PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عضویت در تیم اپلودر سایتariadl+مزایا

!INFERNAL
12-01-2010, 10:50 PM
با سلام خدمت کاربران محترم
بعد از زدن تاپیک پیوستن به تیم ترجمه تصمیم گرفتم که تیم اپلودر نیز راه اندازی کنم.
توجه
دوستانی که مایل به همکاری به ما هستند لطفا در این تاپیک درخواست دهند.
دوستان شما لازم نیست فایلی دانلود کنید و اونو اپلود کنید و در سایت قرار دهید تنها کاری که شما لازم انجام بدید این که لینک سریال را مستقیم کنید یا مستقیم گیر بیارین و در لیچ سایت ان را به سرور منتقل دهید و اگر شما 60 گیگ هم لیچ کنید از ترافیک adslحتی 10 مگ هم کم نمیشه.و با سرعت دیال اپ هم می تونید با سرعت10 مگ لیچ کنید.

شرایط عضویت در تیم آپلود

تجربه ی کافی درباره ی اپلود و لیچ و شناخت سرور های مختلف همانند:rapidshare&.megaupload&hotfile&mediafire&.....
حداقل روزی 1 ساعت وقت گذاشتن برای اپلود(بستگی به حجم فایل ها دارد)
فعالیت مفید در سایت
تعهد و وظیفه شناسی به کارهایی که قبول می کند

مزایا و امکانات اعضای تیم آپلودر :

استفاده از لیچ پر سرعت و عالی سایت
استفاده از فی..لتر شکن اختصاصی همراه با راهنما
استفاده از چت باکس سایت
استفاده از پخش های VIP

آموزش برای افراد مبتدی

http://pic.azardl.com/images/40902147268495446668.jpg
http://pic.azardl.com/images/02411388873871865031.png
http://pic.azardl.com/images/23047268820223552505.png

codec_pack
12-07-2010, 10:14 PM
من هستم !

!INFERNAL
12-07-2010, 10:45 PM
من هستم !
سلام دوست عزیز
به انجمن آذر دانلود خوش اومدی
و ممنون برای همکاری کردنت با ما ادرس لیچر سایت برات فرستاده میشه و اولین کارت هم با ادرس لیچر برات پیام خصوصی می کنم و وقتی اولین کارت را تحویل دادی فی..لتر شکن هم برات پ خ میشه فقط در سایت فعال باشید و همیشه ما را از وجود گرمتان بهرمند سازید. امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم.
موفق باشید....

Room66
12-09-2010, 04:37 AM
سلام
من هستم
فول تایم در خدمتم

Behzad AZ
12-09-2010, 10:49 AM
سلام
من هستم
فول تایم در خدمتم
سلام دوست عزیز
مشکل قطع اینترنتتون حل شد؟
ممنون که شرکت کردین تا احسان جان بیان وکارای لازم رو بکنن خواستم یه خوش امد بهتون بگم درضمن سعی کنید کمی تو سایت فعالیت داشته باشین
موفق وسربلند باشید

!INFERNAL
12-09-2010, 01:16 PM
سلام
من هستم
فول تایم در خدمتم
سلام و ممنون برای همکاری
دوست عزیز اطلاعات لازم برای شما پیام خصوصی می شود فقط از این به بعد باید یکم فعال تر بشید .
موفق باشید.....

Behzad AZ
12-10-2010, 02:26 PM
دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت (http://forum2.azardl.com/showthread.php?t=53&page=7)

دوستان از این به بعد برای درخواست همکاری بعد از اعلام امادگی در این تاپیک در تاپیک بالا درخواست داده تا کلیه ی مدیران انجمن با درخواست رسمی و اعلام همگانی به مدیریت منصوب شوند

صرفا جهت هماهنگی ونظم بیشتر

mghashghayi1368
12-21-2010, 11:42 PM
من می خواستم عضو گروه آپلودر سایت شم در ضمن من عضو گروه آپلودر رپیدباز هستم که همه میشناسید

کار رو هم بطور کامل بلدم

!INFERNAL
12-22-2010, 12:05 AM
من می خواستم عضو گروه آپلودر سایت شم در ضمن من عضو گروه آپلودر رپیدباز هستم که همه میشناسید

کار رو هم بطور کامل بلدم
سلام دوست عزیز ممنون برای پیشنهادتون برای همکاری با ما اطلاعات لازم براتون پیام خصوصی میشه امیدوارم لحظات خوبی را در این سایت داشته باشید......
موفق باشید....

