم برگ و بادمجان را خلالی برش بزنید. قارچ ها را نیز ورقه کنید و گوجه فرنگی ها را نصف کنید.
3. در ظرفی آب را جوش بیاورید و روغن،سرکه و نمک را متناسب با حجم پاستای فوزیلی بریزید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بسته به جنس پاستا،بجوشد و کاملا بپزد اما،وا نرود و له نشود.
4. در تابه ای روغن زیتون و سیر را روی حرارت قرار دهید و کمی که تفت خورد به ترتیب هویج،بادمجان و کلم برگ را به آن اضافه کنید. پس از مدتی پخت سبزیجات،قارچ و سپس در انتها گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید.
5. سس گوجه فرنگی و قرص عصاره مرغ را در مقدار کمی آب حل کنید و به تابه بیفزایید. اجازه دهید مواد کمی بیشتر بپزد اما فرم خود را از دست ندهد.
6. قبل از برداشتن تابه از روی حرارت زیتون های حلقه شده و جعفری ساطوری شده را همراه کمی پنیر پارمیزان به آن اضافه کنید.
7. پاستای پخته شده را داخل تابه بریزید و پس از مخلوط کردن آن با این سس،تابه را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظر بکشید و تزئین و سرو کنید.
:ge1::ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 06:49 PM
مواد لازم:
ماکارونی صدفی=500 گرم
پیاز=3 عدد بزرگ
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن زیتون=به مقدار لازم
پنیر کرافت قوطی=1 عدد
خامه=1 پاکت(100 گرم)
پنیر موزاریلا رنده شده=1 لیوان
فلفل دلمه سبز=2 عدد
زیتون خرد شده=به مقدار لازم
کنسرو قارچ خرد شده=به مقدار لازم
سیر=1 حبه
مرغ=2 عدد ران+1 عدد سینه
طرز تهیه:
1. ابتدا ماکارونی را طبق دستور روی پاکت آن درست کرده و آبکش کنید.
2. یک عدد از پیازها را خلال کرده همراه سیر خرد شده در روغن تفت دهید و کمی ادویه به آن اضافه کنید.سپس ماکارونی را به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید
3. کمی روغن در ماهیتابه ریخته،یک عدد پیاز باقی مانده را در آن تفت داده،مرغ+ادویه را به آن اضافه کرده کمی آن را در روغن تفت دهید. سپس یک لیوان آب را به آن اضافه کرده بگذارید به مدت نیم ساعت با حرارت ملایم بپزد. سپس کنار گذاشته تا کمی خنک شود. مرغ ها را از استخوان جدا کرده و خرد کنید.
4. شیر+خامه را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط کنید.
5. در ظرف مخصوص فر،ماکارونی+مرغ خرد شده+سس خامه را با هم مخلوط کنید.
6. روی مواد را پنیر موزاریلا رنده شده بریزید.
7. روی پنیر را پیاز خلال شده ریز+زیتون خرد شده+قارچ خرد شده بریزید
8. ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر گذاشته تا روی آن طلایی رنگ شود.
:m0h::m0h::m0h::m0h:
afsanah82
02-15-2010, 06:52 PM
مواد لازم:
پياز= يك عدد متوسط
سوسيس=250 گرم
لوبيا چشم بلبلي=100 گرم
رب گوجه فرنگي=به مقدار دلخواه
فلفل=به مقداردلخواه
جعفزي خشك= يك قاشق مرباخوري
پودر سير= يك قاشق چايخوري
طرز تهیه:
پياز را سرخ مي كنيم و سوسيس را رنده كرده با پياز حرارت مي دهيم .در قابلمه اي ديگر لوبيا چشم بلبلي را مپزيم و لوبيا پخته شده را با رب گوجه فرنگي همراه با مقداري نمك، فلفل و جعفري و مقداركمي پودر سير به سوسيس اضافه مي كنيم و كمي حرارت مي دهيم. از طرف ديگر ماكاروني رادر آبي كه مقداري زردچوبه و نمك به آن اضافه مجوشانيم و پس از 8 دقيقه آبكش كرده با مواد بالا مخلوط مي كنيم و ميگذاريم به مدت 20 دقيقه با حرارت كم دم بكشد . پس از آن ماكاروني سوسيس را توي ديس ريخته و كمي كره روي آن ميريزيم. غذا آماده سرو است نوش جانتان
:ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 06:54 PM
مواد لازم:
اسپاگتی رشته ای=500 گرم
سوسیس=4 عدد خرد شده
پیاز ریز شده=2 عدد
سیر ریز شده=4 حبه
فلفل دلمه سبز=2 عدد ریزشده
روغن زیتون=2/1 لیوان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=4 عدد
رب گوجه فرنگی=4 قاشق غذاخوری
آب=1 لیوان
قرص عصاره مگی=1 عدد
زردچوبه=2/1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق مرباخوری
پودر اورگانو=کمی
نمک=به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده=1 لیوان
طرز تهیه:
1. اسپاگتی را طبق دستور روی پاکت آن می پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود.
2. سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر+پیاز+فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود.
3. گوجه فرنگی های رنده شده+3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی+1 لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم.
4. سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده،عصاره مگی+زردچوبه+پودر فلفل قرمز+پودر اورگانو+نمک را به آن اضافه کرده. مواد بدست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود.
5. اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم.
6. ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فر می گذاریم.
بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم.
:ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 06:56 PM
مواد لازم برای 6 نفر:
پاستای کوتاه لوله ای=500 گرم
بادمجان=500 گرم
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا=200 گرم
ریحان تازه=حدود 10 تا 15 برنج یا خشک آن کمی
سیر=1 حبه
گوجه فرنگی=1 کیلو
نمک و فلفل=به میزان لازم
طرز تهیه:
1. بادمجان ها را حبه ای خرد کرده و سپس با پوست در روغن زیاد سرخ کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آنها را با کمی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید. یگ حبه سیر کوبیده یا له شده را داخل آن بیندازید تا رنگ بگیرد و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
2. گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و چند برگ ریحان تازه که با دست خرد کردید به آن بیفزایید.
3. بعد از اینکه گوجه فرنگی ها کمی پخت،بادمجان ها را اضافه کنید و نگذارید بادمجان له شود. سپس غذا را از روی حرارت بردارید. در آخر پنیر موتزارلای تازه و مکعبی خرد شده را به آن افزوده و مواد را خوب هم بزنید و پاستاها را اضافه کنید.
:ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 07:00 PM
مواد لازم:
ماکارونی=500 گرم
گوجه فرنگی=1 کیلو
فلفل دلمه ای=1 عدد
قارچ=250 گرم
کرفس=3 ساقه
پیازچه=100 گرم
جعفری=50 گرم
هویج=2 عدد
سیر=2 حبه
شکر=2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری
سس فلفل تند=2 قاشق غذاخوری
سرکه=4 قاشق غذاخوری
کره=50 گرم
آویشن،زیره از هر کدام=1 قاشق مرباخوری
جوز هندی=2/1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیر گودای رنده شده=به میزان لازم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار داده،سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آن را بگیرید و سپس رنده کرده تا به صورت پوره درآید. سبزیجات را خوب بشویید،ریز خرد نمایید و با کره تفت دهید تا نرم شود سپس پوره گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه کرده و بگذارید 15 دقیقه بجوشد تا سس غلیظ شود؛ماکارونی را آبکش کرده و در ظرف بریزید و سس گرم را روی آن ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می توانید بعد از آبکش کردن ماکارونی،مواد را لابلای آن بریزید و 20 دقیقه آن را دم کرده و سپس سرو نمایید.
:ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 07:01 PM
مواد لازم برای 4 نفر:
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
سیر بزرگ و خرد شده=1 حبه
گوجه فرنگی=1 کیلو
رب گوجه فرنگی=4/1 فنجان
ریحان خرد شده=2/1 قاشق غذاخوری
پونه کوهی=2/1 قاشق غذاخوری
ماکارونی=نیم کیلو
جعفری خرد شده=2/1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه=بمقدار لازم
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی داغ کرده سپس سیر را در آن سرخ کنید. گوجه فرنگی ها را رنده کرده در آن ریخته و هم بزنید.
