توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اولین دوره مسابقات آریا دانلود به مناسبت عید نوروز همراه نفیس ترین جوایز
dverbame
03-17-2010, 05:26 PM
:d::d::d::d::d:
خوب دیگه خنده بسه
:nish::nish::nish::nish::nish::nish::nish:
باسلام خدمت همه دوستای گلم
اولین دوره از مسابقات آریا دانلود رو به مناسبت سال نو شروع میشه
:nish::nish::nish::nish:
من که میدونم همتون میخواین بدونین جایزه چیه؟؟؟؟
جایزه چیهههه؟؟؟؟؟
:nish::nish::nish::nish::nish::nish:
:gah9::gah9::gah9::gah9::gah9:
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
:chragh::chragh::chragh:
خب بزارین منم یکم شوخی کنم.
:nish::nish::nish:
اوه اوه اوه
:ch1::ch1::ch1::ch1:
نه نزن-نزن-نزن میگم
:good::good::good::good:
تسلیم
:taslim::taslim::taslim::taslim:
=====================
:nish::nish:
خوب حالا جایزه رو میگم دیگه :
دوستان عزیز به مناسبت عید این دوره جوایزش اینجوری هست که چندین جایزه در نظر گرفته میشه تا دوستان عزیز به دلخواه خودشون از میون اونا 1 دونه رو انتخاب کنن.
این دوره از مسابقه تا روز 5 /1
سال نو مهلت پاسخ گویی داره.
وبعد از اون قرعه کشی میشه
و 2 نفر از عزیزانی که جواب درست دادن به قید قرعه انتخاب میشن و هدایاشون رو تحویل میگیرن.
======================================
و اما جوایز:
جایزه ویژه:
البته این جایزه هیچ جا هماهنگ نشده :nish:
از اختیارات شخصی استفاده میکنم و
ادماین سیخی چند :nish:
اول یه فاتحه برام بخونین تا بگم :nish:
1 ماه فضای نا محدود سایت برای اپلود فایل ها
فقط جهت اپلود فایل نه نصب اسکریپت :from me :
1.ویندوز 7 (32 بیتی یا 34 بیتی)
2.ویندوز xp اخرین ویرایش +1 دی وی دی نرم افزار انتخابی
2.سیتم عامل لینوکس ویرایش اوبونتو
3.سیتم عامل لینوکس ویرایش کوبونتو
4.پک نرم افزاری ادوبی یا همون Creative suit adobe master collection
5.پک نرم افزاری انتخابی به اندازه 2 دی وی دی (نرم افزار های درخواستی خودتون رو در 2 دی وی دی تقدیمتون میکنیم)
خوب بریم سراغ جایزه های با حال تر که من دوست دارم
یعنی بازی ها:d:
6.بازی pes 2010 به همراه اخرین پچ ها و تغییرات
7.بازی Oblivion به همراه تمامی پچ ها و ...(من جا شما ها میبودم همینو بر میداشتم :nish:)
8.بازی mass effect 2
9.بازی battle field bad company 2
10.بازی bio shock 2
11. بازی dirt2
12. بازی assassins creed 2
نکته: دوستان سعی کردم بازی های جدید رو تو لیست بزارم. اگه میخواید بازی های قدیمی تر رو هم بگید تا بزارم.
جوایز بسههههههههههههه؟:nish::nish::nish:
از جیب بابام دارم میدم اینجوریییییی:good::good:
من که میدونم ادماین من و میکشه این مسابقه رو راه انداختم
:taslim::taslim:
==================================
:nish::nish::nish::nish:
ها چیه؟
چی؟
چی؟
نمیشنوم
اها سوال دیگه :nish::nish::nish:
توجه توجه توجه
سوال رو زود جواب بدین مسابقه خراب :nish::nish::nish:
پس زود جواب بدین :gah9::gah9::gah9:
======================
سوال:
خیلی راحته ها . به جون شما
تصویر زیر چیه؟
:d:
http://forum.azardl.com/attachment.php?attachmentid=762&stc=1&d=1268832182
اطلاعات کامل شامل
1.مطعلق به چه سالی؟
2. اولین بار در کجا و توسط چه گروهی به کار رفته ؟
3.وزنش؟
=======================================
قوانین:
دوستانی که جواب رو پیدا کردن .
