توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دستورات نصب
صمیمی
08-08-2017, 06:33 AM
سلام به تمام اساتید گرامی
میخواستم بدونم دستوران نصب خودکار سه برنامه آفیس 2016 و visio 2016 و project 2016 چیه؟
البته تو اینترنت یه چیزایی درباره برنامه ای به اسم microsoft delpoyment tool نوشته بود ولی منکه سر در نیاوردم!
گفتم اگه میشه راهنمای کار با این برنامه یا دستورات نصب سایلنت این سه برنامه رو بهم بگید.
ممنون:m0h:
با سلام
اولا به انجمن ما خوش اومدید
دررابطه با سوال جنابعالی
با اجازه استاد واساتید گرامی
یه نرمافزاری رو براتون اپ میکنم اونو دانلود کرده با استفاده ازاون برنامه اگر نرم افزاری دستور نصب سایلنت داشته باشد رو میتونید بفهمید نرم افزاری رو که میخواهید نصب سایلنت کنید دراین برنامه وارد و دستور سایلنت رو مشاهده کنید
مثال
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Screenshot-1_be411.jpg (http://up.worldup.ir/)
اینم نرم افزار ((نرم افزار کم حجم و بصورت پرتابل میباشد))
http://up.worldup.ir/do.php?filename=Universal-silent-switch-finder.rar
صمیمی
08-09-2017, 03:10 AM
سلام خدمت سهند گرامی
ببینید بنده خیلی وقته که با استفاده از این برنامه و همچنین دستوری به عنوان زیر برای پیدا کردن دستورات نصب سایلنت استفاده میکنم و تقریبا 95 درصد برنامه های مورد نیازم رو سایلنت کردم ولی
/? filename.exe
اون برنامه که خیلی به درد بخور نیس و خیلی وقتا کار نمیکنه
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Untitl-d.png
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Untitled_790af.png
صمیمی
08-09-2017, 03:13 AM
وقتیم از دستور بالا استفاده میکنم چیزاعجیب قریب میاد که اصلا شبیه دستورات نصب دیگر برنامه ها نیست. مثلا دستور/s
توش نیست.از کدوم استفاده کنم تا خودکار شه؟
Magsoud
08-10-2017, 12:31 PM
جهت ساخت فایل نصب اتوماتیک برای office 2016 راه درست این است که ، فایل های ایزوی آفیس 2016 را درون پوشه ای کپی کرده و سپس دستور زیر را داخل پوشه اجرا کنید:
setup.exe /admin
صفحه گرافیکی ظاهر خواهد شد که باید دز این صفحه اطلاعات خواسته شده را پر کنید و در انتها فایلی بدست می آید که برای نصب اتوماتیک لازم است.
صمیمی
08-10-2017, 11:37 PM
عالی! خیلی ممنون
ببخشید یه چنتا سوال دیگم داشتم برای کرک ویندوز 7 من دوتا فایل پیدا کردم یکیش kmspico و یکیشم windows loader.exe
ولی مشکل اینه که ویندوز لودر اصلا دستور نصب خودکار نداره و kmspico هم که دستورش اینه /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /SP-
ولی وقتی ازین دستور برای ساخت پکیج استفاده می کنم این ارور رو میده
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Untitled_103ee.png
به نظرتون مشکل از کجاست؟
Magsoud
08-11-2017, 06:33 AM
فايل Windows Loader.exe هم داراي دستورات نصب حودكار هست.
براي مثال اگر فقط بخواهيد كه اين نرم افزار مخفيانه كارش را انجام دهد، ميتوانيد از دستور زير استفاده نمائيد:
"Windows Loader.exe" /silent
از ديگر نرم افزار هائيكه براي اكتيو كردن ويندوز 7 بكار ميروند، ميتوان به نرم افزار هاي زير اشاره كرد:
HAL7600 v1.2.7
Re-Loader 3.0
7Loader Release 5
در رابطه با سوالتان که علت عدم انجام کار با برنامه kmspico چیست، بیشتر بنظر می رسد که خود برنامه
اشکال داشته باشد. بهر حال دقیقا" نمیتوانم مطمئن باشم.
یک نکته:
----------
من هر باری که تصاویر گذاشته شده توسط شما را نگاه می کنم، عصبی می شوم؟!!
یکی از مواردیکه هر کاربری بویژه کاربر ماهر بایستی رعایت کتد ، داشتن نظم در کار است.
به چه علتی این همه شورت کات در دسکتاپ شما وجود دارند؟ بودن این همه شورت کات و هر چیز دیگری در
دسکتاپ، کار اشتباهی بوده و باعث مشکلات مختلفی هم میگردد.
صمیمی
08-11-2017, 05:43 PM
سلام بر شما استاد فهیم و گرامی
ببخشید تقریبا از اوایل تابستون دارم رو یه همچین ویندوزی کار میکنم که کاملا خودکار و برنامه هاشم خودکار باشه.الان که دیگه تقریبا تمومه البته به لطف شما. انشا اللاه تا همین هفته کلا ویندوزو عوض میکنم خیلی قدیمی شده.
من همیشه سوال دارم نمیدونم چرا؟!!!!! ممنون میشم یه کم دیگه هم کمک کنید.
گفته بودید که ستاپ ویندوز وظیفه دارد به دنبال فایلی به اسم setup complete می گردد و دستورات آن را اجرا می کند. اگر مثلا من بخوام 4600 تا فونت و 10 تا تم و 150 تا بک گراند رو در این فایل قرار بدم میشه؟!!!!! ستاپ هنگ نمیکنه؟!!!! و اگر میشه باید چه دستوری بهش بدیم؟
الان چجوری باید دستور نصب بدم که اول فونت ها و تم و تصاویر کپی و بعدش wpi اجرا بشه؟ بنده با خیلی از برنامه ها کار کردم تا حداقل فونت ها نصب شوند مثل وینرار sfx یا 7 زیپ یا اینو ستاپ و ان سیس و ...
ولی هیچکدوم درست فونتارو نصب نمی کردند ینی تعداد فونت ها اصلا یدونه هم اضافه نمیشد.
خیلی ممنون واقعا شما بهترین هستید.:^: هیچکس این چیزارو بلد نبود توضیح بده تو هیچ فرومی
الان بنده از wpi برای نصب خودکار برنامه ها استفاده میکنم و فایلی که دارم اینه
صمیمی
08-11-2017, 05:45 PM
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Untitled_55eb6.png
Magsoud
08-11-2017, 07:03 PM
شاید اگر توضیحات بنده را در همین سایت لینک زیر مطالعه نمائید، نکات لازم در رابطه با ساخت
دی وی دی اتوماتیک ویندوز 7 برایتان روشن شوند .
نصب اتوماتیک برنامه ها در حین نصب ویندوز 7 (http://ariadl.ir/showthread.php?t=168730)
صمیمی
08-11-2017, 09:14 PM
سلام استاد
ببخشید که هی مزاحمتون میشم و سوال میپرسم
بنده خیلی با دستورات پیشرفته داس آشنایی ندارم چون اصولا وقتی داس بود من هنوز نبودم!:d:
من فقط با توضیحات شما تونستم همچین جیزی رو بسازم وگرنه هیچ جایی به این روشنی توضیح داده نشده بود.
بگذارید یکم روشن تر سوالمو بپرسم
دستورات نصب تم و تصاویر پس زمینه و همچنین فونت ها در قالب داس چیه؟ ینی مثلا تم ها در پوشه مثلا thems کپی شده و بعدش در پنجره ای که میتونیم تم رو تو اون تغییر بدیم به نمایش در بیایند ینی به عبارت دیگه فقط کپی نشده و نصب هم بشوند .آیا از همون دستورات میشه برای این فایل ها استفاده کرد و چجوری اونارو کنار برنامه wpi بزاریم؟ینی اول تصاویر و تم ها نصب و بعدش برنامه اجرا شود. البته خودتان در تاپیکی در مورد دستورات BATCH ها توضی داده بودید ولی من شک کردم آیا این دستورات در مورد تم ها هم همون طوره؟
برنامه rt 7 lite این قابلیتو داشت که این کا را رو بکنه ولی فایلی که بهم میداد اصلا نه تمی توش بود نه عکسی حتی با اینکه براش answer file با خود برنامه تنظیم کردم ولی بازم هیچی نداشت ینی ویندوزی که بهم میداد هیچ فرقی با ویندوز معمولی و عادی نداشت.
یه سوال دیگم داشتم آیا امکان داره که فایل های کرک یا پچ کردن نرم افزارهارو هم خودکار کرد؟ یا مثلا برنامه رو نصب و بعد کرک و سپس از برنامه یک فایل نصب ساخت که از قبل کرک شده باشد؟
بازم معذرت
Magsoud
08-12-2017, 05:23 PM
آقاي صميمي، ضمن تشكر از محبتي كه به بنده داريد، بايد نكاتي را به اطلاع برسانم.نكات زير شايد برايت
حسته كننده باشند و بگوئي عوض دادن جواب به سوالات داري قصه تعريف ميكني؟
ولي نكات رير قصه نبوده و واقعيت هستند و شما هم اگر ميخواهيد پيشزفت كنيد، لازم است كه در مسيز
يادگيري، نكاتي را رعايت كنيد كه در انتهاي قصه زير توضيح خواهم داد.
چندي پيش داشتم آرشيو قديمي ام را نگاه ميكردم، ديدم كه حدود 2000 آموزش در سايت هاي انگليسي
زبان و حدود يك سوم اين مقدار در سايت هاي ايراني دارم.
متاسفانه در سايت هاي ايراني بندرت مي بيني كه كسي مطلبي را كامل و بدون داشتن غرض توضيح دهد.
اكثريت فكر ميكنند كه اگر چيز هائي را كه ميدانند به بقيه ياد دهند، بقيه از آن ها جلو افتاده و خودشان بيكار
ميشوند.
با اين طرز تفكر، جوان امروز براي ياد گيري هر مطلبي بايستي مدت ها بگردد و هزينه كند تا شايد به جواب
هاي دلخواهش برسد.
گقتم كه بالاي دو هزار آموزش در سايت هاي انگليسي زبان دارم، در آن سايت ها كه الان سال هاست ديگر
سر نمي زنم هميشه احترامم را داشتند و به كار هايم ارزش قائل بودند.
