PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كبسه



afsanah82
02-15-2010, 12:22 AM
مواد لازم براي 5 تا 6 نفر:
گوشت ماهيچه=نيم كيلو
چوب دارچين=1 تكه
برگ بو=1 عدد
سير=3 حبه
ميخك=3 عدد
پياز بزرگ=1 عدد
هل=2 حبه
هويج=1 عدد
سير رنده شده=2/1 قاشق سوپخوري
كره=50 گرم
پياز نگيني شده=1 پيمانه
پودر زنجبيل=1 قاشق سوپخوري
ليموعماني=3 عدد
ادويه،پودركاري=1 و 2/1 قاشق سوپخوري
گشنيز خرد شده=4 قاشق سوپخوري
زردچوبه=1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
برنج=4 پيمانه
گوجه فرنگي=3 عدد
آب گوشت=2 پيمانه
آب=3 پيمانه
بادام،صنوبر و كشمش=از هر كدام 4 قاشق سوپخوري
روغن مايع=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. ماهيچه را شسته ،به اندازه اي كه روي آن را بگيرد آب بريزيد. وقتي آب جوشيد كف آن را بگيريد سپس دارچين،برگ بو،سير،ميخك،هويج،پياز و هل را به آن اضافه كرده و بگذاريد ماهيچه كاملا پخته شود و حداقل 2 ليوان آب گوشت بماند.

2. نيمي از كره و 1 قاشق روغن مايع در قابلمه ريخته و سير رنده شده را اضافه كنيد كمي تفت دهيد سپس پياز را اضافه كرده و كمي كه تفت داده شده پودر زنجبيل را اضافه كنيد.

3. ليموعماني سوراخ شده،زردچوبه،ادويه و پودركاري را اضافه كرده،كمي تفت دهيد.

4. گشنيز،گوجه فرنگي،نمك و فلفل اضافه كنيد و مواد را كمي تفت دهيد.

5. آب گوشت را اضافه كنيد.
6. وقتي مواد جوشيد حرارت را ملايم كرده و بگذاريد به مدت 20 تا 30 دقيقه مواد با هم پخته شوند،سپس برنج را اضافه كرده و آب را به برنج اضافه كنيد.

7. نمك و روغن را به اندازه لازم اضافه كرده و وقتي برنج جوشيد حرارت آن را كم كنيد و بگذاريد برنج دم بكشد.

8. صنوبر و بادام پوست گرفته و كشمش را تفت داده،كنار بگذاريد.

9. ماهيچه پخته شده را در ظرفي بگذاريد.

10. بقيه كره را آب كرده و با كمي ادويه روي گوشت بماليد. 1 استكان آب ماهيچه اضافه كرده و در فر قرار دهيد تا روي آن طلايي شود(مواظب باشيد گوشت خشك نشود).

11. وقتي برنج دم كشيد آن را در ديس كشيده ماهيچه را روي برنج قرار داده و با بادام،صنوبر و كشمش روي برنج را بپوشانيد.
:del-s::del-s::del-s::del-s: