توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه کسی که دوستش داری و عاشقش هستی مریضی سختی بگیره یا نقص عضو بشه حاضری باهاش بمونی؟؟؟؟؟
Mohamad
05-08-2010, 12:55 PM
اگه کسی که دوستش داری و عاشقش هستی مریضی سختی بگیره یا نقص عضو بشه حاضری باهاش بمونی؟؟؟؟؟
لطفا فکر کنید و جواب بدین و احساساتی نشین !!!!!!!!!1
اگه نخواستی باهاش بمونی چی و چه جوری بهش میگی؟؟؟؟؟!!!!
reza_shah
05-08-2010, 01:00 PM
سلام
راستش من اصلا دوست دختر ندارم
ولی اگر داشتم و این مشکل پیش می یومد و با خصوصیتی که در خودم می بینم
تا آخرش باهاش می مونم و یک لحظه هم کنار نمی کشم:^::gol roz:
Mohamad
05-08-2010, 01:07 PM
سلام
راستش من اصلا دوست دختر ندارم
ولی اگر داشتم و این مشکل پیش می یومد و با خصوصیتی که در خودم می بینم
تا آخرش باهاش می مونم و یک لحظه هم کنار نمی کشم:^::gol roz:
سلام آقا رضای گل :gol roz:
رضا جان من گفتم اول فکر کنید ولی شما ماشاالله تا من پست را ارسال کردم پاسخ دادی داداش :دی
رضا جان به مشکلات زندگی با این افراد و گرفتاریهای بعدی فکر کردی؟اینکه در آینده بعد اون چیکار میخوای بکنی؟
خودم هم جواب میدم ولی در آخر که بقیه دوستان جواب دادن !
در ضمن دوست دختر یا همان gf خرجیها و یا دوست پسر bf با کسی که عاشقش هستی و دوستش داری فرق داره به نظر من !
شاد و پیروز باشید
reza_shah
05-08-2010, 01:28 PM
می دونم عزیز
ولی بعضی وقت ها احتیاج به فکر کردن نداریم
من چون خودم رو می شناسم سریع جواب دادم
به حرف خودم شک ندارم
در مورد دوست دختر هم درسته منظورم همون عشق بود که ندارم:ی
این نکته هم اضافه کنم
من تصمیم توی زندگی به این صورت هست که قراره یکی رو انتخاب کنم تا آخرشم با همون بمونم
خوشم نمی یاد با 10 نفر باشم از توی اونها یکی رو انتخاب کنم:tf:
Ahmadreza_b
05-08-2010, 03:42 PM
درود بر همه
آقا محمد تاپیک های رمانتیک میزنید :nish:
راستش این سوال را باید کسانی که دستی تو کار دارن جواب بدن
ولی خوب من سعی کنم خودم را تو اون شرایط قرار بدم با توجه به خصوصیات اخلاقی اینجانب!!! فکر کنم که نمی دونم!! :nish:
ولی خوب خارج از شوخی می موندم :yes:
Pezhman
05-08-2010, 04:03 PM
پس معلوم شد مشکل ادمین چیه!!!!!!!!!!!!
من که اگه زنم هم بود معلوم نبود بمونم یا نه
چه برسه به دوست یا عشق یا هر چی.......
lol
Mohamad
05-08-2010, 06:20 PM
من تصمیم توی زندگی به این صورت هست که قراره یکی رو انتخاب کنم تا آخرشم با همون بمونم
خوشم نمی یاد با 10 نفر باشم از توی اونها یکی رو انتخاب کنم:tf:
سلام آقا رضا گل
به قول یکی از هنرمندان سابق اینجای بابای دروغگو :دی
پس معلوم شد مشکل ادمین چیه!!!!!!!!!!!!
من که اگه زنم هم بود معلوم نبود بمونم یا نه
چه برسه به دوست
خودتون دارین می گین دوست
lol
آقا پژمان زده به سرت ها :دی
دوست نه عشق
آقا محمد تاپیک های رمانتیک میزنید
من خودم رمانتیک بودم شما خبر نداشتین
احمد آقا حالا که من نمیتونم شبها آنلاین بشم از خانه بهت گیر نمیدن و نکنه حدسشان درست بوده .......:d:
Ahmadreza_b
05-08-2010, 11:44 PM
نه بابا آقا محمد
نشناختین منا!!
نه من از این بخارا دارم و نه کسی تو من از این جنم ها میبینه :ch):
تو خونه همه میدوننن من کبریت بی خطرم :g:
Mohamad
05-09-2010, 01:20 AM
نه بابا آقا محمد
نشناختین منا!!
نه من از این بخارا دارم و نه کسی تو من از این جنم ها میبینه :ch):
تو خونه همه میدوننن من کبریت بی خطرم :g:
سلام دوستان
احمد آقا بیرون از خانه چی؟اونجا هم کبریت بی خطر هستین یا بمب خوشه ای شایدم بمب هسته ای که حق مسلم ماست ؟:دی
dverbame
05-09-2010, 01:41 AM
من هم زندگی خودم رو میدم .
سخته بگم باهاش میمونم. اما اگه زنم باشه وظیفمه بمونه . وقتی با هام بود از جونش مایه میگذاشت برام .