روزي دوستي جمله اي گفت كه دلم لرزيد و قبول كردم. دوستم گفت تو كه اين مطالب را مفت و مجاني و
بدون كوچكترين چشم داشتي آموزش ميدهي ، چرا اين كار را در سايت هاي ايراني و براي هموطنان ايراني
انجام نمي دهي
و من قبول كردم و وارد سايت هاي ايراني شدم.
ولي متاسفانه نتيجه درست برعكس آن چيزي بود كه انتظار داشتم
من تمام دانسته هايم را بدون چشم داشت ، مفت و مجاني در اختيار اعضاي سايت ها قرار ميدادم و اكثزيت
اعضا با كليك روي دگمه تشكر، از من قدرداني ميكردند بطوريكه در اولين سايت ايراني اي كه حضور پيدا كردم،
بعد از جند ماه تعداد تشكر هائي كه از من شده بود ار همه اعضاي قديمي سايت مذكور بيشتر گرديد.
و داستان تلخ از همبن جا شروع شد. اعضاي قديمي كه ظاهرا" از همكاران صاحب سايت بودند، نميتوانستند
ببينند كه كسي بيشتر از آن ها امتياز و محبوبيت داشته باشد و بعد چون از ياران صاحب سايت بودند كار هائي
كردند كه حجالت دارد بگويم.
بهر حال باعث شدند كه سايت مذكور را تزك كنم و لذا وارد سايت ديگري شدم و.........داستان مجددا" بار ها
و بار ها تكرار شد.....
ميدانم گفته هايم برايت حسته كننده شده ولي تحمل كرده و چند سطر باقي را هم بخوان.
من عقيده دارم كه چون خدا ما را انسان خلق كرده، لذا بايد اعمالمان مثل انسان ها باشد نه اين كه انسان
باشيم ولي اعمالمان اعمال حيوانات باشد!!
من عقيده دارم كه اگر سوالي علمي از ما ميشود، بايد با تمام وجود جواب كامل و درست را بدهيم. دليل اين
گفته من اين است كه:
فرض كنيد كه جواني براي ساخت فرداي خودش و جامعه نياز دارد كه مطلبي را بداند كه بتواند كار را شروع كند.
و ايشان بعدش فرضا" به بنده مراجعه كرده و سوالش را مطرح ميكند. بنده متوجه ميشوم كه سوال ايشان چيزي
هست كه مثلا" 20 سال طول كشيده تا ياد گرفته باشم. حال بايد يكي از دو تا كار زير را انجام بدهم:
1. مثل اكثزيت افراد با خودم بگويم 20 سال پدرم درآمده تا توانسته ام جواب اين سوال را در بياورم. حالا بيايم مفت
و مجاني در اختيار اين جوان قرار دهم كه سودش را ببرد؟ نه كا اين كار را نميكنم!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
2. مثل حودم فكر كنم و مطلب را بدون كوچكترين چشم داشت،صريح و كامل توضيح دهم.
و من دومين راه را انتحاب كرده و انجام مي دهم به دليل زير:
جواني كه سوال ميكند تازه در اول راه است.اگر جوابش را ندهم او مجبور است كه براي ياد گيري همان
مطلب زماني زا طي كند كه بنده طي كردم، يعني براي يادگيري جواب يك سوال بايستي سال هاي زيادي
ضرف كند. و وقتي ياد گرفت ديگر زماني براي ادامه ندارد چون سنش بالا رفته ووو............
ولي اگر جوابش زا بدهم، اين جوان زاه ده ساله را يك هفته اي طي كرده و چون جوان است، اين مطلب زا
بهتر خواهد كزد.
اگر همه اين كار را بكنند ، علم سريعتر رشد كرده و در نتيجه مملكتمان سريعتر به پيشرفت هاي مهم دست
پيدا ميكند.
جملات آحر:
_ در اين سايت كم جمعيت ماندم چون صاحب سايت احترامم را دارد و برايم و نوشته هايم ارزش قائل هست .
كمترين كارش اين هست كه بنده عضو عادي انجمن هستم ولي ايشان بالاي تصوير كاربريم عبارت مدير سايت
را نوشته است.
_ اگر ميخواهيد به جواب سوالاتتان برسيد آن ها را مطرح كنيد ولي يكي يكي. چون بنده كه متاسفانه تنها نفري
هستم كه پاسخ ميدهم ، سنم بالا رفته (62 سال) و ناراحتي قلبي سنگين داشته و نيز بخاطر پاره اي مريضي
هاي ديگر، از هر 24 ساعت حدود چهار پنجمش را درد مي كشم
سولاتتان را يكي يكي مطرخ فرمائيد و بنده اگر جواب را بدانم در صورتيكه دزد هايم قابل تحمل باشند و نير اينترنت
داشته باشم، مطمئنا" جواب حواهم داد.
با شزايط بالا منتظر سوالات شما و بقيه هستم.اولين سوالتان را مطرح فرمائيد.
صمیمی
08-12-2017, 09:20 PM
سلام خدمت استاد گرامی
بله انسان ها به جای تشکر در این دوره زمانه برعکس از پشت هم خنجر می زنند. من با اینکه سنم تقریبا یک ششم شماست(15سال) ولی این چیزهارا بارها دیده ام.واقعا نمیدانستم که شما چنین حالی دارید و با این سن ماشالاه تک تک و با حوصله به سوالات ما جواب می دهید. ای کاش ایران به تعداد انگشتان دو دست یک چنین افرادی را داشت.من هم در انجمن سافت 98 عضو بودم و فعالیت های زیادی داشتم یک روز دیدم که بالاخره به درجه کاربر حرفه ای رسیده ام این موضوع برای مدت 5 روز ظول کشید سپس مجدد دیدم که به درجه عضو معمولی رسیدم. در همان زمانی که من عضو بودم کاربری که الان اسمش یادم نیست هم عضو شد و واقعا فعالیت های زیادی داشت و عالی بود انصافا باید این مقامی که الان دارد را زودتر به او می دادند.خلاصه من تعجب کردم که به این زودی مقام منو از بین بردند. حتی پیام تبریک رو هم سریع حذف کردند تا افراد بیشتری خبردار نشوند چرا؟
کاربری SaLaR که مدیر کل بود.من به ایشون پیام دادم و انتقاد هایی ازشون کردم.بعدا از طریق همان دوستی که با من عضو شده بود و مقام بالایی داشت فهمیدم که سالر دستور به تنزل مقام من داده.خلاصه الان هم یه یه دو هفته ای میشه که منو اخراج کردند من به سالار پیام دادم که آواتار بعضی ها دارای تصاویر تحریک آمیز است و اندکی با طعنه بهشون گفتم ولی اصلا فحش و ... ندادم و ایشون منو حذف کردند و در سایت هیچ اثری از این موضوع نبود آخه سافت 98 قسمتی داره که میشه افرادیو که اخراج یا بن شدن با دلیل نشون میده ولی اسم من نبود در پیام دوم با ایشون از طریق یه اکانت دیگه یکمی صحبت کردم و ... و اونم حذف کردند ولی بازهم در سایت اثری ازین موضوع نبود.
واقعا تعجب می کنم ما با اینکه دینمان کاملتر از خارجی هاست ولی اصلا آداب و اخلاق آن را رعایت نمی کنیم ولی انگار آن ها با اینکه دینشان اصلا به پای دین ما نمی رسد قدر دان تر هستند. من واقعا عذر خواهی می کنم اصلا اطلاع نداشتم.
شما سر صحبت را باز کردید و گفتید که با جمعیت کم این سایت بازهم درآن فعالیت دارید. ای کاش شما کتابی را چاپ می کردید تا هم منبع درآمدی باشد و هم افراد بیشتری از آن بهره ببرند. من از این عجول بودن خود واقعا عذرخواهی می کنم. حال اگر اجازه بدهید سوالاتم را مطرح کنم:
1-آیا کرک ها و پچ ها را نیز می توان خودکار کرد؟
2-اگر من پوشه ای به نام fonts داشته باشم که 4600 فونت درداخل آن است چگونه باید دستور نصب آن ها را در داس بدهیم؟ میشه یک مثالی بزنید؟
من هنوز هم عذر خواهی میکنم انشالاه تمام درد و مریضی هایتان از بین برود
Magsoud
08-13-2017, 11:13 AM
اي كاش كه اول بطور دقيق توضيح ميدادي كه چكار ميخواهي بكني و تا الان چه مفداري جلو رفتي، تا بنده
بتوانم متناسب با نياز هاي شما مطالب مربوطه را جمع آوري نموده و بترتيب توضيح دهم.
ولي مي بينم كه آنقدر سوالات مختلف در ذهنت وجود دارتد كه عوض توضيح موارد بالا ، در هر جمله ات سوال
يا سوالات ديگري مطرح مي شوند، در حاليكه هنوز جواب سوالات قبلي خود را نگرفته اي.
لذا برآن شدم كه سوال آحر شما را بعنوان سوال اول در نظر گرفته و توضيح دهم و بعد منتظر خواهم ماند كه
ديگر سوالاتتان را يكي يكي عنوان بفرمائيد.
===============================
سوال كرده ايد كه : آيا ميشود كرك ها و پچ ها را خودكار كرد؟...........
براي اينكه بعد از نصب ويندور، برنامه هاي دلخواه ما در ويندوز نصب شده، موجود باشند، با دو تا حالت روبرو
هستيم:
1. برنامه هاي پرتابل.
2. برنامه هائيكه بايد نصب شوند.
در رابطه با برنامه هاي پرتابل نيازي نيست كه بخواهيم كاري كنيم كه آن ها در حين نصب ويندوز به محل
هاي مربوطه كپي شوند. راه بهتر و ساده تري هم بشرح زير وجود دارد.
براي مثال فزض مي كنيم كه :
1. قبلا" مجتواي دي وي دي نصب ويندوز 7 را درون پوشه اي بنام مثلا" win7 در درايو D كپي كرده ايد(D:\win7)
2. شما پوشه اي بنام XXX داريد كه تمام برنامه هاي پرتابل شما داخل آن قرار دارند و ميخواهيد كه پس از نصب
ويندوز اين پوشه درون پوشه Program Files موجود باشد.
اكنون از داخل پوشه D:\win7 فايل Install.wim را توسط برنامه هاي موجود Load كنيد. حالا پوشه حاوي برنامه
هاي پرتابل (پوشه XXX) را به درون پوشه Program Files موجود در داخل Install.wim باز شده كپي كره و
بعد فايل Install.wim را پس از ذخيره كردن ببنديد.
