emad176
10-21-2010, 12:29 PM
با درود به همه شما دوستان . متن زیر فقط جنبه طنز داشته و خانم های محترم هم میتوانند مشابه آنرا برای مردان بنویسند . لازم به توضیح است که زن و مرد از دیدگاه خودم ممکن است به لحاظ ظاهری و ساختاری و نحوه نگرش به زندگی متفاوت باشند ولی به لحاظ کلی هیچ تفاوتی با یکدیگر نداشته و نمی توان گفت کدام بر دیگری برتری دارند . چراکه مقایسه کردن آنها مانند مقایسه کردم چشم و گوش است چنانکه بگویم چشم من از گوش تو زیباتر است و یا کاربردی تر می باشد.
زن مدل هارد ديسك: همه چي يادش ميمونه، تا ابد!
زن مدل رم: از دل برود هر آن كه از ديده برفت!
زن مدل ويندوز: همه ميدونن كه هيچ كاري رو درست انجام نميده، ولي كسي نميتونه بدون اون سر كنه!
زن مدل اسكرين سيور: به هيچ دردي نميخوره ولي حداقل حوصله آدم باهاش سر نميره!
زن مدل سِروِر : هر وقت لازمش دارين مشغوله!
زن مدل مولتيمديا: كاري ميكنه كه چيزهاي وحشتناك هم خوشگل بشن!
زن مدل سيدي درايو: هي تندتر و تندتر ميشه!
زن مدل ايميل: از هر ده تا چيزي كه ميگه، هشتتاش بيخوده!
زن مدل ويروس: به نام «عيال» هم معروفه. وقتي كه انتظارش رو ندارين، از راه ميرسه، خودش رو نصب ميكنه و از همه منابعتون استفاده ميكنه. اگر سعي كنين پاكش كنين، يك چيزي رو از دست ميدين، اگه هم سعي نكنين پاكش كنين، دار و ندارتون رو از دست ميدين
http://pic.azardl.com/images/38364077538500648315.gif
:ta4::khe::from me :
زن مدل هارد ديسك: همه چي يادش ميمونه، تا ابد!
زن مدل رم: از دل برود هر آن كه از ديده برفت!
زن مدل ويندوز: همه ميدونن كه هيچ كاري رو درست انجام نميده، ولي كسي نميتونه بدون اون سر كنه!
زن مدل اسكرين سيور: به هيچ دردي نميخوره ولي حداقل حوصله آدم باهاش سر نميره!
زن مدل سِروِر : هر وقت لازمش دارين مشغوله!
زن مدل مولتيمديا: كاري ميكنه كه چيزهاي وحشتناك هم خوشگل بشن!
زن مدل سيدي درايو: هي تندتر و تندتر ميشه!
زن مدل ايميل: از هر ده تا چيزي كه ميگه، هشتتاش بيخوده!
زن مدل ويروس: به نام «عيال» هم معروفه. وقتي كه انتظارش رو ندارين، از راه ميرسه، خودش رو نصب ميكنه و از همه منابعتون استفاده ميكنه. اگر سعي كنين پاكش كنين، يك چيزي رو از دست ميدين، اگه هم سعي نكنين پاكش كنين، دار و ندارتون رو از دست ميدين
http://pic.azardl.com/images/38364077538500648315.gif
:ta4::khe::from me :