PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مهمان ششمین صندلی داغ !infernal

!INFERNAL
12-17-2010, 08:37 PM
سلام به دوستان
مدیریت پخش صندلی داغ را فعلا من برعهده گرفتم تا رضا مشکلاتش حل بشه و باز این پخش را اداره کند.
خوب تا این پخش سردتر از این نشده خودم داوطلب شدم برای صندلی داغ و مهمان ششمین صندلی داغ بنده هستم.
قوانین
بیشتر از 10 سوال نپرسید که فقط 10 سوال اولی پاسخ داده می شن.
موفق باشین....

sorna
12-18-2010, 12:13 AM
درود به آقا احسان گل که جرات به خرج داده و نشستن رو صندلی داغ آذردانلو

1-یه بیوگرافی کامل از خودت

2-چه غذای رو دوست داری وچه غذایی رو دوست نداری

3- کدام شهر رو دوست داری که بری ولی تا به حال نرفتی

4-چقدر از قدرت خوشت میاد

5-ویژگیهای همسر ایده الت :dd5t:

6-دوست داری اولین بچه ات دختر باشه یا پسر:shad:

7- تابه حال شده که به یکی نارو بزنی یا یکی به شما نارو بزنه :2299:

8- زیر دوش حمام اواز می خونی اگه می خونی چه اهنگی رو :s500:

9-اولین دوستی رو که در مدرسه پیدا کردی :bye:

10-فکر می کنی چند روز از عمرت باقی مونده :fak oftade:

!INFERNAL
12-18-2010, 12:47 AM
سلام اقا کاظم جان عزیز ممنونم که ما را هم قابل دونستید و صندلی داغ ما را هم گرم کردید خوب بریم سر اصل مطلب....

1-یه بیوگرافی کامل از خودت

1- من تو شناسنامه احسان هستم ولی همه صدا می کنن حسین و متولد هفتادو یک نهم ابان ماه و دوست داشتم فوتبالیست بشم که در ایران ما فوتیال پارتی بازی و نتونستم بشم . کامپیوترمو و اتاقمو خیلی دوست دارم و مخصوصا بازی های اکشن وشمشیری مثل مافیا و اسینز کرید... و اهل ورزش هم هستم مثل بوکس و بدنسازی. از رفقای صادق خوشم میاد ولی از رفیقی که دو رو داره و جلوت یک چیزی و جلوی دشمنت چیزه دیگه خیلی بدم میاد و رفیقی که باهام روراست باشه جونمم براش میدم ولی تا به حال با هرکی دوستی کردم خنجر از پشت بهم زده (نه تو سایت:l:)انسانی هستم با ارزو های بزرگ . ارومم ولی وقتی از کوره در برم خدا رحم طرف بکنه چون کنترلم از دستم میره . فعلا هم که تحصیل می کنم .

2-چه غذای رو دوست داری وچه غذایی رو دوست نداری
2-زرشک پلو با مرغ - لانزانیا و بقیه یادم نمیاد

3- کدام شهر رو دوست داری که بری ولی تا به حال نرفتی

تو ایران زیاد فکر نکردم ولی خارج هالی وود

4-چقدر از قدرت خوشت میاد

به اندازه ایی که همیشه دستم را کسی نگیرد و بتونم از خودم دفاع کنم....

5-ویژگیهای همسر ایده الت :dd5t:

اهل ازدواج نیستم اما اگر بخوام ازدواج کنم باید همسرم این مشخصات را داشته باشه:
پاک دامن باشه-باهام روراست باشه- خوش اخلاق باشه-در غم هام باهام شریک باشه و در خوشی هام-واقعا عشقم باشه و عاشقش باشم نه عشق کور و جوانی

6-دوست داری اولین بچه ات دختر باشه یا پسر:shad:
6-پسر

7- تابه حال شده که به یکی نارو بزنی یا یکی به شما نارو بزنه :2299:
نه تاحال نشده به کسی نارو بزنم ولی بهم نارو زدن....

8- زیر دوش حمام اواز می خونی اگه می خونی چه اهنگی رو :s500:
8-نه اصلا اواز نمی خونم

9- همسایمون بود و تا سوم دبستان باهم بویمو صمیمی اسمش هم نوید بود هنوز هم باهام ارتباط داریم...

10-فکر می کنی چند روز از عمرت باقی مونده http://forum2.azardl.com/images/smilies/smilies-azardl%20%2835%29.gif
حالا حالاها این جا هستم نگران نباش اما فکر کنم40 یا 50 سال:l:

parkour star
12-18-2010, 01:21 AM
درود بر احسان گل
1-به کدامین وسیله وفا داری؟pc-xbox360-ps3
2-بهترین شخصیتی که تو بازی های کامپیوتری دوست داری کیه؟کیهههههههههههههههههه؟
3-نظز کلیت راجع به کشورمون و کسانی که رو کار هستند چیه؟
4-دوست داری زیر دست خودم بیای پارکور کار کنی؟البته بگم که مفتی ها !
5-کدوم گروه یا خواننده خارجی رو از همه بیشتر دوست داری؟
6-نمی خوای تو ترجمه کمکم کنی؟
7-اگه یه ماشین زمان داشتی دوست داشتی به کدام دوره از زندگیت برگردی؟چرا؟
8-دوست دختر داری؟اگه نه دوست داری یکی داشته باشی یا نه؟
9-چند تا بچه اید؟
10-نمی خوای این امضای گننننننننننننندتو کمتر کنی بچه ها تو سایت نفس بکشن؟

!INFERNAL
12-18-2010, 02:11 AM
سلام سهیل جان عضو گروه ترجمه که مارا مهطل خودش کرده و یک زیرنویس تحویل نداده ممنون برای شرکت کردنتون

1-به کدامین وسیله وفا داری؟pc-xbox360-ps3pc تا ابد

2-بهترین شخصیتی که تو بازی های کامپیوتری دوست داری کیه؟کیهههههههههههههههههه؟ پرنس اف پرشیا 4 خیلی عالی بود وبعد الطهیر یا اتزیو

3-نظز کلیت راجع به کشورمون و کسانی که رو کار هستند چیه؟وضیعتش خوب نیست و همیشه منتظر یک فرصت برای رفتن از اینک شورم اما فعلا سربازی گیرم و اونایی که روکارن نمیشه چیزی گفت چون خوب نمی گم و بعد بحث سیاسی سایت شیلتر میشه

4-دوست داری زیر دست خودم بیای پارکور کار کنی؟البته بگم که مفتی ها !از ورزشش خوشم میاد و همیشه میگن اگر می خوای کار کنی نباید بری زیر دست یک مربی باید بری تو گروه پارک ها البته تو مشهد تو پارک ملت زیاد داریم اما اگر شد میان پارکور یادم بدی:dd5t: فعلا گیرMCهستم.

5-کدوم گروه یا خواننده خارجی رو از همه بیشتر دوست داری؟لینکین پارک خوبه بازGodsmack هم خوبه و متالیکا ...

6-نمی خوای تو ترجمه کمکم کنی؟می خوام کمک کنم اما می گم تنبل هستی تنبل تر می شی:dd5t: خوب بگو تا کجا کار کردی شاید جمله های 500 به بعدو کم کردم...

7-اگه یه ماشین زمان داشتی دوست داشتی به کدام دوره از زندگیت برگردی؟چرا؟دوست نداشتم به دوره ای از زندگیم برگردم دوست داشتم برگردم به زمان هایی که دانشمندانی مثل نیوتون و انیشتین می رفتم و اینقدر می زدمشون تا این همه دردسر برای ما درست نمی کردن و بعد چندتا اخترع مثل چراغ و کامپیوتر و برق و.. این ها را به زمان قبل می بردم و به اسم خودم ثبتشون می کردم:dd5t:

8-دوست دختر داری؟اگه نه دوست داری یکی داشته باشی یا نه؟نه ندارم اما داشتم و حالا هم می تونم داشته باشم ولی نمی خوام به جاش می سوزونمشون ....دختر یعنی دردسر هم تو زندگی خانوادگی هم تو زندگی اجتماعی به خیر نمی گذره خلاصه .....

9-چند تا بچه اید؟چهار تا. 2 خواهر که ازدواج کردن من و برادر کوچکترم

10-نمی خوای این امضای گننننننننننننندتو کمتر کنی بچه ها تو سایت نفس بکشن؟اتفاقا می خوام بزرگترش کنم اما دلم برای شما می وسزه وقتی هم می خوام چند جمله ارش بردارم می بینم همه ی جملاتش قشنگه و دلم نمیاد....

Behzad AZ
12-18-2010, 11:21 AM
با سلام
اول از همه یاد اور بشم که این تاپیک مدیر احتیاج نداره و رضا خودش رو انداخت وسط که من مدیر صندلی هستم:دی
هرکسی ثبت نام بکنه ازش سوال پرسیده میشه ودوره ای نیست و هر کسی در هر زمانی میتونه از شرکت کنندگان سوال بپرسه

احسان جان این قانون 10 تا جواب نمیده همه سوال میپرسن برا من هم اتفاق افتاد

خوب بریم سراغ سوالات

1-احسان این ورزش هایی که گفتی رو انجام میدی یا دوسشون داری

2-قبلا تو کدوم سایت ها فعال بودی(اگه خواستی جواب نده)

3-چرا اینقدر برا همه چی عجله میکنی

4-تو سایت بیشتر از همه کی رو دوست داری و با کی بیشتر صمیمی هستی

5-دوست داری اخرین عنوانی که تو سایت به دست میاری چی باشه

6-دوستان بالا پرسیدن دوست دختر داری اما من میپرسم کسی رو دوست داری

7-بهشت رو دوست داری یا جهنم رو

8-کدوم اسم دخترونه وکدوم اسم پسرونه رو دوست داری

9-چرا نام کاربریت رو اینجوری انتخاب کردی

10-نظرت راجع به من(لطفا بدون ریا):دی

امیدوارم صندلیت به حد کفایت گرم شده باشه درسته که شما گرما بخش صندلی من نبودی ولی من تازه سوالات رو شروع کردم به نوعی مجری صندلی محصوب میشم:ketab khoon:

!INFERNAL
12-18-2010, 01:32 PM
1-احسان این ورزش هایی که گفتی رو انجام میدی یا دوسشون داری
بدنسازی رو فعلا ول کردم ولی بوکس در زمستون ول می کنم تقریبا حالا وقتشه چون هوا سرد میشه و مربیه 1 ساعت وقت میزاره ما را گرم می کنه....

2-قبلا تو کدوم سایت ها فعال بودی(اگه خواستی جواب نده)
http://9movie.co/

3-چرا اینقدر برا همه چی عجله میکنی

چون دوست دارم زودتر به اونچه می خوام برسم البته بعضی اوقات نمیشه:dd5t:

4-تو سایت بیشتر از همه کی رو دوست داری و با کی بیشتر صمیمی هستی

چه سوالی پرسیدی ها مثل خودت جواب بدم ها خوب بزار راستشو بگم خوب با حسین این اواخر بیشتر صمیمی شدم...

5-دوست داری اخرین عنوانی که تو سایت به دست میاری چی باشه

بگم اما باید یه راز باشه نه نمیشه گفت چون نمیشه اونوقت.....

6-دوستان بالا پرسیدن دوست دختر داری اما من میپرسم کسی رو دوست داری

نه....

7-بهشت رو دوست داری یا جهنم رو

بهشت رو...

8-کدوم اسم دخترونه وکدوم اسم پسرونه رو دوست داری

دخترونه 2 تا نیلوفر و نازنین پسرونه 2 تا عرفان و سجاد

9-چرا نام کاربریت رو اینجوری انتخاب کردی

این سوال خیلی سخته اما از یک بازی به نامINFERNALکه دوبلاژ هم اومده به نام شیطان صفت که از بازیش خوشم اومد و.....

10-نظرت راجع به من(لطفا بدون ریا):دی

نظر خاصی ندارم اما باشه می گم پسر خوبی هستی اما بعضی اوقات بیش از اندازه دنبال یعضی ماجرا ها هستی و بزرگشون می کنی . با همه دوست میشی اما باید دوستاتو انتخاب کنی و خوب ها را از بینشون گلچین کنی.تقریبا ادم روراستی هستی و خلاصه پسر باحالی هستی امیدوارم همیشه موفق باشی....

sorna
01-06-2011, 12:40 AM
سلام اقا کاظم جان عزیز ممنونم که ما را هم قابل دونستید و صندلی داغ ما را هم گرم کردید خوب بریم سر اصل مطلب....

1- من تو شناسنامه احسان هستم ولی همه صدا می کنن حسین و متولد هفتادو یک نهم ابان ماه و دوست داشتم فوتبالیست بشم که در ایران ما فوتیال پارتی بازی و نتونستم بشم . کامپیوترمو و اتاقمو خیلی دوست دارم و مخصوصا بازی های اکشن وشمشیری مثل مافیا و اسینز کرید... و اهل ورزش هم هستم مثل بوکس و بدنسازی. از رفقای صادق خوشم میاد ولی از رفیقی که دو رو داره و جلوت یک چیزی و جلوی دشمنت چیزه دیگه خیلی بدم میاد و رفیقی که باهام روراست باشه جونمم براش میدم ولی تا به حال با هرکی دوستی کردم خنجر از پشت بهم زده (نه تو سایت:l:)انسانی هستم با ارزو های بزرگ . ارومم ولی وقتی از کوره در برم خدا رحم طرف بکنه چون کنترلم از دستم میره . فعلا هم که تحصیل می کنم .

2-زرشک پلو با مرغ - لانزانیا و بقیه یادم نمیاد

تو ایران زیاد فکر نکردم ولی خارج هالی وود

به اندازه ایی که همیشه دستم را کسی نگیرد و بتونم از خودم دفاع کنم....

اهل ازدواج نیستم اما اگر بخوام ازدواج کنم باید همسرم این مشخصات را داشته باشه:
پاک دامن باشه-باهام روراست باشه- خوش اخلاق باشه-در غم هام باهام شریک باشه و در خوشی هام-واقعا عشقم باشه و عاشقش باشم نه عشق کور و جوانی

6-پسر

نه تاحال نشده به کسی نارو بزنم ولی بهم نارو زدن....

8-نه اصلا اواز نمی خونم

9- همسایمون بود و تا سوم دبستان باهم بویمو صمیمی اسمش هم نوید بود هنوز هم باهام ارتباط داریم...

حالا حالاها این جا هستم نگران نباش اما فکر کنم40 یا 50 سال:l:

سلام به آقا احسان با صندلی یخ زده چطوری امیدوارم که هنوز یخ نزده باشی خوب بریم سر اصل مطلب

1-با داشتن دوتا اسم دچار بحران شخصیتی نمی شی دوستداری یه اسم دیگی هم داشتی

2-میانت با غذاهای ابکی چطوره مثل اش وسوب

3-یعنی دوست نداری توی ایران بری وجاهای دیدنی رو ببینی

4-دفاع از خود رو چطور تعریف می کنی (یه سیلی بخوری باید دست طرف بشکنی):cha40:

5-این مشخصاتی که از همسر ایده الت گفتی چقدرشو در خودت میبنی (تعریف بی خودی هم از خودت نکن)

6-شما هم بین پسر دختر فرق می ذارید

7-بدترین ناروی که خوردی چی بوده واز کی بوده

8-اولین کادوی که گرفتی از کی و چی بود

9-با نوید خیلی دعوا می کردی

10-فکر می کنی چند ساعت از این عمری که کردی مفید بوده

ببخشید که با این سوالاتم وقت گرانبهای شما رو گرفتم

!INFERNAL
01-06-2011, 01:04 AM
سلام اقا کاظم گل یخ زدم اما باز دارم گرم میشم خوب بریم سر سوالات...

دچار بهران شخصیتی نمیشم و اسم هام واقعا راضیم اگر یک اسم دیگه داشتم زیاد روی میشد اما باز اشکالی نداشت....

زیاد خوب نیست ولی با پختنی عالیه ....

3-یعنی دوست نداری توی ایران بری وجاهای دیدنی رو ببینی
دوست دارم اما هر جای قشنگی خودشو داره و هیچ جا کشور خود ادم نمیشه اما ایران داره جوناشو فراری میده و امکانات عالی نیست....

4-دفاع از خود رو چطور تعریف می کنی (یه سیلی بخوری باید دست طرف بشکنی):cha40:
اوه چه چیزیم گفتی سیلی اگر سیلی بخورم تا طرف رو خون مالی نکردم ولش نمی کنم اما مثل مشت بود یک مشت میزدم زیر چشمش براش بادنجون می کاشتم تو مشهد خودت باید دعوا را شروع کنی چون نامردن بیشتریاشون وقتی بوی دعوا میاد بگو>>>> بگیر>>> خلاصه من خودم دعوا را شروع می کنم و اولین کار کله میارم تو صورت طرف تا اون نیورده....

5-این مشخصاتی که از همسر ایده الت گفتی چقدرشو در خودت میبنی (تعریف بی خودی هم از خودت نکن)
سعی می کنم همیشه خوش اخلاق باشم... روراستم... در غم و شادی شریک خوبیم....

بله به نظرم در ایران ما دختر دردسر با اینکه همیشه دخترا مظلوم بودن اما دختر ها در ایران زود خام میشن چون مملکتمون اسلام... و ازادی خودشونو ندارن و پسرا هم دخترا را برای رسیدن به هدفشون بازی میدن بعد هر چی بدبختیه برای پدر و مادر بدبختش....

7-بدترین ناروی که خوردی چی بوده واز کی بوده
پسرخاله هام پشتم غیبت می کردن اون موقع من و یکی از پسرخاله ام در یک تیم فوتبال تابستانی عضو شدیم خلاصه مربی بعد از مدتی 4 نفر از بهترینا را انتخاب کرد برای اینکه برن و تو تیم استانی تست بدن که من میون اون چهار نفر بودم و پسر خاله ام نبود و از اون روز خودش و برادرش زدم شدن که خودش به روش نمی اورد بعدآ رفیقام بهم گفتن که خیلی ناراحت شدم وحساب کارا دستشون اوردم کنترلم از دستم خارج شد و دو نفرشونو زدم دماق برادر بزرگشو شکوندم و خودشم چند جای کید موند براش خلاصه از اون روز خیلی باهاشون دعوام کردم و تا حالا با هم ضدیم و وقتی می بینمشون می خوای بزنم دکورشون پایین بیارم....

8-اولین کادوی که گرفتی از کی و چی بود
از مادرم یک شیر شبیه کارتون سینبا اسباب بازی به خاطر اینکه کارتون سینبا (شیر شاه) را خیلی وست داشتم....

9-با نوید خیلی دعوا می کردی
نه زیاد دوستای خیلی خوبی بودیم و هستیم....

10-فکر می کنی چند ساعت از این عمری که کردی مفید بوده
فکر نکنم عمرم تا کنون مفید واقع شده به غیر از کارهای نیکی که انجام دادم....

خواهش می کنم این چه حرفیه....

Behzad AZ
01-06-2011, 01:17 AM
سلام لازم دیدم به چند مورد اشاره کنم

دچار بهران شخصیتی نمیشم و اسم هام واقعا راضیم اگر یک اسم دیگه داشتم زیاد روی میشد اما باز اشکالی نداشت...
به اینا الینا رو هم اضافه کنید:دی

اوه چه چیزیم گفتی سیلی اگر سیلی بخورم تا طرف رو خون مالی نکردم ولش نمی کنم اما مثل مشت بود یک مشت میزدم زیر چشمش براش بادنجون می کاشتم تو مشهد خودت باید دعوا را شروع کنی چون نامردن بیشتریاشون وقتی بوی دعوا میاد بگو>>>> بگیر>>> خلاصه من خودم دعوا را شروع می کنم و اولین کار کله میارم تو صورت طرف تا اون نیورده...

