emad176
12-05-2010, 04:38 PM
نماینده چند زنه شماره یك: حمیدرضا حاجی بابائی
حمیدرضا حاجی بابائی نماینده همدان است. او به عنوان عضو هیات رئیسه و كارپرداز اداری مجلس نقش پر رنگی در مجلس ایفا میكند. حاجی بابائی از مجلس پنجم تا امروز به طور مستمر نماینده همدانیها بوده، او پیش از آنكه نماینده شود مدتها دبیر دینی و قرآن و مدتی هم در دهه 70 مدیركل اموزش و پرورش این شهر بود. جالب اینجا است كه او در دوران نمایندگی ناگهان به لقب 'آقای دكتر' مفتخر شده و در انتخابات اخیر خود را دارای دكترای علوم قرآنی و حدیث و عضو هیات علمی دانشگاه معرفی كرده است. احتمالا یكی از نشانههای دو تا شدن تنبان برای مقامات جمهوری اسلامی اضافه شدن همین عنوان 'آقای دكتر' پیش از اسمشان است.
حاجی بابائی اصالتا اهل شهر كوچكی نزدیك همدان به نام مریانج است. او در سالهای جوانی با زنی از همشهریان خود ازدواج كرده كه هم اكنون در شهر همدان ساكن است. اما پس از حضور در مجلس و طی كردن پلكانهای ترقی دیگر آن زن روستائی در شان 'آقای دكتر' نبوده و به همین دلیل دختر جوانی را به عقد خود درآورده كه اكنون در خانهای در تهران ساكن است. احتمالا حاجی بابائی برای رعایت عدالت میان زنان خود ناچار است در طول هفته مسیر تهران و همدان را مدام طی كند.
نماینده چند زنه شماره دو: محمد كریم عابدی
محمد كریم عابدی نماینده فردوس، طبس و سرایان در مجلس هشتم سه زن عقدی دائم دارد. این جناب كه متولد سال 1328 در روستای پیرحاجات فردوس است سوابق جالبی دارد: اخذ مهندسی پرواز(fe)،هوانوردی و تربیت استاد(moi)و اخذ مدرك مدیریت اطلاعات و راهبردی (استراتژیك و ژئوپولتیك) با رتبه عالی از دانشگاههای معتبر داخل و خارج كشور، عضو هیئتعالی بررسی تهاجمآمریكا به طبس، سرپرست طرح بازسازی شهر زلزله زده طبس، ریاست هیئتسواركاری استانكرمان، مشاور عالیو بازرس ویژه وزارتدفاع، دیپلماتعالی رتبهایران در كشور چین، قائممقام شركتپشتیبانی نوسازی هلیكوپترهایایران، عضو شورای مركزی جانبازان، رئیس هیئتمدیره چندین شركت و مؤسسه تولیدیصنعتی و مدیر چندینپروژه (كنترل كیفیت و فرهنگ سازمانی) و اصلاح ساختارهای سازمانی و …
چنین شخصیت منحصر به فردی كه این همه توانائیها و قابلیتهای متنوع دارد طبعا نمی تواند تنها با یك زن ارضا شود(مگر نگاه آقایان به زن چیزی جز خدمتكار و وسیله ارضای شهوت است؟) او در یكی از سخنرانیهای دوران تبلیغات انتخاباتی خود گفته بود از آنجا كه توانسته بین سه زن خود به عدالت عمل كند می تواند نمایندگی سه شهر فردوس و طبس و سرایان را هم به عدالت انجام دهد.
نماینده چند زنه (واقعا چند زن؟) شماره سه: سلمان خدادادی
حاج سلمان خدادادی كه از مجلس هفتم به بعد ناگهان تبدیل به دكتر خدادادی شد از سال 75 تا كنون به طور مستمر نماینده بناب و ملكان در مجلس شورای اسلامی بوده است. او كه متولد 1341 است در دهه 60 فرمانده سپاه ملكان بود در زمان وزارت اطلاعات فلاحیان به عنوان معاون مدیركل و مدیركل اطلاعات در استانهای آذربایجان شرقی و اردبیل منصوب شد و در انتخابات مجلس پنجم از حوزه بناب و ملكان وارد مجلس شد.
پرونده خدادادی به مراتب سیاه تر از نمایندگان چند زنه است. او در روز اول خرداد ۸۷ همزمان با پایان عمر مجلس هفتم از سوی دادگاهی در تهران احضار و پس از بازپرسی به اتهام فساد اخلاقی و ارتباط نامشروع بازداشت شد. قرار بازداشت او پس از مواجهه حضوری با دو زن كه از او شكایت كرده بودند صادر شد. اما در 7 خرداد با وثیقه 150 میلیونی آزاد و بلافاصله در مجلس حاضر شد و سوگند نمایندگی خورد.
اما موضوع شكایتها چیست؟ حاج سلمان دو شاكی دارد. شاكی اول خانمی است كه در دفتر او مشغول به كار بوده. گویا در یكی از روزهای ماه رمضان نماینده اصولگرای مجلس با منشی خود تماس گرفته و از او می خواهد با توجه به اینكه برای افطار مهمان دارد برای كمك به او تا پس از افطار در دفتر بماند. زمان افطار می شود و خبری از مهمان نمی شود. ناگهان زن تنها، حاج سلمان را با لباس زیر در مقابل خود می بیند و قبل از آنكه بتواند فرار كند خدادادی به او تجاوز كرده و پس از تهدید و ترساندن رهایش می كند. زن بینوا تصمیم به شكایت می گیرد.
شاكی دیگر دختر ۲۲ ساله ای است كه مدتی پیش برای ملاقات با نماینده تبریز در محل ملاقاتهای عمومی مجلس حاضر می شود. اما به دلیل آنكه هیچ كدام از نمایندگان تبریز در آن موقع در مجلس نبوده اند دختر جوان به خدادادی كه نماینده یكی از شهرهای آذربایجان شرقی است مراجعه كرده و نامه خود را به او می دهد تا به دست یكی از نمایندگان تبریز رسانده شود. خدادادی كه در دفتر خود تنها بوده پس از چند شوخی زننده و اشاره به زیبائی دختر شروع به ناز و نوازش او می كند. دختر جوان كه جا خورده ناگهان خود را در آغوش حاج سلمان می بیند و در حالیكه به شدت عصبی و پریشان شده از اتاق او فرار می كند. تصادفا دختر ۲۲ ساله در سرسرای مجلس با سر و رویی پریشان با فاطمه رهبر نماینده تهران در مجلس هفتم روبرو شده و ماجرا را برای او شرح می دهد و با نظر او به حراست مجلس مراجعه كرده و موضوع را مطرح می كند. این دختر جوان هم اكنون هم با حمایت جدی فاطمه رهبر پیگیر پرونده است.
اعتبارنامه خدادادی با مخالفت فاطمه آلیا به كمیسیون تحقیق ارسال اما نهایتا با تایید نمایندگان تصویب شد. به نظر می رسد او با استفاده از ظرفیتهای قانونی پیش بینی شده در لایحه حمایت خانواده از این پس با مشكلات كمتری برای ارضای خود روبرو خواهد شد.
نماینده چند زنه شماره چهار: حاجی محمد موحد
برخی دوستان اطلاعاتی در مورد حاجی محمد موحد نماینده بهبهان در مجلس هشتم داده بودند. او كه در دورههای چهارم تا هفتم (یعنی 16 سال) از كهكیلیویه نماینده مجلس بوده در دوره هشتم از بهبهان كاندیدا شد و توانست به مجلس هشتم هم راه پیدا كند. انتخاب او در بهبهان با حرف و حدیث فراوان همراه بود تا جائی كه اعلام پیروزی او منجر به درگیری و دخالت نیروی انتظامی شد. اعتبارنامه او هم بر اساس گزارشهائی كه بازرسی شورای نگهبان به مجلس داده بود ابتدا با مشكل روبرو شد اما پس از پادرمیانی برخی مقامات تائید شد.
پیگیریهای من این اطلاعات را تائید كرد. حضرت حجت الاسلام حاجی سید محمد موحد دست كم دو زن دارد. این آخوند 56 ساله هیچ گونه تحصیلت حوزوی یا غیر حوزوی معتبری نداشته و در دهه اول انقلاب دادستان خوزستان، فارس و چهارمحال بختیاری بوده و از سال 69 وارد مجلس شده است. جالب اینجا است از هر كسی در مورد حاجی موحد سوال كردم اولین جملهای كه گفت منبری و بیسواد بودن حاج آقا بود.در مورد حاجی محمد موحد اطلاعات دقیقتری به دستم رسیده. حاجی آقا از زن اولش خانم ح.ر سه پسر و دو دختر دارد. زن دوم او خانم ص.ب متولد 1361 است یعنی سی سال كوچكتر از آقا و هنگام ازدواج فقط بیست سال داشته و دو پسر برای حاجی محمد آورده است.
نماینده چند زنه شماره پنج: عباسعلی نورا
عباسعلی نورا نماینده مردم زابل در مجالس پنجم و هشتم بوده است. او در برج یوسف میانكنگی در سال ۱۳۳۲ متولد شده و دیپلم خود را در زابل و لیسانس ریاضی را از دانشگاه اصفهان گرفته است. دكترای او هم مانند بقیه مقامات با بورسیه دولتی از دانشگاههای انگلستان بوده و اكنون عضو هیات علمی دانشگاه ازاد است. البته در دوران پس از نمایندگی مجلس پنجم همواره از مدیران دانشگاه آزاد بوده است. او در دوران جنگ عضو سپاه بوده و مدتی هم در عملیاتهای برون مرزی در پاكستان فعالیت داشته است. عباسعلی نورا دو همسر دارد كه همسر اول دختر حاج حسین دهمرده یكی از بزرگان منطقه زابل است. در حالیكه همسر اول ده سال كوچكتر از دكتر نورا است اما زن دوم كه اخیرا به عقد او درآمده دختری بیست و چند ساله و احتمالا از دانشجویان او است.
حالا دلایل تصویب این طرح رو بخوانید و با توجه به توضیحات بالا خودتون قضاوت بفرمایید .
به گزارش سیماب به نقل از جام جم آنلاين: افزايش برخي ناامنيها و خشونتهاي خانگي، زمينهاي شد تا طرح امنيت زنان اين روزها در بين نمايندگان مجلس دست به دست شود، آيا اين طرح تا پايان سال به نتيجه خواهد رسيد؟
زهره الهيان، عضو فراكسيون زنان روز يكشنبه از ارائه اين طرح كلان امنيتي براي زنان توسط مجلس خبر داد كه قرار است ابعاد مختلف امنيت اجتماعي و خشونت خانگي عليه زنان را مورد بازبيني قرار دهد.
وي به خبرگزاري مهر گفت كه جزئيات اين طرح هنوز روشن نيست اما قرار است اين طرح از ابعاد مختلف مانند فرهنگسازي، حقوقي و حمايتي به موضوع امنيت زنان توجه كند. اين نماينده تهران هرچند تاكيد ميكند كه وضع امنيت زنان در جامعه مناسب است، اما ميگويد اين طرح برلزوم نهادينه شدن امنيت زنان تاكيد دارد.
اين طرح خيلي زودتر بايد به مجلس ارائه ميشد، ضرورتي كه رئيس سابق شوراي فرهنگي ـ اجتماعي زنان نيز از آن سخن ميگويد. منيره نوبخت در گفتگو با جامجم تاكيد ميكند: خانمها بايد امنيت داشته باشند و بتوانند حتي ساعت 2 نيمهشب در خيابان تردد كنند و كسي حق و امكان ايجاد مزاحمت برايشان نداشته باشد. وي ابراز اميدواري ميكند كه روزي تعرض به زنان به جرمي سنگين تبديل شود تا كسي نتواند براي آنان مزاحمت ايجاد كند.
امنيت، مقولهاي موجود ولي بدون آمار
پيش از ساعت 11 شب به خانه بروند، از سوار شدن به خودروهاي شخصي خودداري كنند، از تردد در كوچههاي خلوت بپرهيزند، هنگام رانندگي درهاي خودرو را قفل كنند، از مسافركشي بويژه مسافر مرد پرهيز كنند،از ورود به برخي اماكن مشكوك خودداري ورزند، از كار در محيطهاي بيگانه و مشكوك امتناع كنند و ... تمام اينها توصيههاي روزانه به زنان است كه نشاندهنده نوعي نگراني نسبت به حضور زنان در جامعه و تهديد امنيت آنهاست، نيروي انتظامي نيز هر از چند گاهي شهروندان را به رعايت برخي اصول توصيه ميكند كه به نظر ميرسد سهم زنان در رعايت آنها بيشتر باشد. اما متاسفانه هيچ آماري درباره وضعيت امنيت اجتماعي زنان وجود ندارد.
براساس نتايج پژوهشي كه در نشست كاهش خشونت مبتني بر جنسيت در آبان سال گذشته ارائه شد، ميانگين دو ساله آمار قتل و جنايت عليه زنان در تهران گواهي بروز دغدغه جديدي در مقوله امنيت زنان در كلانشهرها بويژه تهران است براساس اين بررسي، از مجموع 149 فقره قتل در تهران در سال 86، 35 نفر از قربانيان زن بودند كه در سال 87 سهم آنان از 172 حادثه قتل به 46 نفر رسيد. اين در حالي است كه آمار دقيقي از تعرض به زنان وجود ندارد تعرضاتي كه از مزاحمتهاي كلامي تا تجاوز به عنف طبقهبندي ميشود و صفحات روزنامهها نشان ميدهد كه زنان، قربانيان بخش عمدهاي از اينگونه جرائم هستند.
