PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انواع سالاد



tina
12-27-2010, 06:10 PM
سـالاد‌ مـیـوه

● مواد لازم:
۱) یک قوطی کمپوت آناناس.
۲) یک عد‌د‌ موز، پرتقال، نارنگی، سیب، کیوی ( د‌ر صورت موجود‌ بود‌ن، میوه‌های فصل).
۳) کمی آب پرتقال.
● طرز تهیه :
میوه‌ها و کمپوت آناناس را به قطعات ریز خرد‌ کرد‌ه و آب کمپوت یا آب پرتقال ( د‌ر صورت نبود‌ کنستانتره) را اضافه می‌کنیم، همه مواد‌ را د‌ر کاسه‌ای ریخته و مخلوط می‌کنیم. می توانیم با این سالاد‌ د‌ر مهمانی‌ها از میهمانان، پذیرایی کنیم. تهیه این سالاد‌، هنگامی که میوه‌های د‌رشت برای پذیرایی د‌ر منزل موجود‌ نیست یا به مقد‌ار کم وجود‌ د‌ارد‌، روش بسیار جالبی برای پذیرایی است و چون محتوی مایعات است، رفع عطش می‌کند‌ و بسیار لذیذ است.
اگر مطابق د‌ستور فوق عمل کرد‌ید‌ و این سالاد‌ به ذائقه شما ترش آمد‌، می‌توانید‌ کمی شکر نیز به آن اضافه کنید‌.

tina
12-27-2010, 06:12 PM
http://vista.ir/include/lifestyle/images/a8363a0442af68e869a4fa3daf7938aa.jpg
● مواد لازم برای تهیه سالاد :
▪ اسفناج تازه نیم كیلو
▪ كلم برگ قرمز یك عدد متوسط
▪ پیاز یك عدد متوسط
▪ برگه ی زردآلو یك دوم فنجان
▪ مغز تخمه ی آفتابگردان یك فنجان
▪ نمك به مقدار كم
● مواد لازم برای سس سالاد :
▪ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب نارنج ۲ قاشق غذاخوری
▪ ریحان تازه ی ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری
▪ سیر( رنده شده) ۲-۱ حبه( در صورت تمایل)
▪ آب انار شیرین ۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه :
برگ های اسفناج را شسته و درشت خرد كنید. سپس آنها را در ظرفی بریزید.
كلم قرمز را به صورت خلالی باریك ببرید و یا رنده كنید ، زیرا بعضی از افراد آن را خوب نمی جوند.
سپس پیاز را خلالی و برگه ی هلو را به صورت باریك ببرید و همه را به همراه مغز تخمه ی آفتابگردان به ظرف محتوی اسفناج اضافه كنید . خوب هم بزنید تا همه ی مواد با یكدیگر مخلوط شوند.
برای سس این سالاد در ظرفی جدا ، روغن زیتون و آب نارنج ( به جای آن می توانید از سركه سیب یا آبغوره نیز استفاده كنید ) را با هم مخلوط كنید. كمی نمك بیفزایید و بعد سس را بچشید. ملس بودن سس را می توانید با آب انار تازه كم و یا زیاد كنید.
بعد از اینكه مزه ی دلخواه را به دست آوردید ، سیر رنده شده و ریحان ساطوری شده را به آن اضافه كنید و خوب به هم بزنید. آنگاه روی سالاد بریزید و سالاد را دوباره با سس مخلوط كرده و سپس سرو كنید.
۱) این سالاد به علت دارا بون آهن برای افراد كم خون یا دچار فقر آهن و كسانی كه ضعف بدنی دارند یا حتی دچار ریزش مو هستند بسیار مفید می باشد.
۲) به علت دارا بودن مقدار بالای اسید فولیك برای خانم های باردار مناسب است ، ولی اسید فولیك در اسفناج خام موجود است و در اثر پختن از بین می رود.
۳) اسفناج به علت دارا بودن آنتی اكسیدان ها، با سرطان و تصلب شرائین مقابله می كند.
۴) اسفناج خام به علت دارا بودن فیبر روده را فعال و تخلیه می كند.
۵) بیماران كلیوی باید از خوردن اسفناج خودداری كنند ، زیرا به علت دارا بودن اسید اكسالیك، با كلسیم تركیب شده و سنگ كلیه را به وجود می آورد