این رو هم موافقم هم مخالف

اول اینکه تو مشهد زود دعوارو شروع میکنن وهمشون هوای هم رو دارن نگو که باید خودت دعوا رو شروع کنی
دوم اینکه تو پارک ملت مشهد تابستون سال گذشته یه خاطره داشتم به خاطر یه سری مسایل با یه نفر درگیر شدم که تبدیل شدن به 5 نفر بعد هم من موندم وکل پارک البته پایانش رو میتونی خودت تصور کنی خیلی نامردن باتم اورده بودن که اونم کاری از پیش نبرد البته اون چرخ وفلک بزگ یادمه چون تقریبا نزدیکش بودیم
خدا اون روزا رو نیاره که اگه لطف باغبونه نبود باید کل مسافرت رو تو کلانتری سر میکردم

!INFERNAL
01-06-2011, 01:40 AM
اول اینکه تو مشهد زود دعوارو شروع میکنن وهمشون هوای هم رو دارن نگو که باید خودت دعوا رو شروع کنی
دوم اینکه تو پارک ملت مشهد تابستون سال گذشته یه خاطره داشتم به خاطر یه سری مسایل با یه نفر درگیر شدم که تبدیل شدن به 5 نفر بعد هم من موندم وکل پارک البته پایانش رو میتونی خودت تصور کنی خیلی نامردن باتم اورده بودن که اونم کاری از پیش نبرد البته اون چرخ وفلک بزگ یادمه چون تقریبا نزدیکش بودیم
خدا اون روزا رو نیاره که اگه لطف باغبونه نبود باید کل مسافرت رو تو کلانتری سر میکردم
موافقم به همین علت باید دعوا را خودت شروع کنی چون نامردی میافتن هر لحظه یک نفر اضافه میشه سعی کن اگر با مشهدی جمعات دعوات شد خودت دعوا را شروع کن و از وقت درست استفاده کنی اگر دیدی چند نفر دارن نزدیک میشن باید فرار کنی بهترین راه با اینکه ترسو بازیه اما اونا دارن نامردی می کنن پس فرار در این لحضه بهترین کار هست اما اگر یک نفر اینقدر بزنش تا حساب کار دستش بیاد یادم نمیره اولین دعوا هایی که نامردی افتادن رو سرم تو مشهد نامردا 4 نفر بودن منم بی خبر بهم گفت بیا کارت دارم دستشو گذاشت رو شونم همین طور که دستش رو شونم بود اومد رو به روم گفت ببین داداش..........دیدم یک مشت اورد زیر چشمم خلاصه یه بادنجون زیر چشمم کاشت بعد از یک سال پسر رو با یک نفر دیدم که داشت م یگفت چه جور منو زده من نگاهش کردم بعد گفت نکنه باز بدنت میخاره من دیدم کناریش که فوت کنی میافته و هیچ دوستی هم کنارش یا هم قدش کنارش نبود گفتم اره اومد نزدیک گفتم بگیر یکی اوردم تو صورتش دماقش چه صدایی داد یادم نمیره یک مشتم همونی که کاشت زیر چشمم نصارش کردم خلاصه اگر با مشهدی ها دعوات شد باید دعوا را خودت شروع کنی و اگر دوستاش اومدن فرار کن و اگر راه فراری نبود سنگی چوبی که کنارت رو وردار و از خودت دفاع کن تا استخوناتو نشکستن.....

Behzad AZ
01-06-2011, 12:36 PM
نه داداش اینجوری هام نبود فقط دست یکیشون رو شکستم اون یکی دیگه صورتش خون مالی شد باغ بونه بهم گفت بیا برو تا 110 نیومده
ولی این دیگه عند نامردی بود خیلی زیاد بودن

afsanah82
01-06-2011, 08:09 PM
سلام اقا احسان خوبی؟
اول جواب بهزاد رو بدم !بهزاد جان اینجا اگه مدیر نداشته باشه تو در تو میشه نمیشه تو رو از اینجا بیرون اوردd:
1- سرپرستی خوش میگذره؟
2-هدفت چیه تو سایت؟
3-خیلی مقام رو دوست داری یا اصلا برات ارزشی نداره؟

اوه چه چیزیم گفتی سیلی اگر سیلی بخورم تا طرف رو خون مالی نکردم ولش نمی کنم اما مثل مشت بود یک مشت میزدم زیر چشمش براش بادنجون می کاشتم تو مشهد خودت باید دعوا را شروع کنی چون نامردن بیشتریاشون وقتی بوی دعوا میاد بگو>>>> بگیر>>> خلاصه من خودم دعوا را شروع می کنم و اولین کار کله میارم تو صورت طرف تا اون نیورده....
4-زیاد کله پاچه میخوری ؟که اینطوری کله میزنی؟
5_مگه تو مشهد پلیس محترم 110 نیست ؟یا اینکه بخاطر امام رضا دیه رو اونجا برداشتند؟

6-اگه خوش اخلاق نبودی حتما چاقو ماو میکشیدی؟

بله به نظرم در ایران ما دختر دردسر با اینکه همیشه دخترا مظلوم بودن اما دختر ها در ایران زود خام میشن چون مملکتمون اسلام... و ازادی خودشونو ندارن و پسرا هم دخترا را برای رسیدن به هدفشون بازی میدن بعد هر چی بدبختیه برای پدر و مادر بدبختش....
7-پس زیاد دختر خام کردی؟
8- شنیدم میخوای روحانی بشی دختر ها رو نجات بدی بوسیله اسلام؟
9-خود اشپزی میکنی؟
10- نظرت راجب کچل ها و کچل بودن چیه؟این مدیر ما چی کار کنه با این کچلیش؟

!INFERNAL
01-06-2011, 09:10 PM
سلام رضا جان ممنون که اومدید صندلی ما را هم گرم کردید...

1- سرپرستی خوش میگذره؟
خوبه اما بازم با مدیر ارشدی فرقی نداره....

2-هدفت چیه تو سایت؟
هدفم تو سایت اینه که کاربران ایرانی بیشتری جذب کنیم و یکی از فروم های عالی ایرانی بشیم...

3-خیلی مقام رو دوست داری یا اصلا برات ارزشی نداره؟
مقامو دوست دارم اما مقام تنها کافی نیست باید همراهش قدرت هم داشته باشی!!!!

4-زیاد کله پاچه میخوری ؟که اینطوری کله میزنی؟
کوچیک بودم اره اما حالا نه از کله زدن خوشم میاد هروقت هم کله زدم طرف اصلا نتونسته از خودش دفاع کنه....

5_مگه تو مشهد پلیس محترم 110 نیست ؟یا اینکه بخاطر امام رضا دیه رو اونجا برداشتند؟
تا بخواهد پلیس برسه زدن طرفو پخش اسفالت کردنو فرار کردن...

6-اگه خوش اخلاق نبودی حتما چاقو ماو میکشیدی؟
درست متوجه نشدم....

7-پس زیاد دختر خام کردی؟
زیاد که نه همون چند تایی که خام کردم برای هفت پشتم بسته....

8- شنیدم میخوای روحانی بشی دختر ها رو نجات بدی بوسیله اسلام؟
نه از این کارا نمی کنم خودشون باید خودشون نجات بدن....

9-خود اشپزی میکنی؟
خیلی کم مگر چی بشه....

10- نظرت راجب کچل ها و کچل بودن چیه؟این مدیر ما چی کار کنه با این کچلیش؟
کچلی خوبه که حالا هم مده من خودم همیشه موهامو کوتاه می کنم اما کچل خیلی کم ...

afsanah82
01-06-2011, 10:38 PM
خوبه اما بازم با مدیر ارشدی فرقی نداره....
میخواستی چه فرقی داشته باشه؟

هدفم تو سایت اینه که کاربران ایرانی بیشتری جذب کنیم و یکی از فروم های عالی ایرانی بشیم...
ایرانی سهله روسی و مالزیای و دیگر کشور ها رو هم جذب کردیم!مگه یکی از بهترین سایت های ایران نیستم؟

مقامو دوست دارم اما مقام تنها کافی نیست باید همراهش قدرت هم داشته باشی!!!!
هر دو تاشو داشته باشی چیکار میکنی؟سر بریدن مردم یا کمک به مردم؟

کوچیک بودم اره اما حالا نه از کله زدن خوشم میاد هروقت هم کله زدم طرف اصلا نتونسته از خودش دفاع کنه....
چرا نمیخوری؟مگه وقتی کله میزنی دست و پای طرف رو میبندی بهش کله میزنی؟

تا بخواهد پلیس برسه زدن طرفو پخش اسفالت کردنو فرار کردن...
طرف نمیتونه شکایت کنه بعدا؟جریان دیه رو هم نگفتی ها!

زیاد که نه همون چند تایی که خام کردم برای هفت پشتم بسته..
چند تاااااااااااااااااااااااا ماشا الله دست عرب ها رو از پشت بستی؟

نه از این کارا نمی کنم خودشون باید خودشون نجات بدن....
پس چرا گفتب بخاطر اسلام تو که الان میگی از خودشونه؟

خیلی کم مگر چی بشه....
حالا چه چیز هایی میتونی درست کنی؟
نظرت در باره اینکه تو جام ملت ها چندم میشم؟

!INFERNAL
01-08-2011, 06:01 PM
میخواستی چه فرقی داشته باشه؟
از لحاظ ویرایش در مدیریت سایت می گم....

ایرانی سهله روسی و مالزیای و دیگر کشور ها رو هم جذب کردیم!مگه یکی از بهترین سایت های ایران نیستم؟
ما ممکنه قدرتمندترین فروم ایرانی باشیم که هستیم اماتا حالا که بهترین نیستیم.....

