tina
11-01-2010, 12:46 PM
بادام زمینی یكی از مغزهای بسیار پرخاصیت است كه حاوی مقادیر زیادی پروتئین بوده و یك خوردنی مناسب برای افرادی است كه در رشته بدنسازی كار میكنند یا كسانی كه زیر وزن طبیعی هستند.
به گزارش ایسنا، ممكن است بسیاری از مردم از این مطلب آگاه نباشند، اما متخصصان تغذیه تاكید دارند كه اگر بادام زمینی با پوست و به صورت كره بادام زمینی خام حاوی پوست آن مصرف شود، مقدار بیشتری از ریز مغذیها را دارا خواهد بود و بیش از نوع بدون پوست و پاك شده آن خاصیت دارد، البته اگر هر نوع آن را ترجیح میدهید مصرف كنید باید بدانید كه برای سلامتی بسیار مفید است.
بادام زمینی حاوی مقادیر زیادی از آنتی اكسیدان پلی فنول است كه نوع ابتدایی آن اسید پیـكوماریك نامیده میشود.در بادام زمینی بو داده مقدار این اسید افزایش مییابد و در نتیجه محتوای آنتی اكسیدانی آن 22 درصد بیشتر میشود، به طوری كه مقدار آنتی اكسیدان آن حتی از توت فرنگی و تمشك هم بیشتر میشود.
به گزارش شبكه خبری تورنتو نیوز، بادام زمینی بینمك برای عروق و سرخرگهای شما بسیار مفید است.
یك چهارم فنجان بادام زمینی به اندازه یك قاشق غذا خوری روغن زیتون حاوی چربی اشباع نشده است.
چربیهای اشباع نشده برای پایین آوردن كلسترول خون مفید هستند.بادام زمینی (http://www.porbazde.com/) همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی نیاسین است كه به ترمیم آسیبهای سلولی و حفاظت در برابر بیماری آلزایمر و سایر مشكلات ذهنی مربوط به بالا رفتن سن كمك میكند.
بادام زمینی یكی از منابع غنی از ویتامین E است كه آنتیاكسیدانی قدرتمند بوده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، عروقی و سرطانی را به میزان چشمگیری كاهش میدهد. علاوه بر اینها، بادام زمینی مقدار زیادی آهن دارد كه برای بهبود و اصلاح عملكرد گلبولهای قرمز خون بسیار مفید و ضروری است.
بادام زمینی غنی از كلسیم است كه سلامت استخوانها را بهبود میبخشد. همچنین این مغز خشكبار سرشار از بیوفلاونوئیدهاست كه این مواد به بهبود جریان خون در مغز تا 30 درصد كمك میكند بنابراین خطر سكته مغزی را نیز كاهش میدهد. افزودن مقدار كمی بادام زمینی به رژیم روزانه، 14 درصد كلسترول بد خون را كاهش میدهد.
به گزارش ایسنا، ممكن است بسیاری از مردم از این مطلب آگاه نباشند، اما متخصصان تغذیه تاكید دارند كه اگر بادام زمینی با پوست و به صورت كره بادام زمینی خام حاوی پوست آن مصرف شود، مقدار بیشتری از ریز مغذیها را دارا خواهد بود و بیش از نوع بدون پوست و پاك شده آن خاصیت دارد، البته اگر هر نوع آن را ترجیح میدهید مصرف كنید باید بدانید كه برای سلامتی بسیار مفید است.
بادام زمینی حاوی مقادیر زیادی از آنتی اكسیدان پلی فنول است كه نوع ابتدایی آن اسید پیـكوماریك نامیده میشود.در بادام زمینی بو داده مقدار این اسید افزایش مییابد و در نتیجه محتوای آنتی اكسیدانی آن 22 درصد بیشتر میشود، به طوری كه مقدار آنتی اكسیدان آن حتی از توت فرنگی و تمشك هم بیشتر میشود.
به گزارش شبكه خبری تورنتو نیوز، بادام زمینی بینمك برای عروق و سرخرگهای شما بسیار مفید است.
یك چهارم فنجان بادام زمینی به اندازه یك قاشق غذا خوری روغن زیتون حاوی چربی اشباع نشده است.
چربیهای اشباع نشده برای پایین آوردن كلسترول خون مفید هستند.بادام زمینی (http://www.porbazde.com/) همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی نیاسین است كه به ترمیم آسیبهای سلولی و حفاظت در برابر بیماری آلزایمر و سایر مشكلات ذهنی مربوط به بالا رفتن سن كمك میكند.
بادام زمینی یكی از منابع غنی از ویتامین E است كه آنتیاكسیدانی قدرتمند بوده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، عروقی و سرطانی را به میزان چشمگیری كاهش میدهد. علاوه بر اینها، بادام زمینی مقدار زیادی آهن دارد كه برای بهبود و اصلاح عملكرد گلبولهای قرمز خون بسیار مفید و ضروری است.
بادام زمینی غنی از كلسیم است كه سلامت استخوانها را بهبود میبخشد. همچنین این مغز خشكبار سرشار از بیوفلاونوئیدهاست كه این مواد به بهبود جریان خون در مغز تا 30 درصد كمك میكند بنابراین خطر سكته مغزی را نیز كاهش میدهد. افزودن مقدار كمی بادام زمینی به رژیم روزانه، 14 درصد كلسترول بد خون را كاهش میدهد.