tina
12-27-2010, 06:13 PM
http://vista.ir/include/lifestyle/images/d439801ec79696442d83e067998e798a.jpg
● مواد لازم
▪ سینه مرغ متوسط یك عدد
▪ سیب زمینی ۷۵۰ گرم
▪ خیار شور ۲۰۰ گرم
▪ نخود سبز یك قوطی
▪ تخم مرغ آب پزشده سفت ۴ عدد
▪ هویج آب پز ۲ عدد
▪ پیاز متوسط یك عدد
▪ خامه نصف فنجان
▪ سس مایونز ۲فنجان
▪ سركه یا آبلیمو ۴ قاشق سوپخوری
▪ روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
▪ نمك و فلفل به قدردلخواه
● طرز تهیه:
سینه مرغ را با پیاز، هویج، ۲ قاشق آبلیمو، كمی نمك و یك لیوان آب می گذاریم كه پخته شود و آب آن كاملاً كشیده شود. سیب زمینی را بعد از آب پزشدن پوست گرفته، خیلی ریز خرد می كنیم. استخوانهای مرغ را جدا كرده و گوشت آن را خرد می كنیم. بعد هویج وخیار شور را خرد و با كلیه مواد خرد شده مخلوط كرده و در ظرف بزرگی می ریزیم. تخم مرغ را بعد از خردكردن با بقیه آبلیمو، روغن زیتون، خامه،نصف مقدار سس مایونز، كمی نمك و فلفل خوب مخلوط می كنیم. سپس در یك ظرف مناسب مواد سالاد الویه را ریخته و آن را به شكل دلخواه درست می كنیم. بقیه سس مایونز را با كاردك بر سطح سالاد می كشیم و با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده ، جعفری ،تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن را تزئین می كنیم.
● نكات تغذیه ای:
این غذا به راحتی تهیه شده و به صورت سرد سرو می شود. بنابراین به عنوان ساندویچ برای زنگ تفریح كودكان در مدرسه می تواند مورد استفاده قرار گیرد. این غذا به علت دارا بودن مرغ و تخم مرغ از لحاظ پروتئینی غنی است و برای رشد كودكان مناسب است. همچنین به علت اینكه حاوی سبزیجات مختلفی است از لحاظ تأمین ویتامین ها مفید است

tina
12-27-2010, 06:15 PM
http://vista.ir/include/lifestyle/images/59a7bb7702d2df12020c9a9088b2943a.jpg
● ‎مواد‌ لازم‎:
‎تخم مرغ آب پز، ۱عد‌د‌
▪ سینه مرغ پخته شد‌ه، ۱ عد‌د‌
▪ نخود‌ فرنگی،هویج خرد‌ شد‌ه و ذرت پخته شد‌ه، ۱ پیمانه
▪ خیارشور خرد‌ شد‌ه، نصف لیوان
▪ ماست کم چرب، ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری
▪ روغن زیتون، ۱ قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل و آبلیمو، به مقد‌ار لازم
● طرز تهیه‎:
‎تخم مرغ آب پز را خرد‌ کرد‌ه، سپس سینه مرغ را به صورت نگینی خرد‌ می‌کنیم و با خیارشور و سبزیجات پخته و خرد‌ شد‌ه مخلوط می‌کنیم.
سپس روغن زیتون، ماست، نمک، فلفل و آبلیمو را اضافه کرد‌ه، خوب مخلوط کرد‌ه و به مد‌ت ۳۰ د‌قیقه رها می‌کنیم تا جا بیفتد‌. سپس روی آن را با گوجه فرنگی تازه، جعفری و نخود‌ فرنگی تزیین می‌کنیم.‏میزان کالری: ۵۰۰ کالری

