PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باز هم زنگ خنده

mozhgan
03-24-2010, 06:13 PM
دو تا سوسک پولدارازدواج می کنند. ماه عسل میرن توالت فرنگی!

نصیحتی از یک داغدیده : هرگز به رنگ قرمز وآبی شیر توالت اعتماد نکن .

از یک پسره می پرسن تو چرا ریش نداری؟ می گه من به مامانم رفتم!

ازیکی می پرسن دوست داری چه جوری بمیری؟ می گه مثل پدربزرگم در خواب و آرامش. نه مثل مسافرهای اتوبوسش در ترس و وحشت!

به یه زیزیه می گن: ای زن ذلیل! چرا تو شستن ظرف ها به زنت کمک می کنی؟ میگه خوب اونم تو شستن لباس ها کمکم می کنه!

پنج تا داداش پولاشونو رو هم می ذارن تاکسی می خرند. بعد از چند وقت ورشکست می شن. اگه گفتی چرا؟ آخه پنج تایی با هم می رفتن مسافرکشی!

از دختره می پرسن شوهر چند حرف داره؟ میگه اگه پیدا بشه حرف نداره!

اصفهانیه تو خواب می بینه به یه فقیر 1000 تومان داده. بلند می شه می گه: عجب کابوسی بود!

یکی با دوستش با لگد می زدن تو شکم همدیگه. یکی دیگه از اونجا رد می شده می گه شما دو تا دردتون نمی گیره ؟ می گن نه پوتین پامونه!

یکی تو جنگ بیسیم چی بوده. بیسیم می زنه می گه من 5000 نفر رو اسیر کردم. بیابد ببریدشون. بهش می گن خوب خودت بیارشون. می گه: آخه اینا نمی ذارن من بیام!

از یکی می پرسن نخست وزیر به انگلیسی چی می شه؟ می گه : First And Under

اصفهانیه يه بطري آب معدني ميخره ميبره خونه، به زنش ميگه: حج خانوم، توش آب بيريزيدا، غليظس!

تیمارستان نوار کاست نوحه می ذارن همه پا میشن می رقصن به جز یکی میگن این حتما سالمه ازش می پرسن تو چرا نمی رقصی ؟ میگه:آخه من عروسم

طرف لب دریا نشسته بود ،هی می گفت: ماشالا ماشالا، ازش پرسیدن: چرا هی میگی ماشالا گفت: پسرم نیم ساعت رفته زیرآب هنوزبالا نیامده.

یارو داشت گریه میکرد. باباش بهش میگه چی شده؟ میگه: عاشق شدم. باباهه میگه: حالا عاشق کی شدی؟ میگه: هرکی شما صلاح بدونید