PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریتا سالاد هندی



Sara12
12-30-2010, 11:48 PM
http://www.nazfun.com/wp-content/uploads/2010/12/images.jpeg

بیشتر غذاهای هندی به همراه انواع سسهای متنوع خورده میشه . ریتا میشه گفت چیزی شبیه ماست خیار خودمون هست ولی نوع هندیش.
مواد لازم برای ۲ نفر:
زیره سبز=۱/۲-۱ قاشق چایخوری
گرم ماست=۱ فنجان یا ۲۵۰
خیار درشت که ریز خرد شده=۱ عدد
نمک و فلفل= به میزان لازم
برگهای گشنیز تازه که ریز خرد شده=۱/۴ فنجان


طرز تهیه:

اگر شما هم مزه زیره را دوست داشته باشین می توانید ریتا را امتحان کنید. مثلا به همراه کتلت میل کنید. ۱٫ روی شعله ملایمی ماهیتابه کوچکی می گذاریم و زیره را برای مدت کمی در ماهیتابه برشته می کنیم ، تا حدی که کمی تغییر رنگ دهد . باید مواظب باشیم که زیره نسوزد ۲٫ بعد از اینکه زیره خنک شد به کمک ماشین آسیاب زیره را پودر می کنیم. ۳٫ در یک کاسه ماست را کمی هم می زنیم و خیار و زیره و نمک و فلفل و گشنیز را با ماست قاطی می کنیم و به همراه غذا میل می کنیم.