توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش ستاره های کاربری
!INFERNAL
01-11-2011, 01:53 PM
سلام خدمت دوستان
من طوری که متوجه شدم در سایت هایی که کاربران زیاد و فعالی دارد بدست اوردن ستاره کاربری مشکل است و امکانات برای کاربران کمتر است به نظرم باید ستاره ها به این شیوه داده شوند...
1 ستاره 20 پست
2 ستاره 160 پست
3 ستاره 500 پست
4 ستاره 1000پست
5 ستاره 3000 پست
6 ستاره هم فقط مخصوص مدیران می باشد...
اگر بتونیم پیوست کردن فایل هم فقط برای اعضای 2 ستاره به بالا بزاریم خیلی خوب میشه...
دوستان لطفا در نظر سنجی شرکت کنید...
j0hncna
01-11-2011, 02:01 PM
هر کار می کنین فقط اندازه اواتار ها رو کوچیک نکنید که خیلی مسخره می شه
!INFERNAL
01-11-2011, 02:03 PM
فعلا منحل شد!!!!!!
Behzad AZ
01-11-2011, 02:17 PM
سلام خدمت دوستان
من طوری که متوجه شدم در سایت هایی که کاربران زیاد و فعالی دارد بدست اوردن ستاره کاربری مشکل است و امکانات برای کاربران کمتر است به نظرم باید ستاره ها به این شیوه داده شوند...
1 ستاره 20 پست
2 ستاره 160 پست
3 ستاره 500 پست
4 ستاره 1000پست
5 ستاره 3000 پست
اگر بتونیم پیوست کردن فایل هم فقط برای اعضای 2 ستاره به بالا بزاریم خیلی خوب میشه...
دوستان لطفا در نظر سنجی شرکت کنید...
احسان جان قبلا اینطوری بود که با صحبت ها ومشورت هایی که با محمد کردیم تصمیم بر این گرفتیم که اینهارو پایین بیاریم
چون کاربران فعال سایت ما اونچنان فعال نیستن که بخواهیم کارهارو هم براشون سخت تر کنیم مدیرای سایت ما فعالیت نمیکنن ودر این حال نمیشه از کاربران انتظار داشت که فعال باشن
درمورد فایلهای پیوست هم مشکلی نیست که بخواهیم اصلاحش کنیم در کل تو انجمن کاربری ندیدم که فایل پیوست بکنه اگر هم بکنه به نفع سایت تمام میشه چون موندگاری فایل پیوست بیشتر وبهتر از هرچیزی هست وفکر نکنم ما مشکل فضا داشته باشیم که پیوست کردن فایل رو محدود بکنیم
!INFERNAL
01-11-2011, 02:28 PM
احسان جان قبلا اینطوری بود که با صحبت ها ومشورت هایی که با محمد کردیم تصمیم بر این گرفتیم که اینهارو پایین بیاریم
چون کاربران فعال سایت ما اونچنان فعال نیستن که بخواهیم کارهارو هم براشون سخت تر کنیم مدیرای سایت ما فعالیت نمیکنن ودر این حال نمیشه از کاربران انتظار داشت که فعال باشن
درمورد فایلهای پیوست هم مشکلی نیست که بخواهیم اصلاحش کنیم در کل تو انجمن کاربری ندیدم که فایل پیوست بکنه اگر هم بکنه به نفع سایت تمام میشه چون موندگاری فایل پیوست بیشتر وبهتر از هرچیزی هست وفکر نکنم ما مشکل فضا داشته باشیم که پیوست کردن فایل رو محدود بکنیم
بهزاد هر چی من می گم باز شما حرف خودتون می زنید من می گم به خاطر اینکه ستاره بدست اوردن راحته کاربر فعال نداریم و همچی تحت کنترلشون هست فعالیت نمی کنن....
Behzad AZ
01-11-2011, 02:43 PM
بهزاد هر چی من می گم باز شما حرف خودتون می زنید من می گم به خاطر اینکه ستاره بدست اوردن راحته کاربر فعال نداریم و همچی تحت کنترلشون هست فعالیت نمی کنن....
احسان من به این اعتقاد ندارم که کاربرا برای درجه پست میدن چون اگه یک کاربری رو فعال ببینیم تا پست هاش به 200 تا نرسیده مدیر میشه دیگه 3000 تا پستی که باید بده تا 5 ستاره بشه به درد نمیخوره
تو اگه امار بگیری اونایی که اومدن ودارن فعالیت میکنن هیچکدوم به خاطر درجه نیست اول از محیط سایت خوششون میاد دوم از امکاناتی که سایت در اختیار داره و.......... فکر کنم اگه اینجوری درجه بندی بکنیم داشتن ستاره در اولویت 10 هم قرار نگیره
این موقعی به درد میخوره که ما پذیرش مدیر نداشته باشیم واون موقع کاربرا به درصد فعالیتشون ستاره بگیرن ودرجه بندی بشن
ولی به نظر من این کار الان موقعش نیست وهنوز کلی مونده تا به اونجا برسیم
باز نظر بقیه هم شرطه
Behzad AZ
01-11-2011, 03:02 PM
الان هم درجه بندی به این شکل هست که بعد از مشورت های زیاد وبرسی مسایل تنظیم شده
http://pic.azardl.com/images/37658355280538902074.png
Mohamad
01-11-2011, 03:19 PM
سلام خدمت دوستان
1 ستاره 20 پست
2 ستاره 160 پست
3 ستاره 500 پست
4 ستاره 1000پست
5 ستاره 3000 پست
به نام یزدان پاک
ضمن سلام از همه دوستان و همکاران عزیزم ممنونم که احساس مسیولیت میکنند و از احسان عزیز هم بابت ایجاد تاپیک تشکر ویژه دارم :^:
در مورد ستاره ها همانطور که بهزاد جان گفتن قبلا شرایط خیلی سختتر بود و طبق مشورت و نظر دوستان کم شد و الان هم تصمیم بگیرن همگی که چه تصمیمی مفید است در این زمان و به نفع سایت هست تا اجرایی بشه .
اما در مورد پیوست طبق آرمان ایجاد محیطی سالم در نت برای همه مردم جهان و عدم دادن امکانات به کاربران ویژه به هیچ عنوان این عمل را صلاح نمیدانم و از اینکه به علت گرفتاریهام و خرابکاری عده ای معلوم الحال در زمانهایی که آنلاین نیستم در سایت تصمیم گرفتم برای مدتی آپلود سنتر مرکزی فایل را برای کاربران عادی ببندم واقعا متاسفم و شرمنده همه کاربران عزیز آذر تیم هستم و تا زمانی که بتونم مراقبت کنم و زمان لازم را داشته باشم اون را هم vip نخواهم کرد .
باز هم احسان جان از تاپیک خوبت ممنون :^:
والله من دلیلی برای کم کردن سایز و حجم آواتارها نمی بینم مگر اینکه در لود صفحات برای کاربران کم سرعت تاثیر داشته باشه که الان هم همچین تصوری وجود نداره و کم نخواهد شد و اتفاقا خودم هم تو چند فروم خارجی اصلا خوشم نمیاد از سایز بسیار کوچک آواتارها ...
جان سینا از شما هم ممنونم :^:
همگی شاد و پیروز باشید :^:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.