Sara12
11-22-2010, 11:01 PM
رولت گوشت
http://www.persianv.com/ashpazi/khabar/rolete%20gosht.jpg
مواد لازم :
گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) راسته گوساله در حدود 5/1 كيلو
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن زيتون 3/1 پيمانه
پنير پاستافيلاتا 100 گرم
سير 4 حبه
هويج نيم پز شده 2الي 4 عدد
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع ذرت براي سرخ كردن مقداري
رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
ترخان خشك 2 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) را با بيفتك كوب كوبيده تا اندازه آن دو برابر و نيم اندازه اوليه شود ؛سپس نمك و فلفل را به روغن زيتون اضافه مي كنيم و با برس روي سطح گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) مي ماليم. پنير پاستافيلاتا را رنده كرده , روي سطح گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) مي پاشيم . سير را پوست كنده و با هويج نيم پز شده و جعفري خرد شده در يك قسمت گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) قرار مي دهيم ,سپس آن را لوله مي كنيم و با نخ وسوزن مي دوزيم و در روغن سرخ مي كنيم . رب گوجه فرنگي را نيز در كمي روغن تف داده و با سه پيمانه آب به گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) اضافه مي كنيم . حرارت را ملايم مي كنيم تا گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) بپزد . چنانچه هنگام پختن, گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) به آب نياز داشت مجدداً به آن اضافه مي كنيم . پس از پخت نخ را بيرون كشيده و گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) را به صورت حلقه حلقه برش مي دهيم . سپس ترخان خشك را در آب گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) ريخته تا چند جوش بزند سپس روي رولت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B1%25D9%2588%25D9%2584%25D8% 25AA)گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) بريزيد .
http://www.persianv.com/ashpazi/khabar/rolete%20gosht.jpg
مواد لازم :
گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) راسته گوساله در حدود 5/1 كيلو
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن زيتون 3/1 پيمانه
پنير پاستافيلاتا 100 گرم
سير 4 حبه
هويج نيم پز شده 2الي 4 عدد
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع ذرت براي سرخ كردن مقداري
رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
ترخان خشك 2 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) را با بيفتك كوب كوبيده تا اندازه آن دو برابر و نيم اندازه اوليه شود ؛سپس نمك و فلفل را به روغن زيتون اضافه مي كنيم و با برس روي سطح گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) مي ماليم. پنير پاستافيلاتا را رنده كرده , روي سطح گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) مي پاشيم . سير را پوست كنده و با هويج نيم پز شده و جعفري خرد شده در يك قسمت گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) قرار مي دهيم ,سپس آن را لوله مي كنيم و با نخ وسوزن مي دوزيم و در روغن سرخ مي كنيم . رب گوجه فرنگي را نيز در كمي روغن تف داده و با سه پيمانه آب به گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) اضافه مي كنيم . حرارت را ملايم مي كنيم تا گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) بپزد . چنانچه هنگام پختن, گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) به آب نياز داشت مجدداً به آن اضافه مي كنيم . پس از پخت نخ را بيرون كشيده و گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) را به صورت حلقه حلقه برش مي دهيم . سپس ترخان خشك را در آب گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) ريخته تا چند جوش بزند سپس روي رولت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B1%25D9%2588%25D9%2584%25D8% 25AA)گوشت (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25DA%25AF%25D9%2588%25D8%25B4%25D8% 25AA) بريزيد .