PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا می خواهید عروس و داماد نمونه برای خانواده همسرتان باشید؟

Sara12
11-10-2010, 02:11 PM
آیا می خواهید عروس و داماد نمونه برای خانواده همسرتان باشید؟

همه ما آزادی را دوست داریم و دوست نداریم از کسی اطاعت کنیم، اما ...«احترام‌گذاشتن، مداراکردن و توجه‌کردن» به خواسته‌های پدر و مادر همسرمان، «اطاعت‌کردن و بردگی» نیست.

همه ما آزادی را دوست داریم و دوست نداریم از کسی اطاعت کنیم، اما ...
«احترام‌گذاشتن، مداراکردن و توجه‌کردن» به خواسته‌های پدر و مادر همسرمان، «اطاعت‌کردن و بردگی» نیست.
«برای مهمانی شام شب جمعه، از یک هفته قبل برنامه‌ریزی کردم و نهایت تلاشم را کردم تا پدر و مادرم به داشتن فرزندی مثل من افتخار کنند و پدر و مادر همسرم هم در خانه فرزندشان احساس آرامش و شادی بکنند. اما همه چیز به خاطر یک حرف و حرکت ناخواسته به هم ریخت. هنوز هم نفهمیده‌ام توقع آنها از من بالاست یا رفتار من با آنها صحیح نیست...» در اغلب موارد همین‌طور بی‌دلیل و اتفاقی، لحظه‌های خاص، به خاطر یک حرف یا حرکت نادرست و ناخواسته خراب می‌شود. شاید اگر در همه سال‌های پیش از ازدواج ، از روابط تیره و تار عروس و مادرشوهر یا مادر زن و داماد برای ما نقل نمی‌کردند یا نقل می‌کردند و راهکارهای رفع این مشکل را هم می‌گفتند، بعد از ازدواج این‌قدر راهمان را گم نمی‌کردیم. در این مقاله درباره رفتارهای درست با والدین همسرمان صحبت می‌کنیم.