PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مور ریکاوری لپ تاپ وایو

mani_bf_5215
01-04-2011, 06:10 PM
سلام اقا من یه لپ تاپ سونی وایو مدلf111fx دارم خواستم ویندوزمو عوض کنم سی دس ریکاوری لپ تابو گذاشتم بوت شد به 22% در حالت ریستور که رسید ارور داد بعد از بررسی فهمیدم یه فایل تو سی دیم خرابه الانم ویندوزم بالا نمیاد کسی می تونه راههنمایی کنه که چیکار کنم ممنون میشم

System_Failed
01-04-2011, 08:08 PM
سلام اقا من یه لپ تاپ سونی وایو مدلf111fx دارم خواستم ویندوزمو عوض کنم سی دس ریکاوری لپ تابو گذاشتم بوت شد به 22% در حالت ریستور که رسید ارور داد بعد از بررسی فهمیدم یه فایل تو سی دیم خرابه الانم ویندوزم بالا نمیاد کسی می تونه راههنمایی کنه که چیکار کنم ممنون میشم

ببین دوست عزیز تمامی سری های VIAO تقریبا سی دی ریکاوری ندارن!

بنظر من شما اگه فایل ها یا چیز های مهمی روش داری با یه windows Live بیار بالا و اونارو

توی 1 پارتیشن دیگه کپی کن! درغیر اینصورت 1 ویندوز دیگه نصب کنید!

mani_bf_5215
01-04-2011, 08:40 PM
ببین دوست عزیز تمامی سری های viao تقریبا سی دی ریکاوری ندارن!

بنظر من شما اگه فایل ها یا چیز های مهمی روش داری با یه windows live بیار بالا و اونارو

توی 1 پارتیشن دیگه کپی کن! درغیر اینصورت 1 ویندوز دیگه نصب کنید!

همین کارو کردم مرسی اما می خوام بدونم فرقی با ویندوز ارجینال خودش نداره؟منظورم راجع به اپدیته

System_Failed
01-04-2011, 09:02 PM
همین کارو کردم مرسی اما می خوام بدونم فرقی با ویندوز ارجینال خودش نداره؟منظورم راجع به اپدیته

ببین دوست عزیز اگر بخواهی که اپدیت و اپگرید رو در نظر داشته باشی که معلومه ویندوز اصل

بهتره!! اگر شما از دسته کسانی هستی که دنبال اپدیت ویندوز هستی باید بگم برای ما که تو

ایران هستیم و ip هامون واسه سرویس میکروسافت تابلو هسته آپدیت فایده نداره!

اما اگه بتونی یه ویندوز اصل پیدا کنی و روش نصب کنی خیلی خوبه!