هر دو تاشو داشته باشی چیکار میکنی؟سر بریدن مردم یا کمک به مردم؟
سعی می کنم تا می تونم ظالمان را به راه درست راهنمایی کنم و مظلومان را حمایت کنم....

چرا نمیخوری؟مگه وقتی کله میزنی دست و پای طرف رو میبندی بهش کله میزنی؟
وقتی کله می زنی تو دماق طرف گیج میشه و نمیتونه از خودش دفاع کنه....

طرف نمیتونه شکایت کنه بعدا؟جریان دیه رو هم نگفتی ها!
قرار نیست که این بلا را سر رفیقامون بیاریم اونی که نمیشناسیم و دنبال شر می گرده....

چند تاااااااااااااااااااااااا ماشا الله دست عرب ها رو از پشت بستی؟
4تا ولی پشیمونم چون بازی کردن با احساسات دیگران مخصوصا دخترها کار درستی نیست و دیگه از این کارا دوری می کنم....

پس چرا گفتب بخاطر اسلام تو که الان میگی از خودشونه؟
به اسلام ربط داره دیگه اینجا دین با سیا..ست که درست نیست و این دخترها هم ازادی می خوان البته پسرها هم می خوان اما دخترها الان دارن بدبخت می شن....

حالا چه چیز هایی میتونی درست کنی؟
یه چیزایی که از گروسنگی نمیرم وقتی تنهام.....

نظرت در باره اینکه تو جام ملت ها چندم میشم؟
منظورت از سوال پرسیدنه که فکر کنم 2 یا سوم بشی.....

sorna
02-02-2011, 12:26 AM
سلام اقا کاظم گل یخ زدم اما باز دارم گرم میشم خوب بریم سر سوالات...

دچار بهران شخصیتی نمیشم و اسم هام واقعا راضیم اگر یک اسم دیگه داشتم زیاد روی میشد اما باز اشکالی نداشت....

زیاد خوب نیست ولی با پختنی عالیه ....

دوست دارم اما هر جای قشنگی خودشو داره و هیچ جا کشور خود ادم نمیشه اما ایران داره جوناشو فراری میده و امکانات عالی نیست....

پسرخاله هام پشتم غیبت می کردن اون موقع من و یکی از پسرخاله ام در یک تیم فوتبال تابستانی عضو شدیم خلاصه مربی بعد از مدتی 4 نفر از بهترینا را انتخاب کرد برای اینکه برن و تو تیم استانی تست بدن که من میون اون چهار نفر بودم و پسر خاله ام نبود و از اون روز خودش و برادرش زدم شدن که خودش به روش نمی اورد بعدآ رفیقام بهم گفتن که خیلی ناراحت شدم وحساب کارا دستشون اوردم کنترلم از دستم خارج شد و دو نفرشونو زدم دماق برادر بزرگشو شکوندم و خودشم چند جای کید موند براش خلاصه از اون روز خیلی باهاشون دعوام کردم و تا حالا با هم ضدیم و وقتی می بینمشون می خوای بزنم دکورشون پایین بیارم....

از مادرم یک شیر شبیه کارتون سینبا اسباب بازی به خاطر اینکه کارتون سینبا (شیر شاه) را خیلی وست داشتم....

نه زیاد دوستای خیلی خوبی بودیم و هستیم....

فکر نکنم عمرم تا کنون مفید واقع شده به غیر از کارهای نیکی که انجام دادم....

خواهش می کنم این چه حرفیه....

سلام بر اقا احسان گل امیدوارم که هنوز یخ نزده باشی وبتوانی به سوالات پاسخ بدی

1-دوستداری یه اسم خارجی هم داشتی مثل جک ، بیل یا...

2-حالا بعداز ازدواج خانمت از غذاهای ابکی خوشش اومد وهر روز غذای ابکی به خوردت داد چه کار می کنی

3-می خواهی کجا فرار کنی که امکاناتش عالی باشه

4- احسان جان اینهای که گفتی راست بود یا می خواستی من بترسونی حالا کشاورزیتم بد نیست با مشت بادمجون می کاری حتما با لگد خیار

5-سعی مکنی که خوش اخلاق باشی یا خوش اخلاق هستی کشاورز نمونه

6- من نظر شما رو پرسیدم نه راجب ایران(نظر در مورد زنده به گور کردن دخترها چی)

7-پسر خاله ات ازت دیه گرفت به خاطر اینکه دماغشو شکوندی

8-اولین کادوی که دادی به کی بود

9-نوید با مرامتر یا که شما

10 -دوست داری چند ساعت مجرد بمونی

امیدوارم که با سوالاتم خستت نکرده باشم

!INFERNAL
02-02-2011, 01:08 AM
سلام اقا کاظم عزیز فقط شما به فکر مایی ممنون.....

نه خدا را شکر به دو تا اسمم راضیم (احسان و حسین)

2-حالا بعداز ازدواج خانمت از غذاهای ابکی خوشش اومد وهر روز غذای ابکی به خوردت داد چه کار می کنی
یا میمیرم:afd: یا پناه می برم به مادرمFARAR:..

3-می خواهی کجا فرار کنی که امکاناتش عالی باشه
اگر بخوام برم که میرم...اول کانادا اگر کانادا نشد اینگلیس ...

4- احسان جان اینهای که گفتی راست بود یا می خواستی من بترسونی حالا کشاورزیتم بد نیست با مشت بادمجون می کاری حتما با لگد خیار
نمی خوام تعریف کرده باشم از خودم اما تا یادم به خوبی تونستم از خودم دفاع کنم...

5-سعی مکنی که خوش اخلاق باشی یا خوش اخلاق هستی کشاورز نمونه
من که باید نگم خوش اخلاقم یا نه..حالا به نظرم خوش اخلاق هستم و بیشتر شوخ طبع....

6- من نظر شما رو پرسیدم نه راجب ایران(نظر در مورد زنده به گور کردن دخترها چی)
نظر خوبیه:nish: خوب دخترایی که به راه بد کشیده میشن هم ابروی خودشونو می برن هم خانوادشون را...
خانواده ها نباید به دختراشون سخت بگیرن برعکس سخت می گیرن و این طور میشه...اما خانواده های دارای پسر باید به پسراشون سخت بگیرن که نمی گیرن و دخترای مردوم را بدبخت می کنن.....

نه...

8-اولین کادوی که دادی به کی بود
به دوستم شهاب بود...

9-نوید با مرامتر یا که شما
تا اونجا که من میدونم خودم خیلی با مرامترم....

10 -دوست داری چند ساعت مجرد بمونی
تا اونجایی که همسری پیدا کنم که در شان خودم باشه و اگر نشه مجرد میمونم.....

خواهش می کنم اتفاقا شارژم کردی....

sorna
02-03-2011, 05:13 PM
سلام اقا کاظم عزیز فقط شما به فکر مایی ممنون.....

نه خدا را شکر به دو تا اسمم راضیم (احسان و حسین)

یا میمیرم:afd: یا پناه می برم به مادرمfarar:..

اگر بخوام برم که میرم...اول کانادا اگر کانادا نشد اینگلیس ...

نمی خوام تعریف کرده باشم از خودم اما تا یادم به خوبی تونستم از خودم دفاع کنم...

من که باید نگم خوش اخلاقم یا نه..حالا به نظرم خوش اخلاق هستم و بیشتر شوخ طبع....

نظر خوبیه:nish: خوب دخترایی که به راه بد کشیده میشن هم ابروی خودشونو می برن هم خانوادشون را...
خانواده ها نباید به دختراشون سخت بگیرن برعکس سخت می گیرن و این طور میشه...اما خانواده های دارای پسر باید به پسراشون سخت بگیرن که نمی گیرن و دخترای مردوم را بدبخت می کنن.....

نه...

به دوستم شهاب بود...

تا اونجا که من میدونم خودم خیلی با مرامترم....

تا اونجایی که همسری پیدا کنم که در شان خودم باشه و اگر نشه مجرد میمونم.....

خواهش می کنم اتفاقا شارژم کردی....

سلام بر اقا احسان یه پشنهاد دارم برای این بخش اسم این بخش عوض کنیم و بذاریم سوالات من از دیگران چونکه هیچ یک از دوستان توی این بخش شرکت نمی کنن خوب حالا بریم سراغ سوالات

1-از کدومیکی از اسمات بیشتر خوشت میاد

2-پس پناهندگی مگیری و پناهند میشی اونم کجا پیش مادرت این بود اون همه شجاعتی که می گفتی ازش دم می زدی واقعا نا امید شدم

3-پس باید زبانتو تقویت کنی چه برنامه داری برای تقویت زبانت

4-والله ان وضعیتی که شما از مشهد گفتی دفعه بعد اگه من اومدم مشهد باید مسلح بیام حالا اومدیم یه بار شما نتونستی از خودت خوب دفاع کنی چه شکلی میشی

5-خوش اخلاقیتو نمی دونم ولی تعریف کشاورزیتو شنیدم(نظر خودت چی کشاورز خوبی هستی یا خوش اخلاق)

6-بس شما دوستاری که پسر دار بشی (معیارهای انتخاب همسر رو برای پسرت چه طور تعریف می کنی)

7-اگه خودت جای اون بودی دیه می گرفتی

8-چی دادی( اگه فضولی نباشه)

9-چطور به این نتیجه رسیدی که خودت با مرامتری

10-از روی ناچاری مجرد می مونی یا دوستداری مجرد بمونی یعنی مخ انهای رو که زدی هیچ کدوم در شان شما نیستن

!INFERNAL
02-03-2011, 05:59 PM
1-از کدومیکی از اسمات بیشتر خوشت میاد
احسان. حسین هم خوبه ها

-پس پناهندگی مگیری و پناهند میشی اونم کجا پیش مادرت این بود اون همه شجاعتی که می گفتی ازش دم می زدی واقعا نا امید شدم
از لحاظ زن زلیلی می گم اینشالله زن زلیل نشم این طور نمیشه خدا میدونه...