tina
12-27-2010, 06:16 PM
● مواد لازم:
▪ پاستای فرمی=۳۰۰ گرم
▪ لوبیا قرمز=۱۵۰ گرم
▪ پیاز قرمز=۱ عدد
▪ فلفل دلمه ای زرد و قرمز=۱ عدد
▪ زیتون سیاه=۵ عدد
▪ سس خردل=۳ قاشق غذاخوری
▪ ماست موسیر=۲ قاشق غذاخوری
▪ سرکه=۱ قاشق چایخوری
▪ روغن زیتون=۳ قاشق چایخوری
▪ پودر پونه=۱ قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل=بمقدار دلخواه
● طرز تهیه:
▪ پاستا را در آب جوش بجوشانید،آبکش کرده و کنار بگذارید.
▪ لوبیا قرمز را که از شب قبل خیس کرده اید در آب بپزید و کنار بگذارید.
▪ فلفل دلمه را ریز خرد کنید. پیازها را خلال کنید و آنها را در کاسه ای با پاستا مخلوط کنید.
▪ برای درست کردن سس در کاسه ای جداگانه ماست را همراه با سس خردل،پودر پونه،سرکه،نمک،فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.
▪ سس بدست آمده را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
▪ زیتون ها را با هسته به سالاد اضافه کنید و سالاد را در ظرف بکشید.

tina
12-27-2010, 06:17 PM
http://vista.ir/include/lifestyle/images/3b2bce3ae6d6f46fc99f8078ff260314.jpg
●مواد لازم برای ۶ نفر
۱ـ فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
۲ـ فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
۳ـ فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی ۱ عدد
۴ـ پاستای حلزونی ۳۵۰ گرم
۵ـ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
۶ـ سركه بالزامیك ۲ قاشق غذاخوری
۷ـ آب گوجه فرنگی (گوجه فرنگی رنده شده) ۵ قاشق غذاخوری
۸ـ ریحان تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
۹ـ پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
۱۰ـ قارچ معمولی ۱۷۵ گرم
۱۱ـ قارچ صدفی ۱۷۵ گرم (قارچ های پهن بزرگ به اندازه نعلبكی)
۱۲ـ لوبیا سبز ۴۰۰ گرم (پخته و آبكشی شده)
۱۳ـ كشمش طلایی - زرد سه چهارم پیمانه
۱۴ـ پیازچه خرد شده ۱ دسته
۱۵ـ نمك و فلفل سیاه مقداری
●طرز تهیه
فر را از قبل روشن وفلفل دلمه ای را از وسط به دو نیم تقسیم كنید و روی صفحه میله ای فر قرار دهید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بمانند تا كاملاً كبابی و نرم شوند . در این حالت پوستشان چروك و كمی سوخته می شود سپس روی آنها را با یك پارچه تمیز نم دار بپوشانید و در جایی قرار دهید تا سرد شوند.
سپس پاستاها را در یك ظرف آبجوش و نمك قرار دهید و اجازه دهید تا پاستاها نرم و پخته شوند و سپس آبكشی كنید.روغن، سركه، آب گوجه فرنگی، ریحان و آویشن را به پاستای گرم اضافه و مخلوط كنید.پوست نرم شده و سوخته فلفل دلمه ای را از آنها جدا كنید و آنها را به صورت باریك و بلند ببرید و به پاستا اضافه كنید.
می توانید قارچ ها را كمی تفت دهید در مقدار كمی كره و یا اینكه آنها را نیز مانند فلفل دلمه ای در فر قرار دهید تا كبابی و پخته شوند. سپس قارچ ها، لوبیا سبز، كشمش و پیازچه ها را به همراه نمك و فلفل به پاستا اضافه و سرو كنید. در صورت دلخواه می توانید روی ظرف را با یك پلاستیك بپوشانید و در یخچال قرار دهید و بعد از سرد شدن سرو كنید

