توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معیار های شما برای ازدواج و الویت های آن
Ahmadreza_b
05-09-2010, 03:19 PM
با درود فراوان
این تاپیک برای بحث و تبادل نظر و آشنایی با فاکتور های مورد نظر شما در امر ازدواج توسط اینجانب تاسیس شده است.
کلیه افراد مجرد (متاهل) برای ازدواج چه مرد چه زن برای انتخاب همسر معیارهایی دارند (داشته اند) در این تاپیک قصد داریم با این معیارها و الویت آن ها از دید سایر دوستان آشنا بشیم
برخی از این معیار ها: زیبایی ظاهری (جذابیت)، ثروت، مقام، تحصیلات و ....
مجردا بگن که چه فاکتورهایی در انتخاب همسر براشون مهمه و ترتیبش چگونه هست؟
متاهل ها بگن چه فاکتورهایی برای انتخاب همسر براشون اهمیت داشته و اینکه آیا معیارهاشون درست انتخاب شده بوده؟ (یعنی بعد از اینکه در ازدواج معیارهایی را قرار دادن آیا اون معیار ها در زندگی مشترک خودش را نشون داده؟ به عنوان نمونه اگر فردی ثروت را معیار قرار داده بعد از ازدواج نظرش در مورد این معیار چیه)
پ.ن.1 شرکت در این بحث کاملاً اختیاری است
پ.ن.2 رعایت کلیه اصول دموکراسی در این تاپیک الزامی است و با متخلفین برخورد خواهد شد
پ.ن.3 دوستان هدف از این تاپیک انجام یک کار فرهنگی، مفید و آموزنده هست.
پ.ن.4 مطالعه و شرکت در این تاپیک برای کلیه رده های سنی (الف-ی) آزاد است.
Mohamad
05-09-2010, 06:01 PM
سلام دوستان
ضمن تشکر از احمد آقای گل ، بنده هم از همه دوستان خواهش میکنم شرکت کنند و خودم هم شرکت خواهم کرد فقط باید روی سوالات و مساله فکر کنم و بعد جواب بدم .
باز هم از احمد آقا بابت این تاپیک مفید تشکر میکنم
شاد و پیروز باشید
sorna
05-10-2010, 12:24 AM
با درود فراوان
این تاپیک برای بحث و تبادل نظر و آشنایی با فاکتور های مورد نظر شما در امر ازدواج توسط اینجانب تاسیس شده است.
کلیه افراد مجرد (متاهل) برای ازدواج چه مرد چه زن برای انتخاب همسر معیارهایی دارند (داشته اند) در این تاپیک قصد داریم با این معیارها و الویت آن ها از دید سایر دوستان آشنا بشیم
متاهل ها بگن چه فاکتورهایی برای انتخاب همسر براشون اهمیت داشته و اینکه آیا معیارهاشون درست انتخاب شده بوده؟ (یعنی بعد از اینکه در ازدواج معیارهایی را قرار دادن آیا اون معیار ها در زندگی مشترک خودش را نشون داده؟ به عنوان نمونه اگر فردی ثروت را معیار قرار داده بعد از ازدواج نظرش در مورد این معیار چیه)
پ.ن.2 رعایت کلیه اصول دموکراسی در این تاپیک الزامی است و با متخلفین برخورد خواهد شد
پ.ن.3 دوستان هدف از این تاپیک انجام یک کار فرهنگی، مفید و آمزنده هست.
من به عنوان یه عضو مجرد سایت نظرم رو میگه:
معیار خاصی نداریم همین طوری برین جلو یه چیزی در میاد زندگی زیاد سخت نگیرین:nish:
می تونین از دیدگاهای دیگه ای به زندگی نگاه کنی:yes:ن
مثلا با همسرتن هیچ تفاهی در هیچ موضعی نداشته باشین جالب نه:good:
این بار یه نفرت زیبای نسبت به همدیگه پیدا می کنید که زندگی رو زیبا می کنه:^:
mozhgan
05-10-2010, 03:11 AM
سلام به دوستان گل
من به عنوان یه عضو مجرد سایت نظرم رو میگه:
معیار خاصی نداریم همین طوری برین جلو یه چیزی در میاد زندگی زیاد سخت نگیرین:nish:
آره خوب یه چیزی در میاد ولی اگر بد بود طاقتش رو داری؟
مثلا با همسرتن هیچ تفاهی در هیچ معوضعی نداشته باشین جالب نه:good:
این بار یه نفرت زیبای نسبت به همدیگه پیدا می کنید که زندگی رو زیبا می کنه::^:
این طوری که شما می گی زندگی آدما میشه جنجالی ها دیگه زندگی نمی شه
بعد آدما ازدواج می کنند که زندگی کنند نه ..................