با اين كار پس از نصب ويندوز، پوشه حاوي برنامه هاي پرتابل شما درون پوشه Program Files موجود خواهد
بود. شما حتي ميتوانيد براي تك تك برنامه هاي موجود درون پوشه XXX شورت كات درست كرده و آن ها را
در دسكتاپ و هر جاي ديگر كه مي خوهيد در در داخل Install.wim باز شده كپي نمائيد.
اگر دقت كنيد متوجه مي شويد كه با اين روش مي توان خيلي چيز ها به ويندوز اضافه كرد.
اما در رابطه با برنامه هائيكه لازم است در حين نصب ويندوز بطور اتوماتيك نصب شوند، بايد اول تغييراتي در فايل
هاي موجود انجام بدهيم تا مراحل نصب اتوماتيك باشد.
از طرف ديگر بعضي برنامه ها داراي كرك و غيره هستند كه ما بايد اول كاري كنيم كه اين برنامه ها تبديل به
فايل هائي بشوند كه نياز به كرك و سريال و غيره نداشته باشند و پس از نصب بطور اتوماتيك اكتيو و رجستر شده
باشند. كه اين هم در اكثر موارد كار ساده اي هست كه اگر عمري باشد در جلسه بعد سعي ميكنم كه با يكي
دو مثال مطلب را روشن تر بيان كنم.
در ضمن در جلسه بعد روش كار با فونت ها را هم توضيح خواهم داد.
صمیمی
08-13-2017, 04:45 PM
سلام خدمت شما استاد گرامی
اگر بخواهم به طور خلاصه کارهایی رو که انجام دادم رو بگم اینجوری میشه:
1-با برنامه NTLITE ویندوز 7 و 8 و 10 رو خودکار کردم.
2-سویچ های نصب سایلنت رو پیدا و بعدش با نرم افزار wpi برنامهرهارو خودکار کردم.
فقط این دو مورد خیلییییی رو اعصابمه مخصوصا فونت ها چون اصلا نصب بشو نیستند.من با برنامه های خیلی زیادی سعی کردم فونت هارو تو محل خوشون windows\fonts نصب کنم ولی نمیشه.دوست داشتم یک پکیج بسازم با وین رار sfx انجام دادم نشد با nsis و inno هم که انجام دادم یا ارور دسترسی مسدود شده میداد با اینکه اکانت من ادمین بود یا کپی میشد ولی بعدش تعداد فونتا حتی یدونه هم زیاد نشده بود.الان برای من نصب فونت ها و کرک برنامه ها خیلی مهمه. من یه دی وی دی داشتم که مثلا برنامه نرو وقتی نصب میشد کرک شده بود اسم برنامه هم nero pre craced اگه اشتباه نکنم. اگر زحمتی نباشه دستور نصب فونت هارو از طریق داس و خودکار کردن کرک هارو با یک مثال بهم نشون بدید.:from me :
Magsoud
08-13-2017, 05:32 PM
گفتيم كه كه در رابطه با برنامه هائيكه مي خواهيم در حين نصب ويندوز،نصب شوند،بايد دو كار انجام دهيم:
1. كاري كنيم كه برنامه ها ،اتوماتيك و بدون دخالت كاربر نصب شوند.
2. كاري كنيم كه برنامه ها در حين نصب مشكل كرك و پچ و غيره نداشته و بعد از نصب اكتيو شده باشد.
اتوماتيك نمودن مراحل نصب برنامه ها معمولا" با اضافه نمودن سويچ هائي به دستور اجرا، قابل انجام هست.
براي مثال اگر برنامه xxx.exe توسط برنامه NSIS كامپايل شده باشد كافي است كه به دستور احراي آن سويچ
S/ را اضافه كنيم (يعني دستور اجرا را بصورت xxx.exe /S استفاده كنيم.).
براي پيدا كردن سويچ هاي محتلف فايل هاي نصب، بهترين منبع برنامه Universal silent switch finder 1.5
است. همان برنامه ايكه در اول بحث توسط عضو قديمي و محترم اين انجمن آپلود شد و شما گفتيد كه بدرد
نمي خورد.
بايد بگويم اين برنامه هم بهترين برنامه براي اين منطور بوده و هم تنها برنامه موجود براي اينكار هست. اين
برنامه ميتواند تمام فايل هاي نصب استاندارد را شناسائي كند و مسلم است كه نتواند بعضي برنامه ها را
هم تشخيص دهد كه علتش آن است كه يا فايل مورد نظر بروش استاندارد ساحته نشده و يا اينكه فايل
مورد نطر (مثلا" Office 2016) يك فايل مستقل اجرائي نبوده بلكه بعد از اجرا تركيبش عوض شده و به فايل
هاي نصب نوع ديگري تغيير شكل ميدهد.
گفتيم كه بعضي از فايل هاي نصب داراي كرك، سريال و يا پچ و غيزه هستند و اگر هم كاري كنيم كه اتومات
نصب شوند؛ پس از نصب اكتيو نخواهند بودووو.............
در اين موارد بايستي اين فايل ها را تغيير داده و به فايل ديگري تبديل كنيم كه بعد از نصب اكتيو هم باشد.
براي اين كار، هم روش هاي متعددي وجود داشته و هم بستگي زيادي به دانش كامپيوتري كاربر دارد. من در
سطور زير نمونه اي از انجام اين كار را كه خودم دو روز پيش براي رفع نياز هاي خودم انجام دادم را شرح ميدهم.
تبديل فايل xxx.exe به فايلي كه مخفيانه نصب شده و اكتيو هم ميگردد
=======================================
نكته: چون ممكن است نرم افزار مورد بحث در كشورمان نمايندگي داشته باشد كه در آنصورت پس از ديدن اين
مطلب ميتواند از انجمن شكايت كند، لذا من در اينجا بجاي نام اصلي برنامه از نام xxx.exe استفاده كردم.
فايل xxx.exe فايلي هست كه پس از اجرا بايستي شماره سريال مربوطه را وارد كنيم تا اكتيو شود.
در اينجا ما بايد دو تا كار انجام بدهيم اول آن كه كاري كنيم كه برنامه بطور اتوماتيك و مخفي نصب گردد. و دوم
بايد كاري كنيم كه برنامه پس از نصب، اكتيو شده هم باشد.
مرحله اول كار حيلي راحت بود چون من از برنامه Universal silent switch finder كه در بالا در موردش صحبت
كرديم استفاده كردم و آن برنامه اعلام كرد كه اين فايل توسط inno setup كامپايل شده و سپس دستورات
نصب اتوماتيك آن را هم اعلام كرد.
بنابر اين تا اينجا چگونگي اتومات كردن مرحله نصب مشخص گرديد.
حالا بايد كاري ميكردم كه برنامه اتومات اكتيو شود. براي انجام اين كار، برنامه مذكور را در ماشين مجازي نصب
كرده و مزاحل نصب و اكتيو شدن برنامه توسط شماره سريال را مطالعه كردم.
متوجه شدم كه برنامه پس از وارد كردن سريال، آن را به كدي تبديل كرده و در جائي از رجستري ذخيره ميكند.
تا اين جا متوجه شدم كه اگر بتوانم كاري كنم كه بعد از نصب برنامه ، چند سطر نيز به جاي مشخصي از
رجستري اضافه شود، برنامه اتوماتيك اكتيو خواهد شد.
در اين مرحله ساده ترين روش اين است كه در رابطه با اين برنامه دو تا كار زير را انجام بدهيم:
1. برنامه را با سويچ هاي درآورده شده در بالا اجرا كنيم تا برنامه اتوماتيك و مخفيانه نصب شود.
2. تغييرات زجستري كه در بالا توضيح داده شد را در يك فايل رجستري ذحيره كرده و سپس با استفاده از
دستورات فايل Batch فايل رجستري ساحته شده را اجرا كنيم تا برنامه را اكتيو كند.
با زوش ساده بالا كار تمام است ولي بنده كه به آن راضي نبودم. من ميخواستم فقط يك فايل درست كنم كه
اين فايل بتواند بعد از اجرا هم برنامه را نصب كند و هم تغييرات لازم را در رجستري انجام دهد.
لذا با توجه به اينكه مختصري از برنامه NSIS اطلاع دارم، با استفاده از كد هاي NSIS فايلي درست كردم كه
در داخلش فايل xxx.exe و فايل رجستري لازم را دارد و بعد از اجرا اول فايل را نصب و سپس آن را اكتيو مي كند.
من در اين جا نمونه ساده از چگونگي كار را توضيح دادم و اين شما هستيد كه بايستي تمرين كنيد تا بتوانيد
براحتي كار هاي اينگونه را انجام دهيد.
در جلسه بعد در مورد نصب فونت ها صحبت خواهد شد.
موفق باشيد.
صمیمی
08-13-2017, 06:18 PM
من قصد بدی نداشتم منظورم این بود که به نظر من سویچ ?/ برای پیدا کردن دستورات بهتره وگرنه هرکدوم کاربرد خودشونو دارند
میخواستم بدونم این روش برای همه نرم افزار ها جواب میده؟
رجیستری خیلی زیر شاخه و کلید داره چجوری بتونم کلیدیو که مربوط به اکتیو بودن برنامه است پیدا کنم؟ آیا این کلید در پوشه مربوط به خود نرم افزار تو رجیستری ذخیره شده یا ممکنه تو پوشه های دیگه ای باشه؟ ینی مثلا من اگه اسم برنامه مثلا example رو تو رجیستری جستجو کنم کلید مربوط به اکتیوش پیدا میشه؟
بعضی از پچ ها وقتی کارشونو انجام میدن یه فایل بکاپ هم تو پوشه برنامه درست می کنند اگر این فایلو تو مسیر برنامه پیست کنیم برنامه فعال میشه؟
منظورم این فایله
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Untitled_6de5f.png
Magsoud
08-14-2017, 04:49 PM
در پست فبلي با يك مثال در رابطه با اينكه چگونه يك فايل را كرك كنيم تا ديگر نيازي به پچ و سريال و غيره
نباشد، مختصري توضيح دادم.
در اين مثال گفتم كه ... مراحل نصب و اكتيو شدن برنامه توسط شماره سريال را مطالعه كردم....
اين جمله بدان معني نيست كه بنده هر سوراخ و سنبه اي را بگردم تا بدانم چه تغييراتي انجام شده است.
