PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث وگفتمان

Behzad AZ
01-01-2011, 02:13 PM
سلام دوستان
تو این تاپیک خواستم یه جورایی همه رو به بحث بکشونم اما نه هر بحثی
تو این تاپیک میتونید راجع به هرچیزی خواستین بحث کنید راجع به فیلم- فوتبال -نت- موسیقی و....

قوانین
1- بحث سیاسی ممنوع
2-حفظ احترام یکدیگر
در صورت مشاهده ی پست نا مناسب وسیاسی پست بدون هیچ توجهی حذف میشود

danifozol3
01-01-2011, 02:32 PM
مرسی اقا بهزاد

تایپک خیلی خوبی بید دوستان بیشتر با هم اشنا تر و از اطلاعات همدیگر بیشتر استفاده می کنند :dast:::shsa::dast::

emad176
01-01-2011, 02:54 PM
سلام دوستان
تو این تاپیک خواستم یه جورایی همه رو به بحث بکشونم اما نه هر بحثی
تو این تاپیک میتونید راجع به هرچیزی خواستین بحث کنید راجع به فیلم- فوتبال -نت- موسیقی و....

قوانین
1- بحث سیاسی ممنوع
2-حفظ احترام یکدیگر
در صورت مشاهده ی پست نا مناسب وسیاسی پست بدون هیچ توجهی حذف میشود

بویروز آقا بهزاد .
از تاپیک خوبت ممنون . امیدوارم جا بیفته و به تبادل نظرهای خوبی برسیم .

Behzad AZ
01-01-2011, 07:30 PM
بویروز آقا بهزاد .
از تاپیک خوبت ممنون . امیدوارم جا بیفته و به تبادل نظرهای خوبی برسیم .
عماد عزیز مدیریت این تاپیک با خودت البته اگه مشکلی نداری فقط بحث های سیاسی نشه
ممنون

codec_pack
01-01-2011, 10:22 PM
خب چی چی بگیم ؟ :d: سالگرد مرگ مایکل جکسون هم 6 ماه دیگس :d:

سال نو مبارک :boos:

تصویری از بدن یه کراکی ! اه اه :d:

http://up.p30day.com/images/19504484404217427092.jpg

shmp30
01-01-2011, 10:42 PM
من اینو قبلا دیده بودم / واقعا تهوع آوره .
شاید اگه برش داری بهتر باشه ! :wacko:
یا حداقل یه اسپویلر !

Behzad AZ
01-02-2011, 12:19 AM
این یکی راست کار حسین بود:دی
نه که خیلی خوشش میاد از این عکسا
واقعا وای به حال جوونامون که میرن دنبال این کارا واقعا خدا بهشون رحم کنه من که از هرچی سیگارو قلیون و .... حالم بهم میخوره کاش واقعا این سیگار از مملکتمون جمع بشه که عامل همه ی بدبختی است

danifozol3
01-02-2011, 01:51 AM
این یکی راست کار حسین بود:دی
نه که خیلی خوشش میاد از این عکسا
واقعا وای به حال جوونامون که میرن دنبال این کارا واقعا خدا بهشون رحم کنه من که از هرچی سیگارو قلیون و .... حالم بهم میخوره کاش واقعا این سیگار از مملکتمون جمع بشه که عامل همه ی بدبختی است

سیگار برای جونا دیگه فاز نمیده....... به قول خودشون .....
نا جوونی باید همه چیز رو تست کنی همین تست کردنااا باعث بدبدختیشون میشه.............:pip0::pip0::pip0::pip0::pip0 ::pip0::pip0::pip0::pip0::pip0::pip0::pip0::pip0:: pip0::pip0::pip0::pip0::pip0:

!INFERNAL
01-02-2011, 05:55 PM
سیگار برای جونا دیگه فاز نمیده....... به قول خودشون .....
نا جوونی باید همه چیز رو تست کنی همین تست کردنااا باعث بدبدختیشون میشه.............
دوست عزیز امروزه فرهنگ و سطح علمی مردم ما خیلی پایین که خوبو از بد نمی تونن تشخیص بدن مثل همین جونه کراکی اگر این جون سطح علمیش به اندازه کافی بالا بود حالا این بلا و این زجر را تحمل نمی کرد اما وقتی بهش پیشنهاد دادن می دونسته که قبل از اون هم کسانی مصرف کردن و این بلا سرشون اومده اما به خاطر اینکه از نزدیک شاهد نبوده زیر بار نرفته و این بلا که آدم برای دشمن خودش هم نمی خواهد سرش اومده هههههه کی میشه این جوان های مملکت ما سر عقل بیان و از این سم های کشنده دوری کنند که سرنوشتشون با نزدیک شدن به اون به مرگ نزدیک تر میشه......
علی جان لطفا این عکس را بردارید واقعا حال آدمو بد می کنه.....

