PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استیک با پوره فلفل دلمه ای



Sara12
11-22-2010, 10:05 PM
استیک با پوره فلفل دلمه ای



http://img.timeinc.net/recipes/i/recipes/sl/05/05/new-york-steak-sl-1056984-x.jpg



مواد لازم :

رنده پوست ليمو 1 قاشق چايخوري
آب ليمو ترش 2/1 پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
گوشت استيك قرمز 4 عدد
فلفل (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2581%25D9%2584%25D9%2581%25D9% 2584) قرمز دلمه (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25AF%25D9%2584%25D9%2585%25D9% 2587) اي 2 عدد
پياز كوچك 1 عدد
فلفل (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2581%25D9%2584%25D9%2581%25D9% 2584) قمي قرمز 2 عدد
سير خرد شده 2 حبه
ليمو ترش سبز تعدادي براي سرو
طرز تهيه :
در يك ظرف رندة پوست ليمو ترش , دو قاشق سوپخوري روغن زيتون و فلفل (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2581%25D9%2584%25D9%2581%25D9% 2584) را مخلوط كنيد. استيك ها را در اين سس بخوابانيد . براي درست كردن پوره (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%25BE%25D9%2588%25D8%25B1%25D9% 2587)فلفل (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2581%25D9%2584%25D9%2581%25D9% 2584) , ابتدا فلفل (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2581%25D9%2584%25D9%2581%25D9% 2584) هاي دلمه (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25AF%25D9%2584%25D9%2585%25D9% 2587) اي را نصف كنيد , تخم هاي آن را خارج كنيد و با يك قلم مو, روغن زيتون روي آن بماليد و روي كباب پز قرار دهيد تا پوست آن سياه شود. به همين ترتيب پياز را نيز كباب كنيد وبعد از اينكه پياز و فلفل (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2581%25D9%2584%25D9%2581%25D9% 2584) ها خنك شد پوست آنها راگرفته , سپس فلفل (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2581%25D9%2584%25D9%2581%25D9% 2584) هاي كباي , پياز, فلفل (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2581%25D9%2584%25D9%2581%25D9% 2584) قلمي قرمز , سير ونمك را داخل مخلوط كن بريزيد تا به صورت پوره (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%25BE%25D9%2588%25D8%25B1%25D9% 2587) در آيد . آبليمو و مقداري نمك به استيكها اضافه كنيد و بلافاصله استيك ها را از سس خارج كنيد و به مدت هشت تا ده دقيقه روي كباب پز قرار دهيد تا پخته شود و با پوره (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%25BE%25D9%2588%25D8%25B1%25D9% 2587)فلفل (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2581%25D9%2584%25D9%2581%25D9% 2584) سرو كنيد. مي توانيد براي تزئين از رنده هاي پوست ليمو ترش و قاچ هاي ليمو استفاده كنيد.