فقط اسم وسیله رو این جا میگن
و بقیه ی اطلاعات رو برام پیغام خصوصی کنید .تا همه نیان بگن همینی که دوست قبلی گفت.
در غیر این صورت حتی اگهجواب درست باشه هیچ هدیه ای به شما تعلق نمیگیره
:yes::yes::yes::yes:
سوال از این آسونتر گیر نیاوردی؟ مثلا سن و سال و اسم دائی جان اون آقائی که رو زمین وایستاده؟
در ضمن پیشنهاد می کنم سوالایی طرح بشه که جوابش یعنی حلش مفید به فایده باشه!
dverbame
03-17-2010, 06:02 PM
سوال از این آسونتر گیر نیاوردی؟ مثلا سن و سال و اسم دائی جان اون آقائی که رو زمین وایستاده؟
سوالش کاملا اسونههههه.
باور ندارید .؟؟؟؟ پیداش کنید :from me :
مربوط به فناوری اطلاعاته .
اگه سوال اسون باشه که مسابقه بی مزه میشه zaboon draz::
در ضمن جواب این سوال یک نکته از تاریخچه یکی از قطعات مربوط به تکنولوژی هست
پس کاملا مفید به فایدست که جواب سوال تاریخچه و پیشینه یک چیز رو واسه همه مشخص کنه.
در ضمن جایزه ها چیزای کمینستا که بخواد مسابقش اسون باشه
dverbame
03-17-2010, 06:22 PM
این که مثلا این اولین کامپیوتر دنیا باشه
با فلان وزن و حجم 10 مگابایت .
و این که اولین بار برای ارتش امریکا استفاده شده باشه و....
یا این که اولین ماشین لباس شویی دنیا ؟؟؟
شما که میگید بیاید سوال خوب طرح کنید. ببینم چقدر سوالاتون اموزندست؟؟؟؟؟
سوال جالبی نیست؟
فایده ای نداره؟
Mohamad
03-17-2010, 06:44 PM
به نام یزدان پاک
به خشنودی اهورا مزدا
دوستان و همکاران عزیز عید را پیشاپیش به همه شما عزیزان تبریک میگم و امیدوارم سالی پربار را پشت سرگذاشته باشین و سالی پرخیر و برکت را پیش رو داشته باشید . :^:
اولین دوره از مسابقات اذر دانلود رو به مناسبت سال نو شروع میشه
ممنون سینا جان که باعث و بانی این عمل خیر شدی ولی در مورد جوایز بعدا شاید من از طرف خودم مواردی را اضافه کنم ولی اون موارد که گفتی به خودت مربوطه :zab0: البته به استثنا فضا که قبول میکنم به هر حال شما حق آب و گل دارین اینجا :^:
ادماین سیخی چند
:ch0m:ببینم منظورت منم؟ :ch0m:
من که founderهستم و این را اینجا اعلام میکنم ، فعلا مدیریت انجمن با توست و ناظرین و سرپرستان هم نظارت میکنند ، master سایت هم که نیما هستش ، پس اینجا رو عوضی گفتی ، من مخلص همه بچه های بامرام سایت هستم و از اینکه همکارانی مثل شما دارم واقعا خوشبختم .:dast::
ماه فضای نا محدود سایت برای اپلود فایل ها
فقط جهت اپلود فایل نه نصب اسکریپت
مشکل نیست حرف شما حرف منه ، اگر قوانین کپی رایت و بین المللی رعایت بشه من مشکلی ندارم ، هم فضا و هم پهنای باند نامحدود به برنده داده میشه بعد از اتمام 1 ماه هم 1 ماه فایلها بر روی سرور خواهد ماند. :from me :
سوال:
خیلی راحته ها . به جون شما
تصویر زیر چیه؟
:tf:منم میتونم شرکت کنم ، اون وقت جایزه من چی میشه؟ :shad:
از جیب بابام دارم میدم اینجوریییییی
من که میدونم ادماین من و میکشه این مسابقه رو راه انداختم
کشتن که حالا باشه برای بعد عید تا تصمیم بگیرم :m0n:
اما بهتره جوایز را طوری انتخاب کنید که نیازی به ارسال نباشه ، حالا بعدا در این مورد تصمیم گرفته میشه ،زمان شرکت در مسابقه را هم به نظر من تا 13 نوروز که روز طبیعت هستش تمدید کنید بهتره .