خیلی خیلی نظرات با مزه بود :zab0:
sorna
05-10-2010, 05:46 PM
آره خوب یه چیزی در میاد ولی اگر بد بود طاقتش رو داری؟
اگه خوب شد چی:dangiz:
اگه هم بد شد طاقتش رو نیاوردم طلاقش رو که دارم:pi8:
گر زه حکمت ببند دری زه رحمت گشاید در دیگری:nish:
به خاطر اینکه می گند اسلام کاملترین دین:blink2:
این طوری که شما می گی زندگی آدما میشه جنجالی ها دیگه زندگی نمی شه
بعد آدما ازدواج می کنند که زندگی کنند نه ..................
خیلی خیلی نظرات با مزه بود:zab0:
خوب مگه الان داریم زندگی می کنیم یا روز گذرانی
خوب من نمی خوام به خاطر ازدواج زندگی کنم
خوب شما هم مثل نظرات من با مزه هستی:good:ن
mozhgan
05-10-2010, 09:57 PM
اگه خوب شد چی:dangiz:
اگر خوب شد که همین شکلی که خودتان گذاشتین میشین :dangiz: ولی اگر بد شد به این روز میافتین :good: و هی مجبورین گوش به فرمان باشین و همش بگین چشم :sarbaz:
اگه هم بد شد طاقتش رو نیاوردم طلاقش رو که دارم:pi8:
آره بابا اگه به همین راحتی بود که مردها هفته ای 5 بار ازدواج میکردن ، اول پوستتان را میکنند بعد طلاق میگیرن :gah9:
به خاطر اینکه می گند اسلام کاملترین دین:blink2:
آره اسلام کامله برای همین میگم مراقب خودتان باشید و یک نگاه به روزگار مردهای اسلام بکنید هم بد نیست ...
خوب مگه الان داریم زندگی می کنیم یا روز گذرانی
شما زندگانی کنید روزگار خودش میگذره دنیا را هر طوری بگیری همانطوری میگذره بعد هم اگر به گذرانه چرا دیگه ازدواج همین طوری که بهتره ، آدم آزادتر هستش و ...
خوب من نمی خوام به خاطر ازدواج زندگی کنم
خوب ازدواج هم نمی خواهت به خاطر شما زندگی کنه :d:
خوب شما هم مثل نظرات من با مزه هستی:good:
عجب ، اونی که شما چشیدین و بامزه بود من نبودم چیز دیگه ای بود :khande bad:
SeEzAr
05-11-2010, 12:01 AM
والا از نظر من تفاهم الان دیگه بی معنی ولی بازم هرچی مامانم بگه قبوله :d:
sorna
05-11-2010, 12:41 AM
اگر خوب شد که همین شکلی که خودتان گذاشتین میشین ولی اگر بد شد به این روز میافتین:good: و هی مجبورین گوش به فرمان باشین و همش بگین چشم:sarbaz:
انشاالله که خوب میشه
اخه یه مشکلی هست من گوشام رو کلم نه رو فرمان
اینطور که معلوم شما تجربه خیلی زیادی دارین آدمهای که گوششن رو فرمان همیشه میگن چشم
آره بابا اگه به همین راحتی بود که مردها هفته ای 5 بار ازدواج میکردن ، اول پوستتان را میکنند بعد طلاق میگیرن:gah9:
اینجا رو میگن من بی تجربه گی کردم این حرف زدم چون نمی دونستم خانمهای این زمانه پوست کن تشریف دارن بازم معذرت می خوام
آره اسلام کامله برای همین میگم مراقب خودتان باشید و یک نگاه به روزگار مردهای اسلام بکنید هم بد نیست ...
باید سیرت پیغمبر رو نگه بداریم اگه زن کم امد از لبنان وارد می کنیم شما نگران نباشید
شما زندگانی کنید روزگار خودش میگذره دنیا را هر طوری بگیری همانطوری میگذره بعد هم اگر به گذرانه چرا دیگه ازدواج همین طوری که بهتره ، آدم آزادتر هستش و ...
کافری مثل شما ندیدم شما می خواید من جزو امت پیغمبرم نباشم از این دنیا برم کور خواندید
خوب ازدواج هم نمی خواهت به خاطر شما زندگی کنه:d:
شما از که تا به حال شدین وکیل مدافع زندگی "شلغم"
عجب ، اونی که شما چشیدین و بامزه بود من نبودم چیز دیگه ای بود:khande bad:
ولی دروغ نگن :ekh2:خودتن بودین
mozhgan
05-11-2010, 02:54 AM
انشاالله که خوب میشه
اخه یه مشکلی هست من گوشام رو کلم نه رو فرمان
اینطور که معلوم شما تجربه خیلی زیادی دارین آدمهای که گوششن رو فرمان همیشه میگن چشم
خیلی خیلی مرحبا به شما که گوشات رو کلت هست آخه واقعا کی رو دیدی که گوشاش رو فرمان باشه؟
خب اینجاست که باید بهت بگم قرصات رو پشت و رو خوردی داداش:gah9:
اینجا رو میگن من بی تجربه گی کردم این حرف زدم چون نمی دونستم خانمهای این زمانه پوست کن تشریف دارن بازم معذرت می خوام
ببخشیدا ولی آخه مردا پوست کن لازم شدن:soot:
باید سیرت پیغمبر رو نگه بداریم اگه زن کم امد از لبنان وارد می کنیم شما نگران نباشید
آره معمولا این طور مواقع مردها سریع پیغمبر ها رو می یارن وسط تا خودشون رو تبرئه کنند البته به استثناء شما ها:d:
کافری مثل شما ندیدم شما می خواید من جزو امت پیغمبرم نباشم از این دنیا برم کور خواندید/QUOTE]
نه خوب شما حتما باید دینت کامل باشه تا 4 تا عقدی و 40 تا صیغه ای مشکلی نیست :good:
[QUOTE]شما از که تا به حال شدین وکیل مدافع زندگی "شلغم"
من نسبتی با شما ندارم فکر کنم شلغم و چغندر قند و ..... شما هستید نه بنده:zab0::yes:
ولی دروغ نگن :ekh2:خودتن بودین
اونی که مزه مزه کردید شلغم بوده :nish:
afsanah82
05-11-2010, 02:37 PM
سلام خدمت متاهل ها و و مجرد ها
داداش کاظم چرا عصابت رو خرد میکنی مگه نمیدونی اگه خانوم ها رو ول کنی تا قیوم قیامت همینطور حرف میزنن (چاره ندارند خداوند اینطور آفریدتشون) ول کن.:pi8::pi8:
توکه بعد از رمضون میری......:tf::sarbaz::dangiz:
من برای ازدواج یک معیار دارم و اون اینکه که خانومم کم حرف باشه (پس نتیجه میگریم که تا آخر عمرم با پدر و مادم باشم):del-s::del-s:
راستی داداش احمد رضا با آقا محمد برای تو یک کیس مناسب پیدا کردیم پاشو بیا تبریز بریم خواستگاری دختره 20 از هر انگشتش یک هنر میریزه با آقا محمد اینا هم همسایه
ست.::tf::n00:
sorna
05-11-2010, 04:49 PM
با درود فراوان
موضوع این بالای است که به خاطر کم حرفی خانها فراموش شده
لطفا معیارهای خودتان رو بنویسیدبا معیارهای دیگری کاری نداشته باشید:ekh2:اگه معیاری دارید
وگرنه ممونید رو دست پدر بزگوارتان:eyb: وایشان مجبور میشن بگن سیر ترشی من پنجاه ساله است:khande bad: وبدون شیر بها ومهریه:g:
mozhgan
05-12-2010, 02:17 PM
موضوع این بالای است که به خاطر کم حرفی خانها فراموش شده
لطفا معیارهای خودتان رو بنویسیدبا معیارهای دیگری کاری نداشته باشید:ekh2:اگه معیاری داریدبه نظر من که واقعا شما رویه هر چی خانم هست رو کم کردید از کم حرفی:khande bad:
وگرنه ممونید رو دست پدر بزگوارتان :eyb:وایشان مجبور میشن بگن سیر ترشی من پنجاه ساله است:khande bad: وبدون شیر بها ومهریه:g:فعلا که رو دست می برند ولی نمی ریم:pi8:
در ضمن معیار ازدواج من فقط اخلاق هست و بس:yeah:
Ahmadreza_b
05-20-2010, 05:19 PM
دوستان خوبم
این تاپیک را 11 روز پیش باز کردم و برای باز کردنش اهدافی داشتم ولی خوب پس از 11 روز اعتراف میکنم که در کلیه اهداف والی (والی:ترکیبی از دو کلمه عالی و والا!!!) شکست خوردم.