اگه بچمه نمیدونم. اما اینو بگم ,دختر خاله بابام یه بچه داره که الان حدودا 15 سالشه فکر کنم و از بچگی معلوله .
شوهرش ادمی نیست که از بچه مواظبت کنه و همیشه تنها میزاره مادر و بچه رو . اما اون مادر اینقدر همین بچش رو دوست داره که با ضعف بدنی و فشار خونه و خرجش که رو دوشه اونه بازم حاضر نیست حتی بچشو ببر شیر خوار گاه چه برسه به این که بخواد ترکش کنه :ta4:
در مورد دوست دختر ,gf یا خانوم که بعضی ها میگن وقتی باهاته پستی که اینجوری کنی باهاش. وقتی هم که نیست , فکر کنم بهتره تنهاش بزاری.
------------------------------------------
جز زنم در مورد هیچ چیز دیگه مطمئا نیستم که منم همین کار کنم. اما زنم ,وظیفمه . باید تا جایی که زندس به پاش بشینم :from me :
Ahmadreza_b
05-09-2010, 10:05 AM
سلام دوستان
احمد آقا بیرون از خانه چی؟اونجا هم کبریت بی خطر هستین یا بمب خوشه ای شایدم بمب هسته ای که حق مسلم ماست ؟:دی
درود بر دوستان
چقدر اینجا رمانتیکه :tf:
آقا محمد من جمله را بد نوشتم کژتابی داشت :ch):
تصحیح می کنم: اهل خانه همه می دانند که من (همه جا و همه وقت) کبریت بی خطرم (فارغ از قید زمان و مکان)
من هم زندگی خودم رو میدم .
سخته بگم باهاش میمونم. اما اگه زنم باشه وظیفمه بمونه . وقتی با هام بود از جونش مایه میگذاشت برام .
اگه بچمه نمیدونم. اما اینو بگم ,دختر خاله بابام یه بچه داره که الان حدودا 15 سالشه فکر کنم و از بچگی معلوله .
شوهرش ادمی نیست که از بچه مواظبت کنه و همیشه تنها میزاره مادر و بچه رو . اما اون مادر اینقدر همین بچش رو دوست داره که با ضعف بدنی و فشار خونه و خرجش که رو دوشه اونه بازم حاضر نیست حتی بچشو ببر شیر خوار گاه چه برسه به این که بخواد ترکش کنه :ta4:
در مورد دوست دختر ,gf یا خانوم که بعضی ها میگن وقتی باهاته پستی که اینجوری کنی باهاش. وقتی هم که نیست , فکر کنم بهتره تنهاش بزاری.
جز زنم در مورد هیچ چیز دیگه مطمئا نیستم که منم همین کار کنم. اما زنم ,وظیفمه . باید تا جایی که زندس به پاش بشینم :from me :
درود بر آقا سینا
در مورد حس مادر و فرزند شاید چیزی فراتر از عشق باشه
هیچ مادری حاضر نیست بچه اش اذیت بشه (برای همینه که میگن بهشت زیر پای مادران است)
در مورد بقیه موارد دوستان با تجربه نظر بدن من تخصص ندارم اظهار نظر نمی کنم :d:
dverbame
05-09-2010, 11:25 AM
درود بر دوستان
چقدر اینجا رمانتیکه :tf:
آقا محمد من جمله را بد نوشتم کژتابی داشت :ch):
تصحیح می کنم: اهل خانه همه می دانند که من (همه جا و همه وقت) کبریت بی خطرم (فارغ از قید زمان و مکان)
درود بر آقا سینا
در مورد حس مادر و فرزند شاید چیزی فراتر از عشق باشه
هیچ مادری حاضر نیست بچه اش اذیت بشه (برای همینه که میگن بهشت زیر پای مادران است)
در مورد بقیه موارد دوستان با تجربه نظر بدن من تخصص ندارم اظهار نظر نمی کنم
احمد تجربه نداری؟؟؟:tf:
اما من یه چیزای دیگه شنیده بودما :d:
میگفتن دم در سایت وای میستی و هر دخملی که میاد تو سایت 3 سوت تور میکنیش :d:
الانم باید دیگه تعداد از شمارش خارج شده باشه .
عجب دنیایی . مامان بابا ها دم در خونه میگیرن ,قافل از دنیای اونترن که احمد اقا هم بله هههه :d:
Mohamad
05-09-2010, 11:57 AM
اما اینو بگم ,دختر خاله بابام یه بچه داره که الان حدودا 15 سالشه فکر کنم و از بچگی معلوله .
شوهرش ادمی نیست که از بچه مواظبت کنه و همیشه تنها میزاره مادر و بچه رو . اما اون مادر اینقدر همین بچش رو دوست داره که با ضعف بدنی و فشار خونه و خرجش که رو دوشه اونه بازم حاضر نیست حتی بچشو ببر شیر خوار گاه چه برسه به این که بخواد ترکش کنه
جز زنم در مورد هیچ چیز دیگه مطمئا نیستم که منم همین کار کنم. اما زنم ,وظیفمه . باید تا جایی که زندس به پاش بشینم
سلام دوستان
ولی من خواهری را میشناسم که برادرش را از این مادر هم بیشتر دوست داره ......
