PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گولاش( خورش مجارستانی)



tina
12-20-2010, 08:14 AM
مواد لازم برای 4- 2 نفر:
گوشت گوسفند=200/1 گرم،مكعبي خرد شده
پیاز متوسط= یک عدد، خرد شود.
ادویه پاپریکا= یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
سیر= یک حبه، خرد شده
آب گوشت= 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
آب لیمو=یک قاشق غذاخوری
خامه ترش=‌یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به اندازه لازم


طرز تهیه:
• پیاز را درون روغن زیتون به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
• سیر را به آن اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
• قطعات گوشت و پاپریکا را به ظرف اضافه کرده و به مدت 5- 3 دقیقه آن‌ها را تفت دهید.
• آب گوشت، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط فوق، اضافه کنید.
• درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کم‌کم بجوشد و گوشت آن نرم شود.
• هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شده، ‌اضافه کنید.
• قبل از این‌که آن را از روی حرارت بردارید خامه و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
• خورش گولاش را می‌توانید همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید.