Sara12
12-01-2010, 02:51 PM
شیرینی کشمشی
مواد لازم:
کره 230 گرم
پودر شکر 300 گرم
آرد 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بیکین پودر یک قاشق چایخوری
کشمش 150 گرم
http://www.shindokht.com/Food/pics/fd0117-s.jpg (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.shindokht.com% 2FFood%2Fpics%2Ffd0117.jpg)
طرز تهیه:
کره و پودر شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود, سپس تخممرغها را یکی یکی به آن اضافه کرده و با همزن میزنیم تا سفید و پوک شود. کشمششها را به مایه اضافه کرده و مخلوط میکنیم . آرد و بیکین پودر را درون مایه میریزیم و با دست مخلوط میکنیم . این مواد را خیلی نباید ورز دهیم و کمی هم چسبناک است، اگر خیلی به دست چسبید مقدار خیلی کمی آرد اضافه میکنیم ولی بهتر است آرد آن زیاد نشود چون شیرینی (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B4%25DB%258C%25D8%25B1%25DB% 258C%25D9%2586%25DB%258C) خشک میشود.
از مواد گلولههای کوچکی برمیداریم و با فاصله در سینی فر که قبلن کاغذ روغنی گذاشتیم، میچینیم. اندازه گلولهها کمی بزرگتر از فندق است.
حتمن این شیرینی (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B4%25DB%258C%25D8%25B1%25DB% 258C%25D9%2586%25DB%258C)ها را با فاصله در سینی بچینید چون در اثرحرارت آنها باز میشوند و اگر فاصله رعایت نشود بههم میچسبند.
درجه حرارت برای پخت این شیرینی (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B4%25DB%258C%25D8%25B1%25DB% 258C%25D9%2586%25DB%258C) 180 درجه سانتیگراد و زمان پخت, بیست دقیقه است.
مواد لازم:
کره 230 گرم
پودر شکر 300 گرم
آرد 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بیکین پودر یک قاشق چایخوری
کشمش 150 گرم
http://www.shindokht.com/Food/pics/fd0117-s.jpg (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.shindokht.com% 2FFood%2Fpics%2Ffd0117.jpg)
طرز تهیه:
کره و پودر شکر و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود, سپس تخممرغها را یکی یکی به آن اضافه کرده و با همزن میزنیم تا سفید و پوک شود. کشمششها را به مایه اضافه کرده و مخلوط میکنیم . آرد و بیکین پودر را درون مایه میریزیم و با دست مخلوط میکنیم . این مواد را خیلی نباید ورز دهیم و کمی هم چسبناک است، اگر خیلی به دست چسبید مقدار خیلی کمی آرد اضافه میکنیم ولی بهتر است آرد آن زیاد نشود چون شیرینی (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B4%25DB%258C%25D8%25B1%25DB% 258C%25D9%2586%25DB%258C) خشک میشود.
از مواد گلولههای کوچکی برمیداریم و با فاصله در سینی فر که قبلن کاغذ روغنی گذاشتیم، میچینیم. اندازه گلولهها کمی بزرگتر از فندق است.
حتمن این شیرینی (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B4%25DB%258C%25D8%25B1%25DB% 258C%25D9%2586%25DB%258C)ها را با فاصله در سینی بچینید چون در اثرحرارت آنها باز میشوند و اگر فاصله رعایت نشود بههم میچسبند.
درجه حرارت برای پخت این شیرینی (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B4%25DB%258C%25D8%25B1%25DB% 258C%25D9%2586%25DB%258C) 180 درجه سانتیگراد و زمان پخت, بیست دقیقه است.