سردار اسماعيل احمديمقدم فرمانده نيروي انتظامي، درباره بيشترين جرايم صورت گرفته عليه زنان به خبرگزاري زنان ميگويد: جرمي كه در حال حاضر بيشتر عليه زنان در جامعه نمود دارد، عمدتا اغفال، فريب و تجاوز است. فرمانده ناجا با ابراز تاسف نسبت به وجود نگاه طماعانه به زنان و جرايم اخلاقي عليه آنان اضافه ميكند: معمولا چند متجاوز يا اغفالكننده نسبت به يك زن وجود دارد و سهم زنان و مردان در جرايم اخلاقي مساوي نيست، بنابراين نيازمند افزايش آگاهي زنان هستيم.
طرح امنيت اجتماعي زنان نگاه فراگير ميخواهد
به گفته برخي كارشناسان، آنچه امنيت زنان را در جامعه امروز تهديد ميكند، تنها نوع حاد آن يعني تجاوز به عنف نيست بلكه مزاحمتهاي كلامي، تهديد و ارعاب زنان در خيابانها با الفاظ زشت، آزار در محيط كار، فشار در خانه بويژه براي زنان شاغل و ... از جمله مواردي است كه ناامني روحي و جسمي زنان را به همراه دارد. اين در حالي است كه ناامني محيط شغلي نيز دغدغهاي جدي براي برخي زنان به شمار ميرود.
بررسيهاي صورت گرفته از سوي سازمان ملي جوانان درباره امنيت رواني و اجتماعي زنان جوان 18 تا 29 سال شهر تهران نشان ميدهد كه تنها عده كمي از آنها احساس امنيت ميكنند، هراس از حضور در ساعات آخر شب، ترس از تنها ماندن در مكانهايي مانند پارك، ترس از رانندگان ماشينهاي شخصي يا حرف زدن با مردان ناآشنا از جمله تجارب ناخوشايندي است كه براي زنان جوان حس ناامني ميآورد. آنچه زنان 18 تا 29 سال مزاحمت خواندهاند، كلامي و فيزيكي است، با ماشين ترساندن دختران، زير نگاه بودن و مسخره كردن آنان نيز از جمله مزاحمتهايي است كه زنان از آن رنج ميبرند.
تحقيق ديگري در مورد آگهيدهندگان براي استخدام زنان در مشاغل غيردولتي نيز اين واقعيت تلخ را روشن كرد كه فقط 32 درصد آگهيدهندگان خواهان كار مشروع زنان بودهاند. معناي چنين دادههايي آن است كه در جامعه ما اگر زن بخواهد از نظر اقتصادي مستقل باشد و با تلاش خود زندگي كند، امنيت شغلي كمي بويژه در بخش غيردولتي دارد. در نتيجه ناچار است يا بهخاطر فشار مالي به خواستههاي غيرقانوني برخي از كارفرمايان تن دهد، يا فشار مالي را با تمام عوارض روحي و روانياش تحمل كند و در بدترين حالت، در معرض سقوط و پرتگاه فساد بيفتد.
اين در حالي است كه متاسفانه پديده طلاق و جدايي خانوادهها نيز در جامعه ما روندي شتابآلود و هولناك گرفته و عواقب آن بيش از هر چيز زندگي زنان و امنيت آنان را تحت تاثير قرار ميدهد.
در چنين شرايطي، به نظر ميرسد طرح امنيت اجتماعي نيازمند توجه به ابعاد مختلف امنيت زنان در جامعه، محيط كار و خانواده است. زهره الهيان، عضو فراكسيون زنان مجلس بر توجه همه اركان جامعه به مقوله امنيت زنان تاكيد ميكند و اين طرح را پروژهاي كلان ميداند كه در قالب محورهاي مختلف و در ابعاد وسيع در مجلس بررسي خواهد شد. طرحي كه نيازمند فوريت است و شايد تا آخر امسال به نتيجه برسد.