Behzad AZ
01-04-2011, 01:06 PM
دوست عزیز امروزه فرهنگ و سطح علمی مردم ما خیلی پایین که خوبو از بد نمی تونن تشخیص بدن مثل همین جونه کراکی اگر این جون سطح علمیش به اندازه کافی بالا بود حالا این بلا و این زجر را تحمل نمی کرد اما وقتی بهش پیشنهاد دادن می دونسته که قبل از اون هم کسانی مصرف کردن و این بلا سرشون اومده اما به خاطر اینکه از نزدیک شاهد نبوده زیر بار نرفته و این بلا که آدم برای دشمن خودش هم نمی خواهد سرش اومده هههههه کی میشه این جوان های مملکت ما سر عقل بیان و از این سم های کشنده دوری کنند که سرنوشتشون با نزدیک شدن به اون به مرگ نزدیک تر میشه......
علی جان لطفا این عکس را بردارید واقعا حال آدمو بد می کنه.....
احسان جان اگه قرار بود سطح علمی واگاهی جلوی این فجایع رو بگیره اکثر مردم امریکا که همشون با علم واگاهی هستند وبا وجود رسانه های عظیم که این اعمال رو منع میکنن نباید حتی یک معتاد هم بینشون پیدا میشد

من بحث رو عوض میکنم نظرتون راجع به این حرف چیه

اگر اين موجود( خدا) قادر مطلق است، پس هر رويداد و واقعه اي همراه با هر عمل و هر تفکرو احساس و اشتياق، همه انسانها هم عملکرد او است . چگونه تا زماني که قدرتي چنين عظيم و توانا وجود دارد، ميتوان انسانها را مسئول اعمال خودشان دانست؟ بدون شک روز دادن عذاب و پاداش او بايد مقداري از وقت را هم صرف قضاوت از خودش کند.
آلبرت انشتين

Hengameh
01-07-2011, 04:12 PM
یه مطلب راجع به بحث قبلی: ایراد از ماس که یاد گرفتیم ایرادامونو نگیم و واقعیتو مخفی کنیم اگه قبول کنیم تو ایران عزیزمون این چیزا خ زیاده و به فکر راه حل بیفتیم شاید علاجی باشه ولی حیف که واقعیتو کتمان میکنیم!!

Hengameh
01-07-2011, 04:19 PM
حالا بحث جدید آقا بهزاد:
این مسئله خ پیچیده س و اشاره داره به بحث خلیفه الله بودن و اختیاری که به ما انسانها داده شده و به سایر موجودات بغیر از طایفه ی جنیان نه! خدا از روح خودش در ما دمیده و بمون اعتماد کرده و قدرت اختیار بمون داده و خوب و بد و نشونمون داده حالا نوبت ماس که خودمونو ثابت کنیم که لیاقت این اعتمادو داریم یا نه در حقیقت خدا حتی اگه ببینه اشتباه میکنیم با وجود همه ی تذکراتش صبر میکنه تا روزی که وعده داده شده تا خودش خوب و بدمونو جدا کنه!! راستی واقعا ما از اعتمادش سوء استفاده نکرده باشیم؟؟؟!!!!

fatema
11-27-2011, 12:09 AM
با اجازه دوستان سوالی مطرح میکنم

به راستی راز دوستی در چیست ؟

fatema
11-27-2011, 03:12 AM
‎كسي كه دوستت داره، همش نگرانته.به خاطر همين بيشتر از اينكه بگه دوستت دارم ميگه مواظب خودت باش

sorna
11-27-2011, 11:17 AM
با اجازه دوستان سوالی مطرح میکنم

به راستی راز دوستی در چیست ؟

به نظر من توی این زمانه دوستی یعنی دروغ گفتن وفریب دادن فردی که بهت اطمینان کرده وبعد از اون برای بالا بردن خودت استفاده کنی حتی به قیمت له شدن اون فرد

پس راز دوستی میشه فریب دادن طرف مقابل