PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زن شيشه‌اي ؛طعمه سرقت از رانندگان

Mohamad
12-07-2010, 08:33 PM
جام جم آنلاين: زن معتادي كه با همدستي 2 شرور خودروهاي مدل بالا سرقت مي‌كرد، همراه همدستانش دستگير شد.زن متهم رانندگان را در دام خود گرفتار مي‌كرد و 2 همدستش با كتك زدن رانندگان، پول و خودروهايشان را سرقت مي‌كردند.
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1389/09/14/100892861351.jpg
سرهنگ هاشمي ، فرمانده انتظامي ساوجبلاغ در ارتباط با اين پرونده به «جام‌جم» گفت:‌ روزهاي پاياني آبان امسال مردي با حضور در پليس آگاهي ساوجبلاغ از سرقت يك خودروي مگان و پولش خبر داد.ماموران در تحقيق از شاكي متوجه شدند او در دام يك زن جوان گرفتار شده و 2 همدست وي با زور و تهديد پول و خودرويش را سرقت كرده‌اند.تحقيقات ادامه داشت كه افراد ديگري هم با حضور در مركز پليس شكايت‌هاي مشابهي ارائه كردند.در ادامه جستجوها ماموران هفته گذشته خودروي مگان مسروقه را در حالي كه در بخش كوهسار مقابل خانه‌اي متوقف شده بود كشف كردند.ماموران اين محل را زيرنظر گرفتند تا اين‌كه متوجه راننده يك خودروي ماكسيما شدند كه در حال نزديك شدن به خانه است. در همين موقع مرد جوان با مشاهده ماموران متواري شد و ماموران نيز به تعقيب وي پرداختند. ماموران پس از تعقيب و گريز سرانجام با استفاده از قانون به‌كارگيري سلاح به سوي خودرو شليك كردند كه با متوقف شدن خودرو، متهم دستگير شد.به اين ترتيب شاكيان با مشاهده متهم، عنوان كردند او يكي از سارقان است.متهم ـ مهران ـ در بازجويي اعتراف كرد با طعمه قرار دادن يك زن به نام سحر كه اعتياد شديدي به مواد مخدر صنعتي دارد، با كمك دوستش آرش از رانندگان خودروهاي مدل بالا سرقت مي‌كرده است.
با اعتراف متهم، 2 همدستش نيز تحت تعقيب قرار گرفته و دستگير شدند و در بازجويي به جرم خود اعتراف كردند.

زن معتاد، طعمه سارقان بود
سحر، متهم 25 ساله در تشريح ماجراي سرقت‌ها به پليس گفت: در نوجواني با مردي ازدواج كردم. پس از مدتي وقتي متوجه شدم او معتاد است، قصد جدايي داشتم كه صاحب فرزند شديم و شوهرم مرا نيز به مواد مخدر (كراك) معتاد كرد و بعد از مدتي ناپديد شد.متهم يادآور شد: در اين مدت خانواده‌ام هزينه خريد شيشه و كراك را تامين مي‌كردند.چند ماه پيش در يكي از محله‌هاي شهر با جواني به نام مهران آشنا شده و ارتباط پنهاني‌مان شكل گرفت.وي ادامه داد: مهران يك روز به من گفت يكي از دوستانش به نام آرش به خاطر تامين
5/3 ميليون تومان هزينه جراحي مادر بيمارش به پول نياز دارد.زن سارق افزود: من به مهران پيشنهاد كردم از مردان سرقت كنيم تا علاوه بر كمك مالي به آرش، هزينه اعتيادم نيز تامين شود. زن متهم به سرقت ادامه داد: با طرح اين نقشه، من به عنوان طعمه، سوار خودروهاي مدل‌بالا مي‌شدم و همدستانم نيز با ادعاي اين‌كه برادر يا نامزد من هستند، به رانندگان حمله كرده و پس از كتك زدن و تهديد به مرگ با چاقو، پول و خودرويشان را سرقت مي‌كردند. يك بار هم با تهديد چاقو از يك تبعه افغان 600 هزار تومان پول سرقت كرديم.سرهنگ هاشمي، فرمانده انتظامي ساوجبلاغ در اين باره گفت:‌ با اعتراف متهمان به سرقت‌هاي متعدد، آنها اكنون با قرار قانوني در زندان به سر مي‌برند. تحقيقات از متهمان ادامه دارد.