Sara12
10-24-2010, 04:18 PM
دختران (http://www.parsianstore.ir/keyword/%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86.aspx) ورزشکار (http://www.parsianstore.ir/keyword/%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D8%B1.aspx) به مکمل (http://www.parsianstore.ir/keyword/%D9%85%DA%A9%D9%85%D9%84%E2%80%8C.aspx) آهن (http://www.parsianstore.ir/keyword/%D8%A2%D9%87%D9%86.aspx) نياز (http://www.parsianstore.ir/keyword/%D9%86%D9%8A%D8%A7%D8%B2.aspx) دارند (http://www.parsianstore.ir/keyword/%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF.aspx)
رئيس انستيتو ملي تحقيقات تغذيهاي و صنايع غذايي کشور گفت دختراني که ورزشهاي سنگين انجام ميدهند، بايد از مکملهاي آهن و در صورت گياهخوار بودن از ويتامين B?? و مواد مغذي ديگر استفاده کنند.
احمدرضا درستيمطلق اظهار داشت: افرادي که مواد غذايي، نياز بدنشان را تأمين نميکند، لازم است زير نظر پزشک متخصص از مکملهاي غذايي استفاده کنند.او افزود: گاهي اوقات حجم غذاي مصرفي کافي بوده ولي نياز بدن را از نظر ويتامين و ريزمغذيها تأمين نميکند که در اين صورت نيز لازم است افراد مکملهاي غذايي را مورد استفاده قرار دهند.درستي مطلق همچنين در خصوص مکملهايي که ورزشکاران و برخي از نوجوانان مصرف ميکنند، اظهار داشت: گاهي غذاي مصرفي ورزشکاران و نوجوانان کليه مواد مورد نياز بدن آنها را تأمين نميکند بنابراين از مکملهاي غذايي استفاده ميکنند. وي تصريح کرد: نميتوان گفت که هيچکس به مکمل غذايي نياز ندارد، بلکه بايد بر اين نکته تاکيد کرد که مکملها زير نظر متخصص مصرف شود. رئيس انستيتو ملي تحقيقات تغذيهاي و صنايع غذايي کشور درباره عوارض استفاده از مکملها گفت: مصرف مکملها بيش از نياز بدن موجب بروز عوارضي در بدن فرد ميشود که ممکن است شديد و خطرناک باشد. وي در زمينه مصرف انواع مکملهاي غذايي در ورزشکاران گفت: برخي از ورزشکاران از مکملهاي اسيد آمينه به شکل گلوتامينها، آرژنين يا ترکيب ساير مواد همچون کراتين و پودر پنير مصرف ميکنند.
وي در ادامه خاطرنشان کرد: اين مواد، پروتئينهايي هستند که گاهي برخي از افراد به آن نياز دارند اما در صورت مصرف بيش از حد آن به کبد و کليه آنها لطمه وارد ميکند.درستي مطلق با اشاره به انواع مکملها اظهار داشت: مکملها به ? دسته درشتمغذيها و ريزمغذيها تقسيم ميشوند.رئيس انستيتو ملي تحقيقات تغذيهاي و صنايع غذايي در ادامه بيان داشت: از درشت مغذيها ميتوان به پروتئين، کربوهيدراتها و چربيهايي از قبيل اسيدهاي چرب و از ريزمغذيها ميتوان به ويتامينها و انواع موادمعدني اشاره کرد .او در مورد سرمنشاء مکملهاي غذايي بيان داشت: مکملها از مواد گياهي، حيواني و شيميايي به دست ميآيند. درستي مطلق درباره سن مصرف مکملهاي غذايي تصريح کرد: مکملهاي غذايي از سن ? ماهگي همراه شير مادر در قالب شربت يا قطره ممکن است استفاده شود همچنين بدن برخي سالمندان نيز به مکمل نياز دارد.وي اضافه کرد: در علم تغذيه توصيه ميشود با مصرف کافي، مناسب و متعادل مواد غذايي، نيازهاي بدن تامين شود و در صورتي که افراد از غذاي مصرفي، مواد ضروري را دريافت نکنند لازم است از مکملهاي غذايي استفاده کنند.
رئيس انستيتو ملي تحقيقات تغذيهاي و صنايع غذايي کشور گفت دختراني که ورزشهاي سنگين انجام ميدهند، بايد از مکملهاي آهن و در صورت گياهخوار بودن از ويتامين B?? و مواد مغذي ديگر استفاده کنند.
احمدرضا درستيمطلق اظهار داشت: افرادي که مواد غذايي، نياز بدنشان را تأمين نميکند، لازم است زير نظر پزشک متخصص از مکملهاي غذايي استفاده کنند.او افزود: گاهي اوقات حجم غذاي مصرفي کافي بوده ولي نياز بدن را از نظر ويتامين و ريزمغذيها تأمين نميکند که در اين صورت نيز لازم است افراد مکملهاي غذايي را مورد استفاده قرار دهند.درستي مطلق همچنين در خصوص مکملهايي که ورزشکاران و برخي از نوجوانان مصرف ميکنند، اظهار داشت: گاهي غذاي مصرفي ورزشکاران و نوجوانان کليه مواد مورد نياز بدن آنها را تأمين نميکند بنابراين از مکملهاي غذايي استفاده ميکنند. وي تصريح کرد: نميتوان گفت که هيچکس به مکمل غذايي نياز ندارد، بلکه بايد بر اين نکته تاکيد کرد که مکملها زير نظر متخصص مصرف شود. رئيس انستيتو ملي تحقيقات تغذيهاي و صنايع غذايي کشور درباره عوارض استفاده از مکملها گفت: مصرف مکملها بيش از نياز بدن موجب بروز عوارضي در بدن فرد ميشود که ممکن است شديد و خطرناک باشد. وي در زمينه مصرف انواع مکملهاي غذايي در ورزشکاران گفت: برخي از ورزشکاران از مکملهاي اسيد آمينه به شکل گلوتامينها، آرژنين يا ترکيب ساير مواد همچون کراتين و پودر پنير مصرف ميکنند.
وي در ادامه خاطرنشان کرد: اين مواد، پروتئينهايي هستند که گاهي برخي از افراد به آن نياز دارند اما در صورت مصرف بيش از حد آن به کبد و کليه آنها لطمه وارد ميکند.درستي مطلق با اشاره به انواع مکملها اظهار داشت: مکملها به ? دسته درشتمغذيها و ريزمغذيها تقسيم ميشوند.رئيس انستيتو ملي تحقيقات تغذيهاي و صنايع غذايي در ادامه بيان داشت: از درشت مغذيها ميتوان به پروتئين، کربوهيدراتها و چربيهايي از قبيل اسيدهاي چرب و از ريزمغذيها ميتوان به ويتامينها و انواع موادمعدني اشاره کرد .او در مورد سرمنشاء مکملهاي غذايي بيان داشت: مکملها از مواد گياهي، حيواني و شيميايي به دست ميآيند. درستي مطلق درباره سن مصرف مکملهاي غذايي تصريح کرد: مکملهاي غذايي از سن ? ماهگي همراه شير مادر در قالب شربت يا قطره ممکن است استفاده شود همچنين بدن برخي سالمندان نيز به مکمل نياز دارد.وي اضافه کرد: در علم تغذيه توصيه ميشود با مصرف کافي، مناسب و متعادل مواد غذايي، نيازهاي بدن تامين شود و در صورتي که افراد از غذاي مصرفي، مواد ضروري را دريافت نکنند لازم است از مکملهاي غذايي استفاده کنند.