__________________________________________________ _________
خداواندا به تو پناه می بریم و از تو کمک می خواهیم باشد که تو راهنما و یاور مان باشی و هر چه خیر ماست بر ما ارزانی فرمایی . آمین
حمیدرضا حاجی بابائی نماینده همدان است. او به عنوان عضو هیات رئیسه و كارپرداز اداری مجلس نقش پر رنگی در مجلس ایفا میكند. حاجی بابائی از مجلس پنجم تا امروز به طور مستمر نماینده همدانیها بوده، او پیش از آنكه نماینده شود مدتها دبیر دینی و قرآن و مدتی هم در دهه 70 مدیركل اموزش و پرورش این شهر بود. جالب اینجا است كه او در دوران نمایندگی ناگهان به لقب 'آقای دكتر' مفتخر شده و در انتخابات اخیر خود را دارای دكترای علوم قرآنی و حدیث و عضو هیات علمی دانشگاه معرفی كرده است. احتمالا یكی از نشانههای دو تا شدن تنبان برای مقامات جمهوری اسلامی اضافه شدن همین عنوان 'آقای دكتر' پیش از اسمشان است.
حاجی بابائی اصالتا اهل شهر كوچكی نزدیك همدان به نام مریانج است. او در سالهای جوانی با زنی از همشهریان خود ازدواج كرده كه هم اكنون در شهر همدان ساكن است. اما پس از حضور در مجلس و طی كردن پلكانهای ترقی دیگر آن زن روستائی در شان 'آقای دكتر' نبوده و به همین دلیل دختر جوانی را به عقد خود درآورده كه اكنون در خانهای در تهران ساكن است. احتمالا حاجی بابائی برای رعایت عدالت میان زنان خود ناچار است در طول هفته مسیر تهران و همدان را مدام طی كند.
نماینده چند زنه شماره دو: محمد كریم عابدی
محمد كریم عابدی نماینده فردوس، طبس و سرایان در مجلس هشتم سه زن عقدی دائم دارد. این جناب كه متولد سال 1328 در روستای پیرحاجات فردوس است سوابق جالبی دارد: اخذ مهندسی پرواز(fe)،هوانوردی و تربیت استاد(moi)و اخذ مدرك مدیریت اطلاعات و راهبردی (استراتژیك و ژئوپولتیك) با رتبه عالی از دانشگاههای معتبر داخل و خارج كشور، عضو هیئتعالی بررسی تهاجمآمریكا به طبس، سرپرست طرح بازسازی شهر زلزله زده طبس، ریاست هیئتسواركاری استانكرمان، مشاور عالیو بازرس ویژه وزارتدفاع، دیپلماتعالی رتبهایران در كشور چین، قائممقام شركتپشتیبانی نوسازی هلیكوپترهایایران، عضو شورای مركزی جانبازان، رئیس هیئتمدیره چندین شركت و مؤسسه تولیدیصنعتی و مدیر چندینپروژه (كنترل كیفیت و فرهنگ سازمانی) و اصلاح ساختارهای سازمانی و …
چنین شخصیت منحصر به فردی كه این همه توانائیها و قابلیتهای متنوع دارد طبعا نمی تواند تنها با یك زن ارضا شود(مگر نگاه آقایان به زن چیزی جز خدمتكار و وسیله ارضای شهوت است؟) او در یكی از سخنرانیهای دوران تبلیغات انتخاباتی خود گفته بود از آنجا كه توانسته بین سه زن خود به عدالت عمل كند می تواند نمایندگی سه شهر فردوس و طبس و سرایان را هم به عدالت انجام دهد.
نماینده چند زنه (واقعا چند زن؟) شماره سه: سلمان خدادادی
حاج سلمان خدادادی كه از مجلس هفتم به بعد ناگهان تبدیل به دكتر خدادادی شد از سال 75 تا كنون به طور مستمر نماینده بناب و ملكان در مجلس شورای اسلامی بوده است. او كه متولد 1341 است در دهه 60 فرمانده سپاه ملكان بود در زمان وزارت اطلاعات فلاحیان به عنوان معاون مدیركل و مدیركل اطلاعات در استانهای آذربایجان شرقی و اردبیل منصوب شد و در انتخابات مجلس پنجم از حوزه بناب و ملكان وارد مجلس شد.
پرونده خدادادی به مراتب سیاه تر از نمایندگان چند زنه است. او در روز اول خرداد ۸۷ همزمان با پایان عمر مجلس هفتم از سوی دادگاهی در تهران احضار و پس از بازپرسی به اتهام فساد اخلاقی و ارتباط نامشروع بازداشت شد. قرار بازداشت او پس از مواجهه حضوری با دو زن كه از او شكایت كرده بودند صادر شد. اما در 7 خرداد با وثیقه 150 میلیونی آزاد و بلافاصله در مجلس حاضر شد و سوگند نمایندگی خورد.