حتی یک نفر معیاری مطرح نکرد :n00: حتی یک نفر عقیدش را بیان نکرد :del-s:
نقل قول از آقا محمد
سلام دوستان
ضمن تشکر از احمد آقای گل ، بنده هم از همه دوستان خواهش میکنم شرکت کنند و خودم هم شرکت خواهم کرد فقط باید روی سوالات و مساله فکر کنم و بعد جواب بدم .
باز هم از احمد آقا بابت این تاپیک مفید تشکر میکنم
شاد و پیروز باشید
نقل قول از خودم
این تاپیک برای بحث و تبادل نظر و آشنایی با فاکتور های مورد نظر شما در امر ازدواج توسط اینجانب تاسیس شده است. ...
از توجه کلیه دوستان سپاسگزاری می گردد!!
ضمن یاداوری این نکته که هیچ شکایتی از دوستان ندارم این نکته را هم متذکر بشم که از برخورد شما با این تاپیک دلخور شدم
امضا محفوظ
Mohamad
05-20-2010, 06:28 PM
ضمن یاداوری این نکته که هیچ شکایتی از دوستان ندارم این نکته را هم متذکر بشم که از برخورد شما با این تاپیک دلخور شدم
امضا محفوظ
سلام دوستان :^:
احمد آقا شرمنده روی گل شما هستم :khaste:
امشب خودم فکر میکنم و معیارهام را میگم هر چند گفتن این حرفها در این روزها برای من مثل نوشیدن شوکران میمانه ولی خودم شروع می کنم و امیدوارم که همه دوستان هم همراه و همدل بیان تا به نتیجه ایی اخلاقی که فکر کنم نظر احمد اقا بوده با هم برسیم .
همگی شاد و پیروز باشید :from me :
محمد تنهاترین عضو (http://forum.azardl.com/member.php?u=11)
Ahmadreza_b
05-20-2010, 07:51 PM
سلام دوستان :^:
احمد آقا شرمنده روی گل شما هستم :khaste:
امشب خودم فکر میکنم و معیارهام را میگم هر چند گفتن این حرفها در این روزها برای من مثل نوشیدن شوکران میمانه ولی خودم شروع می کنم و امیدوارم که همه دوستان هم همراه و همدل بیان تا به نتیجه ایی اخلاقی که فکر کنم نظر احمد اقا بوده با هم برسیم .
همگی شاد و پیروز باشید :from me :
محمد تنهاترین عضو (http://forum.azardl.com/member.php?u=11)
درود بر شما آقا محمد
این چه حرفیه شرمنده گی برای چیه؟ دشمنتون شرمنده
من از دست دوستان دلخور شدم، البته خودم گفته بودم اختیاری ولی اینکه کسی حاضر نشد حتی یک معیار بگه کمی ناراحتم کرد.
آقا محمد خدا میدونه من هدفم یک کار فرهنگی، آموزشی بود یک بحث آزاد و منطقی ولی خوب دوستان ظاهراً تمایل به شرکت نداشتند که البته اجباری هم نبود.
