PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چاقی‎ عامل‎ بیماری‎ كبد چرب‎



Mohamad
04-14-2010, 08:22 PM
رئيس‎ چهـارميـن‎ همايش‎‎ بين‎ المللي‎ گوارش و كبد بـا اشـاره‎ به‎‎ شيوع چاقي‎ در جامعه, افـزايـش‎ شمـار بيماران‎ مبتلا به‎ نـارسـايـي‎ هـاي‎‎ كبـدى و سيـروز كبـدي‎‎ را در سـال‎ هـاى آينــده‎ از مهمترين‎ پيامدهاي‎ شيوع چـاقـي‎ بـرشمـرد و توجه‎‎ مسئولان‎‎ و برنامه ريزان كشور را نسبت‎ به‎‎‎‎ افزايش‎ تحرك‎ در جامعه و نحـوه تغـذيـه صحيح‎ به‎‎ منظور مقابله با چـاقـي‎ از طريـق‎ اطلاع رساني‎ صحيح‎ به‎ مردم‎ خواستار شد. وي‎‎ علت‎ اصلي‎‎ چاقى را مصرف‎ زيـاد غـذاهـاى گوناگون‎ و كم‎ تحركي‎ دانسـت‎ و هشـدار داد, امروزه‎ بيشتر افراد در داخل‎‎ يا خارج‎ منزل به‎‎ فراورده هاي‎‎ غـذايـي‎ مـتعـدد و مكـررى دسترسي‎‎ دارند كه‎‎ عمده ايـن‎ مـواد غـذايـى شامل‎ برنج‎, نان‎‎, خوراكـي‎ هـاي‎ شيـريـن, چربي‎‎ ها, غـذاهـاي‎ آمـاده‎‎ و بـه طوركلـى فراورده‎‎ هاي‎ غذايي‎‎ است‎ كه از چربى نسبتـا بالايي‎ برخوردارند.
دكتر محمدرضا زالي‎ فوق‎ تخصص‎ گوارش‎ و كبـد همچنين‎‎ زندگي‎ پراسترس‎, ترافيك‎ سـنگـيـن و چند اشتغالي‎‎ را از عمده‎‎ دلايلى برشمرد كه زمينه‎‎ كم‎‎ تحركي‎‎ را در جامعه فراهم مـى آورد.
وي‎ تصريح‎ كرد: افزايش‎ اضطراب‎ در جـامـعـه‎ منجر به‎ پرخوري‎ و افزايش‎ چاقي‎‎ مى شود. چهارمين‎‎ همايش‎‎ بين المللـي‎ گـوارش و كبـد ايـران‎‎‎ و دوميـن كـنگـره‎ از بـاليـن تــا آزمايشگاه‎‎‎‎ كه با هدف‎ ارايه آخرين‎ يـافتـه هاي‎ تشخيصي‎‎ و درمانى در اين‎ رشته‎ با حضور بيش‎ از ۱۰۰۰ متـخصـص‎ داخلـي‎‎ و خـارجـى از ديروز ( يكشنبه‎ ) در مركز همايش‎ هاي‎‎ رازى تهران‎ گشايش‎ يافته‎‎ است‎ تا هفدهـم‎ آذر بـه كار خود ادامه‎ مي‎ دهد