3-پس باید زبانتو تقویت کنی چه برنامه داری برای تقویت زبانت
اره کلاس میرم اما این ترم رو نرفتم ترم بعدی اینشالله بعد هر کسی هم که بخواهد بره خارج کلاس فشرده می تونه بره لغت های مهم و مفاهیم مهم یادش میدن....

4-والله ان وضعیتی که شما از مشهد گفتی دفعه بعد اگه من اومدم مشهد باید مسلح بیام حالا اومدیم یه بار شما نتونستی از خودت خوب دفاع کنی چه شکلی میشی
به احتمال زیاد دماغم میشکنه چون نامردا اول همیچی میزنن تو دماغ اینشالله این طور نشه....

5-خوش اخلاقیتو نمی دونم ولی تعریف کشاورزیتو شنیدم(نظر خودت چی کشاورز خوبی هستی یا خوش اخلاق)
درست متوجه نشدم اما بیشتر سعی می کنم خوش اخلاق باشم....

6-بس شما دوستاری که پسر دار بشی (معیارهای انتخاب همسر رو برای پسرت چه طور تعریف می کنی)
حالا خدا میدونه تا اونوقت چی می گم بزار ازدواج کنم بعدا این سوال را جواب میدم....

اگه خودت جای اون بودی دیه می گرفتی
نه میرفتم دماغش را میشکوندم یکی هم میوردم تو صورتش....

8-چی دادی( اگه فضولی نباشه)
یک لیزر از این لیزرها که اندازه خودکار بردش خیلی زیاده....

9-چطور به این نتیجه رسیدی که خودت با مرامتری
در مقابل کارهایی که می کردیم می گم که نمیشه گفت....

10-از روی ناچاری مجرد می مونی یا دوستداری مجرد بمونی یعنی مخ انهای رو که زدی هیچ کدوم در شان شما نیستن
تقریبا از روی ناچاریه دیگه اره در شان خود نمی بینم چون اگر من تونستم مخش را بزنم حتما یک پسر دیگه هم می تونه مخش را بزنه دختری که این طور بعد از ازدواج هم از کاراش دست بر نمیداره البته خودم برداشتما فعلا بگم :nish:

mozhgan
04-16-2011, 09:17 PM
سلام آقا احسان
خوبین؟

1.عصبي بشيد چيكار ميكنيد؟
2.اگر هكر بوديد چيكار ميكرديد؟
3.مهمترين فرد در زندگي شما چه کسی یا چه کسانی هستند؟
4.روزانه چند ساعت مطالعه داريد؟
5.توی خونه با چه کسی از همه راحت ترید؟
6.غذاهای خانگی روبیشتر دوست دارید یا غذاهای آماده بیرون رو؟
7.دوست دارید با خانواده بیشتر به تفریح ومسافرت برید یا نه تنهایی برید یا اینکه با دوستاتون برید ؟چه دلیلی داره؟
8.توی یه جمع فامیلی بیشتر با چه کسانی گرم میگیرید؟
9.توی یه جمع بیگانه چطور؟
10.باچه افرادی سریعتر ارتباط برقرار میکنید؟

آقا احسان گفتم یکم صندلیتون رو گرم کنم:دی

!INFERNAL
04-17-2011, 01:31 AM
ممنون مژگان خانوم لطف کردین

1.عصبي بشيد چيكار ميكنيد؟
بستگی داره به مکان,کی عصبیم کنه چقدر عصبی بشم,..... اگر خیلی عصبی بشم که از کوره در میرم .
2.اگر هكر بوديد چيكار ميكرديد؟
خوب زیاد علاقه ایی به هک ندارم من خودم اول ویژال بیسیک داشتم یاد می گرفتم اما به خاطر اینکه علاقه نداشتم ولش کردم.
اما اگر باشم سعی می کنم هکر مفیدی باشم .
3.مهمترين فرد در زندگي شما چه کسی یا چه کسانی هستند؟
مسلما خانواده ام.
4.روزانه چند ساعت مطالعه داريد؟
بستگی داره اگر درس باشه 3 الی 4 ساعات با برنامه ریزی باشه 5 الی 7 ساعت اگر موقع امتحانات باشه که بیشتر ساعات.
اما اگر کتاب و رمان را می گید حداقل 2 ساعت و کتابی که خوشم بیاد حداکثر 8 ساعت .
آخرین کتابی که خوندم هم داستان سینوهه پزشک مخصوص فرعون بود به شما هم پیشنهاد میدم حتما بخونیدش.
5.توی خونه با چه کسی از همه راحت ترید؟
من با هم راحتم!!!! اما اگر منظورت با چه کسی حرف های دلم را می گم(درددل می کن) مادرم.
6.غذاهای خانگی روبیشتر دوست دارید یا غذاهای آماده بیرون رو؟
خانگی .
7.دوست دارید با خانواده بیشتر به تفریح ومسافرت برید یا نه تنهایی برید یا اینکه با دوستاتون برید ؟چه دلیلی داره؟
با خانواده یا دوستان.چون مسافرت تنهایی خوش نمی گذره و اگر می خوای تنها باشی همیشه وقت و مکانش هست البته بگم من تنهایی را دوست دارم!!!!
8.توی یه جمع فامیلی بیشتر با چه کسانی گرم میگیرید؟
من در جمع فامیلی تا می تونم سعی می کنم با کسی گرم نگیرم اما اگر بگیرم با دامادمون یا پسر عموم هام و پسرهای خاله بزرگم.
9.توی یه جمع بیگانه چطور؟
با کسی گرم نمی گیرم .
10.باچه افرادی سریعتر ارتباط برقرار میکنید؟
با افرادی که خیلی مغرور هستن و خیلی حرف می زنن و خودشون یک چیز می گن خودشون می خندن تا می تونم دوری می کنم و از ارتباط با این اشخاص پرهیز می کنم.
اما افرادی که سریع ارتباط برقرار می کنم
حرف هایی که میزنه سنجیده و با فکر کردن باشه نه فقط بخواهد یک چیزی بگه.لباسی که پوشیده مرتب باشه و نظافت شخصی اش خوب باشه.اخلاق مناسب داشته باشه.خوش قول و امانت دار خوبی باشه.خودترو برای چیزی که هستی بخواهد.
ممنون لطف کردین
موفق باشید.....

mozhgan
04-17-2011, 03:16 AM
ممنون که جواب سئوال ها رو دادین
بازم می خوام صندلیتون رو گرمتر کنم

1.بارها شده که ما میخوایم کاری رو انجام بدیم که میدونیم اشتباه ولی بازم انجامش میدیم آیا تابحال تواین موقعیت قرار گرفتید چه کاری انجام دادید؟
2.بزرگترین اشتباه زندگیتون چی بوده؟
3.آیا این اشتباه باعث شده مسیر زندگیتون عوض بشه؟
4.یک دعا؟
5.یک آرزو؟
6.اگه دوتا شغل به شما پیشنهاد کنن که یکی درامد بیشتری داره ودومی هم به علاقه مندیهای شما نزدیکتره کدوم رو انتخاب می کنید؟
7.آیا به تقدیر وقسمت معتقدید؟
8.آیا میشه تقدیر رو عوض کرد؟
9.زیباترین حرفی که تا حالا شنیدید چی بوده؟
10.نظرتون راجع به فيلم كينه ؟؟؟؟

صندلیتون گرم شده؟:دی
بازم میام :دی

!INFERNAL
04-19-2011, 01:20 AM
1.بارها شده که ما میخوایم کاری رو انجام بدیم که میدونیم اشتباه ولی بازم انجامش میدیم آیا تابحال تواین موقعیت قرار گرفتید چه کاری انجام دادید؟
اره شده.تا میتونم سعی میکنم که اشتباهی که کردم رو درست کنم.
2.بزرگترین اشتباه زندگیتون چی بوده؟
اعتماد به دیگران!
3.آیا این اشتباه باعث شده مسیر زندگیتون عوض بشه؟
100%
4.یک دعا؟
ظهور امام زمان(عج) که واقعا لازم!!!
5.یک آرزو؟
آرزو را که بگی برآورده نمیشه!!!
6.اگه دوتا شغل به شما پیشنهاد کنن که یکی درامد بیشتری داره ودومی هم به علاقه مندیهای شما نزدیکتره کدوم رو انتخاب می کنید؟
بستگی داره اگر شغلی که من به اون علاقه دارم باعث پیشرفت من میشه اره اما شغلی که با علاقه و استعدادم همیشه در یک سطح هستم نه و اونی که پولش بیشتر را انتخاب می کنم...
7.آیا به تقدیر وقسمت معتقدید؟
بله
8.آیا میشه تقدیر رو عوض کرد؟
چرا که نشه ,خواستن توانستن است ,سسرنوشت را خود ما رقم میزنیم!
9.زیباترین حرفی که تا حالا شنیدید چی بوده؟
خیلی کلام زیبا شنیدم اما روم نمیشه بگم!!!!
10.نظرتون راجع به فيلم كينه ؟؟؟؟
ایرانی یا خارجی؟؟؟ منظورتون به همون فیلم ترسناک اسیایی؟؟ اگر اونه که نشون میده اونایی که قبلا در خونه زندگی میکردن وقتی مردن یا کشته شدن در اون خونه میمونن و هر کسی که به اون خونه بیات همون سرنوشتی که خودشون به اون مبتلا شدن را برای صاحب جدید اون خونه رقم میزنه!
اگر هم ایرانی من فیلم ایرانی کم می بینم مگر اینکه با رفقا بریم سینما اونم با اصرار اون ها یا من اصلا از فیلم های ایرانی زیاد خوشم نمیاد.

ببخسید که یکم دیر جواب دادم...