بچه ها زیاد مطمین حرف میزنید ولی یک سوال کدامتان عاشق اخلاق عشقتان شده اید نه عاشق صورتش؟در ضمن آیا شده از تصویر و یا حالاتی از حالات اون خوشتان نیاد؟آیا شده بگین تو این حالت دیگه قشنگ نیستی یا ...؟
دوستان عشق یعنی اگر او گفت بمیر نپرسی چرا فقط بگی مواظب خودت باش و....
درود بر دوستان
چقدر اینجا رمانتیکه
آقا محمد من جمله را بد نوشتم کژتابی داشت
بابا رمانتیککککککککککک ...:g:
میدونن؟
بعد میگن ...
احمد آقا با ما هم بله؟ جلو قاضی و ملق بازی؟چرا به علی آقا گیر نمیدن و به تو گیر میدن ؟ها نه بگو زود هم بگو ......
در مورد بقیه موارد دوستان با تجربه نظر بدن من تخصص ندارم اظهار نظر نمی کنم
اول و آخر با تجربه ها خودتی که نگی نه :so0t:
احمد تجربه نداری؟؟؟:tf:
اما من یه چیزای دیگه شنیده بودما :d:
میگفتن دم در سایت وای میستی و هر دخملی که میاد تو سایت 3 سوت تور میکنیش :d:
الانم باید دیگه تعداد از شمارش خارج شده باشه .
عجب دنیایی . مامان بابا ها دم در خونه میگیرن ,قافل از دنیای اونترن که احمد اقا هم بله هههه :d:
احمد آقا مثل اینکه لو رفتی داداش ....:khe:
dverbame
05-09-2010, 12:49 PM
در مورد عشق نظرم رو اعلام میکنم . فقط مال قصه هاست . از 1000 نفر ادم بزرگ و سال خورده هم پرسیدم . همه همین جواب رو بهم دادن.
از نظر خودم عشق جک ساله .
همه ادما بهم عادت میکنن و بهم میگن عاشقتم . از هم خوششون میاد و میگن دوست دارم .
در مورد سوال محمد که گفت کدومتون عشقتون رو بی قیافه انتخاب کردین.
من خودم به شخصه . :dangiz:
چون اشناییم با خانومم از راه دور بود و حتی 1 سال هم ندیدمش . اخلاقش و وجودشه که برام اهمیت داشته و خواهد داشت
اینم که هر وقت هر چی اون بگه . بگم باشه عمرا .....
اگه عشق اینه ,من عاشق نیستم .
من عقل دارم. به هیچ کسم اجازه نمیدم برام تصمیم بگیره.
دعوا هم باهاش کردم. دلیل نداره بخواد اتفاقی بیوفته. اگه تو دعوا حق با من بوده . اون معذرت میخواد .
اگه من به اشتباه دعوا کردم. اون قانعم میکنه و وممن معذرت میخوام.
از قدیم گفتن معشوق و عاشق دعوا کنند ,ابلهان باور کنند :g: ( چه تحریفی کردم ضرب المثل بیچاره رو ):khande bad:
Mohamad
05-09-2010, 01:22 PM
در مورد عشق نظرم رو اعلام میکنم . فقط مال قصه هاست . از 1000 نفر ادم بزرگ و سال خورده هم پرسیدم . همه همین جواب رو بهم دادن.
از نظر خودم عشق جک ساله .
همه ادما بهم عادت میکنن و بهم میگن عاشقتم . از هم خوششون میاد و میگن دوست دارم .
در مورد سوال محمد که گفت کدومتون عشقتون رو بی قیافه انتخاب کردین.
من خودم به شخصه . :dangiz:
چون اشناییم با خانومم از راه دور بود و حتی 1 سال هم ندیدمش . اخلاقش و وجودشه که برام اهمیت داشته و خواهد داشت
اینم که هر وقت هر چی اون بگه . بگم باشه عمرا .....
اگه عشق اینه ,من عاشق نیستم .
من عقل دارم. به هیچ کسم اجازه نمیدم برام تصمیم بگیره.
دعوا هم باهاش کردم. دلیل نداره بخواد اتفاقی بیوفته. اگه تو دعوا حق با من بوده . اون معذرت میخواد .
اگه من به اشتباه دعوا کردم. اون قانعم میکنه و وممن معذرت میخوام.
از قدیم گفتن معشوق و عاشق دعوا کنند ,ابلهان باور کنند :g: ( چه تحریفی کردم ضرب المثل بیچاره رو ):khande bad:
سلام
نه سینا جان متوجه منظورم نشدی داداش
اینکه دو نفر از هم ناراحت بشن و یا دعوا کنن نشان میده هنوز نفس میکشن و هنوز زنده هستن و برعکس آدم از کسی که دوستش داره بیشتر انتظار داره تا ...
