PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استیک قارچ



Sara12
11-22-2010, 10:04 PM
استیک قارچ



http://patoghu.com/forum/images/statusicon/wol_error.gifبرای دیدن عکس در اندازه بزرگ اینجا کلیک کنید http://www.steakhouse.ir/Images/menu/rib-Steak.jpg



مواد لازم :

قارچ 250 گرم
كره 3 قاشق سوپخوري
آب گوشت 2 پيمانه
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن مايع 3 قاشق سوپخوري
گوشت فيله گوساله 200 گرم
خردل 2/1 قاشق چايخوري
پودر فلفل 4/1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
قارچ (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2582%25D8%25A7%25D8%25B1%25DA% 2586) را پس از شستن خرد كرده در كره تف مي دهيم . آب گوشت را به آرد ذرت اضافه كرده , با كمي نمك و فلفل روي حرارت ملايم قرار داده , هم مي زنيم تا سس كمي غليظ شود. در آخر قارچ (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2582%25D8%25A7%25D8%25B1%25DA% 2586) را اضافه كرده , روغن مايع را در ماهيتابه چدني ريخته , روي حرارت قرار مي دهيم . گوشت را خكمي با بيفتك كوب كوبيده, سپس خردل و فلفل را مخلوط كرده , با برس روي گوشت مي ماليم و گوشت را به اين ترتيب مزه دار كرده , در ماهيتابه قرار مي دهيم تا سرخ شود , سپس در بشقاب گذاشته و سس قارچ (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2582%25D8%25A7%25D8%25B1%25DA% 2586) را روي آن مي ريزيم . مطابق تصوير, با برشهايي از كلم برگ سفيد و گلهاي رنگ شده از پيازچه و برشهايي از سيب قرمز كتاب آرايش سبزيجات ساناز و سانيا , تزئين مي كنيم .