ضمن خوش آمد گویی به دوست عزیزم و استاد گرامی آقای صباغی عزیز ، میخوام از شما به عنوان یک استاد ریاضی خواهش کنم شما هم یک سوال ریاضی برای مسابقه طراحی کنید :from me :
بیشتر بچه ها میدونند ولی برای کسانی که نمیدانند باید بگم آقای صباغی استاد ریاضیات هستند و سایت و مجموعه آذردانلود در ابتدا به وسیله ما دو نفر و به همت ایشان تاسیس شد و بدون شک اینجا همیشه خانه ایشان هست در ضمن ایشان به همراه اساتید ریاضی تبریز یک فروم ریاضی دارند که بنده هم عضو کوچکی از آن مجموعه هستم و به همه عزیزانی که به ریاضی علاقه دارند پیشنهاد میکنم حتما در سایت و انجمن azarmath.comعضو بشند ، عجله کنید تا اینم عضویتش پولی نشده :d
در آخر از همه شما عزیزان که در سال گذشته برای مجموعه زحمت کشیدین تشکر میکنم و امیدوارم خداوند بزرگ به من عنایت کرده و فرصت جبران این محبت شما را داشته باشم از همه عزیزانی که به دلیل مشکلات به وجود آمده در مجموعه سابق مطالبشان حذف شد هم یکبار دیگه عذرخواهی میکنم و امیدوارم کشور عزیزمان ایران از بند تحریمهای ناجوانمردانه هم خلاص بشه و دیگر شاهد بسته شدن دروازه های علم و دانش به روی ایرانیان نباشیم و همه دولت مردان به این نتیجه برسند که مشکلات سیاسی ربطی به اطلاع رسانی ندارد و چه مجموعه ما که از این مورد ضربات زیادی را متحمل شد و چه سایر همکارانمان در سایتها و مجموعه های علمی هدفی به جز اطلاعرسانی و ترویج علم و دانش نداریم ، در اینجا لازمه تا یکبار دیگه از دو مدیر و سرپرست سابق انجمن هم یادی بشه ؛ دوستان عزیزمان آقایان پژمان غلامی و پرویز باقری که زحمات زیادی برای مجموعه کشیدند و امیدوارم با رفع مشکلات باز هم این دو عزیز را در جمع خودمان ببینیم .
با سپاس فراوان از همه همکاران و اعضا سایت
محمد محمدزاده :^:
تا اونجایی یادمه یه هاردیسک بود که ibm ساخته بود
Mohamad
03-18-2010, 12:03 PM
سلام
کاش برنده تو باشی نیما تا ....:d:
شاد و پیروز باشید :from me :
Mohamad
03-18-2010, 12:41 PM
The IBM 305 RAMAC, publicly announced on September 13, 1956[1][2], was the first commercial computer that used a moving head hard disk drive (magnetic disk storage) for secondary storage. RAMAC stood for "Random Access Method of Accounting and Control". Its design was motivated by the need for real time accounting in business.[3] The first RAMAC to be used in the US auto industry was installed at Chrysler's MOPAR Division in 1957. It replaced a huge tub file which was part of MOPAR's parts inventory control and order processing system. The 305 was one of the last vacuum tube computers that IBM built. The IBM 350 disk system stored 5 million 8-bit (7-bits plus 1 odd parity bit) characters. It had fifty 24-inch diameter disks. Two independent access arms moved up and down to select a disk, and in and out to select a recording track, all under servo control. Average time to locate a single record was 600 milliseconds. Several improved models were added in the 1950s. The IBM RAMAC 305 system with 350 disk storage leased for $3,200 per month in 1957 dollars, equivalent to a purchase price of about $160,000. More than 1000 systems were built. Production ended in 1961, the RAMAC computer became obsolete in 1962 when the IBM 1405 Disk Storage Unit for the IBM 1401 was introduced, and the 305 was withdrawn in 1969.