اصلا" اين كار بهيچوجه قابل اجرا توسط كاربر نيست.
براي اينكه بدانيد فرضا" در حين نصب يك برنامه چه تغييراتي در سيستم بوجود آمده، حتما" بايستي از يك
نرم افزار كه كارش اين هست استفاده كنيد. و اين نرم افزار هست كه بسته به توانائي هايش ميتواند به شما
بگويد كه چه تغييراتي حاصل شده است.
تعدادي نرم افزار وجود دارند كه ميتوانند اين كار را انجام بدهند.ولي اكثر اين برنامه ها كارشان در محدوده
بخصوصي انجام ميشود. براي مثال برنامه RegFromApp برنامه اي است كه فقط ميتواند بگويد كه در اثر
نصب يك برنامه چه تغييراتي در رجستري انجام شده است ولي نميتواند بگويد چه فايل هائي اضافه شده،
چه پوشه هائي ايجاد شده ووو...........
در بين اين برنامه ها برنامه Total Uninstall برنامه دلخواه بنده هست. اين برنامه ميتواند تمام تغييرات حاصله
در اثر نصب يك برنامه را بصورت فايل هاي متني و غيره در احتيار شما مي گذارد.
اين برنامه ميتو.اند موارد رير را در رابطه با نصب يك برنامه به شما اطلاع دهد:
_ نام و آدرس پوشه هاي ساحته شده و يا ديليت شده.
_ نام و آدرس فايل هاي اضافه شده ، ديليت شده و يا دستكاري شده.
_ آدرس كامل تغييرات انجام يافته در رجستري ( اينكه كدام نقاط حذف شده، اضافه شده، تغيير پيدا كرده)
_و........
بنا بر اين در مثال مذكور هم ، بنده با استفاده ار اين برنامه توانستم تغييرات را بدانم.
مطالب بالا را عرض كردم چون ديدم شما برداشت ديگري از مسئله داريد.
آقاي صميمي، شما كاري را شروع كرده ايد كه نياز به تجربه هاي زيادي داشته و شما اجبارا" بايستي با تعدادي
از يزنامه هاي ويژه آشنا بوده و بتوانيد با اين برنامه ها كار كنيد.
بنابراين حالا كه شروع كردي، بيشتر بكوش و بيشتر ياد بگير و عجول هم نباش و فدم به قدم جلو برو.
من گرچه در حال حاظر چيري از برنامه wpi در حاطرم نيست ولي با اين برنامه و ديگر برنامه هاي مشابه سال ها
قبل آشنا شده و با همه آن ها كار كرده ام
ولي بنده دوست ندارم كه كار هايم را صد در صد در اختيار برنامه هاي اينگونه بگذارم. من سعي ميكنم در حد امكان
همه كار هاي لازم را خودم انجام بدهم.
بگذريم. برويم سراغ بحث كار با فونت ها.
در رابطه با فونت ها اول نظر خودم را عرض كرده و سپس دستورات لازم براي نصب فونت ها را توضيح خواهم
داد.
استفاده از فونت هاي اضافه در ويندوز، بهيچ عنوان نظر خوبي نبوده و ميتواند بمقدار زيادي سرعت كار ويندوز
را پائين بياورد.
با اين جمله ميخواهم اين را بگويم كه از نظر بنده اينكه شما ميخواهيد تعداد 4200 فونت به ويندوز اضافه كنيد
اصلا" كار درستي نيست.
در رابطه با فونت ها سعي كنيد فقط تعداد خيلي محدودي را به ويندوز اضافه نمائيد كه واقعا" نياز داريد. چون
زياد شدن تعداد فونت ها نه تنها سيستم عامل ويندور بلكه سيستم عامل هاي Mac OS X و نيز Linux را هم
كند خواهد كرد.
بهر حال بنده مخالفم ولي تصميم با شماست.
توجه داشته باشيد كه فقط با اضافه كردن فونت به پوشه fonts داخل ويندوز، فونت نصب نشده و قابل استفاده
نخواهد بود.
براي اينكه يك فونت در ويندوز نصب شود، بايد دو تا كار انجام گردد:
1. كپي كردن فونت مورد نظر به داخل پوشه Windows\Fonts
2. رجستر كردن فونت، يعني وارد كردن مشخصه هاي فونت به رجستري.
بعد از انجام دو تا كار بالا فونت نصب و قابل استفاده خواهد شد.
براي درك بيشتر و بهتر مطلب وارد رجستري شده و به آدرس زير برويد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts
خواهيد ديد كه در اين محل نام و مشخصه تمام فونت هاي موجود در ويندوز شما وجود دارد.براي مثال در رابطه
با فونت Arial مشخصه زير را خواهيد ديد:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts]
"Arial (TrueType)"="arial.ttf"
در كل براي اينكه يك فونت در ويندوز قابل استفاده باشد اول بايد فونت مورد نظر را به پوشه Windows\Fonts
كپي كرده و سپس بايستي نام و مشخصه هاي آن را در محل گفته شده مثل مثال بالا وارد كرده و بعد سيستم
را ري استارت كنيم.
در جهت رفع نياز شما، (البته اگر بعد از توضيحات بالا مايل به انجام باشيد)، من خودم تجربه نصب فونت با
استفاده از خط فرمان را ندارم ولي در جا هاي مختلف دستورات متفاوتي را در اين رابطه ديده ام كه يكي از آن ها
را در زير مشاهده ميكنيد:
در رابطه با دستور زير لازم ميدانم كه نكته اي را توضيح دهم. من خودم اطلاعات زيادي در مورد فونت ها ندارم ولي
ميدانم كه فونت انواع مختلفي دارد از جمله نوع TrueType و نوع OpenType كه البته من نميدانم فرق انواع فونت
در كجاست.
آنچه لازم است در رابطه با دستور زير بدانيد اين است كه بنا به گفته سايتي كه دستور زير را گذاشته، فايل
Batch زير ميتواند هر دو نوع فونت اشاره شده در بالا را نصب نمائد
نويسنده ميگويد كه فايل Batch با محتواي زير را داخل پوشه اي كه فونت ها وجود دارند گذاشته و اجرا كنيد.
(در حالت عادي با اجازه كاربري ادمين)
بهر حال من خودم دستور زير را تائيد نميكنم و شما هم بهتر است اول در ماشين مجازي امتحان نموده و بعد
از اطمينان استفاده نمائيد.
ECHO OFF
TITLE Adding Fonts..
IF NOT "%*"=="" SET SRC=%*
ECHO.
ECHO Adding Fonts..
ECHO.
FOR /F %%i in ('dir /b "%SRC%*.*tf"') DO CALL :FONT %%i
REM OPTIONAL REBOOT
REM shutdown -r -f -t 10 -c "Reboot required for Fonts installation"
ECHO.
ECHO Done!
PAUSE
EXIT
:FONT
ECHO.
REM ECHO FILE=%~f1
SET FFILE=%~n1%~x1
SET FNAME=%~n1
SET FNAME=%FNAME:-= %
IF "%~x1"==".otf" SET FTYPE=(OpenType)
IF "%~x1"==".ttf" SET FTYPE=(TrueType)
ECHO FILE=%FFILE%
ECHO NAME=%FNAME%
ECHO TYPE=%FTYPE%
COPY /Y "%SRC%%~n1%~x1" "%SystemRoot%\Fonts"
reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts" /v "%FNAME% %FTYPE%" /t REG_SZ /d "%FFILE%" /f
GOTO :EOF
موفق باشيد
صمیمی
08-15-2017, 02:58 AM
ببخشید در مورد نصب تم و تصاویر پس زمینه من در فرومی این مطالب را پیدا کردم آیا شما آن ها را تایید می کنید؟ به نظرتان این ها عملی است؟
وقتی برنامه ھای مورد علاقه خود را مثل شرح بالا ساخته و آماده کردید ، آن ھا را
F:\Sources\Windows\MCS در محل
قرار بدھید (اگر سوالی در مورد ساخت این نوع فایل ھا داشتید ، خواسته خود را
مطزح تا آموزش مربوطه ارایه شود).
با محتوایی شبیه محتوای زیر درست کرده ،نام این Batch 3 . ال باید یک فایل
گذاشته و آن را RUN.CMD فایل را
قرار دھید. F:\Sources\Windows\MCS ھم در محل
نمونه محتوای این فایل را در زیر می بینید که حتما" باید مطابق نیاز ھای شما
تغییر پیدا کند:
===================
ECHO OFF@
START /wait Winamp.exe
START /wait 7-z465.exe
START /wait thempatcher.exe -silent
START /wait Office.exe
START /wait DirectX.exe
............................
............................
===================
Reg 4 . تنظیماتی را که دوست دارید در سیستم اعمال کنید را بصورت یک فایل
در آورده ( mytweak.reg " (فرضا
قرار دھید.و برای اینکه این فایل F:\Sources\Windows\MCS و آن را ھم در محل
ھم مخفیانه و اتوماتیک نصب
اضافه کنید: ( RUN.CMD) ساخته شده خود Batch شود دستور زیر را به فایل
REGEDIT /S %WINDIR%\MCS\myTweaks.reg
را در ویندوز 7 خاموش کنید دستور زیر را ھم به hibernation 5 . اگر میخواھید
اضافه نمایید: RUN.CMD فایل
powercfg -h off
6 . اگر یک سری برنامه ھای پرتابل دارید که میدانید در ویندوز 7 اجرا میشوند ،
میتوانید آن ھا را در محل
قرار دھید که بعد از نصب در ویندوز F:\Sources\Program Files\MCS Portable
موحود باشند.
7 . اگر میخواھید عکس ھای دلخواه خود را به ویندوز 7 اضافه نمایید آن ھا را به
تبدیل کرده و بترتیب jpg فرم با نام ھای jpg 1 و jpg 2 ....قرار دھید. F:\Sources\Windows\Web\Wallpaper\MCS
8 .اگر میخواھید تم ھای مورد علاقه خود را ھم در این دی وی دی داشته باشیداول آن ھا را از جا ھای مورد نظرتان
قرار دھید. F:\Sources\Windows\Resources\Themes تھیه و بعد در محل
و یک مورد دیگر اینکه من سوال داشتم که فایل هایی با پسوند BAK. که پچ ها می سازند را اگر در مسیر برنامه نصب شده قرار دهیم برنامه ما کرک می شود؟(تصویری که فرستادم.)