اما موضوع شكایتها چیست؟ حاج سلمان دو شاكی دارد. شاكی اول خانمی است كه در دفتر او مشغول به كار بوده. گویا در یكی از روزهای ماه رمضان نماینده اصولگرای مجلس با منشی خود تماس گرفته و از او می خواهد با توجه به اینكه برای افطار مهمان دارد برای كمك به او تا پس از افطار در دفتر بماند. زمان افطار می شود و خبری از مهمان نمی شود. ناگهان زن تنها، حاج سلمان را با لباس زیر در مقابل خود می بیند و قبل از آنكه بتواند فرار كند خدادادی به او تجاوز كرده و پس از تهدید و ترساندن رهایش می كند. زن بینوا تصمیم به شكایت می گیرد.
شاكی دیگر دختر ۲۲ ساله ای است كه مدتی پیش برای ملاقات با نماینده تبریز در محل ملاقاتهای عمومی مجلس حاضر می شود. اما به دلیل آنكه هیچ كدام از نمایندگان تبریز در آن موقع در مجلس نبوده اند دختر جوان به خدادادی كه نماینده یكی از شهرهای آذربایجان شرقی است مراجعه كرده و نامه خود را به او می دهد تا به دست یكی از نمایندگان تبریز رسانده شود. خدادادی كه در دفتر خود تنها بوده پس از چند شوخی زننده و اشاره به زیبائی دختر شروع به ناز و نوازش او می كند. دختر جوان كه جا خورده ناگهان خود را در آغوش حاج سلمان می بیند و در حالیكه به شدت عصبی و پریشان شده از اتاق او فرار می كند. تصادفا دختر ۲۲ ساله در سرسرای مجلس با سر و رویی پریشان با فاطمه رهبر نماینده تهران در مجلس هفتم روبرو شده و ماجرا را برای او شرح می دهد و با نظر او به حراست مجلس مراجعه كرده و موضوع را مطرح می كند. این دختر جوان هم اكنون هم با حمایت جدی فاطمه رهبر پیگیر پرونده است.
اعتبارنامه خدادادی با مخالفت فاطمه آلیا به كمیسیون تحقیق ارسال اما نهایتا با تایید نمایندگان تصویب شد. به نظر می رسد او با استفاده از ظرفیتهای قانونی پیش بینی شده در لایحه حمایت خانواده از این پس با مشكلات كمتری برای ارضای خود روبرو خواهد شد.
نماینده چند زنه شماره چهار: حاجی محمد موحد
برخی دوستان اطلاعاتی در مورد حاجی محمد موحد نماینده بهبهان در مجلس هشتم داده بودند. او كه در دورههای چهارم تا هفتم (یعنی 16 سال) از كهكیلیویه نماینده مجلس بوده در دوره هشتم از بهبهان كاندیدا شد و توانست به مجلس هشتم هم راه پیدا كند. انتخاب او در بهبهان با حرف و حدیث فراوان همراه بود تا جائی كه اعلام پیروزی او منجر به درگیری و دخالت نیروی انتظامی شد. اعتبارنامه او هم بر اساس گزارشهائی كه بازرسی شورای نگهبان به مجلس داده بود ابتدا با مشكل روبرو شد اما پس از پادرمیانی برخی مقامات تائید شد.
پیگیریهای من این اطلاعات را تائید كرد. حضرت حجت الاسلام حاجی سید محمد موحد دست كم دو زن دارد. این آخوند 56 ساله هیچ گونه تحصیلت حوزوی یا غیر حوزوی معتبری نداشته و در دهه اول انقلاب دادستان خوزستان، فارس و چهارمحال بختیاری بوده و از سال 69 وارد مجلس شده است. جالب اینجا است از هر كسی در مورد حاجی موحد سوال كردم اولین جملهای كه گفت منبری و بیسواد بودن حاج آقا بود.در مورد حاجی محمد موحد اطلاعات دقیقتری به دستم رسیده. حاجی آقا از زن اولش خانم ح.ر سه پسر و دو دختر دارد. زن دوم او خانم ص.ب متولد 1361 است یعنی سی سال كوچكتر از آقا و هنگام ازدواج فقط بیست سال داشته و دو پسر برای حاجی محمد آورده است.