هنگامی که گوجه فرنگی ها کمی تغییر رنگ دادند سایر مواد(به جز جعفری و ماکارونی و فلفل)را به ان اضافه کرده و به مدت 35 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. حرارت باید به گونه ای باشد که سس به جوش نیاید.ماکارونی ها را طبق دستور پخت روی پاکت بپزید تا زمانی که مغز ماکارونی ها پخته شود.مواظب باشید ماکارونی ها له نشوند.سپس آن را آبکش کرده و پس از اینکه آب آن کاملا رفت کمی از ماکارونی را در قابلمه ریخته و روی آن را سس بریزید.بقیه ماکارونی ها را هم در قابلمه ریخته و سس را با آن مخلوط کنید.سپس قابلمه را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا آماده شود.
:ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 07:02 PM
مواد لازم برای 6 نفر:
اسپاگتی=500 گرم
ژامبون=300 گرم
نخود سبز پخته شده=250 گرم(1 لیوان)
کنسرو مارچوبه سبز=1 قوطی کوچک
فلفل دلمه قرمز=1 تا 2 عدد
سیر=2 تا 3 پر
ریحان و نعناع=از هر کدام 2 تا 3 ساقه
کره=75 گرم
شکر=1 قاشق چایخوری
خامه=75 گرم
طرز تهیه:
سیر را نرم کوبیده فلفل دلمه را کوچک خرد می کنیم و ژامبون را به شکل چهارگوش منظم می بریم. کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود. سیر را با کره کمی سرخ می کنیم و 2 تا 3 قاشق آب در تابه می ریزیم،فلفل را داخل سیر ریخته هم می زنیم کمی نرم شود. زامبون و نخود را با انها مخلوط کرده شکر و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم تمام مواد گرم بماند. در اخر کار مارچوبه را با قیچی در قطعات کوچک برید داخل ظرف می ریزیم. قابلمه متناسب با اسپاگتی را آب کرده روی آتش می گذاریم تا آب بجوشد. نصف قاشق غذاخوری نمک و 2 تا 3 قاشق روغن مایع را به آب اضافه کرده اسپاگتی را داخل شرف می ریزیم. حرارت را ملایم کرده می گذاریم مغز اسپاگتی نرم شود. بعد انرا در صافی می ریزیم،کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم. می گذاریم آب تن کاملا برود. خامه را داخل ظرف ژامبون ریخته هم می زنیم و اسپاگتی را با آن مخلوط می کنیم. کافی است تمام مواد با هم گرم شوند. غذا را در ظرف مناسبی ریخته و روی ان را با نعناع و ریحان خرد شده تزئین می کنیم.
:ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 07:03 PM
مواد لازم:
ماکارونی فرمی=1 بسته
پیاز متوسط خرد شده=2 عدد
کدوی متوسط حلقه شده=3 عدد
هویج حلقه شده=1 عدد
فلفل دلمه ای سبز خلال شده=1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز خلال شده=1 عدد
ذرت کنسروی=300 گرم
قارچ تازه=200 گرم
ادویه کاری=1 قاشق چاخوری
روغن مایع=2 قاشق غذاخوری
زردچوبه=1 قاشق چاخوری
آبلیمو=چند قطره
نمک و فلفل=به میزان لازم
فیله مرغ خرد شده در صورت تمایل
مواد لازم برای تهیه سس ماکارونی:
شیر=1 و نیم لیوان
آرد=1 و نیم قاشق غذاخوری
کره=25 گرم
سیر خرد شده=5 حبه
نعناع تازه خرد شده=نیم کیلو
روغن زیتون=5 قاشق
نمک،فلفل و زعفران=به میزان لازم
طرز تهیه مواد ماکارونی:
ابتدا پیاز را با دو قاشق غذاخوری روغن تفت می دهیم تا طلایی شود.یک قاشق چایخوری زردچوبه و فلفل دلمه ای را به پیاز اضافه نموده و به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم،آنگاه هویج حلقه شده را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم. قارچ را خرد کرده و برای جلوگیری از تغییر رنگ آنها در حین پخت،چند قطره آبلیمو به آن اضافه می کنیم. قارچ را همراه با کدو به مواد مذکور اضافه کرده و 5 دقیقه حرارت می دهیم.در پایان ذرت،ادویه کاری،نمک و فلفل را اضافه نموده و پس از 10 دقیقه مواد را از روی شعله اجاق برمی داریم.
طرز تهیه سس ماکارونی:
ابتدا شیر سرد را در یک قابلمه کوچک ریخته و آرد را داخل آن حل می نمائیم. نمک،فلفل و کره را به آن اضافه نموده و روی حرارت شعله مرتبا به هم می زنیم تا کمی سفت شود. آنگاه شعله اجاق را خاموش می نمائیم. مقداری زعفران را در آب حل نموده و سس اضافه می کنیم تا سس خوش رنگی تهیه شود.