tina
12-27-2010, 06:19 PM
http://vista.ir/include/lifestyle/images/b31835f254de854c2ba3cc6100ded831.jpg
● مواد لازم :
▪ پیاز کوچولو (مثل پیاز ترشی) ۲۰ عدد
▪ کره ۲ قالب ۵۰ گرمی
▪ سیر یک حبه
▪ بیکن ۱۰ تکه
▪ آویشن ۲ قاشق چایخوری
▪ کاهو پیچ چند برگ
● سس مخصوص :
▪ سرکه قرمز یک قاشق غذا خوری
▪ سس سویا نصف قاشق چای خوری
▪ عصاره مرغ ۱ عدد یا آب مرغ نصف فنجان
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه :
ابتدا فر رو روشن کنید و بگذاریدش رو دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت .بعد کره ها رو بگذارید تو یه سینی نسوز آب کنبد و پیاز ها رو بگذارید روش و حدود ۳ دقیقه بگذارید تو فر.
خب حالا سیر رو رنده کنین و ته همون ظرفتون (سینی نسوز) که کره بورد بریزین و بیکن ها رو به دور پیازها بپیچید و بگذارید دوباره تو همون ظرف و و بعدش هم تو فر ....
اونقدری بگذارین کمتر از نیم ساعت فکر کنم کافیش باشه..روی حرارت ملایم مواد مخصوص سس رو با هم مخلوط و ۲ دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه و بعدش تو یه ظرف اول بیکن بعدش روش سس و بعدش دورش کاهو پیچ بگذارید و روی همه اونا آویشن بپاشید

tina
12-27-2010, 06:20 PM
http://vista.ir/include/lifestyle/images/a186bb55cd9155eb8d549ad0c24b3a86.jpg

اگر شما هم از آن جمله کسانی هستید که به سلامت خودتان بسیار اهمیت می‌دهید
و برای کنترل وزنتان مدت زیادی است که اغلب شب‌ها شامی سبک و به‌اصطلاح حاضری مثل نان و پنیر و گردو می‌خورید و حالا از این شام یکنواخت خسته شده‌اید، می‌توانید گزینه‌های دیگری را نیز امتحان کنید؛ به‌عنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنیر یکی از این پیشنهادهاست. این سالاد مخلوطی از سبزیجات فصل است که به همراه پنیر، طعم و مزه خاصی دارد.
● مواد لازم برای ۴تا ۶نفر
- باقالای ریز؛ ۹۰۰گرم (پوست دوم آن نیز جدا شود)
- روغن زیتون؛ ۴قاشق سوپ‌خوری
- گوجه‌فرنگی؛ ۱۷۵ گرم (هرکدام به ۴قسمت تقسیم شود)
- سیر؛ ۴حبه (رنده شود)
- پنیر فتا؛ ۱۱۵ گرم (خرد شود)
-شوید تازه خردشده؛ ۳قاشق سوپ‌خوری
-زیتون ساده؛ ۱۲عدد
-نمک و فلفل به مقدار کافی
-شوید تازه خردشده؛ مقداری برای تزیین
● روش پخت:
۱) باقالا را در قابلمه‌ای حاوی آب و کمی نمک بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد؛ سپس باقالای پخته را در سبدی آبکش کنید و کنار بگذارید.
▪ نکته: می‌توانید ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا کنید.
۲) تابه‌ای آماده کرده و روغن را در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید؛ سپس گوجه‌فرنگی و سیر را به آن اضافه کرده و آن‌قدر حرارت دهید که گوجه‌فرنگی‌ها تغییر رنگ پیدا کنند.
۳ )پنیر خرد شده را به مخلوط گوجه‌فرنگی و سیر اضافه کنید و مدت یک دقیقه حرارت دهید. در پایان کاسه‌ای بلوری آماده کرده و باقالا را به‌همراه مخلوط گوجه‌فرنگی، سیر، پنیر و همچنین شوید و زیتون در آن بریزید. کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداری شوید تازه روی سالاد بریزید و آن را خالی یا با کمی نان میل کنید.
نکته یک) برای آنکه این سالاد کمی ترش‌مزه شود، مقداری آبلیمو ترش هم به آن اضافه کنید.
نکته۲) با توجه به اینکه در این سالاد از پنیر فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشید. در صورتی که شور بود دیگر لازم نیست نمک اضافه کنید