emad176
12-22-2010, 02:02 PM
با سلام خدمت کاربران محترم
بعد از زدن تاپیک پیوستن به تیم ترجمه تصمیم گرفتم که تیم اپلودر نیز راه اندازی کنم.
توجه
دوستانی که مایل به همکاری به ما هستند لطفا در این تاپیک درخواست دهند.
دوستان شما لازم نیست فایلی دانلود کنید و اونو اپلود کنید و در سایت قرار دهید تنها کاری که شما لازم انجام بدید این که لینک سریال را مستقیم کنید یا مستقیم گیر بیارین و در لیچ سایت ان را به سرور منتقل دهید و اگر شما 60 گیگ هم لیچ کنید از ترافیک adslحتی 10 مگ هم کم نمیشه.و با سرعت دیال اپ هم می تونید با سرعت10 مگ لیچ کنید.

شرایط عضویت در تیم آپلود

تجربه ی کافی درباره ی اپلود و لیچ و شناخت سرور های مختلف همانند:rapidshare&.megaupload&hotfile&mediafire&.....
حداقل روزی 1 ساعت وقت گذاشتن برای اپلود(بستگی به حجم فایل ها دارد)
فعالیت مفید در سایت
تعهد و وظیفه شناسی به کارهایی که قبول می کند
مزایا و امکانات اعضای تیم آپلودر :

استفاده از لیچ پر سرعت و عالی سایت
استفاده از فی..لتر شکن اختصاصی همراه با راهنما

درود به آقا احسان عزیز . خسته نباشی دادا
آقا در خدمت شما هستم . البته اگر بدرد کارتون بخورم . با آرزوی پیشرفت روزافزون احسان عزیز تمام بچه های خوب سایت و خود سایت . در خدمتم .

!INFERNAL
12-22-2010, 09:56 PM
ود به آقا احسان عزیز . خسته نباشی دادا
آقا در خدمت شما هستم . البته اگر بدرد کارتون بخورم . با آرزوی پیشرفت روزافزون احسان عزیز تمام بچه های خوب سایت و خود سایت . در خدمتم .
سلام اماد جان عزیز
اماد شما خیلی برای سایت زحمت می کشید اگر بیاید تو گروه اپلودر خسته نمیشید!؟ اطلاعات لازم برات پیام خصوصی می کنم و ممنون برای همکاریت و شما لطف دارین اماد جان و بازم ممنون....
موفق باشید.....

Sada
12-31-2010, 10:27 PM
سلام من هستم فقط فعلا شبا میام سایت در حد نیم ساعت بعد 20 روز فول در خدمتم ، بنده علاوه بر آشنایی با لیچر های زیاد با کیفیت های فیلم آشنایی کامل نیز دارم میتونید برخی فیلم هارا که تو سایت هم گذاشتم دانلود کنید بهترین کیفیت با کمترین حجم ممکن:dast::

j0hncna
01-03-2011, 09:15 PM
من هستم .ضمنا توی بخش ترجمه هم می تونم کمکتون کنم . حالا باز اونجا هم درخواست می دم

!INFERNAL
01-03-2011, 09:29 PM
من هستم .ضمنا توی بخش ترجمه هم می تونم کمکتون کنم . حالا باز اونجا هم درخواست می دم
سلام جان سینا به انجمن آذر دانلود خوش اومید و ممنون برای همکاری با ما .
اطلاعات لازم براتون ارسال میشه....
این روزا طرفدارهای جان سینا خیلی زیاد شده من خودم طرفدارش هستم اما کشتی گیر شماره ی یکم رندی اورتون با حرکتrko خیلی باخال بازی میکنه اگر کشتی کج را ببینید متوجه می شید که جان سینا چند هفته پیش توسط رئیس گروه نکسس اخراج شد و بعد از 3 هفته باز استخدام شد توسط همون کسی که اخراج شد در کل کشتی کجwwe از قبل تعیین میشه که چی بشه کی ببازه کی ببره.....

j0hncna
01-03-2011, 09:35 PM
اره من همیشه دنبالش می کنم کشتی رو . حتما سعی می کنم که بخش کشتی رو هم تو این سایت قوی کنم

J@V@D
01-11-2011, 05:24 PM
منم کمکی میکنم ! :sarbaz:

!INFERNAL
01-11-2011, 06:23 PM
منم کمکی میکنم ! http://forum2.azardl.com/images/smilies/smilies-azardl%20%28201%29.gif

سلا دوست عزیز و ممنون برای پیشنهادت برای همکاری با ما اطلاعات لازم براتون ارسال (پ .خ) شد.....