Magsoud
08-15-2017, 07:05 PM
مطالبی که دارید در موردش صحبت میکنید، مطالبی هستند که خود من در یکی از سایت ها توضیح داده ام
ولی در کجا و کی یادم نیست.
البته این روز ها وقتی دنبال سوالی میگردم خیلی اتفاق می افتد که به یکی از نوشته های خودم میرسم که
سایت مربوطه کپی ای از آن را نشان میدهد.
در مورد سوالتان:
-------------------
فایلی که صحبتش را می کنید بهیچ دردی نمیحورد و شما میتوانید آن را از سیستمتان دیلیت کنید.
متاسفانه در سوالاتتان خیلی از این شاخه به آن شاخه می پرید.
راه درست این است که یک سوال مطرح نموده و پس از گرفتن نتیجه سوال دنباله همان را مطرح نمائید.
متاسفانه شما نه تنها این کار را نمی کنید بلکه حداقل بنده نمی فهمم که آیا مطلب گفته شده را متوجه
شدید یا نه.
با این روش که فقط بر اساس نیاز لحظه ای خود تصمیم گرفته و عمل می کنید،خیلی دیر به خواسته هایتان
خواهید رسید.
صمیمی
08-18-2017, 03:28 AM
سلام خدمت استاد گرامی
چند روزی نبودم که سوالاتم را مطرح کنم
در جایی خواندم که مردم بیشتر تصمیمات مهم زندگی شان را در دو جا می گیرند
یکی قبل از خواب و دیگری درون ...
من هم قبل از خواب راه حل هایی برای مشکلاتم پیدا کردم
با اندکی فکر یادم به نرم افزار almeza افتاد با این برنامه تمام پچ ها و بعضا برنامه هایی که دستور نصب خودکار نداشتند مثل ادوبی ایر و ... را خودکار کردم:yes:
برای نصب تصاویر وتم ها هم با وین رار sfx پکیجی ساختم تا تم و تصاویر در پوشه خاصی کپی شوند
ازین موضوع که تقریبا کارم تمام شده خیلیییییییییییی خوشحالم.
ولی امان از دست فونت ها هنوز هم موندم توشugly3ugly3ugly3
یادم به یک مججموعه نرم افزار قدیمی افتاد مال سال 2014 با بررسی هایی که کردم چیز عجیبی مشاهده نمودم!!!!!!!!!!!:ketab khoon::ketab khoon::ketab khoon::chat::chat::chat::chat::motale5::motale5::m otale5::wow:
گفتم که من نتوانسته بودم با وین رار sfx پکیجی برایی نصب خودکار فونت ها بسازم ولی در این پک نرم افزاری یک فونت بود که با همین روش ساخته شده بود فقط یک تفاوت با پکیجی که من ساختم داشت که همین تفاوت باعث نصب فونت در مسیر خود به صورت کاملا صحیح میشد.
میخواستم نظرتون رو درباره این فایل و اینکه آیا برای تعداد مثلا 500 فونت هم درست کار میکنه؟
اگر فونت هارو به همین پکیج اضافه کنم به صورت صحیح نصب میشه؟
عکس فایل و خود فایل را میفرستم تا خودتان ببینید.
:mot9::mot9::mot9::from me :
صمیمی
08-18-2017, 03:31 AM
این فایل برای بررسی شما
http://s8.picofile.com/file/8303841750/Setup.exe.html
اینم عکس ها
http://worldup.ir/images/kz2mxobvjovaygoxjtsl.png
http://worldup.ir/images/svjr8r6xsw8xv694fkz.png
Magsoud
08-18-2017, 06:50 PM
فايلي كه پيوست فرموديد، فقط يك فايل ساده مقدماتي SFX هست كه توسط برنامه WinRAR ساخته شده
است.
اين فايل با توجه به دستوراتي كه بكار برده شده ، اولا" عادي عمل ميكند يعني كار را مخفي انجام نمي دهد،
و ثانيا" تنها كاري كه ميكند اين است كه محتواي داخلش را كه در اين مثال فونتي بنام Farhood.ttf است را
به پوشه C:\Windows\Fonts كپي ميكند.
بله اگر شما فونت هاي خودتان را هم به اين فايل اضافه نمائيد، همه فونت ها به پوشه C:\Windows\Fonts
كپي خواهند شد.
البته فقط كپي خواهند شد نه نصب.
شايد بهتر باشد كه شما همانطور كه در پست قبلي توضيح دادم بشرح زير عمل كنيد:
1. در يك ويندوز مجازي برنامه آفيس را نصب كنيد.
2. همه فونت هاي مورد نظر خود را درون پوشه اي فرضا" با نام My_Fonts قرار داده و سپس فايل Batch كه در
پست قبلي ديديد را هم داخل اين پوشه كپي كنيد.
3. اين پوشه را به داحل ويندوز مجازي برده و فايل Batch داخلش را اجرا نمائيد.
اگر بعد از اعمال بالا نتيجه گرفتيد و همه چيز بر وفق مراد بود كه موضوع حل شده و گرنه همانطور كه در پست
قبلي توضيخ دادم، بايد روشي بكار ببريد كه اول فونت ها كپي شده و سپس با دستوري تمام آن ها يكي يكي
رجستر شوند.
كپي كردن فونت ها به پوشه مربوطه كار خيلي ساده اي هست ولي بايد همه فونت ها رجستر شوند تا بتوانند
قابل استفاده شوند كه نمونه چگونگي رجستر كردن را با مثالي در پست قبل توضيح دادم.
موفق باشيد.
صمیمی
08-22-2017, 04:17 AM
سلام خدمت استاد گرامی
این اینترنت آخرش منو سکته میده همش قطعه یا دارن تعمیرات انجام میدن
مشکلاتی داشتم که ممنون میشوم جواب بدهید:
1-طبق دستوری که فرموده بودید برای خودکار سازی آفیس اقدام کردم ولی اون موقع تستش نکردم بعد از تنظمیات دو فایل داد که یکیش xml و دومی هم چیز های عجیبی نصب میکرد که اصلا ربطی به آفیس نداشت. تو اینترنت یک مطلبی دیدم ولی ب دلیل اینکه انگلیسیم خوب نیس منظورشو نفهمیدم.
https://www.pdq.com/blog/silently-install-office-2016/
https://specopssoft.com/blog/office-2016-silent-install-specops-deploy/
2-در مورد رکورد برنامه ها با توتال آنیستال اگر میشود توضیح بدهید من با msi generator و emco کار میکنم ولی طرز کار با این برنامه را بلد نیستم.
از تمام راهنمایی هاتون سپاس گزارم.:from me :
Magsoud
08-22-2017, 10:11 PM
در رابطه با برنامه آفيس بايد بگويم ،كه تمام نياز هاي بنده با آفيس هاي قديمي برآورده مي شوند. لذا در
حال حاظر آفيس 2003 استفاده ميكنم
بنده وقتي تمام نياز هايم با آقيس 2003 برطرف ميشود، نيازي نمي بينم كه چون آفيس جديد آمده حتما" از
آقيس جديدتر با امكانات بيشتر استفاده نمايم
چون امكانات مثلا" جديد تر مورد نياز من نيست ،لذا لازم هم نيست كه با اين اوصاف يك آفيث چند گيگا بايتي
را نصب كنم كه سيستمم كندتر شود.
من در رابطه با آفيس هاي xp و 2003 تفريبا" تمام موارد نصب را بخوبي ميدانم.بنابر اين اوصاف، موقعيكه شما
اولين سوالت را مطرح كرديد (در مورد نصب اتوماتيك آفيس 2016 )، چون خودم اين آفيس را نداشتم، لذا براي
اينكه شما كه تازه وارد انجمن بوديد، بدون جواب نمانيد دو تا كار كردم:
1. ايزوي آفيس 2016 و چند برنامه درگير با اين آفيس را دانلود كرده و مقداري هم اطلاعات در رابطه با موضوع
مطالعه و نگهداري كردم كه در كامپيوتر من، حدود 2 گيگا بايت را اشغال نمود.
2. اولين جواب را به شما دادم.
متاسفانه شما خيلي عجولانه عمل كرديد، يعني پس از جواب بنده نيامديد كه مسئله را كامل امتحان كنيد
بلكه فقط تشكر كرده و سوالات ديگري مطرح نموديد.
متاسفانه بعد از گزفتن هر جوابي ،شما فقط سوال ديگري كرده و سوال قبلي را فراموش كرديد.
اما نتيجه
-----------
وقتي بنده ديدم كه شما پس از دريافت قسمت اول جواب، ديگر در مورد آفيس حرفي نزده و در چند مورد بعدي
فقط سوالات ديگري كرديد، منطقي بود كه فكر كنم كه ديگر مشكلي در رابطه با آفيس نداريد و در نتيجه فكر
كردم چقدر اشتباه كرده ام كه بحاطر يك سوال جدود 2 گيگا بايت شارژ و چندين ساعت وقتم را هدر كرده ام.......
و بعد دو گيگا بايت آفيس و برنامه ها و آموزش هاي مربوطه را ديليت كردم تا هاردم را اشغال نكنند.
شما همواره عجولانه عمل ميكنيد و ظاهرا" به عرايض بنده در پست هاي قبلي هم بي اعتنا هستيد. بنده
گفتم كه آدم مريضي هستم ،گفتم كه تنها كسي هستم كه پاسخ ميدهم،گفتم كه سوالاتتان را يكي يكي
مطرح نمائيد.
اگر به گفته هاي بنده عمل ميكرديد،اول بايستي در رابطه با آفيس كار ميكردي و مي پرسيدي تا به نتيجه برسي
و بعد سوال بعدي را مطرح نمائي
اما در حال حاظر:
--------------------
1. بنده د ر رابطه با تمام آموزش هايم اول تست كرده و پس از اطمينان پاسخ ميدهم ولي الان ديگر آقيس 2016
ندارم و لذا اگر حرفي بزنم كه ديگر نميتوانم گفته هاي خودم را تست كنم.
2. هنوز پس از اينكه چند بار تكرار كرده ام ولي باز هم طبق عادت چند تا سوال را با هم مطرح نموده ايد.