Mohamad
04-20-2011, 09:16 PM
1- احسان فكر كن بيرون از خونه هستي و حسابي هم گشنه و تشنه هستي و فقط مبلغ 2000 تومن هم ته جيبت باشه كلي راه تا خونتون مونده طوري كه نتوني پياده بري ، هوا هم حسابي گرمه و از ته دل احساس تشنگي كني، در همين اوضاع هم يه بچه از فرط گرسنگي و ضعف به خودش به پيچه و گوشه خيابون افتاده باشه يه نگاه مظلومي هم بهت بكنه حاضري گرسنه و تشنه بموني ، پياده بري خونتون ولي اون 2000 تومن رو بدي براي اون بچه يه چيزي بخري تا از گرسنگي نميره؟

2- از گذشتت راضي بودي؟

2-چرا هراتفاقی تو دنیا رخ میده یه سرش دست خانوم هاست؟

3-چرا اینتر 3 بارقهرمان اروپا شده؟

5- چرا پرسپوليس اينقدر محبوب و دوست داشتنيه؟

6-تا حالا تنهايي سفر کردي؟ به کجا ؟

7-فکر میکنی اگه گل کوچیک بزنیم تو هر ثانیه چند تا لایی بخوری؟

8- سختترین معمایی که تا حالا حلش کردی؟

9-اگه یه روزی بهت بگن دنیا داره نابود میشه وفقط حق داری یه نفر رو نجات بدی اون کیه ؟

10- تا حالا پات به کلانتری باز شده؟اگه آره توضيح مختصر بدين

Mohamad
04-20-2011, 09:23 PM
بزرگترين درسي كه در زندگيت گرفتي چي بوده؟
چهار تا صفت که همه تو رو با اون صفت ها می شناسن؟
فصل مورد علاقه؟ غذای مورد علاقه؟ حیوان مورد علاقه؟ رنگ مورد علاقه؟ درس مورد علاقه؟
مسخره ترین خبری که تا حالا شنیدی چی بوده؟
سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره و هنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟
اگه 5 روز قرار باشه تنها باشي كجا رو واسه تنها بودن تو اين 5 روز انتخاب ميكني ؟ چرا؟
چقدر شخصيت واقعيت به شخصيتي كه اينجا داري نزديكه ؟
در هر مورد برای نمونه یه دختر و یه پسر نام ببرید:

شلوغ ترین ها:

آروم ترین ها:

آب زیر کاه ترین ها:

سنگین ترین ها:

یخ ترین ها:

ناشناخته ترین ها:

خوش تیپ ترین ها؟

با نمک ترین ها؟

پاچه خوار ترین ها؟

به روز ترین ها؟

Mohamad
04-20-2011, 09:27 PM
بزرگترین اتفاق زندگیت؟
بزرگترین حماقتت؟
بزرگترین نعمتی که خدا بهت داده؟
بزرگترین ارزوت؟
بزرگترین دلخوشیت؟
بزرگترین همدمت؟
بزرگترین لطفی که در حقت شده؟
بزرگترین گناهت؟
کوچکترین خواسته ای که از خدا داشتی؟
کوچکترین ارزوت؟
کوچکترین دلخوشیت تو زندگی؟
کوچکترین گناهت؟
کوچکترین نعمتی که خدا بهت داده؟
کوچکترین ادمی که ازش درس گرفتی؟

Mohamad
04-20-2011, 09:28 PM
ارزش چیه؟
با ارزش ترین ادم زندگیت؟
با ارزش ترین چیزی که داری؟
بخاطر کی یا چی حاضری همه چی تو بدی در عوض اونو داشته باشی؟
چی ارزش ها رو میسازه؟

جایگاه پول تو زندگی تو کجاست؟
چرا بعضیا بخاطر پول حاضرن هر کاری کنن؟
تو بخاطر پول حاضری چیکار کنی ؟یعنی چقدر افسارت دست پوله
چرا بعضیا رو میشه با پول خرید؟
خودتو رو چی میشه خرید؟
چرا بعضیا خود فروشی میکنن؟همه جورشو در نظر بگیر

احترام به خود چیه؟
چقدر به خودت احترام میذاری؟
چرا بعضیا به خودشونم احترام نمیذارن؟
این موضوع چقدر تو زندگی ادم مهمه؟
چرا اگه میخوایم کسی مارو دوست داشته باشه اول باید خودمون خودمونو دوست داشته باشیم؟

!INFERNAL
04-25-2011, 05:12 PM
محمد رحم کن چه خبره!!!!!!!!!
این همه سوال را از کجا اوردی:دی
1- احسان فكر كن بيرون از خونه هستي و حسابي هم گشنه و تشنه هستي و فقط مبلغ 2000 تومن هم ته جيبت باشه كلي راه تا خونتون مونده طوري كه نتوني پياده بري ، هوا هم حسابي گرمه و از ته دل احساس تشنگي كني، در همين اوضاع هم يه بچه از فرط گرسنگي و ضعف به خودش به پيچه و گوشه خيابون افتاده باشه يه نگاه مظلومي هم بهت بكنه حاضري گرسنه و تشنه بموني ، پياده بري خونتون ولي اون 2000 تومن رو بدي براي اون بچه يه چيزي بخري تا از گرسنگي نميره؟
اگه نقش بازی نکنه چرا ندم حاضر گرسنه و تشنه باشم اما اون بچه را اینطور نبینم...
2- از گذشتت راضي بودي؟
بله...
2-چرا هراتفاقی تو دنیا رخ میده یه سرش دست خانوم هاست؟
خوب سرگرمیشون وسوسه ی مردها و غیبت کردن و نقشه کشیدن و.... از همین حرف هاست..
3-چرا اینتر 3 بارقهرمان اروپا شده؟
چون هم برنامه ریزی مربیشون خوب بود و هم خوب با هم هکاری می کردن...
5- چرا پرسپوليس اينقدر محبوب و دوست داشتنيه؟
اینو نمیدونم البته من استقلالیم....
6-تا حالا تنهايي سفر کردي؟ به کجا ؟
بله.بندرعباس
7-فکر میکنی اگه گل کوچیک بزنیم تو هر ثانیه چند تا لایی بخوری؟
من لایی خور نیستم اونایی که لایی زدنشون خوب هم نمی تونن به من لایی بزنن مگر چی بشه!!!
8- سختترین معمایی که تا حالا حلش کردی؟
یادم نمیات...
9-اگه یه روزی بهت بگن دنیا داره نابود میشه وفقط حق داری یه نفر رو نجات بدی اون کیه ؟
اگر اعضای خانواده را منظورت هست هر کسی که نزدیکترمه چون همه برام عزیزن نمیتونم انتخاب کنم....
10- تا حالا پات به کلانتری باز شده؟اگه آره توضيح مختصر بدين
خدا را شکر نه...میونم الحمدالله با پلیسا خوب خودم چش نزنم تا حالا شده که کسانی ازم شاکی باشن زنگ بزنن 110 اما هیچوقت پلیس با اینکه میتونست منو به بازداشتگاه ببره نبرده یکبار به خاطر چهارشنبه سوری همسایه ها زنگ زدن پلیس اما پلیس اومد و وقتی فهمید منم رفت همسایه که زنگ زده بود داشت اشاره میکرد به پلیس که من زنگ زدم بیا اینجا اما پلیس زود دور زد و رفت بدبخت همسایه بدجور ضایع شد جلو خانواده اش!!!!!

!INFERNAL
04-25-2011, 06:38 PM
بزرگترين درسي كه در زندگيت گرفتي چي بوده؟
به کسی نباید اعتماد کنی....
چهار تا صفت که همه تو رو با اون صفت ها می شناسن؟
امانت دار.حلال خور.خوش قول.خوش لباس.خوش هیکل......
صفت های بد
با دیگران زود خو نمی گیرم.هر غذایی را نمیخورم..........
فصل مورد علاقه؟ غذای مورد علاقه؟ حیوان مورد علاقه؟ رنگ مورد علاقه؟ درس مورد علاقه؟
تابستان.زرشک پلو با مرغ - لانزانیا ..سگ...مشکی.ابی و زرشکی هم دوست دارم...تاریخ و جغرافیا
مسخره ترین خبری که تا حالا شنیدی چی بوده؟
چند سال پیش بود وقتی احمدی برای دومین بار رئیس جمهور شد!!!!
سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره و هنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟
چرا ما نباید جهان سومی هستیم؟؟؟
چرا فوتبال ایران فقط پارتی بازیه؟؟؟
چرا حرفی که دولت ما میزنه ما باید قبول کنیم؟؟؟
اگه 5 روز قرار باشه تنها باشي كجا رو واسه تنها بودن تو اين 5 روز انتخاب ميكني ؟ چرا؟
کنار دریا.چون دریا بهم ارامش میده اگر نشد طبیعت سرسبز...
چقدر شخصيت واقعيت به شخصيتي كه اينجا داري نزديكه ؟
خیلی زیاد...
در هر مورد برای نمونه یه دختر و یه پسر نام ببرید:

شلوغ ترین ها:
پسرها
آروم ترین ها:
دخترها
آب زیر کاه ترین ها:
دخترها
سنگین ترین ها:
دخترها
یخ ترین ها:
پسرها
ناشناخته ترین ها:
دخترها
خوش تیپ ترین ها؟
پسرها.البته در مجالس دخترها
با نمک ترین ها؟
دخترها
پاچه خوار ترین ها؟
پسرها
به روز ترین ها؟
پسرها

