Sara12
11-22-2010, 10:44 PM
خوراک زبان با سس قارچ
مواد لازم :
زبان (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B2%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9% 2586) گوساله 1 عدد
برگ بو 2عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
قارچ 250 گرم
كره 50 گرم
سس سفيد 2/1 1 پيمانه
طرز تهيه :
زبان (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B2%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9% 2586) گوساله را با مقداري آب , برگ بو , نمك و فلفل به مدت شش ساعت بپزيد و بعد آن را از اب بيرون آورده و پوست آن را بگيريد. سپس به صورت ورقه برش داده , قارچ (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2582%25D8%25A7%25D8%25B1%25DA% 2586) را پس از شستن و خرد كردن به صورت ورقه برش داده در كره تف دهيد و به سس سفيد اضافه كنيد . ورقه هاي زبان (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B2%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9% 2586) را به مدت پنج الي ده دقيقه در سس سفيد روي حرارت قرار دهيد. , بعد در ظرف مورد نظر بچينيد يا ميتوانيد يك قاشق آرد را در پنجاه گرم كره تف دهيد به آب زبان (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B2%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9% 2586) اضافه كنيد چند جوش بزند ورقه هاي زبان (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B2%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9% 2586) را درظرف مورد نظر چيده سس را روي آن بريزيد .
مواد لازم :
زبان (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B2%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9% 2586) گوساله 1 عدد
برگ بو 2عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
قارچ 250 گرم
كره 50 گرم
سس سفيد 2/1 1 پيمانه
طرز تهيه :
زبان (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B2%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9% 2586) گوساله را با مقداري آب , برگ بو , نمك و فلفل به مدت شش ساعت بپزيد و بعد آن را از اب بيرون آورده و پوست آن را بگيريد. سپس به صورت ورقه برش داده , قارچ (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D9%2582%25D8%25A7%25D8%25B1%25DA% 2586) را پس از شستن و خرد كردن به صورت ورقه برش داده در كره تف دهيد و به سس سفيد اضافه كنيد . ورقه هاي زبان (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B2%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9% 2586) را به مدت پنج الي ده دقيقه در سس سفيد روي حرارت قرار دهيد. , بعد در ظرف مورد نظر بچينيد يا ميتوانيد يك قاشق آرد را در پنجاه گرم كره تف دهيد به آب زبان (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B2%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9% 2586) اضافه كنيد چند جوش بزند ورقه هاي زبان (http://patoghu.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fircook.blogpars.co m%2F%3Ftand%3D%25D8%25B2%25D8%25A8%25D8%25A7%25D9% 2586) را درظرف مورد نظر چيده سس را روي آن بريزيد .