می بخشی ولی اگه عقل داشته باشی اصلا عاشق نمیشی و عقل و عشق دو مقوله متفاوت از دو انسان متفاوت هستن پس تو فقط زیاد دوستش داری
اینکه فردی به خاطر قیافه از کسی خوشش بیاد مهم نیست ولی اینکه به خاطر چه چیزی بعدها میخواد با اون بمانه مهمه و اینه که ارزش داره
ولی اینکه گفتی عشق تو داستانهاست ، سه مورد را ارشاره میکنم که خودم دیدم :
اول پیرزنی که بعد از 48 سال از فوت معشوقه اش که خارجی هم بوده هنوز هم هر هفته 3 بار به محل قرارشان میره و با اون حرف میزنه آره رفیق با یک دیوار فکر هم نکن دیوانه هستش چون از همه عاقلتره و با اینکه زن هستش مردم محله اشان مثل مادر دوستش دارن و...
پیرمردی را میشناسم که فکر میکنم حدود 60 سال قبل معشوقه اش را گم کرده و هنوز هم داره با یک عکس اون زندگی میکنه این یکی هم دیوانه نبوده و قصه هم نیست در ضمن دکترا داره و استاد دانشگاه بوده و الامن بازنشسته هست ...
و پسری را میشناسم که 11 سال تمام هر شب خواب یک نفر را میدید و از دانشگاه و درس و زندگی برید چون عاشق بود
دوست من اینها نه قصه هستن و نه داستان بلکه انسانهایی هستن زنده ، شاید لیلی و مجنون قصه بودن ولی اینها انسانند و روح دارند
شاد و پیروز باشید
Ahmadreza_b
05-09-2010, 01:53 PM
ای بابا عجب فضایی، من دو روز دیگه بیام اینجا کار دست خودم میدم :m0n:
تمامی اتهام های وارده را به شدت تکذیب نموده و حق پیگیری قضایی را برای شخص خودم محفوظ می دارم و به زودی اقدام خواهد شد :ch0m:
نه به نظرم این چیزی نیست که بخوام پنهان کنم این که به علی گیر نمیدن به خاطر اینه که زیاد سر کامپیوتر نیست منم میشمینم تا 3 صبح پای کامپیوتر بعد هم دارم همش تایپ می کنم اینجوری شد ولی خوب دیگه خودشونم فهمیدن من کاری با این مسایل ندارم
نمیدونم خوب یا بده ولی علاقه ای به این مسایل ندارم و تا به حال هم تجربه ای در این زمینه نداشتم و فکر نکنم ضرر کرده باشم البته معتقدم خوبش خوبه و لازم ولی حالا کو خوبش؟؟
بسی شایعه برای ما درست شده (دم در سایت هم وای نمی ایستم با هیچ دخملی نه سوت و نه تور!!!!!! که اگه چیزی شنیدید شایعه بوده) ولی خوب واقعیتش همینه که گفتم و این مورد را حتماً پیگیری خواهم کرد :ch0m:
من هیچ موقع عاشق نبودم ولی به نظرم وجود داره و مصداق هاش را هم داریم میبینیم همه جا
اما اجازه بدید از نظر خودم زیباترین تعریف از عشق را که شنیدم بیان کنم:
عشق یعنی ابراز محبت بدون هیچ گونه چشمداشت
:m0h: :m0h: :m0h: :m0h: :m0h: :m0h: :m0h: :m0h: :m0h:
Mohamad
05-09-2010, 02:09 PM
ای بابا عجب فضایی، من دو روز دیگه بیام اینجا کار دست خودم میدم :m0n:
تمامی اتهام های وارده را به شدت تکذیب نموده و حق پیگیری قضایی را برای شخص خودم محفوظ می دارم و به زودی اقدام خواهد شد :ch0m:
نه به نظرم این چیزی نیست که بخوام پنهان کنم این که به علی گیر نمیدن به خاطر اینه که زیاد سر کامپیوتر نیست منم میشمینم تا 3 صبح پای کامپیوتر بعد هم دارم همش تایپ می کنم اینجوری شد ولی خوب دیگه خودشونم فهمیدن من کاری با این مسایل ندارم
نمیدونم خوب یا بده ولی علاقه ای به این مسایل ندارم و تا به حال هم تجربه ای در این زمینه نداشتم و فکر نکنم ضرر کرده باشم البته معتقدم خوبش خوبه و لازم ولی حالا کو خوبش؟؟
بسی شایعه برای ما درست شده (دم در سایت هم وای نمی ایستم با هیچ دخملی نه سوت و نه تور!!!!!! که اگه چیزی شنیدید شایعه بوده) ولی خوب واقعیتش همینه که گفتم و این مورد را حتماً پیگیری خواهم کرد :ch0m:
من هیچ موقع عاشق نبودم ولی به نظرم وجود داره و مصداق هاش را هم داریم میبینیم همه جا
اما اجازه بدید از نظر خودم زیباترین تعریف از عشق را که شنیدم بیان کنم:
عشق یعنی ابراز محبت بدون هیچ گونه چشمداشت
:m0h: :m0h: :m0h: :m0h: :m0h: :m0h: :m0h: :m0h: :m0h:
سلام احمد جان
احمد اقا اول روشن کن چطوری متوجه شدن تا بعد :دی
بابا تو که اهل ... نیستی بی بخار باشی فکر کنم وقتش حسابی بخار هم داشته باشی :دی
من هم به عنوان قاضی القضات سایت شما را محکوم میکنم
پای کامپیوتر تا ساعت 3 با کی چت میکنید حالا اینجا که کسی نیست منم به کسی نمیگم :دی
جمله زیبایی بود ، ممنون
afsanah82
05-09-2010, 02:47 PM
بابا جمع کنید این عشق و عاشقی رو .