طرز تهیه سس نعناع:
روغن زیتون و سیر خرد شده را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت اجاق تفت می دهیم. سپس نعنای خرد شده را به آن اضافه نموده و تفت می دهیم.پس از تغییر رنگ نعناع آنرا از روی شعله اجاق برمی داریم.
طرز تهیه ماکارونی سبزیجات با سس نعناع و کاری:
یک بسته ماکارونی را پخته و آبکشی نموده و در یک قابلمه مناسب می ریزیم. سپس مواد و سس نعناع را به آن اضافه کرده کاملا با هم مخلوط می نماییم و کمی روی شعله اجاق تفت می دهیم. پس از 10 دقیقه سس ماکارونی را نیز به آن افزوده و پس از مخلوط نمودن،غذا را سرو می نمائیم. برای تزئین غذا می توان از زیتون سیاه استفاده نمود.
نکته:
با توجه به اینکه این غذا نیاز به دم کردن ندارد،ماکارونی بایستی به اندازه کافی پخته شود تا کاملا خوش خوراک گردد.چنانچه تمایل داشته باشید می توانید فیله مرغ خرد شده را نیز به مواد ماکارونی اضافه نمائید.
:ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 07:05 PM
مواد لازم:
پاستا(از هر شکلی)=600 گرم
روغن زیتون=150 میلی گرم
مخلوطی از گیاهان خوشبو(جعفری،ریحان و گشنیز)=به میزان لازم
مغز گردو=50 گرم
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیر چدار رنده شده=50 گرم
طرز تهیه:
پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در سبزی خرد کن بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا سبزی ها کاملا خرد شوند.سپس مغز گردو،نمک،فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید.پاستا را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت داده و در بشقاب بریزید. سپس پاستا را با سس تزئین کنید.
:ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 07:06 PM
مواد لازم :
سيب زميني= 250 گرم
كره= 2 قاشق سوپخوري
سير =2 عدد
گوشت گوسفند= 100 گرم
قارچ= 100 گرم
جعفري ساطوري شده= 1 قاشق سوپخوري
ماهي كولي= 4 عدد
زيتون سبز= 12 عدد
پياز داغ عسلي= 400 گرم
روغن زيتون= 2 قاشق سوپخوري
پنير پيتزا= 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
پيازها را خرد کرده و در مقداري کره سرخ نمائيد سپس سيرها را خرد کرده با مقداري قيمه گوشت گوسفند و 100 گرم قارچ خرد شده و قدري جعفري ساطوري شده و چهار قطعه ماهي کولي و 12 عدد زيتون بي هسته مخلوطش کنيدآنگاه در ظرف جداگانه 400 گرم اسپاگتي پخته شده را با روغن زيتون مخلوط کرده آنرا هم بزنيد و مخلوط فوق تاذکر را رويش بريزيدمطابق معمول چند قاشق پنير رنده شده رويش بريزيد و گرم گرم ميل کنيد
afsanah82
02-15-2010, 07:07 PM
مواد لازم:
اسپاگتی=1 بسته(700 گرم)
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
پیاز=1 عدد بزرگ
فلفل دلمه=2 عدد
نمک و فلفل=بمقدار لازم
پنیر موزاریلا=بمقدار لازم
طرز تهیه:
1. اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده ایم می پزیم. سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند.
2. پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود.
3. سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملا پخته باشد و آب آن کاملا بخار شود)
4. نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم. سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم. و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم.
5. ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.نوش جان!