Hossein-R
01-26-2011, 09:50 AM
با سلام به قول دوستان من هم هستم و میتوانم با شما همکاری کنم و امیدوارم بتوانم گوشه ای از این کار بزرگ شما را بر عهده بگیرم

!INFERNAL
01-26-2011, 02:27 PM
با سلام به قول دوستان من هم هستم و میتوانم با شما همکاری کنم و امیدوارم بتوانم گوشه ای از این کار بزرگ شما را بر عهده بگیرم
سلام به سایت خودتون خوش امدید و ممنون برای همکاری با ما...
امیدوارم یکی از اعضای فعال گروه های تخصصی بشید....
اطلاعات لازم براتون پیام خصوصی شد....
موفق باشید.....

sarasky
01-27-2011, 11:05 AM
سلام ،منم دوست دارم با سایت شما همکاری کنم . امیدوارم بتونم مفید واقع باشم .فقط یه سوال راهنماییم کنید چطور مطالب را ارسال کنم.

!INFERNAL
01-27-2011, 12:53 PM
سلام ،منم دوست دارم با سایت شما همکاری کنم . امیدوارم بتونم مفید واقع باشم .فقط یه سوال راهنماییم کنید چطور مطالب را ارسال کنم.
سلام به سایت خودتون خوش اومدید و ممنون برای همکاری با ما....
اطلاعات لازم براتون پیام خصوصی شد.....
موفق باشید....

!INFERNAL
01-27-2011, 09:50 PM
قانون جدید اضافه شده....
هر فرد گروه باید پست هاش حداقل به 100 پست برسونه...

آموزش ریموت برای افراد مبتدی در IFILE.IT

http://pic.azardl.com/images/40902147268495446668.jpg
http://pic.azardl.com/images/02411388873871865031.png
http://pic.azardl.com/images/23047268820223552505.png

RapidPc
03-02-2011, 06:24 PM
سلام من در این پست اعلام همکاری میکنم

!INFERNAL
03-02-2011, 07:55 PM
سلام من در این پست اعلام همکاری میکنم
اطلاعات لازم برای شما پ/خ شد!!!!!!!!!!!!
موفق باشید.....

SeEzAr
03-02-2011, 09:26 PM
با سلام و خسته

من هم خیلی وقته که منتظر بودم منم هستم.

nima_chapter85
05-05-2011, 05:45 PM
(http://forum.p30ask.com/member.php?u=128114) در مورد این عضویت در اپلودر می خواستم بدونم دقیقا کار گروه چی هست مثلا اگر من عضو بشم دقیقا کارم چی هستم شما به من لینک میدین من باید مستقیم کنم ؟؟؟؟!!!!

خوب اگه این طور هست من هم علاقه دارم لچ کنم و به دوستانم کمک کنم لطف کنید شرایط رو برای من هم بگید

!INFERNAL
05-06-2011, 12:54 AM
در مورد این عضویت در اپلودر می خواستم بدونم دقیقا کار گروه چی هست مثلا اگر من عضو بشم دقیقا کارم چی هستم شما به من لینک میدین من باید مستقیم کنم ؟؟؟؟!!!!

خوب اگه این طور هست من هم علاقه دارم لچ کنم و به دوستانم کمک کنم لطف کنید شرایط رو برای من هم بگید
شرمنده یکم دیر شد!!!
اطلاعات لازم پ خ شد!!!!!!!
موفق باشید....

babelirani
10-05-2011, 01:41 PM
سلام

اگه هنوز میخواید منم هستم

Hossein-R
10-05-2011, 02:54 PM
سلام

اون بخش ها به خاطر بعضی از مسایل از این انجمن جدا شده و به یک انجمن دیگه انتقال یافته شما طبق پیغام خصوصی که براتون فرستادم عمل کنید

Mohamad
10-05-2011, 06:06 PM
سلام

به نام خدا
دوست عزیز اگر دوست داشتید در ضمینه مستقیم سازی برنامه ها و بازیها میتونید همکاری داشته باشید .
اگر تمایل دارید به عضویت تیم مدیریتی در بیاید در تاپیک خودش درخواست خودتان را اعلام کنید چون گروه کاربری اعضا ویژه آپلودر و مترجم فعلا حذف شده
در صورت ادامه فعالیت امکانات لازم از سرور دانلود که متاسفانه به دلیل عدم پرداخت صورتحساب از طرف شرکت ایرانی رابط فعلا مصدود هست به شما داده خواهد شد .
اطلاعات متفرقه و خارج از این فروم و وابسته به گروه در صورت علاقه مندی هم توسط مدیر عزیزمان آقا حسین به شما داده شده است .
شاد و پیروز باشید