PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چقدر عاشقی ؟

Sara12
01-23-2011, 12:08 AM
عبارات زير را بخوانيد. معشوق‌تان راتصور كنيد و نام معشوق‌تان را به جاي كلمه او بگذاريد. حالا اگر با هر عبارت بهطوركامل موافق بوديد، عدد 7، اگر نسبتا موافق بوديد، عدد 6 ، اگر كمي‌ موافق بوديدعدد 5، اگر عبارت را هم درست مي‌دانستيد و هم غلط (يعني در مورد نظرتان مطمئننبوديد)، عدد 4، اگر با آن كمي ‌مخالف بوديد، عدد 3، اگر نسبتا مخالف بوديد، عدد 2و اگر به‌طور كامل مخالف بوديد عدد 1 را جلو عبارتبنويسيد.

1) براي رسيدن به او خيلي عجله دارم. ?

2) او را خيلي جذاب مي‌دانم. ?

3) او نسبت به بيشتر مردم، عيب‌هايكمتري دارد. ?

4) براي او هر كاري كه لازم باشد،انجام مي‌دهم. ?

5) به نظر من، او خيلي دلربا است. ?

6) دوست دارم احساساتم را با او درميان بگذارم. ?

7) وقتي با هم كاري را انجاممي‌دهيم، كار برايم خيلي خوشايند است. ?

8) دوست دارم كه او حتما مال منباشد. ?

9) اگر اتفاقي براي او بيفتد؛ خيليناراحت مي‌شوم. ?

10) خيلي وقت‌ها به او فكر مي‌كنم. ?

11) خيلي مهم است كه او به من علاقهداشته باشد. ?

12) وقتي با او هستم، كاملا خوشحالم. ?

13) برايم دشوار است كه براي مدتيطولاني از او دور باشم. ?

14) خيلي به او علاقه دارم. ?

راهنماينمره‌گذاري:

حالا عددهايي را كه جلوي هر عبارتگذاشته‌ايد، با هم جمع بزنيد.

Sara12
01-23-2011, 12:31 AM
شمايي كه بالاي 89 نمره آورده‌ايد،وضع‌تان خراب است. شما بدجوري عاشق شده‌ايد و اگر صادقانه به پرسش‌ها پاسخداده‌ايد، در عشق‌تان هيچ شكي نمي‌توان كرد.

• اگر نمره‌تان حول و حوش 78 تا 88مي‌چرخد، شما هم به احتمال خيلي زياد عاشق هستيد و چيزي نمانده است كه در بالاي قلهعشق بايستيد.

• اما اگر نمره‌تان بين 68 تا 77باشد، احتمال كمتري وجود دارد كه عاشق باشيد. اما شما هم به هر حالعاشق‌ايد.

• كساني كه از 68 پايين‌ترآورده‌اند، بهتر است كه خودشان را گول نزنند. به احتمال زياد چندان عاشقنيستند.
• كساني كه از 58 پايين‌ترند، به‌ هيچ‌وجه عاشق نيستند. اين گروه بهتراست پيشه ديگري براي خودشان دست و پا كنند و يا اسم احساسات رقيق‌شان را نگذارندعشق!