afsanah82
02-15-2010, 07:09 PM
مواد لازم :
ماكاروني نيزه اي يا صدفي= 500 كرم
گوشت چرخ كرده =300 گرم
قارچ =250 گرم
پودر سير= به ميزان دلخواه
ذرت و نخود فرنگي= در صورت دلخواه
پياز=يك عدد متوسط
روغن مايع=نصف ليوان
سس بشامل=2 ليوان
طرز تهیه:
ابتدا پياز را را باروغن تفت مي دهيم تا طلايي شود سپس قارچ را اضافه ميكنيم تا نرم شود هنگامه اضافه كردن قارچ بهتر است شعلع گاز كمي زياد باشد تا قارچ آب نياندازد بعد از آن گوشت را اضافه كرده و به آن پودر سير اضافه ميكنيم و تفت مي دهيم و حدود نصف ليوان آب مي ريزيم تا بپزد بعد از 15 دقيقه مي توانيم در صورت تمايل كنسرو نخود فرنگي و ذرت را اضافه كرد بعد از آن سس بشامل را اضافه كرده و زير آن را كم ميكنيم تابا هم حدود 5 دقيقه روي گاز باشد
ماكاروني را پخته و آبكش مي كنيم و داخل قابلمه مورد نظر ريخته و مواد را با آن كاملا مخلوط كرده و روي گاز ميگذاريم تا 15 الي 20 دقيق بعد از اينكه بخار آن درآمد و سس كاملا به خورد ماكاروني رفته باشد در صورت تمايل ميتوانيد زودتر و به صورت شل تر ماكاروني را سرو كنيد
:ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 07:10 PM
مواد لازم:
خمیر لازانیای آماده=1 بسته
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
پیاز سرخ شده=3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=1 قاشق سوپخوری
سس سفید=2 فنجان
پنیر پیتزا=200 گرم
روغن=100 گرم
طرز تهيه:
گوشت چرخ كرده را با پياز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوري روغن تفت مي دهيم و مي گذاريم با يك ليوان آب بپزد تا به روغن بيفتد . رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را ميزان مي كنيم. از اين مايه گوشتي براي انواع غذاهاي ماكاروني و لازانيا استفاده مي كنيم.
براي پخت خمير لازانيا ( مثل ماكاروني ) ، در يك قابلمه بزرگ آب ريخته، مي گذاريم تا آب به جوش آيد. نمك و مقداري روغن براي جلوگيري از چسبيدن خميرها به آب مي افزاييم. بعد از آن خميرها را در آب در حال جوش ريخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمير آن را در يك آبكش ريخته و بلافاصله روي آن آب سرد مي ريزيم تا خميرها به هم نچسبند. سپس به آرامي خميرها را بر داشته و روي يك پارچه تميز مي گذاريم تا آب آن مقداري گرفته شود . توجه كنيد كه موقع برداشتن از آبكش، خميرها پاره نشوند. حالا خمير لازانيا آماده است تا مواد گوشتي را روي آن قرار دهيم.
در ظرف تفلون يا پيركس مناسب، 2 قاشق سوپخوري روغن آبكرده و يك رديف خمير لازانيا قرار مي دهيم و يك رديف پنير رنده شده و مقداري از مايه گوشتي و سس سفيد را روي آن مي ريزيم. سپس روي آن يك رديف ديگر خمير لازانيا و سس سفيد ومايه گوشتي و پنير رنده شده ريخته و به همين صورت ادامه مي دهيم. ظرف را روي پنجره بالاي فر قرار مي دهيم تا با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت نيم ساعت بماند و پنير روي آن كمي برشته شود. خمير لازانياي آماده را مي توانيد از سوپرها نيز تهيه كنيد.
طرز تهيه سس سفيد براي لازانيا:
مواد لازم:
کره=50 گرم
آرد سفید=2 قاشق سوپخوری
شیر=2 فنجان
نمک و فلفل=بمقدار دلخواه
طرز تهيه:
كره را آب كرده و آرد را با آن كمي تفت مي دهيم. شير را به تدريج اضافه مي كنيم تا سس صاف و يكنواخت و غليظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. حالا سس آماده مصرف است.
طرز تهيه: كره را آب كرده و آرد را با آن كمي تفت مي دهيم. شير را به تدريج اضافه مي كنيم تا سس صاف و يكنواخت و غليظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. حالا سس آماده مصرف است.
:ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 07:11 PM
مواد لازم برای 6 نفر:
ماکارونی=یک بسته
گوجه فرنگی=یک کیلو
رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
میگوی خشک(یا میگوی یخ زده نیم کیلو)=250 گرم
کره=100 گرم
شکر=یک قاشق سوپخوری سرخالی
پیاز سرخ شده=یک تا دو قاشق سوپخوری
سیر=یک تا دو بوته
جعفری خرد شده=یک یا دو قاشق سوپخوری
قارچ=250 گرم
نمک و فلفل=بمقدار کم
طرز تهیه:
ظرفی را آب می کنیم و می گذاریم جوش بیاید.میگوها را در آب جوش می اندازیم،کمی که نرم شد از روی آتش برمی داریم و در صافی می ریزیم.پوست میگو را حتی المقدور می گیریم.در صورتیکه میگو یخزده باشد می گذاریم یخ میگو باز شود بعد پوست می کنیم و در آبجوش یکی دو جوش می دهیم و ماکارونی را قبلا(طبق دستور)طبخ و آماده می کنیم.قارچ را خرد می کنیم و می شوییم و با 50 گرم کره سرخ می کنیم،رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل می کنیم و پیاز سرخ شده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم و رب گوجه فرنگی را با شکر داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و میگو و قارچ را داخل این سس می ریزیم و کمی بهم می زنیم.پوست گوجه فرنگی را می گیریم(برای گرفتن پوست گوجه فرنگی آنها را در آبجوش می اندازیم و بلافاصله پوست آنها را می گیریم)گوشت گوجه فرنگی را قطعه قطعه کوچک می کنیم و تخم آنها را می گیریم و داخل مایه قارچ و میگو می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند و کمی نمک و فلفل می زنیم،ماکارونی را در ظرفی می ریزیم و 50 گرم باقیمانده کره را روی ماکارونی قرار می دهیم و می گذاریم روی آتش تا کره آب شود،ماکارونی را با سایر مواد مخلوط می کنیم و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم و در دیس می کشیم.
:ge1::ge1::ge1::ge1:
afsanah82
02-15-2010, 07:12 PM
«موادلازم»
ماکارونی: 400گرم
قارچ: 300گرم
پیاز: 1عددبزرگ
فلفل دلمه ای: 1عدد
سیر: 1-2حبه
گوجه فرنگی: 2عدد
رب گوجه: 1قاشق غذاخوری
سیب زمینی: 1-2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه
روغن: یک سوم پیمانه
«طرزتهیه»
پیازو فلفل دلمه ای را خلال کنید. گوجه ها را نصف کرده پس از درآودن هسته آنها را خلال کنید. قارچها رابه ورقه های 2-3 میلیمتری خرد کنید. سپس در ماهیتابه مناسبی نصف روغن را ریخته ابتدا پیاز و سپس به ترتیب فلفل دلمه ای،سیرخردشده، قارچ و رب گوجه را در آن تفت داده و گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده، کمی آب بریزید تا سس غلیظی مواد را دربرگیرد.
ماکارونی را 10 دقیقه در آب جوش و نمک جوشانده آبکش کنید. کف قابلمه مناسبی را روغن ریخته و با سیب زمینی حلقه شده بپوشانید.سپس ماکارونی و مواد تهیه شده را لایه لایه ریخته و آن را 30دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.
afsanah82
02-15-2010, 07:13 PM
مواد لازم برای 6 نفر:
ماکارونی=1 بسته
گوشت چرخ شده=750 گرم
تخم مرغ=4 تا 5 عدد
جعفری خرد شده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
کره یا روغن آبکرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی=1 پیمانه
پیاز سرخ کرده=3 تا 4 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ماکارونی را طبخ و آماده می کنیم،بعد گوشت را با پیاز کمی سرخ می کنیم،رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم آبگوشت کمی تبخیر شود.تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک و فلفل بهم می زنیم. ماکارونی آماده شده را با تخم مرغ مخلوط می کنیم،ته ظرف نسوزی را که بهتر است وسط آن سوراخ باشد دو سه قاشق روغن یا کره آبکرده می ریزیم و یک سوم از ماکارونی را در این ظرف می ریزیم و نصف از گوشت و کمی جعفری را روی آن می ریزیم و باز نصف از بقیه ماکارونی روی گوشت می ریزیم و بقیه گوشت را روی آن می ریزیم و روی گوشت را با بقیه ماکارونی می پوشانیم و در ظرف را می گذاریم و ظرف را می گذاریم کف فر با حرارت 350 درجه نیمساعت تا سه ربع بماند،بعد ظرف را بیرون می آوریم و ماکارونی را در ظرف برمی گردانیم و کمی از سس گوجه فرنگی روی ماکارونی می دهیم و اطراف ماکارونی را با جعفری تزئین می کنیم،جعفری خرد شده را با بقیه سس مخلوط می کنیم و در سس خوری می ریزیم.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.