نماینده چند زنه شماره پنج: عباسعلی نورا
عباسعلی نورا نماینده مردم زابل در مجالس پنجم و هشتم بوده است. او در برج یوسف میانكنگی در سال ۱۳۳۲ متولد شده و دیپلم خود را در زابل و لیسانس ریاضی را از دانشگاه اصفهان گرفته است. دكترای او هم مانند بقیه مقامات با بورسیه دولتی از دانشگاههای انگلستان بوده و اكنون عضو هیات علمی دانشگاه ازاد است. البته در دوران پس از نمایندگی مجلس پنجم همواره از مدیران دانشگاه آزاد بوده است. او در دوران جنگ عضو سپاه بوده و مدتی هم در عملیاتهای برون مرزی در پاكستان فعالیت داشته است. عباسعلی نورا دو همسر دارد كه همسر اول دختر حاج حسین دهمرده یكی از بزرگان منطقه زابل است. در حالیكه همسر اول ده سال كوچكتر از دكتر نورا است اما زن دوم كه اخیرا به عقد او درآمده دختری بیست و چند ساله و احتمالا از دانشجویان او است.
حالا دلایل تصویب این طرح رو بخوانید و با توجه به توضیحات بالا خودتون قضاوت بفرمایید .
به گزارش سیماب به نقل از جام جم آنلاين: افزايش برخي ناامنيها و خشونتهاي خانگي، زمينهاي شد تا طرح امنيت زنان اين روزها در بين نمايندگان مجلس دست به دست شود، آيا اين طرح تا پايان سال به نتيجه خواهد رسيد؟
زهره الهيان، عضو فراكسيون زنان روز يكشنبه از ارائه اين طرح كلان امنيتي براي زنان توسط مجلس خبر داد كه قرار است ابعاد مختلف امنيت اجتماعي و خشونت خانگي عليه زنان را مورد بازبيني قرار دهد.
وي به خبرگزاري مهر گفت كه جزئيات اين طرح هنوز روشن نيست اما قرار است اين طرح از ابعاد مختلف مانند فرهنگسازي، حقوقي و حمايتي به موضوع امنيت زنان توجه كند. اين نماينده تهران هرچند تاكيد ميكند كه وضع امنيت زنان در جامعه مناسب است، اما ميگويد اين طرح برلزوم نهادينه شدن امنيت زنان تاكيد دارد.
اين طرح خيلي زودتر بايد به مجلس ارائه ميشد، ضرورتي كه رئيس سابق شوراي فرهنگي ـ اجتماعي زنان نيز از آن سخن ميگويد. منيره نوبخت در گفتگو با جامجم تاكيد ميكند: خانمها بايد امنيت داشته باشند و بتوانند حتي ساعت 2 نيمهشب در خيابان تردد كنند و كسي حق و امكان ايجاد مزاحمت برايشان نداشته باشد. وي ابراز اميدواري ميكند كه روزي تعرض به زنان به جرمي سنگين تبديل شود تا كسي نتواند براي آنان مزاحمت ايجاد كند.
امنيت، مقولهاي موجود ولي بدون آمار
پيش از ساعت 11 شب به خانه بروند، از سوار شدن به خودروهاي شخصي خودداري كنند، از تردد در كوچههاي خلوت بپرهيزند، هنگام رانندگي درهاي خودرو را قفل كنند، از مسافركشي بويژه مسافر مرد پرهيز كنند،از ورود به برخي اماكن مشكوك خودداري ورزند، از كار در محيطهاي بيگانه و مشكوك امتناع كنند و ... تمام اينها توصيههاي روزانه به زنان است كه نشاندهنده نوعي نگراني نسبت به حضور زنان در جامعه و تهديد امنيت آنهاست، نيروي انتظامي نيز هر از چند گاهي شهروندان را به رعايت برخي اصول توصيه ميكند كه به نظر ميرسد سهم زنان در رعايت آنها بيشتر باشد. اما متاسفانه هيچ آماري درباره وضعيت امنيت اجتماعي زنان وجود ندارد.
براساس نتايج پژوهشي كه در نشست كاهش خشونت مبتني بر جنسيت در آبان سال گذشته ارائه شد، ميانگين دو ساله آمار قتل و جنايت عليه زنان در تهران گواهي بروز دغدغه جديدي در مقوله امنيت زنان در كلانشهرها بويژه تهران است براساس اين بررسي، از مجموع 149 فقره قتل در تهران در سال 86، 35 نفر از قربانيان زن بودند كه در سال 87 سهم آنان از 172 حادثه قتل به 46 نفر رسيد. اين در حالي است كه آمار دقيقي از تعرض به زنان وجود ندارد تعرضاتي كه از مزاحمتهاي كلامي تا تجاوز به عنف طبقهبندي ميشود و صفحات روزنامهها نشان ميدهد كه زنان، قربانيان بخش عمدهاي از اينگونه جرائم هستند.