صمیمی
08-23-2017, 03:22 AM
سلام خدمت استاد گرامی:
من کاملا قبول دارم که عجول هستم. به خاطر اینکه به کسی قول داده بودم به محض تمام شدن ساخت دیسک سفارشی آن را برای او بفرستم به همین خاطر پس از اینکه با دستوری که گفته بودید من دو فایل از ستاپ آفیس دریافت کردم بدون تست آن به سراغ برنامه های بعدی رفتم و حالا که تمام کارهای مورد نیاز را انجام دادم و فقط این چند موضوع باقی مانده، حالا که برنامه هارا تست می کنم به لطف خدا همه آن ها به جز موارد بسیار کمی ، همه بدون مشکل هستند.
از اینکه فقط برای یک سوال ساده من و دیگران این همه هزینه و وقت صرف می کنید واقعا ممنونم و از اتفاقاتی که به خاطر من رخ داده متاسفم و از شما عذرخواهی می کنم.
اگر برایتان امکان دارد در مورد این دو سایت مطالبی را که گفته به صورت خلاصه توضیح بدهید تا من خودم آن ها را تست کنم و همچنین روش کاربا total unistall را اندکی توضیح دهید واقعا ممنون می شوم.
به امید آنکه سایه تان بر سر ما و این فروم باشد و هیچ سوالی بی پاسخ نماند.:5611:
Magsoud
08-23-2017, 07:34 PM
در رابطه با نصب فونت
============
در رابطه با اينكه چگونه ميتوانيم تعداد زيادي فونت را نصب كنيم،مقدار ريادي در صفحات وب گشتم و روش هاي
متفاوتي را ديده و مطالعه كردم و در انتها به برنامه اي رسيدم كه براحتي و خيلي سريع ميتواند هر تعداد فونت
را نصب كند.
براي راحتي شما يك پوشه را كه حاوي چند تا فايل هست با حجم خيلي خيلي پائين ( حدود 6 كيلو بايت)
پيوست كردم.آن را دانلود كرده و از فشردگي دربياوريد.
يك پوشه بنام mcs خواهيد داشت كه داخلش يك فايل Batch بنام Run.cmd و فايلي بنام FontReg.exe وجود
دارد.
هر تعداد فونت كه مي خواهيد درون پوشه mcs بگذازيد.
حال اگر فايل Run.cmd را در درون پوشه mcs اجرا كنيد،چيري نشان داده نخواهد شد ولي اگر بعد از چند لحظه
دقت كنيد خواهيد ديد كه تمام فونت هاي داخل پوشه mcs به داخل پوشه windows\fonts كپي شده و رجستر
هم شده و قابل استفاده اند.
تذكر اينكه با اين روش فقط با فونت هائي مي شود كار كرد كه پسوندشان fon ، ttf ، ttc يا otf باشد.
در رابطه با نصب اتوماتيك آفيس 2016
-----------------------------------------
من به لينك هائي كه شما در پست هاي قبلي قرار داده بود مراجعه كرده و مطالبشان را مطالعه كردم.
مطلب را تا حدودي توضيح داده ولي در انتها براي ساخت فايل نهائي از برنامه اي ديگر بنام PDQ Deploy كمك
ميگيرد كه بالاي 50 مگا بايت حجم داشته و ظاهرا" پولي هم هست
بهر حال اگر عمري باسد سعي ميكنم كه در جلسه بعد روش تقريبا" ساده اي را توضيح بدهم كه قابل درك و
زاحت باشد.
فقط فراموش نكن كه:
1. بنده در حال حاظر آفيس 2016 ندارم كه گفته هايم را تست كرده و بعد توضيح دهم. لذا تست كردن و نتيجه
را گفتن با شماست.
2. در اين چند روز گذشته بالاي 200 مورد مطلب در رابطه با اين موضوع مطالعه كرده و فقط يك روش را پسنديده ام
كه همان را شرح خواهم داد كه اميدوارم مفيد واقع شود.
3. در رابطه با آموزش برنامه اي كه گفتي، خواهشا" پس از اتمام بحث آفيس يادآوري فرمائيد.
صمیمی
08-24-2017, 02:55 AM
سلام خدمت استاد گرامی
در مورد نصب فونت ها در صفحه قبل دستوراتی نوشته بودید اول کار نکرد ولی با کمی دستکاری بالاخره کار کرد ولی با یک سری مشکلات کوچک
از اینکه هنوز هم پیگیر فونت ها هستید ممنونم.
روز سه شنبه تمامی کارها را انجام دادم. از جمله فونت ها و کرک برنامه ها و ...
و این فایلی را هم که قرار دادید استفاده کردم بسیار بهتر و بی نقص تر از دستورات فایل batch قبلی کار می کند.
الان فقط آفیس و خلاصه راهنمای کار با برنامه total unistall که فرمودید برای بعد، باقی مانده و باقی مسائل رفع شده اند.
از پیگیری هایتان برای رفع مشکلات متشکرم.:gol roz:
Magsoud
08-24-2017, 11:28 PM
نصب سفازشي آفيس 2016
================
بنده خودم عملا" با آفيس 2016 كار نكرده ام لذا براي اينكه سوال عضو جديد و محترم اين انجمن بيجواب نماند،
صفحات متعددي را در وب مطالعه نموده و نكاتي كه در سطور زير مشاهده مي نمائيد، خلاصه اي از برداشت
هاي بنده در رابطه با نصب آفيس مي باشد.
اگر بطور عادي شروع به نصب آفيس 2016 بكنيم ، مجبوريم كه در صفحات مختلف نصب، نكاتي را انتخاب كرده،
اطلاعاتي را مثلا" سريال مربوطه را وارد كرده ووووو.........
ما براي اينكه بتوانيم كاري كنيم كه اين آفيس بطور اتوماتيك نصب شود، يعني در حين نصب نيازي به انجام هيچ
كاري توسط كاربر نباشد، بايستي اول فايلي بسازيم كه اين فايل حاوي تمام جواب هائي باشد كه در حين نصب
عادي پرسش مي شوند.
و در مرجله بعدي ما بايد بطريقي به فايل نصب آفيس بگوئيم كه جواب تمام سوالاتش را از فايلي كه در بالا درست
كزديم بردارد.
پس در مرحله اول شروع به ساخت فايل مورد بحث مي كنيم كه بشرح زير است:
1. محتواي ايزوي آفيس 2016 را جائي مثلا" D:\Office كپي كنيد.
2. توسط خط فرمان ويندوز وارد پوشه D:\Office شده و دستور setup.exe /admin را اجرا نمائيد.
3. با اجراي دستور بالا برنامه اي شروع بكار كرده و ما صفجه شروعش را خواهيم ديد كه اين برنامه اصطلاحا"
Microsoft Office Customization Tool نام دارد.
اين برنامه داراي صفحات محتلفي با سوالات و ايتم هاي مختلف هست كه شما بايستي تمام آن ها را بر اساس
نيازتان پر كرده يا انتخاب كنيد.براي مثال در يكي از صفحات سريال را خواهد پرسيد كه شما بايستي وارد نمائيد
چون اگر هر كدام ار ايتم ها را بي جواب بگذاريد، در موقع نصب آن ها را خواهد پرسيد.
تعدادي از جواب ها در اين برنامه مهم هستند كه در زير بطور مختصر توضيح داده مي شوند:
با اجراي دستور بالا اول صفحه پيامي ديده مي شود در اين پيام روي دكمه OKكليك كنيد تا صفحه اصلي برنامه
Microsoft Office Customization Tool شروع شود.
در سمت چپ اين صفحه گزينه هاي محتلفي وجود دارند كه با كليك روي هر عبارتي در سمت چپ، موارد مربوط
به آن سطر، در سمت راست صفحه ظاهر خواهند شد كه بايد توسط شما تكميل گردند.
براي مثال اگر روي گرينه Licensing and user interface در سمت چپ كليك كنيد ، در سمت راست اطلاعاتي
ظاهر خواهند شد كه در يكي از آن ها بايد شماره سريال برنامه را وارد كنيد.
در مجلي كه Display level را ميخواهد مقدار None را انتخاب كنيد. اين گزينه براي نصب silent لازم است.
براي اينكه برنامه پس از نصب، كامپيوتر را ري استارت نكند در محلي كه عبارت SETUP_REBOOT وجود دارد گزينه
Never را انتخاب نمائيد.
براي اينكه آفيس بعد از نصب اكتيو شده باشد،AUTO_ACTIVATE را با مقدار 1 تنظيم كنيد.
4. در انتهاي كار با برنامه Microsoft Office Customization Tool نتيجه را در فايلي فرضا" بنام custom.msp
در پوشه D:\Office ذخيره كنيد.
تا اينجاي كار ما فايلي را درست كرديم كه داخلش مشخصات نوع نصب خواست ما را دارد.
درخيلي از سايت ها موارد گفته شده در بالا بروش هاي مختلف شرح داده شده اند و اكثر اين سايت ها
از اين جا ببعد از نرم افزار ديگري (اكثرا" نرم افزار PDQ Deploy ) براي ساخت فايل نهائي استفاده نموده اند.
كه خود بنده از شرح هاي مختلف بيشتر گيج شدم تا آگاه !!!
و من عقيده دارم كه در اين حالت براي نصب آفيس اجراي دستور زير كافي باشد:
setup.exe /adminfile "custom.msp"
موفق باشيد و ما را از نتيجه كار آگاه سازيد.
صمیمی
08-25-2017, 07:59 AM
سلام خدمت استاد گرامی
دقیقا من در همین مرحله مشکل داشتم که شما راهنمایی کردید یعنی من فایلی که فرمت msp داشت را به صورت عادی اجرا می کردم.حالا با استفاده از دستوری که داده بودید توانستم بالاخره این آفیس را خودکار کنم.
فقط یک مشکل
اگر به صورت عادی از طریق داس این فرمان را می دادم سریع پنجره باز و بسته میشد.طبق آموزشی که در همین فروم در مورد فایل های بچ دادید به آخر فرمان ها دستور pauseدادم .با این کار فایل درست کار کرد ولی هنوز هم مشکلی کوچک دارد اگر این دستور را استفاده کنم در آخر نصب داس می گوید برای ادامه کلیدی را فشار دهید که ترجیح میدهم چنین چیزی نباشد و بلافاصله پنجره بسته شود اگر هم این دستور را اضافه نکنم فایل کار نمی کند.