One storage disk showing head crash damage.
The original 305 RAMAC computer system could be housed in a room of about 9 m (30') by 15 m (50'); the 350 disk storage unit measured around 1.5 m² (16 sq ft). The first hard disk unit was shipped September 13, 1956[4]. The additional components of the computer were a card punch, a central processing unit, a power supply unit, an operator's console/card reader unit, and a printer. There was also a manual inquiry station that allowed direct access to stored records. IBM touted the system as being able to store the equivalent of 64,000 punched cards.[3]
Programming the 305 involved not only writing machine language instructions to be stored on the drum memory, but also almost every unit in the system (including the computer itself) could be programmed by inserting wire jumpers into a control panel.
During the 1960 Olympic Winter Games in Squaw Valley (USA), IBM provided the first electronic data processing systems for the Games. The system featured an IBM RAMAC 305 computer, punch card data collection, and a central printing facility.
Currie Munce, research vice president for Hitachi Global Storage Technologies (which has acquired IBM's hard disk drive business), stated in a Wall Street Journal interview[5] that the RAMAC unit weighed over a ton, had to be moved around with forklifts, and was delivered via large cargo airplanes. According to Munce, the storage capacity of the drive could have been increased beyond five megabytes, but IBM's marketing department at that time was against a larger capacity drive, because they didn't know how to sell a product with more storage.
http://forum.azardl.com/attachment.php?attachmentid=827&stc=1&d=1268901843
Introduced in 1956, the IBM 305 RAMAC (Random Access Memory Accounting System) was an electronic general purpose data processing machine that maintained business records on a real-time basis. The 305 RAMAC was one of the last vacuum tube systems designed by IBM, and more than 1,000 of them were built before production ended in 1961.
Mohamad
03-18-2010, 01:00 PM
IBM 350 RAMAC
Why It's Important
The 350 RAMAC (RAMAC stands for Random Access Method of Accounting and Control) magnetic disk drive was the first device able to provide direct access of less than a second for reading and writing or updating individually a very large number of records. The RAMAC disk drive marked the beginning of a revolution in computing by introducing transaction processing, replacing sequential processing, until then required with the storage of databases on inherently serial access media like paper or magnetic tape and punched cards.
Features
The RAMAC disk drive stored 5 million characters (using a 6 bit character code plus a parity and space bit per character) in the form of 50,000 100 character sectors. The disks were 2 feet in diameter and the disk stack consisted of 50 magnetic disks for data storage in a stack 20 inches high. The maximum access time was 0.8 seconds to any record in the stack.
Among the radical innovations made to realize the RAMAC disk drive included:
using a rotating stack of closely spaced magnetic disks positioning of two read/write heads to serve many tracks like magnetic drums, the read/write head spacing had to be close but always out of contact with the storage media. The RAMAC used a pressurized air or floating head for this purpose self-clocking for the reading of data wide erase narrow read/write magnetic heads small read/write transducer to fit between closely spaced disks spin coated iron oxide paint on aluminum disks
Brief History
IBM established a small "advanced technology" laboratory, the first on the West Coast, in San Jose in 1952. the size was limited to 50 people and the main purpose was to acquire engineering talent on the West Coast given the reluctance on so many there to move to the IBM Labs back East. Rey Johnson, an inventive genius, was put in charge and given free rein to focus on projects that sometime in the future may benefit IBM. This freedom and exploratory environment led to the concept of a mass storage device as a part of a transaction processing system. Rey Johnson is universally recognized as the creator, inventor or father of the RAMAC disk drive and received the National Medal of Technology for his contributions to data storage in 1986.
Earlier punch card accounting relied on pre-punched cards in a tub file to store frequently used data. These would be manually selected to merge with newly keypunched data for batch processing of business data. .Johnson eventually recognized that by mechanizing the role of a tub file for many applications transactions could be processed directly. From this concept to a transaction processing system with its enabling magnetic disk file was a journey requiring innovation and dedication. The two individual most responsible for the implemetation of these concepts were Lou Stevens for the disk file and John Haanstra for the system
Public disclosure dates:
May 1955 IBM press conference describes new method for data storage being pursued, “that takes information takes information from a stored program using a multi-million character random access memory.
