توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امروز داستانی رو شنیدم که خیلی برایم عجیب بود
Behzad AZ
12-18-2010, 02:17 PM
امروز داستانی رو شنیدم که خیلی برایم عجیب بود.در یکی از مدارس مذهبی تهران معلم داشته در نمازخانه صحبت میکرده و یکی از بچه های کلاس اول دبستان از معلمش پرسیده مگر وقتی شیطان به آدم سجده نکرد، خدا او را از بهشت بیرون نکرد؟ معلم گفته بله همینطوره. شاگرد گفته پس چطور توانسته دوباره وارد بهشت بشود و آدم و حوا را گول بزند تا سیب را بخورند؟ معلم فقط سکوت کرده و هیچ چیزی برای گفتن نداشته. چه سوال جالبی؟ کسی جوابی دارد؟
Hengameh
02-09-2011, 04:16 PM
من فک میکنم به این دلیل تو بهشت بوده اونموقع که بعد قول و قرارش با خدا قرارشده که تا ابد دنبال انسان باشه و هرکجا اون میره اینم بره تا بتونه وسوسش کنه و انتقام بگیره
در ضمن تو بهشت بودن با بهشتی بودن زمین تا آسمون فرق داره اینی که شیطان از بهشت بیرون شد یعنی اون ملک بهشتیش و پست و مقامشو از دست داد ولی چون بنا بوده همیشه به دنبال بشر باشه اون لحظه م وارد شده تا وسوسه کنه و میبینیم که موفق هم شده :^:
donya
02-11-2011, 01:45 AM
بابالایی موافقم:^:
mojtaba1784
02-11-2011, 01:53 AM
شیطان وارد بهشت نشد
بلکه وارد قلب ادم و هوا شد
mojtaba1784
02-11-2011, 01:53 AM
حالا اوناهم تو بهشت بودن
Hengameh
02-12-2011, 03:46 PM
موافق نیستم بنا به 2 تا روایت:
یکی این که روایت شده شیطان به شکل یه مار میاد کنار حوا تا وسوسش کنه
دومم اینه که وقتی گل آدم برا خشک شدن گذاشته میشه شیطان میاد همه جاشو وارسی میکنه و میگه این فرق خاصی با سایر مخلوقات نداره مگه دلش که یه چیز خاص و پیچیده س برا همینم شیطان قدرت نفوذ به دلو نداره:^:
Mohamad
02-12-2011, 04:06 PM
به نام خدا
حالا باید روحانی سایت هم بشم :d
با راه اندازی پورتال قرآنی خوب وظیفه پاسخگوئی با خودمه گویا
دوستان توجه کنید شیطان اولا یک نفر نبوده و اینطور که روایات هست شیطان بزرگ خاندانی از جنها بوده که از آتش بودن و پس از تبعید از بهشت و رانده شدن به آسمان چهارم توسط یارانش ننه حوا را فریب میده و این مورد که خود شیطان باشه نه با عقل جور میاد و نه با واقعبت
در ضمن مگه بارها تاکید نشده شیاطین و اگر شیطان یک نفر بود چطور میخواست 6 میلیارد آدم را فریب بده .
تازه فکر کنم اون بدبختها تنظیم خانواده هم نداشته باشند :d :gah9::gah9::gah9:
Hengameh
02-12-2011, 04:37 PM
بله ولی تو قرآن اونی که تبعید شده رو 1 نفر معرفی کرده که ابلیسم نام داشته
درضمن اینی که شما میگید هم درسته چون خانواده داشته و داره
بعدشم اینو ذکر کنم که قبل از انسان اجنه ساکن زمین بودن که به دلیل طغیان و سرکشیشون عذاب میشن و میمیرن و یه عده شونم اسیر میشن و برده بعدها یه عده که ابلیسم جزوشون بوده توبه میکنن و از مقربین درگاه الهی میشن حتی مقام ابلیس از یه عده از ملائکه هم بالاتر بوده ولی به خاطر غرورش طرد میشه و میشه اینی که الآن هست
در مورد خانوادش هم ذکر کنم که حتی زنانی از طایفه ی انسان هم داره تو یه کتابی اسم یکی از پسراشو خوندم که مادرش انسان بوده ولی متاسفانه اسمش الآن یادم نیس میگفتم این پسر باعث کلی طغیان و جنگ و خونریزی میشه و آخرشم کشته میشه حتی یکیشم بود که اسم اونم یادم نیس:d: که توبه کرده بود و در رکاب امام به شهادت رسیده بوده
حالا اگه کسی اطلاع دقیقتری مثل اسماشون و اینارو داره بگه همه استفاده کنن
ولی گفته هام معتبره اسم کتابیو که اینارو توش خوندم اینه: کلیات شگفت انگیز درباره ی جن
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.