tina
12-27-2010, 06:21 PM
● مواد لازم:
▪ سینه مرغ پخته شده ۵۰۰ گرم
▪ هویج ۲ عدد پخته و ریز شده
▪ پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
▪ نخودفرنگی ۱ پیمانه
▪ سس مایونز ۱ پیمانه
▪ زیتون ۱ پیمانه
▪ جعفری ۳ قاشق غ
▪ سیب‌زمینی ۵۰۰ گرم
▪ خیارشور ۲۰۰ گرم
▪ آبلیمو ۲ قاشق غ
▪ روغن مایع ۲ قاشق غ
▪ بادام ۴۰۰ گرم
● طرز تهیه:
سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کرده و چرخ کنید، سپس گوشت مرغ رشته رشته شده را به همراه پیاز، نخودفرنگی، هویج و جعفری به سیب‌زمینی اضافه کنید.
در ظرف دیگری سس مایونز را به همراه روغن مایع، نمک، آبلیمو یا سرکه کمی رقیق کرده و به محتویات سالاد اضافه کنید. دقت کنید تمام سطح سالاد باید به سس آغشته شود تا سالاد قدری شل شود، سپس زیتون را به مواد افزوده، تمام سطح سالاد را با بادام در اشکال مختلف آرایش دهید.

tina
12-27-2010, 06:23 PM
● مواد لازم:
▪ لوبیاچیتی پخته شده؛ یک لیوان
▪ خیارشور؛ یک لیوان
▪ فلفل دلمه‌ای؛ ۳ عدد
▪ نمک؛ به میزان لازم
▪ کلم بزرگ سفید؛ یک و نیم لیوان
▪ آبلیمو؛ ۳ قاشق غذاخوری
▪ کلم بزرگ قرمز؛ نیم‌لیوان
▪ شکر؛ یک قاشق مرباخوری
▪ کاهو خرد شده؛ یک عدد بزرگ
▪ روغن مایع؛ دو قاشق غذاخوری
▪ سیب‌زمینی پخته؛ ۳ عدد متوسط
▪ تخم‌مرغ پخته؛ دو عدد
▪ انار؛ دو لیوان
▪ سس مایونز؛ یک لیوان
● طرز تهیه:
تمام مواد پختنی را می‌ریزیم و بقیه مواد را به صورت ریز خرد می‌کنیم. کاهو و برگ کلم‌ها کمی باید درشت خُرد شود. سس، آبلیمو، نمک و روغن مایع را در ظرف سس می‌ریزیم و سیب‌زمینی را در آن مخلوط می‌کنیم.
بقیهٔ مواد را هم در کاسه می‌ریزیم و خوب به آرامی از یک طرف به هم می‌زنیم. دو عدد تخم‌مرغ پخته شده را برای تزئین به‌صورت حلقه روی سالاد می‌چینیم و وسط آن را با یک گوجه‌فرنگی که به صورت گل رز پیچیده‌ایم، تزئین می‌کنیم