با سپاس
Mohamad
05-21-2010, 12:36 PM
به نام خدایی که مظهر همه زیبایهاست
سلام دوستان :m0h:
بسیار روی این موضوع فکر کردم در روزهای گذشته و هر بار معیار و ملاکی را برتر از قبلی میدیدم و با خود فکر میکردم کدام یک برتر از دیگری است تا اینکه بعد از ساعتها تفکر همه را بر روی کاغذ نوشتم و دسته بندی کردم که کدام برتر از دیگری است در آخر متوجه شدم که همگی اینها مانند فرمولهای ریاضی چند تا بیشتر نیستند و بقیه وابسته به این چند مورد بوده و اگر یکی شاخه اصلی را حفظ کند همه را خواهد داشت و در نتیجه معیارهایی که به نظرم در تفکر چند روز گذشته ، به ذهن پر از غوغا و آشفته ام رسید را بیان میکنم به امید اینکه دوستان همگی با هم به مشورت پرداخته و به نتیجه ای که برادر بزرگوارمان آقای برومندپور مد نظر داشتن انشاالله دست پیدا کنیم .
«اى جان فداى آن که دلش با زبان یکى - است»و این همان «گوهر صداقت» است .
آری عمده اشکالی که ما بیشتر در زندگی داریم عدم صداقت است و بسیاری از معیارهای ما به مرور زمان وابسته به همین مورد می شود .
بسیارى از ناهنجاریهاى رفتارى و اختلافات خانوادگى و مشاجرات میان دوستان و فامیلها، و حتى تنشها و نزاعهاى سیاسى، پدیده اى است که از «بى صداقتى» و «ناخالصى» به وجود مى آید. و مگر «نفاق» هم نوعى عدم صداقت نیست؟ «فریب» نیز، جلوه دیگرى از ناراستى در گفتار و رفتار است و ... کم نیست «طلاق»هایى که ریشه در عدم صداقت در مراحل اولیه ازدواج در اظهارات، ادعاها، وعده ها، وانمود کردنها و پاسخهاست. با این حساب، صداقت، استوارترین بنیانى است که دوستیها، مشارکتها، ازدواجها، مبارزات سیاسى و ... بر آن استوار مى گردد و بدون آن، همه این بنیانها در معرض فروپاشى و گسیختگى است.
کسى که در «گفتار»، صادق و راست باشد، از «دروغ» پرهیز مى کند، چه به شوخى چه جدى .
هر چه تفکر کردم این مورد را بیشتر از همه دیدم و همه را وابسته به همین مورد بالا دیدم
دوستان به عقیده بندههر انسانی میتواند مهر بورزد و از مهر دیگران سیرآب گردد ولی دوستان همه اینها به صداقت وابسته است و اینکه وقتی گفتیم : دوستت دارم ... از ته دل باشد و نه از ریاکاری وجودمان سرچشمه گرفته باشد .
به عقیده بنده قیافه و زیبایی های ظاهری نیاز است چون انسان دارای غرایض و امیالی نیز می باشد ولی خوب اینها حاشیه است چون در اینصورت چگونه پیرمرد و پیرزنی که هیچ آثاری از زیبایی دوران جوانی ندارند آنچنان به هم عشق میورزند که انسان غبطه داشتن یک دل مهربان همچون دل اینان را پیدا میکند .
دوستان باز هم مینویسم و باز هم میگویم ولی اکنون واقعا خسته هستم از جور زمانه و بازیهای بد روزگار .
ایکاش عشق هم همچون ریاضیات بر اساس منطق و برهان بود . :khejalati:
شاد و پیروز باشید
محمد تنهاترین عضو :wacko: (http://forum.azardl.com/member.php?u=11)
Ahmadreza_b
05-21-2010, 12:54 PM
درود بر شما و درود بر سایر دوستان :^:
سپاس بیکران از آقا محمد که با وجود شرایط سختشون پاسخ دادن اونم پاسخی همراه با استدلال :^:
نتیجه گیری من از پست قبل
معیار های اشاره شده توسط آقا محمد: الویت را بر روی صداقت گذاشتند، و فاکتور وضعیت ظاهری را هم قابل اعتنا دونستن
ممنون آقا محمد شرمنده کردید
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.