July 1955 "This Exciting Device Stores 5 Million Thoughts," PG&E Progress, Pacific Gas & Electric Company, San Francisco CA
April 1956 Details of RAMAC disk drive design presented at the Western Joint Computer Conference
Jun 1956 Shipment of one of 14 RAMAC prototypes to Zellerbach Paper Company, SF CA
Sep 4, 1956 September 4, 1956 is the date on which IBM internally announced both the IBM RAM 650 and IBM 305 RAMAC, both of which included the IBM 350.
Sep 13,1956 A, NY Times article carried a public announcement of the RAMAC 305 sysyem that included the RAMAC disk drive. . An IBM Press Release dated Sept 14th, states that the 650 RAMAC was announced.
The 350 RAMAC disk drive as the key component of the IBM 305 System demonstrated the value of magnetic disk storage for accounting and control applications.Today magnetic disk storage is pervasive in all computing applications and has become the way essentially all on-line information is stored, and shared world-wide.
dverbame
03-18-2010, 02:01 PM
محمد تو چرا مسابقه رو خراب میکنی؟
مگه ندیدی که گفتم فقط اسمش رو بگید و بقیه ی اطلاعات رو پیغام خصوصی کنی؟؟؟؟؟؟
بابا قراره به 2 نفر جایزه بدیم.
ای بابا.:del-s:
حالا این دفعه خودت سوال طرح کن و جایزه بده :del-s:
Mohamad
03-18-2010, 03:01 PM
سلام
من فکر کردم نیما جواب را داد و دیگه من هم تکمیلش کنم
نه تو رو خدا خودت ادامه بده ، اصلا آقا من تو این تاپیک دیگه پست نمیدم :too gooshi::too gooshi:
شرمنده
بای
من جایزمو میخوام سینا:dast::
میخوای بزنی زیرش:ch0m: تازه جدیدا آقای چماغی متعهل شده خانومشم میفرستم بیادا از خودش عصبانی تره:ch1: خانوم وردنه ای هستند زود باش احترام بذار:adab:
Mohamad
03-18-2010, 06:50 PM
سلام
شما نگاه کن این جوابو خوب داده دیگه :
من که فقط کاملش کردم :no:
به نظر من هر کس شرکت میکنه فقط بگه : من پاسخ را ارسال کردم به طور خصوصی به آقا سینا
الان نیما جواب داده من رو مقصر میدونید :too gooshi:
مخلصم :from me :
dverbame
03-20-2010, 08:21 PM
سلام دوستان ببخشید این چند روزه من نبودم و البته قربون این اقایوننننننههه پشت صحنه برم. اینترنتم که .....
خوب دوستان سوال قبلی رو اقا محمد خراب کردن و به دلیل شکایت دوست عزیزمون اقای صباغی از نوع سوال من بنده تصمیم گرفتم ادامه ندم . اما دیدم درست نیست اینجوری ولش کنم.
حالا دوستان عزیز یکی از شما عزیزان که سوال خو ب بلدید به خصوص اقای صباغی که به بنده ایراد گرفتن یک سوال سخت و اموزنده طرح کنید تا بشه سوال مسابقه و من جوایز رو تقدیمتون میکنم
کسی که سوال رو طرح میکنه دقت کنه که سوالش 2 قسمتی باشه مثه همین سوال من . مثلا اول به صورت عمومی نام قطعه که هارد بود رو اعلام کنن و بعدش به صورت خصوصی دیگر مشخصات قطعه یا ....
سوال قبلی هم
اون اولین هارد ساخته شده در سال 1956
که کلا 5 مگ ظرفیتش بوده
در سپتامبر سال 1956 ibm اولین کامپیوتر
با نام 305 ramac
رونمایی کرد که دارای هارد بود .
این هارد بیش از 1 تن وزن داشت و 5 مگ هم فضا
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.