Sara12
11-22-2010, 11:03 PM
شنسل گوشت با پنیر گودا
http://patoghu.com/forum/images/statusicon/wol_error.gifبرای دیدن عکس در اندازه بزرگ اینجا کلیک کنید http://www.steakhouse.ir/Images/menu/tornados-steak-with--bernez-sauce.jpg
مواد لازم :
استيك گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) گوساله 8 تكه
ژامبون دودي 4 ورق
پنير گودا (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25AF%25D8% 25A7) ورقه 4 ورق
تخم مرغ 2 عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
پودر نان 60 گرم
روغن مايع ذرت مقداري
طرز تهيه :
بين هر دو تكه برش استيك , يك ورقه ژامبون و يك ورقه پنير بگذاريد. تخم مرغ ها را داخل يك كاسه شكسته و با چنگال بزنيد . كمي نمك و فلفل به آن بزنيد . استيك هاي آماده شده را داخل تخم مرغ بزنيد سپس در پودر نان بغلطانيد . كمي روغن مايع در ماهيتابه بريزيد ماهيتابه را روي حرارت بگذاريد. استيك ها را در آن قرار دهيدو دو طرف استيك را در كره سرخ كنيد تا برشته و طلايي شود. سپس به ظرف اصلي انتقال دهيد. (براي جلوگيري از ... اي شدن سريع گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) , قبل از سرخ كردن گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) , آن را تكان دهيد تا اضافه هاي پودر نان بريزد ) .
http://patoghu.com/forum/images/statusicon/wol_error.gifبرای دیدن عکس در اندازه بزرگ اینجا کلیک کنید http://www.steakhouse.ir/Images/menu/tornados-steak-with--bernez-sauce.jpg
مواد لازم :
استيك گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) گوساله 8 تكه
ژامبون دودي 4 ورق
پنير گودا (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25AF%25D8% 25A7) ورقه 4 ورق
تخم مرغ 2 عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
پودر نان 60 گرم
روغن مايع ذرت مقداري
طرز تهيه :
بين هر دو تكه برش استيك , يك ورقه ژامبون و يك ورقه پنير بگذاريد. تخم مرغ ها را داخل يك كاسه شكسته و با چنگال بزنيد . كمي نمك و فلفل به آن بزنيد . استيك هاي آماده شده را داخل تخم مرغ بزنيد سپس در پودر نان بغلطانيد . كمي روغن مايع در ماهيتابه بريزيد ماهيتابه را روي حرارت بگذاريد. استيك ها را در آن قرار دهيدو دو طرف استيك را در كره سرخ كنيد تا برشته و طلايي شود. سپس به ظرف اصلي انتقال دهيد. (براي جلوگيري از ... اي شدن سريع گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) , قبل از سرخ كردن گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) , آن را تكان دهيد تا اضافه هاي پودر نان بريزد ) .