king 2011
02-02-2011, 10:44 AM
انواع نان صنعتي
http://img.tebyan.net/big/1388/12/5618222122331664202189138901693420316845.jpg
بر طبق مقررات نان و آرد که در سال 1963 تنظيم شد، انواع نان بايد داراي خصوصياتي باشند که در زير، آن ها را آورده ايم.
دقت داشته باشيد که در صدهاي ذکر شده بر اساس وزن خشک نان محاسبه شده است.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/505411598104811017621421210918222222914967.jpg
نان سفيد:
متشکل از خمير ساخته شده از آرد، مخمر و آب (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/drinks/2009/3/21/86893.html) که متعاقباً پخته شده است.
ممکن است حاوي انواع نسبتاً زيادي از مواد اضافه شده شامل نمک (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/spices/2008/2/19/61988.html)، چربي ها (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=254)، قند، شير (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/dairy_products/2009/7/1/95950.html)و فرآورده هاي آن، آرد برنج و سويا (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/cereals_legumes/2009/6/30/95863.html)، جوانه گندم، جودوسر، فرآوردههاي آنزيمي فعال، بي رنگ کننده ها و بهبود دهنده ها، نگه دارنده ها، امولسيون کننده ها و پايدار کننده ها باشد.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/121621597819219189227312211512865216185.jpg
نان قهوهاي:
مانند نان سفيد تهيه مي شود، ولي بايد داراي حداقل 6/0 درصد فيبر (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=65836)باشد و رنگ کردن آن با کارامل مجاز است.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/173991479319311219569781341544993191251.jpg
نان آرد کامل:
از آردي تهيه مي شود که از آسياب کردن تمام دانه ي گندم، به انضمام سبوس (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/cereals_legumes/2005/8/8/12336.html) و جوانه، به دست مي آيد.
استفاده از مواد بي رنگ کننده يا بهبود دهنده مجاز نيست.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/17488591141758229247155217239163230252118.jpg
نان جوانه گندم:
داراي طعم مشخصي حاوي حداقل 10 درصد جوانه ي گندم (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/vegetables/2006/6/14/18079.html)فرآيند شده است.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/17521117999152199132571684952542162052328.jpg
نان مالت:
حاوي 5 تا 15 درصد مالت آسياب شده يا عصاره مالت است.
در مقايسه با نان معمولي تيره رنگ تر و شيرين تر است و بافت نسبتاً چسبيده اي دارد.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/871416075995695950209582016252199127.jpg
نان شيري:
داراي حداقل 6 درصد مواد جامد شير کامل است.
نان شير خشک بدون چربي:
حاوي حداقل 6 درصد مواد جامد شير خشک چربي گرفته است.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/1591622331122173710721225193123470212136152.jpg
نان کرهاي:
داراي حداقل 6 درصد چربي شير اضافه شده است.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/341621079319723790115228162488616610494254.jpg
نان گلوتن:
داراي حداقل 16 درصد پروتئين است.
نان پروتئيني:
حاوي حداقل 22 درصد پروتئين است.
نان کم نشاسته:
حاوي حداقل 50 درصد کربوهيدرات است.
فرمول تهيه ي نان:
آرد 10 کيلوگرم
نمک 200 گرم
مخمر تازه 100 گرم
آب 5/7 ليتر
جمع 16 کيلوگرم وزن خمير
:dastt65:
http://img.tebyan.net/big/1388/12/5618222122331664202189138901693420316845.jpg
بر طبق مقررات نان و آرد که در سال 1963 تنظيم شد، انواع نان بايد داراي خصوصياتي باشند که در زير، آن ها را آورده ايم.
دقت داشته باشيد که در صدهاي ذکر شده بر اساس وزن خشک نان محاسبه شده است.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/505411598104811017621421210918222222914967.jpg
نان سفيد:
متشکل از خمير ساخته شده از آرد، مخمر و آب (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/drinks/2009/3/21/86893.html) که متعاقباً پخته شده است.
ممکن است حاوي انواع نسبتاً زيادي از مواد اضافه شده شامل نمک (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/spices/2008/2/19/61988.html)، چربي ها (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=254)، قند، شير (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/dairy_products/2009/7/1/95950.html)و فرآورده هاي آن، آرد برنج و سويا (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/cereals_legumes/2009/6/30/95863.html)، جوانه گندم، جودوسر، فرآوردههاي آنزيمي فعال، بي رنگ کننده ها و بهبود دهنده ها، نگه دارنده ها، امولسيون کننده ها و پايدار کننده ها باشد.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/121621597819219189227312211512865216185.jpg
نان قهوهاي:
مانند نان سفيد تهيه مي شود، ولي بايد داراي حداقل 6/0 درصد فيبر (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=65836)باشد و رنگ کردن آن با کارامل مجاز است.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/173991479319311219569781341544993191251.jpg
نان آرد کامل:
از آردي تهيه مي شود که از آسياب کردن تمام دانه ي گندم، به انضمام سبوس (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/cereals_legumes/2005/8/8/12336.html) و جوانه، به دست مي آيد.
استفاده از مواد بي رنگ کننده يا بهبود دهنده مجاز نيست.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/17488591141758229247155217239163230252118.jpg
نان جوانه گندم:
داراي طعم مشخصي حاوي حداقل 10 درصد جوانه ي گندم (http://www.tebyan.net/nutrition_health/(foods)/vegetables/2006/6/14/18079.html)فرآيند شده است.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/17521117999152199132571684952542162052328.jpg
نان مالت:
حاوي 5 تا 15 درصد مالت آسياب شده يا عصاره مالت است.
در مقايسه با نان معمولي تيره رنگ تر و شيرين تر است و بافت نسبتاً چسبيده اي دارد.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/871416075995695950209582016252199127.jpg
نان شيري:
داراي حداقل 6 درصد مواد جامد شير کامل است.
نان شير خشک بدون چربي:
حاوي حداقل 6 درصد مواد جامد شير خشک چربي گرفته است.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/1591622331122173710721225193123470212136152.jpg
نان کرهاي:
داراي حداقل 6 درصد چربي شير اضافه شده است.
http://img.tebyan.net/big/1388/12/341621079319723790115228162488616610494254.jpg
نان گلوتن:
داراي حداقل 16 درصد پروتئين است.
نان پروتئيني:
حاوي حداقل 22 درصد پروتئين است.
نان کم نشاسته:
حاوي حداقل 50 درصد کربوهيدرات است.
فرمول تهيه ي نان:
آرد 10 کيلوگرم
نمک 200 گرم
مخمر تازه 100 گرم
آب 5/7 ليتر
جمع 16 کيلوگرم وزن خمير
:dastt65: