ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا بودن آنزیم های کبدی

Mohamad
04-18-2010, 12:03 AM
با سلام خدمت آقای دکتر و تشکر فراوان از زحمات بی اندازه شما

واقعیت من 3 ماه پیش آزمایش دادم و تو اون آزمایش SGOT وSGPT رو اندازه گرفتم که نتیجش این بود :

SGOT= 23 U/L
SGPT= 51 U/L
Alkaline Phosphatase = 79 IU/L

دکتر به من گفت احتمال چرب بودن کبد شما هست و برنامه غذایی بهم داد . حال پس از گذشت 3 ماه مجدد این فاکتورهارو اندازه گرفتم و شدیدا شک زده شدم :(

SGOT= 13 U/L
SGPT= 381 U/L
Alkaline Phosphatase = 188 IU/L

لازمه بگم که من تقریبا 1 ماه پیش به مدت 2 هفته مداوم بدلیل کشیدن دندان عقلم داروی آنتی بیوتیک ( آموکسی سیلین ) استفاده کردم ونکته قابل عرض دیگر اینکه من بدلیل اینکه ورزش می کنم ، پروتئین طبیعی بخصوص سینه مرغ را هر روز مصرف می کنم . به نظر شما علت این تغییر شدید چیه ؟ چه راه حلی واسه کاهش SGPT پیشنهاد می دید ؟ آیا مصرف پروتئین زیاد در طول هفته موثر در این موضوع ؟ یا مصرف آنتی بیوتیک ؟

با توجه به پایین بودن SGOT وبالا بودن SGPT شما چه نظری دارید ؟ممنون میشم منو بطور کامل راهنمایی کنید .

Mohamad
04-18-2010, 12:04 AM
نسبت بین sgot و sgpt که طبیعی ان بین 0/7 تا 1.4 هست معیار بهتری برای تشخیص افتراقی هست
که خوب در ازمایش دوم شم غیر عادی هست. و 0/03 هست. در منابع گفته شده که دو علت مهم برای این مسئله وجود داره یکی هپاتیت ویروسی و دیگری کلستاز خارج کبدی

اگر صرفا بخواهیم افزایش sgpt را در مورد شما ارزیابی کنیم چند مورد تشخیص افتراقی وجود داره . چاقی - فشار خون بالای حاملگی - یک نوع سرطان خون - .. که البته همانطوری که گفتم متناسب با شما نیست

رویهمرفته اولا هر گونه اظهار نظر در این موارد باید با توجه به اطلاعاتی باشد که در کلینیک و توسط پزشک استخراج می شود ( در مورد شما اطلاعات ناقص است) ولی با توجه به اطلاعاتی که نوشتین وجود هپاتیت ویروسی و
انسداد مسیر عبور صفرا در شما باید ارزیابی بشود...بالا بودن الکالین فسفاتاز هم که مشخصا از مجاری صفراوی ترشح می شود و یکی از فاکتور های ارزیابی انسداد مسیر صفراوی هست... بالا هست و دلیل دیگری بر کلستاز است

بهتر است با پزشک متخصص داخلی ترجیحا فوق تخصص گوارش صحبت کنید