PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترابیان: روادید و کپی گذرنامه اریکسون را رو می‌کنیم

tina
12-20-2010, 09:34 AM
سرپرست کمیته بین‌الملل فدراسیون فوتبال گفت: اگر لازم باشد کپی گذرنامه و روادید اریکسون را به رسانه‌ها خواهیم داد.
عباس ترابیان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، در خصوص مسائل مطرح شده درباره حضور اریکسون در ایران تصریح کرد: درست است به صورت مستقیم با اریکسون مذاکره نداشتیم، اما زمانی مسائلی درباره حضور سرمربیان بزرگ در کمیته فنی فدراسیون فوتبال مطرح شد تا آنها با حضور خود بتوانند ما را در این زمینه بیشتر یاری دهند.
وی ادامه داد: در همان زمان یکی از افراد مد نظر من اریکسون بود که با مدیر برنامه‌های وی صحبت کردم و او نیز ابراز علاقه کرد در ایران حضور پیدا کند و با یکدیگر صحبت کنیم. حتی او کپی گذرنامه خود را برای ما فرستاد و ما نیز روادید او را صادر کردیم. مطرح کردن این مسائل درست نیست، اما به علت اینکه حرف خود را ثابت کنیم، اگر لازم باشد روادید او را به رسانه‌ها خواهیم داد.
سرپرست کمیته بین‌الملل فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: مذاکره‌ رسمی انجام نداده‌ایم، اما پیشنهاداتی را برای حضور در ایران به او داده‌ایم. من اجازه حضور هیچ دلالی را در این گونه مسائل نمی‌دهم و فقط با افراد حاضر در فیفا سر و کار دارم.
ترابیان عنوان کرد: ۵ مربی خارجی برای سرمربیگری تیم ملی در نظر داریم و در حال بررسی شرایط آنها هستیم. شرایط افراد را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم تا بتوانیم بهترین تصمیم را در این زمینه بگیریم. به هر شخصی پیشنهاد نمی‌دهیم تا او بخواهد بگوید فرهنگ ایران را نمی‌پذیرم، چرا که مطرح شدن این صحبت‌ها توهین به ما محسوب می‌شود.
وی درباره بازی دوستانه ایران به فارس گفت: یکی از دیدارها با قطر است و بازی دیگر تا ۳ روز آینده مشخص خواهد شد. ۲ گزینه در حال بررسی هستند که در پایان یکی از آنها را برای دیدار دوستانه مشخص خواهیم کرد.