!INFERNAL
04-25-2011, 06:42 PM
ارزش چیه؟
چیزی که خیلی برات اهمیت داره و دوستش داری و برای رسیدن به اون زحمت میکشی ارزشه...
با ارزش ترین ادم زندگیت؟
پدرم و مادرم
با ارزش ترین چیزی که داری؟
فعلا اتاق و وسایلام
بخاطر کی یا چی حاضری همه چی تو بدی در عوض اونو داشته باشی؟
الحمدالله هنوز به اونجا نرسیدم که به خاطر کسی یا چیزی همچیمو بدم...
چی ارزش ها رو میسازه؟
خود شخص و انسان ها ارزش ها را میسازن مثل ارزش پول!!!
جایگاه پول تو زندگی تو کجاست؟
نه خیلی زیاد نه خیلی کم متوسط....
چرا بعضیا بخاطر پول حاضرن هر کاری کنن؟
به خاطر موقعیتی که در اون لحضه براشون پیش میاد مثل معتاد ها که وقتی پول مواد ندارن حاضرن هرکاری بکنن...
تو بخاطر پول حاضری چیکار کنی ؟یعنی چقدر افسارت دست پوله
بستگی داره چقدر پول باشه اگر بگن برو اون شخصو بکش بهت 10 میلیارد پول میدیم هم نمیرم بکشم چون خدا هست که بگه کی بمونه کی بره اون دنیا و به غیر از اینه که قیامتی هست بعد از اینکه اونو کشتم یا باید اعدام بشم یا باید فرار کنم یا باید نفرین بشم!!!
چرا بعضیا رو میشه با پول خرید؟
به خاطر اینکه مشکلاتی در زندگی دارن و برای خودشون ارزشی قائل نیستن....
خودتو رو چی میشه خرید؟
با هیچ چیز!!!!
چرا بعضیا خود فروشی میکنن؟همه جورشو در نظر بگیر
بعضی ها به خاطر پول و وضع مالی بد...بعضی ها معتاد این کار شدن(یکنو بیماری هست) که باید خود فروشی کنن ...و بعضی های دیگه هم مثل دختران این روزا به خاطر اینکه به دوستاشون پز بدن زندگی ایندشون را خراب می کنن و بعدا با حرف های که پسر بهشون میزنه خام میشن و فکر می کنن که پسره عاشقشون شده و بعد با هم ازدواج میکنن اما..........
احترام به خود چیه؟
اینه که برای خودت ارزش قائل بشی و شخصیت خودت را جوری بسازی که در چشم دیگران و نفس خودت با ارزش باشی....
چقدر به خودت احترام میذاری؟
تا جایی که می تونم سعی می کنم بیشترین ارزش را برای خودم قائل بشم...
چرا بعضیا به خودشونم احترام نمیذارن؟
چون فکر می کنن از اول یا زمان خاصی بی ارزش شدن یا بودن و میگن ما که بی ارزشیم اشکالی نداره بیشتر بی ارزش بشیم....
این موضوع چقدر تو زندگی ادم مهمه؟
خیلی زیاد....
چرا اگه میخوایم کسی مارو دوست داشته باشه اول باید خودمون خودمونو دوست داشته باشیم؟
چون ادمی که خودشو دوست نداشته باشه نمیتونه جایی در قلبش برای کسی داشته باشه..

!INFERNAL
04-25-2011, 06:43 PM
بزرگترین اتفاق زندگیت؟
شکستن دو تا پاهام با هم که خیلی عجیب بود که استخون کف پام خورد شده بود با اینکه اصلا به جایی نخورده بود و ضربه ایی ندیده بود....
بزرگترین حماقتت؟
دردل با افرادی که نباید بهشون اعتماد میکردم...
بزرگترین نعمتی که خدا بهت داده؟
پشتکار زیاد و تسلیم نشدنم تا کاری را که می خواهم انجام بدم...
بزرگترین ارزوت؟
ارزو را نباید بگی!!!!!!!!!!!!!
بزرگترین دلخوشیت؟
فعلا که اینا pcو خوش گذرونی....
بزرگترین همدمت؟
مادرم...
بزرگترین لطفی که در حقت شده؟
یادم نمیاد...
بزرگترین گناهت؟
نمیدونم.....
کوچکترین خواسته ای که از خدا داشتی؟
یادم نمیاد خواسته های کوچکم..
کوچکترین ارزوت؟
بالا توضیح دادم....
کوچکترین دلخوشیت تو زندگی؟
نمیدونم...زیاد باید فکر کنم!!!!!
کوچکترین گناهت؟
گوش کردن غیبت دیگران!!!!!
کوچکترین نعمتی که خدا بهت داده؟
اعتماد به خودم....
کوچکترین ادمی که ازش درس گرفتی؟
پسر داییم

mohamad.s
05-03-2011, 04:26 PM
سلام به احسان جان خوب هستی ؟ احسان جان بجواب
1- اول از همه خودت رو كامل معرفي كن
. 2 -دوست داری چه موقعی بمیری ؟ مثلا چند سالت باشه یا کاری رو انجام بدی بعد بمیری ( البته خدای نکرده)
3-دوست داری سنگ قبر داشته باشی یا برات مقبره درست کنند؟
4- روی سر در مقبرت یا سنگ قبرت چی دوست داري بنويسن ؟
5- کی وصیت نامت رو می نویسی؟
6-از حضرت عجل وقت میگیری برای اینکه بیشتر زنده بمونی؟
7-یا بعد از مرگ ترحم می خوای؟
8-زیباترین فیلمي که دیدی؟
9- زیباترین خواننده جهان ؟
10 - زشت ترین بازیکن فوتبال؟
ممنون از احسان گل گلاب

!INFERNAL
05-03-2011, 08:56 PM
سلام محمد جان عزیز ممنون که صندلی یخ زده ما را یک گرم کردید....
1- اول از همه خودت رو كامل معرفي كن
احسان اسم تو شناسنامه منه و کسایی که میشناسنم صدام می کنن حسین و بقیثه هم که در پست های قبل توضیح دادم...
. 2 -دوست داری چه موقعی بمیری ؟ مثلا چند سالت باشه یا کاری رو انجام بدی بعد بمیری ( البته خدای نکرده)
وقتی به ارزوهام رسیده باشم و به اندازه ی کافی از دنیا استفاده کرده باشم...
3-دوست داری سنگ قبر داشته باشی یا برات مقبره درست کنند؟
مقبره بهتره البته هروقت مردم برام درست کنن چون اگه حالا درست کنن خوب نیست!!!!
4- روی سر در مقبرت یا سنگ قبرت چی دوست داري بنويسن ؟
فعلا که چیز خاصی ندارم اما آدم باید تجربه های یک عمر زندگی خودش را برای پند و درس گرفتن دیگران روی سنگ قبرش بنویسد..
5- کی وصیت نامت رو می نویسی؟
هروقت که احساس کنم مرگم نزدیکه و دیگه کاری نمونده که نکردم...
6-از حضرت عجل وقت میگیری برای اینکه بیشتر زنده بمونی؟
بستگی داره اگر به ارزوهام و رویاهام نرسیده ام و کارهای ناتمامی دارم اره اگر نه که نه.....
7-یا بعد از مرگ ترحم می خوای؟
بستگی داره چه کارهایی انجام داده باشم.
8-زیباترین فیلمي که دیدی؟
من یکی دو تا فیلم زیبا ندیدم خیلی دیدم اما یکیشون شاهزاده ایرانی بود.....
9- زیباترین خواننده جهان ؟
نمیدونم چون اینقدر ارایش می کنن که زشت هاشون خوشکل میشن....
10 - زشت ترین بازیکن فوتبال؟
هر کسی زیبایی خودش را داره....
ممنون از احسان گل گلاب
خواهش می کنم...

mozhgan
05-10-2011, 03:15 AM
سلام آقا احسان
خوبین؟
با یک سری سئوال اومدم

1.فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشود؟
2.اگر دوباره متولد بشین (یه فرصت دوباره) چه کار خواهید کرد؟
3.نظرشما راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟
4.دوست داري به سن ميانسالي برسين يا دوران جواني بهتره؟ چرا؟
5.بهترین و بدترين خاطره اي كه تو اين فروم داشتين ( خلاصه )
6.تا حالا شده زود قضاوت کنید ؟
7. اخلاقتون تو سایت چقدر با بیرون متفاوته ؟
8. روزی چند ساعت پای کامپیوترید ؟
9.چند ساعتشو تو انجمن هستین ؟اصلا برای چی میاید اینجا؟چطوری با انجمن آشنا شدید؟چه چیزی شما رو جذب این انجمن کرد؟
10.یاهو هم میرید ؟روزی چند ساعت؟

این سئوال ها رو جواب بدین بازم میام :دی
با تشکر

mohamad.s
05-13-2011, 12:20 AM
سلام احسان داداش بجواب

1- کسی بوده تا حالا توی انجمن ناراحتت کنه یا اتفاقی اتفاده

2* می گن فلانی قسم خورده یعنی چی؟ مگه قسم خوردنیه؟

3* تام یا جری؟

4* احمق ترین مخلوق خدا با دلیلت برای حماقتش؟

5* از طرح مبارزه با بد حجابي خوشت مياد؟

6* داری غذا میخوری خیلی هم گرسنته یهو تو دهنت یه مو خیلی بلند پیدا میشه چیکار میکنی؟

7* به نظرت چرا بعضی ها به سایت ما حسودی میکنند مگه چی داره؟

8* تا حالا شده یکی از دوستات دورت بزنه به خاطر دختر؟

9* تا حالا شلوارت سوراخ شده؟

10* تو مهموني رسمي تا حالا ضايع شدي؟ اگر شدی چه طوری ؟

!INFERNAL
05-14-2011, 11:49 AM
سلام آقا احسان
خوبین؟
ممنون
با یک سری سئوال اومدم

1.فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشود؟
قبلا گفتم!!!
2.اگر دوباره متولد بشین (یه فرصت دوباره) چه کار خواهید کرد؟
یا مثل حالام میشم یا سعی می کنم فوتبالیست بشم!!!!
3.نظرشما راجع به تبعيض بين زن و مرد چيه؟
قبلا جواب دادم!!!
4.دوست داري به سن ميانسالي برسين يا دوران جواني بهتره؟ چرا؟
دوره جوانی.چون حالا سرحالم و با تمام قدرتم هستم و الان مسیر زندگیم را می تونم مشخص کنم مهمترین دوره . دوره نوجوانی هست....
5.بهترین و بدترين خاطره اي كه تو اين فروم داشتين ( خلاصه )
بهترین .رتبه ایی که در وقت کمی بدست آوردم ...
شی...لتر شدن آدرسforum2.azardl.com
6.تا حالا شده زود قضاوت کنید ؟
بله ...
7. اخلاقتون تو سایت چقدر با بیرون متفاوته ؟
قبلا جواب دادم
8. روزی چند ساعت پای کامپیوترید ؟
بیشتر وقت فراقتم را پای کامپیوترم
9.چند ساعتشو تو انجمن هستین ؟اصلا برای چی میاید اینجا؟چطوری با انجمن آشنا شدید؟چه چیزی شما رو جذب این انجمن کرد؟
بیشترش را در انجمن انلاین هستم وقتی بیکارم.برای خدمت به هموطنانمون...از گوگل....صمیمیت میان همکاران...
10.یاهو هم میرید ؟روزی چند ساعت؟
بله...حداکثر 20 دقیقه و حداقل 10 دقیقه اونم برای سر زدن به ایمیلم یا صندوق پیام هام....