خود من یک نفر رو میشناختم که تا دیروز داشت میمرد و به من وصیت میکرد که خرمای خوبی بدم ولی امروز اون عاشق شده وای به حال معشوق .............:d::d::d:
عشق و عاشقی مختص قصه هاست و بس..........::ekh2:
عشق یعنی...!
عشق یعنی مستی و دیوانگی
عشق یعنی با جهان بیگانگی
عشق یعنی شب نخفتن تا سحر
عشق یعنی سجده با چشمان تر
عشق یعنی سر به دار آویختن
عشق یعنی اشک حسرت ریختن
عشق یعنی درجهان رسوا شدن
عشق یعنی سست و بی پروا شدن
عشق یعنی سوختن با ساختن
عشق یعنی زندگی را باختن
عشق یعنی...!
عشق یعنی انتظار و انتظار
عشق یعنی هرچه بینی عکس یار
عشق یعنی دیده بر در دوختن
عشق یعنی در فراغش سوختن
عشق یعنی لحظه های التهاب
عشق یعنی لحظه های ناب ناب
عشق یعنی با پرستو پر زدن
عشق یعنی آب بر آذر زدن
عشق یعنی...!
عشق یعنی ,سوز نی , آه شبان
عشق یعنی معنی رنگین کمان
عشق یعنی شاعری دل سوخته
عشق یعنی آتشی افروخته
عشق یعنی با گلی گفتن سخن
عشق یعنی خون لاله بر چمن
عشق یعنی شعله بر خرمن زدن
عشق یعنی رسم دل بر هم زدن
عشق یعنی یک تیمم,یک نماز
عشق یعنی عالمی راز و نیاز
عشق یعنی...!
عشق یعنی چون محمد پا به راه
عشق یعنی همچویوسف قعر چاه
عشق یعنی بیستون کندن به دست
عشق یعنی زاهد اما بت پرست
عشق یعنی همچو من دریا شدن
عشق یعنی قطره و دریا شدن
عشق یعنی یک شقایق غرق خون
عشق یعنی درد و محنت در درون
عشق یعنی یک تبلور یک سرود
عشق یعنی یک سلام و یک درود
05-09-2010, 02:58 PM
سلام احمد جان
احمد اقا اول روشن کن چطوری متوجه شدن تا بعد :دی
بابا تو که اهل ... نیستی بی بخار باشی فکر کنم وقتش حسابی بخار هم داشته باشی :دی
من هم به عنوان قاضی القضات سایت شما را محکوم میکنم
پای کامپیوتر تا ساعت 3 با کی چت میکنید حالا اینجا که کسی نیست منم به کسی نمیگم :دی
جمله زیبایی بود ، ممنون
ای بابا آقا محمد گرفتین ما را
خوب دیگه چون رفتارم مشخص میکنه، و اینکه نه زنگی نه پیامکی و ...
فکر کنم فقط یک پسر میتونه تا ساعت 3 پای کامپیوتر بشینه پس احتمال اینکه طرف بله = نه خیر!!!
نه آقا محمد باور کنید کس خاصی نیست، معمولاً چت های شبانه با دوستان خوب (البته مذکر هستند همه و اینکه اعتقاد دارم یک دختر نمیتونه دوست خوبی باشه) که گل سرسبدشون خود شمایین :gol roz:
بعضی شبا هم که میخوام دانلود کنم برای اینکه خوابم نگیره یکجور خودمو سرگرم میکنم یا وبگردی و یا حکم آنلاین
فکر کنم فقط یک پسر میتونه تا ساعت 3 پای کامپیوتر بشینه پس احتمال اینکه طرف بله = نه خیر!!!
نه آقا محمد باور کنید کس خاصی نیست، معمولاً چت های شبانه با دوستان خوب (البته مذکر هستند همه و اینکه اعتقاد دارم یک دختر نمیتونه دوست خوبی باشه) که گل سرسبدشون خود شمایین :gol roz:
بعضی شبا هم که میخوام دانلود کنم برای اینکه خوابم نگیره یکجور خودمو سرگرم میکنم یا وبگردی و یا حکم آنلاین
ها این حکم آنلاین کجا بیده؟!
Ahmadreza_b
05-09-2010, 03:38 PM
درود بر شما دلمون تنگ شده بود برای شما
خیلی سایت باحالیه
http://www.varagh.com/
البته بعضی از قسمت ها مثل شلم و پاسور مشکل داره ولی حکم به خوبی کار میکنه
یوزر من هم Aboroomand
Mohamad
05-09-2010, 05:59 PM
سلام به همه دوستان گلم
اولا پای کامپیوتر نشستن پسر و دختر و زن و مرد نمیشناسه چون من همه جوره آدم را دیدم که تا صبح چت میکنن و اما اگر زنگی نیست و پیامی نیست هم از زرنگی خود شماست مهندس جان :tf:
شما همیشه به من لطف دارید و اتفاقا خیلی دلم برای او چتهای شبانه تنگ شده مخصوصا تو هفته گذشته که به اندازه قرنی به خدا به من گذشت ....