tina
12-27-2010, 06:24 PM
● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ نصف فنجان پسته
▪ نصف فنجان بادام پوست کنده
▪ نصف فنجان گردوی و پوست کنده
▪ نصف فنجان کشمش سیاه
▪ نصف فنجان کشمش سبز
▪ نصف فنجان زردآلو
▪ نصف فنجان گیلاس (خرد شده)
▪ یک فنجان شکر
▪ یک قاشق غذاخوری گلاب
▪ زمان لازم: ۳۰ دقیقه
● طرز تهیه
ابتدا کمی آب جوش روی پسته، بادام و گردو ریخته واجازه دهید پنج دقیقه بماند تا پوست آن ها راحت جدا شود. آب را خالی کرده و اجازه دهید تا این مغزها خنک شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنید.
کشمش و زردآلو را بشویید، تمام مواد را در یک قابلمه بزرگ ریخته و آنقدر آب بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به جوش آید.
پس ازمدتی مواد را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید تا هرگاه که خواستید آن را خنک میل کنید.
● ارزش غذایی
▪ چربی: ۸۲۵‎/ گرم
▪ چربی اشباع شده: ۵۲‎/ گرم
▪ چربی اشباع نشده مونو: ۸۱۰‎/ گرم
▪ چربی اشباع نشده چند گانه: ۲۱۱‎/ گرم
▪ چربی ترانس: صفر گرم
▪ کلسترول: صفر گرم
▪ سدیم: ۶۳ میلی گرم
▪ پتاسیم: ۷۰۸ میلی گرم
▪ کربوهیدرات: ۹۳ گرم
▪ فیبر رژیمی: ۷۶‎/ گرم
▪ قند: ۶۷۷‎/ گرم
▪ پروتئین: ۸۱۰‎/گرم

tina
12-27-2010, 06:25 PM
http://vista.ir/include/lifestyle/images/60241e7ccf5d264b08188792ea9f0439.jpgدر نظر اغلب ما سالاد، ترکیبی از سبزیجات مختلف شامل کاهو، کلم، گوجه‌فرنگی، خیار و مانند اینهاست.
اگر می‌خواهید در این سرمای زمستان بدنتان در مقابل بیماری‌های فصل مصون بماند و از طرفی از خوردن مرکبات و آب آنها به روش معمول نیز خسته شده‌اید، این بار طرز تهیه سالادی را به شما آموزش می‌دهیم که مانند سالادهای رایج میوه‌ای، تنها از مخلوطی از میوه‌ها تشکیل نشده است بلکه ترکیبی است از مرکبات و سبزیجاتی مانند پیاز، نعنا و... که در دستور آن خواهید دید.
این سالاد سرشار از ویتامین C بوده و برای سرماخوردگی بسیار مفید است.
● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ ۴ عدد پرتقال ریز
▪ ۲ عدد نارنگی
▪ ۲ عدد پیاز
▪ یک قاشق سوپ‌خوری زیره
▪ یک قاشق چای‌‌خوری پودر فلفل سیاه
▪ یک قاشق سوپ‌خوری برگ نعنای تازه، (خرد شده)
▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
▪ مقداری برگ نعنای تازه و تعدادی زیتون سیاه برای تزئین
▪ یک قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش
▪ یک قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال
● طرز تهیه:
۱) پوست پرتقال‌ها و نارنگی‌ها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانه‌دار از مقطع با قطر نیم سانتی‌متری حلقه‌حلقه کنید؛ پس از آن پیازها را نیز پوست‌ بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقه‌حلقه خرد کنید.
۲) ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برش‌های پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقه‌های پیاز را روی آنها بریزید.
پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خرد‌شده و روغن زیتون را اضافه کنید. در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا می‌افتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد.
۳ ) پس از گذشت ۲ ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتون‌سیاه تزئین کرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوش‌جان کنید

tina
12-27-2010, 06:26 PM
http://vista.ir/include/lifestyle/images/68f59dd296bd0848d7f5fe9234a729d5.jpg