این سئوال ها رو جواب بدین بازم میام :دی
با تشکر

!INFERNAL
05-14-2011, 12:06 PM
سلام احسان داداش بجواب
ممنون که بازم صندلی ما را گرم کردی....

1- کسی بوده تا حالا توی انجمن ناراحتت کنه یا اتفاقی اتفاده
بله... مگه میشه پیش نیاد!!!!
2* می گن فلانی قسم خورده یعنی چی؟ مگه قسم خوردنیه؟
قسم خورده یعنی اینکه حرفی را زده که در درونش همیشه وجود داره و باید به اون حرف پای بند باشه..
بله قسم این روزا که خوردنیه!!!:d:
3* تام یا جری؟
تام...همیشه دلم برای این گربه می سوزه چون هر چی بلای بد سر این گربه میاد....

4* احمق ترین مخلوق خدا با دلیلت برای حماقتش؟
انسان ها...چون خدا بهشون گفته اگر اعمالتون را درست نکنید آخرتتون جهنمه اما هروز کاراشو بدتر از دیروز میشه!!!

5* از طرح مبارزه با بد حجابي خوشت مياد؟
راستش بخوای نه....من نمی گم بد حجابی خوبه به نظرم باید هر کی هر جور دوست داره بپوشه چون اگر اینطور نشه یک عقده در طرف بوجود میاد!!!!که این عقده در بیرون از اون محیط اسلامی خیلی به ضرر طرفه!!!!!!!!!

6* داری غذا میخوری خیلی هم گرسنته یهو تو دهنت یه مو خیلی بلند پیدا میشه چیکار میکنی؟
حالم بهم میخوره دیگه ام غذا نمی خورم ....

7* به نظرت چرا بعضی ها به سایت ما حسودی میکنند مگه چی داره؟
خوب به خاطر اولین سایت ارائه دهنده سایت های لیچ . اموزش های اونه و مدیراش با هم رفتاری مناسب دارن .......

8* تا حالا شده یکی از دوستات دورت بزنه به خاطر دختر؟
نه..اون چه دوستیه که بخواهد به خاطر یک دختر دوستش را دور بزنه...چیزی که زیاده دختر تو مملکتمون....

9* تا حالا شلوارت سوراخ شده؟
عجب سوالی پرسیدیاhttp://forums.azardl.com/images/smilies/N_aggressive%20%2824%29.gif
اره تو بچگیه یک بار سوراخ شده اونم تو فوتبال!!!!

10* تو مهموني رسمي تا حالا ضايع شدي؟ اگر شدی چه طوری ؟
نه!!!!!!!!
ببخشید که یکم دیر شد!!!!!!!!!!

mohamad.s
05-23-2011, 10:17 PM
سلام بجواب

1..به نظرت چرا خر سواری دولا دولا نمیشه؟
2 . اگه رئیس جمهور بودی چطوری آب می خوردی؟
3 . كدومو ترجیح میدی : بی خیالی یا خوش خیالی ؟
4 . چرا نمیشه با یه دست دوتا هندوونه برداشت؟
5 . به نظرت رسوای جماعت شدن بهتره یا همرنگ جماعت شدن؟
6 . به نظرت كدام یك از علتهای زیر ممكنه باعث بشه كه یك آقا از چراغ قرمز عبور نكنه؟
الف: چون یك شهروند وظیفه شناسه ب : چون ماشینهای جلوییشون ایستادند ج : چون با خانومی كه توی ماشین كناری است كار دارد د : چون ناگهان و یكهو متوجه پلیس سر چهار راه میشه
7 . از كتاب داستانای بچگیت چیزی یادت هست ؟ یه كمشو واسمون مینویسی؟
8 . چند بار تا حالا زنگ همسایرو زدیو فرار كردی؟
9 . تا حالا مزاحم تلفنی شدی از اونایی كه فوت میكنن؟
10 . بزرگترین دروغی كه بلدی بگو

!INFERNAL
06-04-2011, 07:14 PM
سلام بجواب
سلام محمدجان ما را کشتی این صندلی داغه تموم نمیشه باید اسمش را گذاشت صندلی سرد چون تموم بشو نیست ....

1..به نظرت چرا خر سواری دولا دولا نمیشه؟

نمیدونم چون تا حالا خر سواری نکردم!!!:d:
2 . اگه رئیس جمهور بودی چطوری آب می خوردی؟

مثل بچه ی آدم همینطور که الان میخورم!!!
3 . كدومو ترجیح میدی : بی خیالی یا خوش خیالی ؟

خوش خیالی!!!
4 . چرا نمیشه با یه دست دوتا هندوونه برداشت؟

چون که به زور در یک دست دو هندونه جا میگیره!!!
5 . به نظرت رسوای جماعت شدن بهتره یا همرنگ جماعت شدن؟

همرنگ جماعت شدن!!!
6 . به نظرت كدام یك از علتهای زیر ممكنه باعث بشه كه یك آقا از چراغ قرمز عبور نكنه؟
الف: چون یك شهروند وظیفه شناسه ب : چون ماشینهای جلوییشون ایستادند ج : چون با خانومی كه توی ماشین كناری است كار دارد د : چون ناگهان و یكهو متوجه پلیس سر چهار راه میشه

چون با خانومی كه توی ماشین كناری است كار دارد
7 . از كتاب داستانای بچگیت چیزی یادت هست ؟ یه كمشو واسمون مینویسی؟

اوه یادم که هست اما خیلی طولانی میشه!!!
8 . چند بار تا حالا زنگ همسایرو زدیو فرار كردی؟

اوه اینقدر زدم که حسابش از دستم در رفته البته وقتی بچه بودم خیلی حال میداد!!!
9 . تا حالا مزاحم تلفنی شدی از اونایی كه فوت میكنن؟

نه
10 . بزرگترین دروغی كه بلدی بگو

میدونستی من رئیس جمهور بودم!!!:d:

mozhgan
07-29-2011, 05:55 AM
سلام آقا احسان
خوب هستین؟
گفتم با یک سری سئوال صندلیتون رو گرم کنم:دی

1.دوست داريد در اينده چه كار مهمي انجام بديد؟
2.به نظر شما دوست ناباب به كي ميگن ؟
3.به نظرتون یه دختر برخوردش باید چجوری باشه ؟
ساده - سنگین - جلف - بی تفاوت -و....
4.بزرگترین دروغی که گفتید به کی بوده؟
5.به عشق های خیابونی اعتقاد دارید؟
6.راز دلتون رو به کی میگین؟
7.زندگی براتون چه رنگیه؟
8.یکی از صفتهای خودتون رو که خیلی دوست دارید ؟
9.فداکار ترین آدمی که توی زندگیتون دیدید کی بوده ؟
10.اگه گروگان بگیرنتون چیکار میکنید؟

این سئوال ها رو جواب بدید بازم میام:دی

!INFERNAL
08-23-2011, 02:15 AM
سلام آقا احسان
خوب هستین؟

ممنون
گفتم با یک سری سئوال صندلیتون رو گرم کنم:دی

1.دوست داريد در اينده چه كار مهمي انجام بديد؟

دوست دارم کارهایی که انجام میدم همشون مهم باشن
2.به نظر شما دوست ناباب به كي ميگن ؟

دوست ناباب به کسی میگن که میخواهد رفیق خودش را تو دردسر بندازه ,کارها و چیزهایی را بهش پیشنهاد کنه که در جامعه قبولش ندارن و آینده رفیقش را خراب کنه و...
3.به نظرتون یه دختر برخوردش باید چجوری باشه ؟
ساده - سنگین - جلف - بی تفاوت -و....

بستگی به مکانش هم داره...اما باید دختر سنگین باشه ,لباسی که می پوشه جلب توجه نکنه نمی گم به مد نره فقط لباسی بپوش که نجابتش در اون معلوم باشه و....
4.بزرگترین دروغی که گفتید به کی بوده؟

یادم نمیاد تا به حال دروغ بزرگی گفته باشم...
5.به عشق های خیابونی اعتقاد دارید؟

خیر,آخرتش طلاقه...
6.راز دلتون رو به کی میگین؟

قبلا جواب دادم..
7.زندگی براتون چه رنگیه؟

رنگینه...
8.یکی از صفتهای خودتون رو که خیلی دوست دارید ؟

قبلا جواب دادم..
9.فداکار ترین آدمی که توی زندگیتون دیدید کی بوده ؟

راستش تو این دوره زمونه آدم فداکار کم پیدا میشه مگر در فیلم ها...
10.اگه گروگان بگیرنتون چیکار میکنید؟

هیچیکاری نمی کنم تا بکشنم یا آزادم بکنن...:d:

این سئوال ها رو جواب بدید بازم میام:دی