PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرتاب فضاپيما با توپ مغناطيسي و جت مافوق صوت



Behzad AZ
12-30-2010, 01:30 PM
پرتاب فضاپيما با توپ مغناطيسي و جت مافوق صوت

http://www.konjkav.com/picture89/azar/30.9/fazapeyma.jpg

اين‌كار فقط به حدود سه كيلومتر ريل،‌ يك هواپيما كه بتواند با 10 برابر سرعت صوت پرواز كند و يك شوك برق كه آنقدر بزرگ باشد تا بتواند يك شهر كوچك را روش كند احتياج دارد.

اين سيستم به يك توپ مغناطيسي سه كيلومتري كه يك جت مافوق صوت را پرتاب مي‌كند مجهز است.

اين جت سپس در ارتفاع 200 هزار پايي پرواز مي‌كند. اين جت در ادامه يك بار را به مدار پرتاب كرده و به زمين باز مي‌گردد. اين روند پيچيده‌تر از پرتاب راكت است اما مهندسان اظهار كرده‌اند كه اين روش از انعطاف بيشتري برخوردار است.

ناسا با اين فناوري مي‌تواند با كسري از نيروي محركه مورد استفاده در راكت‌هاي امروزي، در يك روز يك ماهواره 5500 كيلويي را به مدار فرستاده و در روزديگر يك فضاپيما سرنشين‌دار را به ماه بفرستد.

در ماه آوريل، باراك اوباما،‌ رئيس جمهور آمريكا از ناسا خواسته بود تا روشي كم هزينه تر از روش معمول راكتي براي پرتاب فضاپيما ارائه كند.

اين روش ممكن است به نظر جالب باشد، اما به گفته استن استار، فيزيكدان مركز فضايي كندي ناسا، مانند ساير طرح‌هاي بدون راكت براي ورود به فضا، تمام فناوري‌هاي مربوطه به اندازه‌اي پيشرفته هستند كه مي‌توان در 10 سال آينده آنها را آزمايش كرد

Behzad AZ
12-30-2010, 01:30 PM
جوان‌ترين سياه چاله همسايه زمين رصد شد

ستاره‌شناسان اين سياه چاله را در شكل 30 سال پيش آن مشاهده مي‌كنند. اين يافته ستاره‌شناسان را قادر مي‌سازد تا پيشرفت يك سياه چاله را از آغاز پيدايش آن بررسي كنند.


يكي از ستاره‌شناسان در اين باره گفت: اگر بررسي‌ها و اطلاعات ما درست باشد، اين نزديك‌ترين نمونه از تولد يك سياه چاله است كه تاكنون مشاهده شده است.

«آبراهام لوب» يكي ديگر از ستاره شناسان اظهار كرد: اين اولين بار است كه يك سياه چاله به اين شيوه مشاهده شده است، با اين حال شناسايي تولد اين سياه چاله به علت كاهش اشعه ايكس آن مشكل است.