● مواد لازم برای چهار نفر
▪ سه عدد خیار متوسط
▪ یک عدد پیاز قرمز کوچک
▪ یک فنجان زیتون سیاه
▪ نصف فنجان پنیر فتا
▪ یک و نیم فنجان گوجه فرنگی خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
▪ سه برگ اسفناج یا چند برگ بزرگ شاهی
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
ابتدا خیارها را به خوبی شسته و سپس آنها را با پوست خرد کنید.
پیاز را پوست گرفته و به خوبی ریز کرده و پنیر فتا را به مکعب های کوچک درآورید.
گوجه فرنگی ها را در اندازه خیار برش داده و سپس تمام مواد را درون کاسه ای ریخته و با نوک چنگال به آرامی هم بزنید. سپس برگ های خرد شده جعفری را به آن اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن بپاشید، هسته زیتون را خارج کرده کنار کاسه را با برگ های شاهی یا اسفناج تزئین کنید

tina
12-27-2010, 06:28 PM
http://vista.ir/include/lifestyle/images/93a978efd5a5e5212ac37f42d9bc0aa7.jpg

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ ۲۲۵ گرم یا یک و یک‌چهارم پیمانه بلغور گندم
▪ یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
▪ یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود)
▪ یک عدد ساقه کرفس
▪ ۳۰ میلی‌لیتر یا ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
▪ پوست رنده‌شده ۲ عدد لیموترش کوچک
▪ آب ۲ عدد لیموترش
▪ ۶ تا ۸ عدد پیازچه (خرد شود)
▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خردشده
▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
▪ یک عدد انار (دان شده)
▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
● طرز تهیه
۱) ابتدا کاسه بلوری‌ای آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد.
۲) بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود.
۳) قسمت سر تره‌فرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید.
۴) حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و کاهو سرو می‌کنند

tina
12-27-2010, 06:28 PM
سالاد تخم مرغ و مایونز هندی

▪ مواد لازم؛ ۸ عدد تخم مرغ، نصف پیمانه مایونز هندی، سه قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، سس تند، چند برگ شاهی، نمک و فلفل به میزان لازم، نان تست شده در صورت دلخواه.
▪ طرز تهیه؛ تخم مرغ ها را آب پز کنید. از روی حرارت بردارید بعد از ۱۰ دقیقه آن را زیر آب سرد گرفته، آن را پوست بگیرید و برش دهید. در ظرف متوسطی تخم مرغ، مایونز هندی، پیاز، سس تند، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و غذا را با نان پوستت، شاهی و فلفل قرمز تزیین کنید.
▪ طرز تهیه مایونز هندی؛ یک پیمانه سس مایونز کم چرب را با یک قاشق چایخوری پودر کاری، یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا وقتی مخلوط صاف و یکدستی به دست بیاید

tina
12-27-2010, 06:29 PM
سالاد تند

● مواد لازم
▪ ۴۰۰ گرم لوبیا قرمز
▪ ۴۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی
▪ ۴۰۰ گرم نخود
▪ یک چهارم فلفل دلمه قرمز
▪ یک چهارم فلفل دلمه سبز
▪ شش عدد تربچه
▪ دو عدد پیازچه
▪ مواد سس مخلوط
▪ یک حبه سیر له شده
▪ یک قاشق چایخوری سس فلفلی
▪ یک قاشق مرباخوری زیره
▪ یک قاشق مرباخوری سس گوجه
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق مرباخوری آبلیمو
● طرز تهیه
لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و نخود را جدا از هم پخته و پس از آن در آبکش بریزید تا آب آن کاملاً جدا شود.
سپس در یک ظرف مناسب حبوبات پخته شده را با فلفل دلمه قرمز و سبز خرد شده، تربچه ها که برش نازک داده شده و پیازچه های حلقه شده ریخته و به آرامی هم بزنید. در یک کیسه کوچک روغن زیتون، سس، فلفل، سیر له شده، زیره و آبلیمو را با نمک بخوبی مخلوط کنید.
این سس را روی مخلوط درون کاسه بریزید و پس از این که یک ساعت در یخچال قرار دادید و آمیخته شد میل کنید