عجب پس خودتان را سرگرم میکنید :دی :gah9::d:
بعد بگین من دارم حرف در میارم :khe::nish:
همین مانده شبها بشینی قمار بازی کنی :ch0m:
نه خودت بگو حقته با این طرف بشی یا نه ؟ :ch0m:
Ahmadreza_b
05-09-2010, 06:18 PM
سلام به همه دوستان گلم
اولا پای کامپیوتر نشستن پسر و دختر و زن و مرد نمیشناسه چون من همه جوره آدم را دیدم که تا صبح چت میکنن و اما اگر زنگی نیست و پیامی نیست هم از زرنگی خود شماست مهندس جان :tf:
شما همیشه به من لطف دارید و اتفاقا خیلی دلم برای او چتهای شبانه تنگ شده مخصوصا تو هفته گذشته که به اندازه قرنی به خدا به من گذشت ....
عجب پس خودتان را سرگرم میکنید :دی :gah9::d:
بعد بگین من دارم حرف در میارم :khe::nish:
آقا محمد واقعاً آدم را ضربه فنی می کنید:good:
باید اعتراف کنم جلوی همت والای شما بنده حقیرم ولی اشتباه می کنیدا آقا محمد :ga0: :crying:
بابا زرنگی کودومه؟
من که میدونم شما می خواین حرف بگذارید تو دهن من ولی من کوتاه نمیام
ولی من مقاومت میکنم و همه چیز را تکذیب می کنم
آقا محمد من با (:ch0m:) اصلاً کاری ندارم خودش میاد طرف من
از درد بی حوصلگی زدیم به حکم شبانه :ge1: :ge1:
dverbame
05-09-2010, 07:00 PM
باید اعتراف کنم جلوی همت والای شما بنده حقیرم ولی اشتباه می کنیدا آقا محمد :ga0: :crying:
بابا زرنگی کودومه؟
:d::d::d: احمد جان . من یه دست ورق توپپپ برات میفرستم .
تو هم عکس اونیکه شبا تا ساعت 3 باهاش میچتی برامون بفرس .
تا هم ما نیایم دنبال طرف و هم شما دیگه راحت حکم سر شب بزنی :d::d::g:
----------------------------
محمد جان برای موضوع قبل هنوزم نظرم همونه .البته ادمی زاده و .... هر سیم ثانیه نظر ادم عوض میشه . مثلا اقای ..... گراممون نمونه بازر:d: که شب میخوابن . صبح پا میشن میرن مسافرت . صفا سیتی :g:
ولی خب .. من هنوزم میگم عشق بزرگترین دروغ این دنیاست. نمیدونم شاید چون مورد عشق واقع نشدم یا کسی بهم نگفته از روز اول عاشقتم یا دوست دارم .
حتی این جمله رو از زبون مادر و پدرمم هرگز نشنیدم. و حتی کارهاشونم تا حالا نتونسته ثابت کنه که دوسم دارن چه برسه به این که عاشقم باشن :ge1: نه تنها من بلکه بقیه هم همینو میگن. اما خب زندگی همینه .
لا قل واسه من . هیچ وقت اونی نبوده که من میخواستم .
شاید هرگز نفهمیدم عشق چیه :hah:
ولی اینو میدونم و 100% قبول دارم و حرفی هم روش ندارم. :
عشق تنها ترین و پاک ترین ذره ای از حس خداست که روی زمین جا مونده :hah:
Mohamad
05-09-2010, 07:22 PM
بابا زرنگی کودومه؟
سلام دوستان گل من
آقا من که خودتان میدانید ارادت دارم خدمتتان ولی خوب اصفهونی جماعت برای اینکه شیرینی ندد دادا همه کار میکند دادا :دی
شماها همتون زرنگ هستین این که بد نیست فقط عقب مانده سایت من هستم :good:
شما چه مقاومت کنین چه تسلیم بشین من را باید عروسی دعوت کنید وگرنه :ch0m:
شما کاری ندارین که اون با شما کار داره اگر بخواین بزنین زیرش ، تازه اگر زیادی مقاومت کنید ممکنه بفرستیمتان کلینیک لاغری دکتر ابطحی :دی
حالا میل خودتان هست یا شیرینی یا :ch0m:
عجب ، پس باختها مال خودتان بردها را شریک :nish::khe:
:d::d::d: احمد جان . من یه دست ورق توپپپ برات میفرستم .
تو هم عکس اونیکه شبا تا ساعت 3 باهاش میچتی برامون بفرس .
تا هم ما نیایم دنبال طرف و هم شما دیگه راحت حکم سر شب بزنی :d::d::g:
----------------------------
محمد جان برای موضوع قبل هنوزم نظرم همونه .البته ادمی زاده و .... هر سیم ثانیه نظر ادم عوض میشه . مثلا اقای ..... گراممون نمونه بازر:d: که شب میخوابن . صبح پا میشن میرن مسافرت . صفا سیتی :g:
ولی خب .. من هنوزم میگم عشق بزرگترین دروغ این دنیاست. نمیدونم شاید چون مورد عشق واقع نشدم یا کسی بهم نگفته از روز اول عاشقتم یا دوست دارم .
