tina
11-18-2010, 03:19 PM
حجتالاسلام علیپور درباره حکم صادر شده از سوی هیات رسیدگی به تخلفات حرفهای فوتبال درباره داریوش مصطفوی که از محرومیت مادامالعمر او در فوتبال و لغو عضویتش از خانوادهی فوتبال دلالت دارد میگوید: «این حکم میتواند مادامالعمر نباشد و هیات پس از تصمیمگیری دربارهی پروندهی مصطفوی، به او فرصت دفاع از خودش را داده است. هنوز جلسهای را برای حضور مصطفوی و دفاعش تعیین نکردهایم اما پیشبینی میکنم این کار در هفته آینده انجام شود.»
علیپور ادامه میدهد: «مستندات و جزییات پرونده مصطفوی شنبه منتشر میشود. این مستندات را منتشر میکنیم و تصمیمی را هم که درباره مصطفوی گرفتهایم طبق آییننامهها و قوانین موجود است. البته همانطور که گفتم مصطفوی فرصت دفاع دارد. ما باید منتظر پاسخ مصطفوی هم باشیم تا به تصمیم نهایی دقیقتری درباره او برسیم.»
علیپور ادامه میدهد: «مستندات و جزییات پرونده مصطفوی شنبه منتشر میشود. این مستندات را منتشر میکنیم و تصمیمی را هم که درباره مصطفوی گرفتهایم طبق آییننامهها و قوانین موجود است. البته همانطور که گفتم مصطفوی فرصت دفاع دارد. ما باید منتظر پاسخ مصطفوی هم باشیم تا به تصمیم نهایی دقیقتری درباره او برسیم.»