راه حلی سراغ دارید که پس از نصب این پیغام ظاهر نشده و خود به خود بسته شود و فایل هم درست کار کند؟
از زحماتتان متشکرم.:merc567:
Magsoud
08-25-2017, 06:25 PM
در رابطه با دستوز Pause كه استفاده كرده ايد
=========================
اگر فقط مي خواهيد كه عبارت " براي ادامه كليدي را فشار دهيد" وجود نداشته باشد كافي است كه دستور
pause را بصورت زير استفاده كنيد:
pause > nul
با اين دستوز عبارت بالا وجود نخواهد داشت ولي صفحه خط فرمان وجود داشته و باز هم تا كليدي فشار داده
نشود كار بعدي انجام نخواهد شد. و خط فرمان ديده خواهد شد.
ولي اگر ميخواهيد در زمان مشخصي ، بطور اتوماتيك فايل Batch بسته شده و يا دستور بعدي را انجام دهد
بايد روش ديگري را انتخاب نمائيد.
براي مثال مي توانيد در اين محل بجاي دستور Pause دستوري مثل دستور زير استفاده نمائيد:
ping 127.0.0.1 -n 31 > nul
فايل Batch وقتي به دستور بالا برسد دو حالت پيش خواهد آمد:
1. اگر بعد از اين دستور ، دستور ديگري وجود نداشته باشد،حط فرمان مدت 30 ثانيه صبر كرده و بعد بسته
خواهد شد.
2. اگر بعد از اين دستور ، دستور ديگري وجود داشته باشد،حط فرمان مدت مدت 30 ثانيه صبر كرده و بعد
دستور بعدي را اجرا خواهد كزد.
توضيح :
--------
همانگونه كه در دستور بالا مي بينيد،بعد از عبارت n- عدد 31 نوشته شده است كه باعث ميشود كه
خط فرمان مدت 30 ثانيه مكث كند.
اين بدان معني هست كه همواره مدت مكث به اندازه يك ثانيه كمتر از عدد نوشته شده جلوي دستور
n مي باشد.
اميدوارم موارد گفته شده مفيد واقع شوند
===============================================
=======================================
============================
=================
مختصري در مورد چگونگي كار با برنامه Total Uninstall
==============================
اين نرم افزار همانطور كه از نامش پيداست كار اصلي اش Uninstall كردن كامل برنامه هاي نصب شده در ويندوز
است ولي در عمل ويژگي هائي دارد كه آن را وافعا" يك نرم افزار بي همتا ميكند.
اين كه بخواهيم در مورد ويژگي هاي مختلف اين نرم افزار صحبت كنيم، از حوصله من پيرمرد خارج است ولي
بخاطر نياز شما صرفا" فقط چگونگي استفاده از اين نرم افزار را جهت اينكه بدانيم در اثر نصب يك نرم افزار چه
تغييراتي در سيستم ايجاد مي شود را شرح ميدهم و بقيه ويژگي هاي برنامه را خود شما پس از مدتي كار
كردن با اين برنامه متوجه خواهيد شد.
فرض مي كنيم كه:
الف: نرم افزار Total Uninstall را نصب كرده ايد.
ب: بهر علتي نياز داريد كه براي مثال برنامه xxx.exe را نصب كنيد ولي ميخواهيد بدانيد كه در اثر نصب اين
برنامه چه تغييراتي درسيستم بوجود مي آيد.
بصورت زير عمل نمائيد:
1. روي فايل نصب برنامه (مثلا" فايل xxx.exe)، كليك راست كرده و بعد روي گرينه Monitor with Total Uninstall
كليك كنيد .
صفحه اي با عنوان "Monitor new instllation" ظاهر خواهد شد. در اين صفحه روي دگمه Next كليك كنيد.
برنامه شروع بكار خواهد كرد در اين مرحله، برنامه شروع به يادداشت برداري از وضعيت فعلي كامپيوتر شما
در درايوي كه ويندوزتان نصب شده خواهد كرد (يعني از موجودي فايل ها و پوشه هاي موحود در پارتيشن ويندوز
و نيز تنظيمات فعلي رجستري يادداشت برخواهد داشت).
2. برنامه پس از اتمام عمل بالا صفحه ديگري نشان خواهد داد.در اين صفحه سه تا گزينه زير وجود دارند كه بايد
يكي از آن ها را انتخاب كنيد كه برنامه كارش را بر اساس انتخاب شما ادامه دهد:
Launch setup program
Program is installed
Complete the monitoring process later
در اين صفحه روي گزينه اول (Launch setup program) كليك كنيد.
با كليك روي گزينه اول، صفحه برنامه باز مانده و برنامه فايل نصب xxx.exe را اجرا خواهد كرد .
در اين زمان، پنجره برنامه را باز نگهداشته، و بطور عادي صفحات مختلف نصب xxx.exe را انجام دهيد تا عمل
نصب تمام شود.
و سپس در صفحه باز برنامه Total Uninstall روي گزينه Program is installed كليك كنيد.
3. در اين مرحله پس از كليك روي گزينه Program is installed برنامه شروع بكار كرده و دو تا كارزير را انجام
مي دهد:
اول اينكه دوباره شروع به يادداشت برداري از وضعيت كامپيوتر بعد از نصب xxx.exe كرده و نتيجه را ياد داشت
ميكند.
و كار دوم اينكه اين ياد داشت را با يادداشت مرحله قبلي مقايسه نموده و سپس پنجره پيغامي را نشان ميدهد
كه نوشته كار با موفقيت انجام شد.
در اين پنجره پيغام روي دكمه Finish كليك كنيد.پنجره اصلي برنامه نمودار خواهد شد كه در سمت چپ نام
xxx.exe وجود دارد و در سمت راست نموداري را خواهيد ديد كه تمام تغييرات در اثر نصب xxx.exe را نشان
مي دهد.
شما ميتوانيد به منوي File رفته و در قسمت Export يكي از گزينه ها زا انتخاب كنيد تا برنامه اطلاعات مربوطه
را تحويل دهد.
براي مثال اكر در قسمت Export گزينه Changes را انتخاب نمائيد، برنامه در محلي كه شما تعيين مي كنيد
كل تغييرات (فايل، پوشه و رجستري) را خواهد داد.
توضيح اينكه ميتوانيد انتخاب كتيد كه اين اطلاعات زا بصورت متن عادي بدهد يا نوع ديگر.
اگر در منوي File قسمت Export گزينه Registry changes زا انتخاب كنيد برنامه تغييرات بوجود آمده در رجستري
را بصورت يك فايل رجستري تحويل خواهد داد.
موفق باشيد.
صمیمی
08-26-2017, 05:07 AM
سلام خدمت استاد گرامی
نمی دانم مشکل دقیقا از کجاست روی هر سیستمی واقعی یا مجازی با ویرچوال باکس و vmware که این برنامه را نصب میکنم پس از کرک کردن این ارور را می دهد:
http://worldup.ir/images/4rt0vu9zx01ai5xx9w85.png یک سوال عمومی هم داشتم:
1-به جز برنامه های almeza و silent install builder شما برنامه دیگری سراغ دارید که مشابه almeza برنامه ای برای رکورد داشته باشد؟ یعنی ورودی های کیبورد و ماوس را درهنگام نصب یک برنامه رکورد کند؟
Magsoud
08-26-2017, 08:40 PM
تنها نکته ایکه میتوانم بگویم این است که فایل کرک مورد استفاده اشکال دارد.سعی کنید برنامه را
از سایت دیگری دانلود و امتحان کنید.
برنامه های ظبط حرکات ماوس و کیبورد فراوان وجود دارند ولی من چون به این سری برنامه ها
علاقه ای ندارم لذا نامی هم در ذهنم نیست.
سلام خدمت استاد گرامی
نمی دانم مشکل دقیقا از کجاست روی هر سیستمی واقعی یا مجازی با ویرچوال باکس و vmware که این برنامه را نصب میکنم پس از کرک کردن این ارور را می دهد:
http://worldup.ir/images/4rt0vu9zx01ai5xx9w85.png یک سوال عمومی هم داشتم:
1-به جز برنامه های almeza و silent install builder شما برنامه دیگری سراغ دارید که مشابه almeza برنامه ای برای رکورد داشته باشد؟ یعنی ورودی های کیبورد و ماوس را درهنگام نصب یک برنامه رکورد کند؟
با سلام خدمت استاد عزیز ودوست گرامی
دوست من برنامه توتال انیستال اخرین ورژنش مورد داره و فقط مشکلش تنها همینه البته کرکش
از ورژن6.19 استفاده کن درست میشه مشکلت
منم به خاطر این مشکل دقیقا یه هفته علاف شدم اخرش پیدا کردم
صمیمی
08-28-2017, 06:44 AM
سلام خدمت استاد گرامی و دوست عزیز سهند
از راهنمایی هایتان متشکرم.
بالاخره تمام نرم افزار ها به خوبی کار کردند و میخواهم به زودی یک دی وی دی از آن ها تهیه کنم فقط با چند مسئله روبرو هستم:
1- در سیستم هایی که جاوا در آن ها نصب نیست چگونه از به وجود آمدن این ارور جلوگیری کنیم؟
http://worldup.ir/images/ts3jhcts093gae2m8jf.png2-ویندوز ایکس پی قابلیت بسیار عالی داشت که مثلا من 5 درایور مختلف کارت گرافیک میدادم و اون پس از نصب ،کارت گرافیک سیستم را با درایوری که من دادم مقایسه می کرد و اگرر همان بود آن درایور را نصب می کرد ویندوز 7 به بعد چنین چیزی را ندارد؟
3-در فییلمی دیدم که ویندوز سرور 2016 ابزاری داشت (املای دست انکلیسی آن را یادم نیست!!!!!) به نام مایکروسافت دپلویمنت تولز که امکانات فوق العاده ای برای شخصی سازی فایل های نصب داشت.ویندوز های دسکتاپی چنین ابزارری را ندارند؟!
4-یک دی وی دی معمولی 4.7 گیگ دارم که فکر کنم نزدیک به 10-12 تا ویندوز و چندین برنامه و اتورانی حجیم و .... در آن بود.چطور چنین چیزی ممکن است؟الان ویندوز من بدون هر برنامه ای نسخه 32 بیتی حجمی در حدود 4 گیگ اشغال می کند؟!!!!!
با اجازه استاد
دوست عزیز
جواب4
یه ویندوز معمولی واورجینال که دارای ویندوز 7 التیمات هست حجمی برابر با 2.5 گیگ دارد یعنی بیشتر از این این ویندوز دستکاری شده یا ورژنهای متفاوتی روبهش اضافه کردند ودر ضمن اضافه کردن یه ویندوز 32بیتی دیگر به همین سی دی دیگر 2.5 گیگ حجم دیگه اضافه نمیکند اگه اونا رو ببینید فقط فایل install.wim برای هر ویندوز حجمی اضافه یکم بیشتر از 150مگ اضافه میشود پس مشخصات ویندوز شما که حجمش4گیگ هست یه چیزایی اضافه داره حتما وصدرصد
جواب 2 و3 رو نمیدونم بخاطر اینکه از این دونوع ویندوزاستفاه نکردم
جواب 1
البته اگه درست فهمیده باشم
اگه اینترنت اکسپلور داری یرو توی اینترنت اکسپلور توی تنظیماتش واین گزینه ها رو عین اسکرین شات علامتگذاری کن
http://up.worldup.ir/do.php?imgf=Screenshot-1_3290c.jpg (http://up.worldup.ir/)
Magsoud
08-29-2017, 07:56 PM
در رابطه با حجم دي وي دي هائيكه داراي چندين ويندوز هستند
===================================
مايكروسافت از ويندوز XP ببعد براي اينكه بتوان چندين ويندوز را داخل يك دي وي دي قرار داد، روش بخصوصي
بكار برده كه منحصر به خودش هست.
در اين روش اول دي وي دي براي يك ويندوز ساخته ميشود. كه همانطوري كه دوست ارجمندمان سهند در
پست قبلي توضيح دادند، اين ويندوز حجمي حدود 2.5 گيگا بايت را در دي وي دي اشغال ميكند.
با توصيف بالا اگر بخواهيم كه بطور عادي ويندوز ديگري به اين دي وي دي اضافه كنيم، نتيجه بالاتر از حجم
يك دي وي دي خواهد شد.
ولي اگر بخواهيم اين كار را با روشي كه مايكروسافت بوجود آورده انجام دهيم حتي ده تا ويندوز ديگر هم ميتوان
به اين دي وي دي اضافه نمود.
روش مايكروسافت براي اضافه كردن ويندوز يا ويندوز هاي ديگر به اين دي وي دي به اينصورت انجام ميگيرد كه:
فرض كنيم كه برنامه در شروع كار ميخواهد فرضا" فايلي بنام xxx.dll را از داخل ويندوز دوم به ويندوز داخل
دي وي دي اضافه كند. برنامه قبل از اينكار اول به داخل ويندوز موجود در دي وي دي نگاه ميكند كه ببيند آيا اين
فايل دد ويندوز داخل دي وي دي وجود دارد يا نه. در اين جا چند حالت پيش مي آيد:
1. برنامه مي بيند كه اين فايل در ويندور داخل دي وي دي وجود ندارد، در اين حالت برنامه اين فايل را بعنوان يكي
از فايل هاي ويندوز دوم بداحل دي وي دي كپي ميكند.
2. برنامه مي بيند كه اين فايل در ويندوز داخل دي وي دي وجود دارد، در اينصورت برنامه اين فايل را كپي نكرده
ولي مشحصات آن را ياد داشت ميكند.
اعمال بالا در رابطه با تك تك فايل ها و پوشه هاي موجود در ويندوزي كه ميخواهيم اضافه كنيم انجام ميگردد.
بديهي است كه اكثز فايل هاي ويندوز دوم درون ويندوز اول هم وجود دارند، لذا برنامه نيازي ندارد كه هيچكدام
از آن ها را كپي كندو فقط مشخصه هاي تك تك آن ها را يادداشت ميكند.
با شروح بالا وقتي ميخواهيم ويندوزي را به ويندوز موجود در دي وي دي اضافه كنيم فقط قايل هاي محدودي
با حجم فوق العاده كم (شايد حدود 200 مگا) به ويندوز اضافه خواهد شد.
فرض كنيد كه بدين ترتيب ويندوز دومي را به دي وي دي اضافه كرديد. حال ببينيم موقع نصب چه اتفاثي مي افتد.
فرضا" كاربر ميخواهد ويندوز دوم را نصب كند.
برنامه اول يادداشت هائي را كه از مشخصات محتويات ويندوز دوم تهيه كرده بود را جلوي خود قرار داده و سپس
شزوع به كپي فايل ها ميكند با اين تفاوت كه قبل از كپي هر فايلي اول به فايل نگاه ميكند كه ببيند مشخصاتش
بعنوان ويندوز دوم درست است يا نه .يعني قبل از كپي هر فايل آن ها را مطابق يادداشتي كه قبلا" برداشته
تغيير داده و بعد كپي ميكند.
ميدانم كه مطلب مقدازي گيج كننده و پيچ در پيچ است. بهر حال من نتوانستم راهي پيدا كنم كه ساده تر شرح
دهم.
اگر سوالي بود يادداشت بگذاريد.
موفق باشيد
صمیمی
08-31-2017, 02:49 AM
سلام خدمت استاد گرامی و همینطور سهند عزیز
سهند جان اروری که برایتان فرستادم به صورت مستقل ار اینترنت اکسپلورر کار میکند و بنده با اینکه آن گزینه هارا غیرفعال کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.البته فعلا اهمیتی ندارد چون درگیر موضوعات مهم تری شدم.
استاد بسیار عالی و خودمانی توضیح دادید عالی بود.:^:
استاد سوالاتی داشتم
اول اینکه ویندوز ایکس پی قابلیتی داشت که مثلا3 درایور را در دیسک نصب قرار می دادیم بعد از نصب، ویندوز درایورهارا با قطعات مقایسه می کرد و اگر درایور مورد نیاز را پیدا میکرد آم را مصب می کرد ویندوز7 به فعد چنین قابلتی ندارد؟ بعضی جاها که چنین دیسک هایی می فروشند روی جعبه آن ها نوشته نصب خودکار دایورهای مورد نیاز در هنگام نصب ویندوز
در این سایت مزالبی درباره ساختن دی وی دی با چندین ویندوز را نوشته https://www.raymond.cc/blog/create-x86-x64-all-one-windows-7-iso/
آیا شما این را تایید میکنید و آیا روش هایی برای انجام این کار سراغ دارید که نیازی به برنامه waik نباشد؟
روش هایی برای چنین کاری گفته شده که بدون نیاز به waik که برنامه حجیم و سختی برای کارهای اینچنین است. این موضوع شدنی است؟
با کمی مطالعه دیدم که مثلا من دو ورژن و دو نسخه متفاوت مثلا آلتیمیت و اینترپیرایز ویندوز 7 که هر کدام هم 32 و 64 بیتی دارد ، را دارم.در روش کار با waik گفته شده بود که باید فایل های wim. هر کدام از نسخه های ویندوز را جداگانه با فرمان اکسپورت به کار ببندیم و ... تا اینچنین دیسکی ساخته شود. خیلی سخت و طاغت فرسا بود!!!
اگر می شود در مورد
Magsoud
08-31-2017, 07:21 PM
در رابطه با درايور ها تا جائيكه بنده تجربه كرده ام ، ويندوز فقط درايور هائي را نصب ميكند كه لازم دارد.
============
دي وي دي هائيكه صحبتش را كرديد، دي وي دي هائي هستند كه داخل آن ها تعداد خيلي زيادي درايور براي
ويندوز هاي مختلف گذاشته اند.
فايلي كه عمل نصب زا انجام ميدهد بصورت زير كار ميكند:
1. اول سيستم را شناسائي ميكند يعني مشخص ميكند كه اين سيستم چه ويندوزي دارد (xp ويندوز 7 و يا....).
2. در اين مرحله با استفاده از برنامه ايكه داخل دي وي دي وجود دارد ، مي فهمد كه آيا اين سيستم درايور هايش
كامل هست و يا نياز به نصب درايور هاي ديگر هم دارد.
3. در اين مرحله اگر ببيند كه سيستم نياز به درايور يا درايور هائ ديگري ندارد، پيغام ميدهد كه درايور ها كامل است.
ولي اگر ببيند كه نياز به درايور يا درايور هائي هست، اول داخل دي وي دي را دنبال درايور هاي لازم ميگردد. اگر
ببيند كه درايور هاي لازم داخل دي وي دي وجود دارند پيغام داده و شروع به نصب ميكند. ولي اگر ببيند كه درايور هاي
لازم درون دي وي دي وجود ندارند، پيغام داده و كاربر را به سايتي راهنمائي ميكند كه درايور ها را دارد.
===========
با سايتي كه صحبتش را كرديد،سال هاست آشنائی دارم. واقعا" آموزش هاي خيلي خوبي دارد. حتما" استفاده فرمائيد.
صمیمی
09-01-2017, 03:21 AM
سلام خدمت استاد گرامی
چند سوال دیگر برایم پیش آمد!
ویندوز های 8و 10 ، روند نصب آن ها همانند ویندوز 7 است؟ یعنی در آخر کار ستاپ به دنبال پوشه oemو محتویات داخل آن می رود؟
شما راهی سراغ دارید که بشوذ همزمان باهم چندین آپدیت ویندوز حذف کرد؟
Magsoud
09-01-2017, 07:08 PM
یک نکته را در رابطه با بنده بدانی هم بهتر است و هم ممکن است باعث تعجبت شود. و آن اینکه
بنده عقیده دارم که بهتزین ویندوزی که مایکروسافت ساخته ویندوز xp است و ویندوز های بعدی
تا ویندوز 7 فقط ظاهرشان ریبا تر شده و در خود ویندوز 7 اشکالات موجود ویندوز xp برطرف شده اند
اما ویندوز های بعدی (ویندوز های 8 و 10) در عمل همان ویندوز 7 هستند که مخصوص تبلت طراحی
شده اند.
با این تفاسیر بنده هنور ار ویندوز xp استفاده می کنم ولی البته تمام موارد مربوط به ویمدوز 7 را میدانم
و در باره ویندوز 7 در سایت های انگلیسی زبان چند صد تا آموزش دارم.
با دانسته های بنده شما میتوانید با ویندوز 8 هم مثل ویندوز 7 عمل کنید ولی با ویندوز 10 نه میانه ای
دارم و نه اطلاعاتی.
در رابطه با هر کم و زیاد کردنی در ویندوز های 7 و 8 از عضو محترم (دوست عزیر من سهند) سوال بفرمائید
که استادانه میداند.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.