حتی این جمله رو از زبون مادر و پدرمم هرگز نشنیدم. و حتی کارهاشونم تا حالا نتونسته ثابت کنه که دوسم دارن چه برسه به این که عاشقم باشن :ge1: نه تنها من بلکه بقیه هم همینو میگن. اما خب زندگی همینه .
لا قل واسه من . هیچ وقت اونی نبوده که من میخواستم .
شاید هرگز نفهمیدم عشق چیه :hah:
ولی اینو میدونم و 100% قبول دارم و حرفی هم روش ندارم. :
عشق تنها ترین و پاک ترین ذره ای از حس خداست که روی زمین جا مونده :hah:
بابا سینا جان من عکس میخوام چیکار من شیرینی عروسی میخوام
سینا خواهش میکنم ازت ، التماس میکنم نگو داداش :
تنها ترین و پاک ترین ذره از حس خدا که روی زمین جا مونده افسانه هست ، دروغه :ekh2:
سینا عشق اون نیست که ما هر چی بگیم و بخوایم بشه بلکه خداست که صلاح ما را بهتر میدونه اگر درد هجر میده بدون که وصال این دوری شیرینتر هستش و در ضمن اگر به خاطر هر چیز و هر کس از خدا دور بشی بدون که از تو دور میشه و قلبت بیتاب چیزهای فانی میشه.
سینا عشق پدر و مادر برای انسان فرق داره با اونی که قلب آدمها را میخوانه .
چرا که معتقدم همه وجود انسانها مطعلق به پدر و مادرشان هستش و ما جز از خون اونها هستیم ولی قلب ما مطعلق به عشقمان هست
امیدوارم هیچ کدامتان قلبتان را ارزان نفروشید
شاد و پیروز باشید :from me :
sorna
05-10-2010, 12:04 AM
اگه کسی که دوستش داری و عاشقش هستی مریضی سختی بگیره یا نقص عضو بشه حاضری باهاش بمونی؟؟؟؟؟
لطفا فکر کنید و جواب بدین و احساساتی نشین !!!!!!!!!1
اگه نخواستی باهاش بمونی چی و چه جوری بهش میگی؟؟؟؟؟!!!!
حالا بستگی داره به مریضیش
اگه خیلی مریضش سخت بود مثل مارکوپلو که اسبش طوی بیابان پاش شکست در جا
خلاصش کنید تا ان هم راحت بشه:kh-s:
اگه قابل درمان بود وظیفه که تا اخرین لحظه باهاش بمونی:zab0:
mozhgan
05-10-2010, 03:22 AM
محمد جان حالا شما که این topic رو راه انداختی و به این بنده خدا گیر دادی خودت چرا نظرت رو نمی گی راجب همین topic ؟
منتظر شنیدن نظرت هستیم:zab0:
:^:
ما که اومدیم یه دست بازی کنیم اینقدر سرعت من پایین بود 3تای دیگه رفتن :d:
شما هم بیا دور هم بازی می کنیم :d:
شرط هم میبندیم سر کیست می کنیم :d:
Mohamad
05-10-2010, 03:21 PM
ما که اومدیم یه دست بازی کنیم اینقدر سرعت من پایین بود 3تای دیگه رفتن :d:
شما هم بیا دور هم بازی می کنیم :d:
شرط هم میبندیم سر کیست می کنیم :d:
سلام
چی گفتی تو بچه پر رو؟
ها نه بگو یکبار دیگه ...
:ch0m: :ch0m::ch0m::ch0m::ch0m::ch0m::ch0m:
SeEzAr
05-10-2010, 06:39 PM
در مورد مریضیش اگه ناعلاج بود یه نظر هست که میگه " از درخت سوخته انتظار شکوفه نداشته باش " چون به معجزه اعتقادی ندارم برای اینکه تو بیست و خورده ای سال که یکی یکی سررسیدهاش رو بوسیدم گذاشتم کنار حتی تو یه برگش هم شفا یکی رو ندیدم.
سلام
چی گفتی تو بچه پر رو؟
ها نه بگو یکبار دیگه ...
