PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرشته ها....

Sara12
01-26-2011, 10:09 PM
یه زوج ۶۰ ساله به مناسبت سی و پنجمین سالگرد ازدواجشون رفته بودند بیرون كه یه جشن كوچیك دو نفره بگیرن. وقتی توی پارك زیر یه درخت نشسته بودند یهو یه فرشتهء كوچیك خوشگل جلوشون ظاهر شد و گفت: به خاطر اینكه شما همیشه یه زوج فوق العاده بودین و تمام مدت به همدیگه وفادار بودین من برای هر كدوم از شما یه دونه آرزو برآورده میكنم.
زن از خوشحالی پرید بالا و گفت: اوه! چه عالی! من میخوام همراه شوهرم به یه سفر دور دنیا بریم. فرشته چوب جادوییش رو تكون داد و پوف! دو تا بلیط درجه اول برای بهترین تور مسافرتی دور دنیا توی دستهای زن ظاهر شد!
حالا نوبت شوهر بود كه آرزو كنه. مرد چند لحظه فكر كرد و گفت: خب… این خیلی رمانتیكه. ولی چنین بخت و شانسی فقط یه بار توی زندگی آدم پیش میاد. بنابراین خیلی متاسفم عزیزم… آرزوی من اینه كه یه همسری داشته باشم كه ۳۰ سال از من كوچیكتر باشه!
زن و فرشته جا خوردند و خیلی دلخور شدند. ولی آرزو آرزوئه. و باید برآورده بشه. فرشته چوب جادوییش رو تكون داد و پوف! مرد ۹۰ سالش شد!
نتیجهء اخلاقی: مردها ممكنه زرنگ بدجنس باشند ، ولی فرشته ها زن هستند!

afsanah82
01-26-2011, 10:40 PM
:asa::asa::asa::asa:
من فکر میکردم زن ها فقط میتونن جنس پارچه رو تشخیص بدن!
نگو میتونن جنس مرد ها رو هم تشخیص بدن!که کلا بعیده

Sara12
01-26-2011, 10:53 PM
به این مطلب توجه کنید که این مطلب در بخش طنز قرار داده شده است پس عصابتونو کنترل کنید تمام مخلوقات خدا ارزشمند هستن :^:

Behzad AZ
01-26-2011, 11:23 PM
نتیجهء اخلاقی: مردها ممكنه زرنگ بدجنس باشند ، ولی فرشته ها زن هستند!
پس جبرییل زن بوده؟؟؟؟؟؟؟:delkhor:

sorna
01-27-2011, 12:21 AM
عجب فرشته خنقی بوده :ch0m::ch0m::ch0m::ch0m:زن بیچاره رو بیوه کرده:crying:

Sara12
01-27-2011, 01:29 AM
شما چرا این همه قضیه رو جدی نگاه می کنین یکم به طنزش نگاه کنین ضرر نداره ولی این حرفتون جالب بود جبرئیل مرد بوده ولی گویا نویسنده یادش رفته بوده این نکته رو :g:شما خودتونو ناراحت نکنید در ضمن انسانهای خوب فرشته ان چه مرد چه زن فقط من موندم اگه فرشته مرده چرا این اسم رو خانموها می زارن خب بزارن آقایی فرشته :BG:به هر حال بازهم می گم انسانهای خوب فرشته ان چه مرد چه زن