PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 6ماهگي زمان طلايي تشخيص کم شنوايي است



Sara12
01-22-2011, 11:47 PM
(http://www.emahd.ir/isf/farzanegan/index.php/module/News/action/ShowNews/id/27)

http://www.emahd.ir/isf/farzanegan/modpub/News/upfiles/df598d3e3b63cce4c2b6f887321d5c7e.jpg
از بدو تولد تا شش ماهگي بهترين زمان و فرصت طلايي براي تشخيص ناشنوايي يا کم شنوايي در نوزادان به شمار مي رود که بايد مورد توجه والدين قرار گيرد.

چنانچه تشخيص ناتوايي هاي شنيداري کودک به موقع تشخيص داده نشود ، يادگيري و توان زبان آموزي کودک به نحو چشمگيري کاهش مي يابد و اين نکته مهمي است که بايد از جانب والدين و به خصوص مادر، مورد توجه قرار گيرد.

دبير هشتمين کنگره شنوايي شناسي ايران گفت: از بدو تولد تا شش ماهگي بهترين زمان و فرصت طلايي براي تشخيص ناشنوايي يا کم شنوايي در نوزادان به شمار مي رود که بايد مورد توجه والدين قرار گيرد.

"سيد جلال ثامني" دبير اجرايي هشتمين کنگره شنوايي شناسي ايران روز چهارشنبه در حاشيه برگزاري اين کنگره در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار علمي ايرنا گفت: با توجه به اينکه از حدود شش ماهگي تا سه سالگي بهترين دوران زبان آموزي کودک به شمار مي رود تشخيص کم شنوايي و شروع درمان، در هوش و قدرت يادگيري کودک، بسيار موثر است.
وي افزود: چنانچه تشخيص ناتوايي هاي شنيداري کودک به موقع تشخيص داده نشود ، يادگيري و توان زبان آموزي کودک به نحو چشمگيري کاهش مي يابد و اين نکته مهمي است که بايد از جانب والدين و به خصوص مادر، مورد توجه قرار گيرد.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران اضافه کرد: البته اين به اين معنا نيست که اگر ، کم شنوايي کودک در زمان هاي ديرتري تشخيص داده شود ديگر نمي توان کاري کرد، اما نکته مهم اين است که تشخيص تا قبل از شش ماهگي ، نتايج مطلوبتري در درمان دارد.
وي افزود: هم اکنون برنامه هاي شنوايي شناسي و درمان هاي مناسب براي سنين مختلف وجود دارد، اما هر چقدر اين درمان ها در سنين پايين تر شروع شود، قدرت يادگيري فرد بالاتر مي رود.
دبير اجرايي هشتمين کنگره شنوايي شناسي ايران يادآور شد: در حال حاضر تجهيزات و فناوري هاي پيشرفته اي وجود دارد که با استفاده از آنها امکان تشخيص کم شنوايي از سنين بسيار پايين وجود دارد تا در صورت تشخيص ، مراحل درمان و توانبخشي در زمان مناسب آغاز شود.
ثامني اضافه کرد: امروزه توانايي در علم شنوايي شناسي به اين حد رسيده است که تا شش ماهگي و پايين تر، قابليت تشخيص کم شنوايي در نوزاد وجود دارد و برنامه هاي غربالگري نوزادان نيز در همين راستاي تشخيص به موقع اجرا مي شود.
اين کارشناس شنوايي شناسي گفت: ابتدا وسايل کمک شنوايي از جمله سمعک ها براي درمان پيشنهاد مي شود و چنانچه سمعک ها کارايي لازم را براي کودک نداشته باشد روش هاي ديگري از جمله کاشت حلزون پيشنهاد مي شود.
ثامني يادآور شد: حداقل بايد شش ماه از سمعک ها استفاده شود تا مشخص شود آيا سمعک براي بيمار مناسب بوده است يا خير، که در صورت نامناسب بودن ، کاشت حلزون را پيشنهاد مي کنند.
وي افزود: هم اکنون در کشور و از جمله در دو مرکز بيمارستان حضرت رسول اکرم و بيمارستان اميراعلم امکان انجام کاشت حلزون وجود دارد.