:ch0m: :ch0m::ch0m::ch0m::ch0m::ch0m::ch0m:
ادعات میشه بیا بازی تا ببینی کی می بره :yes:
Mohamad
05-10-2010, 07:45 PM
ادعات میشه بیا بازی تا ببینی کی می بره :yes:
همینه که میگن وب بدآموزی داره خوب :ch):
بچه تو را چه به ق*م*ا*ر برو به درست برس دکترات را بگیر:pi8:
میگی 2 تا پست بگذار میگه درس دارم اون وقت میشینه قمار بازی میکنه زنگ بزنم خانه تان لوت بدم؟
Ahmadreza_b
05-11-2010, 12:13 AM
میگی 2 تا پست بگذار میگه درس دارم اون وقت میشینه قمار بازی میکنه زنگ بزنم خانه تان لوت بدم؟
آقا نیما بنده خدا تقصیری نداره
رفیق ناباب گولش زده :ghalyoon:
راستی عجب تاپیک منحرفی شد. هم از بحث منحرف شده و هم بحثش به انحرافاتی چون ق*م-1/ر رسیده
تمام دکتر های دنیا اعمال لهو لعب انجام می دادن:ch):
اینم جزء بازی های لهو و لعب هست دیگه:d:
زنگ بزن لو بده اول میپرسن تو کی هستی :gah9:
آقا نیما بنده خدا تقصیری نداره
رفیق ناباب گولش زده :ghalyoon:
راستی عجب تاپیک منحرفی شد. هم از بحث منحرف شده و هم بحثش به انحرافاتی چون ق*م-1/ر رسیده
تقصیر این محمد هست هی میخواد تاپیک منحرف کنه :zab0:
Sara12
06-11-2010, 11:43 AM
شما آقایون اینقدر به هم نون قرض میدین که بحث اصلی عشقو بی خیال میشه آدم
ولی واقعا اگه من یکی رو دوست داشته باشم حــــــــــــــــــتما باهاش میمونم عشق یعنی سوختن........:gol roz:
من اگه بدونم اون واقعا عاشقمه و منو دوست داره نه تنها پيشش ميمونم حاضرم جونم هم بهش بدم
afsanah82
08-31-2010, 07:55 PM
من یا به کسی دل نمیبندم یا اگه بستم همه چیزم رو به پاش میریزم (به همین خاطر تا حالا به کسی دل نبستم)
rojan
08-31-2010, 09:50 PM
من میگم زمانی عشق برام حقیقی میشه که تو سخت ترین شرایط کنار کسی که دوستش دارم باشم:m0h:
!INFERNAL
09-16-2010, 04:11 PM
شاید اگرثانیه ای ازکنارم بروی اسیرشهرغم شوم...میخواهم تا ابد درکنارم باشی تابودنت برای همیشه برباور اندیشه ام باشد
تورادوست دارم تا آخرین نفس
P a R y A
12-21-2010, 01:58 PM
ای خدااااااااااااا گریم گرفت:hah: من به بابک همیشه میگم ناقص شی من ولت میکنم من شوهر ناقص نمیخواهم :shad: یاد بابک افتادام:sharm9157:
Mohamad
12-21-2010, 02:07 PM
ای خدااااااااااااا گریم گرفت:hah: من به بابک همیشه میگم ناقص شی من ولت میکنم من شوهر ناقص نمیخواهم :shad: یاد بابک افتادام:sharm9157:
به نام خدای یکتا
سلام دوستان
این یعنی عشق
وقتی یاد اون آدم هم برای آدم اشک میاره
واقعا ترکش میکنی ؟ چون آدمهایی که اینجوری میگن وقت عمل بیشتر فداکاری میکنند
خودم رو میذارم حای اون اگر مشکلی برام پیش بیاد ایا دوست دارم کسی رو که دوستش دارم تنهام بذاره
پس هرچی رو برای خودت دوست داری برای دیگرون هم دوست بدار
من کسی رو که دوست دارم تنهاش نمیذارم در هیچ شرایطی
چون اون موقع میگم سعید تو دوستی بودی که فقط در زمان خوشی کنارش بودی نه غم ناراحتیو گرفتاری
shirin71
08-05-2011, 08:05 PM
دستهام میشه دستهاش
چشمام میشه چشماش
گوش هام میشه گوشهاش
پاهام میشه پاهاش
چون اونی که ناقص شده هنوز قلب من را تو دستش داره
sina_1374
08-06-2011, 01:05 AM
فقط خودم رومیزارم جای اون.میبینم و احساس میکنم که اون چه حسی داره.
shirin71
08-16-2011, 09:08 AM
http://up.persianv.com/images/8up2y3sko38vtg8trukw.jpg
در یکی از شهرهای ژاپن، مردی دیوار خانهاش را برای نو سازی خراب میکرد که مارمولکی دید.میخ از قسمت بیرونی دیوار به پایین کوبیده شده و به اصطلاح مارمولک را میخکوب کرده بود. مرد چشم بادامی، دلش سوخت و کنجکاو شد.
وقتی موقعیت میخ را با دقت بررسی کرد حیرتزده شد و فهمید این میخ 10 سال پیش هنگام ساخت خانه به دیوار کوبیده شده اما در این مدت طولانی چه اتفاقی افتاده است؟ چگونه مارمولک در این 10 سال و در چنین موقعیتی زنده مانده؛ آن هم در یک فضای تاریک و بدون حرکت؟ چنین چیزی امکان ندارد و غیر قابل تصور است!
شهروند ژاپنی متحیر این صحنه، دست از کار کشید و به تماشای مارمولک نشست. این جانور در 10 سال گذشته چه کار میکرده؟ چگونه و چی میخورده؟
محو نگاه به جانور اسرارآمیز شده بود که سر و کله مارمولک دیگری پیدا شد. این مارمولک، تکه غذایی به دهان گرفته و برای جفتش برده بود.
مرد ژاپنی، ناخواسته انگشت به لب گذاشت و به خود گفت: 10 سال مراقبت بیمنت؛ چه عشق قشنگ و بیکلکی. چطور موجودی به این کوچکی میتواند عشقی به این بزرگی داشته باشد اما خیلی وقتها ما انسانها از هم گریزانیم؟
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.