سردار اسماعيل احمديمقدم فرمانده نيروي انتظامي، درباره بيشترين جرايم صورت گرفته عليه زنان به خبرگزاري زنان ميگويد: جرمي كه در حال حاضر بيشتر عليه زنان در جامعه نمود دارد، عمدتا اغفال، فريب و تجاوز است. فرمانده ناجا با ابراز تاسف نسبت به وجود نگاه طماعانه به زنان و جرايم اخلاقي عليه آنان اضافه ميكند: معمولا چند متجاوز يا اغفالكننده نسبت به يك زن وجود دارد و سهم زنان و مردان در جرايم اخلاقي مساوي نيست، بنابراين نيازمند افزايش آگاهي زنان هستيم.
طرح امنيت اجتماعي زنان نگاه فراگير ميخواهد
به گفته برخي كارشناسان، آنچه امنيت زنان را در جامعه امروز تهديد ميكند، تنها نوع حاد آن يعني تجاوز به عنف نيست بلكه مزاحمتهاي كلامي، تهديد و ارعاب زنان در خيابانها با الفاظ زشت، آزار در محيط كار، فشار در خانه بويژه براي زنان شاغل و ... از جمله مواردي است كه ناامني روحي و جسمي زنان را به همراه دارد. اين در حالي است كه ناامني محيط شغلي نيز دغدغهاي جدي براي برخي زنان به شمار ميرود.
بررسيهاي صورت گرفته از سوي سازمان ملي جوانان درباره امنيت رواني و اجتماعي زنان جوان 18 تا 29 سال شهر تهران نشان ميدهد كه تنها عده كمي از آنها احساس امنيت ميكنند، هراس از حضور در ساعات آخر شب، ترس از تنها ماندن در مكانهايي مانند پارك، ترس از رانندگان ماشينهاي شخصي يا حرف زدن با مردان ناآشنا از جمله تجارب ناخوشايندي است كه براي زنان جوان حس ناامني ميآورد. آنچه زنان 18 تا 29 سال مزاحمت خواندهاند، كلامي و فيزيكي است، با ماشين ترساندن دختران، زير نگاه بودن و مسخره كردن آنان نيز از جمله مزاحمتهايي است كه زنان از آن رنج ميبرند.
تحقيق ديگري در مورد آگهيدهندگان براي استخدام زنان در مشاغل غيردولتي نيز اين واقعيت تلخ را روشن كرد كه فقط 32 درصد آگهيدهندگان خواهان كار مشروع زنان بودهاند. معناي چنين دادههايي آن است كه در جامعه ما اگر زن بخواهد از نظر اقتصادي مستقل باشد و با تلاش خود زندگي كند، امنيت شغلي كمي بويژه در بخش غيردولتي دارد. در نتيجه ناچار است يا بهخاطر فشار مالي به خواستههاي غيرقانوني برخي از كارفرمايان تن دهد، يا فشار مالي را با تمام عوارض روحي و روانياش تحمل كند و در بدترين حالت، در معرض سقوط و پرتگاه فساد بيفتد.
اين در حالي است كه متاسفانه پديده طلاق و جدايي خانوادهها نيز در جامعه ما روندي شتابآلود و هولناك گرفته و عواقب آن بيش از هر چيز زندگي زنان و امنيت آنان را تحت تاثير قرار ميدهد.
در چنين شرايطي، به نظر ميرسد طرح امنيت اجتماعي نيازمند توجه به ابعاد مختلف امنيت زنان در جامعه، محيط كار و خانواده است. زهره الهيان، عضو فراكسيون زنان مجلس بر توجه همه اركان جامعه به مقوله امنيت زنان تاكيد ميكند و اين طرح را پروژهاي كلان ميداند كه در قالب محورهاي مختلف و در ابعاد وسيع در مجلس بررسي خواهد شد. طرحي كه نيازمند فوريت است و شايد تا آخر امسال به نتيجه برسد.
__________________________________________________ _________
خداواندا به تو پناه می بریم و از تو کمک می خواهیم باشد که تو راهنما و یاور مان باشی و هر چه خیر ماست بر ما ارزانی فرمایی . آمین