tina
12-07-2010, 12:50 PM
اگر میخواهید همیشه در حال حرکت، رشد و پویایی باشید، کوسهای در حوضچه زندگی خود بیندازید.
ماهی تازه یکی از غذاهای اصلی مردم ژاپن است. ژاپن کشوری جزیرهای، محصور در آبهایی است که منبع عظیم ماهی را در خود دارد. اما سالها پیش به علت صید بیرویه با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته، منابع آبزیان در سواحل ژاپن و مناطق اطراف به شدت کاهش یافت، به صورتی که کشتیهای صید ماهی مجبور شدند به آبهای دورتر برای صید ماهی بروند. اما مشکل این بود که با طی مسافت زیاد، ماهیها تازگی خود را از دست میدادند و ژاپنیها که عادت به خوردن ماهی تازه داشتند رغبت چندانی به خوردن ماهیهای جدید از خود نشان نمیدادند. صاحبان کشتیها و صنایع ماهیگیری برای حل این مسئله در کشتیها، حوضچههایی تعبیه کردند. در واقع پس از صید ماهیها، آنها را در حوضچهها میریختند تا ماهیها زنده به ساحل برسند و بلافاصله مصرف شوند. علی رغم این ترفند هنوز مردم عقیده داشتند که این ماهیها نیز مزه و طعم ماهی تازه را ندارند و از آنها استقبال نکردند.
صاحبان کشتیها که خود را با یک بحران بزرگ و جدی روبرو میدیدند، به فکر یک راهحل نهایی افتادند. تحقیقات نشان میداد درست است که ماهیها زنده به ساحل میرسند، اما چون همانند محیط طبیعی خود از حرکت و فعالیت برخوردار نبودند، هنگام مصرف نیز طعم ماهی تازه را نمیدادند. راه حل نهایی استفاده از کوسه ماهیهای کوچکی بود که آنها را در حوضچههای ماهیها انداختند. هر چند تعدادی از ماهیها توسط این کوسه ماهیها شکار میشدند، اما درصد عمدهای زنده میماندند. در واقع از آنجا که ماهیها مرتب توسط کوسهها مورد تعقیب قرار میگرفتند، یک لحظه آرام و قرار نداشتند و همان تحرکی را از خود نشان میدادند که در محیط طبیعی زندگی خود داشتند. ناگفته پیداست که ژاپنیها از این ماهیها استقبال کردند و آنها را به عنوان ماهیهای تازه میخریدند.
اگر میخواهید همیشه در حال حرکت، رشد و پویایی باشید کوسهای در حوضچه زندگی خود بیندازید؛ کوسه مشکلات. زیرا آنچه زندگی ما را تهدید میکند سکون، بیتحرکی و در جا زدن و در نهایت پوسیدن است.
ماهی تازه یکی از غذاهای اصلی مردم ژاپن است. ژاپن کشوری جزیرهای، محصور در آبهایی است که منبع عظیم ماهی را در خود دارد. اما سالها پیش به علت صید بیرویه با استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته، منابع آبزیان در سواحل ژاپن و مناطق اطراف به شدت کاهش یافت، به صورتی که کشتیهای صید ماهی مجبور شدند به آبهای دورتر برای صید ماهی بروند. اما مشکل این بود که با طی مسافت زیاد، ماهیها تازگی خود را از دست میدادند و ژاپنیها که عادت به خوردن ماهی تازه داشتند رغبت چندانی به خوردن ماهیهای جدید از خود نشان نمیدادند. صاحبان کشتیها و صنایع ماهیگیری برای حل این مسئله در کشتیها، حوضچههایی تعبیه کردند. در واقع پس از صید ماهیها، آنها را در حوضچهها میریختند تا ماهیها زنده به ساحل برسند و بلافاصله مصرف شوند. علی رغم این ترفند هنوز مردم عقیده داشتند که این ماهیها نیز مزه و طعم ماهی تازه را ندارند و از آنها استقبال نکردند.
صاحبان کشتیها که خود را با یک بحران بزرگ و جدی روبرو میدیدند، به فکر یک راهحل نهایی افتادند. تحقیقات نشان میداد درست است که ماهیها زنده به ساحل میرسند، اما چون همانند محیط طبیعی خود از حرکت و فعالیت برخوردار نبودند، هنگام مصرف نیز طعم ماهی تازه را نمیدادند. راه حل نهایی استفاده از کوسه ماهیهای کوچکی بود که آنها را در حوضچههای ماهیها انداختند. هر چند تعدادی از ماهیها توسط این کوسه ماهیها شکار میشدند، اما درصد عمدهای زنده میماندند. در واقع از آنجا که ماهیها مرتب توسط کوسهها مورد تعقیب قرار میگرفتند، یک لحظه آرام و قرار نداشتند و همان تحرکی را از خود نشان میدادند که در محیط طبیعی زندگی خود داشتند. ناگفته پیداست که ژاپنیها از این ماهیها استقبال کردند و آنها را به عنوان ماهیهای تازه میخریدند.
اگر میخواهید همیشه در حال حرکت، رشد و پویایی باشید کوسهای در حوضچه زندگی خود بیندازید؛ کوسه مشکلات. زیرا آنچه زندگی ما را تهدید میکند سکون، بیتحرکی و در جا زدن و در نهایت پوسیدن است.